marți, 7 februarie 2017

TERORISTII VOR INCENDIA O CLADIRE MARE, ASEMANATOARE UNEI INSTITUTII !


                          Noapte de 6 -7 Februarie 2017,ora 0,30 !    

                                                           Dragii mei,

În aceasta noapte dragilor, în timp ce scriam aici pe BLOG, văd o Cladire de culoare deschisa (gri-alba), cladire ce era lunga si care avea (cred eu) un etaj ,sau maxim doua.Nu pot spune cu exactitate câte etaje.
Clădirea arata ca o INSTITUTIE mare.
O fortă nevazuta imi arata o incapere mare,in care se afla un barbat îmbracat in negru,cu masca pe fata si cu fes negru pe cap.
Acest bărbat, avea un bidon mare în mâinile sale, si stropea peretii interiori de la un capat la celălalt.
Văd cum locurile pe care turna acel lichid din bidonul mare, se inrosesc precum fierul în foc.
Se învartea în mijlocul incaperii, asa cum se apleca pe genunchi cu o dexteritate uimitoare. Ziceai ca este un titirez.
Când a terminat de turnat din bidon (canistra) tot acel continut,care cu siguranta era puternic inflamabil, bărbatul s-a oprit in mijlocul încaperii mari, si pentru a nu se mai intoarce ca un om normal,sa priveasca de jur imprejur la ceea ce tocmai facuse,s-a aplecat pe vine, si s-a invartit ca un titirez cu tot cu acel bidon în maini.
În aceasta clipă dragilor, văd o alta cladire ca o vilă,si tot de culoare deschisa,ce avea o tablita la intrare,pe partea stângă,agatată chiar la circa 1 metru spre stanga , de usa de la intrare,dar si ca înaltime  cam tot la fel, pe care scria ceva cu litere arabe. 
Cred că erau vreo 3 randuri scrise,pe tablita de circa 40 /60 cm, dar care scris ,erau numai cu insemne albe,specifice musulmanilor.
Un glas spune tare:

                  " Stăpânul !
                  Aici este Stăpânul vostru !"

Si mi se arata din nou,acea Cladire cu firma scrisa in limba arabă,in care s-a specificat clar,că acolo este STAPANUL celor care implinesc cu sange rece ATENTATE teroriste.
Unde era aceasta cladire, si mai ales ,care va fi Cladirea incendiata,eu nu stiu.
Image result for teroristiiImage result for teroristii
Dar vom auzi de o mare si cumplită TRAGEDIE !
Dragii mei,am fost acuzata de unii anonimi,de faptul ca, am postat despre teroristi si posibile ATENTATE, ca sa determin lumea sa nu mai mearga la PROTESTE.  
Fiecare este liber sa mearga ,unde vrea si cand vrea.
Îi asigur însă ,cu mâna pe inima îi asigur,că eu am postat din PORUNCA  LUI IISUS HRISTOS,care nu vrea moartea păcătosului,ci voieste ca sa fie viu si sa se intoarca la EL.
Mă  rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,ca sa apere ROMANIA si nu numai,si sa lumineze mintea celor care ne conduc ,pentru ca sa traim noi si copiii nostri ,în pace si-n liniste,si mai ales in siguranta.  

                                            Cu dragoste,Maria.


Dumnezeu există - Mărturii.: ATENTIE LA ISIS - TERORISTII !!! SA NU ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../atentie-la-isis-sa-nu-l...

Translate this page
3 hours ago - Trebuie sa ne amintim de acest articol cu ISIS,si de altele chiar, deoarece ... Dragii mei, se pare că Teroristii au ajuns in Transilvania,sau chiar .


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14
Translate this page
Jan 1, 2017 - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...
                                   ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!

37 de comentarii:

  1. Scumpa doamna, insa de acest gen de informatie politia ar fi trebuit in primul sa propage caci priviti cazurile din Franta. Lumea s-a lepadat de credinta de asta ceilalti prind puteri. Permiteti-mi sa va previn cu un lucru...cand folositi cuvinte referitoare la ... ei au un logiciel cu care vor supraveghea mesajele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În Franța a fost dejucat un atentat terorist și 4 persoane au fost arestate.Dacă se va întîmpla ceva la noi vor intra ca în brînză că Serviciile Secrete și SRI-ul se ocupă de altceva, decît să vegheze la siguranța națională.

