miercuri, 8 februarie 2017

CUTREMUR INTENS !

                             
                           ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

              
                             
                                      8 Februarie 2017,ora 7,34 dimineata !

                                                            Dragii mei,

In aceasta dimineata dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragii mei in spatele meu  înspre Sud, văd un şanţ nu prea mare, ca un mic pârâu fara apa.
Aici pe aceasta bucata de pămant ,erau numai deseuri,.bucati de hartie,cartoane,etc ,etc.
O lumina orbitoare ca de Soare,lumineaza numai acest şant,pe care erau adunate gunoaie, când ,dintr-o data a inceput un CUTREMUR intens,care misca de la locul lor acele hartii si cartoane.
                                                 Image result for seismograf..

Prieteni dragi, vom auzi de un alt CUTREMUR mai intens,un CUTREMUR care ,probabil va face sa se scufunde Pămantul la suprafata,sa se crape,sa ia forma de covata pe alocuri.
Unde anume va fi, si cand va fi,eu nu stiu dragii mei.
Dar pot sa va spun, ca va fi destul de intens.
Stim cu totii, ca DUMNEZEU mai păsuieste ROMANIA de CUTREMURUL cel mare.


CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurul-cel-mare-...

Translate this page
Sep 17, 2016 - Cred că acum v-ati linistit dragilor. CUTREMURUL MARE nu va veni acum! Mai dureaza! Cât mai dureaza,eu nu cunosc; dar cu siguranță voi ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 12/27/16
Dar oare ,meritam? In aceste zile am dat dovada de ură faţă de Aproapele, de mare dezbinare, si inca suntem dezbinati in continuare.
Cât sa ne mai suporte DUMNEZEU,vazând ura si rautatea romanilor,unul fata de altul  din aceste zile?
Oare ce pedeapsa ar trebui ca sa primim de la BUNUL DUMNEZEU,ca sa ne iubim ca frati ce suntem întru IISUS HRISTOS???
Va spun acest lucru din propria-mi experienta!
Pana ce DUMNEZEU nu mi-a luat mama,tata si fratele, unul după altul ,pana in anul 2000,eu nu m-am intors la EL,trup si suflet ,inima si cuget.
Am asteptat pedeapsă si necaz,durere si lacrimi, umilinta si pocainta,pentru ca acum sa fiu aici,si sa va aduc DOVEZI de EXISTENTA a SA.
Sa nu asteptam toate acestea fratilor!
Ci sa fim buni,sa fim uniţi,sa fim milostivi si gata de a ne da viata unul pentru celălalt, in orice clipă.
DOAMNE  AJUTA !
                                         Cu dragostea,Maria.


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !





https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


131 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Intr-o noapte f. rece, 10 minute inainte de miezul noptii, UN MARE CUTREMUR va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul.

      Ștergere
    2. Cutremur de 8 ore???? Ce mai e si asta?pe ce te bazezi când spui asta ???

      Ștergere
    3. Se bazează pe profeția a 3a de la Fatima care circulă pe net.
      Ideea e că ne atragem tot ceea ce investim cu emoție puternică, cu convingere.

      Ștergere
    4. Ramona 20:37, multa rabdare mai are d-na Maria cu tine!
      Ura ta “obsesiv compulsiva ” iti reconfirma boala si nu numai…

      Ștergere
    5. Doamne fereste! si 8 minute ar fi prea mult.

      Ștergere
    6. Anonim 20:37, ce studii ai? Un cutremur mare care tine 8 ore este mai mult dacat poate terra suporta .Cine va baga in cap o asemenea prostie?

      Ștergere
    7. Anonim 8 feb 20:37 am văzut și eu această previziune pe net, dar nu prea cred să se întîmple așa.Sunt suficiente 8 secunde sau 8 minute și suntem făcuți terci,dar în 8 ore îți dai seama,asta înseamnă că vom dispărea de pe fața pămîntului.DS

      Ștergere
    8. 8 ore = cutremure in sir... incepe cu intensitate mica si se termina cu intensitate mare.
      Ai inteles, anonim 00:34????
      p.s. Unui om destept ii place sa invete. Unui prost, sa invete pe altii. Anton Cehov

      Ștergere
    9. Pe lângă această profeţie uimitoare, Arsenie Boca a mai prezis și sfârșitul comunismului și începutul unei ere mult mai rea, în care ororile vor fi și mai mari.

      „Zdreanţa roşie, secera şi ciocanul, steaua cu cinci colţuri o să dispară, dar va veni steaua cu şase colţuri, anarhia, şi va fi vai şi amar de lume (…)

      Asta va fi peste mulţi ani, şi nouă, Dumnezeu nu ne va hărăzi să vedem acele vremi (…) Mie nu-mi va fi dat să văd, după sărbătoarea deşartă a victoriei, câţi dintre cei drepţi au mai rămas.

      Căci după această victorie deşartă, puţini dintre cei drepţi vor fi în picioare şi la sărbătoare.

      Peste tot vor fi naimiţi (vânduţi duşmanului) şi abia atunci va începe o noua luptă, fără jertfă de sânge, dar la fel de lungă ca şi cea pe care am început-o noi acum!”

      „Zdreanța roșie”, adică comunismul, a apus de mai bine de 20 de ani și a fost înlocuit cu capitalismul.

      Steaua cu șase colțuri este simbolul reprezentativ al masoneriei. În consecinţă, ei sunt cei care controlează acest capitalism și această pseudodemocraţie. Arsenie Boca s-a referit la perioada aceasta, în care avem neșansa să ne ducem existența.

      Steaua cu 6 colturi este folosita in Masonerie si se găseşte si in alte bine cunoscute ordine de tip secret.

      Într-o alta carte „The Second Mile” este scris „… steaua cu 6 colturi este unul din cele mai vechi si mai puternice simboluri”.

      Deoarece conţine semnul „666” este considerata a fi cel mai puternic simbol a lui Satan si este folosita de toţi vrăjitorii, magicienii, sataniştii, ocultiştii.

      Prima grupa de 6 este alcătuită din laturile triunghiului in aceeaşi direcţie cu acele de ceasornic, a doua grupa din laturile opuse acelor de ceasornic, iar ultima din părţile hexagonului din interior.

      În acest fel, Arsenie Boca a făcut subtil legătura între capitalism și masonerie.

