marți, 28 februarie 2017

CUTREMUR DE APROAPE 8 GRADE , ÎN ITALIA ?!


                             

                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


                   Noapte de 27 Februarie 2017,ora 23 ,50 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte ,doar ce ma bagsem în pat ,un pic mai devreme ca de obicei,din pricina unei răceli mai severe, si iată că aud glas cumplit de dureros,care striga către Bunul Dumnezeu si către Măicuţa Domnului aşa:

                    "Doamneeeeee!
   Doamne! Doamne si Măicuţa Domnului !"
     Clipă în care ,văd imagini precum acestea de mai jos, cu oameni alergând peste ziduri dărâmate, cu femei care-şi pun mainile pe cap si plâng,vorbesc singure,striga către Cerul Lui Dumnezeu.

     
Image result for cutremur imaginiImage result for cutremur imaginiImage result for cutremur imaginiImage result for cutremur imaginiImage result for cutremur imagini..
Iar un alt glas vine cu o explicatie cutremurătoare:

      "Cutremur de aproape 8 grade ,în Italia !
       Cutremur în Italia,de aproape 8 grade!"

Prieteni dragi, am rămas fara cuvinte, iar lacrimile-mi curg fierbinti pe obraji.
Cutremurul ,asa cum mi se arătase ,era înspre SUD,si afara era ziuă.
Acum,eu nu stiu daca acest CUTREMUR foarte mare ,va avea loc ziua sau noaptea; dar mie mi s-a arătat acest CUTREMUR DEVASTATOR ,de fapt urmarile lui,ca fiind sub Cer de ziuă.
Dragii mei,daca stati în zone cu risc mare de un Seism major, aveti mare grijă,mare de tot.
Toate aceste previziuni, despre care eu scriu de ani de zile,se adeveresc la un moment dat ,din nefericire.
Eu nu fac decât să vă previn dragilor,mai ales când îmi sunt arătate,graite, locuri precise (fireste cu aproximatie )în cazul de faţă,ITALIA.
Să ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUŢA DOMNULUI, să cădem în genunchi acum în SFÂNTUL POST al PĂTIMIRILOR DOMNULUI , si să strigam si noi către Cer,înainte de a se cutremura Pămantul în Italia ,si oriunde în altă ţară,să strigăm aşa:
                 Doamneeee! Nu ne pierde pe noi!
          Iarta-ne Doamne , si Te imploram nu lăsa Pămantul din Mâinile Tale cele Atotputernice, ca sa se cutremure.
Măicuţa Domnului! Te rugăm ,Te implorăm, ajuta-ne cu Rugaciunile Tale,la Prea Scump Fiul Tau si Mântuitorul nostru al tuturor si nu ne pierde pe noi.
Acoperă Pământul si pe noi toti,cu Aripile Tale Atotocrotitoare!
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului,Amin!
                               Cu dragoste,Maria.


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...



https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

143 de comentarii:

  1. Să îndrăznească cineva să le zică românașilor să plece din Italia,să vezi ce sar ca fripți dacă vin în țară mor de foame.Sau legat cu sufletul de locurile unde sau stabilit și nu pot pleca din fața pericolelor de acolo.Dumnezeu cu mila LUI fie cu ei și toți locuitorii unde va lovi cutremurul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ferește sa fii in locul unuia dintre cei care de foame si nevoie a plecat sa-si facă un rost in viata in Italia.
      Dumnezeu e mare si are grija de fiecare in parte!

      Ștergere
    2. Mai lasa-ti mah cu foamea in gat , ca mergeti pe dincolo, mergeti ca sunteti puturosi aici si vreti prea multe de-la viata, lucreaza in tara ca te poti descurca si nu mori de foame.
      A naiba carnea pe voi.

      Ștergere
    3. Da? Si unde sa se angajeze? Sunt fabrici si uzine cumva?
      Vorbesti dar nu stii ce!!!!

