luni, 27 februarie 2017

CUTREMUR ??? CLĂDIRI SI ACOPERISURI DĂRÂMATE , DISTRUSE !


                                 

                                 ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

  

                                 26 Februarie 2017 ,ora 16,00 !

                                         Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care oftează si spune cu tristeţe aşa:

                  "Aceasta este imaginea!
                 Aceasta!"

Clipă în care dragilor, văd înspre Sud  si Sud-Est , clădiri distruse,acoperisuri din ţiglă roşie distruse,precum si pompieri îmbrăcati in uniforme albastre si cu cascheta rosie pe cap,pompieri ce incercau sa indepărteze tot ce era distrus; acoperis sau ziduri.
Asa, ca în imaginile de mai jos:



Image result for CLADIRI DISTRUSE LA CUTREMUR..Image result for acoperis luat de vantImage result for acoperis luat de vant..

Dragii mei, ce va provoca aceste distrugeri nu mi s-a arătat,dar nici nu este greu de ghicit,când vedem acoperisuri facute gramada ,pereti dărâmati si pompieri care intervin in forţă. 
DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,sa ne apere pe noi Fiii Săi, si sa ne indrepte pe CALEA cea buna, măcar acum la inceput de POST sfant,al PĂTIMIRILOR DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,CĂRUIA I se cuvine toata cinstea ,slava si închinarea,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


23 de comentarii:

  1. Acest cutremur ar putea fi in Romania ? Ce credeti D na Maria ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Extraterestrii,nu ne doresc binele....ei vin sa ne aduca numai nenorociri......si tot ei iti transmit toate aceste nenorociri,pt ca lucrurile bune ,nu le pot vedea decat oamanii buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 februarie 2017, 07:13
      Asta inseamna ccă toti ceilalati SFINTI PĂRINŢI,toti PROOROCII care au spus ca ne asteapta vremuri tulburi,razboaie ,cutremure, toti sunt răi???? Te consideri atât de buna(ă),ca sa meriti numai lucruri bune????? Ne da BUNUL DUMNEZEU după faptele noastre la fiecare dintre noi.

      Ștergere
    2. Asta stim din biblie ,ca fiecare primeste ceea ce merita....si ca ca urmeaza apocalipsa pt ca suntem pacatosi cu totii,dar mai sunt si lucruri bune pe care trebuie sa le vedem.

      Ștergere
    3. Comparati dvs. sfintii parinti si proorocii cu extraterestrii? Vai de capul meu! Primii se rugau cu suflet curat pentru omenire, iar previziunile lor apocaliptice au fost date de dumnezeu pentru a ne arata ce ne asteapta daca nu ne indreptam!

      Ștergere
    4. Sfintii parinti cunosteau tainele bisericii, faceau slujbe, nu se compara cu un mirean.

      Ștergere
    5. Maria un parinte inteligent nu isi educa copilul cu bataie ci cu dragoste si vorbe bune. Pe un parinte egoist nu il intereseaza sentimentele copilului si il trateaza ca pe o vita. Biserica e o inventie a smecherilor pentru a prosti pe cei mai creduli si ai explata. Ma intreb cum dumnezeu au supravietuit oamenii inainte de a fi inventata biserica????

      Ștergere
    6. Biserica e invenția lui Hristos!

      Ștergere
  3. Dumnezeu hotaraste ce va face cu pamantul acesta .Am gasit in 2013 o filmare unde un frate Crestin a avut descoperire de la Dumnezeu ca nu va exista leac pamant pentru ca Dumnezeu vrea sa trezeasca poporul .Il cheama fratele Nelu.Cine vrea sa asculte aceea proorocie sa caute si filmarea pe YouTube si s-o urmareasca pana la capat .Acolo spune si ca Dumnezeu va clatina pamantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avem nevoie de descoperirile voastre de pocaiti certat cu Credinta Strabuna, voi sunteti eretici si fara har, sunteti la fel ca budisti, sau orice altceva inafara de ortodocsie.

      Ștergere
    2. Te rog să ne dai informații mai multe despre numele acelui film postat pe youtube ca să putem să îl vedem și noi.Toate cele bune

      Ștergere
    3. Profetia anului 2013 fratele Nelu prima filmare de sus.Chiar daca este din 2013 toate se pot implini in timp.Vreau sa spun celor care.urasc pocaitii,ca Iisus a spus asa:Veti fi urati de toate neamurile din pricina numelui meu,si Iisus a fost batjocorit.

      Ștergere
  4. In zilele din urma vor fi, razboaie,cutremure de pamant sa nu va ingrijorati pentru ca, sfarsitul nu e asta. Deci! Dumnezu e suveran are un plan si este desavarsit, pentru a ne pocai ne da diverse incercari de felurite feluri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băsescu: Kovesi trebuie să plece din fruntea DNA - Antena 3
      https://www.antena3.ro/.../basescu-kovesi-trebuie-sa-plece-din-frun...
      Translate this page
      9 hours ago - ... arată categoric şi susţine că Laura Codruţa Kovesi trebuie să demisioneze, după decizia CCR, pentru că a încălcat Constituţia. ... E grav ce a făcut cu OUG. ... Curtea a spus însă stop joc: Kovesi tu cenzurezi decizia politică!

      Ștergere
  5. Da se va clatina axa pamintului dar din vina incalzirii globale cauzata de om si efectul de sera dat de bioxid de carbon si gazul metan si de aici toate nenorocirile cu migratii razboaie ,cutremure si schimbari climatice Asa ca atentie sa nu va faceti case in cimpii joase ca mai devreme sau mai tirziu vor fi inundate de mari si oceane.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata unde poate duce fanatismul religios.

    http://www.gandul.info/magazin/doi-romani-condamnati-pe-viata-in-canada-pentru-ca-si-au-lasat-copilul-sa-moara-dumnezeu-il-va-face-bine-16173435

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si EU sunt penticostala dar nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu ce au facut acesti parinti.Nu toti care sunt penticostali fac astfel de lucruri.Este un mare pacat.Dumnezeu ai va trage la raspundere si vor fi judecati.

      Ștergere
  7. Ioan Istrate
    27.02.17: ...o voce anunta : ...16 MARTIE ...pe jos lucruri ...hartii ....!?!???

    http://istrategeorgeta.blogspot.ro/2017/02/si-mesajele-care-trebuie-postate.html

    RăspundețiȘtergere
  8. A fost cutremur peste 7 in Japonia

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria acest mesaj primit poate fi vorba si despre avionul prabusit in California ???Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremur mare in Japonia !!!

    RăspundețiȘtergere