luni, 27 februarie 2017

AMERICA , VA DISTRUGE ROMÂNIA !!!

                            ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


                       
XX              Noapte de 26 -27 Februarie 2017,ora 1,34 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas foarte puternic, care spune ceva cutremurător.
Iata ce spunea glasul:

                 "Urmează!
                America va distruge România !"

Dragii mei, am scris adeseori despre SUA si DEVESELU.
Am scris adeseori despre miliatrii americani si tancurile americane din România.
Eu stiu ca suntem în NATO,dar oare vecinii nostri ruşi,stau cu mâinile în sân, văzând cum si cât suntem de înarmaţi?
În mod indirect,prin depozitul de armament si prin soldatii americani de pe teritoriul ROMANIEI,SUA ne va distruge. Suntem in mare pericol, avînd in vedere că stam ca un mare junghi in coasta rusilor.
VLADIMIR PUTIN nu sta deloc degeaba; dar aceasta este o alta poveste adevarata.

Iata:

                     Noapte de 11 -12 Decembrie 2016,ora 0,45 !

                                  Dragii mei,

Si tot in aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, vad dragilor, de parca as fi avut un ochi la ceafa,vad un oras mare la Sud - Est.
Eram undeva sus,si ca din Elicopter, priveam la orasul de jos,plin de case si blocuri, un oras normal, dar foarte mare ca intindere.
Brusc,un foc violent,cu flacari uriase, a cuprins ca intr-un cerc tot acel oras, de pe margine incepand.

 Image result for focul iadului..
Dragii mei, in acest moment aud si un glas care striga asa:
                     `` Vai! E un adevarat Iad!
Dar un alt glas,completeaza asa:
                         Iadul pe Pamant!,,
Dragilor, daca ar fi vorba despre Romania,ma gandesc numai la DEVESELU, pentru ca eu stiu ce am vazut, si despre care am scris aici pe blog.
Sa nu uitam acel MESAJ:
                              Fug oitele de la DEVESELU.
                                  sau:
                CRUCEA LUI HRISTOS,sa fie cu DEVESELU.
Dar se poate intampla orice, si in alta Tara.
Noua nu ne ramane decat, sa ne intarim in Credinta si sa avem Nadejde in BUNUL DUMNEZEU si -n MAICUTA DOMNULUI, ca ne va apara si ne va ocroti,atat pe noi, dar si pe Semenii nostri.
                                                    Cu dragoste,Maria.

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...



https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


P.S.
Nu pot sa spun decât:
DUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI,să fie cu noi ,cu poporul Său ales,căci avem mare nevoie de AJUTORUL DIVIN.



COD ROȘU DEVESELU !??? COD ROȘU DEVESELU ! ???

https://plus.google.com/.../posts/d9RpVT7VSHh

Translate this page
Aug 18, 2016 - COD ROȘU DEVESELU !??? COD ROȘU DEVESELU ! ???



Dumnezeu există - Mărturii.: DEVESELU ( SAU O PARTE DIN EL ) VA ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../deveselu-va-disparea-de-pe-fata.ht...


Translate this page
May 15, 2016 - Fug Oițele de la Deveselu !” Dragii mei, în acest caz putem spune că, Oițele sunt locuitorii din Deveselu. Populatia din DEVESELU, va fi ...

42 de comentarii:

  1. PSD ne-a bagat in NATO.Ce avantaje a avut poporul roman? Nici unul.Poporul roman are pierderi si riscuri uriase.Au castigat doar aia care ne-au vandut Nastase,Iliescu, Basescu etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorosistule! iar dai vina pe PSD? cine ne-a bagat in NATO? soros si elita din noua ordine mondiala. Totul este o politica dupa bunul lor plac iar liderii tarior trebue sa execute . Asa ca nu mai vorbi sa dezinformezi doar!

      Ștergere
    2. Anonim 10:46 ești opsedat și f.redus. Faci pe toată lumea sorosist fără să gândești un minut cel puțin.Toate comentariile tale imediat dna Maria le aproba doar pt.ca îi lingusesti pe cei de la PSD. Cât de greu îți e să GÂNDEȘTI??? DEVALIZAREA ROMÂNIEI A ÎNCEPUT PE TIMPUL LUI ILIESCU ȘI NĂSTASE. Toți care au urmat la conducerea țării au făcut aproape la fel. Au distrus învățământul pt.ca oamenii,, fără scoale"sunt ușor de manipulat.

      Ștergere
    3. Anonim 27 februarie 2017, 10:46
      Brucan psd-istul a fost prietenul lui Soros ...

      Poza e facuta la sediul GDS in ianuarie 1990.

      http://www.ziaristionline.ro/wp-content/uploads/2014/07/Silviu-Brucan-si-George-Soros-la-sediul-GDS-ian-1990-Foto-Emanuel-Parvu-1.jpg

      Ștergere
    4. http://www.ziaristionline.ro/2014/07/26/silviu-brucan-gazda-lui-george-soros-la-gds-grupul-pentru-dialog-social-in-ianuarie-1990-foto-documente-de-emanuel-parvu/

      Ștergere
    5. Ce este cu cuvintele rosi , Doamna Maria asta iti zice duhul? ca nu pricep , dece sunt ingrosate si rosii.

      Ștergere
    6. Anonim 27 februarie 2017, 12:16, Silviu Brucan nu a fost niciodata PSD-ist. Opreste-te sa dezinformezi. Mai cerceteaza ca nu cunosti prea multe.

      Ștergere
  2. America ne trateaza ca pe o tara din lumea a -III-a.Nu am vazut nici un ajutor din partea americii.Ei comanda la noi acum.Sunt stapanii nostrii fara inima.

    RăspundețiȘtergere
  3. America ,nu distruge Romania,decat cu voia lui D-zeu.....dar eu nu cred ca asta este voia Lui.Poate ca mai degraba D-zeu vrea cernere ,iar asta el hotaraste cum se va face.

    RăspundețiȘtergere
  4. Americanii au venit la cererea romanilor cu un armament putin, doar simbolic,iar Deveselu e mai mult pentru apararea Europei decit a Romaniei dar la noi ar putea exploda bombele destinate altora,bombe care mai nou au incarcatura murdara -radioactiva,perfida.Dar atacantul specialist in ocuparea vecinilor este tot Rusia,s-a dovedit in Ucraina,asa ca nu puteam sa stam pasivi si sa asteptam.Or fi si la noi probleme in caz de razboi dar eu tot cred ca tinta rusilor e mai spre nord -vest,iar daca totusi v-om fi ocupati pe o zona din tara pe perioada razboiului s-ar putea sa fie o sansa de a nu fi bombardati nici de ocupant si nici de aliati caci nici unul nu ar avea interesul sa-si distruga teritoriul,Cam in sensul asta merg si prorocirile lui Arsenie Boca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este ,,normal,, să o distrugă de ce să ducă războiul pe teritoriul lor, cînd a găsit aici în coasta rusului o nație atît de adormită încît nu e în stare să vadă pericolul.Ba mai și ,,aplaudă,,că în sfîrșit au venit americanii și la noi.De fapt ce a adus americanii?; bunăstarea și respectul acestei nații?;au adus moartea și tot veninul urii venit de la ruși.Am văzut la mitingurile de la începutul lunii și steaguri americane pe același băț steagul nostru era pus sub cel american,sunteți normali la cap? Mulți spun că fără americani suntem ca și morți,în al doilea război au bobardat Ploieștiul de lau ras aproape de pe fața pămîntului.Americanii își urmăresc scopurile lor îi doare drept în f... de noi au adus țara la statut de CAP DE POD în cazul unui război ruso-american.Sper să avem puterea ca după focul războiului LOR să putem a ne ridica ca pasărea pheonix din propia ccenușă,asta dacă mai rămîn în viață vre-o mînă de români.A sosit vremea de muuuuuuuult post și rugăciune și toate cele cîte a pus biserica pt mîntuire,să nu murim neîngrijiți că moartea ne dă americanii și rușii și toate națiile de prin jurul nostru. Chinuit și oropsit este românul de milenii,de la înfrîngerea dacilor de acele pieze rele de romani.Oare de ce nu cerem de la politicienii noștrii FAINI să se revină la numele de DACIA că ăsta ne e trecutul nu roman.

    RăspundețiȘtergere
  6. România nu are nici un strop de apărare cu scutul de la deveselu. Crede cineva ca o mana de soldați pot apară tara de Rusia. Nici măcar 10000 de soldați nu ar putea asigura apărarea necesara.si oricum razboiul nu se va mai tine cu sabii si topoare ca pe vremuri:)))).Scutul este doar o abureala ca este pt apărare. Este de fapt un pretext ca Rusia sa atace România și războiul americanilor cu rușii sa fie pe teritoriu străin de sacrificiu adică România.iar România pt abureala asta trebuie sa și plătească oricum. Dar noua oricum nu prea ne pasa nu vom reacționa în direcția buna asa ca somn liniștit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne-a trebuit scutul de la Deveselu.Multe tari nu vad acest lucru cu Ochi buni,Mai ales Rusia.Din cauza aceasta putem fi in pericol.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua.Sa nu indrazneasca nici o tara,de pamant sa se atinga de Romania.Noi nu avem armament,dar avem credinta in Bunul Dumnezeu,rugaciunea este arma noastra,pentru toate popoarele noi nu le dorim raul,le dorim sa se trezeasca,si sa-l caute pe Dumnezeu,toti suntem fii lui si ajutorul de la EL il primim toti,sa nu il suparam pe Dumnezeu.Noi Romanii ne vom ruga zi si noapte,chiar de vom plinge pana ne pierdem vederea,si vom face bataturi la genunchi,dar nu ne indepartam de rugaciune,si iubirea de Dumnezeu.
    Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariana din Banat, hai ca m-am linistit acuma.

      Ștergere
    2. Bine tu Mariana. Ai rezolvat problema.

      Ștergere
    3. 12:46, ai grija ce-ti doresti..

      Ștergere
    4. Foarte frumos și adevărat. Poate să facă toate tarile ce vor. Dumnezeu și Maica Domnului e cu noi romanii . Nu poate trece nimeni peste atotputernicul nostru Dumnezeu.

      Ștergere
  9. Iar va ingrijorati? putin credinciosilor. Credeti ca va cade un fir de par fara sa stie Dumnezeu? nimic nu se intampla la Deveselu daca nu e voia Lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, Dumnezeu mai lasa si in voia mintii pe om daca nu pricepe. Este o vorba: capu' face capu' trage. Deci ne meritam soarta daca asa am judecat si am acceptat. Este cam tardiv acum.

      Ștergere
    2. Eu, orait, sant cel mai putin credincios de pe aici, da nu ma ingrijorez deloc, decat de mila voastra

      Ștergere
    3. Anonim27 februarie 2017, 19:29,:))

      Ștergere
  10. Americani pe unde trec distrug totul acesta este scopul lor Probabil scutul de la deveselu nici nu functioneaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Functioneaza,ca mijloc de intaratare a rusilor.Personal,nu am nimic ca nu ne-au dat americanii,problema e,de ce ne-au luat.De ce fac profit de pe urma unei tari sarace.Iar in privinta exportului de democratie,ne-au dat atata democracy,de ne-am saturat.Dar problema nu e la ei,ci la noi,ca ne-am pretat la toate astea,de ce tarile din jur sunt respectate?Pentru ca cer acest lucru si se poarta ca atare.

      Ștergere
  11. Se spune ca americani au si un rol in stoparea acestei Lovituri de stat ce s-a incercat prin actiunea DNA asupra guvernului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' ca-i bine! Se vad efectele venirii lui Trump la presedentie. Le-au scazut puterile la tradatorii Romaniei. Este de bine!

      Ștergere
    2. Am mai spus ca Romania se va elibera odată cu schimbarile in lume si venirea lui Trump.

      Ștergere
  12. Pe un site, al unei doamne care este clarvazatoare,precum dna Maria, spunea ca in momentul protestelor o voce din cer a strigat;"luati mainile de pe Romania",asta repetandu-se cateva zile la rand.
    Sper ca oculta sa renunte la bombardarea Romaniei si romanilor cu energii negative.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da dar tot se va intampla ce este scris se va intampla.Mulți proroci in afara de dna maria au spus ca in centrul bucurestiului va fii varsare de sânge si un atentat.Cred ca vor fii legat de proteste nu au spus cum de unde va porni dar au vorbit ca Dumnezeu va pedepsi tara ca oamenii sa se întoarcă toți la credința.Spuneau ca va fii curand atentatul.

      Ștergere
    2. INromania s-au incarnat foarte multe spirite luminate (luminat=cunoastere ,evoluat. intuneric=blocat,vibratie joasa -in lumina corpul fizic vede clar, intunericul reprezinta orbirea /toate acestea numai in acest plan ) am facut paranteza pentru a intelege Soare Lumina :) .In astral intunericul este necunoscut ,este materie condensata ,este Dumnezeu. Romania este o tara Sfanta, sfintirea nu tine de credinta spiritelor aflate in ea si la noi este aceeasi invalmaseala si necunoastere ca si in alte parti,Sfintirea ei este parte din planul Divin de salvare.

      Ștergere
    3. Nu cred. E o prostie! Ăla care a auzit a fost la medic? A auzit lozinca pe care trebuia sa o strige si i s-a părut ca vine din cer. 😆 Mare ti-e grădina!!!
      Nu ne bombardează nimeni din afara, singuri ne distrugem! Suntem Maeștri in acest sens! Sa moara si capra vecinului, asta e tot un proverb românesc. Acum care e pe care! Fara legi, doar cu cătușe!

      Ștergere
    4. Anonim 28 februarie 2017, 15:40, dna. Mihaela nu se inseala. Putin respect, daca tot nu cunosti prea multe.

      Ștergere
    5. Pentru cei care nu au citit. Glasul Sf. Treimi a facut referire la cei care tin Romania inca subjugata.
      (Stim prea bine cine sunt cei care slugaresc pe la Bruxelles/Oculta Mondiala).

      http://tristar77.blogspot.ro/2017/02/ultimatum-si-iubire.html

      Ștergere
    6. Completare:
      http://tristar77.blogspot.ro/2017/02/foc-mult-foc-si-tacere.html

      Ștergere
    7. 16:50 teapa! Dna Mihaela nu era in toate apele. Nu am ce sa respect din moment ce toți bolnavii vin si spun ca aud din cer nu știu ce lozinci! Puțin respect pentru oamenii normali!

      Ștergere
    8. Cred ca tu nu esti "in toate apele" Anonim 28 februarie 2017, 18:28.

      Ștergere
    9. 22:11

      De ce? Ca nu aud voci din cer?
      😆

      Ștergere
  13. Anonim 28 feb 08:54 am mai vazut unul care striga:luați maînile de pe DNA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Basescu spunea ca Kovesii cu DNA -ul a destabilizat tara,eu am zis ca a fost tentativa de lovitura de stat esuata la ultima faza, prin decizia Curtii Constitutionale dar si din cauza ca presedintele a fost afectat de problema cu ultima casa,judecind ca mai inainte el spusese ca guvernul doar are impresia ca el conduce.

    RăspundețiȘtergere
  15. PSD-ul a promis ca va cere suspendarea lui Kovesii catre presedinte.V-a fi interesant daca acesta o va destitui sau e dependent de ea,sau poate pleaca o data cu ea si el.

    RăspundețiȘtergere