      Ștergere
    4. Sunt locuri de muncă și aici,dar românii au devenit foarte pretențioși,vor masină,telefon de ultimă generație,vacanțe și multe altele.Să cîștigi bani mai mulți trebuie să ai și o pregătire pe măsură,dar din păcate unii nu prea au și atunci intervine frustrarea.Cei care au o meserie și sunt buni în domeniu lor își pot găsi un loc de muncă și aici,totul e sa-și dorească.Nu judec pe nimeni fiecare cu alegerea lui.DS

      Ștergere
    5. DS si cei care sustineti ca e foarte bine în România si ca sunt locuri de muncă pentru fiecare român sunteți in mare eroare!
      Supermarket urile sunt uzinele voastre?
      Trăiți intr-o realitate paralelă! !!!!!!

      Ștergere
    6. DS, ai spus un adevar! Sunt locuri de munca in tara, dar romanul este pretentios. Din ce castigi afara platesc taxe, asigurare, chirie, utilitati etc si raman exact cu aceasi suma primita in tara. Deci mare branza nu e. Nici afara locul de munca nu e sigur. Azi ai, maine nu. Din pacate, romanul face munca - la jumate de "pret" si care e refuzata de cetatenii tarii respective. Si astfel s-a nascut idee " castig mult mai bine afara decat in tara". De fapt, se castiga prost.
      Sa nu mai amintim umilinta suportata de romanii care muncesc afara...

      Ștergere
    7. Se vede ca nu tii cu românii!
      Din cate gândești tu românii n-ar trebui să aibe o viață mai bună; ci să fie slugă la stăpân pe jumate de leafă!
      De ce nu au românii loc în tara lor după masterate in străinătate? De ce? Aaaa,sunt buni doar de slugi! Fie în Europa, fie în țară! Tu sigur esti o patroana oparita ca trebuie să plătești salarii decente slugilor care îți aduc firfirei in cont!
      Încetează să mai denigrezi românii cinstiți care fac totul pentru ca urmașii lor să trăiască decent si să fie respectați!

      Ștergere
    8. 22:46, sunt roman cu norma "afara". Spre deosebire de tine, eu recunosc "cat de bine e afara". Tu esti oparitul, care sare "ca ars" ( vorba romaneasca) cand cineva spune adevarul. Sa nu spui ca, tu esti angajat afara, datorita diplomelor ( masteratelor) tale obtinute in tara ? Stai linistit! Pe posturile bune sunt angajati cetatenii lor la salarii duble, fata de noi. Mereu vom fi "straini". Daca nu cunosti realitate, mai bine taci! Aaaa... si nu mai jigni , pentru ca nu te face mai destept.

      Ștergere
    9. Se explica de unde e atâta răutate, 08:15, din frustrare!
      Ia vino tu acasa si te angajează casiera in supermarket si mai vorbim noi dupa!
      Daca nu ti-e bine afara si ești frustrata ca nu ești tratată ca o regina, de ce nu vii sa fii măcar profesor la o scoala, daca tot te dau diplomele afara din casa!
      Realitatea e gravă in Romania! Cu ajutorul protestatarilor ilegitimi, prin destabilizarea tarii, prin războiul politic poate pleacă si multinaționalele din tara si sa vedem unde vor mai fi salarii decente in tara!
      Unde este industria Romaniei, singura care putea asigura locuri de munca reale si pentru toate categoriile sociale?
      Industria mall urilor e acum la putere in tara. Asta nu ne scoate din foame, daca ne gândim unde se duc banii pe cumpăraturi,câți din ei ramân in tara!

      Ștergere
    10. 13:29, ei bravos! Am crezut ca port un dialog cu o persoana de sex masculin, dar tu... esti de sex feminin. Asadar, duduita, lasa rautatile! Este a doua oara cand iti adresez aceasta rugaminte. Nu-mi da impresia ca esti o persosna limitata un gandire! Cred ca nu prea ai vazut alte tari sau mai exact nu ai avut sansa sa traiesti afara. Altfel nu-mi explic indarjirea ta. De fapt, nu cred ca te-ai integra in alta tara...In fine...

      In alta ordine de idei, ai dreptate cand spui ca banii cheltuiti in tara nu raman in tara. Daca ar fi ingurajati micii producatori, situatia ar fi alta.
      De altfel,eu imi fac aprovizionarea din magazinele romanesti. Ai citit bine : magazine romanesti. Apreciez efortul acestora de a ne pune la dispozie o gama variata de produse romanesti.
      Toti colegii mei - de la locul de munca - stiu ce este Eugenia - brand romanesc . Sunt innebuniti dupa acest biscuite! Din momentul in care am citit ca se va inchide fabrica, am cumparat zilnic acest produs romanesc, chiar daca nu imi trebuia.

      Ștergere
    11. Anonim 19:38 cu o Eugenia nu se face economie durabilă si sustenabila!
      E bine ca ai salvat, pentru o vreme, închiderea fabricii. De fapt, daca se Închide aia, se va găsi un visător care sa i-a credit de la banca sa ducă mai departe tradiția Eugenia pana va da si el faliment, evident!
      E bine ca susții produsele romanești. E o chestiune de timp pana cand nu vei mai putea sa o faci. Nu ca așa spun eu, ci fii atenta la cei care conduc uniunea.
      S-ar putea ca atunci sa-ti dorești sa fii măcar casiera la supermarket, cum nu sunt eu si greșit ai înțeles, dar nu vei putea. Zicea ceva Arsenie Boca de un foc in jurul Romaniei si ca cei care vor vrea sa se întoarcă in tara nu vor putea. Vom trai si vom vedea ce a vrut sa spună cu aceste cuvinte.
      Bucura-te de ceea ce trăiești acum! Si ai grija de tine!

      Ștergere
  2. Dumnezeule mare,ca un adevarat parinte,te rugam sa-ti ocrotesti fiii!
    De nu se poate,faca-se voia Ta! Doina

    RăspundețiȘtergere
  3. Facă -se Voia Domnului căci ce este oranduit să se întâmple așa se va întâmpla , noi sa staruim în rugăciuni si sa ne întoarcem la credinţă cu adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria va doresc multa sanatate ma infioara gandul la acest mare cutremur pe care il vedeti si auziti. Ss ne fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului. Sanatate doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Off Dumnezeule romanii trebuie sa părăsească urgent Italia.Nu e de gluma cu asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, pentru mulți, acolo este acasa. Acolo au cumpărat casa cu credit de la banca, acolo au serviciul, acolo învața copiii la scoala... Si-au construit o viata intr-un loc unde sa nu moara de foame!
      Romania nu are ce oferi. Poate doar scandaluri politice, oameni închiși pentru fapte minore, firme romanești falimentate....e o tara fara stăpân din care toți au furat ca in codru....

      Ștergere
    2. Anonim 28 februarie 2017, 15:13, Romania are stapan. Se numeste Oculta Mondiala. De aceea o ducem asa de bine...

      Ștergere
  6. Da Maria , va fi ceva aici de oribil . Asa am senzatia . Ma mir ca nu se intimpla nimic , in fiecare zi . E ca si cum ar fi o ,, surpriza" faptul ca e liniste . Nu ceva normal ...
    Eu de obicei nu visez . Am somnul ca si cum as fi pe jumatate treaz , lucid . De obicei , insa ieri am visat ca era un mare cutremur . Vedeam in vis ca tavanul se unduia precum valurile . Si lucru straniu ...in vis m-am gindit "Ca asta trebuie sa fie de 8 grade minim !" Dar era ciudat ....ondulatoriu , nu ca si celalalte .
    Italia se va rupe in doua de la mijloc , in viitor . Formind din partea de sud o insula . Tocmai spuneau aici in tv , ca in 2016 au fost 53 000 de cutremure in zona centrala . 53 000 ..... Cam multe . Simai este si un vulcan submarin imens , aproape de Napoli . Nu Vezuviul , ci un altul ...,, Campii Flegrei " . Are un diametru de 12 km , in partea de sus . Lava acum e la 2 sau 3 km sub scoarta iar fundalul marin e ridicat acolo , de 80 de cm . De sare in sus acela ...
    Ce la vie ...faca-se voia Tatalui !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Campi Flegrei este unul dintre cei 3-4 mega-vulcani cunoscuti pana astazi ,in lume.Daca erupe Campi Flegrei, Europa si jumatate din Asia sunt praf si pulbere...

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa te ocrotească Sorin T, familia si cei dragi ți-e si pe toți romanii aflați la munca in Italia.
      Probabil ca ruperea peninsulei are legătura cu bestia din Apocalipsa care se va ridica din mare.
      O asemenea catastrofa nu va lasă fara urmări întreaga planeta.
      Doar Dumnezeu poate sa îndepărteze aceasta nenorocire!

      Ștergere
    3. Visezi, dar nu-ti amintești. Mulți pățesc acest lucru. Daca ai fi trezit de cineva cand visezi, cand ti se mișca rapid ochii cu pleoapele închise îți amintesti ce ai visat.
      Ai grija ce gândești, ca aia atragi.
      E adevărat ca multitudinea cutremurelor pune un semn de întrebare, ii face pe oameni sa devină mai anxioși. De aici lipsa unui somn odihnitor, starea de alerta si așteptare ca ceva sa se întâmple ca toată aceasta tensiune sa se spargă.
      Fii tare, ce va fi va fi!

      Ștergere
    4. Anonim28 februarie 2017, 15:20,corect.

      Ștergere
  7. Ma rog bunului si atotputernicului Dumnezeu sa treacă acest pahar al amărăciunii de la cei din Italia! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Italia a fost si este tara cu cele mai mari minciuni ce ascund adevaruri ce pot schimba religia lor ce este falsa si confirmarea celei ORTODOXE ALEASA DE IISUS.sunt adevaruri si despre ROMANIA CA VA FI AL2 IERUSALIM.SI PAPA IOAN AL2 CAND A CALCAT PE PAMANTUL ROMANESC A SARUTAT PAMANTUL.CA A SI DECLARAT: FERICIT SUNT CA AM PUTUT CALCA PE PAMANTUL SFANT AL TARI VOASTRE.EL STIA CA VA DEVENI AL2 IERUSALIM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " ORTODOXE ALEASA DE IISUS"cand a facut IISUS asta...?Sunt curios nimic mai mult.

      Ștergere
    2. Citește Cartea trezirea neamului și vei primi răspunsul

      Ștergere
    3. Anonim28 februarie 2017, 13:16,daca STEF spune ... asa trebuie sa fie :)

      Ștergere
    4. Sfanta Lumina de la Mormintul lui IISUS CE SE APRINDE DE INVIERE NUMAI LA ORTODOXI.AU INCERCAT SI CELELANTE RELIGI SI NU SA APRINS.FAPT CA DUMNEZEU A DOVEDIT BISERICA LUI.1 Dovada aprinderea sau lumina
      2 lumina sau flacara nu arde la inceput pentru cateva minute 2-3.Fapt ce dovedeste PUTEREA LUMINI A TATALUI CERESC ATOTTIITOR.AMIN.ACUM CAND SE UNESC RELIGILE SE VOR UNI SUB O SINGURA BISERICA SI VA FI CEA CATOLICA DE LA VATICAN.CA CATOLICI AU PROPUS UNIREA BISERICILOR CA DACA EXISTA UN SINGUR DUMNEZEU SA FIE DOAR O SINGURA BISERICA SI O SINGURA CREDINTA CEA CATOLICA.AU INCEPUT MARTIRIILE CRESTINILOR ORTODOXE.IN MULTE TARI DAR NIMIC NUI MAI OPRESTE PT CA BISERICA( toate) sau unit cu politica.ce vor face ca biserica sa schimbe legile si Regurile bisericesti.ACEAST FAPT ADEVERIREA ANTIHRISTULUI.

      Ștergere
  9. Una dintre matuşile mele vrea să plece la muncă în Italia în luna mai.Lucrează la un restaurant.
    Dumnezeu să o ocrotească orice s-ar întâmpla!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vedem ca la altii poate fi si mai rau,sa nu ne mai plingem cum e la noi obiceiul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu știu de unde poate sa vina atâtea cutremure

    RăspundețiȘtergere
  12. Aveati un mesaj ca sa se impartaseasca la madrid. Poate se rupe Vaticanul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ăla trebuie sa dispară de pe fata pamântului ca mult rau a facut omenirii!

      Ștergere
    2. Anonim28 februarie 2017, 15:09,cine nu are vina sa arunce primul cu piatra.
      tineti post?

      Ștergere
    3. Esti catolic 21:01?

      Ștergere
    4. Anonim28 februarie 2017, 21:39,sunt OM.

