luni, 6 februarie 2017

INUNDATII ! APĂ PESTE ROMANIA !!!


              ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!


                             6 Februarie 2017,ora 6,24 dimineata !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, văd cum putin mai sus de mine,un val urias de apa tulbure se revarasa în jos pe Pămant.

Image result for INUNDATIIImage result for INUNDATIIImage result for INUNDATII..
Dragii mei, un glas spunea asa:

                    " Apă peste România !
                  Este Apă peste Romania!"

Iar Apa peste Romania ,venea ca din cascada pe Pămant.
Dragilor,vom auzi de grave Inundatii peste ROMANIA, inundatii ce vor veni ca urmare a incalzirii vremii, si a spargerilor blocurilor de gheaţă de catre Autoritatile romane.
Asa cum curgea apa învolburata,din păcate vor fi mari distrugeri,sau DOAMNE fereste de pierderi de vieti omenesti.
Sa ne rugam dragilor,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI,sa apere ROMANIA si Poporul roman ales,sa ne rugam pentru PACE si liniste in Tara ,dar si in Lume.
                                      Cu dragoste, Maria.


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

44 de comentarii:

 1. Da, asa-i, chiar s-au pornit.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt INUNDATII. V.am atentionat si ieri. Veniti aici!!!! Barajul - FORMAT DIN SLOIURI DE GHEATA 3m - a cedat. Vai de noi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Părintele Arsenie Boca scrie în CĂRAREA ÎMPĂRĂȚIEI: până nu vei bea paharul suferinței nu-l vei simți pe D-zeu.
   Adevărat, e semnul păcatelor celor care-și vând țara pe 3 lei și românii simplii vor suferi ca să spele ura trădătorilor de neam care dezbină țara și o vreau ruptî.
   Trezirea conștințelor nu înseamnă să ceri pușcărie și ură într-o țară creștină, înseamnă să protestezi când sunt tăiate pădurile, când pruncii, salariații și bătrânii n-au ce mânca.
   Să vină tinerii frumoși și liberi să vă ajute nu să stea în stradă să-și facă selfiuri și să batjocorească pe cei care muncesc.

   Ștergere
  2. Ai perfecta dreptate an.12.53, sa vina apa sa-i duca pe toti tradatorii de tara si neam care s-au pus la dispozitia lui soros, a bancilor straine , a multinationalelor si nu in ultimul rand a nazistului iohani! praful si pulberea sa se aleaga de toti tradatorii de tara si popor !!!

   Ștergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La sfârșit vom fi curățiți prin FOC!

   Ștergere
  2. Anonim6 februarie 2017, 11:44
   La sfârșit vom fi curățiți prin FOC!

   raspuns
   E plin de FOC si acum si lumea nu se linisteste ... SE VA INMULTI FOCUL ca asa poate lumea VEDEEEEE.... dur adevra stiu

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   ps o taina '' apa si focul ACEEASI BAZA '' daca nu ai botezul cu apa ORTODOX nu ai cum sa fi curat prin foc si ARDE rau ....

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  3. Crestin ,odata cu satele vor fi luate şi bisericile.Creatorul Pământ lucrează.....

   Ștergere
  4. Madus7 februarie 2017, 00:20
   Crestin ,odata cu satele vor fi luate şi bisericile.Creatorul Pământ lucrează...

   RASPUNS :
   unde nu se mai slujeste SFINTA LITURGHIE si omul IL LASA PE DUMNEZEU , acea biserica este PARASITA SI LUATA DE DIAVOLI ... deci APA DACA O IA este CURATA APOI .... deci DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ...

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  5. Gura prostului adevăr grăieste căci apa care va curata bisericile vine din pântecul CREATORULUI PĂMÂNT.rezultă chiar ce ai scris ortodoxule.

   Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  7. Hi hi hi că inundația este în capul tău.aşteaptă EFECTUL MADUSIAN căci cu DUMNEZEU PĂMÂNTUL chiar nu te joci.

   Ștergere
  8. De la Madus zicere:apa a fost creata în interiorul PĂMÂNTULUI de însuşi CREATORUL PĂMÂNT.sti tu ceva da şti prost şi ortodoxia ta e rătăcită.Şi dupa ce DUMNEZEU PĂMÂNTUL zămislit apa în el a spus:voi scoate apa din mine sub formă de vapori.(cum scoate corpul tău transpiratia).voi face asta să mă răcoresc.şi DUMNEZEU PĄMÂNTUL s-a răcorit.atunci chipul lui sa întărit (scoarța terestră)şi a vazut ca e bine aşa.dar asta se întâmpla când încă era în stare embrionară.şi DUMNEZEU PĂMÂNTUL a zis:şi voi crea viață din apă.şi a creat după chipul şi asemănarea lui de la început.(unicelulară).dar DUMNEZEU PĂMÂNTUL nu a fost mulțumit căci trebuia să urmeze calea dezvoltării si a progresului.şi a creat una şi a creat alta si ba i-a plăcut ba nu i-a plącut.ba a creat ba a distrus că de e DUMNEZEU .şi a venit şi timpul oamenilor.c-o fi c-o păți până te ridici tu ortodoxule la nivelul Dumnezeului care a creat pe DUMNEZEUL PĂMÂNT care te-a creat pe tine te mănâncă GAIA.aşa că mai întâi închinăte lui LUI DUMNEZEU PĂMÂNTUL şi prin EL vei putea să îl descoperi pe DUMNEZEU UNIVERSAL.dar cum tu îl batjocoreşti nu prea ai şansa asta.vezi tu dragă ortodoxul te numeri printre cei care vor sa ajungà la DUMNEZEU UNIVERSAL.ce nu ai stiut tu e că tre să treci printr'un filtru iar acest filtru este creatorul tau DUMNEZEU PĂMÂNTUL.asteptą ora 00 căci pt tine va fi fericire.

   Ștergere
  9. SFINTA SCRIPTURA CITIRE

   8.Pentru aceea zice: "Suindu-Se la înălţime, a robit robime şi a dat daruri oamenilor".
   9.Iar aceea că "S-a suit" - ce înseamnă decât că S-a pogorât în părţile cele mai de jos ale pământului?
   10.Cel ce S-a pogorât, Acela este Care S-a suit mai presus de toate cerurile, ca pe toate să le umple.
   11.Şi el a dat pe unii apostoli, pe alţii prooroci, pe alţii evanghelişti, pe alţii păstori şi învăţători,
   12.Spre desăvârşirea sfinţilor, la lucrul slujirii, la zidirea trupului lui Hristos,
   13.Până vom ajunge toţi la unitatea credinţei şi a cunoaşterii Fiului lui Dumnezeu, la starea bărbatului desăvârşit, la măsura vârstei deplinătăţii lui Hristos.
   14.Ca să nu mai fim copii duşi de valuri, purtaţi încoace şi încolo de orice vânt al învăţăturii, prin înşelăciunea oamenilor, prin vicleşugul lor, spre uneltirea rătăcirii,
   15.Ci ţinând adevărul, în iubire, să creştem întru toate pentru El, Care este capul - Hristos.
   16.Din El, tot trupul bine alcătuit şi bine încheiat, prin toate legăturile care îi dau tărie, îşi săvârşeşte creşterea, potrivit lucrării măsurate fiecăruia din mădulare, şi se zideşte întru dragoste.
   17.Aşadar, aceasta zic şi mărturisesc în Domnul, ca voi să nu mai umblaţi de acum cum umblă neamurile, în deşertăciunea minţii lor,
   18.Întunecaţi fiind la cuget, înstrăinaţi fiind de viaţa lui Dumnezeu, din pricina necunoştinţei care este în ei, din pricina împietririi inimii lor;
   19.Aceştia petrec în nesimţire şi s-au dat pe sine desfrânării, săvârşind cu nesaţ toate faptele necurăţiei.

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  11. Plăcuța stricată care se tot repetă.altceva nou că pastea le-ai mai publicat.;))

   Ștergere
 4. Cine sa vina ,oameni buni?Tara e terminata!Bucuresti-ul are alte preocupari,sa dea guvernul Jos!Ce le pasa tinerilor pentru 50 lei?Ei Stau si se distreaza,bat tobele!Si Tara se duce de rapa!Nu credeam sa mai vad si ASTA!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 11:05 nu ți-e frică de Dumnezeu??? Probabil singul neuron care-l ai, a plecat scârbit

   Ștergere
  2. 11:53 iar tu nu ai niciun Dumnezeu ! Vorbește frumos!!!

   Ștergere
 5. Mari sunt fortele Domnului si in loc sa ne calmam si sa trezim in noi harul Domnului, ne intoarcem impotriva fratelui si parintilor. Sa ne fereasca Dumnezeu...

  RăspundețiȘtergere
 6. Marea Moarta a pierdut un sfert din suprafata sa dupa anii ’70, si ar putea disparea, dupa unii experti, la mijlocul acestui secol.

  Studiile de fezabilitate asupra unui canal care va lega Marea Rosie de Marea Moarta se afla in plina desfasurare.
  La frontiera dintre Iordania si Israel, Iordanul isi termina lunga calatorie, odata cu varsarea in Marea Moarta, destinatia sa finala.
  Exploatat pe scara larga, Iordanul nu isi mai joaca rolul principal, acela de a alimenta cea mai sarata mare din lume.

