miercuri, 15 februarie 2017

TRICOLORUL ROMÂNESC , ÎNTR- O STEA MARE, DIN MIJLOCUL CERULUI DE NOAPTE !



                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                 

                                Image result for tricolorul
                              

                             15 Februarie 2017,ora 19,50 !

                                     Dragii mei ,

În aceasta seara, mergand pe strada la aceasta ora, priveam liber Cerul senin si înstelat.
Îmi atrage atentia o Stea mare ,galbena si stralucitoare din mijlocul Cerului ,asa cum priveam înspre Apus.
Dragii mei,pentru doua secunde Steaua a avut trei culori.
Aceste culori erau:
                             -  roşu,galben si albastru.

                                  Image result for tricolorul.


Dragii mei, BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA  DOMNULUI ne iubesc, si ne tot dau semne pline de iubire si de bucurie pentru al Său Popor ales,ca fiind viitorul al Doilea Ierusalim.
Sa ne bucuram si sa multumim cu inima si cu sufletul pentru toate aceste DARURI minunate,pentru ocrotirea divina de care avem parte.
 A mai rămas foarte puţin timp, până când va începe Sfantul Post al Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos.
Sa ne pregatim dragii mei, să devenim mai buni,mai milosi si mai iubitori ,chiar si faţă de dusmanii nostri.
Să dăruim dragoste, iubire si multa bunatate, multe cuvinte frumoase,asa încât,acolo unde sunt lacrimi pe obraz,sa aducem bucuria,iar acolo unde este bucurie, sa cautam sa nu o indepartam cu durere sau cu lacrimi. 
Asa sa ne ajute BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI. AMIN !
                                          Cu dragoste,Maria.


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

18 comentarii:

  1. Inca nu inteleg daca sunteti norocoasa sau nu, pentru ceea ce traiti.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-na Maria,Dumnezeu ne va ajuta,doar dacă lumea se va ruga și își va îndrepta pași către biserică,nu către mitinguri păguboase.Dacă cei care au manifestat în favoarea lui Iohannis și a DNA-ului sunt cumva bugetari sau pensionari acum o sa-și dea seama ce rău le-a făcut Iohannis că nu își vor lua salariile și pensiile pentru că nu a vrut să dea aviz favorabil bugetului.Primăriile,scolile,spitalele și tot ce înseamnă bani de la bugetul de stat nu-și pot onora plățile.Acest om este un diabolic și trăiește,doar pentru ambițiile și bunăstarea lui.El protejază mafia din DNA și procurorii infractori,care au un limbaj suburban de mafioți.În timp ce spitalele nu au vaccinuri pentru copii și nu sunt banii de medicamente,Iohannis ține bugetul pe loc și merge să schieze la munte cu cei care ne taie pădurile. Doamne lumineazâ-le mintea acelor tineri să vadă cu ochii lor cum au fost manipulați și atrași în jocul mizerabil al acestui trădător, care cheluie banii țării cu un referendum inutil.DS

    RăspundețiȘtergere
  3. Am văzut din nou o stea foarte mare.
    Pe data de 14/02/17,dar şi a două zi pe 15/02/17
    De data asta am făcut şi poze.
    Nu ştiu dacă reprezintă ceva anume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa va auda Bunul Dumnezeu doamna Maria.Pentru mine este cea mai mare bucurie postul mare al Dnului Nostru IIsus Hristos invie toate plante flori pomi cita frumusete doamne. Dumnezeu sa ne ajute sa avem parte de Invierea Domnului cu bucurie si smerenie. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia aștept acel miting anunțat de patriarhie,poate și biserica catolică se gîndește la asta,și chiar și celelalte confesiuni.Să fim toți uniți în cugete și simțiri pt draga noastră ROMÂNIE.Nu se poate să stăm pasivi și CIUMA NEAGRĂ de la Cotroceni să ne distrugă țara.A delapidat statul de 16 miliarde de euro și noi l-am pus președinte,numai pt asta trebuie demis de parlament plus că dă peste cap bugetul țării.A venit vremea să nu mai ascultăm de Dragnea și să ieșim din case la miting să cerem demiterea hidrei ăsteia nu demisia,dar și arestarea lui.ARE MULTE CAPETE DE ACUZARE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai vreau meeting, vreau liniște, vreau ca toți sa-si facă treaba pentru care s-au angajat. Locul populatiei nu e pe străzi! Doar muncind vom salva Romania de la dezastru.

