vineri, 24 februarie 2017

O ROMÂNIE ÎNDOLIATĂ ? ! " O ROMÂNIE DEZVOLTATĂ ?! "

                                 ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                     

                    24 Februarie 2017 ora 6,26 dimineata !

                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineată, trează fiind,aud glas care spune ceva foarte frumos la prima vedere,dar în clipa următoare mi se arata ceva tare trist.
Glasul spunea cu regret ,aşa:

                          "O Românie dezvoltată !"

În aceasta clipă dragilor, văd ca si dincolo de plafonul camerei mele, vad sub Cerul de noapte, HARTA  ROMÂNIEI înconjurata de o lumină alba stralucitoare.
Brusc, tot ce inseamna inscrisuri pe HARTA ROMANIEI dispare, şi apare negrul intuneric in locul înscrisurilor, iar in acel negru intuneric lipiţi unul de altul,statea multime de oameni cu lumânări aprinse în mâini.
Image result for harta romanieiImage result for lumanari
Da! Peste intreaga Românie se asternuse întunericul total, iar în interiorul Hărţii,se afla Poporul român, românii toti ,care ţineau fiecare în mână câte o lumânare aprinsă.
Romania era în doliu total, iar multimea de popor statea pe loc in mare tacere, cu lumânari aprinse în mâini (ca la priveghi ).
Aceste lumanari aprinse,reprezentau singura lumina din HARTA ROMÂNIEI îndoliate.
Prieteni dragi, nu mă întrebaţi ce va urma, deoarece, chiar nu stiu.Ceea ce stiu, este faptul că  vom vărsa multe lacrimi, iar prin inima si sufletul românilor,va trece durerea sabiei.
ROMÂNIA ,este Poporul ales!
 Dar Poporul ales ,cum răsplateste oare BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI,HARUL si DARUL pe care l-a primit din belsug, de la PREA SFANTA TREIME si de la PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU?
Poruncă avem de Sus : 
-ca sa ne iubim ca fratii; sa ne ajutam unii pe altii;să nu existe ură si dusmanie; sa nu fim lacomi; sa îmbracam pe cel gol; sa adăpăm pe cel însetat; sa avem grija de orfani si de vaduvă; să căutăm pe cei din închisori; să ne intarim în Credinţă; să multumi si pentru cele bune,si pentru cele mai puţin bune.
Câţi dintre noi toti,respecta si împlinesc toate acestea?
Ce ne facem noi,daca se asterne întunericul peste ROMANIA SFÂNTĂ?
Iata ce ne spune Mântuitorul:

"Inca putina vreme Lumina este cu voi. Umblati cat aveti Lumina ca sa nu va prinda intunericul. Caci cel ce umbla in intuneric nu stie unde merge".

              Iar Iisus le-a raspuns, zicand:

