marți, 14 februarie 2017

SCINDAREA RUSIEI !!!

                                                 ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  


                          14 Februarie 2017,ora 6,43 dimineata !

                                                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care graia asa:

                     "Rusia!
                   Toate aceste evenimente, au dus la scindarea Rusiei !"
Ce fel de evenimente, nu mi s-a descoperit.
Dar cu siguranta vom afla impreuna,ceea ce ar urma sa se întample în RUSIA.
Prieteni dragi, eu am mai scris  si altadata despre scindarea Rusiei.
Iata:
           

Dumnezeu există - Mărturii.: RUSIA !!! SCINDAREA RUSIEI !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../rusia-scindarea-rusiei...

Translate this page
Jan 14, 2016 - RUSIA !!! SCINDAREA RUSIEI ! 13 Ianuarie 2016,ora 4,56 zori de zi. Dragii mei, Astăzi dimineaţă în zori de zi, m-a trezit un glas puternic, care ...



                                        Dragii mei,  

Astăzi dimineaţă în zori de zi, m-a trezit un glas puternic, care mi-a spus aşa :
                          "Anunţul  meu :
                  RUSIA s-a scindat.
               S-a scindat Rusia!" 

Dragii mei, voi ce spuneti ,de cine se va desparti Rusia ?
Ce se va intampla acolo?
Astept cu drag si cu interes Comentariile voastre.
                                   Cu dragoste,Maria. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA






16 comentarii:

  1. De acest subiect (dezagregarea Rusiei in urma unui razboi) a scris Ioan Istrate in cartea lui.
    Ca si in alte profetii, se vorbeste de desprinderea totala a Romaniei de comunism, nu va mai fi niciodata comunism in Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ''Va sfatuiesc eu ; merge-ti in rusia !''

      Nu. Acolo urmeaza probleme masive, razmerita pe strazi, foame mare de tot. Va fi o tara scapata de sub control in urma unei eliminari violente a lui Putin de catre cei din jurul lui - ale caror afaceri cu vestul Europei au suferit masiv.
      Mai apoi Rusia intra in cutremurari si ''febra si frisoane'' sociale , multa violenta si anarhie sociala.
      Nu-i ataca nimeni , o sa se bata ei intre ei datorita foamei.
      Mai apoi Rusia renaste dar doar Rusia reala, crestina si credincioasa, nu golania de acum post-bolsevica si oligarho-(aparent) capitalista.

      Rusia cade rau la pamant, apoi renaste in haina noua a credintei reale in Dumnezeu. Nu va mai avea apucaturile violente de pana acum - ultima suta de ani - fata de vecinii ei. Va face pace cu Romania (si cu ceilalti vecini) si ii va da Romaniei inapoi tot ce i-a luat.

      Se vor pune bazele unei relatii normale ca intre buni vecini intre Rusia si Romania.

      Daca acum in aria de timp 2014 - 2023 Rusia face imensa greseala (pentru ea, pentru Rusia) de a ataca militar Romania, de fapt loveste in oportunitatea de dupa 2023 de a avea aliante zonale sincere si puternice cu Romania - aliante valide pana dupa jumatatea secolului 24 (sec. XXIV) in contextul modificarilor globale care vor avea loc acum, pana in 2023.

      Deci: Rusia sa se gandeasca bine de tot! Lovind in Romania ACUM in fractia de timp 2014 - 2023 de fapt loveste in proprii aliati si in propriile interese din 2023 incolo , timp de cateva sute de ani!

      Sunt curios cat de inteleapta e de fapt Rusia ? :) Isi va reteza inflorirea atacand acum Romania SAU NU ?
      Caci daca ataca Romania urmeaza o cu totul alta linie situationala spatio-temporala : una in care Rusia e rupta in 8 state distincte si e demolata si distrusa economic de toti adversarii ei de acum. Si oricum Romania va trai si va inflori si in aceasta linie situationala spatio-temporala. Dar aceasta linie de timp va fi un cosmar pentru poporul rus care va si disparea.

      Asadar: cat de inteleapta e Rusia acum ? :) Rasounde ca proasta la provocari sau e inteleapta si isi vede de treaba si fapte in Siria si in Turcia, NU IN ROMANIA ???

