luni, 13 februarie 2017

ISTORIE !!! FLORI SI DEZBINARE !


                                                ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  


                   11 Februarie 2017,ora 3,45  zori de zi !

                                           Dragii mei, 

Abia daca apucasem sa adorm, că mă trezeste un glas care spune ceva tare trist,ceva tare dureros pentru sufletul iubitorilor de Ţara in care s-au nascut si traiesc.
Glasul spunea aşa:

                 "Flori si dezbinare!
                 Istorie!
               Istoria-i scrisă !"


Image result for LA PROTESTE COPII IMPĂRTEAU FLORI..
Image result for LA PROTESTE COPII IMPĂRTEAU FLORI..

Clipă în care ,văd o mână ce scrie pe niste obloane deja închise, la Sud -Est, scrie asa:
                   "Istoria-i scrisă !"
Din păcate dragii mei, Florile care se împart si s-au împărtit  în mijlocul PROTESTELOR de strada,au pe sub ele, în mod nevazut,au SPINII COROANEI de pe capul MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS ,atunci când a fost bătut,chinuit,batjocorit si scuipat, si-ntr-un final, rastignit pe Sfanta Cruce.
Image result for iisus cu spini
Astfel de spini ,ascund florile care s-au impărtit in mijlocul Protestatarilor.
Noi sa împărtim fratilor,Dragoste, Credinta si Unire !
Asa ar trebui sa arate ROMANIA SFANTA, a zilelor noastre:
Image result for copii in floriImage result for copii in flori

   Image result for flori.
                                         Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

31 de comentarii:

  1. Istoria este scrisa, este trecutul care ne-a fost MAESTRU in invataturi,dar viitorul nu exista ,el trebuie creat azi,ACUM si AICI.Nimic din cele prezise nu s-ar adeveri daca nu ati aloca energia necesara.
    Cine este impresionat de adeverirea acestor evenimente negative, este direct raspunzator de creerea lor.
    ACOLO UNDE ITI ESTE ATENTIA ACOLO ITI ESTE SI ENERGIA.Pana nu veti intelege cum functioneaza lumea aceasta nu veti putea merge mai departe, ci veti lancezi intro bucla temporala care va reprezinta.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune-le despre această energie celor din Piața Victoriei că ei au creeat-o și au dezbinat țara la ordinul lui Iohannis.DS

      Ștergere
    2. DS, tu chiar crezi ca sute de mii de oameni au iesit in strada pentru Iohannis?
      Au iesit impotriva hotilor si coruptilor, fie ei PSD-isti, PNL-isti, Iohannis, Dragnea sau oricare altii.

      Ștergere
    3. Anonim 10:13 spui vorbe fara număr!
      Alooo! Mai ești pe acest pamant, pe aceasta planeta. Sau ne vorbești de pe o cometa?
      Daca ești om si respiri aer atunci nu ești nu știu ce dumnezeu! Nu ai puterea sa-ti schimbi sosetele daca ai fi paralizata si nici n-ai putea cu puterea minții tale sa chemi pe cineva sa o facă in locul tău! Ne-am saturat de prostiile tale!
      Exista un singur Dumnezeu Atotputernic care este stăpânul întregii creeati! Lui i se cuvine sa ne închinăm!
      Totul se întâmpla cu voia Lui!
      Dumnezeu îți va cântări la judecata sufletul. Daca nu l-ai iubit si nu i-ai urmat calea, nu vei avea parte de ospățul Lui veșnic!
      Poti tu sa fii stăpâna pe un fir de par din capul tău? Nu! Atunci nu ești dumnezeu! Ești creatura lui Dumnezeu, iar creatura nu e Creeatorul!
      Hristos a murit si pentru tine pe cruce! Si pentru tine a curs sângele Lui sfânt ca sa-ti curați sufletul de păcate. Tu alegi, pentru ca Dumnezeu ti-a dat aceasta libertate, daca accepți aceasta jertfa mantuitoare sau continui sa o batjocorești, așa cum tinerii frumosi si liberi batjocoresc jertfa strămoșilor pentru ca tara aceasta sa fie unita, sa fie căminul strănepoților lor!