A venit ceasul ca sa fie preaslavit Fiul Omului.
Adevarat, adevarat zic voua ca daca grauntele de grau, cand cade in pamant, nu va muri, ramane singur; iar daca va muri, aduce multa roada.
Cel ce isi iubeste sufletul il va pierde; iar cel ce isi uraste sufletul in lumea aceasta il va pastra pentru viata vesnica.
Daca-Mi slujeste cineva, sa-Mi urmeze, si unde sunt Eu, acolo va fi si slujitorul Meu. Daca-Mi slujeste cineva, Tatal Meu il va cinsti.
Acum sufletul Meu e tulburat, si ce voi zice? Parinte, izbaveste-Ma, de ceasul acesta. Dar pentru aceasta am venit in ceasul acesta.
Parinte preaslaveste-Ti numele! Atunci a venit glas din cer: Si L-am preaslavit si iarasi Il voi preaslavi.
Iar multimea care sta si auzea zicea: A fost tunet! Altii ziceau: Inger I-a vorbit!
Iisus a raspuns si a zis: Nu pentru Mine s-a facut glasul acesta, ci pentru voi.
Acum este judecata acestei lumi; acum stapanitorul lumii acesteia va fi aruncat afara.
Iar Eu, cand Ma voi inalta de pe pamant, ii voi trage pe toti la Mine.
Iar aceasta zicea, aratand cu ce moarte avea sa moara.
I-a raspuns deci multimea: Noi am auzit din Lege ca Hristosul ramane in veac; si cum zici Tu ca Fiul Omului trebuie sa fie inaltat? Cine este acesta, Fiul Omului?
Deci le-a zis Iisus: Inca putina vreme Lumina este cu voi. Umblati cat aveti Lumina ca sa nu va prinda intunericul. Caci cel ce umbla in intuneric nu stie unde merge.
Cat aveti Lumina, credeti in Lumina, ca sa fiti fii ai Luminii. Acestea le-a vorbit Iisus si, plecand, S-a ascuns de ei.
Si, desi a facut atatea minuni inaintea lor, ei tot nu credeau in El,
Ca sa se implineasca cuvantul proorocului Isaia, pe care l-a zis: “Doamne, cine a crezut in ceea ce a auzit de la noi? Si bratul Domnului cui s-a descoperit?”
De aceea nu puteau sa creada, ca iarasi a zis Isaia:
Au orbit ochii lor si a impietrit inima lor, ca sa nu vada cu ochii si sa nu inteleaga cu inima si ca nu cumva sa se intoarca si Eu sa-i vindec”
Acestea a zis Isaia, cand a vazut slava Lui si a grait despre El.
Totusi si dintre capetenii multi au crezut in El, dar nu marturiseau din pricina fariseilor, ca sa nu fie izgoniti din sinagoga;
Image result for iisus legatImage result for iisus legat
Caci au iubit slava oamenilor mai mult decat slava lui Dumnezeu.
Iar Iisus a strigat si a zis: Cel ce crede in Mine nu in Mine crede, ci in Cel ce M-a trimis pe Mine.
Si cel ce Ma vede pe Mine vede pe Cel ce M-a trimis pe Mine.
Eu, Lumina am venit in lume, ca tot cel ce crede in Mine sa nu ramana intuneric.
Si daca aude cineva cuvintele Mele si nu le pazeste, nu Eu il judec; caci n-am venit ca sa judec lumea ci ca sa mantuiesc lumea.
Cine Ma nesocoteste pe Mine si nu primeste cuvintele Mele are judecator ca sa-l judece: cuvantul pe care l-am spus acela il va judeca in ziua cea de apoi.
Pentru ca Eu n-am vorbit de la Mine, ci Tatal care M-a trimis, Acesta Mi-a dat porunca ce sa spun si ce sa vorbesc.
Si stiu ca porunca Lui este viata vesnica. Deci cele ce vorbesc Eu, precum Mi-a spus Mie Tatal, asa vorbesc.
(Ioan 12, 23-50
                                   Cu dragoste,Maria.


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A





https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

20 de comentarii:

  1. Mă gîndesc că oamenii vor ieși la proteste și vor degenera în violențe.Nu e de mirare dacă vor pune pe protestatari taburile și gloanțele cum au făcut în 89.Oricum trebuie să ne asumăm riscul pt a ne apăra identitatea de român,și să ne împotrivim pt legea homosexulității, salvarea pădurilor,aurului și toate resursele noastre atîtea cîte mai sunt.Copiilor noștrii ce le lăsăm?; sclavagismul în occident? ACUMUL a ajuns la muchie de cuțit și noi avem datoria să ne salvăm țara de toate nemerniciile venite de afară sau din interior(dna,sri)și ogurile lui soros.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-ar parea ca e vorba de evenimente publice,poate de doliu sau un mare protest cu luminari in locul telefoanelor aprinse de data trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil doliul României după un eventual cutremur mare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Posibil ca aceste viziuni sa fie valabile peste ani buni cand Romania va fi, posibil, mai dezvoltata, caci deocamdata suntem la coada Europei. Ar putea totusi apare o intrebare legata de etalonul "dezvoltarii" la nivel planetar si atunci Romania poate este peste jumatatea tarilor din lumea intreaga. Sunt foarte multe tari care o duc mult mai rau ca Romania iar d-na Maria primeste mesaje valabile pe tot globul pamantesc prin urmare trebuie sa fim vigilenti si constienti de ceea ce ne-a oferit si ne ofera bunul Dumnezeu si nu suntem recunoscatori!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu zic ca sunt romanii in noaptea de Înviere. Cu lumânări si candele aprinse. Vreau sa cred ca totul va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:51, foarte frumos ai gandit ! Ai reusit sa gasesti o ipoteza care te onoreaza.
      Nu stiu de ce oamenii parca au o 'satisfactie'(!) cand lanseaza ipoteze negative...
      Haideti sa nu uitam de "legea atractiei universale": atragem ceea ce gandim !
      Asa ca, ‘lume multa si lumanari aprinse’ poate avea chiar si o conotatie pozitiva.
      Totul este sa dorim intotdeauna sa vedem doar…partea plina a paharului, iar acest lucru depinde numai de NOI.
      Chiar daca nu este usor, incercati sa intoarceti hotarat spatele oricarui gand negativ.

