marți, 21 februarie 2017

AMBULANŢA ! ESTE TIMPUL DE AMBULANŢĂ !


                                                ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                   21 Februarie 2017,ora 6,21 dimineata !

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, treaza fiind, aud glas care spune cu tristeţe mare de tot ,aşa :

               "Sunt suspiciuni, din ce în ce mai negre !
             Cred că este timpul ,ca să ne trezim !

Dar un alt glas, spune cu hotărâre aşa:

               Este timpul de Ambulanţă !"

Prieteni dragi, vom avea parte de noi incercări care, ne vor aduce suferinta trupeasca si sufleteasca.
Image result for ambulantaImage result for ambulanta
Sunt atâtea minţi diabolice,criminale,care nu rmaresc decât suprimarea vietii oamenilor,fie ei vinovati sau nevinovati.
Ceva tragic se va întampla, si va fi nevoie de multe Ambulanţe.
Dar după cum vedem scris in MESAJ,la momentul acesta sunt suspiciuni,care nu peste prea mult timp ,vor fi puse in practica de anumiti oameni,daca se pot numi asa, care nu au niciun DUMNEZEU.
Ce se va întâmpla, când si unde anume, eu nu stiu a va raspunde pentru că nu mi s-a descoperit.
Cert este faptul ca ,AMBULANTELE vor lucra  la "foc roşu", din nefericire.
Sa ne rugam BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI ,ca sa ne păzeasca pe noi si pe fratii nostri intru Hristos,oriunde s-ar afla ei pe acest Pămant.
Să nu uitam dragii mei, că suntem deja în POSTUL SFINTELOR PĂTIMIRI a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS (POSTUL PASTELUI ).
În aceasta perioada si nu numai, trebuie să dăm dovada d bunatate,de milă si dragoste faţă de Aproapele nostru.
Să ne împăcăm cu toti cei dragi pe care i-am supărat, si chiar cu dusmanul nostru sa ne impăcam.
Credinţa ,Nădejdea si Dragostea sunt cele trei VIRTUTI dumnezeiesti,pe care trebuie sa le tinem strânse prin implinirea celor 10 PORUNCI divine,si astfel , vom regasi CALEA spre IISUS HRISTOS , spre mântuirea sufletului nostru.
                              Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



51 de comentarii:

  1. ultimile trei viziuni par legate,cu reactoare si trupuri arse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform Bibliei înainte de vremea sfârșitului ,,vor fi mari semne în cer și pe pamant''

      Deja In ultimii ani se întâmplă prea multe ,,lucruri''

      Aveți un link despre apariția unui obiect luminos pe cer alături de soare ,nu se știe 100% sigur dacă imaginea este creata prin reflexia/refractia luminii soarelui sau o fi un obiect necunoscut planetar departat sau OZN

      https://youtu.be/rjkHPJH64Uo

      Ștergere
  2. Am scris cu 2 zile in urma 1 comentariu pe care nu a-ti binevoit sa-l postati,referitor la craniile arse.Spuneam ca sant de oameni sau extraterestrii, deci accident de OZN sau accident aviatic.Acum vad sa adeverit accidentul de avion unde nu a supravietuit nimeni.Decci sa adeverit 1 din cele 2 posibilitati.Daca vreti editati de aceasta data mesajul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am publicat acest COMENTARIU despre care vorbesti, pentru ca am simtit cata ironie era in Comentariu,
      PUr si simplu am vazut ca ai vorbit doar in batjocura.

      Ștergere
    2. Doamna Maria sunteti o femeie binecuvantata de Dumnezeu.Nu puneti la suflet toate jignirile aduse pe blog .Si IIsus cand predica oamenilor adevarul altii il batjocoreau nu Toti il acceptau .Eu va urmaresc demult si multe s-au adeverit din ce ATI spus.Dumnezeu va ales sa faceti lucrarea Lui chiar daca este un deranj pentru altii.Dumnezeu sa va dea putere sa faceti voia Lui.Va admir si va respect.

      Ștergere
    3. A venit timpul sa-ti faci griji,ai probleme de sanatate.Esti avertizata.

      Ștergere
    4. Acesta este mesajul pe care l-ai primit cand ai vazut ambulanta.

