luni, 27 februarie 2017

BANCNOTE DE TOATE VALORILE ,IMPRASTIATE PE STRAZI !


                              ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                    

                26 Februarie 2017,ora 23,56 noaptea!

                                       Dragii mei, 


În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor o strada pe care erau împrăstiate mule bancnote de toate valorile.
Banii erau luati de vânt, si împrastiati în toate părtile, dar oamenii care mergeau pe strada, nici nu se aplecau măcar, ca sa ridice vreuna dintre bancnote.

Image result for bani romanesti..
Vântul puternic le zbura prin aer,precum zboara frunzele toamna.
Dragii mei, oare sa fie vorba de vreo schimabre a banilor? 
Intreb si eu,deoarece abia au fost schimbati !
Dar vom trăi, si vom vedea împreună!
                                   Cu dragoste,Maria.

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

26 de comentarii:

  1. Se va introduce moneda universala FHONIX dupa ce vor face euro= dolar.aceasta moneda noua va fa di pentru un scurt timp si vor introduce Cea elecronica ( chipul) COMUNITATEA EUROPEANASe va desfinta si se va renaste sub ORGAANIZATIA NATIUNILOR UNITE ONU CE VA FI SI NOUL GUVERN MONDIAL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doamne fereste , ce planuri criminale are oculta.

      Ștergere
  2. Draga maria eu am scris de anul trecut ca o sa ajungem la o singura moneda la un singur conducator si o singura limba si am mai scris ca o sa fie ear o criza mondiala din nou chiar daca spune ca suntem bine aveti a vedeti si pe urma va aduceti amintr de acest comentariu cu multa stima si respect va pup dulce

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai un razboi si o schimbare brusca de regim de ocupatie poate da o asa de rapida devalorizare

    RăspundețiȘtergere
  4. Stef de unde știi? Pentru 2017 erau multe de făcut în programa UE dar nu s-a putut,și asta pt că socoteala de acasă nu se potrivește cu tîrgul.Lumea a început să se trezească,iar oculta a uitat de cineva care le poate zădărnici planurile dintr-o pocnitură de deget.Acela este Dumnezeu care acum are alte planuri cu noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta pe net despre noua moneda phonix si de asemenea si supermemorandumulce tot va spun dar nu cercetati

      Ștergere
    2. Probabil ca stef se refera la coperta revistei The Economist din 1988. Pe aceasta coperta The Economist prezice aparitia unei noi monede internationale in 2018. Pasarea Phoenix este un simbol ocult des folosit de catre elite. Noua moneda renaste din cenusa celorlalte monede ce au decazut.Puteti vizualiza coperta aici https://saccsiv.wordpress.com/2015/01/16/the-economist-din-1988-pregatiti-va-pentru-moneda-unica-numita-phoenix-din-2018-si-salutati-aceasta-cand-se-va-intampla/ Lu.

      Ștergere
    3. Posibil sa fie introdusa noua moneda de americani atunci cand dolarul va scartai din toate incheieturile si se va devaloriza foarte mult. Ei sunt cei mai priceputi la smecherii financiare si trebuie sa cada tot in picioare. La cat de neacoperite sunt imprumuturile lor care sunt si cele mai mari din lume cu indatoriri de peste 100%(daca nu o fi peste 200%) din PIB, tiparesc dolari cu viteza mai mica decat creste datoria lor externa. Prin urmare la un moment dat dolarul va face implozie dar tot americanii vin cu noua moneda mondiala sa-si rezolve datoriile si nu numai si ceilalti sa ramana cu gura cascata (ca si noi de altfel)!