      Ștergere
  2. ISTORIE !!! ICOANE SI UNIRE !
    Doamne,TU ai suferit pentru noi,ai avut coroana de spini,dar acum a sosit timpul,ca poporul Roman să-ți ia coroana de pe cap,si sa îți vindecam rănile,cu sărutări,îmbrățișări si iubire.Doamne acest popor,acum invata, lecția uniri si iubiri aproapelui.Este cea mai grea lecție,dar cu ajutorul Tau,vom reuși.Acest popor,de azi nu o sa mai dăruiască flori,o sa învățam sa dăruim icoana Ta,si a Sfintei Fecioare Maria,ca multe persoane nu stiu rugăciunea TATAL NOSTRU.Dar pe toti o să-i ajutam,sa primească Icoana Ta.Doamne te rog,nu ne lăsa pe mana celui rău sa ne conducă,Doamne avem nevoie de ajutorul tau,numai Tu ne aduci adevărul ne faci dreptate,si ne unești in credinta.Doamne îți mulțumesc.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va apreciez.Ma bucur ca dvs ati inteles ce se intampla in aceste zile.Numai bine.

      Ștergere
    2. Iona cum de ai curajul să mai apari aici,trădătoare ce ești.

      Ștergere
    3. Asa este sunt o tradatoare,Alta Intrebare!

      Ștergere
    4. Anonim 13:40 nu avem întrebări pentru tine.
      Nu meriți sa ti se scrie numele.
      Nu ma deranjează ca ai alte opțiuni politice decat gazda blogului.
      Nu ma deranjează ca faci opoziție.
      Ti-ai pierdut respectul in momentul cand ai inceput sa jignești, sa fii rea, ironica, sarcastica, mincinoasa. E cu totul alta treaba. Nu stii sa-ti susții un Argument fara sa jignești si sa ironizezi. Încearcă sa gândești cu propriul cap, altfel pot sa cred ca ești un simplu papagal care repeta sloganuri si fraze scurte.
      Un om matur, cu nitica minte, responsabil, știe sa-si argumenteze o susținere si nu apelează la gradinitisme!
      Îți recomand sa-ti revizuiești comportamentul si vocabularul.
      Nu mai continua cu ironiile, ca sa ma exprim elegant, ca nu-ti face cinste.
      Cand vei merita sa fii respectata îți voi spune pe nume. Pana atunci, rămâi o anonima oarecare.

      Ștergere
  3. D-na Maria toți oamenii aceștia entuziasmați,care au ieșit în Piața Victoriei și pe străzile din toate orașele își vor plînge în pumni peste scurt timp,abia atunci cînd vor realiza că au fost păcăliți.Nu se va schimba nimic în binele românului,cum nu s-a schimbat nici după Colectiv cînd a fost un alt guvern la conducere.Românii nu vor avea locuri de muncă,salariile nu vor crește și din contră facturile vor crește la toate utilitățile.Se vor tăia pădurile și mai mult,se vor exploata toate resursele tării și se va invoca din nou o mare criză,apoi vom fi nevoiți să împrumutăm bani de la FMi.Va fi atăt de rău că nu vor mai rămîne bani în țară nici pentru plata salariilor și a pensiilor.În România vor fi multe decese în rîndul copiilor și al bătrînilor din cauza lipsei de medicamente,dar și a vaccinurilor. Spitalele vor fi pline de bacterii și unele vor fi din nou închise, dar nu se vor construi altele noi.Puținii fermieri,care mai sunt în țară își vor închide și ei porțile și se va importa totul din UE la sugestia acestora.Organizarea referendumului nu este întîmplătoare și este de a șubrezi bugetul și așa fragil,apoi vor urma amenzile la CEDO și se vor lua bani din fondul de rezervă,lucru care ne va duce la o criză fără precedent.Banca Mondială și FMi vor pune presiune pe noi și abia atunci vor înțelege românii ce rol au avut ei la aceste manifestații organizate,dar va fi prea tîrziu.Vom auzi de foarte multe sinucideri pentru că oamenii își vor pierde casele nemaiputînd sa-și plătească ratele la bănci.României i se va impune o cotă mare de imigranții și nu vor fi banii pentru susținerea lor,iar de aici ne vom îndatora și mai mult.Cei de la NATO ne vor stabili și ei anumite criterii de plată pentru a putea rămîne în această aliantă. În scurt timp România va fi împărțită pe regiuni și terenurile rămase vor fi vîndute străinilor la prețuri modice.Cei care sunt acum copii nici nu vor ști că a existat cîndva România pentru că nu se va mai scrie de noi nici măcar în cartea de istorie.Romănia ar fi putut fi țara aleasă de Dumnezeu,dacă majoritatea românilor și-ar fi dorit acest lucru,dar se pare că ei au ales altceva.Așa că de acuma putem spune simplu:A FOST ODATĂ O ȚARĂ UNITĂ,CARE S-A NUMIT ROMÂNIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, foarte correct spus, din pacate pierdem o tara minunata, chiar unica, iar poporul isi merita soarta, o mica parte insa nu dar.....unde sa ne ducem????

      Ștergere
    2. Mihaela îmi cer scuze că m-am grăbit și am uitat să semnez mesajul din 13 feb 10:52.Ași fi dorit sa-mi spună și D-na Maria părerea ei,dar probabil s-a întristat cînd a văzut cît e de pesimist,dar din păcate e și realist.DS

      Ștergere
  4. Doamna Maria ada cum este Domnul nostru Llsus Hristos rastignit pe cruce a visat cu citiva ani in urma cand a fost un atentat ln gara din Spania era rezemat de o Sf. Biderica si zicea OOOO!!! Si era plin de sange.Nu pot sa nu plang Doamne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Mașinica cred că te referi la atentatul de la Gara Atocha din Madrid cînd au murit foarte mulți oameni printre care și români.

      Ștergere
  5. Doamna ,dar protestele sunt pasnice ,oamenii se ajuta ,se iubesc acolo ,e o comuniune . Nimic violent . Tinerii au si ei dreptul sa se bucure de rezultatele muncii lor ,nu sa fie furati.D-voastra stiti ca maririle astea de pensii sunt platite de ei ,nu de guvernanti care au urmarit sa catige capital politic.Tara o sa fie si mai datoare si vanduta bancilor straine pt ca nu sunt bani de mariri ,avem o economie slaba si atunci vor fi facute imprumuturi externe.Poate asa veti intelege ce se intampla ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesti tineri frumosi care sunt toata ziua pe internet de ce nu protesteaza si impotriva lui Johanis care a dat dintr-o data un tun de 20 miliarde euro Romaniei.Stergind datoria Germaniei.

      Ștergere
    2. Anonim13 februarie 2017, 15:27
      probabil este pretul platit de Iohanis, si nu numai...
      Neluta

      Ștergere
  6. Mai copiilor copiii nostri sunt o mama cu copii si nepoti si va scriu cu lacrimi in ochi si in suflet si va rog sa va ganditi bine cine v a invatat p

