marți, 7 februarie 2017

ATENTAT ??? VA CURGE SÂNGE NEVINOVAT ! SOLDATI SI OAMENI ÎNSÂNGERATI !

                                   ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!                                         

                           7 Februarie 2017,ora 17,10 !

                                        Dragii mei,

Tot în aceasta după amiaza si tot în timp ce scriam aici pe blog, văd dragilor înspre Sud-Est,o mare de oameni,păziti de soldati.
Aud un glas răutacios,un glas însetat de vederea sângelui vărsat, care spune asa:

                "Dacă ne întalnim si apăsăm pe acceleratie.....!"

Iar în aceasta clipă, vad oamenii zdrobiţi ,văd soldati însangerati,văd oameni din trupul cărora curgea sangele ca la cismea .
                    Image result for maica domnului plange

Dragii mei, eu nu stiu unde se poate petrece aceasta cumplita tragedie,dar va pot spune cu durere in suflet precum că ,vom auzi de multi oameni raniti,însangerati, posibil si morti.
După cum vedeti  dragilor ,din MESAJ reiese clar faptul ca va apăsa pe acceleratie ,de se vor intalni faţă în faţă.
Nu doresc sa trag eu concluziile!
Dar va rog ca sa fiti extrem de vigilenti,oriunde va aflati.
       DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa ne apere si sa aduca linistea peste ROMANIA SFANTA si peste toate popoarele lumii.
                                  Cu dragoste,Maria.





66 de comentarii:

  1. Doamna Maria sa ne pregatim de razboi!!
    Putin a ordonat aviației militare ruse să se pregătească de război

    http://www.napocanews.ro/2017/02/putin-a-ordonat-aviatiei-militare-ruse-sa-se-pregateasca-de-razboi.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel si Dragnea , care nu-si recunoaste greseala cu ordonanta data noaptea! O tine pe a lui cu dezinformarile...Da vina pe Johannis pt. ilegalitatile facute de el si PSD .
      PS il asteptam pe activistul psdist care jigneste oamenii ...si dezinformeaza in interesul lui Dragnea

      Ștergere
    2. Cu siguranță e vor produce evenimente grave în perioada următoare.Duminică am mers la biserica la care de vreo 3 luni candelele se mișcă singure în timpul Sfintei liturghii.Mai mult de atât unul din lanșturile care susșin candelabrul entral aănceput să vibeze ca o coardă de vioară fără nici o explicatie.Anul trecut de Paști am văzut un cerc luminos perfect în jurul lunii cam de 15-20 de ori mai mare ca luna.Tot anul trecut din coperțile unei cărți a început să curgă ulei .Sper ca bunul Dumnezeu să nu ne pedepsească după răutatea noastră. Să ne rugăm Părintelui ceresc să ne ferească de războiul din afară și dintre noi.Apoi va veni curând un cutremur la noi probabil 2-3 zile .

      Ștergere
    3. 0RA 19,40 nu înseamnă noapte , ora 3,20 dimineața când s-a dat erata CCR era noapte, ce-l mai aperi pe PRIMUL INFRACTOR al țării care ca și adolf hitler selectează românii în :ALEȘII LUI ȘI NOI CEI MULȚI CEILALȚI.
      Știm ce s-a întâmplat cu cei din urmă...exterminați?
      Îndrăznești să aperi un nazist rasist de români?

      Ștergere
    4. Putin contra cui...

      Ștergere
    5. Acest iohanis conduce precum hitler, el nazistu plus kovesi gestapoul. Dumnezeu sa le dea ceia ce merita!

      Ștergere
    6. Anonim 8 feb 09:21 acest individ a reușit să rupă țara în două și a manipulat și presa din occident să creadă altceva. Au ieșit la iveală atîtea lucruri murdare despre el,despre Coldea și Koveși,dar nu le vorbește străinilor de așa ceva.

      Ștergere
    7. Curtea de conturi a depistat o gaură de 11,4 miliarde de lei lăsat în urmă de guvernul tehnocrat,așa că avea dreptate Dragnea cînd vorbea de o gaură de peste 10 miliarde.Iohannis cu siguranță a știut,dar a tăcut pentru că face jocurile străinilor.Acest trădător nu are ce căuta în fruntea țării.

      Ștergere
    8. Cutremurul de 4,2 grade s-a produs cum am anticipat

      Ștergere
    9. Dumnezeu sa-i bata pe toti sorosistii iohannoisti caci fac mult rau tarii.