      Ștergere
  3. În fiecare zi apar noi motive care ne demonstrează cat de "" low level "" suntem ca nație.

     http://www.activenews.ro/externe/Cum-a-fost-sanctionat-un-ministru-din-UE-care-a-declarat-ca-roaming-ul-este-un-LUX.-In-Romania-ministrul-tehnocrat-care-spunea-ca-drepturile-omului-sunt-un-lux-a-ramas-in-post-141188

    RăspundețiȘtergere
  4. Ambulantele aduc guvernul meu!

    RăspundețiȘtergere
  5. De multe ori ma gindesc ca sint diverse persoane care nu merita ca sa intre pe acest blog pt ca stiu doar sa insulte si atunci oare merita sa fie avertizati pt anumite dezastre ??, deci daca nu crezi in nimic pt ce citesti AICI , pt ce insulti pe facebook, nu are rost pt tine si asa nu crezi , vezi acestea sint ramurile uscate ale societatii noastre care nu cred in nimic care vine de SUS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21 februarie 2017, 14:37 ,sunteti orbi Dumnezeu va da dar nu baga si in traista.Voi aveti impresia ca Duhul Sfant (in perceptia care o aveti voi despre el) se arata si vorbeste cu oricine :) .Gresiti amarnic si atunci cand vin altii sa va spuna ca nu-i bine si nu este adevarat ce spune aceasta femeie,ca ea este o unealta a raului ,voi ii sariti in cap. In urma cu 2000 de ani Isus a venit si vi-a aratat calea,l-ati rastignit.Au trecut 2000 de ani si nu ati inteles nici acum care este calea,daca ar veni l-ati baga in puscarie :) .Va lasati manipulati de religii,de falsi profeti.Va meritati soarta si fie ca toate acestea sa treaca peste voi si sa va lase urme,in biblie scrie cand veti fi la judecata veti spune cum de cutare se duce in rai si eu care am fost la biserica si am tinut posturile ma duc in iad .Am relatat in scurt,este o poveste cu talc care trebuie analizata amanuntit ,atunci veti intelege care sunt ramurile uscate ale societatii.

      Ștergere
  6. Marte una pianeta abitata, la vita nella 4' dimensione, un videa su youtube , care au descoperit creature facute de catre Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.stiri-extreme.ro/rusine-dragnea-rusine-psd-dragnea-a-declarat-la-romania-tv-ca-el-si-psd-ul-vor-sustine-parteneriatul-civil-fara-a-spune-nimic-despre-dreptul-inalienabil-al-copiilor-de-avea-o-mama-si-un-tata

    (Cu siguranta nu veti posta asta! Scrie neadevaruri si aduce jigniri partidului favorit!)

    RăspundețiȘtergere
  8. IIsus sa fie scutul nostru in aceste vremuri.Imi vine sa plang cand vad atatea necazuri.Dumnezeu sa aibe grija de toti oamenii de pretutindeni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ambulanta este de cele mai multe ori un sicriu care ia omul din casa lui si il arunca in mainile unor criminali indiferenti de la UPU.Si apoi...la morga.


    .

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne feeste de un incendiu de proportii tip Colectiv.Doamne fereste !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. *A fost odata un om care s-a hotarat sa mearga dintr-un sat in altul, pentru a face negot. Si tot mergand, a inceput sa oboseasca si si-a dorit sa gaseasca un loc unde sa se intinda. Cum priveste in dreapta sa vede un copac frumos, cu o coroana bogata. Ajunge la tulpina copacului, si multumeste pentru ca a gasit un loc unde sa stea.

      -Cum ar fi daca as avea si un loc unde sa ma odihnesc?

      In urmatoarea secunda apare langa el un pat mare, din iarba, numai bun pentru odihna. Asa ca omul nostru se puse pe el, si adormi imediat. Peste cateva ore se trezeste si se intreaba iar:

      -Cum ar fi daca as avea ceva bun de mancat?

      Nici n-a terminat bine sa-si exprime dorinta, ca langa el a aparut o masa plina cu tot felul de bunatati. Dupa ce s-a ospatat, si si-a dat seama ca momentan nu mai are nici o dorinta imediata, a inceput sa se intrebe si gandurile negre au inceput sa-i dea tarcoale.

      – Este foarte ciudat cum, imediat ce ma gandesc la ceva, si apare. Oare nu este vreun demon aici care vrea sa ma chinuie si sa-si bata joc de mine?

