marți, 7 februarie 2017

NORI GROSI SI NEGRI ! FURTUNA MARE LA SUD - EST !


                                   ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!        

                                 7 Februarie 2017 ,ora 16,50 !

                                        Dragii mei, 


În aceasta după amiază dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor în spatele meu, înspre Sud - Est  ,văd un CER gros bleumaren -negru ,care era extrem de aproape de Pămant.
                                            

Image result for ciclonImage result for ciclon..

Prieteni dragi, din Cer de zi, acesti nori înfricosatori au transformat totul in noapte.
DUMNEZEU PREA BUNUL este foarte suparat pe noi,si o sa ne trimita tot felul de DEZASTRE,pentru ca sa ne potoleasca.
POPORUL Său ales, Poporul care sfinteste L-a dezamagit, si ca un PĂRINTE ne va certa ,deoarece, nu doreste ca ssa ne pierdem sufletul.
Iata:

24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.  


ROMÂNIA !!! POPORUL CARE SFINȚESTE - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-poporul-car...

Translate this page
Feb 24, 2016 - Poporul care sfințește. România , Poporul care sfințeste! ... rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL Român ,este ocrotit ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/4/17

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14
Translate this page
Jan 1, 2017 - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


21 de comentarii:

  1. D-zeu apără pe cei credincioși iubitori de popor, îi va trece prin foc și sabie pe toți REPTILIENII trădători de neam și de țară, va da furtuni...curățitoare de răul care nu vedeți că a înmagazinat atâta ură din cauza unui nazist.
    Românul are o vorbă: CE NAȘTE DIN PISICĂ ȘOARECI MĂNÂNCĂ,un nazist va genera ură rânjind cu satisfacție până D-zeu i-l va șterge de pe chip.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa ne întoarcem cu fata către Tatal, sa facem rugăciuni sincere, alta cale nu exista. Dumnezeu ne iubește necondiționat dar nu poate rămâne indiferent la faptul ca acest popor se autodistruge. Prin faptul ca va urăti unii pe alții și îndemnati la violenta, amenințări , Va faceti de rușine înaintașii. Dumnezeu avertizează dar nimeni nu vede, mai rău dacă si va lua Harul de la noi atunci va fi prăpăd dar prea târziu pentru regrete. Doamne ajuta, sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Miluieste-ne pe noi,Doamne, miluieste-ne pe noi, ca, nepricepandu-ne de nici un raspuns, aceasta rugaciune aducem Tie, ca unui Stapan, noi pacatosii robii Tai, miluieste-ne pe noi. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.

    RăspundețiȘtergere
  4. VA MULTUMESC DOAMNA MARIA PENTRU PATRIOTISMUL SI DRAGOSTEA DE DUMNEZEU IISUS HRISTOS CU CARE INDEMNATI POPORUL LA IUBIRE SI STATORNICIE IN CREDINTA LANGA MANTUITORUL IISUS HRISTOS,SINGURA NOASTRA SALVARE . VA CER SCUZE PENTRU TONUL ASPRU SI NEPOLITICOS DIN ALTE COMENTARII REFERITOARE LA EXTRATERESTRI CE II CONSIDER DEMONI SI FORMA PAMANTULUI CE IL CONSIDER PLAT SI NEMISCAT CUM SPUNE CUVANTUL LUI DUMNEZEU DIN BIBLIE,SI NASA CARE ESTE O ORGANIZATIE luciferica ,MINCINOASA.VA MULTUMESC DOAMNA GHEORGHIU
    ovidiu

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot decit sa ma rog doamna Maria ma sperie de ce vad.A sosit uriciunea pustiitorului si peste Romania? DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU MAICUTA DOMNULUI NU NR LASA DIN BRATELE TALE.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sursa de apa pentru inundațiile văzute acum câteva zile.

    RăspundețiȘtergere
  7. MESAJ pentru FLORIN:

    DUMNNEZEU si MAICA DOMNULUI sunt cu tine !
    Este minunat ceea ce ai facut tu ,acum !
    Ma rog pentru tine si cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul ptr. Florin nu putea fi transmis in privat?

      Ștergere
    2. Dragii mei,
      Florin este un cititor al acestui Blog. Cred ca a scris mult timp sun anonimat,si nu a scris deloc frumos la adresa DUHULUI SFANT si MAICII DOMNULUI, precum si la toate cate eu scriu.
      Cu siguranta DUMNEZEZEU i/a aratat lui FLORIN ADEVARUL DUHULUI SFANT ,iar FLORIN si/a cerut iertare ,si m-a rugat ca sa ma rog pentru el ,la MANTUITORUL, si la MAICA DOMNULUI,deoarece nu si-a dat seama de cat ADEVAR al LUI DUMNEZEU este pe acest BLOG, si îi pare tare rau ptr vorbele sale jignitoare, sau in care ,judeca pe altii. Nu pot sa spun decât că,FLORIN este de admirat,pentru cainţa sa de care a dat dovada.Nu i-am publicat mesajul,deoarece am considerat ca este ptr mine personal. Sa luam exemplu de la FLORIN ! Iar eu ma rog pentru FLORIN,si orice ar fi facut ,DUMNEZEU IL VA IERTA si-i va ajuta sa treaca mai usor peste necazuri. BRAVO FLORIN !

      Ștergere
    3. FELICITARI FORIN;FELICITARI DOAMNA MARIA;BUNUL DUMNEZEU este cu noi cu toti.Semneaza aceeasi Minerva P.

      Ștergere
    4. doane ajutal s a intors cu fata la dumnezeu.......felicitari sa vezi ce bine o sa ti mearga de acum olimpia mihailescu

      Ștergere
  8. Spuneti-ne si noua dna Maria ce-a facut Florin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19:51, vezi-ti de treaba ta !
      Ai o curiozitate...nepoliticoasa.

      Ștergere
    2. An 23:21. Si tu esti nepoliticos ( se simte agresivitatea ta in mesajul tau).
      An. 19:52, s.a adresat Mariei si nu tie! Hai, pa!

      Ștergere
  9. priviti ca se anunta un ciclon in Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ura ce a cuprins toată țara a accelerat mînia lui Dumnezeu,vestul este inundat de zăpoare și ape dar iohanis are alte griji.A putut guvernul să declanșeze codul roșu de dezastre? Cum dacă trebuie să meargă la DNA să dea cu subsemnatul că au îndraznit să guverneze.Din momentul cînd au abrogat ordonanța cu pricina iohanis trebuia să înceteze cu incitările și ațîțările între oameni.El continuă pînă își va atinge scopul nu contează că romînii crapă.

      Ștergere
  10. Zici tu? 23 21 tu esti f.politicos !
    Ba frate, numai din astia de va hraniti cu rautate,nu mai bine mergeti voi pe bloguri specifice jandarmeriei , politiei, parchete sau sri ca astia sant zbiri, din cate stiu,ce cautati pe blog ortodox ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Atunci santem bucurosi pt Florin, daca si-a gasit linistea !

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria ati avut din nou dreptate cu, cutremurul intens dr pamant vazut de dumneavoastra de la Duhul Cel Sflnt.Cind s-a cutremurat a fosy destul de tare. Doamna Maria ma gandesc la ce scrie si in sf.scriptura unfe zice asa;Sa va rugati la Dumnezeu sa mu fie figa voastra ln luna lui Febroarie sambata.Ati spus cutremure intense adevarat este .Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si asta s-a implinit prin tornadele din sudul SUA in zona Neuorleans

    RăspundețiȘtergere