      Ștergere
    10. Încă un cutremur de 5,3 și s-ar putea ca în următoarele 12 ore să fie altul,
      Dumnezeu să ne apere

      Ștergere
    11. An. 18:05, esti tare.

      Ștergere
    12. Toate protestele sunt platite de ongurile lui soros, satana care face la fel in multe alte parti a globului. Ia uitati aici cum seamana cu t-ta Victoriei...
      http://sitsshow.blogspot.ro/2017/02/berkley-protests-at-milo-yiannopoulos-event-funded-by-george-soros-group.html#more

      Ștergere
  2. Nu va fi razboi !!! Ganditi pozitiv. Nu ma instigati la ura! Iubiti-va ca fratii! Acceptati-va unii pe altii!
    Ila

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria ma cutremur Doamne Maicuta Domnului ai mila Doamne!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Probabil ca o mașină va intra în mulțime și va accelera după cum se arată în această previziune.Din nefericire unii o cam caută cu lumînarea,lumea fierbe și e posibil orice.

      Ștergere
  5. Am văzut la stiri ca au venit in tara vulturii luptători, soldați americani dislocați din Polonia, împreuna cu tancuri deschise la culoare, pentru un Exercițiu militar la baza Kogălniceanu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ferească dumnezeu de un război!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ferească dumnezeu de un război

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria incercati si explicati oamenilor sa nu mai vorbeasca de rau tarile din vest.Spun asta pentru ca am copii plus trei nepoti plecati si lucreaza cu acte legale (toti au facultati chiar si mastere).Am si rude care lucreaza tn tarile din vest tot legal cu studii medii in constructii si soferi pe camioane.Sa nu mai jignim oamenii din tarile acestea ca o sa supere pe noi si o sa expulzeze toti copii si daca vin unde o sa se angajeze aici in tara ? Pacat de acesti copii destepti. Poate daca am fi facut noi cei mai in varsta ceva pentru ei in tara asta in 26 de ani sa beneficieze de aceleasi conditii ca si in tarile din vest nu mai plecau.Doamne da minte poporului din aceasta tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tarile din vest, nefiind proaste precum tarile din est, obisnuiesc sa se foloseasca de copii si nepotii tarilor ai caror reprezentanti nu-i apara : exemplu : Italia o tara unde romanii erau vanati cu lupara si care a fost grav lovita ca si consecinta.si mai gasim, mai gasim, sa zicem de exemplu schiul ne place dar in Romania, castelele sant foarte frumoase dar cele romanesti pp noi pe toti !

      Ștergere
  9. V-am zis eu ca e spectacol in loc de manifestație de protest in piața?
    Au dat la stiri ca e un izvor de creativitate, mai ceva decat in agențiile de publicitate.
    Ei se distrează destabilizand tara si in treacăt mai cer un guvern demis, alegeri anticipate, ca doar de, gura le e slobodă si nu se gândesc ca fac un imens rau Romaniei si romanilor care plătesc rate in valuta straina la bănci!
    Sunt Flower power, nu le pasa de consecințe! Peace! Love! Floricele pe câmpii, folkiști cu ghitari le țin isonu'. Cu floricele nu ne creștem copiii, nu plătim ratele si impozite si nu cumpararam măcar o pâine!!!!
    Daca vor arta, sa se exprime in spații si in locuri adecvate.
    In piața se presupune ca oamenii sunt nemultumiți si protestează serios. Asta daca au un motiv bine întemeiat! Protestul e protest, arta e arta.
    Mai aștept sa se pună o scena sa vina Delia sa va cânte! Asta ca sa fie totul dus in derizoriu pe spinarea celor ce plătesc rate scumpite! Dar ce contează, peace man!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20:06, si ce-ai fi vrut, sa fie violenti? Habar nu ai pe ce lume traiesti!

      Ștergere
    2. 23:16
      Evident ca nu vreau violenta!!!
      E prea evident spectacolul! Cand ești trist si mânios ca ești furat nu petreci!

      Ștergere
    3. Anonim 7 feb 20:06 ai perfectă dreptate și se vede de la o poștă că acești tineri sunt manipulați.Sunt firme în spatele lor,care se implică să le creeze condiții pentru a-i ține acolo în continuare.Li se oferă masă,cazare,muzică,lasere, jocuri de lumini,lampioane ce să mai un adevărat spectalol. Zilele trecute am vazut că și-au adus și bicicletele să facă sport,dacă era vară probabil că se dezbrăcau și se așezau pe asfalt să facă plajă să creeze o atmosferă ca la Vama Veche.

