joi, 16 februarie 2017

UN ROMÂN TIRAN, HITLERUL ZILELOR NOASTRE !

                 
                                                    ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

   

                       12 Februarie 2017,ora 5,23 zori de zi !

                                    Dragii mei, 

În această dimineata ,în timp ce dormeam, ma trezeste un glas care spune ceva cutremurator,la adresa unei persoane,a cărui nume si prenume au la un loc 19 litere.
      Glasul spunea asa dragilor:

              "E omul acesta ,un român tiran ? 


Clipă în care dragilor, văd înspre Est un bărbat  care statea in picioare ca pe un camp, sub un Cer senin de ziua.
Era imbracat cu un palton negru, si avea un zâmbet amenintor care te cutremura atunci când il priveai.
Privirea acestui român , se asemana cu chipul si privirea lui Adolf Hitler.
În jurul lui ,aici in câmp,nu mai erau case,nu mai erau pomi, nu mai era nimic. Doar un pămant gol.
În spatele acestui om, Cerul era luminos si senin, semn ca după ce va lăsa totul praf, il va asteapta o viata de împărat. 
Dar în faţa sa,asa cum privea dinspre Est spre Vest,Nord Vest, Cerul era întunecat si trist.
Iar el râdea satisfacut , deoarece, părea că toate se implinise asa cum si-a dorit.
Brusc, faţa acestui om devine usor mai slabă, obrajii mai slabi, iar sub nas îi apare o mica mustată neagra,exact asa ca a lui HITLER.
Aveam în faţa mea dragilor, un român care si-a indeplinit ceea ce si-a dorit pentru sine ,si pentru toti cei care il sustin, si care român abia astepta sa plece din acel loc.
Dar a mai zăbovit o clipă ,pentru a-si savura realizarile .
Acest bărbat era un român cu mustata lui HITLER  si era 100% Sosia lui ADOLF HITLER în viziunea mea.
Dragii mei,nu voi da niciun nume acestui bărbat,din motive lesne de inteles,si fiecare dintre noi,poate sa traga orice concluzie doreste si simte în sufletul său.
Să ne rugam dragii mei,la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA DOMNULUI,ca sa apere Poporul român, sa apere Romania Sfanta, si sa indeparteze acest nou HITLER al zilelor noastre,prin a-i da minte luminata,bunatate si iubire faţă de Poporul Român al Duhului Sfant,Poporul care sfinteste.
                                Cu dragoste,Maria.

De ce au ajuns germanii să-i omoare pe evrei… Cine a declanşat şi la ...

https://conspiratiisimistere.wordpress.com/.../de-ce-au-...

Translate this page
Feb 8, 2014 - În iulie 1933, evrei din toate colţurile lumii s-au reunit în acest oraş. Şi aceievrei au spus Germaniei: – “Îl concediaţi pe Hitler şi instalaţi fiecare ...


De ce Hitler îi ura atât de mult pe evrei şi ţigani? – Universul by ...


www.lovendal.ro/.../de-ce-hitler-ii-ura-atat-de-mult-pe...


Translate this page
May 3, 2011 - Se ştie ura pe care a avut-o Hitlerul şi regimul său nazist la adresa evreilor şi ţiganilor. ... Tags: evreiHitler, Istorie si Civilizatii, nazism, ţigani ...
Missing: gaza

Image result for hitlerImage result for hitler..

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

161 de comentarii:

  1. Ha ha ha ! Hitler pentru unii salvator pentru altii.Pentru multi dintre voi va fi sfarsitul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci din gura,ca nu ai inteles nimic.

      Ștergere
    2. Te bucurri nenorocit iohanist-hitlerist-sorosist? si razi de noi cei multi asa-i? vezi ca cine sapa groapa altuia cade singur in ea. Arzavar focu de demoni in frunte cu bosorogu!!!!!

      Ștergere
    3. Era Dragnea!!! Seamănă

      Ștergere
    4. “Dupa cultura si religia africana sunt douazeci si patru lumi-mama in ceruri, iar Pamantul nostru este a douazeci si cincea… O lume-mama este o planeta special facuta cu scopul de a da nastere vietii”.

      “Voi sunteti aici doar temporar. Aceste corpuri ale voastre sunt doar instrumente care vi s-au dat pentru a invata cu ele […] Suntem aici pentru a va ajuta dar nu vom interveni in liberul vostru arbitru” - mesajul primit de Sequoyah Troeblood indian nord-american.

      Straniile rapiri in spirit, asemanarea acestora cu fenomenul NDE, paralela – pe care o face si Apostolul Pavel – intre destinatia celor rapiti si raiul.

      Apostolul Pavel, in Epistola a doua catre corinteni (2 Cor, 12, 2-4) scrie astfel: “Cunosc un om in Hristos, care, acum patrusprezece ani, a fost rapit pana in al treilea cer (daca a fost in trup nu stiu; daca a fost fara trup, nu stiu; Dumnezeu stie). Si stiu ca omul acesta (daca a fost in trup sau fara trup, nu stiu; Dumnezeu stie), a fost rapit in rai si a auzit cuvinte care nu se pot spune si pe care nu-i este ingaduit unui om sa le rosteasca”.

      Ștergere
    5. Pana la finalul anului 2017 vor fi presiuni de divizare a Romaniei in vechile provincii istorice ca tari distincte.
      Aceste planuri nu vor reusi.
      Trimiterea fortelor armate romane la naiba in praznic face parte din planul LOR , al aparentilor aliati.
      Trebuie toti sa stiti: acum Romania nu are nici un prieten real, de durata. E momentul sa inceapa sa isi fie siesi prietena si sa actioneze coerent!
      Si va reusi ! Asa am vazut eu in fata!

      Valeriu / 28 octombrie 2016, 05:39

      Ștergere
    6. Liviu Dumitru Dragnea , cu mustacioara lui Hitler ,pacaleste oamenii.

      Ștergere
    7. Cred ca este neamtu' cine pacaleste oamenii.

      Ștergere
    8. Anonim 17 feb 15:52 pe Dragnea nu il cheamă Dumitru.Numele lui întreg e Liviu Nicolae Dragnea,dar și Klaus Werner Iohannis e format tot din 19 litere.Numai D-na Maria ne poate spune al cui chip era în previziune,dar se pare că nu vrea.

      Ștergere
    9. Dar V V P, fostul premier?

      Ștergere
  2. Cunosc eu pe unul care s-a declarat urmas al unui Grup Etnic infiintat la cererea lui Ribbentrop omul lui Hitler- cel ce ne-a luat jumatate in tara, pentru a se imbogatii,v-am spus eu ca e un om rau.Pazea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca,ati ascultat poezia lui Andrei Paunescu dedicat lui Iohannis,s-a datpe post la RTV azi in jurul orei 14.00.Este rugat sa plece si sa ne lase.

      Ștergere
    2. Ce faci măi Crăciun ai început să postezi în anonimat?

      Ștergere
  3. https://youtu.be/h2LG7JXK5mQ

    RăspundețiȘtergere
  4. K. W. I. are exact 19 litere ...... ii lipseste doar mustata, dar daca i-o desenam ... o fi sosia lui Adolf Hitler ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dragnea mustață el este :) am greșit sigur este MĂ- TA

      Ștergere
    2. Dragnea Nicolae Liviu , 19 litere si are mustata...