      Si bineinteles ca demonul a aparut, si a inceput sa-l tortureze. Omul a inceput sa se sperie foarte rau, si si-a spus ca daca demonul va continua asa, il va ucide. Si demonul l-a ucis.

      De fapt omul nostru s-a oprit sub un copac al dorintelor, care-i transpunea in realitate tot ce-si dorea. Acum gandeste-te: daca si tu te afli in fiecare secunda sub acest copac si manifesti tot ce-ti doresti? Nu-i asa ca ai incepe sa-ti indepartezi fricile si sa te schimbi? *

      Ștergere
    2. 19:46, un comentariu plin de ... ADEVAR!!!!
      Bravo!

      Ștergere
  11. Ereau ambulante romanesti?!

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria lupta intre fortele binelui si a raului se dau acum rau de tot. Adevarat ca toate se vor intimpla cu voia Domnului sincer va zic este enorm de multa rautate, nu avem unde ne duce dupa acest pamant. Nu ne ramane decit ss ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnuluisa apetr acest popor atat dr incercat.Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  13. Viata Sfantului Francisc din Assisi (1181-1226)

    Francisc (Francesco) a fost un tanar privilegiat de soarta sa se nasca intr-o familie bogata, cu o minte sclipitoare si un trup viril.

    Ajunge prizonier de razboi, ia contact cu suferinta altora, cunoaste o transformare radicala in contact cu cuvantul Evangheliei.
    Forta extraordinara a filmului rezida tocmai din modul in care regizorul reuseste sa sugereze vizual aceasta transformare a omului - Francisc din Assisi - hotarat sa cunoasca , trecand peste orice obstacole, Adevarul…

    Francisc din Assisi plin de compasiune urmareste sa aduca lumina si in viata celorlalti oameni.


    http://magazinweb.net/film-francisc-de-assisi-francis-of-assisi-1961.html


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  14. Azi între orele 12 -14 in zona DRISTOR SI PIATA SALAJAN am văzut 21 de avioane care lăsau dare și acestea în timp s,au transformat în nori care au acoperit cerul care era senin Cunosc fenomenul CHEMTRAILS dar nu credeam să,l văd DOAMNE AJUTĂ ! sa ne ferească bunul Dumnezeu și măicuță domnului!

    RăspundețiȘtergere
  15. D-na Maria sant anonim 11:10, cel cu comentariul despre accident OZN sau avion.Cer scuze dumneavoastra doamna Maria pentru exprimarea defectuoasa dar neintentionata,dar cred in Extraterestrii si in Dumnezeu.Si vad ca foarte multe dintre viziunile dumneavoastra se adeveresc cat despre politica nu ma intereseaza cu toate ca daca traiesc in Romania ar trebui sa ma intereseze.Ce sa faci,nu toti barbatii iubesc fotbalul cu toate ca ar trebui.Scuze inca 1 data si va urmaresc in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim21 februarie 2017, 20:24
      Nu sunt supărata,doar ti-am spus de ce nu am publicat comentariul.
      Ma bucur ca ai realizat ca nu a fost tocmai in regulă cu acest Comentariu. Multumesc frumos ca urmaresti acest BLOG minunat al LUI DUMNEZEU. Eu sunt doar condeiul! Tot ce ramane scris , este numai CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS si a MAICII DOMNULUI.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  16. www.miscareaderezistenta.ro/.../14621-povestea-lui-iisus-din-siberia-cum-traiesc-me...

    RăspundețiȘtergere
  17. www.evz.ro/povestea-barbatului-care-se-crede-iisus-si-pe-care-il-urmeaza-sute-de-fe.

    RăspundețiȘtergere
  18. www.kanald.ro/IMPRESIONANT-Se-crede-Maria-Magdalena-iar-fiul-convins-Iisus-..