      Ștergere
  10. "Daca ne întâlnim si apasam pe acceleratie" plus directia sud-est, ne duce cu gândul la "metoda camionul" practicata de islamisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7 feb 20:50 cei din Piața Victoriei chiar o merită,nu e exclus să se găsescă cineva să facă același lucru,ca la Berlin.

      Ștergere
    2. Anonim 04:10 realizezi ce afirmi??? Cretinule, cel care a intrat cu camionul în mulțime era TERORIST MUSULMAN!!! Ce părere aveți de acest anonim??? E de partea luminii sau a ÎNTUNERICULUI??? Probabil nu veți publica comentariu

      Ștergere
  11. Nu te inspaimanta mihaela ca te protejez eu.

    RăspundețiȘtergere
  12. ROMANI FITI ATENTI LA O PROFETIE care e pe cale a se adeveri/
    Vulturul vorbeste scrie...din informatiile ce le detin...Rusia ar dori sa atace Romania alaturi de Ungaria si Bulgaria la motiunea de cenzura a Romaniei...China a declarat razboi Japoniei....deci ne asteptam la razboi.

    Si atasez si un articol gasit in presa / Restul trageti singuri concluziile
    „Moțiune de cenzura pentru România” este o propunere care vine direct din stradă, mai exact o parte dintre cei care au protestat s-au gândit la o inițiativă civică de amploare cu scopul de a scoate țara din criza care macină România la ora actuală.

    http://www.nasul.tv/apel-la-reconciliere-solutie-incendiara-a-unor-protestatari-pentru-iesirea-din-criza-politica-motiune-pentru-romania-ce-parere-aveti/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona eu nu știu daca sursa informațiilor tale e credibila întrucât niciodată nu faci referire
      ,...dar știu ca începând cu 2017-2018 e foarte periculos cu inceperea instabilitatii in lume, gen crize,dispute și razboi,...asta conform talmacirii unor pasaje biblice si/sau alte profeții de la sfinții greci.

      Amintesc doar cateva indicii
      -problema din turcia ( care deja a început anul trecut)
      -procesul de destrămare a UE va continua din cauza divergentelor interne (deja a inceput)
      -se spune ca înainte de marele război România va fi deja în anarhie totala (nu vreau sa spun mai multe ca poate altii se sperie, totuși mai bine e sa fim pregatiti și sa nu se întâmple decât invers)
      -atenție și la un cutremurul mare la noi căci vor fi mai multe evenimente de schimbare ,,forțată'' a lumii.
      -marele război nu tine mult timp (ma refer la cel militar, numai profeții spun ca nu poate fi descris în cuvinte) criza de după război posibil sa dureze mai mult decât razboiul
      ...-după marele război va fi pace și bunăstare mult timp...
      -iar după toate astea,... vin problemele finale din Biblie

      Asa ca romanii sau trezit cam târziu
      și nici acum nu sau trezit bine ca au lăsat-o balta

      Cata naivitate in poporul roman sa accepte sa fie sclav la el în tara!!!
      Mereu ,mereu aceiași prostie și lașitate
      Asa ne va prinde sfârșitul lumii și romanii tot nu se vor trezi

      Ștergere
    2. An.23.30 , dar sursa informatiilor tale, care?

      Ștergere
    3. Ce prosti mai vorbesti Iona? motiunea de cenzura a tradatorilor de tara si popor scoate tara din criza? cum? Teleghidatii din strada mai dau si indicatii?