      Ștergere
  6. Sa ne rugam pentru intreaga omenire,sa traim frumos ...sa fim placuti in ochii Domnului...sa nu facem pe plac diavolului...este atat de simplu .Am credinta ca Domnul ne pazeste pe fiecare in parte daca il pastram viu in sufletele noastre. Doamne ajuta poporul meu si intreaga omenire . Amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Va indemn,pe toti ordodocsi sa ne unim in credinta,si sa fim cu totii alaturi de preoti in data de 25 martie de Buna Vestire,daca cu adevarat il iubim pe Dumnezeu si Maica Domnului.Propuneti voi o alta zi?
    Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Taierea investitiilor anuleaza orice sansa de creare de locuri de munca si dezvoltare.
    De asemenea, confiscarea de catre stat a 90% din profitul firmelor de stat va duce la lipsa oricaror investitii si intretinere a echipamentelor firmelor.
    Toate tarile care au urmat aceasta cale (in care nu se dezvolta economia) au sfarsit in saracie si faliment.

    Cei de acum sunt mai prosti/rauvoitori pana si fata de cei din regimul Ceausescu.
    Atunci se stia ca prosperitatea sta in dezvoltarea economica, numai ca PCR fiind partidul muncitorilor si taranilor si intelectualitatea fiind dusman de clasa, s-au infiintat numai firme cu valoare adaugata mica, diferenta stiintifica si tehnologica fata de occident marindu-se pe parcursul anilor.
    Aceasta a fost situatia si in celelalte tari comuniste.

    Facand o analogie cu corpul omenesc, este ca in cazul in care toate partile corpului s-au razvratit impotriva capului (creierului) si au hotarat ca pot trai si fara el.

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa moara iliescu si romania o sa fie in doliu national

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate va fi mitingul din ajun de Buna vestire, si ca sa vadă guvernul rugămintea poporului roman creștin, insista din ajun cu lumânările aprinse,sa vadă aceștia,sa si aducă aminte,sa se trezească la realitatea ca si ei fac parte din aceasta mare de oameni,ca au familie, ca au speranțe de viitor ptr.copii lor,si sa nu ne mai calcam in picioare unii pe alții.Da Doamne sa fie acesta mesajul,sa nu fie altul ptr.cine știe ce jertfe.Credință nu poste sa o ia uniunea europeana,poate de asta este așa turbata .

    RăspundețiȘtergere
  11. Sau poate se va adeveri viziunea dnei Maria, in care se arata cum dnul Iohanis va avea un "accident" de masina!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e vorba de Dragnev. O sa scapam de el...

      Ștergere
    2. NICI O RUGACIUNE SI NICI UN POST NU ESTE VALABIL FARA A FI CONECTAT CU SINELE DIVIN ,PRIN EL SE FACE CONEXIUNEA CU DUMNEZEU.

      Ștergere
  12. Multe victime după cutremurul de la ora 00.00 din România.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 13/37,este adevarat!Nu te poti conecta cu Dumnezeul Suprem decat prin Sinele Dumnezeu.
    Omul vorbeste de post intelegand sa nu mai manance carne,ori postul implica mult mai mult.Asta fiindca tot ce stie despre el este ca are un corp fizic care trebuie curatat, neintelegand ca trupul se curata daca sufletul este constient de Sine si incepe curatarea sa.
    Trupul este oglinda sufletului.Suferintele,neajunsurile vietii reflecta lipsa de intelegere si ascultare a sufletului.Trupul sufera fiindca sufletul este inchis in ignoranta.Eliberati-va sufletul!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere