luni, 20 februarie 2017

CADAVRE UMANE ARSE , ÎN MIJLOCUL UNUI ORAS !


                                                    ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                      19 Februarie 2017,ora 23,15 !

                                          Dragii mei,

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, vad înspre Est, posibil Sud-Est, un loc ca o strada foarte larga, model esplanada cu cladiri deoparte si de alta, cladiri obisnuite ,nu blocuri înalte.
Este seara,sau chiar noapte luminata de becurile de la cladiri.
În mijlocul acestei strazi foarte largi, ca un pasaj sau esplanada, văd un loc care fumegă.
Suprafata care fumega era destul de mare si era circulară.
În jurul acestui loc, in care cenusa inca mai fumega, vad doi, posibil trei bărbati inalti,imbracati cu haine negre si cu masca pe faţă.
Doi dintre ei se apleaca si vad că au un băţ în mâini, cu, care scormonesc in cenusa fumeganda.
Doamneeeeeeeeeee! Ceea ce au scos din cenusa, m-a cutremurat,m-a îngrozit.
Vedeam cel putin trei cranii umane arse. Dar posibil ,sa fi fost chiar mai multe,sub cenusa fumeganda.
Acesti criminali cred c- au ucis aceste persoane,trei sau mai multe,si le-au dat foc noaptea,ca sa scape de cadavre .
Prieteni dragi, din păcate,vom auzi de o asemenea tragedie, de o asemenea descoperire macabra.
Sa ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI de asemenea tragedii.
Trebuie sa credem în AUTORITATI ,deoarece ,sunt convinsă că vor fi cu ochii într- o mie, ca si pana acum de altfel, şi îşi vor achita obligatiile de serviciu cu prisosintă.
DOAMNE  AJUTA sa fie pace si liniste,iar românii sa fie uniţi, si nicidecum dezbinati.
                                      Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

20 de comentarii:

  1. DUMNEZEU si MĂICUT DOMNULUI îmi dau putere !
    Trebuie sa rezist si sa scriu al SĂU CUVÂNT,pentru ca SEMENII nostri atunci cand vor citi,si se vor convinge de adeverirea lor, sa stie că mi-au fost descoperite cu PUTEREA DUHULUI SFANT, si astfel,sa creada si ei ,si sa-L iubeasca pe HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor. Nimic nu este de la mine! Toate sunt de la DUHUL CEL PREA SFÂNT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand Domnul v-a ales pentru aceasta misiune,v-a si intarit,cu siguranta,doamna Maria! Iar asta,fara-ndoiala,pentru ca a gasit teren fertil...!
      Ma-ntreb daca nu evitati unele amanunte(rareori),din considerente lesne de inteles...Dumnezeu sa fie cu toti fiii Sai! Doina!

      Ștergere
  2. Vizionarul este eliberat de sentimente,nu mai are emotii de nici un fel. In carcasa (trup),sufletul este limitat si orice traire intensa implica emotii carora trupul si psihicul nu pot face fata.Din aceste motive vizionarului ii este luat orice sentiment.Ea percepe numai fior rece sau cald ,palpitatii si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria eu va cred din tot sufletul meu si toti ai casei mele.Multimesc bunului Dumnezeu cs exisyati si ne aratati toate cate le vedeti si auziti.Cei csre nu cred vor vedea ca asa este. Dosmne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. In dimineata asta arata descoperirea unei jumatati de corp de femeie pe undeva prin Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne fereste numai satanistii fac astfel de lucruri.Unde se indreapta aceasta lume?Vai de capul nostru.Raul a pus stapanire pe lumea aceasta si numai bunul Dumnezeu poate pune capat acestor lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria chiar vor veni ungurii,va fii măcel ca in anii 1940?doamna va rugam noi suntem aici cu ei la granita către Oradea.Va rog da ti un răspuns, sa fim pregătiți.Asta ar fi mai rău ca si cutremurul.Va rog,va rog răspândește ti va rog!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si eu pe un alt blog ca la ocuparea Transilvaniei vor incepe lupte cu arme,va fii macel.Se stie ca ungurii vor sa ia o parte din teritoriu si acest lucru nu este favorabil tarii,iar armata maghiara vor venii pregatiti atunci cand va veni timpul.Nu este departe timpul pana la sfarsitul anului vom fii deja ocupati.

      Ștergere
  7. Doamna Maria cate aveti de scris sa va dea Dumnezeu putere .Eu cred ca nu aveti timp sa va odihniti destul.Va respect din tot sufletul pentru cea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajută și să ne ferească Dumnezeu de toate relele

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria va rog sa-mi spuneti daca evenimentele care se petrec in ultima vreme au vreo legatura cu sunetele din cer.Poate cunoasteti acest lucru.Sa fie inceputul durerilor?Am auzit aceste sunete si erau neomenesti.Va rog sa-mi Dati un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  10. Posibil au ars cadavre umane in urma unei epidemii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Să fie un semn? Omul trimis de Moscova la Revoluție a revenit la București
    https://www.bugetul.ro/sa-fie-un-semn-omul-trimis-de-moscova-la-revolutie-revenit-bucuresti/

    RăspundețiȘtergere
  12. Ion Masinca esti barbat sau femeie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MAI OAMENI BUNI !!!!! NU VA MAI SPERIATI ATATA, ATI UITAT CA DUMNEZEU E ATOTPUTERNIC, ATOTSTAPANITOR,SI ESTE SI BUN SI DREPT? HAIDETI GENUNCHII LA RUGACIUNE,CEL MAI BUN PRILEJ ACUM CA VINE SI POSTUL. NU VA MAI DEZBINATI CA SUNTEM ROMANI.

      Ștergere
  13. de la bunici stiu ca luna cu colturile in sus 'tine ' apa , deci nu ploua , iar luna cu colturile in jos varsa apa , deci ploua

    RăspundețiȘtergere
  14. Am vazut un articol in presa straina cu privire la o groapă comună cu circa 4000 cadavre in Irak. Nu au spus nimic cum că ar fi arse însă gândul mi-a fugit la articolul dvs.

    RăspundețiȘtergere