sâmbătă, 11 februarie 2017

CUTREMURUL S - A ADEVERIT ÎN FILIPINE !

                                             ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!       

                                 Dragii mei, 

Scriam in urma cu doar 2 zile,că va urma un CUTREMUR intens.
Iata dragilor ,cele doua articole scrise de mine  unul după altul, in care spuneam de CUTREMMURUL intens.
       

Dumnezeu există - Mărturii.: CUTREMUR INTENS !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremur-intens.html

Translate this page
Oct 2, 2016 - CUTREMUR INTENS !!! 1 Octombrie 2016,ora 6,34 dimineața ! Dragii mei, Astazi dimineață,treaza fiind si stand in pat cu ochii închisi, văd ...

Dumnezeu există - Mărturii.: UN CUTREMUR INTENS LA EST !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-cutremur-intens-l...

Translate this page
17 hours ago - Dragii mei, vom auzi de un astfel de CUTREMUR intens, care -i va scoate pe oameni din casele lor. Unde anume si cand va fi, eu nu stiu; dar ...

                                                                Image result for arsenie boca

Din nefericire,CUTREMURUL s -a produs la foarte scurt timp in FILIPINE , facand si victime.

Iata:
                                                   

Haos in Filipine, dupa un cutremur cu magnitudinea 6,7 pe Richter. 6 ...

stirileprotv.ro/.../haos-in-filipine-dupa-un-cutremur-cu...

Translate this page
2 hours ago - Un puternic cutremur de pamant s-a produs vineri noapte in sudul arhipelaguluiFilipine, fiind inregistrate pana in prezent 6 victime si peste 100 ...

Cutremur de 6,5 grade, în Filipine - Antena 3

https://www.antena3.ro/.../cutremur-de-6-5-grade-in-fi...

Translate this page
19 hours ago - Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea preliminară de 6,5 grade a avut loc vineri seară în statul Filipine, anunţă Institutul american de ...

Haos in Filipine, dupa un cutremur cu magnitudinea 6,7 pe Richter. 6 persoane au murit, iar 108 au fost ranite

Cutremur Filipine

Un puternic cutremur de pamant s-a produs vineri noapte in sudul arhipelagului Filipine, fiind inregistrate pana in prezent 6 victime si peste 100 de persoane ranite, indica sambata media locala, citata de agentiile DPA si Kyodo.


un Cutremur magnitudinea 6,7 a lasat fara energie electrica numeroase cladiri si locuinte si a afectat structurile de rezistenta ale unor stabilimente care s-au prabusit in provincia Surigao del Norte, la 730 de km sud de capitala Manila.
Potrivit Institutului de vulcanologie si seismologie din Filipine, seismul a avut epicentrul in apropiere de orasul Surigao si s-a produs la ora locala 10.03 p.m. (14.03 GMT).
Cutremur Filipine
Este haos, foarte multi din cei afectati sunt in stare de soc. Multe zone nu au electricitate si aeroportul a fost inchis, a declarat sambata guvernatorul provinciei Sol Matugas pentru un post de radio din Manila.
Purtatorul de cuvant al agentiei pentru interventii in situatii de urgenta April Rose Sanchez a indicat ca in prezent sunt 108 persoane ranite.
Cutremur Filipine
Este cel mai puternic seism care loveste aceasta zona din Filipine de la cel din 1879, care a avut o magnitudine de 6,9, indica Institutul de vulcanologie si seismologie din Filipine.
''Multe drumuri sunt distruse si nu pot fi utilizat, doua poduri din regiunea amintita s-au prabusit'', a precizat Mina Marasigan, purtatoarea de cuvant a Consiliului national pentru gestionarea riscurilor in situatii de dezastre
''Mai multe cladiri, inclusiv un hotel, un centru comercial si un supermarket au fost distruse, peretii acestor stabilimente s-au prabusit'', a adaugat Mina Marasigan.
Un purtator de cuvant prezidential a cerut oamenilor din zonele afectate sa fie in stare de alerta pentru ca exista posibilitatea producerii mai multor unde de soc. ''Sa fim foarte atenti, sa cooperam unii cu altii. Sa evitam sa folosim structuri care sunt nesigure si instabile'', a mai spus acesta, mentionand ca guvernul filipinez este pregatit sa intervina si deja au fost trimise catre zonele afectate mai multe transporturi cu ajutoare pentru a fi distribuite.
Cutremur Filipine
Cel mai recent puternic cutremur care a lovit aceasta tara a avut magnitudinea 7,1 si a omorat 220 de persoane in centrul Filipinelor, in octombrie 2013...