      Ștergere
  2. Ar fi mai bine dacă le-ar scurtcircuit creierul romanilor care au ieșit în strada în apărarea unei porcarii de asa zisa justiție. O mafie uriașă îndreptată împotriva poporului. Justitia a distrus Romania din 89 incoace . Justitia a inventat corupția, hoția, mafia, sărăcia, și restul totul pt ca ei sa prospere.justitia dacă respecta legea (bineînțeles cele corecte) și nu ridica coada nimic din toate ilegalitățile de acum nu ar fi fost. E limpede și clar ca lumina zilei. Trebuie sa fii bătut în cap tare sa nu-ți dai seama de asta. De fapt de aia România este în situația asta jenanta de tot rasul lumii căci romanii habar nu au multe plus ca acționează intotdeauna în directiile total total greșite, după cum bine s-a văzut chiar și in zilele acestea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citi dintre noi stiu ce salarii si pensii au magistratii??Salariile aproape de 20mii lei iar pensii, o medie de 16 mii lei pe luna, cind media pensilor la muritorii de rind este de 900 lei luna,iar salariul mediu s a facut 1450lei???

      Ștergere
    2. Ce spui tu sorosistule ? Adica n-a furat nimeni in tara asta din '89 incoace ? Din '90 s-au apucat de hotie. Nu-ti amintesti dosarul Motorola ci toate celelalte !?

      Ștergere
  3. BOR,propunere, sa vada oamenii astia ca existati si lucrati
    Maine sau poimaine faceti slujba de sfintire in piata Victoriei, sa dispara ura impotriva romanilor, asta e rolul vostru, ca al fiecaruia pe rand ! Orice intarziere este o greseala !Cu Dumnezeu inainte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu,ar fi bine sa fie facute slujbe de sfintire in toate locurile unde in ultima vreme ura a ajuns la cote paroxistice.Numai Dumnezeu ne poate uni si ajuta sa trecem cu bine aceasta incercare.

      Ștergere
    2. Un atac terorist de amploare cred că ar fi cam 80 la sută undeva în occident.Acolo este ținta teroriștilor dar și ura lor nemăsurată.Și pe bună dreptate ce caută trupele NATO în Asia?Toate atacurile teroriste sunt răspunsuri de răzbunare către statele occidentale care au distrus mai toate țările asiatice cu petrol în subsol.Și mai este problema imamilor care îi instigă la ură și crimă,pt motivul imoralității rasei albe,plus religia lor ce vor s-o împrăștie forțat în toată lumea.Sper ca la noi să nu reușească să intre în țară,trag nădejde că SRI își va face treaba că ăsta e rolul lui,nu să subordoneze justiția și parlamentarii sau guvernul.

      Ștergere
    3. Usurel, ceea ce afirmati este doar ce se incearca sa ni implementeze. Cunosc familii de aceasta religie si sincer va spun ca ei sufera de aceasta imagine. Astazi privesc presa de ex si ce vad? Romani frati de-ai nostri scriu articole in presa straina aratand o imagine dezastroasa, plini de ura ... Sunt socata

      Ștergere
    4. Păi BOR se duce doar la cei din P-ța Victoriei că acolo sunt românii lui Iohannis,dar pe la Biserică cred că nu au trecut niciodată.Să le fie rușine,nu am încredere în popii aceștia securiști.Dacă Patriarhul Daniel i-ar fi cerut lui Iohannis să îndemne lumea la calm,la mediere și la credință,poate nu s-ar fi ajuns aici,dar el nu a făcut nimic în acest sens.DS

      Ștergere
    5. DS,Biserica nu se amesteca in politica, cica.Eu ma refeream insa numai la partea in care BOR ar trebui sa intervina, anume in locurile unde razvratitul lucreaza;
      in cazul de fata vorbim de piata Victoriei, chiar de Cotroceni.
      Nefacand asta BOR, isi pierde
      rostul, sprijinul ba chiar devine complice !
      Eu am scris ca sa-i lamuresc cum stau lucrurile, parerea mea !