      Ștergere
  5. Se va declanșa oare NESARA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Nesara vorbesc musulmanii Jihadisti in cateva videouri pe youtube unde explica amanuntit timpul implementarii programului Nesara ca moneda de baza de aur.Ei vorbesc despre multa bogatie atunci toata lumea va avea bani aur si case.Din ce am inteles din spusele lor ca Nesara va intra in vigoare in momentul cand Mohamed Dajjal (Mohamed judecatorul) asa il numesc ei pe Mesia lor cand isi va face aparitia in lume,la noi este cunoscut sub numele de Antihristul care va deveni stapan al terrei si va conduce lumea o perioada de 3,5 ani jumate.Tot ei vorbesc despre explozia soarelui,sfarsitul lumii ,explozia universului, si razboiul cel mare Gog si Magog dupa invazia Rusiei in Ucraina.Tot atunci va incepe al treilea razboi mondial dupa ce Ucraina va fii ocupata si atacata in intregime de Rusia.Atunci vor trece prin Ucraina pe la granita si vor ocupa Romania.Momentul acela nu este departe din cate stiu si am aflat.(Undeva prin 2018)?!Ne aflam la o rascruce in ce priveste tara noastra.
      Sa fim atenti la Ucraina si Rusia pentru ca dupa acel razboi care nu stiu cate luni va tine urmeaza sa fim asaltati de rusi. Si Romania va fii impartita in 3 teritorii mari.Sa fim vigilenti si cu ochii in patru.

      Ștergere
  6. citesc si din urma blogul dvs, si am dat de acest fragment "In zori de 1 martie, 2007, ma trezeste Glas, care spune asa:" VA STI , CA S-A STRICAT FILMUL ! UN RAZBOI ,IN BRATE , IN PREMIERA PE TARA . UN RAZBOI IN BRATE, VA FI IN PREMIERA PE TARA"! Sa ne pazeasca,DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, de un viitor ,razboi. "
    andreea

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma ce aberatii povestiti aici, se va face aia , sau aia , credeti ca asa se fac trecerile astea dintr-o anumita moneda in alta si alte prostii, inghititi toate informatiile proaste si mai rau le dati mai departe fara nici un discernamant, mai mergeti in pat langa soti sau sotii si lasati cititul aiurea, ca nu va face mai destepti, doar mai prosti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca este in Romania s-ar putea sa fie si din cauza trecerii la moneda Euro,dar in acest caz ar trebui schimbati banii,deci daca e la noi e mai plauzibil o situatie de razboi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aceptati moneda EURO CA VA FI FOAMETEEE MAI MARE.TOATE TARILE E.E STAU CU MILA SA LE DEE BANI SI CU DOBANDA

      Ștergere
  9. Ionita. Ambasadorul romaniei in chisinau.

    RăspundețiȘtergere
  10. E vorba sa se schimbe banii pentru ca s-a modificat stema si sigiliul,dar nu prin devalorizare,ci prin inlocuire treptata,cel putin asa se spune.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria sigur erau bani romanesti sau ers in alta tara? Sa zicem .... Elvetia?!

    RăspundețiȘtergere
  12. Fiți linisti ca moneda euro nu va fii niciodată în România, pina sa fie,uniunea se va destrama.Mai degrabă, cum zic unii pe aici,un război, atunci nu mai au banii valoare!Doamne fereste-ne de așa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  13. Poate fi resetarea financiara despre care se vorbeste de cativa ani?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. Viitoarea moneda?
    http://www.futureworldcurrency.com/Documents.asp?DocumentID=191

    RăspundețiȘtergere
  15. Mie mi se pare foarte clar că este vorba de o inflatie foarte puternica a.i. banii NU vor avea valoare (oamenii nu se vor apleca sa-i ridice de jos).

    Prosperitatea se obtine prin dezvoltare economica, nu din pix marind veniturile.

    Avem exemplul tuturor tarilor care au încercat sa dea mai mulți bani tipărind bancnote fără acoperire si toate au ajuns la sărăcie cumplita.

    Diferenta de prosperitate dintre tari nu depinde de viteza cu care lucrează tiparnita de bani ci de diferenta in dezvoltarea economică.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acum 25 DE ANI ,in vremurile copilariei ,unchiul meu avea obiceiul sa ma cheme in fiecare duminica si sa-mi explice biblia.El de atunci a spus ca va veni vremea cand toti vom avea aceeasi moneda. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. E euro care se va desfiinta prin desfiintarea Uniunii europene . euro a distrus europa , germanilor le era bine cu marca , la fel si italienilor cu lira . Toti vor sa revina la monedele de dinainte .

    RăspundețiȘtergere