marți, 14 februarie 2017

TREI STEAGURI DIFERITE !

                                                     
                                                        ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  


                                10 Februarie 2017 ora 6,23 dimineata !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,vad dragilor cu ochii închisi,văd mai sus de Pămant o masa în întuneric,iar în jurul mesei stateau 3 Steaguri.
Unul de culoare galben precum lămâia,altul de culoare vernil,iar al treilea de un portocaliu bine copt.
Asa ca în imaginile de mai jos:

Image result for VERNILImage result for GALBENImage result for PORTOCALIU..
Desi noaptea era albastra, aici ,doar in acest loc restrâns,masa patrata era de un negru dens, si doar Steagurile erau  vii in culorile lor.
Fiecare steag, avea doar o singura culoare.
Dragii mei,daca ar trebui sa pozitionez Steagurile din jurul mesei pătrate,as putea spunea ca:
 Steagul portocaliu era la partea de Sud a mesei, steagul galben la Est, iar cel vernil brotacel,era la partea de Nord a mesei pătrate.
Ce inseamna aceasta dragilor, eu nu stiu.
Toate cele trei steaguri fluturau în negrul din jurul mesei patrate.
Cu siguranta dragilor,vom afla împreuna într-un viitor mai scurt sau mai lung.
                                      Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

18 comentarii:

  1. Eu țin mult la dvs.,sincer si va urmăresc pe glob doar din decembrie,caci nu am avut internet,si doar când apăreați la tv.!Părea mea este asa;ungurii au steag verde,ei se si identifica cu aceasta culoare,de la răsărit rasare soarele galben,acolo sunt eu rușii,nu stiu cel portocaliu!?.In seara asta s-au făcut la ambele tv.știri si denunțuri dezvăluite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. portocaliul se trage de la PDL -basistii ........

      Ștergere
  2. Nu prea ma descurc cu scrisul ,sunt cu mult mai învârsta ca dvs.si sunt începătoare,asa ca îmi cer mii de scuze ptr.greșeli.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajută!
      Să nu vă speriați dacă veți fi corectat sau apostrofat. Sunt si astfel de personaje pe blog.

      Ștergere
  3. A inceput hora la DNA pe cintecul "ia ciuleandra (zdrentele) la bataie ", asa precum reiese din acele inregistrari ale procororului......, dn Maria a-ti avut dreptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte multi procurori sunt de speță acestui Negulescu indiferent ca sunt de la DNA SAU DIICOT sunt la fel o apa și un pământ. Se vorbește mai mult de DNA întrucât de către aceștia sunt vânate Vip-urile din politica . Asa ca ar trebui o săpare mai adâncă și pe la Diicot . Credca acolo ne-am cruci de ce am auzi și vedea.... sa fie descoperiți toți și înlăturați , toată mafia asta din justiție....

      Ștergere
  4. Drapelul Bolivieni este verde galben si rosu

    RăspundețiȘtergere
  5. Toti acesti procurori reprezinta gestapoul cu care hitleristu' isi neutralizeaza "dusmanii". Si cand te gandesti ca toata aceasta gasca macabra conduce Romania...acum a fost chemat tatal lui Grindeanu la DNA precum inainte era chemata mama lui Ponta. iohanis trebuie sa joace cum canta soros iar spalatii pe creier din p-ta victoriei il ajuta. Bravo tineri frumosi si liberi!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. DACA DORITI UN RASPUNS LA ARTICOLUL DVS ,URMARITI ACEST LINK
    https://www.youtube.com/watch?v=hyzCY9VNyyQ

    ESTE IN ENGLEZA DAR VA DA TRADUCEREA INFORMATIEI PRIMITE .E LEGAT DE SANGE SI DE ...GOOGLE .VORBESTE DE UN ATAC IMPOTRIVA TEMPLULUI LUI DUMNEZEU IISUS HRISTOS SI AL DUHULUI SFANT CARE ESTE CORPUL UMAN

    ovidiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am gasit la cautare, care este mai exact?