      Ștergere
  4. https://www.facebook.com/de.clic.ro/photos/a.686424324802857.1073741828.686190454826244/1067511040027515/?type=3&theater

    RăspundețiȘtergere
  5. 2,01 nu numai asta, dar citesc acest blog litera cu litera pentru ca e un barometru pentru prezent si viitor,asa ca sa nu va mirati daca va intersectai cu astia cum m-am intersectat si eu chiar si cu unii de afara mai ales de la rasarit de Prut si Nistru.Rusii tocmai au devenit foarte interesati de ce se intimpla in Romania dar si adeptii lor din Bulgaria si Ungaria,pescuitori in ape tulburi.Asta e un semn ca le convine si cele ce se intimpla e cea ce-si doresc' aliatii' nostri dusmani.,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da anonim 7 feb 10:21 ai dreptate și Părintele Arsenie Boca spunea că atenția unor țări se va îndrepta asupra noastră,iar România va fi ocupată de Rusia,Bulgaria și Ungaria.La această nenorocire participă acum din plin Iohannis cu românii lui din Piața Victoriei.Bravo lor au reușit să ne distrugă și să rupă țara în bucăți,fără să se mai obosească cei de afară.DS

      Ștergere
  6. Treziti-va oamenilor!Uitati-va la noi!Totul este cu susul in jos!DIVIDE SI CUCERESTE!Asa se fac sclavi de milenii.
    Prostimea isi scoate ochii fara sa constientizeze ca, clasei politice nu-i pasa decat sa creeze distragerea atentiei poporului, ca in statele scenei Romania este dezmembrata,este facuta bucati si impartita.Atentia voastra este indreptata spre iluzie,realitatea situatiei este in spatele scenei.Priviti unde nu trebuie.

    Politicienii nostrii;guvernul si presedintia sunt de fapt marionetele adevaratei puteri care nu se afiseaza in public.
    Oamenii sunt intro transa permanenta si nu pot vedea ca cele mai elementare drepturi la libertate le sunt furate.
    Ceea ce fac romanasii nostrii acum, inclusiv domniile voastre care va batjocoriti unii pe altii este "parfum" pentru elitele conducatoare.Nu vreti sa intelegeti ca le respectati agenda de lucru intocmai pentru a instala Noua Ordine Mondiala.
    Nu va mai bateti pentru ei ca nu merita! Daca tot iesim in strada sa ne cerem libertatea noastra si anihilarea acestei clase politice care nu ne serveste pe noi ci pe
    EI!
    IN NUMELE DUMNEZEULUI NOSTRU,CONSTIENTIZATI CONTROLUL MENTAL IN CARE SUNTETI PRINSI! GANDURILE NU SUNT ALE VOASTRE,SUNT ALE LOR,SE FOLOSSC DE INCONSTIENTA VOASTRA CA SA CREEZE CU PUTEREA VOASTRA!
    DRACUL ISI IMPUNE VOINTA SA SI VOI O MANIFESTATI CU PUTEREA ENERGIEI VOASTRE.
    VOI SUNTETI PUTEREA DIVINITATII! LA VOI STA VOINTA.IMPUTERNICITI-VA! DECLARAND CU TOATA PUTEREA VOASTRA CA SUNTETI FIINTE SUVERANE!RECUNOASTETI DIVINITATEA DIN VOI,CACI DE ACOLO VINE PUTEREA DE CREATIE
    NU DIN EXTERIOR.PUTEREA STA IN UNITATE NU IN DEZBINARE.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi cei care constientizam pericolul in care ne aflam si in care se afla Romania, sa ne rugam. Puterea rugaciunii este mare.D-zeu sa ne apere si sa ocroteasca Romania.

      Ștergere
    2. D,ai dreptate. Istoria se repeta, e ca pe timpul fanariotilor,poarta e alta.Te intreb si pe tine, ai citit cartea Rapirea pe a noua planeta? Are un mesaj politic care nu convine ocultei

      Ștergere
  7. Maria,nu mai are rost sa faci apel la cei care nu au conștiință. ESTE PREȚIOS TIMPUL... Lasă fiecare sa creadă ce vrea.Cine vrea sa te aprecieze bine,cine nu crede,e la fel de bine.Multe gânduri bune și o caldă îmbrățișare din Tm.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ha ha ha. Fraierii care au ieșit în strada pt Klaus. Din discursul lui de azi a reieșit clar ca nu dorește binele tarii, unire, libertate și drepturi pt oameni, bunăstare. A reieșit clar ca i-a folosit ca pe niște marionete , ba chiar le-a mulțumit ca au ieșit cu copiii punându-le viata în pericol. Pt asta ați ieșit voi baaaa???! Asta care va vrea la pârnaie și va vrea în strada pt bunăstarea lui și a instituțiilor de forță cu orice preț chiar și al copiilor voștri??! Fraierilor. Ha ha ha ce ma amuza, v-ați luat teapa pt a suta mia oara.bine va face!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:48, nici el , nici astialati, habar nu au ce faca, sant doar niste legume teleghidate

      Ștergere
    2. Anonim 7 feb 13:48 nu mai rîde că nu și-au luat ei țeapă,nu te-ai prins că prin mesajul lui le-a dat de înțeles să nu cedeze și să rămînă în stradă pînă la căderea guvernului? Eu cred că nouă ne-a dat țeapă,celor care nu suntem românii lui.

      Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. PRIETENI dragi, care doriti linistea si PACEA acestei TARI.
    O sa vedeti că-i va alunga BUNUL DUMNEZEU din strada. Dar cu ce pret???
    sa nu uitam acest articol :Dumnezeu există - Mărturii.: INUNDATII ! APĂ PESTE ROMANIA !!!
    mariaghiorghiu.blogspot.com/.../inundatii-apa-peste-r...
    Translate this page
    1 day ago - Iar Apa peste Romania ,venea ca din cascada pe Pămant. Dragilor,vom auzi de grave Inundatii peste ROMANIA, inundatii ce vor veni ca ...,sa u DOAMNE FERESTE, sa fie DUMNEZEU atat de mânios pe noi FII SAI,si sa ne trimita CUTREMURUL cel mare. Pentru că ,are toate motivele sa fie mânios pe al Sau Popor ales.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, tu doresti pacea hotilor? Ce pace e aia?

      Ștergere
    2. Termina Anonim7 februarie 2017, 23:23. Hot esti tu cu sorosistii tai. Nu te apuca sa spui tampenii caci dai dovada de prostie.

      Ștergere
  11. 08: 36 , pe mine ma intereseaza mesajul pe care trebuie sa-l dea BOR, si comfruntarea cu pacatul pe care trebuie sa-l sfinteasca.Pacatul e acolo, in piata, iar BOR trebuie sa fie apararea noastra si a lor , pacatosilor.Asta e rolul lor. In felul acesta,bisericile si manastirile romanesti vor prinde putere, n-or sa mai poata fi ,,atacate'' cum se intampla acum.
    Sa vedem implicarea BOR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7 feb 15:35 tu te auzi ce spui,care BOR să meargă în Piață,sataniștii și masonii,care conduc Biserica Ortodoxă? Nu ți-ai pus întrebarea de ce Patriarhul Daniel nu i-a cerut lui Iohannis niciodată să facă apel la calm,pentru că nu se vrea. Ei au alte planuri cu România,dar prostimea,care urlă acum în stradă nu știe și se lasă pe mîna acestor maleficii.

      Ștergere
    2. BOR se văitau şi ei că guvernul le-a redus bugetul cu 80%.asta doar aşa ca să pună paie pe foc.

      Ștergere
  12. Sigur ne potolește Dumnezeu! Draga,Maria,nu te nacaji!Într-o zi se va descoperi cit timp ai perdut ptru a ne deschide okii!feli

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne, da-le minte si vedere orbilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 23;29
    eu sant convins ca nu toti sant asa!
    ar fi foarte grav sa fie...

    RăspundețiȘtergere
  15. DS eu cred ca asta e doar inceputul,pina la urma tinerii o sa-si ia soarta in propriile miini,si asta fara si in ciuda neamtului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Iata ca s-au intors ninsorile.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.dcnews.ro/marele-plan-yugoslavizarea-romaniei-jocul-serviciilor-straine-in-romania-de-astazi_532028.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Articolul TERORISTII VOR INCENDIA O CLADIRE MARE, ASEMANATOARE UNEI INSTITUTII ! , se potriveste cu un articol din presa unde scrie ca teroristii au atacat un spital din Kabul si a omorat doctori si pacienti in total numarul mortilor 30 persoane.
    Daca doriti cititi articolul si ve-ti vedea asemanarile cu mesajul dvs.
    Atac terorist la un spital din Kabul: 30 de morți
    http://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/spital-din-kabul-atacat-operatiunea-antitero-e-in-desfasurare-683346

    RăspundețiȘtergere
  19. (VIDEO)Teroriști deghizați în medici au atacat spitalul din Kabul. Zeci de oameni au fost uciși
    http://www.rfi.ro/social-93601-teroristi-deghizati-medici-atac-spital-kabul

    RăspundețiȘtergere