      De asemenea, tot părintele a insinuat, în mod indirect, că în prezent trăim timpurile conduse de Satan, iar instrumentele sale stau în societățile oculte.

      Interesant este că aceste timpuri nu vor ține la infinit și după cum spunea și Arsenie Boca, va veni o vreme când lupta celor drepți va începe.

      Chiar dacă o să dureze foarte mult timp, în cele din urmă, dreptatea și bunătatea va învinge și abia atunci oamenii pot spune că trăiesc liberi și fericiți.Anonim00:26nu mai gandirea inapoiata de la anonim 20:37 nu apartine lui anonim 00:34,ea a mai scris Aveti un caracter pueril din care nu lipseste infamul caracteristic unui om care nu are nici un Dumnezeu. Felul in care momiti oamenii rataciti care sunt insetati de intriga care indiferent de studii se manifesta asemeni unui animal,acest fel,ma face sa cred cu tarie ca sunteti un om periculos.Am urmarit si scurta prezentare televizata,fara a baga de seama ati fost luata in ras,subtil,sunteti unealta de care este nevoie pentru notorietate.Brancu care credeti ca va sustine este ziarist cu studii ,stie foarte bine psihologia umana.Cerintele pietei ,din pacate,contin si oameni asemeni dumneavoastra.Din fericire nu o sa ramaneti in istorie,sfatul meu este sa profitati cat mai puteti ,puneti banii la ciorap . Dar dupa cum se observa Maria are teama si se apara nefacand publice comentariile ce o pot defaima.Ura si aciditatea cu care comentezi impotriva mea ma face sa cred ca port un dialog cu Maria.Daca vei crede intr-o vedenie falsa, apoi diavolul in vis te va invata " proorocii ". Diavolii spun lucruri care o sa se intample peste o luna, peste doua, sau peste trei luni. Sunt draci care ghicesc viitorul Si tu spui : " Mai, sunt adevarate !" Pai, ce-am visat eu saptamana trecuta, s-a adeverit acum !" Acestia sunt draci vrajitoresti, care stiu viitorul.Sufletul nostru are trei parti :
      - partea rationala, este deasupra sanului stang pana la furca pieptului;
      - partea manioasa, este in mijlocul inimii, si
      - partea poftitoare, care este din mijlocul inimii pana la buric.
      Toate aceste trei parti ale sufletului nostru au virtutile lor, patimile si visele lor. Trebuie sa le cunosti care sunt din partea rationala, care din partea manioasa sau din partae poftitoare.

      Ștergere
    10. Anonim 10:13,ai invatat o maxima.Cutremure in sir cu intensitate mica sau moderata sunt in fiecare zi ,la nivel planetar.Aveti grija ce va doriti ,de regula cutremurele se fac simtite acolo unde sunt si probleme energetice .Spre exemplu in ploiesti nu sa simtit deloc.Conform Institutului Național de Fizică a Pământului, cutremurul s-a simțit puternic în București, Constanța, Tulcea, Iași sau Craiova.
      Iata scumpilor inca un semn ca trebuie sa va indreptati.

      Ștergere
    11. Anonim 9 Febr. 10:56, toata stima pentru punctul tau de vedere!

      Ștergere
    12. 10.56 este Ramona, dar cum de a dibuit-o 00.36? Probabil a postat pe blog despre cutremurul de 8 ore

      Ștergere
    13. Anonim 17:55-multam fain, Chucky.

      Ștergere
  2. Nu ajunge, se știe că mișcările masive de oameni generează mișcarea Pământului...răul nu s-a potolit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 8 feb 19:14 răul nu s-a potolit pentru că nu a dorit Președintele și menține această stare de dezbinare,pentru că are o mare satisfacție să vadă românii chinuiți.El este un om fără suflet și ca atare nu poți avea mari așteptări.DS

      Ștergere
  3. Nu știu dacă doamna Gheorghiu s-au alt cineva a avut o viziune cu un cutremur puternic .Știu că aceea viziune vorbea despre faptul că acel cutremur se va produce iarna iar cele 3 cutremure de azi nu reprezintă o veste prea bună.Aseară anticipam că se va produce un cutremur în următoare zile pentru că am niște capacități extrasenzoriale .Nu am darul doamnei Gheorghiu de a vedea acele lucruri minunate .Eu simt cu câteva ore înainte de producerea seismului creșterea câmpului electromagnetic al pământului care se manifestă prin furnicături și înțepături la nivelul feței,capului ,mâinilor.Problema este că nu pot preciza unde se va produce și nici când va avea loc cu exactitate.Ce pot spune acum că șirul va continua și probabil următorul va fi tot în apropiere de 5.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant! Dezvolta , te rog, subiectul.

      Ștergere
    2. Am observat aceste lucruri de mult timp și am observat că senzații descrise mai sus preced cutremurul.Ce m-a frapat este că senzațiile nu sunt legate de cutremure care se produc în zona Vrancea ci am avut astfel de manifestări chiar la cutremure din Asia de est.Evident că dacă aș mai spune cuiva așa ceva voi fi întrebat dacă am toate țiglele pe casă ori am probleme cu scufia.O chestie interesantă s-a produs în seara de dinainte cutremurului din 26 decembrie 2004 din Indonezia .În jurul lunii a fost un cerc perfect luminos ca un inel cu un diametru de 10-12 ori mai mare decât luna.După aceea pământul a vibrat ca un clopot luni de zile și asta am simțit prin tălpi.Eu am mai scris informația asta vor avea loc evenimente deosebite în perioada următoare.Spun asta pentru că în biserica în care merg duminica la Liturghie de vreo 3 luni două candele se mișcă singure în timpul slujbei circa 20 de minute.Duminică s-a produs un alt lucru straniu un lanț care susține candelabrul a început să vibreze și să se miște singur ca și cum cineva ar trage de el.În cea de a 2 noapte de Paști am văzut un cer uriaș de lumină în jurul lunii cu un diametru de 30 -40 de ori mai mare ca luna.Apoi în timpul verii am văzut în multe serii luminii care se aprindeau pe cer ca și cum cineva ar aprinde o lumină în cerul împărțit în pătrate ca la șah unul după altul.Astă vara din coperțile unei cărți a început să curgă ulei.

      Ștergere
    3. Foarte interesante perceptiile dvs.Important este sa ne tineti la curent.