      Ștergere
    2. https://it.wikipedia.org/wiki/File:Google_Chrome_logo.png
      http://ningishzidda.altervista.org/cern-la-porta-dellinferno/
      ovidiu

      Ștergere
  7. Dodon a cerut schimbarea tricolorului republicii Moldova cu un steag rosu dupa vechiul steag moldovenesc si cu vechea stema,dar parlamentul are rolul decisiv.Culorile vazute in viziunea doamnei Maria mi se par niste discutii de partaj facute noaptea pe ascuns,as presupune ca e vorba de o incercare de federalizare a republicii Moldova cu ocazia discutarii propunerii lui Dodon,unde Ungaria mentine un interes mai activ decit cel romanesc,mai ales acum de cind avem un pesedinte alogen.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa fie ceva de rau gindinduma la masa pe fond negru posibil tarile care au aceste culori sa aiba de suferit? Doamne apara!@

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre ce vorvesti Ovidiu? Care templu? Templul LUI DUMNEZEU ESTI TU!Daca vei continua sa cauti in exterior vei ramane "pe dinafara"!In exterior vei descoperi reflectarea ta interioara.Ceea ce vezi, aceea este realitatea ta creata din suparare,neincredere,judecati si condamnari.Fa curatenie in casa ta , iar curtea exterioara va fi "un loc cu verdeata fara durere si suspin"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-ai facut un scop in viata sa ataci creștinii!
      Tu chiar nu te temi de mania lui Dumnezeu?

      Ștergere
  10. Anonim15 februarie 2017, 13:01
    Despre ce vorvesti Ovidiu? Care templu? Templul LUI DUMNEZEU ESTI TU!Daca vei continua sa cauti in exterior vei ramane "pe dinafara"!In exterior vei descoperi reflectarea ta interioara.Ceea ce vezi, aceea este realitatea ta creata din suparare,neincredere,judecati si condamnari.Fa curatenie in casa ta , iar curtea exterioara va fi "un loc cu verdeata fara durere si suspin"!
    EU SUNT D


    RASPUNS :
    Serios ??? AI GINDIT/O MULT ??? mor de ras femeie fara cap
    SI SFIRSITUL ESTE la ce ai spus urmatorul :
    SI MORI apoi cu casa si in casa ta ... curata cum e MORIIII ... pentru ca E MURDARA oricit de curata crezi tu ca o poti face MOARTEA ARE ULTIMUL CUVINT .... dur adevar stiu dar APOI JUDECATA este clara O SINGURA DATA SI DUPA MOARTE CLAR SI CONCIS DE LA DUHUL SFINT CITIRE SI CUVINTUL TRUP IISUS HRISTOS

    o DATA MORI si apoi vine judecata ... deci LASA MINCIUNILE DIAVOLESTI ca DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    SFINTA SCRIPTURA CITIRE DE LA DUHUL SFINTTT :

    27.Şi precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata,

    ASADAR FEMEIE FARA CAP ,RINDUIALA MORTII ESTE O SINGURA DATA si apoi JUDECATA .. repet ca sa VEZI desi demonii nu te lasa

    O SINGURA DATA MORI SI ESTI JUDECATA APOI ... simplu ca buna ziuA asta care minteeee de dimineata pina seara cu DUHUL LUI ANTIHRIST in ea .... dur adevar stiu DAR LASA DEMONISMELE ca ardemmmm TOTTTTTTTTT... ha ha ha

    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT


    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
  11. Coincidență? Protestatarii anti - Trump din SUA folosesc același #rezist ca și protestatarii anti - PSD de la București. Mesaje împotriva președintelui SUA în Piața Victoriei

    Protestatarii din Piața Victoriei folosesc cuvântul „Rezist”, pe care îl consideră un simbol reprezentativ al acestor manifestații de stradă.
    Folosirea cuvântului nu este singulară, însă. În SUA, participanții la protestele împotriva lui Donald Trump folosesc și ei „Rezist”, ca hasthag și ca simbol. Un exemplu a putut fi observat recent, la San Francisco. Pe 11 februarie, câteva mii de persoane s-au strâns pentru a-i transmite un mesaj administrației Trump, după cum a informat presa locală.
    Mesajele protestatarilor americani au apărut și la București, fiind prezente în Piața Victoriei, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos. Cel puțin o parte dintre protestatari sunt susținători ai mesajelor Partidului Democrat din SUA, cel care reprezintă stângismul de peste Ocean.

    RăspundețiȘtergere