Iata si articlolul meu:
                    10  Februarie 2017 ,ora 16,10 !

                                       Dragii mei, 


În aceasta după amiază dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, văd în dreapta mea , inspre Est,(orientarea  cu aproximatie )o strada îngustă cu multe case , iar din aceste case, ieseau oameni de toate varstele,deorece ,tocmai avea loc un CUTREMUR mare.

                    Image result for seismograf..

Acesti oameni dragilor,stateau la case si nicidecum la bloc; si totusi, s-au speriat foarte tare alergand unii spre altii ,ca sa vada ce s-a intamplat si cu vecinii.
Cerul era de ziua, iar oamenii erau foarte speriati.
Dragii mei, vom auzi de un astfel de CUTREMUR intens, care -i va scoate pe oameni din casele lor.
Unde anume si cand va fi, eu nu stiu; dar stiu ca asa se va intampla,din nefericire.
Niciodata noi oamenii ,nu suntem multumiti de ceea ce avem, si intotdeauna cârtim,ne urâm unul pe altul,ne jignim, aruncam cu venin si cu noroi in Aproapele nostru.
Luam un asemenea avânt la a face rău fratilor nostri, încât ,nimeni si nimic nu ne mai poate opri, iar diavolul isi freaca ghearele de bucurie, pentru c-a reusit sa sadeasca în inima si-n sufletul oamenilor, ura si toate rautatile care duc la violenta fizică si verbală. 
Cand ajungem la acest nivel al rautatii,al urii,al mândriei  si - al invidiei,atunci intervine DIVINITATEA, pentru a ne uni din nou, si pentru ca sufletul nostru sa nu ajunga in ghearele cumplitului diavol,care urla si plesneste,ca sa prinda alte si alte suflete, care să -i slujeasca lui,adică ,întunericului si răului.
Este dovedit faptul că, Oamenii sunt uniti ,numai atunci când sunt in suferinţă, din păcate.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA  DOMNULUI, ca să ne apere pe noi toti Fiii Săi de pe Pămant,si pe Poporul ales Romania,ca fiind viitorul al Doilea Ierusalim, si sa nu ne lase din Mâna cea Atotputernica si Atotocrotitoare.
                                  Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

39 de comentarii:

  1. 6 morti si peste 100 raniti in Filipine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da a avut loc în Filipine,eu speram să fie la noi să ne pună Dumnezeu la punt pe toți,că prea nenorocită nație suntem.Unora le arde de mitinguri și de schimbat guverne în loc să vedem furia naturii ce poate să facă cu noi intr-o clipă.

      Ștergere
  2. Toate se adeveresc doamna Maria în timp mai scurt sau mai lung, dacă se adeverește și cutremurul cel mare la noi,în primăvara ăsta, atunci vai de noi,toate se vor adeveri,spusele sfântului Arsenie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai oameni buni mergeti cu incredere la protestul de maine nu se va intampla nimic rau se vor pregati doar niste hartii colorate in rosu, galben, si albastru care se vor imparti oamenilor pentru a face un tricolor uman informatia am preluat-o de pe facebook unde se fac aceste mobilizari.
    Se creeaza panica degeaba prin aceste mesaje care nu sunt semnificative multe au fost care nu s-au adeverit si stiti bine asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei dragă Iona daca esti aleasa mergi acolo in piața si spune la oamenii aceia ca daca pică astia de la guvernare in viitor v-a curge lapte si miere.Si nimeni nu mai fura in tara asta.ca o sa fie o dreptate cum nu a mai fost pe pământ mai ales cu USR.cu DNA si cu IOHANIS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu susțin schimbarea si revoluția este a tinerilor noua generație bineinteles ca noi vom schimba actuala clasa politica deci vremea voastră a trecut.Toți ca si mine stiu ca vremurile sunt in schimbare.Asa ca Pa si pius.

      Ștergere
    2. Stai liniștita Iona ca vine USR la fel de corupt ca și restul partidelor.

      http://www.romaniatv.net/mobi/parchetul-iccj-despre-finantarea-usr-a-fost-inceputa-urmarirea-penala-in-rem-pentru-delapidare-spalare-de-bani-si-conflict-de-interese_340348.html

      Ștergere
    3. Eu susțin schimbarea prin vot democratic si legal nu mișelește la proteste plătite de persoane interesate de ruperea tarii, de furtul bogățiilor ei.
      E o diferența?

      Ștergere
    4. Iona ești cea mai mare dezamăgire de pe acest blog,nu știu cîți ani ai,dar să ști că țara nu se conduce de pe Facebook și nici la presiunea străzii.Cred că nu ești conștientă cît ești de manipulată de aceste multinaționale și ONG-uri,care spală banii în România.O să ajungeți toți peste cîțiva ani să vă dați cu capul de pereți că nu ați ascultat la timp.DS

      Ștergere
    5. IONAAAAA !!!!

      Sa-si dea demisia Johannis cu toata gasca deoarece :
      -a pus la cale aceasta incercare de lovitura de stat;
      -nu vrea sa respecte legislatia aparand imtr-o demonstratie neautorizata si incitand la dezordine, a dobandit prin fals o locuinta, nu a dat banii de chirie statului statului, este acuzat de amestec in infieri ilegale de copii, e amestecat in mari afaceri ilegale cu terenuri ;
      -are un comportament necorespunzator ca presedinte si a jignit in repetate randuri natia romana;
      Inclusiv prejudiciul de 18 miliarde de euro prin retrocedarea unor cladiri importante din Sibiu catre o organizatie declarata nazista. Statul roman plateste chirie pentru folosirea unora din acele cladiri.

      Ștergere
  5. Cineva a postat pe aici data de 10 si spunea ca va fi cutremur asa a fost cred ca aceasta persoana stie mai multe poate vrea sa ne mai spuna

    RăspundețiȘtergere
  6. In munţii Bucegi s-au produs zi de zi cutremure de mică intensitate, care se simţeau de obicei în Azuga, Buşteni şi Sinaia. Nimic foarte neobişnuit, ar putea spune unii, dar nimeni nu a reuşit să explice de ce acestea aveau loc mereu la ore fixe: 20.00 şi 3.00. Cei care au cercetat fenomenul au aflat că, invariabil, înaintea ca pământul să înceapă să se cutremure se auzea un vuiet ca şi cum ceva s-ar fi prăbuşit sub pământ.

    Mişcările telurice nu au putut fi localizate în Bucegi, şi nici nu aveau legătură cu sursa seismică din Vrancea, unde se petrec zilnic cutremure de mici intensitate. Cele înregistrate în Bucegi aveau magnitudini de 3-4 pe scara Richter, însă seismologii nu le-au găsit nicio explicaţie, mergând pe ipoteza că sunt manifestări naturale determinate de fracturi locale ale scoarţei.

    După ce cutremurele au încetat, oamenii din Buşteni au început să observe un fenomen şi mai ciudat: erau încărcaţi energetic atât de mult, încât orice sau pe oricine atingeau se producea acea curentare pe care oricine o experimentează uneori. Numai că la ei deja devenise un fenomen, iar mulţi au suferit chiar arsuri uşoare când s-au atins de cineva sau de ceva.

    În plus, semnalele radio fie cădeau, fie se amplificau brusc în anumite zone.Cum le explici Maria,sa nu imi spui ca Duhul a uitat sa iti sopteasca de aceste evenimente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:52, nu-ti va da nicio explicatie, pentru ca nu are.

      Ștergere
    2. Stiu ca nu are explicatii dar o sa incerce :)

      Ștergere
    3. 18:52, 19:29, 20:36/11 febr.
      Ramona, ai trecut la faza: tu scrii mesajul, tu pui intrebarea si...exact, tot tu iti si raspunzi la intrebare !
      Din ce in ce mai grav...

      Ștergere
    4. Da ! Exista cineva care pune intrebari, si la putin tim isi da singur raspunsul,fara ca eu sa fi apucat sa cenzurez Comentariile si sa le public.
      Deci ,nici nu apuc sa le public, căci raspunsul vine imediat.
      Ma amuza astfel de persoane. Este exact ca ELENA UDREA,cand a sunat la un POST TV si s-a laudat singura,negand ca ea este la telefon.Iata:A intervenit Udrea in direct la Turcescu in emisiune? Tu ce crezi ...
      www.ziare.com › Politic › Politica › stiri politice
      Translate this page
      Nov 7, 2009 - Dincolo de afirmatiile facute, Robert Turcescu a fost intrigat de asemanarea vocii ... In schimb, ea a recunoscut ca este o admiratoare a ministrului Turismului. Romania vorbeste - Robert Turcescu si presupusa Elena Udrea .... desigur ca pute fi Elena Udrea la telefon (de ce-ar fi ?) asa cum cel care a primit ...
      Exact asa se intampla si pe acest BLOG.
      Sunt anonimi care intreaba si care isi dau raspunsul in acelasi timp, asa cum si-ar dori ca sa auda. Mult succes dragilor si daca va face placere,continuati !

      Ștergere
    5. 19:20 ,este altcineva sau poate chiar tu .Ai un mod extraordinar de a denigra o persoana :) .Esti un fel de Smiguel :)))

      Ștergere
    6. An. 22:13, 11 februarie, persoana care isi pune singura intrebari si tot ea isi da raspunsul, dupa cum doreste, este Ramona Pit, al carei singur declarat scop aici, consta in denigrarea si razboirea cu d-na Maria.

      Greu de inteles acest lucru, dar adevarat, din pacate. Toate postarile ei stau marturie !

      Ștergere
    7. Doamna Maria, se poate ca o persoana sa posteze doua mesaje la scurt timp,ca raspuns la doua raspunsuri,ca nu poti sa raspunzi la orice comentariu. Adica,tehnic,nu e posibil sa raspunzi la un come ntariu raspuns,decit daca e ultimul. Nu cred ca sint multe persoane care isi dau singure raspuns,ca nu e blogul nebunilor

      Ștergere
  7. este un centru energetic in Bucegi--e posibil ori sunt fiinte de energie ori asa cum stim trasee sub munti care se pot prabusi-eu am fost in pelerinaje in Ceahlau si intr-un loc si numai acolo se auzea un zgomot sec si in acest munte zis si KOGAYON SUNT MULTE MISTERE

    RăspundețiȘtergere
  8. 11 feb 2136
    Se pare ca ai gresit, gresind.Al doilea com apartinea anonim 19:20 nu 19:26 cum eronat ai scris.
    Eu n-am nimic impotriva, ci cea de-a doua mea personalitate s-a revoltat vazand greseala-ti :)) ( de ce ne-am bagat? pentru ca asa e cu Bucegii, iar tu decat ai daramat, Vampire , nu va mai permit sa haliti p-aici energie, intelegeti sau trebue sa va descant ?Publicati doamna Maria, am fost foarte civilizat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 02:10,sa ne unim.

      Ștergere
    2. Anonim 12 februarie 2017, 02:10,
      Aici daca iti expui parerea esti luat drept "Ramona". Pe acest blog este o persoana, care in fiecare comentariu pe care-l citeste o vede pe Ramona. E grele, zau!
      In ceea ce priveste solicitarea raspunsului din partea Mariei la subiectul "Bucegi", ai vazut raspunsul. Din punct de vedere tehnic, raspunsul Mariei este eronat. Anonim 07:53/12febr. , a incercat sa o lumineze. Concluzie: ne vei primi raspunsul la intrebarea pusa pe acest blog. Aici, totul e bascalie.
      Duhul Sfant

      Ștergere
    3. 10:56, aici, nu oricine care isi expune parerea este luat drept ramona, ci doar aceea care chiar este ea (18:52, 19:20, 20:36/11.02 ; 07:53, 02:10, 08:24/12.02).
      Indiferent ce ai posta, tot te dai de gol si nu acest blog este, te citez, o "bascalie", ci tu insati esti, inclusiv prin faptul ca te-ai semnat drept, te citez, "Duhul Sfant" !!!
      Si cand ma gandesc cum te-ai semnat atunci, cu doar trei litere ! Saltul este spectaculos !

      Ștergere
    4. 21:02, si cand ma gandesc ca iti este dor de inghetata pe bat! Saltul este spectaculos! Adio paianjeni! Brrrrrrrr

      Ștergere
    5. Anonim 21:02,mintea ta incearca sa nege efectele obiceiurilor proaste si incearca sa gaseasca tot felul de scuze pentru acestea.Persoana s-a “jucat” cu mintea ta sau cu vorbele tale şi te-a purtat în discuţie pentru a ajunge acolo unde şi-a dorit de la început.A minti pe cineva nu este o crima. Totusi, daca devine obisnuinta s-ar putea ca cei din jur sa aiba de suferit. La tine se pare ca a devenit un lucru cat se poate de uzual. Desi este foarte usor sa minti si sa scapi nepedepsit, urmarile se vor arata pe termen lung.

      Ștergere
    6. A circumscrie divinul într-o lucrare raţională a minţii, a emite judecăţi cu valoare de maximă generalitate faţă de Divinitate reprezintă o acţiune deopotrivă riscantă, dar şi inoperantă.

      Ștergere
    7. Anonim14 februarie 2017, 07:42 si Anonim14 februarie 2017, 07:59 =Raginmund

      Ștergere

    8. 07:19, 07:42 si 07:59,
      Anonim “elefanteasa”, te poti juca cu mintea cuiva, doar atunci cand cel cu care te joci nu te cunoaste !
      Nu crezi insa, ca ai inversat ordinea ? Care cu cine s-a jucat ?!
      Si, completez cu doua citate célèbre, din intelepciunea populara:
      “Prostul nu știe ca greșește, de aceea repeta aceeași greșeala pana la plictiseala” si
      “Desteptul poate sa faca pe prostul, dar invers….ntttt”

      In concluzie, retine ca pe acest blog, atat timp cat sustii ca ai o ”misiune”, tu nu reusesti sa ramai anonima! Nu te ajuta “vocea si talentul”!
      De fapt, despre asta este vorba.
      PS: Geniala “emisia” de la 07:59! Ti-ai contorsionat ceva putul gandirii, ca sa incropesti delirul ala mistic, gen “meandrele concretului” , avand in vedere ca cea de la 07:19 era absolut gretoasa…

      Ștergere
    9. Anonim14 februarie 2017, 22:21
      Deoarece criticul din mine ma critică cu asprime, nu pentru ceea ce spun, ci pentru că vorbesc când nu sunt inteles. Din sete de cunoastere am fost atent să vad ce spui si uite ca te contrazic. Cele mai negative efecte ale unui stil deficitar de educatie se resimt la nivelul constintei morale.Dorinta de afirmare a personalitatii, de independenta se exprima in atitudini diverse, astfel, esti in general preocupat de impresia pe care o faci celor din jur .Care este problema dumitale?
      Dorinta de afirmare? Sau, lipsa de educatie?
      Raginmund

      Ștergere
    10. 22:21,“Prostul nu știe ca greșește, de aceea repeta aceeași greșeala pana la plictiseala” .

      Ah, tu esti cum silfida?

      Ștergere
    11. Salut, Raginmund !
      Daca te macina, citez: “setea de cunoastere”, pune, mai intai, mana pe cartea de gramatica: “negativ” nu are grade de comparatie, asa cum scrii tu, citez:”cele mai negative” !

      Invata sa scrii corect si sa vorbesti civilizat, pt. ca nestapanind cele doua atribute, cand intalnesti pe cineva care chiar le foloseste pe amandoua corect, ai obraznicia bine-cunoscuta déjà, sa-l acuzi, tocmai TU, de, citez, “un stil deficitar de educatie” sau de alte monumentale aberatii fara niciun argument, citez: “dorinta de afirmare”, “epatezi in persoana citita”, “acest blog iti ofera sansa de a te remarca” ????!!!!!!

      Daca chiar este la indemana oricui, de ce nu incerci si tu, dar prin “productia” propriilor neuroni, si nu doar prin “copy-paste”(preluarea unor texte din carti si copiate aici), sa demonstrezi ca esti o persoana citita, dar si educata, daca chiar esti una ?
      Simplu: asa cum ti-am mai spus deja, nu te-ajuta “vocea si talentul”…Ramon=Raginmund
      Hai, ca déjà m-am plictisit; pana si pisica se ma satura de soarece…

      PS: la 07:29, din graba si dorinta evidenta de a ma jigni, ai uitat de a doua zicala…
      Asadar...Q.E.D.

      Ștergere
    12. COPY-PASTE din carti si totusi nu scrie corect gramatical ?
      Mai Cretule ,nu ti se pare ca vorbesti contradictoriu?
      Decat sa alergi dupa himere ,cauta ultimele“profetii“ 24 iun. 2016
      www.evz.ro/epidemia-brexit-uniunea-europeana-se-destrama-olanda-fra...
      24 iun. 2016
      Esti foarte activ pe acest blog ,ce salariu ai ?

      Ștergere
    13. Anonim15 februarie 2017, 21:21 ,esti un fel de ativirus.Free trial are valabilitate 30 zile dupa care platesti in euro .Se castiga bine ? Stai calm .

      Ștergere
    14. Bai, baiatule, 21:21/15 febr.! Scrii poezii.
      Nu te cunosc, dar de mica am dorit sa fiu cu tine.

      Ștergere
  9. Anonim, 08 :24 ce, personalitatile ?:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe intreaga planeta se afla 15 puncte energetice şi 7 dintre ele, si cele mai puternice, se gasesc pe teritoriul Romaniei.In Bucegi, catre rasarit, în Cheile Zanoaga, mai exact între frumosul Lac Bolboci şi Scropoasa, se gasesc sapte izvoare a caror apa uimeste stiinta si alimenteaza mitul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai puternic, este fix unde m-am nascut eu

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai, 19:22, si ce folos ?
    Intr-adevar, doar statura gen "colosul din Rhodos", dar valoarea IQ, nu numai ca este mica, dar are chiar si semnul minus in fata...
    Iti recomand sa mai bei din apa pe care o mentionezi !

    RăspundețiȘtergere