      Ștergere
  13. Serbia vrea înapoi regiunea Kosovo si acolo sunt mari șanse să se petreacă așa ceva în încercarea de a mări din nou țara.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragi romini, in multe locuri din tara timpul a inceput ca sa se incalzeasca, sa lasam macar pentru citeva zile iernetul si sa ne apucam de a face fiecare curatenie pe proprietatea noastra, dar in acelasi timp putem ca sa ne rugam la SFINTA TREIME SI LA MAICUTA DOMNULUI, doar asa o sa ne putem limpezi mintea, degeaba ne batem capul cu lucrurile ce se intimpla in guvern ca nu rezolvam nimic, nu toata stinga si nu toata dreapta este vinovata, vinovata pentru tot ce se intimpla in tara este justitia romina care este plina de corupti, justitia este doar pt cel ce fura trei brazi pt a incalzi copii , nu si pt tirurile, remorcile, si zecile de vagoane care ies zilnic din tara, dn, Dragnea dn Tariceanu, dn Iohanis voi nu vedeti nimic ????? Televiziunile vorbesc toata ziua despre aceste probleme , dar voi din parlament sinteti surzi ? Nu auziti , nu vedeti , voi va preocupati pt a face legi in favoarea voastra, pe Iohanis il inteleg ca nu are copii dar voi ceilalti nu va ginditi la copii vostri , la nepotii vostri , ati inchis gura batrinilor cu un adaus la pensie,si eu sint pensionata dar prefer ca sa nu mi se mareasca pensia dar in schimb sa se faca locuri de munca pt copii si nepotii mei, eu stiu ca sa rabd si am o virsta dar tineretul e disperat si fara un viitor, se fac sute de avorturi din cauza saraciei , multi se sinucid din cauza disperarii multi mor cu zile prin spitale alti mor de frig si foame si atunci nu voi sinteti vinovati de tot ce se intimpla in tara, sa va fereasca DOMNUL cind veti ajunge la juecata LUI, pt ca voi si toti urmasii vostri o sa platiti foarte scump !!!!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eiii,dumneata esti fericit ca ai propietate :)dar sunt multi care nu au nimic.Spor la lucru!

      Ștergere
  15. Anonim 20.01 nu vrei să se vorbească de rău occidentul că ai tot neamul plecat pe acolo.Nu cumva dai dovadă de egoism?Copiii și restul rudelor domniei tale o duc bine și trăiesc o viață decentă acolo,și dumneata pe lîngă ei.Ia gîndește și din perspectiva românilor rămași în țară,și felul în care același occident sufocă spre anihilare România cu regulile lor.Reguli care nu sunt în aliniere cu moralitatea,credința,și felul nostru de viață.Dumitale ți-ar place de exemplu legiferarea homosexualității? Eu una nu pot accepta legiferată mizeria occidentului în țara mea,sau jefuirea resurselor de vestul dumutale mult iubit.Din cîte se vede dumitale îți place modelul ,,ghiocel,,noi ne-am săturat de poziția asta în fața occidentului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 8 feb 07:16 ai perfectă dreptate,cum sa nu iubească această doamnă occidentul cînd tot neamul ei este acolo.Văd că nu-l trage la răspundere pe Băsescu și pe Iohannis,care au distrus țara și tinerii au fost nevoiți să plece afară.Toată lumea critică acest guvern,care de cînd s-a instalat nu a fost o zi să nu le pună bețe în roate opoziția.Și cu toate aste ei au reusit să pună în practică unele măsuri vitale pentru românul de rînd.Aceste măsuri nu-i interesează pe cei care au salarii mari și au traiul asigurat și atunci se manifestă ca atare.Țara nu se conduce de pe facebook și nici prin demonstrații de stradă,dar lor nu le pasă.Pentru mine acești oameni sunt niște trădători de țară,care fac jocurile occidentului.Prin acțiunile lor nu fac decît să rămînă slugile lor pentru întreaga viață.Să le fie rușine.

      Ștergere
    2. Ai perfecta dreptate an07.16, nazistu conduce tara prin SMS...
      Halal presedinte de tara, cu gestapoul kovesi care sa-i anihileze "dusmanul"

      Ștergere
  16. Ei Dragnea si Tariceanu vad totul si o spun in TV, doar ca lumea nu vvrea sa priceapa se duc ca oile sa darame guvernul in loc sa-l lase sa lucreze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi la asta se pricep românii cel mai bine.la darâmat.barosul şi toporul.cum crezi că a ajuns țara în halul ăsta....?

      Ștergere
    2. Anonim 8 feb 09:27 nu sunt lăsați să guverneze de teamă că romănii o vor duce mai bine și nu mai au cei din occident forță de muncă ieftină.Sunt interese mai la mijloc,dar românul în prostia lui nu vrea să priceapă și le face jocul altora.

      Ștergere
    3. Tinerii au o problema la cap, din pacate generatia tanara nu stie pe ce lume traieste si cineva o exploateaza dupa bunul plac. Treziti-va mai tineri frumosi caci nu asa arata ideea de libertate. Va vand gogosi, sorosistii ca sa va foloseasca pe voi.

      Ștergere
    4. Anonim 8 feb 16:09 care tineri frumoși,eu nu am văzut nici un tînăr frumos,majoritatea erau niște neglijenți cu barbă și plete,precum vamaioții.Puteai să spui tinerii rebeli,dar nu tinerii frumoși că nu erau frumoși nici fizic și nici sufletește.O generație,care nu își respectă bătrînii,pentru mine nu există,sunt niște trădători și profitori.Au știut să folosească bursele mărite și transportul gratuit oferit de guvern,apoi s-au instalat în Piața Victoriei și au început sa-i denigreze pe toți.Să nu mai vorbim de mesajele obscene, care circulă în mediu online sau de amenițările cu moartea.

      Ștergere
  17. Daca vad totul de ce nu fac nimic, ei fac doar ce ii intereseaza pe ei legi pt ei ca sa poata fura, o persoana din anturajul lui Dragnea a spus ca la tv cind da un interviu , Dragnea este zimbitor si respectos, dar la birou injura pe toti este agresiv si se compoarta ca un dictator, ( a spus seamana cu taicasu care a fost sef de post si era un om rau si agresiv, facind mult rau la diverse persoane) , daca au dat un adaos la pensie nu a dat din banii lui, aceasta crestere se cuvenea romimilor nu acuma cind au nevoie de voturi, dar saracia in care traieste tineretul nu o vede nimeni, tineretul este viitorul tari saraca Romamie ce viitor pt cetatenii ei !!!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci sorosistule nu minti! cine te plateste sa minti plicusor ban?

      Ștergere
  18. Priviti va rog in spatele cortinei si nu va mai lasati manipulati si invrajbiti.....https://www.dcnews.ro/marele-plan-yugoslavizarea-romaniei-jocul-serviciilor-straine-in-romania-de-astazi_532028.html

    RăspundețiȘtergere
  19. mias dori ca biserica sa iasa in strada sa faca slusbe pentru binele tari.....sa le lumineze mintea la toti sa.ii indrepte pe toti cei raisa citeasca multca si asa stau atitea oameni degeaba acolo...sa iasa toti preoti in strada sa indreptelumea cu vorbe bune cu lacrimi in ochi sa umble preoti printre lume cum sunt jandarmi si poate asa ni se lumineaza mintile ...olimpia mihailescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biserica nu iese în stradă decat la procesiuni.
      Oamenii sunt așteptați la biserică, si astfel sfintiti să sfinteasca locurile unde merg.

      Ștergere
  20. Maria scumpa si voi cititori ai blogului, cautand o firma care curata coltare si scaune am gasit la rubrica de PRESTARI SERVICI anunt care OFERA ANGAJARI PENTRU MANIFESTATII IN STRADA IMPOTRIVA GUVERNULUI. Deci dragi romani nu-i de gluma ce face nazistu in tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  21. 11,05 nu a dat numai la pensionari a dat si la salariati a marit salarul minim,la studenti si elevi, bursele.Ce ironie le-a dat si bilete de tren gratuite cu care acum au venit la Bucuresti sa protesteze, inflamati de Domn profesor, ajuns presedinte rentier care are luate pe incompatibilitati 6 case plus alte vreo 30 pe asociatia mostenitoare a organizatiei naziste din al doilea razboi mondial, Grupul Etnicilor Germani.Ofiderzen.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sant anonim 20:01 si spun anonimului 07:16 ca nu ai inteles nimic din ce am spus eu.Jigniti pe americani, jigniti pe germani,jicniti multinationalele prezente in Romania, santeti de acord cu mine.Atunci sa plece toate firmele straine de la noi, sa iesim din UE, sa iesim si din ONU, va dati seama ce mai ramane aici ? Stiti cate locuri de munca dispar din Romania, ce punem in loc? Usor de spart geamurile de la o casa aruncand cu pietre dar ai bani sa le inlocuiesti? Sau poate vin vecinii din est sa ne dea locuri de munca. Grea situatie si greu de inteles

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim 07:16 te-ai saturat de occident,nu zau dar cand guvernantii cer bani imprumut ca sa platesca pensiile si salariile bugetarilor sunt buni? Dar cand iei bani europeni sau cand 3 milioane de romani care muncesc acolo si trimit bani la noi in tara atunci cum sunt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La bietii romani bani europeni nu se dau pentruca guvernul meu stie el ce-a facut, in plus bancile straine si multinationalele ne prostesc isi duc profitul acsa la ei fara sa plateasca impozite Romaniei, la fel bancile straine ne exploateaza, n-am sa scriu aici cum ca-i prea lung. Soros cu ongurile lui ne exploateaza pe deasupra vrea si Rosia Montana. Ce-a facut basescu cu "sa traiti bine" tot la fel nazistu cu "lucru bine facut" pe care vedem ca-l desfasoara in prezent la indicatiile pretioase a mamicai merkel si el stie a mai cui. Bravo iohanis! jos cu tine ca nu te mai vrea nime!!!