      Ștergere
    4. Apropo de evenimente rușii au ucis într-un bombardament din Siria 3 soldați turci și au rănit 11.Să vedem cum răspund turcii.
      https://www.realitatea.net/un-avion-militar-rusesc-a-ucis-din-gre-eala-trei-soldati-turci-rusia-a-fost-un-accident_2031253.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=

      Ștergere
  4. A început să se facă dreptate și să cadă decizii și procurori nedrepți...credeau că justiția divină nu va asculta glasul poporului care cere...dreptate!!! și protecția Guvernanților care vor binele românilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu glasul poporului ci, rugaciunile tuturor celor care au "vazut/simtit" pericolul, care pandeste Romania.

      Ștergere
    2. Doamne ajuta! Pace si dreptate sa fie peste Romania! cucuveaua este preocupata ca nu va fi sustinuta de gu ern in atrocitatile ei pe care le face impreuna cu sri-ul. Cucu ea sa sti ca nu-ti mai tine, lumea s-a trezit.

      Ștergere
    3. Anonim 8 feb 19:17 au făcut asta de ochii lumii pentru că pe înregistrarea cu Băsescu apare numele Cameliei Bogdan.Iar pe înregistrarea cu Ghiță apare numele lui Coldea și Koveși,pe Coldea l-au ascuns,dar pe Koveși de ce nu o trage nimeni la răspundere?Știm toți că e protejata serviciilor,dar trebuie să scăpăm de această teroare în care trăiesc românii.DS

      Ștergere
    4. L-au ascuns doar un pic pe coldea, din nou este operativ...

      Ștergere
    5. Anonim 9 feb 19:57 ai dreptate Coldea își vede de treabă din umbră ,dar e tot la butoane.După ce au apărut pe filmările lui Ghiță,Coldea și Koveși intr-un stat de drept așa cum îi place lui Iohannis să spună,erau de mult anchetați și demiși dar după cum se vede nu s-a întîmplat nimic.Justiția nu are nimic de spus atîta vreme cît țara e condusă de Servicii Secrete și trăim mai rău ca în epoca comunismului.Cel puțin atunci oamenii aveau servici,aveau învățămînt de calitate, spitale fără bacterii și oamenii nu se dușmăneau ca acum.DS

      Ștergere
  5. Dragii mei,

    Ne vedem in asta seara prin SKIPE ,la AGENTIA VIP,incepand cu ora 22 ! Va astept cu mult drag si cu multa dragoste sufleteasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va asteptam cu mare dragoste si cu vesti bune.

      Ștergere
    2. Dar ce faci acolo?

      Ștergere
    3. Maria,iti multumim.Te vom urmari cu toata dragostea.

      Ștergere
    4. Ramona 19:58, iar iti provoaca ura compulsiva deliruri?
      Stim toti cat de mult o urasti pe d-na Maria...

      Ștergere
    5. Până la urmă.... de ce nu a-ți apărut??? A apărut soția lui Ilie Năstase, Simona senzual și încă o parașuta. Eu nu cred că ați primit mesaj,, Cristi Brancu e omul lui Dumnezeu, e aparat de divinitate "Pe bune??? ASEMENEA OM???

      Ștergere
    6. RAMONA MARIA PIT 19:58/12:35,
      Stim ca ai spus ca tu "ai o misiune" (?!), astfel incat o sa continui sa postezi pe acest blog. Sub anonimat ! Veninul URII si NEPUTINTEI tale fata de d-na Maria, TE DAU DE GOL insa ! Bine, nu te-ajuta absolut deloc nici...mansarda!

      Am inteles ca esti…in misiune, undercover, gen “anonim” Ramona (!), si nu vreau sa te agit mai mult decat esti deja, mai ales ca nu stiu daca ti-ai luat medicamentele.

      Problema insa este ca ai incurcat adresele: “misiunea” ta nu este aici, ci la Bagdasar Arseni, zis si…9! Nu stii cine este tipul ? Ghinion !

      Acolo te asteapta singurul public care-ti poate oferi maxima audienta si fara sa te contrazica cineva si este locul unde poti sa te declari ce vrei tu: guru-duru, misionar , mesia in misiune, ce vrei tu !

      PS: Tot agramata ai ramas !

      Ștergere
    7. 19:11, chiar asa rau ai ajuns ?! Obsesia este o pasiune negativa. Cine te crezi tu de iti permiti sa-ti judeci semenii, aud ?! Cine ??? Dumnezeu, cumva ? Imi este mila de familia ta, cate trebuie sa indure de la tine ! Rusine !!!!

      Ștergere
    8. Ramona,vrasmasul tau e medicu' care l-a invins pe crestinu' neortodox

      Ștergere
    9. Ramona 22:57,

      Despre d-na Maria ai spus recent ca are un “caracter mizerabil” si ca acet blog este “mizerabilul blog pe care l-a creat pentru bani , faima si furt de energie”. Asta-i tare cu…furtul de energie !
      Oamenii care o respecta si o apreciaza pe d-na Maria, cu siguranta nu “gusta”…epitetele tale.

      De asemenea, ai mai spus despre tine, ca “am postat si o sa postez in continuare” (!) , chiar daca nu mai esti dorita aici si ai primit INTERZIS chiar de la d-na Maria.

      Ce ziceai tot…TU ? “Obsesia este o pasiune negativa” !
      Atunci, de ce MAI CONTINUI sa postezi aici ? Simplu: te OBSEDEAZA ura fata de d-na !Maria !
      Obsesia nu este o “pasiune”, asa cum ai numit-o tu, ci este tot o forma de boala !
      Deci, cui de cine ii este mila ?!
      Ref. la cuvantul “rusine”, atat timp cat tu nu-i cunosti sensul, este bine sa nu il folosesti, ca sa nu il aplici gresit si sa te faci de…rusine !

      Fata de oamenii bolnavi eu nu fac obsesii, acestia au nevoie doar de medicamente si compasiune.
      In plus, nu ma “lupt” cu oameni mai slabi decat mine, pt. ca lupta ar fi inegala si lipsita de fair -play,

      Tot ce era de “aratat” despre tine, s-a vazut.
      De acum inainte, faca-se doar voia d-nei Maria !

