joi, 23 februarie 2017

TIMISOARA ! VAL DE PROTESTE LA TIMISOARA !



                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                                             
                                 22 Februarie 2017,ora 17,05 ! 

                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care anunta ceva ce se va întâmpla la TIMISOARA.
Glasul spunea asa:
               "Timişoara !
             Val de Proteste la Timisoara!"

Prieteni dragi, tocmai cand am crezut ca se va asterne linistea divină peste România Duhului Sfânt,iata că nu este chiar asa.
La Timisoara vor urma mari Proteste.
Pentru ce vor protesta timisorenii?  Vom afla împreuna ,atunci când acestea vor izbucni,din nefericire.
Să nu uităm totuşi ,de acest articol :


O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../posts/27M2qLCeXma

Translate this page
Sep 4, 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

Să ne rugăm dragilor, pentru Pacea României sfinte,pentru Pacea Lumii intregi, Amin!
                                            Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

36 de comentarii:

  1. Iar Timișoara??? Ce sa zic .am crezut ca e liniste si iar vor proteste ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adyna măcar de ar ieși în stradă pentru lucruri serioase,nu la comanda unora care îi manipulează.De ce nu ies în stradă să se opună legalizării homosexualității sau să ceară demisia lui Iohannis și a lui Koveși,care sunt compromiși total?De ce nu atacă și ordonanța dată de Cioloș pentru mărirea prețului la gaze și electricitate? Strada vociferează numai cînd nu trebuie,tocmai de aceea România a ajuns în halul acesta.DS

      Ștergere
  2. Probabil din cauza hotilor de buzunare :) ,salarilor mici si a traiului de viata romanesc ! Cresc salariile cresc si alimentele logica politica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca Dragnev nu intelege sa lase locul la altcineva si da foc la tara .Pana si Ponta l-a criticat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai și cuie sa lase locul? Lui iohannis, Lui Nicușor Dan, turcan? Ai tupeu nu gluma! E deajuns ca suntem de rasul UE cu iohannis, case cu acte false și fost comerciant de copii., niște panarame care vor populația în dictatura?
      E deajuns cata dictatura și bătaie de joc a fost pana acum în România!

      Ștergere
    2. Mai termina tu cu mitocania, Anonim 23 februarie 2017, 22:52.

      Ștergere
    3. Da sa lase locul la agentul imobiliar sa faca guvernul meu

      Ștergere
    4. Anonim 23 feb 22:52 lasa-l pe Dragnea că nu dă el foc la țară și focul e la penalul de Iohannis,care a luat case cu acte false,lucru dovedit de instanță.Acum de ce nu ieșiți în stradă să le cereți demisia lui Iohannis și lui Koveși că au încălcat flagrant legea prin protocoalele semnate în secret?

      Ștergere
  4. Da ,spuneam eu ca e mult pina duhul revoltei scapa din sticla,pe urma el creste si e greu de oprit si o sa doboare chiar si pe cei care l-au initiat si scos la vedere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deoarece si Timisoara face parte din "Poporul care sfinteste" daca va mai aduceti aminte articolul ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati vorbit in alte mesaje de proteste si revolutie care va incepe la Timisoara,de cutremur,de ISIS care sunt in prezent acolo,toate acestea corelandu-le cu aparitia a ceva ce va declansa razboi,lupte?!!Si la Arad vor fii lupte,ceva va fii..si vom vedea cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Of cate proteste.in toata lumea este mare tulburare in ultima vreme.Omenirea trece prin Mari schimbari.Dumnezeu sa faca randuiala in toate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici eu nu imi dau seama, încă, cum de va porni așa ceva din Timișoara, vom trai și vom vedea!Doamne ajuta sa nu fie așa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vor iesi la protest foarte multi din cauza ca parlamentarii au votat exportarea lemnului. Asta e mafia lemnului protejata in parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mafia lemnului e protejata de Iohannis si sleahta lui.

      Ștergere
  10. Probabil legat de casatoria homo, daca vor indrazni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil vor ieși daca nu se va aproba legea sodomitilor.
      Nu au ieșit in strada la comanda?
      Vor ieși cu copii cu tot! Ca sa-i învețe ce înseamnă sodomia!

