marți, 7 februarie 2017

O ÎNMORMÂNTARE CU UNIFORME ALBASTRE !


                             ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!     

                            7 Februarie 2017,ora 6,34 dimineata !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata , treaza fiind,vad dragilor stand cu ochii închisi,văd înspre Sud o strada plina de oameni îmbracati în  uniforme.
Aceste uniforme pe care le-am vazut ,aratau ca în imaginile de mai jos.
Adică,cămăsi bleu -albastre,si pantaloni bleumaren.


Image result for POLITISTIImage result for POLITISTI..

Oamenii în uniformele albastre,foarte multi tineri, mergeau încet ca la o înmormântare.
Aveau flori în mâinile lor, si chiar mi s-a arătat o mâna a unui tanar politist,care tinea două garoafe.
De aici am si tras concluzia că, acesti politisti în uniforma bleu cu bleumaren ,participau la o înmormântare !
Dragii mei, vom auzi de o înmormantare a vreunei persoane în uniforma , la care vor lua parte multi politisti.
Ce se va intampla si cine va fi înmormantat,eu nu stiu a va spune. Doar mi s-a arătat!
Sa ne rugam fratilor la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa fie pace si liniste peste ROMANIA si peste poporul roman,si sa nu mai fim dezbinati.
Sa ne unim fratilor, si sa nu ne urâm unul pe altul,căci prin venele noastre noastre curge sângele stramosilor nostri,care au luptat si au murit pentru ca ROMÂNIA sa fie un singur Stat,in care romanii se sa iubeasca ca fratii.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14
Translate this page
Jan 1, 2017 - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14
Translate this page
Jan 1, 2017 - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...

67 de comentarii:

  1. Doamna Maria am sperat ca astazi sa fi un semn de pace dar nu a fost asa ma ctremurat de la bun inceput.(E PREA MANDRU). Regret ca ospun dar e prea multa lncrincenare.

    RăspundețiȘtergere
  2. MApN: Sute de militari americani se îndreaptă spre România

    https://ro.sputnik.md/International/20170207/11144682/militari-americani-indreapta-romania.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost în Polonia și vin în România pentru exerciții. :)

      Ștergere
    2. Nu mai pleaca din Romania ...

      Ștergere
    3. Medicii au uniforme de culoare albastra.
      Aviatia are uniforme de culoare albastra.
      Politia are uniforme de culoare albastra.
      Elevii au uniforme de culoare albastra.

      Care dintre ei?

      Ștergere
  3. Organizatorii` PROTESTELOR, semnal de RETRAGERE. De Ce nu au mai `REZISTAT`
    #Rezistam. Acesta a fost hashtag-ul prin care, pe Facebook, protestatarii din Piața Victoriei s-au unit în ultimele zile.
     735 
    de Vladimir Neagu


    Vlad Cherecheş, preşedintele Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România, a anunțat că protestele vor înceta, că au câștigat ce au vrut și se retrag.
    El a distribuit pe Facebook o postare a a Ligii Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, care precizează: ”Vrem să vă felicitam și să vă mulțumim ca ati luptat alaturi de noi. Mișcarea studențească a arătat că încă poate conta în societatea românească! Din punctul nostru de vedere, odată cu protestul imens de ieri, care a fost un semnal foarte puternic pentru actuala clasă politică, mișcările de protest ar trebui să se oprească, cel puțin deocamdată. OUG 13 a fost abrogat ieri, ordonanța de abrogare a fost publicată în Monitorul Oficial și a fost și depusă la Parlament, deci e în vigoare. Într-adevăr, OUG 14 (cea de abrogare) are o mică eroare, care poate fi corectată printr-o erată, dar care, chiar dacă nu va fi corectată, nu va duce la anularea întregii ordonanțe. Deci OUG 13, cea care modifica codurile penale, rămâne abrogată. Practic, pericolul iminent a dispărut, iar mesajul oamenilor din stradă credem că a fost foarte clar transmis. Acum nu mai există posibilitatea ca în viitorul foarte apropiat corupții să scape. Dar trebuie să rămânem vigilenți. Urmează ca Parlamentul României să dezbată cele 2 ordonanțe (OUG 13 de modificare a codurilor penale și OUG 14 de abrogare a OUG 13), dar și un proiect de lege pentru modificarea codurilor penale, precum și un proiect de lege privind grațierea. Trebuie să monitorizăm atent ce face parlamentul și, dacă vor exista semnale că vor să introducă prin parlament anumite prevederi care să favorizeze corupții, să reacționăm. Să continuăm protestele pentru demisia guvernului, cum doresc unii, nu credem că e neapărat justificat. Guvernul actual este unul legitim, numit în urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016. Guvernul trebuie lăsat să guverneze în continuare, să-și pună în aplicare programul de guvernare și, dacă vor mai exista derapaje din partea lor, să reacționăm ori de câte ori e cazul. Deocamdată, am demonstrat că se poate! Felicitări!”.