      Valeriu / 28 octombrie 2016, 05:56

      Ștergere
  2. Ce intelegi prin comunism? Viitorul va fi comunist,adica oamenii vor fi egali material,toata lumea va avea ce-i trebuie,nu vor mai fi bani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comunismul nu poate fi bun.El face binele cu forța. Dumnezeu dă omului libertatea de a alege comunismul impune o anumită ideologie prin violență și crimă.Egalitatea oamenilor în comunism este o lozincă.Unii erau șefi și dictau iar alți trebuiau să execute altfel pușcăria sau glonțul.Acesta era raiul comunist și egalitatea.Frigul,foamea,frica nu erau asumate ci erau impuse prin forță de o pătură relativ subțire de profitori.

      Ștergere
    2. Comunismul e cel mai bun,in comunism s-au făcut lucrurile cele mai bune și de durată de care unii beneficiază și acum.

      Ștergere
  3. Scindarea Rusiei poate veni de la saracie si o revolutie ,dar Romania nu este plecata ireversibil din comunism,ea e vulnerabila ca si Rusia la comunismul si expansiunea chinezeasca in conjunctura divergentelor din UE.

    RăspundețiȘtergere
  4. profetul indian care spunea de vanatoarea fostilor securisti pe fond fortele comuniste rusesti nu au fost trimise nici o data acasa !

    RăspundețiȘtergere
  5. prin ceva profetii se zice ca prin 2067 va fi iar comunismul la putere, dar ca atunci va fi foarte bine ...... probabil un alt fel de comunism, cu adevarat pentru popor ......

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum câteva săptămâni fostul Prim Ministru al rep.Moldova Mircea Druc a făcut niște afirmații care m-au pus pe gânduri.Astfel el anticipează că între Rusia și Belarus este posibil să se declanșeze un război generat de poziția președintelui Lukashenko care se manifestă deschis împotriva fratelui mai mare de la răsărit.De asemenea Domnul Druc anticipa posibilitatea unor mișcări de secesiune în Rusia și posibila destrămare acestui conglomerat de state și regiuni autonome pe fondul sancțiunilor economice .Este o profeție care dacă se împlinește poate fi bună dar și rea o Rusie în criză poate să exporte probleme sale vecinilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre nimicirea si impartirea Rusiei de catre China, profeteste chiar Sfantul Paisie Aghioritul, dar asta dupa razboiul mondial.

    RăspundețiȘtergere

  8. Anonim15 februarie 2017, 06:13
    Ce intelegi prin comunism? Viitorul va fi comunist,adica oamenii vor fi egali material,toata lumea va avea ce-i trebuie,nu vor mai fi bani

    RASPUNS :
    raspuns
    serios ??? AI GINDIT/O mult PROSTIE INTRUCHIPATA ...ha ha ha ha ha
    fals TOTAL
    va fi REGESC .... IMPARATIA CERURILOR ARE ARHIEREU SI IMPARAT SI SE NUMESTE IISUS HRISTOS ... deci comunismul VA FI DISTRUS COMPLET impreuna cu toti ACOLITII SI ACOLITELE LUI CA AU FACUT DESTUL RAUUUUUUUUUU .... dur adevar stiu .....deci orice siStem DEMONO-CRATIC va fi distrus ca E NEDREPT SI PLIN DE MINCIUNI CLARE ...

    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ne da si nou ce a luat cu ani in urma ,aurul, teritoiile cine mai stie Dumnezeu lntoarce toate la locul lor mai devreme s-au mai tarziu. Toate se platesc. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  10. A fi egalitate și bună înțelegere între oameni nu înseamnă că revine comunismul.Comunismul are o așa zisă egalitate dar nu are credință în Dumnezeu,este materialist,corupția nu poate fi controlată pt că nu există iubirea de aproapele,are și muuuuuuuuultă beție a puterii și cîte și mai cîte răutăți.Oamenii trebuie să se întoarcă la a trăi după cele 10 porunci ale lui Dumnezeu și atunci se mai poate vorbi de o societate cu dreaptă judecată. OMENIREA TREBUIE SĂ SE ÎNTOARCĂ LA DUMNEZEU,apoi putem vorbi de o viață în armonie cu directivile DIVINE.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rusia va fi devastată de chinezi vor ajunge pînă la Urali dar își va reveni și se va elibera de ocupația chineză.Din acest război sper să ajungă să conștientizeze că nu mai poate fi imperialistă subjugînd popoarele vecine.Chinezii vor primi pedeapsă tare grea de la Dumnezeu pt îndrăzneala lor de a nimici un popor creștin.TOATE aceste previziuni le-a spus clarvăzătorul lor Otroc Vaceslav,acum văd că și Maria nu le zice de bine pt ei.O FI VENIT VREMEA SMERENIEI RUSIEI? DAR AMERICA PE CÎND?

    RăspundețiȘtergere