      Ștergere
    2. in frunte cu remus cernea si cu cretin ortodox, exponentii de frunte ai acestora...cel putin asa se comporta

      Ștergere
    3. 18.32 Cum se comporta un ortodox care propavaduieste cuvantul Domnului ?
      Jignirile pe care le aduci persoanelor de pe site au atins apogeul .
      Cu ce curaj, il faci pe cel care scrie ca este crestin ortodox , sodomit si tu si ala de la 16.27 ?

      Cine lanseaza astfel de provocari , vorbeste despre propria persoana .

      Ștergere
  11. Anul acesta este un an mai tumultos,se produc schimbari majore,asta nu inseamna ca sunt negative. Partea negativa se afla la cei care se opun cu invelsunare si incearca prin doctrina sa demonstreze ca toate acestea sunt semnele apocalipsei.Chiar acum am vizualizat o turma si ciobanul aferent :). Daca vi sa intamplat sa mergeti la tara si sa vedeti acest peisaj pare frumos ,dar daca te apropii iti schimbi parerea. Mirosul si manatul turmei te lasa cu un gust amar.
    expresii: Hai fa,oaia dracu !
    luate-ar,fiti-ar ... etc.
    Cam asa suntem manati si noi :)
    Oaia este pentru sacrificiu,nimic mai mult.
    Si acest fapt este valabil in orice context si in viata de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Parlamentarii deja au făcut primul pas pt proteste:nu au aprobat legea pt salvarea pădurilor,vine și legea homosexualității pt care occidentul face presiuni,SPER să nu facă așa prostie.Numai astea două înfurie la culme poporul,iar noi nu putem fi atît de nătărăi să acceptăm așa ceva.Pădurea și ROȘIA MONTANĂ sunt prioritățile pt noi să luptăm cu proteste pt ele.Oxigenul ROMÂNIEI este pădurea,dar și refugiul nostru cînd vor veni CIPURILE obligatoriu.ACUM este timpul să ne punem pieziș legiferărilor aberante să ne distrugă cu totul.MADAM EUROPA trebuie să înțeleagă că nu este la ea în bătătură aici.Germania să taie propriile păduri că are de unde Austria la fel,dacă noi nu ne ridicăm atunci cine să lupte pt noi.Conducătorii noștri DACĂ sunt forțați de madam UE să taie pădurile ,,la ras,, să îi,, ajutăm,, noi să nu facă așa ceva. Sau dacă o fac că așa vor mușchii lor atunci jos cu ei indiferent de coloratura politică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Există o previziune pe net,unde se spune că atunci cînd se va aproba legea homosexualilor,va începe și războiul.Pe de altă parte astăzi au fost prinși peste 90 de imigranți,care au intrat la noi în țară.În condițiile în care SRI-ul se ocupă de dosare penale în loc să vegheze la siguranța statului,este posibil orice.Oamenii ies în stradă pentru toate prostiile, dar niciodată nu ies pentru lucruri serioase și grave.DS

      Ștergere
  13. Doamna Maria am vazut ieri sedinta de la DNA si dupa cum s-a vazut pentru prima data presedintele nostru a avut o atitudine civilizata (oare adcunde ceva?)Cine mai stie oculta care lucreaza peste tot ce mai pune la cale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Masinica,Iohannis ascunde multe în special protocolul SRI semnat cu cele mai importante instituții ale statului,dar și abuzurile DNA-ului.Iohannis și Koveși trebuie sa demisioneze pentru că sunt foarte compromiși.El a fost dovedid chiar de Justiție că este un infractor intrînd în posesia unor case cu acte false.Dacă un om simplu făcea așa ceva acum era închis. Astazi la bilanțul DNA nu s-a vorbit de dosarele grele sau de recuperarea prejudiciului de la cei care au încălcat legea.In loc să li se pună sechestru pe bunurile infractorilor și sa-i elibereze,îi țin acolo și aglomerează locurile cu ei și apoi vom fi nevoiți să plătim amenda la Cedo 80 de milioane.Din acest motiv nu vor fi bani la buget pentru că se vor plăti amenzii,iar Iohannis vrea acum și referendum.Ăștia chiar ne cred proști,cred că dacă nu ar avea gărziile de corp după ei i-ar linșa lumea pe stradă.Pentru aceste lucruri trebuie să iasă lumea în stradă nu pentru un rahat de ordonanță.DS

      Ștergere
  14. Intr-o postare mai veche Maria a scris ca, valul mare de nemultumire se propaga din Timisoara(exprimarea a fost alta dar in context) se va extinde probabil in toata tzara. Revolutia iar.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi la Timisoara maine in toata tara.Asa suna mesajul dnei Maria.