      Ștergere
  24. nu mai folositi cuvantul-ZAU- vine de la cuvantul DUMNEZEU-si inseamna ca te juri pe DOMNUL--asta-i ofensa adusa lui DUMNEZEU- aminte la cuvant

    RăspundețiȘtergere
  25. Ati vazut la televizor azi cum se distrau in parlament ?! Basescu Tariceanu si Dragnea .Si tara este la pamant .Ca asa este in Romania ,cine se descurca ... bine,cine nu ...aplauda.Se inteleg de minune in Parlament pacat ca nu-i intelege lumea ce vor sa faca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! Ai punctat foarte bine!
      V-am spus eu ca politicienii se înțeleg foarte bine in spatele imaginii de fațada?
      Nu mai le faceti jocul înghețând de frig pe străzi. Romania este condusă de politicieni, așa e democratic si nu de o mana de rebeli.

      Ștergere
  26. Uneori, mai ca-mi doresc ca vointa pesedeilor sa se indeplineasca, sa plece multinationalele, sa ne dea afara din UE, pentru ca ceea ce urmeaza este usor de dedus, vor ramane fara bani pentru pensii si salarii la bugetari.

    RăspundețiȘtergere
  27. Dacă ne dă afară din UE doar puturoșii pot muri de foame,se pot găsi soluții de supraviețuire pt o prioadă.Anglia a fugit de bine din UE?Franța vrea și ea debarcarea din UE,de ce oare? Au început să vadă tot mai mulți că UE e un eșec total,nu poți să aduni state de culturi și credințe diferite într-un stat continental. Iar voi cei ce ,,iubiți,, așa tare multinaționalele documentați-vă înainte de a vorbi, și veți vedea că toată economia,indrustia,agricultura au fost distruse din cauza lor.Să fim o țară consumatoare de otrăvurile lor băgate în alimente,nu producătoare cum eram.Eram grînarul Europei acum ne milogim să ne îndatorăm la FMI pt pensii și salarii că nu avem industrie iar pămînturile stau pîrloagă sau mulți nepricepuți l-au vîndut străinilor,asta e viața ,,bună,, dată de multinaționale.Nu vă arați și semănați voi pămînturile ca să putem să vă otrăvim pe toți și să muriți să putem lua noi țara asta ,voi TREBUIE să pieriți! Mai gindiți înainte de a ridica multinaționalele în slăvi,tot ce vedeți acum în țară ele sunt la originea tuturor relelor din țară.Încă o dată repet doar puturoșii mor de foame dacă scăpăm de multinaționale.Iar Germania să facă bine să plătească datoria față de România că e mare de tot.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ne descurcam ca si grecii.Cite locuri de munca au creat politicienii romani,spun asta pentru ca stiti la cine se afla banii multi.Din pacate vedem zilnic la televizor cat de harnici santem, ex.din 200 persoane asistate social 20 au fost sa se achite de orele de munca in folosul societatii restul au venit cu scutiri ca sant bolnavi (puturosi).Sant atatea exemple si in oltenia cand apele le luau casele barbatii erau la birt si femeile carau sacii cu nisip, harnic popor.Cat despre datoria Germaniei de acord dar va uitati sau omiteti tezaurul din est? Santeti tare documentati, numai ca nu inteleg anonim 15:07 adineauri spuneti ca industria este la pamant si pamanturile stau parloaga (v-am citat)si dupa aceea spuneti se gasesc solutii.Va contraziceti singur anonim 15:07.Cat despre mine nu mor de foame pentru ca am 2 joburi si la stat si la privat.As vrea sa vad solutiile despre care vorbiti, dar nu vorbe (evident de la politicieni)!!Mare atentie Anglia a iesit din UE nu pentru ca e rau la ei ci pentru a nu mai cara in spate tari ca Romania ,Grecia, etc. Consider comentariul pertinentsi, doresc sa fie expus.

    RăspundețiȘtergere
  29. http://www.stiripesurse.ro/un-nou-atentat-comis-de-statul-islamic-cutremura-lumea-cel-pu-in-70-de-mor-i-video_1180263.html

    RăspundețiȘtergere
  30. Să ne ferească Dumnezeu de războiul care se pare că vine rapid.
    https://www.youtube.com/watch?v=fgS7Y36CITQ

    RăspundețiȘtergere
  31. Camion cu soldati rasturnat la Curtea de Arges

    RăspundețiȘtergere