vineri, 17 februarie 2017

STRUCTURILE ROMÂNESTI SE AFLA , SUB AUSTRO - UNGARE !

                                             
                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                        
                              Image result for STEAGUL ROMANIEI

                      17  Februarie 2017,ora 6,05 dimineata !     


                                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata m-au  trezit mai multe glasuri care vorbeau numai despre Romania,si despre ceea ce ne asteapta pe noi,poporul român.
Iata dragilor ce spunea acel glas:

                    "Şi aici, se subjuge de fascism Structurile , prin care Ţara noastră se află sub austro -ungare !"

Dragii mei, eu ce pot să mai spun?Am scris întocmai precum mi s-a grait, chiar daca uneori ,cuvintele nu corespund gramatical .
Ne asteapta vremuri grele,dar vom trece peste ele nevatamati!
De ce spun acest lucru? Pentru că România este ŢARA  DUHULUI  SFÂNT, si este ocrotita de eventualii dusmani,si de toti cei care ar incerca să subjuge poporul român ales,poporul român care sfinteste.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului , ca sa ne ocroteasca si să ne ajute pentru a iesi din orice situatie grea ,care ne aduce suferinta.
                                     Cu dragoste,Maria.



Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA..



             



24 de comentarii:

  1. Tăriceanu este agentul de influienta a Ungariei.
    Toate faptele dovedesc asta: sotie unguroaica, sedinte in comun cu guvernul Ungariei, pozitia avuta in averea lui Godju, concesionarea Insulei Serpilor, recentele declarării anti-UE si anti-NATO, etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 februarie 2017, 18:27, bati campii dar rau de tot.

      Ștergere
    2. Dute ma iohanist-sorosist! a-ti terminat cu Dragnea, l-ati luat pe Tariceanu? Nu va convine ca acestia doi ies pe post si va demasca derbedeilor si tradatorilor de tara! Ia-l tu pe hitleristu tau pe care-l slujesti si intreaba-l cum a dat padurile patriei ale Romaniei le-a vandut la austrieci!!! Se vede deja si asta in tv. Dumnezeu sa va dea ce meritati!!!

      Ștergere
    3. Anonim 17 feb 18:27 i-a mai documentează-te și o să vezi că cel care a fost implicat în toate astea nu este Tăriceanu și a fost trădătorul securist Mihai Răzvan Ungureanu.DS

      Ștergere
    4. https://www.youtube.com/watch?v=aw4LHlgdOXM CEL CARE A VÎNDUT MOȘTENIREA GOJDU ESTE TRĂDĂTORUL DE ȚARĂ MIHAI RAZVAN UNGUREANU.LA CE NE PUTEAM AȘTEPTA DE LA UN UNGUR.

      Ștergere
    5. Dar tu unde te documentezi DS, pe siteurile cu stiri false? Le preiei pentru ca iti convine mesajul si apoi faci pe marea atotstiutoare.

      Ștergere
  2. Se împlinesc profețiile Sf.Parinte Arsenie;Bunul Dumnezeu să ne apere si să ne ocrotească de urgia ce vine peste noi; Transilvania a fost cedată ptr.100 de ani României,iar timpul a trecut;ungurii vor Transilvania dintotdeauna;eu locuiesc în oraș cu minoritate maghiară și cunosc cât sunt de sovini,vicleni și răi;multe s-au întâmplat și se întâmplă cu sprijinul si acordul autorităților noatre;să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului să ne acopere cu acoperământul său cel sfânt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum adică nevătămați?!poporul nostru nu va pati nimic rău?!Vai ce bine ar fi.!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar asa?!
    De ce nu sub otomani?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sub austrieci sintem acum ,le-am dat petrolul ,padurile si avem si un presedinte cu aceiasi limba nativa care-i sustine,azi se anunta o actiune contra firmei lor care ne exploateaza padurile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa ziceam si eu acum ceva timp in urma, si mi-am luat la injuraturi de numa' Simon Istvan. Szatmárnémeti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este cat se poate de adevarat ,asta am citit si eu in presa.Glasul dnei Maria a spus adevarul.

      Ștergere
  7. Nu mai este secret..este clar...neamț-o-unguro-austrieci...interese majore...iar noi în loc să le tăiem elanul...îi ajutăm...paradoxal ,nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa ajunga tinerii spalati pe creiersa le para rau, care acum fac jocurile lui hitleristu si satana de soros care ne dezbina ca sa ne poata vinde mai bine. Iar voi securisti nu sunteti romani? nu va pasa chiar deloc de tara asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 feb 23:59 după cum ai văzut spălătorii de creiere nu prea mai au subiecte de ieșit în stradă și se organizează pe facebook ce teme să aleagă.Vai de capul lor de imbecili,ei nici nu bănuiesc ce-i așteaptă că și-au trădat frații români pentru nenorociții de străini.O sa-i ajungă toate blestemele că au distrus viitorul țării și al copiilor pe care-i poartă în brațe pe la proteste.Degeaba au acces la informație că nu știu să discearnă binele de rău,așa retardați nu am văzut.DS

      Ștergere
    2. Anonim 23:59, tinerii astia de care vorbesti sunt extrem de inteligenti, mai inteligenti decat o sa ajungi tu vreodata sa fii. Nu-i mai pacaleste un parvenit de la coada vacii ca Dragnea. Numai cei cu mintea scurta se mai lasa pacaliti de tractoristul asta de C.A.P.

      Ștergere
    3. Anonim18 februarie 2017, 13:56, foarte adevarat !

      Ștergere
  9. Pina la urma toti sint de la coada vacilor sau sintem depinde daca vor sa faca ceva bun pt tara nu este asa de usor AR trebui sa inteleaga nu stau pe pamint vesnic sint si sintem doar vizitatori pt scurt timp averile nu au timp sa le cheltuiasca

    RăspundețiȘtergere
  10. 01:01,la ce gândire și limbaj ai vezi sa nu te ajungă pe tine blestemele alea de care vorbești

    RăspundețiȘtergere
  11. 13,56 pentru manevrarea tinerilor au facut peste noapte un milion de conturi false Sfintul Feisbuc,asa ca manipularea e mai inteligenta,iar odata Duhul scos din sticla e greu de pus la loc pina nu-si satisface poftele.

    RăspundețiȘtergere
  12. 01.01 limbaj de militian , se vede ! Mai calmeaza-te femeie , o sa iti plesneasca un vas la cap de atata ura cata e in tine .

    RăspundețiȘtergere
  13. Oare acest mesaj nu prevesteste ce se intampla acum?

    RăspundețiȘtergere