  Dupa ce a pierdut o treime din suprafata sa, aceasta este amenintata cu disparitia, preconizata la mijlocul secolului XXI. Proiectul de salvare, sustinut de Banca Mondiala, urmareste construirea unui canal intre cele doua mari, pentru a realimenta Marea Moarta.
  Planul are proportii gigantice si prevede construirea unei uzine pe malul Marii Rosii pentru a pompa apa, dupa care urmeaza construirea unui canal, care va masura 180 de kilometri pana la Marea Moarta.
  Pe langa functia de a aproviziona Marea Moarta, canalul va fi exploatat si din punct de vedere turistic. Autoritatile implicate in constructie vor sa creeze lacuri artificiale, care vor permite amenajarea unor baze turistice in plin desert.


  crestin ortodox

  RăspundețiȘtergere
 7. Doamna Maria sa ma ierte Dumnezeu si Maicuta Domnului dsr o ploaie zdravana ll rog pe Dumnezeu sa o dea ln Bucuresti sa spele gindurile negre ale unora care tot ies in strada si destabilizeaza tara. Doamne ai grija de poporul tau Doamne!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ion Mașinică o vorbă spune așa cînd omul nu are treabă îi dă Dumnezeu de lucru imediat.Asta nu e nimic vor veni și mai multe calamități pentru că românii o caută cu lumînarea.În loc să meargă la Biserică,ei preferă să se adună la miting și vor dezbinarea României,dar vor plăti pentru asta căt de curînd.Sper ca cei care au acum casele sub ape să-i cheme pe manifestanți sa-i salveze,că jandarmii sunt ocupați,ghinion.

   Ștergere
 8. Răspunsuri
  1. Anume nu am mai scris orientarea,ca sa nu mai fie discutii.
   INUNDATIILE vor fi la SUD -EST !

   Ștergere
  2. Foarte bine nu mai scrieți să nu se mai creeze confuzii,dar vă spun eu le va da Dumnezeu tuturor de lucru,poate așa le vine mintea la cap românilor să se apuce de treabă.

   Ștergere
 9. Inundatii mari,aveti dreptate,am vazut si ieri la tv.
  http://religiaprostiafanatismulsiparanoia.blogspot.com/2017/02/pfa-ghiorghiu-maria-inteprindere.html

  RăspundețiȘtergere
 10. Deci s-ar parea ca pe Siret care colecteaza Carpatii de la Nord la Sud,eventual si Prutul si Dunarea din cauza unei incalziri a vremii care topeste brusc zapada acumulata pe versanti.

  RăspundețiȘtergere
 11. Era de așteptat la cîtă zăpadă înghețată și gheață este în albia rîurilor și peste tot.Rău e că vin și ploi deci și mai multă apă.Apoi Dumnezeu așa ne mai SMEREȘTE că tot mai mică e cărarea dintre vecini,mila abia dacă se mai vede,dragostea de aproapele e și mai mică.Noi vrem să fie așa prin răutatea noastră.

  RăspundețiȘtergere
 12. Sa adeverit tinutul secuiesc a aparut in monitorul oficial ce a spus Sfantul Arsenie.tara va fi rupta in 3. Una sa adeverit a 2 este moldova la rusii 3 dobrogea la bulgari. 1 sa adeverit 2 au ramas pana cand.nu cumva este o diversiune de a atrage atentia populatiei la altele care sunt mai importante ca ruperea granitei!!!!!!!! Cine stie ca unguri siau luat dreptul de a legaliza limba lor in Romania cat si legalizarea tinutului secuiesc in tara.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da asa doreste nazistu cu romanii lui din strada! Treziti-va romani pana nu-i prea tarziu!!!

   Ștergere
 13. Bine ai revenit crestin ortodox stai cu noi chiar daca ne certi ne inveti si asta e de folos. Doamne ajuta tuturor

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. I-al la tine acasă sa-l Asculți non-stop!

   Ștergere

 14. Adeptul lui CRETINEL (16:37), daca te bucuri, ia-l la tine acasa si jigniti-va reciproc.
  Noi nu avem nevoie nici de grosolaniile lui si nici de delirurile neuronilor lui singuratici si tristi.
  Textele lui religioase, impanate schizofrenic cu jigniri, nu ne intereseaza.
  Cine doreste invataturi religioase, merge la biserica, unde nimeni nu este jignit si fiecare este acceptat asa cum este.

  Hai, pa si pusi !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Subscriu!
   Jos palaria in fata ta.

   Ștergere
 15. http://www.opiniatimisoarei.ro/se-umfla-apele-ce-pericol-pandeste-in-banat/06/02/2017

  RăspundețiȘtergere
 16. vai ce dor ne era de ortodox! tara piere si baba se piaptana--mai bine jos genunchiul la rugaciune

  RăspundețiȘtergere
 17. Ar trebui mai mult respect pt crestin ortodox cred este singura persoana normala de pe acest blog Restul umpluturaaaaaa

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. Anonim 12:57, banuiesc ca ai vrut sa spui ca, creTinel este "singura persoana normala de pe acest blog" (!),impreuna cu...tine, nu?
   Daca restul este "umpluturaaaaaa", atunci ce mai cauti aici ? Deschideti-va si voi un blog si delirati acolo numai pt. cei NORMALI , in acceptiunea voastra pt. normalitate !
   Oamenii bolnavi nu de respect au nevoie, ci de medicamenete si de compasiune !

   Hai, poate aveti treaba si noi va incurcam...planurile!
   MENS SANA IN CORPORE SANO !

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 18. Demonii atacă oameni cu tot ce au la îndemână. Şi au multe viclenii. Oamenii lui Dumnezeu spun că o persoană care nu are gânduri bune se află deja sub influenţă demonică.Nu e nici umilinţă, nici jale adevărată cu lacrimi în el. Se laudă cu toate realizările sale şi caută să fie lăudat şi cinstit. El se lasă târât de patimile sale. Îşi pierde mintea şi e cu totul distrus. Atributele spirituale care arată influenţa demonică asupra unei persoane. Dintre acestea pot fi amintita: răspândirea de false doctrine, în special în legătură cu Iisus Hristos şi lucrarea Sa de răscumpărare .În ceea ce priveşte implicarea demonilor în vieţile creştinilor, apostolul Petru este unul dintre exemplele care arată că un credincios poate fi INFLUENŢAT de demoni . În unele cazuri, diavolul din cel posedat se erijează în profet, care se dovedeşte a fi fals întrucât Satana este minciuna personificată.Matei 24:11, 23-24. Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.
  Tesaloniceni 2: 7-10. Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale. Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti.Echilibrul moral precar al celui care are viziunea, fapt care afecteaza puritatea revelatiei: in cele mai multe cazuri, aparitiile s-au petrecut la oameni fara pregatire teologica, neduhovnicesti, nedespatimiti, slabi, atat psihic cat si intelectual, fie copii, fie batrani.Usurinta cu care se accepta vedenia: vedenia nu numai ca este primita, dar este si dorita. Din cauza lipsei de discernamant, lipsind mijloacele unei cercetari duhovnicesti si mentale, vedenia este efectiv imediat aprobata, dandu-i-se curs. Acest lucru este contrar tuturor predaniilor patristice si scripturistice, fapt necunoscut celor ce devin actorii unui teatru dracesc.Amplificarea sentimentelor de mandrie: primitorul vedeniei se considera ales, deosebit, fiind ceva firesc, natural, ca el sa se invredniceasca de asa rol in societate. Se crede mai presus de preot sau ierarh, pe care il cheama sa-l invete, sa-i dezvaluie ce trebuie sa faca. El a devenit un intermediator intre cer si pamant. Astfel, lui si numai lui ii pot fi incredintate secrete pe care el si numai el le anunta, pe care el si numai el le poate talcui.

  RăspundețiȘtergere
 19. Dor de ortodox (!) nu poate avea decat altul la fel ca si el.
  Acest blog nu este sectia virtuala a spitalului 9 !
  Asa ca, hai, carel potecuta si "jucati-va" la voi, acolo !

  Lasati-ne in pace, ca avem probleme mai importante!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim7 februarie 2017, 13:59
   Dor de ortodox (!) nu poate avea decat altul la fel ca si el.
   Acest blog nu este sectia virtuala a spitalului 9 !
   Asa ca, hai, carel potecuta si "jucati-va" la voi, acolo !

   Lasati-ne in pace, ca avem probleme mai importante!

   RASPUNS :
   serios ???AI GINDIT/O MULT prostie intruchipata ??? ha ha ha

   DACA MARIA DECLARA CA BLOGUL EI ESTE NEORTODOX eu unu am plecat .... atunci si doar atunci SE VA INTIMPLA ASTA CA SCRIS ESTE :
   4.Şi în orice casă veţi intra, acolo să rămâneţi şi de acolo să plecaţi.
   5.Şi câţi nu vă vor primi, ieşind din acea cetate scuturaţi praful de pe picioarele voastre, spre mărturie împotriva lor.

   DECI AI PRICEPUT cum plecam noi ORTODOCSI ?? DACA MARIA DECLARA ce am spus mai sus EU UNU IMI STERG PRAFUL DE PE PICIOARE ca marturie si DISPAR ... deci e clar , da ??? DUR ADEVAR STIU dar DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere