vineri, 17 februarie 2017

ELVEŢIA ! RĂZBOI ÎN ELVEŢIA ?!


                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                                 

                              17 Februarie 2017 ,ora 4,37 zori de zi !

                                            Dragii mei, 

Tot în aceasta dimineata în zori ,ma trezeste un glas care spune altcuiva asa:

               "Du-te , să avem vreme să-l ascultăm !
                          Ce în Războiul din Elevetia...!"

Dragii mei, din aceasta clipă galsul nu a mai spus nimic.
Noua nu ne rămane decat, sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI,pentru Pacea Elvetiei, pentru Pacea României si a Lumii întregi.
Doamne  Ajuta ! Amin !
                                         Cu dragoste,Maria.


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


                   

19 comentarii:

  1. Fratii dvs., doamna! Aia pe care-i divinizati!

    https://www.cocoon.ro/rapiri-extraterestrestudiu-cei-ce-strigau-numele-lui-iisus-erau-lasati-in-pace-de-catre-aceste-fiinte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram într-o noapte la ora unu în bordei. Făcusem Miezonoptica si eram pe la sfârsitul Utreniei, când deodată aud: buf, buf, buf! Se cutremura pământul. Eu am iesit să văd ce se aude, dar când am deschis usa la bordei am văzut afară o lumină mare si în lumină, o masină de alamă cu multe roti (un clasic O.Z.N. -n.n.) Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumătate albi si pe jumătate negri, care numai atât a zis apăsat: "Ce cauti aici?" (acesta a fost momentul cel mai important: în loc să intre în dialog cu extraterestrul, cum ar fi făcut altii, părintele si-a dat seama că se află în fata unei curse diavolesti -n.n.) Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfintii Părinti. Că dacă ai Sfintele Taine, Îl ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine într-o scorbură de brad în bordei. Si când am văzut asa, am intrat repede înăuntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine în brate si numai atât am zis: "Doamne Iisuse, nu mă lăsa!" Să vezi tu atunci rugăciune când este dracul la usă! Si când m-am uitat din nou afară, l-am văzut cum se dădea înapoi alungat de puterea lui Hristos. Lângă bordei era o râpă mare unde a căzut acel duh necurat. Dar cum a căzut? Când a ajuns la râpă, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu masină si pe urmă a căzut si s-a făcut un zgomot mare de mi-au tiuit urechile până a doua zi la ora unu.

      Ștergere
    2. 20:02 (inclusiv 17:16) tu esti exact o mostra de "tahar" lasata pe pamant de acel om inalt !
      Exact asta si nimic mai mult.
      Aaa, si nu uita ca tahar-ul nu are nicio legatura cu inteligenta, ci doar cu mirosul...

      Ștergere
    3. Nu ești prea subtil 21:32. Obraz gros!

      Ștergere
    4. 21:32,
      Dumnezeu fie cu tine, fiule!

      Ștergere
    5. Obrazul fin il folosesc numai pt. oamenii simtiti, care nu incearca sa-si bata joc de ceilalti, cu deliruri stupide, sub pretextul ca sunt smecheri si te iau peste picior.
      Numai oamenii "ieftini" se preteaza la asa ceva si tot cei asemenea lor pun botul la asa ceva.

      Ștergere
    6. 15:32,
      " Oamenii ieftini" sau "deliruri stupide", am incheiat citatul, si-au spus povestea vietii. Comentariul de la 20:02/17 febr. este extras din cartea "Viata Parintelui Cleopa".
      Deasemenea, gazda blogului te bombardeaza cu "deliruri stupide", pentru ca mintea ta -ingusta- suspecteaza orice. Esti sociopat, fiule! Mereu ai ceva de spus la adresa cuiva. Mereu nemultumit. Agresivitatea este crezul tau. Nu am vazut sa ai un punct de vedere la obiect, respectiv trairile gazdei, care le publica zi de zi.
      Inchei aici, nu inainte de a-ti mentiona faptul ca, nu voi intra in polemica cu tine, in cazul in care imi vei raspunde.