      Ștergere
  5. Niciodata nu va tine cu poporul roman.Doamna Maria il svem in fata noastra.Ce putem zice Dumnezeu are grija sa plateasca fiecaruia dupa faptele sale.Rabdarea poporului roman il infringe psna la urma.Cred din tot sufletul ca Dumnezeu ocroteste acest popor mult incercat. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  6. Memoria lui ieste o pagina urita in istoria lumi.Dar noi Romania încotro?De la revoluție au crescut numărul restaurantelor cafenelelor unde sint jocuri electronice .La tot pasul pariuri sportive jocuri electronice.fabrici nu avem dar jocuri electronice din metru în metru .Trist ,foarte trist.Munca nu a omorit pe nimeni dar lenea da.cu mult drag va îmbrățișez doamna Maria Gheorghiu și toți români de pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://vremuritulburi.com/2016/04/13/parintele-justinian-oprina-a-publicat-online-o-scrisoare-deschisa-adresata-presedintelui-klaus-iohannis-in-care-ii-demonstreaza-demonstreaza-in-opinia-sa-ca-iohannis-nu-facut-nimic-care-sa-dovedeas/
    Domnule Președinte,
    Poporul român trece prin momente de cumpănă, iar conducătorii săi s-au îndepărtat de la nevoile neamului nostru. Este multă durere și suferință în România de care mai marilor țării nu le pasă. Așa încât îmi fac datoria creștinească de a vă atrage atenția asupra câtorva puncte care nu pot să lipsească de pe agenda președintelui României:

    1. Românii nu vor o moschee turcească la București, un cap de pod al Turciei pe pământul nostru strămoșesc apărat cu sânge de înaintași pentru a salva identitatea națională despre care nimeni nu poate nega că este o moștenire creștină. Dumneavoastră, în loc să ne reprezentați pe noi, românii creștini, ați ales să îi strângeți mâna sultanului Turciei și să faceți înțelegeri peste capul celor pe care îi reprezentați.

    2. Românii nu vor invazie musulmană în țara lor. Primirea de imigranți musulmani reprezintă o faptă care contravine nu doar dorinței românilor, ci și istoriei și tradiției milenare a poporului nostru. Și dumneavoastră, domnule Președinte, sunteți creștin, chiar dacă aparțineți de altă biserică. Cum ați putut agrea planul de invadare a pământului românesc pe care au luptat împotriva semilunei atâția voievozi precum Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, Mircea cel Bătrân, Iancu de Hunedoara, Mihai Viteazu și atâția alți români iubitori de țară? În acest caz, puteați cel mult să îi acceptați pe creștinii care vin din zonele îndepărtate, dar în niciun caz pe musulmanii care aduc cu ei prozelitismul islamic și, Doamne ferește, chiar risc de atentate teroriste.

    3. Au murit în Argeș atâția copiii nevinovați și nimeni nu a fost sancționat. Nu doar că statul român nu încurajează natalitatea, dar, în plus, nici măcar nu are grijă de viitorul țării pe care îl reprezintă copiii crescuți cu greu și cu dificultăți de mamele românce. Un Guvern care nu este în stare să-i protejeze pe copiii țării sale trebuie să plece, dar Guvernul pus de dumneavoastră continuă să fie la putere ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Decidenții de la vârful statului român trebuie să încurajeze natalitatea prin măsuri active și eficiente, nu să asiste pasiv la depopularea României sau, și mai grav, la asemenea tragedii!

    4. S-au strâns în România aproape trei milioane de semnături pentru modificarea Constituției în sensul precizării că familia se poate întemeia doar pe baza căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. Ar trebui să vă pronunțați și să acționați în sprijinul acestei inițiative care are menirea de a salva poporul român și continuitatea noastră pe aceste meleaguri.

    RăspundețiȘtergere

  8. 5. Ați respins legea prin care Crăișorul Munților Avram Iancu primea titlul de Erou Național, iar acea lege s-a rătăcit prin Parlament, dumneavoastră transmițând un semnal clar că nu doriți recunoașterea meritelor celui care i-a apărat pe românii din Transilvania de asuprirea maghiară. Dați un mesaj public în favoarea recunoașterii Eroului Național Avram Iancu pentru ca Parlamentul să înțeleagă că nu vă mai opuneți acelei legi. Dacă nu ne recunoașteți eroii, domnule Iohannis, cum puteți fi președintele nostru? Nici de Ziua Națională a României nu ați desfășurat recepția oficială de la Cotroceni, ca și cum nu ați recunoaște Ziua de 1 Decembrie în fața străinătății. Așa de mult vă displace istoria noastră, a românilor?

    6. Ați promulgat, în schimb, în mare grabă, legea prin care martirii temnițelor comuniste au fost condamnați a doua oară, fiind interziși în România. Doar regimul comunist a mai îndrăznit așa ceva în încercarea de a arunca vălul uitării peste ei. Poporul român nu i-a uitat însă și, de îndată ce și-a recâștigat libertatea, i-a onorat cum se cuvine. Dumneavoastră le-ați luat acum acea libertate, întorcându-ne în vremurile negrei dictaturi.

    7. Nu îi asupriți pe români cu legea vaccinării obligatorii, este nu doar împotriva logicii creștine, ci și a drepturilor omului pe care pretindeți că le respectați. Este dreptul părintelui să aleagă în privința siguranței copiilor lor. România nu trebuie să devină piață de desfacere obligatorie a companiilor farmaceutice străine, cu riscurile pe care le presupune vaccinarea și despre care nu se vorbește în mod deschis.

    8. Aveți datoria să sprijiniți promovarea istoriei românilor prin muzee dedicate istoriei naționale corecte și prin sprijinirea predării istoriei naționale în școli. Dacă Guvernul pus de dumneavoastră anulează istoria din educația copiilor, sunteți părtaș la distrugerea conștiinței naționale. La fel, orele de religie trebuie să rămână în programa școlară, ca și orele de istorie. În plus, pe cine deranjează prezența Sfintelor Icoane în școli? Sau Sfinții nu au loc pentru ca să poată fi manipulate mai ușor mințile prin reclame și modele străine? Lipsa educației religioase și istorice are ca scop creșterea unei generații înstrăinate, fără valori și fără rădăcini. Acesta este planul pe care îl desfășurați în România?

    9. În timp ce monumentele altora sunt renovate și promovate, monumentele românilor zac în uitare și în ruină, ca și cum cineva ar vrea să șteargă amintirea noastră pe aceste meleaguri. Dacă nu sunteți doar președintele minorităților din România aveți datoria să atrageți atenția Guvernului că românii sunt stăpânii de drept ai acestui pământ și că istoria lor are dreptul să fie conservată și rememorată.

    10. Teritoriul național devine tot mai mult scena de desfășurare a multinaționalelor străine. Vă îndemn să aveți în vedere, prin Guvernul pe care îl controlați, de stimularea micilor producător și a țăranilor români care sunt marginalizați și aduși la sapă de lemn pentru ca în România să aibă loc doar mărfurile străine. Am ajuns să ne importăm mâncarea în timp ce recoltele țăranilor se strică pentru că românii nu au unde să-și vândă marfa. Acest proces are ca scop distrugerea bazei de producție a românilor, iar datoria dumneavoastră ca Președinte este să opriți acest dezastru.

    Poporul român are nevoie de un președinte credincios care să țină la istoria și la valorile neamului său pe care să și le asume și să acționeze în numele lor. Nimic din ceea ce ați făcut de când ați devenit președinte nu dovedește că respectați credința și valorile acestui neam care ne-au ținut laolaltă prin restriștile istoriei. Priviți la înaintași, la Voievozii și Regii noștri, și urmați-le credința și fapta!