      Ștergere
    2. TIMISOARA ,IARĂSI ! ARDE TIMISOARA ! http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/09/timisoara-iarasi-arde-timisoara.html

      Ștergere
  15. Buna ziua.Nu va mirati de Timisoara,ca si aici minciuna este la loc de cinste,in cui in locul icoanei cu IISUS.Si Timisorenii incep sa se trezeasca la realitate,cat sunt de corupte toate institutiile de stat dar si private.Persoanele cu functii de conducere nu le mai pasa de restul populatiei,sau sa respecte legea.Pentru ei nu sunt legi im tara,ca sa fie pedepsiti,sau sa li se ia averile care le au pe munca necistita.Au cumparate foarte multe cladiri,case,apartamente,masini,pamant,bani in conturi in:Elvetia,Dubai,Cuba,Israel si alte tari,dar trecute pe parinti si rude,ei sunt sfinti in fata legii.Sa-l rugam pe bunul Dumnezeu sa ne arate adevarul,cati bani si bunuri au Romanii in alte tari,ma refer doar la ce-i care au furat de la.statul.Roman.Noi suntem prea mici ca sa aflam adevarul despre ce-i corupti.Daca am afla adevarul cu totii vom ramane cu gurile cascate,de ce au fost in stare clasa politica.Vom trai si vom vedea adevarul,daca ne rugam cu totii la sfanta Treime.
    Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Traim vremuri grele am ajuns sa nu mai fim multumiti de nimic si chiar daca se rezolva ceva apar alte nemultumiri.Vrem sa fie totul bine dar uitam sa ne atintim ochii catre cer ,sa mai spunem o rugaciune ,ne gandim la cele pamantesti dar il lasam pe Dumnezeu pe ultimul loc.Cum sa mearga bine si in Tara?Doar in necazuri ne aducem aminte ca exista Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dna Maria si eu am avut o viziune flash am vazut un steag care scria pe el Revolutie în culorile rosu galben si albastru.Re-vo-lu-ti-e era scris legat dar colorate in tricolor erau cuvintele.Mi sa arătat ca va urma o revoluție.Sa ne pregătim pentru ce va veni,doamne ajuta poporul tau.Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,va urma o revolutie romana,era scris in culorile romaniei rosu galben si albastru.Mi s-a aratat ca sa stiu ce va urma/

      Ștergere
  18. "Haideţi ! Veniţi cu toţii !
    Cade TIMISOARA !
    După care , se aşterne în toată Ţara !
    Hai ,veniţi să vedeţi cum cade TIMISOARA , apoi se asterne în toată ŢARA !"

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/06/cade-timisoara.html

    RăspundețiȘtergere
  19. La Timisoara sint si probleme mari cu clanul Cirpaci.

    RăspundețiȘtergere
  20. "Cred că înțelege toată lumea cui îi este dedicată asta ... proiectul de lege a fost adoptat de Senat în 2016, în luna mai ar urma să intre pe rol prin adoptare tacită și la Cameră. O lege similară a promovat Năstase pentru ai lui, și de atunci a crescut spectaculos specia. La fiecare copil român se nasc trei din ceilalți...vor fi majoritari în două generații - ăsta-i Proiectul lui Soroș și al PSD "

    https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16832147_943185059116804_565724536156598590_n.jpg?oh=2dcdb68ff6350be6a52fae24ffd602e1&oe=5945E009

    Romanii se vor satura sa-i mai tina in spate pe tigani ( au ajutoare sociale pina la 60 de ani, dupa care iau pensii sociale pina mor si nu muncesc o zi ( si altii muncesc toata viata, contribuie la buget si nu mai ajung pina la pensie )

    RăspundețiȘtergere
  21. Țigăncile fac cîte 5 copii și sunt mame eroine,mai li se dau și bani pentru asta.Muncim să ținem țigăncile cu puradeii lor în spate și cînd se fac mari îți dau în cap pe stradă.

    RăspundețiȘtergere