      Ștergere
    10. 00:49, tare singura trebuie sa fii ! Cine este Ramona si de ce o urasti ? Toate frustrarile tale le arunci asupra acestei persoane, Ramona. Esti o persoana atat de mica din punct de vedere uman. Nu ai prieteni! Toata ziua stai si te gandesti cum sa distrugi ceea ce construiesc altii si asta in primul rand din invidie, pentru ca TU nu te poti mobiliza sa-ti domini blazarea. Inca o data, sa-ti fie rusine! Esti femeie matura si singura ta mare satisfactie este sa arunci venin asupra semenilor tai!

      Ștergere
    11. Anonim 00:49,ora la care ai scris pe acest blog imi arata clar ce fel de persoana esti.Problema ta nu ma intereseaza ,atacurile tale ma amuza.Continua ,esti haios.

      Anonim 08:52 ,ai descris perfect omul care se ascunde in anonim 00.49.

      Ștergere
  6. Mi e mila de bieții Oameni care stau la Cotroceni afara în frig. Oare cat mai trebuie sa pătimească acest popor? Da, dreptate se va face dar cu cate sacrificii când puteam trai liniștiti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Probabil ca ne vom mai cutremura pana ce unii se vor lumina. Eu nu am văzut atâta înverșunare la nici un președinte. Tine cu dinții e Puțin spus de un scaun, dar în sfârșit a luat o și el peste bot. Va face orice măgărie posibilă pentru putere. Asa arata un om fără Dumnezeu. Dar cu multe rugăciuni vom scăpa cu siguranță de acest dușman al poporului român. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puterea este la PSD si Dragnea se tine cu dintii de scaun .Nu dezinforma ca te bate Dumnezeu .

      Ștergere
    2. Mihaela Opriș o vorbă spune pe cine nu lași să moară,nu te lasă să trăiești.El trebuia demis de mult timp și nu se mai ajungea aici. Mișcarea pe care trebuie să o facă acum urgent parlamentul,este sa-l demită pe Helvic și pe Koveși.Atîta vreme cît țara asta e condusă de Serviciile Secrete și DNA nu se va rezolva nimic și oamenii vor trăi în teroare.DS

      Ștergere
  8. Din punct de vedere lumesc ( omenesc) nu se mai poate face nimic .Dumnezeu are planul lui ca-ntotdeauna si nu-i va lasa pe-ai sai fie ci-o fi , ctremure, razboaie si alte nenorociri .

    RăspundețiȘtergere
  9. energia negativa acumulata de zile intregi in tara noastra,ar putea declansa un mare cutremur.este prea multa ura.Doamne ajuta sa nu fie asta deznodamantul.ar trebui sa ne calmam si sa ne iertam.eu,azi l-am iertat pe presedinte.cred ca a avut o mica parere de rau cand a iesit la Cotroceni si i-a vazut pe acei oameni acolo in frig si zapada spunandu-si nemultumirea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost adusi de partid din Olt Dolj si Teleorman. Sunt membrii PSD si vin cu masini scumpe bmw ,audi,etc Dumnezeu vede minciuna si o sa va pedepseasca, daca dezinformati.

      Ștergere
    2. Staai linistit ca acest nazist nu are sentimente...are gena lui hitler in el, se vede dupa ranjetul pe care-l afisaza.

      Ștergere
    3. Anonim 8 feb 20:37 de unde ai tras tu concluzia aceasta?Dacă ar fi avut o mică părere de rau și i-ar fi fost milă de acei oameni nu se comporta așa în Parlament și le-ar fi transmis un mesaj de îndemn la calm.El trebuia sa-și ceară scuze pentru gafa făcută că s-a alăturat manifestanților și i-a numit românii lui,iar pe ceilalți i-a ignorat.Tu spui că l-ai iertat,eu nu pot sa-l iert,să mă ierte Dumnezeu,nu pot.

      Ștergere
    4. Dar ar trebui să vă amintiți mereu că 99% din întreaga populație a globului este asuprită de doar 1%. De ce se produce această anomalie? Pentru că acest 1% știe cum să vă dezbine, să vă învrăjbească. Lipsa voastră de înțelegere, de coeziune vă face proprii voștri dușmani.
      Dacă v-ați uni forțele, dușmanul vostru comun n-ar rezista nici o zi.

      Ștergere
    5. Daca el e Presedintele Romaniei nu toti suntem romanii lui?Pe vremea regilor nu eram toti romanii lor?

      Ștergere
    6. Anonim 9 feb 10:19 el nu e nici măcar presedintele celor din Piața Victoriei este doar o marionetă a Serviciilor Secrete. Din păcate cei naivi și manipulați nu știu ce îi așteaptă de la acest om fals și dezbinator,care a rupt țara în două.DS

      Ștergere
  10. La antena stars urmeaza SIMONA SENSUAL,TRANSFORMARE RADICALA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SIMONA SENSUAL?! hahaha Asta cine mai e?

      Ștergere
    2. Si dupa ea urmeaza bomba zilei: Chucky Ramona !

      Ștergere
    3. Degeaba am asteptat-o pe Maria,Brancu avea cu totul alt program.Pacat.

      Ștergere
    4. Eu de unde sa stiu cine e aceasta simona sensual?Ei stiu ce aduc in emisiune.

      Ștergere
    5. 23.02- mitocanule,nu mai ai loc de mine?

      Ștergere
    6. Am intrat la BRANCU,la inceputul emisiunii.

      Ștergere

    7. Anonim 19:04, alias RAMONA MARIA PIT,

      Da', de ce ma faci mitocan, cu ce te-am jignit ?
      Daca tu spui ca nu am loc de tine, s-ar putea sa fie din cauza ca esti supraponderala, dar tot tu ai recunoscut asta!

      Observ ca, incet-incet te lasa nervii si revii la vocabularul care te-a consacrat, ca sa nu mai vorbesc ca ai uitat ca esti (asa ai crezut !)…in “anonimat”(??!!).

      Ștergere

    8. Anonim 23:02,se pare ca singurul care cedeaza nervos esti tu.Ai pareri gresite ,te zandare cineva si tu vinuesti pe altcineva.Nu pot decat sa ma amuz.