    Președintele ANOSR a făcut acest anunț de retragere și la Antena 3, în urmă cu scurt timp.
    Iată trei posibile motive pentru care protestele au fost încheiate:
    1. Semnal extern. Partenerilor externi nu le convine o Românie destabilizată.
    2. Numărul manifestanților ar fi scăzut, mai ales că se strică iar vremea. În plus, erau greu de mobilizat pentru că ar fi fost greu să le găsești noi ținte, mai ales că mulți au susținut că nu vor demisia Guvernului. În același timp, mitingurile anti-Iohannis și pro-PSD ar fi crescut, pentru că aveau miză.
    3. Dacă insistau cu protestele riscau să se demonstreze că totul a fost o manevră pentru preluarea puterii.

    https://www.dcnews.ro/mobile/organizatorii-protestelor-semnal-de-retragere-de-ce-nu-au-mai-rezistat_531934.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Dle iohanis, scutura orice influenta externa nefavorabila Romaniei !
    In felul acesta vei deveni Nemuritor ! Noi nu tradam, Niciodata !
    Cere si ti se va da !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DZ! Iohannis nu poate scutura influienta externa nefavorabila Romaniei, caci aceia l-au pus pe Iohannis nu romanii, ca sa exercite aceasta influienta. Intelegi? Nu vrea sa o scuture, nicidecum. Din contra tine cu dintii sa aiba pozitia de putere pentru ca sa poata exercita aceasta influienta externa nefavorabila.

      Ștergere
  5. Bravo Igor Dodon. Felicitari si pentru baia in gheata.
    Dar iubeste ba Romania, careia ii esti dator!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sprijin total pitbulitei Lulu, Laura Kodruta Kovesi ! Tutz roumanoul ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.01.05 mari dobitoci sunteti voi TRADATORI DE TARA SI NEAM!!! Voi vreti ca romanii sa fie sclavi si straini in propria lor tara!!! Plata lui Dzeu sa va ajunga, sa aveti parte de toate suferintele pe care le pregatiti cu buna stiinta acestei tari numita ROMANIA si poporului ei. Sunteti niste satane !

      Ștergere
    2. Dezbinati voi tara si pe romani in frunte cu nazistu cu gestapoul kovesi. Am gasit anunt pe net unde cautati oameni pe care-i platiti sa demonstraze contra guvernului. Nenorociti de iohanisti-nazisti!!!

      Ștergere
    3. ati iesit degeaba dragi tineri aceasta lege este legală si constituțională. dar cum voi va pricepuți la tot (neștiința de drept)datii in continuare cu dezbinarea acestei țări. lăsați justitia sa isi faca treaba caci ei sunt cei mai competenți. Si nu le mai luati partea la acesti sarlatani din DNA SRI .MULTINAȚIONALE. strigati pentru traiul vostru.Nu pentru scaunele de sub fund a acestor procurori incompetenți.