    RăspundețiȘtergere
  7. A dat de 2 0ri 20 miliarde nu milioane ,20 pentru datoria germaniei si 18 pentru retrocedarile organizatiilor naziste ,in total aproximativ 36-38 miliarde euro ,Golban rominul din Elvetia stie cel mai bine dar ai nostri din tara se ocupa de dezbinari si dezinformari nu de probleme reale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai copiilor, copiii nostri !!!!...sunt o mama cu copii si nepoti si va scriu cu lacrimi in ochi si in suflet si va rog sa va ganditi bine cine v a invatat pe voi ca sunt de vina pensionarii adica parintii si bunicii vostri?? De ce nu va intrebati daca multinationalele nu ar fura cum fura si daca politicienii nu le ar face jocul ar fi bani pentru toate. Nu v ati pus intrebarea de ce au fost trucate alegerile de cate ori a iesit psd? Si cand nu s au mai putut truca se boicoteaza votul prin blocaj? Daca ei ar fi raul cel mai mare pentru popor (adica voi copiii si parintii si bunicii ) de ce consuma oculta atata banet ca sa ne invrajbeasca unii cu altii? Si daca e adevarat ca economia sufera din cauza pensiilor pentru care si noi am cotizat pentru parintii nostri, atunci de ce nu sufera si pentru alocatiile copiilor pentru gratuitatile din sistemul sanitar si invatamant care se adreseaza copiilor toate alimentate din banii parintilor vostri care nu se gandesc ca le ati luat din salarii timp de 18 ani. De ce gandim asa nu suntem oameni si unii si altii ? Nu suntem familii si o familie mare numita natiune crestina care isi creste copii si si ajuta batranii? Asa e lasat de la Dumnezeu si daca gandim alt fel inseamna ca ceva in sufletul nostru s a deteriorat si nu intelegem ca suntem pe calea distrugerii ca natie pentru ca atunci cand iti dispretuiesti parintii si iti doresti ca ei sa traiasca in saracie numai sa nu ti ia nimeni din bani atunci nu faci decat sa ti atragi blestemul lui Dumnezeu prin incalcarea uneia din cele 10 porunci fie ca intelegem sau nu cum functioneaza legea divina ea se aplica implacabil. E ca si cand ati ridicat mana asupra parintilor mana care, spun sfintii parinti, este blestemata si nu va putrezii decat dupa dezlegari speciale citite de episcop. Nu pot sa cred ca ca nu va iubiti parintii cei care v au dat viata nu pot sa cred.... Voi stiti ce e in sufletele noastre cand va auzim spunand ca pensionarii va iau din salarii???????? Stiti ce spuneti? Stiti cui spuneti aceste grozavii celor care va iubesc si a caror suflete au tremurat permanent pentru voi si a caror nopti au fost albe pentru voi si care au luat de la gura lor ca sa aiba mancare pentru voi. A lovi asa pe cei care v au dat viata inseamna a L lovi pe Dumnezeu caci El ne a adus pe toti pe rand. Pai daca loviti in inima lui Dumnezeu ce va asteptati sa va raspunda????? Dumnezeu nu se lasa niciodata batjocorit. Noi parintii vostri va iubim si suferim in tacere cu sufletul insangerat de durere si nedreptate dar va iertam spunand "iarta i Doamne ca nu stiu ce fac si sunt copiii nostri". Poate singura noastra vina si cea mai mare fata de Dumnezeu este ca nu v am crescut in credinta si pentru asta noi deja platim . Voi cand veti vedea dezastrul la care v ati dus tara si fratii ce veti face cum veti plati??? Va rog din suflet veniti la Dumnezeu veniti acasa cu dragoste de copii pentru parintii vostri. Dumnezeu sa ocroreasca Romania si poporul roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata ziua nu faceti decat sa vorbiti de Iohannis. Daca se cutremura pamantul, Iohannis e de vina! Nu credeti ca vina e impartita de toti politicienii nevrednici de tara? Ura si iar ura, unde o sa ajungem cu atatea vorbe de ocara si blesteme? Voi cei care suduiti intr-una, credeti ca veti atrage binele in viata voastra daca urati si blestemati? Nu credeti ca exista un Dumnezeu care are grija de noi toti si de toate cate sunt? Opriti-va din ocari si din blesteme, altfel ele se vor intoarce impotriva voastra!!! Sa avem incredere in Dumnezeu si niciodata nu ne va lasa la greu!!! Asta sa ne fie gandul cel de toate zilele!

      Ștergere
    2. Daniela Dr cu toate că nu ai semnat mesajul mi-am dat seama că este al tău și m-a impresionat foarte mult,dar după cum vezi se poartă dialogul surzilor și acei copii nu te ascultă Ei s-au lăsat manipulați și asta ne va costa pe toți se vor cheltui foarte mulți bani cu un referendum inutil.Pe lîngă toate astea mai avem și o pagubă de 11,4 miliarde lăsată de tehnocrați,iar la capitolul energie stăm foarte prost,așa că țara va intra în colaps și vor da vina tot pe PSD. Iohannis amînă promulgarea bugetului de stat și consiliile județene și cele locale nu-și pot primi banii.Deci nu vor fi bani de investiții,dar nici de salarii pentru bugetari.Se vede cu ochiul liber că se urmărește prăbușirea României și Iohannis face jocurile străinilor să fim nevoiți să ne împrumutăm la FMI și Banca Mondială.Românii care au ieșit în stradă vor fi blestemați pentru acest dezastru că și-au trădat țara.DS

      Ștergere
  9. S-A FĂCUT DREPTATE...UN INCULPAT LA ALBA A FOST ACHITAT DEFINITIV DE ABUZ ÎN SERVICIU ...PT CĂ ȘI ACUM VINE PARTEA CEA TARE...ABUZUL ÎN SERVICIU A FOST DEZINCRIMINAT PT. CĂ, cioloș nu a modificat cf deciziei CCR neconstituționalitatea în termen de 45 de zile...și deci SĂ VEZI CE NOSTIM A DISPĂRUT. AMIN...Ce-i care urlă în stradă ce mai urlă acum?
    Există justiție DIVINĂ...LE-A DAT ÎN CAP.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 13 feb 17:17 cred că nu te-ai prins care e treaba cu cei din stradă,ei nu au nicio treabă cu ordonanța 13 pentru că acela a fost un pretext.Ei au boală pe Dragnea și Tăriceau și îi vor cu orice preț la închisoare.În rest poate să facă toată lumea abuzuri cum face Iohannis și Koveși în fiecare zi,dar la ei nu se pun abuzurile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am și eu cîteva întrebări dacă tot se cheltuie peste 20 de miliarde cu acest referendum.De ce nu întreabă Iohannis:1 Dacă suntem de acord cu ridicarea imunități a Președintelui și a parlamentarilor.2 Dacă suntem de acord cu legea pentru răspunderea magistraților că și ei fac abuz în serviciu.3 Dacă suntem de acord cu eliminarea SRI și a Serviciilor Secrete implicate în Justiție și DNA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El cheltuie banii din ura ca i-a fost tăiat salariul!

      Ștergere
  12. Anonim14 februarie 2017, 04:47, alta intrebare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are nimeni întrebări pentru tine.
      Nu ai nimic de spus.
      Ești un robot stricat, din păcate, care confirma faptul ca cei din piața sunt manipulați!

      Ștergere
  13. Anonim 14 feb.17/19,pentru tine ceea ce scriu eu,reprezinta prostii, pentru ca, inca, nu ai constiinta necesara de a transforma aceste "prostii"in intelegere.Eu imi asum ceea ce scriu dar nu pot sa-mi asum ceea ce tu intelegi.
    Va veni vremea si pentru tine cand se va produce acel, "a-ha". Cel putin asa sper!
    Tot ce pot sa-ti spun este ca, inca esti in cautare de Dumnezeu,nicidecum in Unitate cu Dumnezeu,fiindca stii ce inseamna Dumnezeu de la parintii parintilor nostrii,si nu este descoperirea ta proprie.Pe Dumnezeu IL descoperi personal in unicitatea ta,in sentimentele si trairile tale care nu se pot compara cu nimeni si nimic.Teologiile au inventat un dumnezeu dupa preferintele si interesele lor,dupa chipul si asemanarea omului;stapan cu capricii,dornic de slava si inchinaciuni,si un aprig judecator.
    Dumnezeul tau iti da libertarea de alegeri si apoi te judeca ca ti-ai permis libertatea de alegere.Oprese-te un pic si intreba-te;unde-i logica!

    TOT CEEA CE ESTE nu poate fi limitat la un nume dat de oameni-Dumnezeu!Poti sa intelegi aceasta?Momentan nu cred,dar te asigur ca vei intelege,doar daca vei alege sa intelegi.Aceasta este libertatea pe care ti-a dat-o Dumnezeu,sa alegi sa nu-L intelegi pana cand vei alege sa-L intelegi. Si astfel te creezi si recreezi pe tine la nesfarsit.Prin exprimarile Sinelui tau, Divinitatea isi cunoaste potentialul.Cine crezi ca ESTE LIBERUL ARBITRU?
    Crezi ca poate exista ceva fara sa fie parte din CREATOR?
    Stii care este marea dicotomie? Creatorul a creat Creatia dar totodata creatia este trupul Creatorului. Tu iti negi Sinele Divin vazandu-te separat de Creator.
    Cand vei intelege aceasta te vei fi trezit din culcusul ignorantei.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. D lasa-ne cu ereziile tale, cu new-ageismele tale, la nimeni nu i trebuie acele spurcate invataturi.
    Lasa totii filosofi apusului deoparte si incepe cu sfintii parinti , sigur iti vei schimba parerea despre ce gandesti acum.

    RăspundețiȘtergere