    Trebuie să vă hotărâți, domnule Președinte, dacă vreți să fiți președintele românilor sau doar un stăpân străin peste hotarele României care ia decizii în beneficiul altor puteri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frate sau sora ai Mare dreptateee cauta pe saitul apologetic.ro si cauta supermemoramdunul ce lau semnat Toate Tarile EUropene si ONu Nato Si multii alti pt punerea in functiune a NOI GUVERN MONDIAL PANA IN 2020!!!!!!!!!.CAUTA TE ROG SI DACA POTI TRIMITEE SI ALTORA.DOMNUL SA NE FEREASCA DE TOT RAUL AMIN

      Ștergere
  9. Părintele Justinian Oprina a publicat online o scrisoare deschisă adresată Președintelui Klaus Iohannis, în care îi aduce zece argumente ce demonstrează, în opinia sa, că Iohannis nu făcut nimic care să dovedească respect pentru „credința și valorile acestui neam care ne-au ținut laolaltă prin restriștile istoriei”.

    RăspundețiȘtergere
  10. Link al articolului
    https://vremuritulburi.com/2016/04/13/parintele-justinian-oprina-a-publicat-online-o-scrisoare-deschisa-adresata-presedintelui-klaus-iohannis-in-care-ii-demonstreaza-demonstreaza-in-opinia-sa-ca-iohannis-nu-facut-nimic-care-sa-dovedeas/

    RăspundețiȘtergere
  11. NU nea prezidente,ci nea baronul ,cel cu paltonul.Multi-hause-n,urmasul legal al baronului Ribbentrop.

    RăspundețiȘtergere
  12. Baiatul lui Adrian Paunescu a compus o poezie in care il desfiinteaza pe Klaus Iohannis:

    Du-te, neamtule !

    Du-te, neamţule, urgent, afară
    Că eşti fals şi gura ţi-e amară
    Rânjetele-ţi sunt tot mai scârboase
    Du-te, că ai, totuşi, şase case!

    Du-te, arogantule, acasa
    Si in pace tara mea o lasa,
    Ca atata ura ai in dinti,
    Fara sa clipesti, provoci si minti.

    Du-te, prefacutule-n Florida,
    Ca distrugi padurea ca omida,
    Banii multi si grosi din gauri ia-ti-i,
    Ca-s facuti onest, din meditatii.

    Calculele mint si nu se leaga:
    Nici de meditai o lume-ntreaga
    Nu faceai averi cu banii gheata,
    Cata fizica ai dat pe piata ?

    Dupa ce i-ai dat sclipici si-un os,
    Ai vandut Sibiul, dubios,
    Case, ari, biserici si licente,
    Fara acte, fara competente.

    Din sofer si din talmaci de rand,
    Presedinte ai ajuns curand,
    Dar nu uita cei ce te stiau
    Cum vindeati copiii, mai pe sleau.

    Pas cu pas, ai scris o carte-farsa,
    Fierbe tara, de ma tem ca iar sa
    iasa lumea-n suturi sa te scoata,
    Umilita greu si supurata.

    Ai in palmares porniri penale,
    Sluga la multinationale,
    La germani ai fi vechil umil,
    Nu te-ar tine nici intr-un azil.

    Dar acum, ca v-ati facut si plinul,
    Ai benzina, sa atingi Berlinul,
    Parca ai crescut sub doua closti,
    Nasc si nemtii hoti, mutanti si prosti.

    Du-te, mutalaule,-n padure,
    Ca austrieci aduci s-o fure,
    Du-te, harta noastra sa nu moara,
    Tradator nu esti, tu n-ai o tara !

    Du-te, lasat o mare rana,
    Compromiti emblema ta germana,
    Ai facut din falsuri milionul,
    Ne-ai scuipat in fata ghinionul.

    Du-te, camarila sta sa-ti cada,
    N-o sa scapi in nicio ambasada,
    Ca stapanii-n piesa lor obscena,
    Brusc, te vor abandona la ghena.

    Du-te, joaca tenis pe-ndelete,
    Somn preda la pranz la niste fete,
    Mergi la schi sau trage schenll de fiare
    Sau revino-n imobiliare.

    Du-te-n Hermannstadt, profil de branza,
    Ca la Cotroceni facusi o branza,
    Sau, mai bine, Werner, du-te-n cusca,
    Ai de grija,ca poporul musca.

    Du-te, urma sa nu-ti mai ramana,
    Te-or primi macar magar la stana,
    Inima de sibien e buna,
    Par ti-or face, fara sa ti-o spuna.

    Ce-a-nceput Basescu, zis matrozul,
    Ai continuat, tinand de osul
    Care-n jilt facut e sa va tie,
    Adversari bagand la puscarie.

    Cand erau pe tron Ion Iliescu
    Si Emilul cel Constantinescu,
    Ne ziceam: mai rau, chiar nu se poate !
    Dar Iohannis le-a- ntrecut pe toate.

    Roata vietii, totusi, se-nvarteste
    Si ti-o spun acum, pe romaneste:
    Vezi, ca ura lumii se ascute,
    Du-te, cat ai timp, dar numai du-te !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FELICITARI pentru poezia adevarata!!!!!

      Ștergere
    2. Foarte Frumos!!!!Du-te neamtule du-te!!!!Adevarat!!!!

      Ștergere
    3. Chiar nu inteleg de ce nu mi-ati acceptat comentariul??Am folosit un limbaj adecvat..sunt un pic dezamagita..sincer va zic..

      Ștergere
    4. Dacă ar mai fi trăit Adrian Păunescu și Vadim Tudor l-ar fi pus la zid pe trădătotul de Iohannis.Niciun președinte de țară nu și-a permis să umilească poporul român în halul în care a făcut-o el.Din păcate i-am pierdut pe cei mai mari patrioți Adrian Păunesc și Vadim Tudor,care știau să apere valorile României și înaintașii ei.DS

      Ștergere
    5. Si uite asa se alege graul de neghina .:)

      Ștergere
    6. Astăzi tinerii se anunțau pe facebook să găsească o temă să iasă din nou în stradă,probabil că așa e cool pentru ei să blocheze iar Piața Victoriei și să paralizeze tot traficul. Sfatul meu este dacă tot ies și nu au găsit o temă să se gîndească la abuzurile făcute de Primarii din Timișoara,care au retrocedat peste 1000 de case fiind în cîrdășie cu clanul Cîrpaci.Aceștia sunt acuzați pentru abuz în serviciu,așa că ordonanța 13 le-ar fi fost foarte utilă acum,dar au cerut abrogarea ei,neștiind că roata se învîrte.Și a doua temă de ieșit în stradă este una și mai prioritară,abuzurile făcute de DNA și de procurorii din subordinea lui Koveși.Aceste lichele nu au ce căuta în magistratură și toate abuzurile făcute de ei trebuie aduse la cunoștință celor de la UE să vadă și ei unde e adevărata corupție.Presa din occident este dezinformată,dar sper să se adune toate probele insoțite de stenograme și întrgistrări audio-video și puse la dispoziția celor de la Bruxelles pentru a fi prezentate la raportul MCV.Acum se înțelege de ce se dorește anihilarea Antenei 3 și a RTV pentru a nu afla noi de aceste abuzuri și de aceste grupuri infracționale din subordinea DNA-ului și al CSM-ului.Tot pe lista neagră se află și USR-ul lui Nicușor Dan, dar și Iohannis cu PNL-ul lui,care nu pot justifica banii și casele.Așa că există destule teme pentru a ieși în stradă, dar oamenii sunt manipulați și scandează lozinci,care nu au nicio logică.Cu asemmenea oameni nu mă miră că țara a ajuns pe mîna trădătorilor și a clanurilor mafiote.DS

      Ștergere
    7. Va multumesc..Acum am vazut ca ati acceptat comentariul..Asa va vreau D-na Maria..E de inteles cei cu limbaj neadecvat ca nu suntem la piata..dar restul de oamenii sunt oky ca si mine..Opinii diferite in bun simt..