      Ștergere
    4. Foarte agresiva esti an14:17DS si multa suferinta si uratenie ai adunat in sufletu tau,de arunci mereu si cu usurita blesteme semenilor tai pe care nici macar nu-i cunosti!!!Eu chiar ma bucur ca nu faci parte din viata mea.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    7. Ce frumos te-ai caracterizat 21:23 si cata dreptate ai in ce te priveste...

      Ștergere
  8. http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=957770&title=iata-dovada-ca-lupta-impotriva-coruptiei-e-o-mare-minciuna-si-o-facatura-sorosista-cum-au-fost-musamalizate-marile-dosare-de-jaf-de-zeci-de-miliarde-din-romania

    RăspundețiȘtergere
  9. http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=957771&title=manipularea-pe-intelesul-tuturor-sau-abuzul-in-serviciu-pe-intelesul-oricui-de-la-ce-paguba-in-sus-meritati-sa-fiti-bagat-la-zdup-aflasi-sub-ce-pretext-a-scos-reteaua-progresista-o-jumatate-de-milion-de-oameni-pe-strazi-

    RăspundețiȘtergere
  10. Fiecare dintre cei ce si-au dat votul,unuia sau altuia,au sperat intr-un viitor mai bun... alesii nostri,cum au ocupat functiile ce-ar fi trebuit sa-i onoreze,onorandu-si poporul,s-au transformat in lupi,paznici la stana! As zice ca mai e vreme...Dumnezeu sa-i lumineze! Doina

    RăspundețiȘtergere
  11. Posibil să moară cineva din conducerea internelor.Să dea Domnul să fie o moarte naturală și nu ceva de gen execuție.
    Acum din cîte se vede au început din ce în ce mai mulți din justiție să vorbească,să dea la iveală jegul din justiție și securitate.Orice s-ar spune am ajuns să avem un stat ,,SS,,înființat de :,,SĂ TRĂIȚI BINE,,și perfecționat de: ,,ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT,,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sa fie un accident ... un elicopter cazut ... s-a mai intimplat ...

      Ștergere
  12. DZ putin ii pasa neamtului de Romania,pe el il intereseaza doar casele lui de la Sibiu, unde daca mai raminea in 5 ani mai lua vreo 10 case din incompatibilitati,asa la Bucuresti cu salar fix si doar cu Wiscki e cam nasol sa mai si vorbeasca de anticoruptie si referendum.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un mic comentariu asta asa ca sa vedeți cum iarăși ăștia care au protestat participat la protestele anti ordonanță sunt nesimțiții părtași la distrugerea cu buna știință a tarii. Eu le spun asa: dacă ești prost stai acasă!!!!!!!

    http://www.activenews.ro/economie/Cum-se-vede-la-Visegrad-revolutia-anti-PSD-de-la-Bucuresti-%E2%80%9EAsistam-la-revolta-Germaniei-impotriva-unui-guvern-care-incearca-sa-schimbe-unilateral-statutul-de-colonie-a-Romaniei-.-Cele-3-masuri-care-ar-fi-declansat-represaliile-gruparii-Merkel-Soros-140830

    RăspundețiȘtergere
  14. Stie cineva talcul ascuns al motiunii de cenzura dat fiind ca de trecut nu are sanse ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PNL+USR trebuie sa execute ce li se cere din afara. Pe agenda aceia aveau motiunea. Vor sa strice imaginea Guvernului. Dar 'jeaba! Cainii latra ursul umbla!:)

      Ștergere
  15. Răspunsuri
    1. DZ.pune tata burta pe carte.citeste informeaza-te mănâncă cu lingura legile si bunul mers al unei țări. ca di neștiința voastră o țară poate ajunge rău.

      Ștergere
  16. ADEVĂRATA MAREA REVOLUTIE, URMEAZA A IZBUCNI !Deci,aud glas care-mi spune asa:

    ”REVOLUTIE !
    Căci după REVOLUTIE, mulți te vor întreba :cum de ai stiut toate câte s-au împlinit?”
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/09/adevarata-marea-revolutie-urmeaza.html

    RăspundețiȘtergere
  17. RAZBOI CIVIL IN ROMANIA
    http://www.nasul.tv/joia-cea-mai-neagra-razboi-civil-in-romania/

    RăspundețiȘtergere
  18. Sorin T, acest guru al blogului, stii tu ceva dar nu stii bine.
    Inteligentul este doar un acumulator continuu de informații. Așa cum ești si tu. Însă un om cu vaste cunoștințe in orice domeniu nu ne da garanția ca in situații limite sau cand i se cere va lua o decizie buna.
    Pentru ca acea decizie sa fie buna, inteligentul are nevoie sa devină înțelept. Altfel isi poate folosi inteligenta in scopuri meschine.
    Înțelepciunea este o calitate dobândita prin trăirea vieții cu atenție si cumpatate, prin filtrarea informațiilor primite in concordanța cu conștiința si educația morala, cu credința in Dumnezeu.
    Înțelept este si acel țara-n sărac, cu scoala putina, care știe mai bine decat un psiholog sa cântărească un om, sa il cunoască dupa cum ii e vorba si umblatura, si care nu poate fi păcălit ca răul este bun, ca negrul este alb. El vede acest lucru limpede.
    Înțeleptul este o pasare rară.
    Prostul este usor influențabil si se schimba dupa cum bate vântul.
    Inteligentul manipulează vântul dupa cum ii este lui bine.
    Înțeleptul observa vântul, nu se opune lui si il lasă sa treacă. Știe ca întotdeauna dupa furtuna vine si calmul. Abia atunci ia decizii.
    Înțeleptul știe ca a fi smerit nu e o rusine, ci o calitate. Inteligentul nu știe ce e smerenia. La inteligenta lui crede ca i se cuvine ca lumea sa i se plece la picioare si sa-i laude munca de stocare de informații.
    Înțeleptul poate sa vorbească de la același nivel si cu prostul si cu inteligentul, fara ca aceștia sa simtă ca cel cu care vorbesc e altfel decat ei.
    Se știe ca inteligentul învață din Greșelile lui, înțeleptul din Greșelile altora! Prostul nu știe ca greșește, de aceea repeta aceeași greșeala pana la plictiseala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nou ironie Anonim 8 februarie 2017, 15:07? Ce te framanta asa tare?

      Ștergere
    2. 18:20 îmi pare rau ca nu ai citit ce am scris. Daca ai fi citit, ai fi tăcut. Mesajul era pentru Sorin T.
      Referitor la întrebarea pusă am vrut sa-l luminez pe Sorin T cu privire la un mesaj scris pe aceasta tema pe acest blog. Atât.

      Ștergere
    3. Se constata o oarecare ironie in vorbele tale Anonim 8 februarie 2017, 18:44. Indirect, ai fost ironic/a.

      Ștergere
    4. Anonim 15:07, cred ca esti mai nou pe aici. Sorin T are probleme de exprimare si scriere in romana din lipsa de exercitiu, si are si mai mari probleme cu scrisul de mesaje lungi pe o tableta mica. Insa te asigur ca e din categoria inteleptilor - avand si un intelect ridicat. E adevarat si bine redat ce ai scris tu. Insa nu tinti asta catre Sorin T pentru ca gresesti.

      Ștergere
    5. Anonim 15:07/18:44, absolut excelent eseul !

      Din pacate, majoritatea oamenilor se considera ca fiind inteligenti, iar unii, mai cu tupeu, ca sunt chiar intelepti ! Toti uita insa ca exista si cea de a treia categorie…

      Anonimi 18:20 si 19:03, in ceea ce va priveste, mi-as dori sa fiu intelept, insa, probabil, sunt doar inteligent cu aspiratii, asa ca ma gandesc, ca cel mai bine ar fi sa nu comentez mai mult.

      Ștergere
    6. In ce priveste inteligenta... esti sigur? Mai gandeste-te.

      Ștergere
    7. Mulțumesc.
      Nu am avut intenția sa-l ironizez pe Sorin T. Stiu de problemele care le are cu scrisul si exprimarea si le-am inteles. Am vrut doar să îmi exprim punctul meu de vedere cu privire la tema dintr-un mesaj de pe blog.
      Inteligența este extraordinară dacă este folosită în scopuri nobile, pentru binele oamenilor. E de preferat să fie dublată de înțelepciune care se dobândește prin acumularea valorilor morale bune, sănătoase, prin îmbrățișarea adevărului si a cinstei, prin cultivarea blandetei si a compasiunii, prin educarea respectului față de ceilalți si față de tine însuți.
      Inteligentul are tendința de a impune cu forța ceea ce crede el ca este bine pentru tine.
      Înțeleptul cu răbdare si blândețe îți arată căile posibile pe care le poți urma si consecințele alegerii uneia dintre căi. Îți lasă libertatea de a alege, convins fiind ca vei alege ce e mai bine pentru tine in deplină cunoștință de cauză. Nu te judecă dacă nu ai ales bine. Te așteaptă să îți reconfigurezi traseul si te sprijină când ai nevoie. El doarme mereu linistit, cu conștiința împăcată ca a făcut tot ce a ținut de el ca să alegi ceea ce tu consideri ca este cel mai bine pentru tine.
      Inteligentul are păreri bazate pe date stiintifice, înțeleptul, pe lângă acestea, are credință in Dumnezeu. Inteligentul il caută pe Dumnezeu în exterior si are nevoie de dovezi concrete ca să creadă. Înțeleptul nu are nevoie de alte dovezi ale existenței lui Dumnezeu decât pe el insusi, parte importanta în creație, dar în același timp, atât de infimă,în comparație cu Universul.
      Un inteligent este pe cale să ajungă înțelept atunci când înțelege că oricâte stiinta ar avea, dacă nu are dragoste, nu are nimic, nu este nimic.

      Ștergere
    8. Buna dimineața.Nu mai jicniți,fiecare este liber sa scrie ce simte,sau ce vede nu suntem noi in măsură să-i judecam după cum scrie mesajele.Ce-i cu credinta,stiu ca doamna Maria,este singura persoana de pe glob,care primește mesajele de la Duhul Sfânt si toate sunt adevarate.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    9. 23.52

      Este foarte multa teorie, demagogie in ceea ce exprimi , la Sorin vorbeste ,,spiritul '', sufletul , libertatea interioara , trairea personala , a 2-a viata avuta, simplitatea de a fi . La el e totul vibratie , la tine cuvintele raman tintuite pe un blog .

      Ștergere
    10. Anonim 22:50, raspunsul tau dovedeste ca nu ai inteles mesajul eseului, asta daca l-ai citit !

      Cu parere de rau, iti recomand sa citesti macar cele doua fraze referitoare la cea de-a treia categorie...Poate te ajuta !

      Ștergere
    11. 10:24 înțeleptul învață continuu din tot ce trăiește si aplica ce învață in viata sa. Înțeleptul doar transmite ceea ce învață, fara a aplica in viata lui.
      Înțeleptul nu face imprudenta de a se compara cu ceilalți, asta o face inteligentul.

      Ștergere
    12. Anonim 9 februarie 2017, 19:57, nu te grabi sa tragi concluzii ... mai gandeste-te.

      Ștergere
    13. 22:16 e valabil si pentru tine.

      Ștergere
    14. Mai orgolioaso, Anonima 10 februarie 2017, 16:54, mai linisteste-te odata, copila... Te-am tot menajat. Ai avut tu ceva rautati de la inceput cand l-ai ironizat pe Sorin, aici si pe cealalta pagina a blogului. Le-am trecut cu vederea dar ti-am atras atentia. Te-am rugat sa te gandesti mai bine. Poate o vei face. Dar cel mai bine este sa terminam aici chestiunea. Postarile de valoare sunt cele care au viata in ele, care produc o schimbare benefica in interiorul celui care citeste fiind precum un balsam pentru suflet. In expunerea ta din punctul meu de verdere este totul pur teoretic,sec, lipseste viata. In ce-l priveste pe Sorin, nu are nevoie ca tu sa-l luminezi, este multe peste orice perceptie a ta. Habar nu ai. Ciao!:)

      Ștergere
    15. Anonim 16:54 te-am remarcat prin replicile (deci, nu numai de aici) specifice cel putin unui OM INTELIGENT ! Felicitari !

      Ștergere
    16. Nenea an.18:03, da' matale esti aici sa ne impui noua ce sa gandim sau ce sa credem despre una, despre alta?
      Chiar vrei sa gandim cu capul matale, ca si noi avem asa ceva in dotare, poate mai modeste decat al matale, dar totusi, ceva decenta si mai putina autosuficienta ar fi de dorit.
      Chestii de genul amenintare: "te-am tot menajat", "ti-am atras atentia", "cel mai bine este sa terminam aici chestiunea" (!?!) nu fac decat sa creeze tensiune, iar pe tine sa te duca in penibil.
      Cu ce autoritate ne faci tu teoria “postarilor de valoare” dupa criteriile tale, cand si noi putem avem criteriile noastre ? Bune, rele, ce… grija pe tine de ele ?
      Ce vrei acum? Sa stam toti drepti in fata ta si a lui Sorinel, speriati ca daca indraznim sa avem pareri personale diferite, incepi sa ne alergi pe aici, pe blog ? Ca, mai sunt cativa pe aici care, tot ca si tine, daca nu zici ca ei, pac la razboiu !
      Tot din orgoliul pe care il reprosezi altora, ti-ai postat si tu mesajul…Cam despre asta este vorba!

      Ștergere
    17. Anonim10 februarie 2017, 20:32, da' esti cumva tu Anonim10 februarie 2017, 16:54, incat intri tu asa in discute ca si musca in lapte? Ia spune?

      Ștergere
    18. Daca tu esti Anonima 10 februarie 2017, 16:54, mai anonim 20/32 anunta-ma si vorbim! Tu dragutule care ai chef sa povestim povesti!

      Ștergere
    19. Iar de Sorin fa bine si nu te lega caci te legi de mine, inainte. Ironicule.

      Ștergere
    20. Si inca ceva Anonim10 februarie 2017, 20:32. Ti-am citit minunata-ti expunere. Esti plin de ciuda, ironie si rautate. Iar daca umbli tu sa strici imaginea cuiva, te anunt: te straduiesti degeaba... Ce ai scris mai sus este un nonsens.

      Ștergere
    21. Potoliti-va oameni buni! Cel mai intelept sa cedeze si sa nu mai raspunda. Iar numele lui Sorin nu-l mai pomeniti ca nu are nimic de a face cu cearta voastra.

      Ștergere
    22. Ai dreptate Anonim11 februarie 2017, 06:51. Sper ca lumea sa inteleaga aceasta chestiune, intr-un final. Ciao!:)

      Ștergere
    23. Cine a cedat pana la urma, in disputa de mai sus ?
      Aaa, anonimul 20:32 ! Inseamna ca ala este inteligentul !
      Vedeti, si asa se linistesc spiritele...

      Ștergere
    24. Anonim11 februarie 2017, 21:11, nu umbla cu provocari, caci este degeaba.

      Ștergere
    25. Îmi pare rău că am lăsat margaritare de înțelepciune pe blog.
      Sunt convins că cine a avut nevoie de ele le-a citit si si-a pus întrebari. Îi doresc spor la muncă în continuare si să tindă să devină cel mai bun din ceea ce poate fi.
      Iar pentru persoana sau persoanele care n-au înțeles mare lucru le doresc sănătate.
      Multumesc. :)

      Ștergere
    26. Anonim 01:30,

      Esti unul dintre cei mai de bun-simt oameni pe care i-am intalnit pe acest blog, dar si care a reusit sa-mi atraga atentia prin postarea lui.
      Am convingerea ca si tie iti este un motto acel mesaj.

      Si da, ai dreptate, si mie imi pare rau, unii oameni chiar nu merita...
      NOLITE MITTERE MARGRITAS ANTE PORCOS !

      Si eu ITI MULTUMESC, om deosebit !

      Ștergere
    27. Om minunat 20:03 îți mulțumesc!
      Eu am credința că vor fi din ce in ce mai mulți oameni minunați dacă vom lăsa ca tot ce este bun din noi să fie scos la iveală. Vor prinde curaj si alții să îsi manifeste partea lor frumoasă, umană.
      Deocamdată e multă frică si multă ură.
      Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu multă răbdare va fi si această schimbare. E visul întregii umanități.
      Zâmbește, muncește, iartă, iubește! ☺

      Ștergere
  19. La stiri:
    Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratura. Daca n-ar fi fost data la tv înregistrarea care o incrimina, mai stătea mult si bine sa judece așa cum ii sufla "conștiința "
    CCR i-a dat o bulina neagră președintelui.
    Revoluția din parlament, adică moțiunea de cenzura, a picat. Nasol, opoziția nu mai are petarde pentru piața, si, mai rau, trebuie sa se apuce de munca si asta e trist de tot, ca nu mai e cu somn, cu circ, cu scandal.
    Tudor Chirila a fost văzut in oraș cu partenera lui si era distant. Sa fie oare supărarea ca s-a spart petrecerea din Victoriei? E Tristețea veșnicului revoluționar, fara cauza, indiferent de cauza, care este nevoit sa-si strângă jucăriile si sa se ducă acasa.
    Pe net, organizatorii protestului, de fapt, spectacolului din Victoriei, au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru susținerea spectacolului si cateringului din Victoriei. Ups, nu mai au fonduri!!!! Li s-a tăiat conducta ca n-au fost in stare sa dea jos puterea mișelește prin manipularea din strada. Acum se vor găsi niste fraieri care sa-si rupă de la gura copiilor tarați prin frig prin piața sa le dea bani. Sărmanii, nici măcar nu știu ca banii lor vor ajunge in vacante de lux si distracții.
    Cu așa stiri cred ca se sparge show-ul din Victoriei. Devin penibili! N-au niciun motiv. Tara nu se conduce prin lovituri de stat, ci prin putere legitima obținută prin vot democratic.
    Morala: cand cei din '89 au murit ca tu sa îți exprimi opțiunea politica, mergi la VOT si nu in club, la munte, la mare, in vacante, lenevi pe canapea sau sa fii nepăsător de banii care se cheltuie din buzunarul tuturor ca tu sa îți miști corpul si sa votezi. Nu lăsați ca acel sânge nevinovat sa strige împotriva ta, a celui care nu mergi la vot, da tare-ti mai plac plimbările organizate ilegal, cu spectacol si ceai cald gratis! Fa ca acel sânge nevinovat sa nu fi fost vărsat degeaba!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/16402824_1339206906101536_305200328993274893_o.jpg?oh=489d388833cff64787a984e704a04947&oe=59388E9D

    RăspundețiȘtergere
  21. Tocmai a fost cutremur. De 5...Adevăr graiti doamna Maria! Dumnezeu si Maica Domnului sa ne apere!

    RăspundețiȘtergere
  22. Dle Iohanis, multam pt primul gest de suveranitate de care a-ti dat dovada coborand intre protestatari; dar vorba dvs. nu-i destul.Lipseste, blandetea, clementa ! Sa vedem !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde DZ asa ceva la Iohannis? Ceri prea mult de la el.

      Ștergere
  23. Să nădăjduim că Dumnezeu îl va lumina si-i va inmuia inima pentru poporul român care îngheață in frig pentru niște frecusuri între politicieni care se vor rezolva în parlament.
    Degeaba ai putere dacă oamenii peste care stapanesti sunt morți! Nu arăți altceva decât cât de mic si meschin poți fi!
    Dumnezeu stie, poate si vrea să arate calea bună de urmat. Sa-L lăsăm pe El să ne conducă, să ne lumineze. El are planurile,la El e busola. Fără El umblam bezmetici in ură si manipulare.
    Doamne, faca-se vouă Ta! Amin.

    RăspundețiȘtergere