      Ștergere
    7. 06:58/20 feb., ai trecut la adresari pioase, cu "fiule"!, tu care mi te adresai, nu demult, cu insinuari vulgare ?
      Sau era ora prea matinala si erai atenta si la cum amestei cimentul? Intreb si eu…
      Eu stiu ca cea mai buna aparare este atacul, dar tupeul tau este bolnavicios.
      Pt.fragmentul acela din viata parintelui Cleopa (20:02/17 feb), absolut oricine altcineva, ar fi scris la sfarsit de unde este citatul si nu-l trantea asa rupt din orice context, dar tu intentionat nu ai scris, tocmai pt. ca l-ai mentionat in bataie de joc, in completarea postarii ironice de la 17:16 06:58/20 feb., “ Fratii dvs., doamna ! Aia pe care-i divinizati !”
      De aceea ti-am raspuns tot ironic la bataia ta de joc intentionata.
      Imi spui tu mie ca “gazda blogului te bombardeaza cu deliruri stupide”????
      Ce mai cauti aici, daca “gazda” delireaza ? Aaa, vrei sa-ti bati joc de ea; am inteles…
      Ca de obicei, fara proprietatea gravelor cuvinte folosite, continui sa te dai te gol prin tot ce spui, esti o persoana limitata intelectual si insulti grobian tocmai datorita neputintei tale de a te bucura de “anonimatul” sub care incerci sa te ascunzi si sa-ti duci “misiunea” la indeplinire, asa cum tu insati ai spus.
      “Nu am vazut sa ai un punct de vedere la obiect” ! si din nou te dai de gol: de unde stii tu cine ce posteaza, ca sa ajungi sa mai tragi si concluzii ?!
      “Mereu ai ceva de spus la adresa cuiva”: gresit ! Doar la adresa ta, si tu stii asta, pt. ca esti un monument de obraznicie, tupeu si rea-credinta, din care te alimentezi sa-i acuzi pe cei care ti le reproseaza tie.
      “mintea ta -ingusta- suspecteaza orice”- ‘Esti sociopat”: doar mostre de obraznicie si neputinta !
      Nu ai remarcat inca, ca nimeni nu raspunde provocarilor tale, ci, din contra, te pun si altii la punct, revoltati ca ce scoti pe gura nu corespunde realitatii ?
      Imi pare rau pt. tine ca incerci sa te sustii doar prin minciuni, insa mereu te dau de gol insolenta si reaua-intentie din dotare, care le intrece pe ale oricui altcineva de aici. Tu ai un stil personal inconfundabil. Pour les connaisseurs…
      Eu suport orice, in afara de cele mentionate. Ghinion ! Renunta la ele si nu ne mai intersectam…dar avand in vedere ca ai o “misiune”…
      PS: “nu voi intra in polemica cu tine”! Nici nu ai cum: pt. asta iti mai trebuie si argumente !

      Ștergere
  2. In elvetia e lucifer! Ei il venereaza de mult...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-ati vazut personal? Nu de alta dar multi sunt de parere ca se afla in alte locatii. Simon Istvan. Szatmárnémeti

      Ștergere
    2. Istvan stii ca esti destept ? Daca oi mai fi si frumos , , norocul tau . Scrii bine romaneste , oi fi fost silitor la limbi straine . Hai sa traiesti . Esti profesor , Istvan ?

      Ștergere
    3. "Istvan" face pe maghiarul.

      Ștergere
    4. În băncile din Elveția își duc banii toți smecherii.Unde sunt bani mulți sunt și păcate multe.

      Ștergere
    5. Elvetia nu mai e demult paradis fiscal . Este acum America de sud - Panama . Sa nu se intample ceva la CERN .

      Ștergere
    6. ,, istvan'' e inalt,blond cu ochi albastri.

      Ștergere
  3. As lega viziunea de cea precedenta,Elvetia fiind neutra si in centrul UE as spune ca razboiul generalizat in UE va ajunge pina in centrul ei,venind de la aceleasi forte militare care trec prin cimpia Panonica.Deci aceiasi Rusie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Elvetia patria banilor, s-or bate de la bani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Angela Reader spune mai multe dacă știi.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Si biblia vorbeste de razboaie din pacate trebuie sa se adevereasca multe lucruri care sant neplacute pentru ca traim intr-o lume unde domneste raul dar vine o zi cand Isus va pune capat suferintelor .Cel ce vrea sa distruga aceasta lume este diavolul si ingerii Lui.De aceea se intampla in fiecare zi cate ceva rau.Dumnezeu sa pazeasca Toti oamenii .

    RăspundețiȘtergere