      Ștergere
    2. Anonim 17.21, munceste, munceste pe nimica toata ca sa-ti platesti darile la stat, casoaiele si averile politicienilor ca apoi ei sa-si faca vacante in strainatate. Atat te duce mintea in secolul asta!

      Ștergere
    3. 19:18 da, munca înnobilează omul si-l menține tânăr si sănătos.
      Daca nu-mi plac politicienii, merg la vot si-i schimb.
      De averile ilicite are grija DNA si justiția. Nu scapă ei, nici in gaura de șarpe. Asta trebuie sa știe toți cei care au fost lacomi si nesăbuiți!

      Ștergere
    4. Anonim16 februarie 2017, 09:11,tu unde iesi la acel miting al patriarhiei am auzit ca se face doar la Bucuresti?Cum se organizeaza stii mai mult?

      Ștergere
    5. Exact,toata lumea sa iasa la miting fie ca e la patriarhie fie ca e politic in strada cu toata lumea!!!doar asa se va schimba aceasta lume inchegata de cel rau.

      Ștergere
    6. SA IASA TOATA LUMEA IN STRADA..LA MITING !!

      Ștergere
  6. Nu stiu voi ce simțiți când vedeți tricolorul așa instant in imagine.Eu când apare imaginea lui aici pe blog,ma cuprinde o căldură sufletească,simt o durere in gat, ochii încep sa lăcrimeze.Da îmi iubesc tara așa de mult încât o pun in același balansoar cu copii mei.Daca tara va face un apel ,așa învârsta cum sunt am sa spun PREZENT.!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am vazut adeara cam la ceeasi ora spre apus o stea mare cat 3 stele la un loc si foarte luminoasa exact ca cea din imagine si parca sclipea in mod deosebit. Uitandu ma la ea mi am zis ca asa o fi fost si steaua de la Bethleem. Era frumoasa si misterioasa parca te atragea si voia sa ti spuna ceva... culori eu nu am vazut dar asta probabil ca nu vede oricine. O zi buna doamnei Maria si tuturor celor ce iubesc Romania si oamenii ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne pregătim pentru steaua cu șapte colturi,este aproape de noi,si cel promis lumii,vine de la apus la răsărit,sa facă dreptate.

      Ștergere
  8. Doamna Maria ati spus pe vara cs apare un domn cu numele fe MIHAITA CALIMENTE.Sa stiti ca apare msi mereu la Tv. E de bine? Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  9. D-NA MARIA IN 14 FEBRUARIE ACEL ORTODOX PE CARE MULTA LUME V-A RUGAT SA-I STERGETI COMENTARIILE V-A DENIGRAT SI PE D-STRA--A-TI ZIS CA O SA STERGETI TOATE POSTARILE CALOMNIOASE---DE CE NU O FACETI?

    RăspundețiȘtergere
  10. Galben (in centru)=soarele interior al PĂMÂNTULUI.ROŞU =magma.ALBASTRU=apa de la suprafață.coada drapelului din lemn culoare maro=scoarța terestră.curbezi drapelul şi uneşti culoare roşie cu cea albastră prin coada maro.deci maro separă albastru de roşu.exact cum separă scoarța terestra apa de magma.până şi drapelul vă spune:ADEVĂRATUL VOSTRU DUMNEZEU ESTE DUMNEZEU PĂMÂNTUL.

    RăspundețiȘtergere