    RăspundețiȘtergere
  19. Viața este un dar de la DUMNEZEU, nimeni înafară de el nu are dreptul să o ia. Sufletul nostru (nu trupul) este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.Datorita păcatului ne-am îndepărtat de el si, ne-am făcut robi păcatului. Păcatul este o stavilă intre noi si DUMNEZEU. Datorită păcatului și lipsei de îndreptare se întâmplă atâtea războaie,calamitati naturale.IISUS a coborât pe pământ luând chip de om ca să repare neascultarea omului față de creatorul său, să aducă lui DUMNEZEU TATAL cinstea ce i se cuvine. Neascultarea, păcatul,l-au desfigurat, l-au întunecat pe om, iar astăzi poartă în el consecințele acestei NEASCULTARI, ale păcatului: DUREREA si MOARTEA. Trebuie să ne aducem aminte de cuvintele Evangheliei: Căutați mai întâi Împărăția lui DUMNEZEU si Sfințenia lui si toate celelalte le veți primi cu prisosință. Să alergăm la Preacurata Fecioara MARIA, sub scutul ei matern ca să ne ocroteasca si sa ne ferească de rele si de primejdiile ce ne amenință viața și fericirea veșnică. Prin rugăciune și post putem înlătura cutremurele, războaiele si distrugerea omenirii. Mulțumesc doamnei MARIA, ca a acceptat si a permis ca să scriem si lucruri spirituale. Cu respect un anonim

    RăspundețiȘtergere
  20. yupi.md/un-fost-specialist-it-se-crede-iisus-e-australian-si-pretinde-ca-a-inviat-citeva-...

    RăspundețiȘtergere
  21. Viaţa Adevărată în Dumnezeu - Vassula
    www.tlig.org/ro.html

    RăspundețiȘtergere
  22. A DOUA VENIRE A LUI IISUS
    nibiru-sfarsitul-lumii.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  23. 'Oamenii slabi și ignoranți răstălmăcesc Scripturile în propria lor distrugere; fie că nu primesc Duhul lui Dumnezeu deloc sau ei primesc alte duhuri de pe tărâmul întunericului crezând că au primit Duhul Sfânt.Celelalte duhuri sunt contrafăcute, desigur. Există un Duh Sfânt fals, duhuri religioase care simulează închinarea și lauda, și duhuri care seduc oamenii să creadă că sunt mai aproape de Dumnezeu; acestor oameni le sunt date diferite sentimente plăcute, emoții și daruri false, cum ar fi viziuni sau vedenii, vorbirea în limbi, profeția, cuvinte de cunoaștere și înțelepciune, credință, vindecare și minuni. Există toate aceste daruri, există într-adevăr, dar ele pot fi, de asemenea, contrafăcute de cel fals.

    În afară de aceste falsuri, multe duhuri vin pentru a lega, înșela și a distruge. Oamenii primesc râsete, tremurături, țipete, convulsii, presimțiri și multe alte tipuri de duhuri diferite în felurite moduri. Un mod proeminent prin care primesc aceste duhuri este atunci când posibil se roagă pentru a primi Duhul Sfânt sau un dar al Duhului Sfânt. Această rugăciune poate fi făcută de o persoană în privat, dar poate implica, de asemenea, și punerea mâinilor acelor oameni care au duhuri religioase rele (duhuri Îl care falsifică pe Dumnezeu, aspectele legate de El sau închinarea la El) și care vin în Numele Domnului Isus Cristos.'

    RăspundețiȘtergere
  24. Diavolul are puterea de a-si schimba infatisarea dupa cum doreste. De la o faptura atat de hidoasa incat nu poate fi plasmuita de mintea omeneasca, pana la un glorios inger de lumina
    ..............................................................
    Imediat deasupra Scorpiilor sunt Capeteniile, iar peste ei sunt asa numitii Balauri, demoni stravechi care nu asculta decat de Satan. Capeteniile pot provoca cataclisme naturale de proportii si razboaie mondiale, iar Balaurii, daca sunt lasati sa se manifeste, sunt capabili sa distruga civilizatii intregi sau chiar planete.
    Duhurile rationale au puteri mari asupra maselor de oameni si chiar asupra popoarelor si natiunilor prin liderii politici, economici si militari ai acestora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diavolul oricât si-ar schimba înfățișare, nu poate să emane în jurul lui acea pace si liniște interioara. Biserica niciodată nu se grăbește să se pronunțe cu privire la anumiți vizionari, pana nu cercetează să vadă dacă sunt de la DUMNEZEU sau de la Diavol. Uneori trec zeci de ani până se pronunță. Nu suntem noi în măsura să ne pronuntam cu privire la acele persoane. DUHUL SFANT sufla unde vrea el. Istoria Bisericii este plină de exemple, de convertiri, de persoane care sau căit de păcatele săvârșite, si au ajuns la un grad de sfințenie mare, dar și de persoane cu o viață pură, iar sfârșitul vieții ia prins în starea păcatului de moarte. Diavolul este foarte viclean. IISUS spune în sfinta scriptură: fiți înțelepți ca șerpii si curați ca porumbeii.

      Ștergere
    2. Anonim22 februarie 2017, 05:29,TREZIREA are loc la nivel planetar,oamenii incep sa vada dar nu sunt in putere desavarsita.Demonii isi fac de cap ,traim in acele timpuri in care greu iti dai seama daca esti pe drumul cel bun.Duhul Sfant Adevarat nu vine decat prin exercitiu indelung,conexiune cu sinele superior si credinta adevarata.Un om care are toate cele enumerate este impartial si moderator, atunci poti spune ca acel om este condus de Duh Sfant Adevarat.Un personaj care are scapari de furie,indeamna la ura si are viziuni terifiante pe care le relateaza cu glas bucuros si cauta sa le justifice prin realizarea lor ,acela este un om care are Duh Sfant Mincinos.In ultima vreme ,de cand va petreceti timpul pe acest blog,ati avut trairi .Fior rece,ati vizualizat umbre trecand rapid,zgomote si alte intamplari care va infioara ,toate acestea sunt de la gazda :) .Prin fricile voastre se hraneste si prin rezonarea cu ea va poseda.Nu va cer sa recunoasteti,analizati si vedeti daca am sau nu dreptate.Eu nu vreau laude si faima ,imi doresc salvarea voastra .

      Ștergere
    3. 10:29, bravo! In sfarsit cineva cu o gandire discursiva ! Vreau sa mai citesc comentariile tale.
      Intru aici pentru a citi comentariile postate de alte doua persoane. Cu tine, trei.
      Daca ai blog, ar fi si mai bine. Imi doresc salvarea!

      Ștergere
    4. 10:29. Am analizat si ai dreptate 100%.
      Nu stiu daca si ceilalti vor recunoaste..

      Ștergere
    5. Si totusi daca ati sti cine sunt .... comentariile mele sunt acide si sunt interzisa pe acest blog.

      Ștergere
    6. doamna maria, mesajul meu nu contine jigniri si totusi nu mi-l publicati. da, nu imi plac delirurile mistice ale unor persoane, care ma amuza, dar e optiunea mea.
      22:43, tu nu ai fost interzisa pt. crezurile tale, ci doar pt. limbajul folosit: una este sa fii acida si alta sa folosesti cuvinte jignitoare, indiferent la adresa cui.
      te-am atacat de multe ori doar pt. acest motiv, in timp ce tu ai inteles ca sunt impotriva crezurilor tale. nimic mai gresit.
      te-ai gandit vreo clipa ca sunt in asentimentul gandirii tale, ba chiar si mai mult decat atat, a gandirii...corutz ?
      cu sigurata, nu ! iar delirurile mistice nu sunt pasiunea, ci doar amuzamentul meu.

      Ștergere
  25. macar sa nu mai duca copii la proteste,asta se vrea: sange cat mai mult si cat mai tanar,pentru ,,guvernul meu "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti intoxicata rau, Mona! Guvernul tau e cumva guvernul Grindeanu?

      Ștergere
    2. Ce cautau cu copii la proteste? Asa au primit ordin sorosistii, sa-si duca copii si cainii la proteste. Cati bani au primit pentru fiecare caine si pentru fiecare copil? Las-o balta Anonim 22 februarie 2017, 06:09. Din cate s-a tot vehiculat tarifele din targ: 30 ron/caine, 50 ron/copil si 100 ron/adult prezent la protestele sorosiste din Piata Victoriei. Or unde nu este foc nu iese fum, asa ca termina tu cu tampeniile. Nu tot ataca caci voi, sorosistii, ati primit bani pentru ca ati fost acolo la protestele sorosiste.

      Ștergere
  26. Păi el nu iubește copii și nu-l interesează cîți mor așa cum nu l-a interesat nici de cei de la Colectiv.Nu vezi ce privire de gheață are?

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu sunt noua am vazut cateva filmari pe youtube doamna Maria as vrea sa va intreb de un atentat isis nu va aparut nimic acum cateva zile in urma pt italia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:24, pt. ca tu esti orice alta cifra, dar in niciun caz...noua. Parerea mea.

      Ștergere