      Ștergere
  13. NU nea prezidente,ci nea baronul ,cel cu paltonul. Von Multi-hause-n,urmasul legal al baronului Von Ribbentrop,dar si a caselor romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. In timpul celui de al doilea razboi mondial ,o etnica din Ardeal al aceluiasi grup etnic spunea celorlalte femei-Daca invinge Hitler o sa umplem toate fintinile cu romani,De un pamint gol, nelocuit vorbea si omul nostru cu 19 litere la o intilnire oficiala cind se visa guvernator,ca ar fi fost inainte de venirea lor in Transilvania.

    RăspundețiȘtergere
  15. DOAMNA MARIA VOM AVEA VIITOR IN ROMANIA ? SA NE FACEM BAGAJELE ? UNDE SA NE MAI DUCEM ? SA INTELEG CA SITUATIA SE VA SCHIMBA IN NEGATIV .ROMANIA VA AJUNGE INTR-O SITUATIE DISPERATA .!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristian să ști că numai oamenii lași își fac bagajele și pleacă atunci cînd țara e la greu.Eu zic că toti românii ar trebui să iasă în stradă pentru toate nenorocirile astea care se întîmplă,nu pentru un rahat de ordonanță.Cioloș a dat sute de odonanțe și Raluca Prună a făcut praf Constituția țării și nimeni nu a comentat,oare de ce?Lumea nu a comentat nici cînd s-a descoperit gaura de 11,4 miliarde la buget după plecarea lor,dar nici cînd au plătit 1,6 miliarde pe fregate și arme luate de la olandezi fără licitație.Nu am văzut în viața mea un popor mai indolent și mai manipulat,care se complace în această situație și iese în stradă doar pentru a le face pe plac dușmanilor.Dacă tot se adună în stradă măcar să știe pentru ce o fac să-și apere interesul țării lor,nu pe cele ale străinilor.Doamne oare de ce a devenit poporul român așa de indolent și dezbinat și face totul numai împotriva lui.DS

      Ștergere
  16. Si daca acesta are legătură cu Hainsberg?! Ce clona!

    RăspundețiȘtergere
  17. Răspunsuri
    1. Ca sa-ti raspund tie sorosist-iohanist nenorocit, am o prietena care zilnic se spovedeste ca zilnic il injura pe hitleristu werner. Focul iadului sa va arda pe toti tradatorii de tara si neam!!!!

      Ștergere
    2. Bravo, frumos , halal limbaj , 21.02 !

      Ștergere
    3. Termina Anonim16 februarie 2017, 20:19 cu aiurelile.

      Ștergere
    4. 21:02,
      Tu meriti toata atentia celor cu halat.

      Ștergere
    5. Există loc pentru toți pe lumea asta.De ce vorbești așa urât.Este obligatoriu să avem toți părerea ta.Blestemul este cel mai mare păcat și se întoarce asupra celui care îl emite.Trebuie să-l iubim toți pe țăranul parvenit din Teleorman.Democrația se deosebește de dictatură prin aceea că fiecare om poate avea o opinie fără să intre în pușcărie pentru asta.

      Ștergere
    6. Si tu meriti atentia alora Anonim16 februarie 2017, 21:53.

      Ștergere
  18. Ascultati pe yotube ROMANIA, TREZIREA SPIRITUALA.

    RăspundețiȘtergere
  19. Si cine ar fi? Stie cineva!

    RăspundețiȘtergere
  20. Doamna maria inteleg darurile de clarvedere de clarauditie credeti in dumnezeu si isus hristos.unde scrie in sfintele scripturi de extrateresti.extradraci astea nu sint decit demoni.cum scri in apocalipsa lui ioan ca vor fi aratari in cer si pe pamint ca oameni sa nu mai creada nimic sfint

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna maria inteleg darurile de clarvedere de clarauditie credeti in dumnezeu si isus hristos.unde scrie in sfintele scripturi de extrateresti.extradraci astea nu sint decit demoni.cum scri in apocalipsa lui ioan ca vor fi aratari in cer si pe pamint ca oameni sa nu mai creada nimic sfint

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna maria inteleg darurile de clarvedere de clarauditie credeti in dumnezeu si isus hristos.unde scrie in sfintele scripturi de extrateresti.extradraci astea nu sint decit demoni.cum scri in apocalipsa lui ioan ca vor fi aratari in cer si pe pamint ca oameni sa nu mai creada nimic sfint

    RăspundețiȘtergere
  23. Si cine ar fi? Stie cineva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liviu Dragnea nu te-ai prins?:)

      Ștergere
    2. Cred ca s-a prins Iohanniscaci despre el este vorba!!! Te -ai prins!?

      Ștergere
    3. Liviu Dragnea n-are 19 litere in nume, le are doar hitleristu tau sorosist-iohanist nenorocit!

      Ștergere
    4. Gresit Anonim16 februarie 2017, 21:11. Ca de obicei o dai in bara.

      Ștergere
    5. Sa vedem: Liviu Dragnea - 12 litere
      Klaus Werner Johannis - 19 litere

      Ștergere
    6. Liviu Dumitru Dragnea ...;)

      Ștergere
    7. Anonim17 februarie 2017, 15:56, este unul cu 19 litere care este de-a lui Soros. Acela nu-i Dragnea. Asa ca ramane cealalta varianta.

      Ștergere
    8. Anonim 17 feb 15:56 pe Dragnea nu-l cheamă Dumitru și nu e nici hitlerist,chiar dacă are mustață.Cred că previziunea se referă la Iohannis cu siguranță.

      Ștergere
    9. Liviu Nicolae Dragnea, 19 litere

      Ștergere
  24. Numai unul care vrea un pamint gol ar darima zidurile de la intreg nivelul sa-si faca un dormitor cit o hala in care sa doarma apoi singur.

    RăspundețiȘtergere
  25. La vita e' bella - un film in care arta cinematografica se dezvaluie in toata splendoarea ei . Filmul universal valabil al rezistentei spiritului uman contra atrocitatilor greu de imaginat :

    http://filmehd.net/la-vita-e-bella-viata-e-frumoasa-1997-filme-online.html



    server 3 , insistati ...dupa toate reclamele , va porni



    vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu-i asa Maria draga,tu te rogi in fiecare zi pentru presedintele nostru,caci tu iubesti pe toata lumea-precum spui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu astept raspunsul Mariei.

      Ștergere
    2. Eu nu urasc pe nimeni ! Pe absoklut nimeni,chiar daca am primit jigniri si rautati. Ma rog pentru fiecare suflet si pentru fiecare om de pe acest Pămant,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,iertare de păcate, mantuire si minte si mjnte luminata.

      Ștergere
    3. foarte bine faceti !

      Ștergere
    4. Draga Maria,norml si corect ar fi ca Dumnezeu sa dea fiecaruia ce merita.

      Ștergere
  27. Dna Maria,mai incurajati-ne caci este rău.! Acum la antena 3 sa dat un mesaj a unui ,,nebun,,din Cluj,in care de la vârful bisericii pana la ultimul ortodox,praf a făcut cu noi,praf,praf,!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine-i acela Anonim 16 februarie 2017, 21:54?

      Ștergere
    2. https://www.antena3.ro/actualitate/un-fost-membru-usr-injura-ca-la-usa-cortului-video-400219.html ASCULTAȚI ȘI VOI CE DESCREIERAT SE PLIMBĂ LIBER PE STRĂZI ȘI CÎTĂ VIOLENȚĂ VERBALĂ ȘI OBSCENĂ ARE ÎN EXPRIMARE.DS

      Ștergere
  28. Ghici...cine are mustata in stil Hitler?Dragnea sau Yohannis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Iona lasa copilarismele ...