      Ștergere
    9. 10:03 Razi tu, dar nu e rasul tău. Faci orice ca sa fii băgat in seama. In curând nu-ti va mai Răspunde nimeni răutăților tale. Sa văd atunci cu ce energie ai sa te mai hrănești. :))))))

      Ștergere
    10. Anonimul de la 23:02, este barbat ?! Daca da, atunc, se xplica obsesia pentru Ramona.:))))))

      Ștergere
    11. Anonim 16:35,astept nerabdatoare .

      Ștergere
  11. La Cotroceni sunt mulți oameni vîrstnici,aceia se vor înbolnăvi sistemul imunitar al omului bătrîn e slab.Acum cînd e frig mai vine și ger ar fi bine să nu mai iasă,și tinerii vor avea o soartă asemănătoare iar banii primiți pt proteste se vor duce în buzunarele doctorilor și în farmacii. GHINION!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 8 feb 22:31 cei care manifestă în Piața Victoriei nu au nici pe dracu,sunt tineri,sănătoși tun și bine remunerați. Cei de la Cotroceni sunt oameni simpli,bătrîni,bolnavi și nu au bani nici măcar de medicamente,dar președintelui nu-i pasă de ei.În loc să aibe un discurs echilibrat și să facă apel la calm,sa-i îndemne pe oameni să înceteze protestele de ambele părți,el a preferat să facă circ în Parlament.Acest individ menține manifestanții în stradă pînă în 14 februarie,cînd are Dragnea termen în proces,pentru că se urmărește arestarea lui și destabiliza guvernul.El vrea să se facă o remaniere și să aibe un guvern de marionete,ușor de șantajat și controlat.DS

      Ștergere
  12. Probabil un cutremur intens, dar de vreo 6 grade. Ca acela mare nu vine acum.

    RăspundețiȘtergere
  13. 22.31 americanii au facut un studiu pe oameni tinuti ore in sir intr-o masina frigorifica comparati cu un lot la temperatura normala,iar rezultatul a aratat ca cei tinuti la frig raceau mai putini si aveau imunitatea mai pregatita pentru raceli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha ha, erau deja morți!
      Alt studiu de trei lei.
      E adevărat ca temperaturile scăzute ucid microorganisme neprietenoase cu oamenii, însă imunitatea crescută este dată de o sănătate buna, de o alimentație corectă si nu strictă si de o foarte buna stare psihică de mulțumire.
      Nemulțumire +frig=vizită la medic, farmacie si o gaură mare in buget pentru recuperarea sănătății.
      Un om sănătos are in primul rand o minte sănătoasă, o gândire limpede si o inimă plină de iubire si compasiune pentru semeni si tot ce este viu.

      Ștergere
    2. 00.07 Mens sana in corpore sano !

      Ștergere
  14. 22: 31, ai o sticla de palinca sau un tort la alegere, daca stii motivul pt. care omul expus la frig e mai rezistent.
    Valabil si pentru oricine altcineva, om de stiinta ce-o fi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-ne cu experimentele si cu premiile 23.58.

      Ștergere
    2. Autosuficienta, aproape ordin, este

      Ștergere
  15. Ba cred ca a fost in inspectie ca la guvern.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ba eu nu cred in mila lui fata de romani cred ca a fost in inspectie, ca la guvern si ca sa dea bine.oare nevasta lui ce impresie si-a facut despre cum s-a comportat, oare nu se gandeste dl. ca poate ramane in istorie la fel de detestat ca ceausescu sau ca basescu?oamenii astia cand aj in ac functii nu se gandesc ca tb sa slujesca tara si poporul cu onoareR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela Strungaru aceste două lichele nu o sa-i ajungă lui Ceaușescu nici la degetul mic. Ceaușescu chiar dacă nu avea multă școală și nu știa vreo limbă străină,ne-a reprezentat cu cinste peste tot în lume și a impus respect tuturor.Pe cînd acești hoți cu diplome și tupeu golănesc de borfași,doar au furat pentru ei și nu au lăsat nimic notabil în urma lor. Cel putin Ceaușescu a construit atîtea obiective importante și ne-a lăsat țară întreagă și fără nicio datorie,pe cînd acum suntem în faliment și pe marginea prăpastiei.Așa că nu există termen de comparație pentru că Ceaușescu a fost un patriot și un erou,pe cînd aceștia sunt lași și trădători. Băsescu și Iohannis va ocupa cea mai mizerabilă pagină din istoria României.Sper să nu-și dea sufletul pînă nu-i va ierta întreg poporul român,care a fost batjocorit și umilit.

      Ștergere
  17. sunt convinsa ca ei traiesc acolo intr o lume a duhului iar dumneavoastra vorbiti si cu dansii ! slava LUI DUMNEZEU pentru toate si pentru oameni ca tine

    RăspundețiȘtergere
  18. Dumnezeu sa ne daruiasca pacea si linistea in tara noastra si in inimile noastre.Tineretul nostru nu cumoaste istoria tari ? Oare nu stim ca a fost inainte vreme tara romameasca capitalista ?Si va intreb de ce s - a trecut la alt sistem socialis? Pentruca si atunci ca si acum uni ierau prea bogati faceau concedi in Paris si si altul sarac descult minca mamaliga.Deci steaua aceasta cu sase colturi cum o denumeste sfintul Arsenie Boca ie mai rea ca cea din tii.cu cinci colturi.Explozia aceasta a industriei chimicale distruge viata oamemilor.Ingeneral tehnologia asta moderna distruge la fel viata omului pe pamint.Sub care regim a duso acest popor. romam mai bine cei batrini stiu .Va doresc multa sanatate si multumim stimata doamna Maria Gheorghiu pentru tut ce faceti .Rugativa pentru noi pacatosi .

    RăspundețiȘtergere
  19. Dragii mei! Am tot citit de-a lungul timpului vesti despre cutremure , insa ultimul mesaj mi-a atras atras atentia in mod deosebit. Pana acum ziceam ca aceste cutremure sunt normale , au existat de-a lungul timpului si vor exista atata timp cat va exista Pamantul,pentru ca este o planeta vie si e in continua miscare.
    Ce mi-a atras atentia a fost contextul in care s-a produs cutremurul( acel sant si acele gunoaie) . Este foarte important sa vedem mesajul din toate punctele de vedere. Ce trebuie sa stim noi este ca nivelul de poluare de la nivelul Pamantului a ajuns la cote alarmante iar cutremurele, inundatiile, vanturile puternice si ce alte fenomene meteo extreme mai sunt sunt date de Dumnezeu tocmai pentru a risipi poluarea. Suntem in situatia de a ne distruge pe noi si parte din Universul apropiat noua. Ati vazut in ultima perioada vanturile acelea puternice care, din pacate, au dus si la pirderi de vieti omenesti, a florei si faunei , precum si la pierderi materiale. Ele au fost date cu scopul de a imprastia poluarea care a trecut cu mult granitele atmosferei Pamantului.
    Daca vom continua in acest ritm cu distrugerile pe care le facem zi de zi la nivelul Pamantului, ceea ce vedem in filmele SF cu oameni obligati sa locuiasca in buncare in pamant deoarece la nivelul suprafetei pamantului nu va mai exista viata si nivelul radiatiilo vor fi tot mai mari, va deveni realitate.
    Trebuie sa intelegem ca doar respectand planeta si reducand poluarea o sa avem ce lasa generatiilor viitoare.Altfel, prin 2300, ceea ce vedem in filmele SF v-a deveni realitate.

    RăspundețiȘtergere
  20. 23,58 pentru ca are sistemul imunitar pregatit si antrenat din timp si in plus se activeaza o enzima AMPK care fac celulele corpului sa schimbe treapta de viteza ,la fel se intimpla cind te speli dimineata cu apa rece.Astept pachetul la 23,20.

    RăspundețiȘtergere
  21. 8.08 Romania a renuntat la capitalism din cauza ocupantului cu tancuri rusesti,de asta am ajuns ultimii in Europa.Inainte eram printre primii, veneau italienii si francezii sa munceasca in Romania sa faca bani,acum e invers merg romanii la ei.

    RăspundețiȘtergere
  22. 23.21


    Este incredibil ce ne povestiti . De ce nu filmati acest fenomen-eveniment ce are loc de 3 luni de zile ?
    Preotul de acolo ce spune, vad si altii prezenti la slubja aceste lucruri ? Ati cautat sa vorbiti cu cineva in masura cele mentionate de dvs. ? Ce supozitii sunt ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vorba despre o viziune cel puțin 4 persoane pot confirma ce spun eu.Preotul cu care am discutat mi-a spus că este semnul că Duhul Sfânt se coboară în timpul liturghiei.
      M-am gândit să filmez dar sunt 2 probleme asta ar putea tulbura Sfânta liturghie și nu dețin o cameră de filmat sau un telefon performant.

      Ștergere
  23. Ma uit la voi si nu înțeleg de ce sunteți atât de surzi si orbi!
    Ma adresez celor care protestează in piața.
    Cand guvernul a spus ca "guvernul meu" nu poate justifica lipsa celor 10 miliarde, n-ați ieșit in strada strigând Hoții! V-a liniștit repede președintele cu zâmbetul lui ironic ca e o neintelegere a actualilor guvernanți, râzând ca guvernul lui n-a plecat cu banii acasa. De ce n-ați ieșit atunci in strada sa strigați Hoții? Oare e prea mică suma, e un mizilic pentru voi?
    Cand noul guvern s-a apropiat tot mai mult de prostiile făcute de guvernul meu, cand au vrut sa facă ordine in haosul creeat de incompetenții de la Bruxelles, s-a decis la lovitura de stat din strada! Ați fost manipulați sa acoperiți hoția guvernului meu! Rusine sa va fie! Vedeți selectiv Hoții! Rusine!
    De ce a sărit repede DNA? Pentru a acoperi gaura guvernului meu, nu pentru ca ii preocupa OUG 13!
    Rusine sa va fie ca ați scos copiii in strada sa susțineți si sa acoperiți Adevărații hoți!
    Ați facut de ras Romania acoperind mizeriile incompetenților!
    Banii nu sunt! Ce e greu de înțeles?
    Dumnezeu nu doarme! In curând se va afla tot adevarul si nu veți mai avea pe unde sa va ascundeți de mania romanilor! Nu va mai Jucați ca vi s-a înfundat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 feb 10:41 ai dreptate și eu m-am întrebat de ce oare acești manifestanți,nu au avut nimic de spus cind au dispărut 11,4 miliarde din buget,dar au contestat pragul de 200 de mii fixat în ordonanță.Am vazut că nu au fost deranjați cînd s-au închis spitalele,cind s-au tăiat salariile,cind s-au tăiat pădurile și nici cind au vîndut subsolul țării.De ce acești tineri cer acum demisia guvernului și nu i-au cerut demisia lui Koveși pentru abuz în serviciu și pentru dosarele făcute la comanda serviciilor? Manipularea a ajuns la cote maxime și dacă nu se trezesc din somn,vor fi pedepsiți de Dumnezeu.DS

      Ștergere
  24. Doamna Maria marr dreptate aveti discutam azi cu colegii de servici si le spuneam de dv.le spun mereu am colegi buni asculta si va dau dreptate
    Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne ocroteasca.Amin

    RăspundețiȘtergere
  25. Pământul a rezistat sute de milioane de ani fara oameni, așa că nu îi bai. Suntem o specie că oricare alta. Dispărem, apare altceva, nu-i problema pt natura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hipnotic eu cred că țara asta ar fi mult mai frumoasă,dacă nu ar fi locuită pentru că omul este cea mai nocivă ființă de pe fața pămîntului.Dacă toți oamenii ar dispărea ar fi cel mai bun și minunat lucru,natura nu ar mai fi agresată,animalele nu ar mai fi chinuite și toate ar rămîne intacte așa cum le-a lăsat Dumnezeu.Sper să se facă curățenie cît de curînd pentru că suntem prea răi și nu merităm să beneficiem de nimic din ce ne-a lăsat Dumnezeu.Noi nu am știut să avem grijă de nimic și am distrus totul în jur,iar pentru asta vom plăti toții.

      Ștergere
    2. 03:57 ai grija ce îți dorești ca s-ar putea sa ti se îndeplinească. Mai ales ca sunteți doi care aveți aceeași părere.

      Ștergere
  26. Explozie la o centrala nucleara din Franta!

    V.R.

    RăspundețiȘtergere
  27. Explozie la o centrală nucleară in Franta azi la ora 10 , stiu ca nu are legatura cu subiectul dar ati spus ca va fi o explozie la o centrală nucleară si s-A adeverit .Rodica

    RăspundețiȘtergere
  28. Va fii dezastru cu PSD va aduce dictatura ca pe timpul lui Ceausescu.Ve-ti vedea..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum crezi ca te poate baga cineva pe tine în seama?! Cică ve-ti vedea.invata gramatica mai întâi și după aia da sfaturi incultule. Și apoi tu pe cine susții?! Un comerciant de copii având case cu acte false și o asa zisa justiție care are la activ doar infracțiuni și procese nedrepte?!?! Marș cu susținerea ta ca ai distrus România. Da actul de identitate. Asuma ce zici ca probabil vei fi judecat ca trădător de țară. Creiere spălate care habar nu au ce scriu și sa scrie. Of of cine da lecții!!!!!

      Ștergere
    2. Sigur s-ar putea să-și dorească dictatură dar România nu-i Coreea de nord.Nu se mai poate instaura dictatura chiar dacă există minți bolnave deoarece Iohanis este împotriva lor și are serviciile,armata și peste 70 % din populație de partea sa.

      Ștergere
    3. Nah Iona, aiurea ai scris tu fata. Vei vedea tu Iona cat de tare de inseli.

      Ștergere
    4. Daaaa asa cred si eu despre Psd ,Iona...dar eu zic ca orice este la putere si orice se va intampla totul este dupa voia lui Dumnezeu.si rau si bine este ca asa vrea Dumnezeu,ca daca Dumnezeu vroia nu castiga Psd aia e clar

      Ștergere
    5. Cred ca toate guvernele tarii din 89 incoace in frunte cu toti cei din fruntea tarii, au incercat intr-o forma sau alta sa-si traga focul pe turta lor. Fie ca si-au votat pensii. salarii si beneficii, fie au jejuit banii publici prin contracte cedate/arajate unor cunoscuti, prieteni sau din afara; sa nu mai vorbim ca toata industria si agricultura tarii a fost pusa la pamnt, jefuita, pradata, noi sa devenim din producatori, consumatorii UE; toate bunurile tarii energia, petrolul, si supermarketurile care ne fura, si alte asemenea, toate apartin unor indivizi si nu statului roman; cei care au semnat, au fost de acord cu asemenea grozavii sa platesca, sa platesca cu viata, ar fi putin pentru raul produs tarii, ei si urmasii lor carora le-au asigurat bunastarea pentru 2-3 generatii, ca de, li se cuvine, au fost mai tari in tupeu.
      Un alt bun pamantul cu toate resursele lui, cine a fost de acord ca vanzarea pamantului catre staini??? ce tara isi vinde pamantul stainilor!!!de la intrarea in UE s-au inasprit legile fiscale, tot mai multe impozite si taxe pe persoanele fizice si juridice.
      Adevarat ca mai avem sa platim impozit pe aerul respirat.
      De cate sute de ani avem nevoie sa recuperam ce s-a distrus/furat. Cate generatii vor plati datoriile si distrugerile facute din 89.
      dar in acest moment consider ca trebuie sa alegem raul mai mic; adica nici PSD nici PNL nu sunt nepatate. PSD-ul ales prin vot trebuie sa-si faca treaba; sa nu uitam ca cei care au au pus la cale Colectiv sunt astazi in spatele manifestantilor.S-a uitat ca au murit persoane sa cada Ponta, acum se vrea la fel. Imediat dupa Colectiv, ideea ca s-a vrut sa cada guvernul era absurda. Cum sa existe o asa idee!!!acum au alt plan, impotriva Guvernului sa existe presiuni din interior si din afara.
      Neluta

      Ștergere
    6. Iona, sa presupunem ca isi va da guvernul demisia;
      cine sa guverneze? tot un guvern tehnocrat cum a fost Ciolos? Iohanis sa aleaga guvernul lui? s-a vazut; de fapt nici nu l-a ales el, probabil i s-a impus o persoana anume; cei mai multi tineri nu mai stiu corectitudinea, dreptate, adevar si responsabilitate; nu consientizeaza rezultatul actiunilor lor, din pacate, aceeasi convingere am, ca noi am luat ce este mai rau din afara. pana va veni in Gradina Maicii Domnului acel conducator profeti si acea pace de care sa se bucure tot omul, probabil vor trece sute de ani; pentru noi aici si acum ce facem cu asemenea atitudini ale semenilor nostri. Sincer ma doare atata rautate si dispret. -i Neluta
      Neluta

      Neluta

      Ștergere
    7. Iona, nu era tu de partea Mariei si tineai cu PSD-ul?

      Ștergere
    8. Iona cum ai ajuns la concluzia aceasta că luna trecută aveai altă părere despre PSD.Eu cred că cea mai mare dictatură o face chiar Iohanis și a preluat-o de la Băsescu împreună cu sistemul lui mafiot de care ține cu dinții.În ce constă acea dictatura pe care o va aduce PSD-ul la ce te referi? DS

      Ștergere
    9. Iona și Adyna m-ați dezamăgit total pentru că vă schimbați după cum bate vîntul.Cînd a fost cu numirea lui Grindeanu îl criticați pe Iohannis că e om rău și se poară urît,dar acum a devenit bun peste noapte,iar PSD-ul e oaia neagră? Știți unde am mai văzut acest comportament schimbător,la ciobanul șef Gigi Becali,care atunci cînd era în pușcărie urla ca un disperat,iar acum a devenit fanul nr.1 al lui Koveși.Mare păcat că v-ați lăsat manipulate de mitingul Iohannist.DS

      Ștergere
    10. Neluța se pară că Iona și Adyna vor din nou un guvern de tehnocrați că brusc au devenit fanele lui Iohannis.Au uitat că au lăsat o gaură în buget de 11.4 miliarde de lei,dar au uitat și promisiunea lui Iohannis cînd spunea că va renunța la imunitate.Să ne ferească Dumnezeu de oamenii,care se schimbă peste noapte și de politicienii,care migrează de la un partid la altul că sunt cei mai periculoși.DS

      Ștergere
    11. Iona eu as vrea să fie dictatură cu PSD,dar din păcate nu se va întîmpla așa ceva,așa că o să fi fericită,nu te stresa.Eu îmi doresc să muncească toată lumea și dacă refuză locul de muncă oferit să meargă la pușcărie,și atunci nu vor mai sta acasă să primească ajutor social și să facă copii fără nr.În România trebuie pus biciul pe toți bețivii și puturoșii,care sunt certați cu munca și pe tinerii care golănesc pe străzi.

      Ștergere
    12. Anonim10 februarie 2017, 04:33
      lucrati noaptea? sau aveyi insomnii?

      Ștergere
    13. Nuuu va înșelați. Eu nu sunt fana lui Iohhanis deloccc..eu pe Ponta l.am votat la președinție deloc pe Iohannis..
      Si Ds am zis asa pt ca parca asa cred si eu nu ca sunt rai Psd doar ca asa trebuie sa se intample de Sus.
      Eu nu ma schimba ca vantul deloc.eu tin cu Psd doar cu ei am votat si doresc tot ei sa fie la putere si ma rog pt Psd.
      Dar parca asa cred eu ca daca Dumnezeu vrea sa faca ceva in tara va face prin ei..

      Ștergere
    14. Oameni buni va rog frumos nu interpretati cum vreti voi..eu am zis ca si eu cred ca va veni rau in tara asta dar nu am zis ca tin cu Iohanis ca nu sunt fana lui deloc ,abia astept sa plece de la putere ca nu isi iubeste tara deloc ,este doar pt el..nu interpretați aiurea va rog eu frumos...eu am spus ce cred..dar poate nu este asa cum zic eu ,ar fi bine sa ma insel si sa fie bine in tara asta ..
      Pai daca este vorba despre interpretari dinastea nici nu mai are rost sa scriu nimic..
      Si daca este sa ies in strada voi iesi sa imi sustin votul ca eu am votat Psd si vreau ca votul meu si a altora romani sa fie respectat..

      Ștergere
    15. Ds te rog uitate la mine pe fb meu si ai sa vezi cu cine tin si ai sa vezi ca nu ma schimb ca si vantul si ca nu sunt deloc periculoasa.am zis si eu cred ca va veni rau in tara asta dar nu ca e Psd la putere ca putea sa fie si Pnl ,dar daca este de la Dumnezeu sa vina rau va veni ,pentru ca asa vrea El ca e Psd sau Pnl tot va veni ra.
      Adina Rohnean

      Ștergere
    16. Adyna, cine se scuza, se acuza.
      E fix treaba ta, cu cine ții. E de preferabil sa ții cu toți romanii. :)

      Ștergere
    17. .eu tin cu toti romani si cu România. Dar ca orice om am preferintele mele..ca doar de aia mai exista vot nu??sa votam..deci am votat cu cine am vrut si clar ca cu cine am votat cu ei tin😝😝😝😝😝😝..aici era vorba de partide nu de toti romanii..

      Ștergere
    18. Iona&Adyna, ati tradat! DS este in lacrimi. :)))
      Vai, DS, tu care le stii pe toate, cum de nu stii de ce, citez:"ciobanul șef Gigi Becali,care atunci cînd era în pușcărie urla ca un disperat,iar acum a devenit fanul nr.1 al lui Koveși" ?

      Neluta, DS fuge la tine. :))) Esti singura care o intelege. Vai, vai si vai!

      Maaaree e gradina Domnului !

      Ștergere
    19. Anonim10 februarie 2017, 20:23
      Un postac, care incearca diverse.

      Ștergere
  29. "
    Comunicat PSD: “Prin aceste cutremure, Dumnezeu ne transmite să furăm, că viața-i scurtă”
    "
    http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/comunicat-psd-prin-aceste-cutremure-dumnezeu-ne-transmite-sa-furam-ca-viata-i-scurta/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine citește camicaze și cațavencu e la fel de incult ca ei.

      Ștergere
  30. Mai lasane cu 8 ore de cutremur, nici acum 2000 ani cand a fost rastignit Dnu Hristos nu a fost asa ceva. Ai ceva cu noi? traiesti in Romania?I-ti imaginezi ca, pamintul nu mai exista? deci nimeni..( placeri masochiste)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întotdeauna m-am mirat cum poţi să rămâi un prost în mijlocul unei Limbi atât de frumoase şi înţelepte cum este Limba Română? (Grigore Vieru).

      Ștergere
    2. Exact acelasi lucru m-am intrebat si eu despre tine, 23:06 !

      Ștergere
    3. 15:09 ce greșeala a facut 23:06?
      Ești hater de serviciu!

      Ștergere
  31. Dictatura se instalează prin justiție. A fost dictatura pana acum iar cei din PNL vor și susțin în continuare dictatura. Dictatura înseamnă drepturi și libertățile limitate și muuuuuuulta pârnaie. Asta vor cei din PNL USR justiție.

    RăspundețiȘtergere
  32. 23 21- bun enzima respectiva, dar ce este aceea enzima, de ce apare, Cate e rolul ei ?

    RăspundețiȘtergere
  33. 15,26 ,AMPK este un senzor de energie[ ce controleaza metabolism energetic celular prin multe pirghii-cai,] ce provine din protein kinaza activata,ia scade cu virstra ducind la imbatrinire dar poate fi crescuta prin POST iNTERMITENT=restrictie calorica de carbohidrati si proteine.prin cresterea ei se controleaza imbatrinirea,creste lungimea vietii,santatea,imunitatea,metabolism Scad; inflamatii cancer,stres celular.Poate fi crescuta AMPK prin; miscare,post si cu fitochimice,aspirina,resveratrol=struguri vin rosu,polifenoli cacao ciocolata,tumernic=curcumina,Metformina-pentru diabet si spalat cu apa rece. SUCCES.

    RăspundețiȘtergere
  34. 09 II 17 56- senzor ; energie bla-bla !
    Ete xplicatia mea : imunitate scazuta=multe pacate=iad=foc
    Frig extrem= fuge raul = creste imunitatea.
    Ma rog, e o explicatie simpla pentru bizoni !
    A fost ultima mea invatatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci du-te si stai cât mai mult in frig in piață să vedem si noi daca xplicatia ta e bună. Succes!

      Ștergere
  35. 😆,,Operatia'' a fost demult executata si a fost reusita ! ( nu am stat in piata, ci in gheata )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E!!! nu imi place zapada decat la Craciun! Brr

      Ștergere
    2. In piata era ideea, nu in gheata.

      Ștergere
    3. :) Ma bucur ca ești cu noi dupa experiența cu gheata!

      Ștergere
  36. Cine e cu noi, striga A,A :))

    RăspundețiȘtergere