      Ștergere
    2. Mai Iona, iar faci bășcălie cu noi :( d na Maria în msj pe care la primit de la Duhul Sfânt spune foarte clar " 19 litere" iar tu o iei peste picior și spui ca e Dragnea. Îți bați joc de blogul ei dar și de noi care-l citim. Dacă și tu primești msj de la "Divinitate"(așa ai spus ) vino prezimtale dar nu mai rade de noi.

      Ștergere
    3. Serios ???Dar unde-i gluma?Nu Dragnea are mustacioara hitlerista?Hai,ca deja...ma abtin.

      Ștergere
    4. Liviu nicolae dragnea cate litere are?

      Ștergere
    5. Iooona, dar esti copil mai draga? Abtine-te.

      Ștergere
  29. Liderul străzii din Cluj: `La muncă, lepre cerșetoare!` Pavel Abraham, reacție furtunoasă Irina Constantin / 16 feb 2017 / 22:07
    Salveaza PDF Print Email Comentarii

    Liderul străzii din Cluj este Bogdan Rob Rădulescu, fost lider al USR Cluj până când a transmis un mesaj dur la adresa Bisericii Ortodoxe.

    Recent, el a revenit în atenția publică după ce a postat un mesaj cu înjurături la adresa PSD, încheiat prin ”Autonomie!”, ceea ce a atras atenția opiniei publice.

    Bogdan Rob Rădulescu și-a dat demisia de la conducerea USR Cluj și din partid după ce a postat un video despre Biserica Ortodoxă Română și politicieni, între care ar exista o relație infectă. ”Ciume bubonice, viermi parazi, lepre, căcături pe care le zice Biblia, gherţoii, mârlanii, pedofilii şi manipulatorii ce ţin orele de religie sau căcați ordinari” sunt doar câteva cuvinte dintre cuvintele folosite de fostul lider USR. Antena 3 a transmit, joi seară, filmarea cu liderul străzii din Cluj în care vorbea despre BOR.

    Avocatul Pavel Abraham a reacționat virulent: ”Acest maimuțoi se dezbracă de orice simțire umană, jignește profund. El a repeta îndelung ceea ce a spus aici. A spus niște chestii dincolo de nebunie, dar cred că autoritățile ar trebuie să vadă mai profund ce se întâmplă.”

    STIRI ASEMANATOARE
    Replici dure la RTV. Abraham: "SĂ VĂ FIE RUȘINE!"ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Fuziunea UNPR-PMP nu există: Apărătorul PMP a...Pavel Abraham, ministru. "Mi s-a promis această funcție!"Iohannis, anchetă. Abraham: M-aș bucura să nu fie adevăratPavel Abraham, explicații, după ce a revoltat Internetul
    Revenind la autonomie, Bogdan Rob Rădulescu scrie pe Facebook:

    ”Iertati-ma, va rog...

    In urma unor articole de presa aparute ieri, am fost acuzat ca fac afirmatii care stirbesc integritatea si unitatea nationala si instiga la diviziune in randul populatiei. Din aceasta cauza ma vad nevoit sa imi cer iertare ca nu am fost destul de explicit si sa lamuresc acum mai clar ce am vrut sa spun:

    A-U-TO-NO-MI-E FI-NAN-CI-A-RA!!!

    Adica? La munca, lepre cersetoare de ajutoare sociale si datatoare de voturi populare!!!
    La munca, la truda, la platit taxe si impozite si la gestionarea lor locala!
    Fiecare regiune sa-si gospodareasca banii ei!
    Fondurile europene sa ocoleasca sistemul ticalosit de distributie de partid.
    Gospodarire proprie, asa cum face fiecare familie de cetateni din tara asta si care are atat cat MUNCESTE!”.


    https://www.dcnews.ro/liderul-strazii-din-cluj-la-munca-lepre-cer-etoare-pavel-abraham-reac-ie-furtunoasa_532978.html

    RăspundețiȘtergere
  30. 1 iunie,1955-„După un război pustiitor, Noul Ierusalim va fi in România… Din dărâmăturile trecutului se va înălța prima capitala a lumii unite”

    “In toata tara sunt numai patru exemplare, dactilografiate dupa manuscrisul original al fratelui Alexandru”, spune femeia, scotand dintr-un dulap un vraf de coli ministeriale legate si prinse in coperti. Veronica Holhos, sau sora Veronica, sustine ca prin 1985 a intrat in posesia unei copii a prorocirilor scrise de un misterios calugar roman. “N-as da cartea asta pentru o casa!”, marturiseste ea.

    http://www.secretulcunoasterii.ro/1-iunie1955-dupa-un-razboi-pustiitor-noul-ierusalim-va-fi-in-romania-spunea-un-calugar-misterios-fratele-alexandru/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona cînd va veni războiul acela pustiitor tu și fostul lider USR de la Cluj veți da colțul primi,ca aveți atîtea păcate încît nimic nu vă mai salvează.Voi și cei care ați manifestat în stradă ați contribuit din plin la distrugerea Romaniei.

      Ștergere
  31. Sintem romini sau nu sintem ???, atunci de ce sa ne temem, fiecare are arm in mina, doar un fluierat in arma facebook si toata lumea iese in strada, dar la viitoarele alegeri trebuie ca sa fim atenti pe cine punem stampila , dar sa asteptam ca peste putin timp va iesi atit Franta cit si Germania din europee si atunci puterea celor de afara scade, sa ne pregatim sa ne conducem noi singuri ca natiune, sa dea BUNUL DUMNEZEU sa avem parte de un presedinte romin dar nationalist si nu de un tradatorde tara, dar pina atunci dragi romini ar trebui sa iesim in intimpinatea lui Iohanis si sa il intrebam despre padurile Rominiei, hai romini curaj.

    RăspundețiȘtergere
  32. Sunt doua persoane cu 19 litere unul din doi seamana cu Hitler.

    RăspundețiȘtergere
  33. Daca Dumnezeu ne-a dat un astfel de conducator ,inseamna ca asta meritam......Dumnezeu nu greseste niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  34. DUMNEZEU OCROTESTE ROMANA!

    RăspundețiȘtergere
  35. D-na Maria daca comentariul lui anonim 21:02a fost aprobat de dumneavoastra cu injuriile care se afla in el,inseamna ca sunteti de acord cu el.Fiind un spatiu public ar trebui ca organele in drept sa se sesizeze si sa ia masurile cuvenite.Sa inchida asfel de bloguri pentru ca sant prea multi cei care au un limbaj indecent.Nu stiu ce motive a-ti avea sa nu publicati comenariul meu, sper ca o sa-l postati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Face parte din aceiasi structura.

      Ștergere
    2. 00:39 /17 februarie, nu ti l-a publicat pt. ca, desi tu ai fost deja interzisa, tot mai continui sa schelalai fals...sau, ai uitat ?

      Ștergere
    3. Anonim17 februarie 2017, 21:46 ,un comentariu demn de acest blog.Unde ai primit educatie ?
      A interzice opinia cuiva inseamna comunism ,va comportati ca javrele ,va este frica si atacati .

      Ștergere
    4. 15:50, stai linistita, nu comunismul este pericolul zilelor noastre, nu stiu de unde obsesia obsesiv compulsiva...deci nu este frumos sa folosesti apelativul javra, ca doar tot tu ziceai ca esti oripilata de injuriile din postari si ca obrazul tau subtire nu mai suporta…
      mereu m-am intrebat cum poate sa ridice problema educatiei, o "anagramata" care face apropo-uri vulgare barbatilor…

      Ștergere
  36. Prigoana,prigoana creștinilor se aproprie înainte de marele război WIII.Are si dna Maria un mesaj unde vorbeste despre torturi chinuri si prigoana a crestinilor pe teritoriul României dati mai in urma si găsiți mesajul transmis de la divinitate exact asta urmează sa se întâmple cu noi.Si sfinții părinți au o serie de îndemnuri despre ce trebuie sa facă crestinii in vremea prigoanei unde ei vor trebui sa se grupeze cate 10-15 persoane fiecare cu grupuletul lui pentru a rezista si a fii feriti de razbunarile vrajmasilor in acele vremuri.Timpuri grele vor fii când vor începe aceste lucruri sa se intample.
    Da este adevarat cu amenințările mulți sunt cei ce nu suporta adevarul.Si vor incerca pe crestini sa se lepede de cele sfinte si curate dar fara prea mari succesuri.

    RăspundețiȘtergere
  37. KLAUS WERNER IOHANNIS =19 LITERE

    ovidiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liviu Nicolae Dragnea s-a născut la 28 octombrie 1962, în comuna Gratia, județul Teleorman.

      Ștergere
    2. Anonim 17 feb 21:01 și care e problema,ce relevanță au aceste date?

      Ștergere
  38. Sa inteleg ca acesta va fi cel deal treilea anticrist, asa cum a prezis si nostradamus?

    RăspundețiȘtergere
  39. Au fost miercuri proteste şi în Franța.
    Îi copiază pe Români.
    Eu am să mă rog la Dumnezeu să facă dreptate,nu e bine să judecăm pe nimeni(nici pe Iohannis,nici pe Dragnea).
    Ne apropiem de post,hai să ne rugăm ptr
    întreaga omenire!
    Nu mai îndemnați oamenii la revoltă,nu e bine ptr nimeni!
    De la un timp observ cum vă certați pe saiturile de socializare,parcă cineva vă îndeamnă la această ruptură a României.A-ți reușit să împărțiți România în două.
    Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fals, un suspect de culoare a fost sodomizat de un polițist in arest. De aceea au ieșit in strada cei din suburbia Parisului.

      Ștergere
    2. De la acel om de culoare a început protestele aşa este.Eu am vrut să scot în evidență"revolta".
      Ți se pare că am spus mai mult?
      Ce este fals?
      Dacă nu am spus mai multe detalii,am avut un motiv.
      Oricum multumesc!

      Ștergere
    3. Monica Liliana țara noastră a fost dezbinată de Iohannis pentru că și-a dat seama că are material didactic,adică românii cu creierele spălate,pe care el face experimente.DS

      Ștergere
    4. DS,noi nu suntem Dumnezeu,e posibil să greşim încercând să facem noi înşine dreptate.Toți care judecă,vor fi judecați la rândul lor.
      Dumnezeu va face dreptate,nu îți face griji!
      Dumnezeu să te binecuvânteze draga mea!🤗

      Ștergere
    5. Monica Liliana nu-l judec eu că o sa-l judece Dumnezeu,dar este destul de clar ce se întîmplă cu Romănia și unde vrea să ne ducă acest om.Românii sunt manipulați în masă și a reușit să vă manipuleze și pe voi,cei care trăiți în afara țării.DS

      Ștergere
    6. DS,dragă mea de ce spui,ca suntem manipulați?Nu țin cu nimeni,cu nici unul dintre cei doi.Nu am votat pe nimeni şi nu am să mai votez pe nimeni până nu ajunge un om care e trimis-ul Lui Dumnezeu.
      Nu cunosc personal pe nici unu dintre ei(Dragnea-Iohannis).
      Dacă nu vorbesc mai mult,înseamnă că ceva e grav.
      Mai pe scurt,m-au forțat să le dau casă mea gratuit unor oameni foarte influenți.A vrut să-mi arunce copilul pe geam,au avut arme la ei.Politia ştia ce se petrece,dar nu s-au băgat să ne salveze.Poliția ne-a sacrificat pe noi,ptr ai prinde pe toți,problema a fost,că au aflat polițiștii cine a condus la aceste lucruri.Cineva cu foarte mare influență.
      O să îți dau şi un nume dintre cei care au furat case cu acte false (Mihaela).
      S-au făcut,că ajută oameni nevoiaşi ,i-au pus să semneze multe acte,dar printre ele se ascundeau,împuternicite anumite persoane să văndă casele celor care semnau fără să ştie de aceste vânzări ilegale.
      Au fost multe cazuri,nu am fost singurii.
      De ce să țin cu unii ori cu ceilalți dacă chiar ei sunt cei vinovați de situație?
      Dumnezeu deja a pedepsit o parte din acei oameni,una dintre ele a rămas mută,i-au murit nepoatele în somn(din păcate) apoi a decedat şi ea.Am aflat ce au pățit de la vecinii care mai aveau case.
      De aceea sunt aici,din cauza lor.
      România e plină de oameni corupti,de la poliție,la cei mai putin înstăriți financiar

      Ștergere
    7. 17.22

      Doamne Cristina , D-zeu sa iti ajute tie si copiiilor tai , sa fiti sub paza Maicii Domnului mereu ! M-am cutremurat de ce am auzit . Nu pot sa cred ca s-a ajuns pana aici .
      Sunteti cateva persoane pe blog care reprezentati acele izvoare de intelepciune , de credinta pura romaneasca . Pentru ca sunt alaturi de voi , uneori va postez cate ceva in semn de apreciere . Tie iti spun , dar si tuturor romanilor din afara ca : Ubi bene ibi patria.

      Ștergere
    8. Anonim 19 februarie 2017,10:27
      Da asa a fost cum am spus mai sus.
      Au venit nişte doamne la noi acasă,erau de la primărie.Eu nu eram acasă,eram la muncă.
      Au venit două doamne de la primărie,au vorbit cu bunicul meu,i-au promis multe,cä o să-i dea
      un ajutor constând în bani şi alimente.
      În primul an le-a dat cum au promis,dar nu în fiecare lună,doar o singură dată.
      Urmatorul an au venit din nou aceleaşi doamne de la primărie,numai că acum aveau foarte multe acte la ele.Printre acele acte aveau procuri care împuterniceau alți oameni să vândă casa victime respective. Eu eram deja mutată la soțul meu acasă la el.Nu mai locuim cu bunicu.
      După un timp,acele doamne au revenit la bunicul meu acasă,au vorbit,l-au pus să semneze nişte acte,apoi i-au pus ceva în cafea
      ,la luat somnul imediat.
      L-au răpit pe bunicul meu,după ce au terminat ei actele,l-au lăsat liber pe bunicul.
      M-au sunat vecinii din bloc şi mi-au zis tot.
      Schimbaseră uşa de la intrare,au furat tot din casă.Am reusit să intrăm în casă,era goală..furaseră tot.
      Am fost la politie,am ajuns cu ei în tribunal
      etc.
      Dar mirarea ne-a fost când au venit cu un polițist la noi la uşă,politistul ne-a amenința să deschidem,că dacă nu vedem noi.
      Apoi au intrat peste noi o grămadă de inşi.Ne-au forțat sa plecăm din casă,m-au obligat să scriu pe ceva precum că am plecat de bună voie.Au încercat să-mi smulgă copilul din brațe,au vrut să-l arunce pe geam.Aveau diferite arme la ei.Polițistul dispăruse şi ne-a lăsat cu acei HOTI de case,care lucrau în primărie.Au fost mai multe cazuri asemănătoare,am gasit pe YouTube şi am postat la mine pe facebook.
      De la primar,la poliție,la notari au fost de vină ptr cele întâmplare.Mafia e mare în țară din păcate.
      Mulțumesc ptr cuvintele frumoase!

      Ștergere
    9. Nimeni nu a plecat de bine din tara si cat chin pe toti romanii din afara . Sa va ajute Domnul pe toti sa fiti linistiti acolo unde sunteti si va intoarceti doar daca e bine si aveti ce va trebuie aici . Dar ma indoiesc ca aici vor fi schimbari adevarate .

      Ștergere
    10. Monica Liliana19 februarie 2017, 23:33
      Si daca aveti posibilitati materiale, nu continuati, daca nu ati rezolvat ceva pana acum?
      Sa nu le lasati satisfactia finala?
      Daca nu mi s-a intamplat mie, mi se pare absurd, dar am auzit si altele cam in acelasi mod de operare.
      Toate cele bune
      Neluta

      Ștergere
    11. Anonim 20 februarie 2017,23:33
      La vară am să vin în România,o să caut în avocat foarte bun în Bucureşti.Am avut un avocat extraordinar,dar am pierdut numarul lui de tel.Omu mai avea două cazuri indetice.
      Şi culmea a fost,că cei din primărie,au fost vinovații şi apoi ceilalți.
      Asta sa întamplat între anii 2006-2007.Dar planurile excrocilor au fost făcute cu multe luni în urmă.
      Toate cele bune şi Dumnezeu să vă ajute!Multumesc!

      Ștergere
    12. Cristina ,

      Uite , ai aici lista baroului Bucuresti si dupa nume ii gasesti si telefonul . Incearca .

      http://www.baroul-bucuresti.ro/tablou-definitivi

      Ștergere
    13. Multumesc frumos pentru ajutor!
      Te îmbrățișez cu drag!🤗

      Ștergere
    14. Sa nu se prescrie faptele! De asta lupta sa schimbe legile ca sa nu mai plătească pentru blestematiile lor!
      Dumnezeu sa va ajute sa vi se facă dreptate si sa vi se dea înapoi ce vi s-a furat, iar Hoții sa stea la pușcărie, cu ploșnițele si căpușele!

      Ștergere
    15. Anonim 21 februarie 2017,12:11
      Din păcate sunt prea mulți implicați în aceste dosare cu case furate.Vor plăti toți în fața Lui Dumnezeu,de la cei care au plănuit,până la cei care au primit mită.
      Vă mulțumesc anticipat şi vă doresc numai bine!

      Ștergere
    16. Cristina,

      Daca te putem ajuta cumva , lasa-ne oricand un mesaj . Nu se va supara D-na Maria . Cine poate sa faca un bine , trebuie sa-l faca . Daca nu gasesti nr. de telefon , spune-ne si ti-l cautam noi, dam de el . Sau orice ai nevoie .

      Ștergere
    17. Anonim 22 februarie 2017,06:52
      Vă mulțumesc din suflet!
      Nu e de ajuns sa vorbesc prin telefon,trebuie să ajung în România.Sunt câteva proceduri pe care trebuie să le urmez împreună cu un avocat.Nu e aşa de simplu.
      Prima oară am avut o avocată tânără,dar escrocii au încercat s-o mituiască,au ameninț-o,chiar o şi urmăreau.
      Avocata nu a mai făcut față presiunii şi ne-a lăsat baltă în timp ce noi eram în proces cu escrocii.Am găsit din întâmplare un alt avocat,dar avea atunci vreo 50 şi ceva de ani.
      Acum e mult mai în vârstă,nu ştiu daca îl mai găsesc.
      Dumnezeu să vă binecuvânteze!🤗


      Ștergere
  40. Mazare=Hitler
    http://www.cotidianul.ro/radu-mazare-reclamat-fiindca-seamana-cu-adolf-hitler-251721/
    http://adevarul.ro/locale/constanta/radu-mazare-reclamat-parchetul-general-noua-infatisare-hitler-1_546dee670d133766a8133846/index.html

    RăspundețiȘtergere
  41. Radu Mazare, nou Hitler al Romaniei?
    http://www.lovendal.ro/wp52/radu-mazare-noul-hitler-al-romaniei/

    RăspundețiȘtergere
  42. Exact profilul lui dragnea.

    RăspundețiȘtergere
  43. http://adevarul.ro/locale/constanta/exclusiv-foto-hedda-matusa-radu-mazare-o-sa-l-cert-nepotul-dezvaluit-etnie-germana-1_546cb0590d133766a80b1663/index.html

    RăspundețiȘtergere
  44. Multumim dna Maria, ca ne dati posibilitatea sa aratam/prezentam opinii privind situatia din tara;
    Este foarte grav ce se intampla la noi in tara cu atatia tradatori.
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
  45. Hai sa ne facem bagajelu si destinatia noastra e........MARTE.Acolo nu mai exista nici politicieni nici averi nici nimik deci zborul la martieni e salvarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biletul e doar DUS,fara INTORS!Vezi ce-ti doresti,s-ar putea sa se indeplineasca si ramai pe Marte!

      Ștergere
    2. Anonim17 februarie2017 15:11 normal ca e numai dus cine vrea sa mai vina inapoi in tara asta.Nu ti-a ajuns cutitu la os??? Mie da.Oriunde e mai bine ca aici.Cine ar regreta ca pleaca?? Chear si pe MARTE ca dupa cite spune Maria omuletii aia uriti sint muuult mai destepti si mai buni decit frumusetile de aici care se numesc OAMENI

      Ștergere
    3. Mai bine sa se ducă pe Marte cei care conduc omenirea la distrugere!

      Ștergere
  46. 19.23 ,La punctul 5 ,a dat deja raspunsul ,s-a opus 4 ani amplasarii statuii lui Avram Iancu facuta din donatiile Sibienilor, in parcul ASTRA din centrul Sibiului,si ea sta acum acoperita si ascunsa in muzeul ASTRA.Cu toate ca Avram Iancu a colaborat la 1948 cu nemtii din Sibiu ,ba chiar mai mult si-a trecut toata averea in testament pentru o facultate la Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  47. 19.23 ,La punctul 5 ,a dat deja raspunsul ,s-a opus 4 ani amplasarii statuii lui Avram Iancu facuta din donatiile Sibienilor, in parcul ASTRA din centrul Sibiului,si ea sta acum acoperita si ascunsa in muzeul ASTRA.Cu toate ca Avram Iancu a colaborat la 1948 cu nemtii din Sibiu ,ba chiar mai mult si-a trecut toata averea in testament pentru o facultate la Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e adevarat, sa-i fie rusine !, prin asta a dovedit ca nu e român !

      Ștergere
  48. Trebuie să fim atenți la semnele pe care le primim uneori diavolul se arată ca înger de lumină și a smintit oameni care s-au rugat și au postit zeci de ani.Să ne rugă mai mult și să lăsăm ura.Nici un politician nu iubește poporul român fiecare este ghidat de interese personale nici unul nu este mai breaz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo un mesaj corect,chiar foarte corect și la obiect

      Ștergere
  49. Pt Cristian Cristiano stai unde esti in Romania nu-ti face iluzii ca ar fi mai bine in America, Australia ,Canada sau alte tari din europa Nu-ti dori sa fii emigrant

    RăspundețiȘtergere
  50. anonim ala cu extraterestri, scrie in biblie ca ingerii din cer s-au impreunat cu fetele oamenilor,nu crezi ca era vorba de extraterestri aia luminosi ? Si de ce au bisericile ortodoxe forma de racheta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FII LUI DUMNEZEU A VAZUT CA FICELE OAMENILOR ERAU FRUMOASE SI S-AU IMPREUNAT CU ELE :) .ACEST FAPT DUCE LA PREZENTA NEFILIMILOR DIN BIBLIE .OAMENII AU CONSTRUIT CASA LUI DUMNEZEU SPERAND CA VOR AJUNGE LA EL .FORMA FIIND IDENTICA CU NAVELE DUMNEZEULUI LOR .

      Ștergere
  51. Ong-urile lui Soros s-au retras din Romania sa vedem ce motive mai bagati acum ca Soros e Pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 feb 15:44 nu mai minți că nu s-a retras niciun ONG, unde ai mai văzut tu câine să plece de la măcelărie? Sper să fie toate luate la control și desfințate pentru că se spală bani la greu prin ele.Vezi cazul lui Nicușor Dan că nici nu poate justifica banii din conturi.DS

      Ștergere
  52. m inteles din alte postari,ca Hitler ,al zilelor noastre va fi suspendat.

    RăspundețiȘtergere
  53. Nici vorba!nu s su retras,anunț fals,acum este cel mai mare război!Ei nu cedează așa ușor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Soros nu s a retras,astta este știre falsa,ei nu cedează una cu doua,acum începe ultima baricada,sunt multi smintiți printre ei,drogați de diavol!Trebuie sa fim pregătiți!

    RăspundețiȘtergere
  55. Sa inteleg ca acesta va fi cel fdeal treilea anticrist.....ca in catrenele lui nostrafamus?

    RăspundețiȘtergere
  56. Sa inteleg ca acesta va fi cel deal treilea anticrist...ca in catrenele lui nostradamus

    RăspundețiȘtergere
  57. In titlu scrie "un roman", lumea spune ca Iohannis nu este roman, rezulta ca tiranul este Dragnea.
    .

    RăspundețiȘtergere
  58. Stau si ma întreb dacă vreun politician urmărește acest Blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 feb 20:53 blogul e citit și monitorizat de securiștii lui Iohannis și de IT-iști din ONG-urile USR-ului,e suficient?

      Ștergere
  59. 18,26 da ,am spus-o de la inceputul anului,o singura data l-am laudat pe neamt si m-au facut asia soroist,asa ca sub anonimat nu mai pot fi provocat,nu-mi plac etichetele mai ales ca n-am nici un partipri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici se injura ca la usa cortului.trebuie sa te obisnuiesti.

      Ștergere
    2. Anonim 17 feb 22:16 cine laudă un trădător,este și el la fel.

      Ștergere
  60. Cineva spunea ca dosarele cu casele au inceput sa fie date la topit pentru a se sterge urmele,dar s-au mai intimplat si altele.Urmasul sau Klain la conducerea Forumului Democrat German aparuse pe o lista de colaboratori ai securitatii ca politie politica,dar o data ce a ajuns neamtul prezident, a disparut si episcopul Klain de pe lista de colaboratori.

    RăspundețiȘtergere
  61. Acum e clar de ce e interzisa amplasarea statuii lui Avram Iancu ,facuta din donatii,la Sibiu de urmasul legal al organizatiiei naziste Grupul Etnic German, Volkgruppenfuhser.

    RăspundețiȘtergere
  62. Apropo de cel cu paltonul,un mare politician roman din perioada interbelica spunea ca cine nu-si poate avea singur de grije de lucrurile lui personale,nu e in stare sa aiba grije de tara si de oamenii ei.

    RăspundețiȘtergere
  63. Așa cum a scris o cititoare mai sus,ar trebuie ca organele de drept să se sesizeze cu privința la acest blog,unde administratorul acestui blog,instiga populația la ură împotriva șefului statului și a altor persoane care nu fac parte din partidul dânsei(PSD) și să închidă acest blog,care,in ciuda faptului că dumneavoastră avertizați că nu veți posta comentarii jignitoare,continuați să o faceți.rog pe aceasta cale că organele de drept să se sesizeze cu privire la acest blog.mentionez că voi face o sesizare personala cu privire la acest blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18 februarie 2017, 13:48
      incerci si tu marea cu degetul....
      Asa trebuie sa se inchida tot internetul; dar este de fapt, care pe care....
      Cum introduci/obisnuiesti in speta, o tara/societate, cu un fapt/obicei? de regula negativ? mai ales intr-o societate inchisa, cum am fost noi? prin teatru, film, formatori de opinie, prin a creea obisnuinta si toleranta in randul populatiei, prin comentarii de felul celui pe care l-ai avut.
      dar Presedintele unei tari cand a iesit in piata si prin toate atitudinea verbala si non verbala nu instiga la continuarea protestelor? aici este un spatiu privat, unde si tu esti musafir; dar tara a cui este? te rugam sa faci o sesizare personala si impotriva presedintelui care si-a incalcat atributiile din Constitutie? Poate nu stie ce inseamna fiecare atributie/sarcina inscrisa in Constitutia tarii!! poate consilierii presedintelui sunt din alta tara si nu cunosc sau nu respecta Constitutia tarii!!!
      Pe noi, care postam si ne spunem parerile pe acest blog ne amenintati, nu numai pe dna Maria!!! da vreti sa vedeti numai "Traiasca Presedintele"?Traiasca papusarii din umbra? Tot datorita sau poate din cauza internetului si nu numai, vedem si noi, marea masa adevaratele actiuni/jocuri ale vandutilor. Cred ca interpretati gresit ce a scris cineva mai sus; Se incerca sa fie cat mai putine voci care sunt impotriva sistemului.

      Ștergere
    2. Sa fie democratie zic....macar prinn limbaj scris....fiecare are dreptul la replica....Posturile de TV cum sunt??? De ce nu se inchid peste noapte????

      Ștergere
    3. Anonim 18:23 /18 febr., ai dreptate fata de an.13:48 !
      I-ai zis exact cum trebuia, te citez, "incerci si tu marea cu degetul"...
      Cititoarea "de mai sus", la care se referea an.13:48, este de fapt tot 13:48, si la cateva postari tot repeta ca o placa aceasta amenintare !

      Ștergere
    4. Anonim19 februarie 2017, 18:44
      Probabil sunt persoane care se sustin ele pe ele, prin alte postari; ex. 13:48
      De tot rasul!

      Ștergere
  64. 13,48 Acest blog care s-ar parea ca nu va convine si care caz ar trebui sa nu-l cititi,e o sursa de informare cea ce se numeste ,surse deschise,pentru multa lume si o sursa de informare din viitor pe care se pare ca nu sunteti capabila intelectual sa o intelegeti si sa o apreciati.Simplu schimbati blogul ,ne-ati face si noua si dumneavoastra un serviciu sa nu va mai citim aberatiile de cenzor neocomunist.

    RăspundețiȘtergere
  65. Bravo anonim 13:48.cine vrea sa înjure sa caute alt blog.dna Maria nu le mai postați comentariile

    RăspundețiȘtergere
  66. 13:48 are dreptate.prea multi fac politica aici, doar că nu trebuie închis blogul,ci doamna Maria nu trebuie să publice acele mesaje

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18 februarie 2017, 22:07
      Credeti ca este important CA dna Maria sa aiba doar un blog?????
      Important este sa ne transmita ceea ce primeste, prin intemediu acestui blog.
      NU MAI VA SUSTINETI ABERATIILE!!!
      PROBABIL ASTA VRETI/DORITI!!!!
      Si apoi ne da noua posibilitatea sa vedem si sa cunostem si alte persoane de buna credinta.
      Cei care au alta parere/credinta pot sa si-o spuna in mod civilizat

      Ștergere
  67. 18.23

    Cel mai mare formator de opinii din lume a fost Iisus Christos !

    Altul nu va mai fi .

    RăspundețiȘtergere