      Ștergere
    5. Om, om, dar nu poti sa treci cu vederea ca in acea cetate, așa zisa sfânta, s-au cuibărit de secole diavolii cu sutana de popa!
      I-am aparat noi de secole ca musulmanii sa nu-si hrănească caii in bisericile somptuoase si catedralele uriașe! Vezi trădările acestor papi fata de domnitorii viteji ai Moldovei si Tarii Romanești. Vezi de ce si-a pierdut capul Mihai Viteazul! Vezi câți bani am plătit către acești hrăpăreți vicleni si fara onoare ca sa ne susțină in lupta contra islamului!
      Oare e puțin lucru?
      Daca acum pupi picioarele unor emigranți, plecați din țările lor tot din vina foamei de bani si putere a mai marilor lumii, inclusiv a papei, poti sa ștergi cu buretele toată istoria de depravare si scăldată in sânge nevinovat?
      Oare putem uita inchiziția si crimele ei odioase? Si-a cerut iertare in acest sens Papa Ioan Paul al II lea, însă doar Dumnezeu poate ierta o așa cruzime!!!!!
      Ce face biserica cand mii de creștini sunt decapitați zilnic in țările arabe? Nimic! Pentru aceasta degetul lui Dumnezeu va lovi si va scufunda in mare, pentru totdeauna acel loc spurcat!
      Oare martirii zilelor noastre nu sunt si ei oameni?
      Oare cei care fug pe mare din Orient, din Africa nu sunt si ei oameni?
      Ce face biserica pentru acești oameni? Cum negociază ei pentru pace?
      Va spun eu: stau cu capul la cutie si nu zic nimic!
      Zi ceva de Mahomed si vei muri! Zi ceva de Iisus si toți se vor face ca ploua!
      Ah, daca cei din Vatican ar fi fost si ei oameni cu frica de Dumnezeu, alta ar fi fost soarta lumii! Însă iubirea de arginți le va aduce sfârșitul!

      Ștergere
    6. Bravo Anonim 28 februarie 2017, 22:22!!! Excelent raspuns!!!

      Ștergere
    7. Anonim1 martie 2017, 09:05,si cine suntem noi sa judecam?

      Ștergere
    8. 13:00
      Înseamnă ca esti de acord cu crimele!

      Ștergere
    9. Vatican/Suprafață 44 ha. Vatican, oficial Statul Cetății Vaticanului, este un mic stat suveran al cărui teritoriu constă dintr-o enclavă în orașul Roma, Italia
      Italia/Suprafață 301.338 km². Italia, oficial Republica italiană, este un stat unitar, republică parlamentară, aflat în Europa de sud.

      Ștergere
    10. Anonim1 martie 2017, 16:37, de ce vezi in felul acela? Si in Biserica Catolica exista Oameni. Sunt fratii tai, trebuie sa-i iubesti nu sa-i judeci.

      Ștergere
    11. 22:20
      Cine a zis de credincioșii catolici? E vorba de cei care conduc aceasta biserica. Acolo e sursa râului si Dumnezeu ne va arată acest lucru.

      Ștergere
    12. Anonim2 martie 2017, 08:11,sursele raului se afla in orice religie .Nu religia conteaza,religia este o interpretare proasta a credintei pe care Isus a spus sa o urmam.Nu iti trebuie intermediari pentru a fi credincios,totul tine de tine.cREZI CA DACA PLATESTI ACATISTE SI SLUJBE DUMNEZEU VINE FUGA SA TE AJUTE ? Penibil sa crezi ca prin religie esti mantuit.Religiile au aparut cand un prost a crezut ca alt prost îl va mantui,tot ce se practica de popi in biserica poate fi practicat si de tine si daca ai sufletul curat vei fi in conexiune mult mai puternica cu Dumnezeu.

      Ștergere
    13. Anonim2 martie 2017, 08:11, religia, spune scumpul nostru geniu Eminescu este "o fraza de DANSII inventata". Si spune un adevar crede-ma. Dedu tu singur/a ce este religia; dar aici intra toate religiile, nu e vorba numai de una singura. De asemeni dedu tu cine sunt acesti "DANSII"...

      Ștergere
    14. Anonim 10:26 drumul spre iad este pavat cu intenții bune.

      Ștergere
    15. Si ce să facem acum, dacă a scris Eminescu un vers de acuma să ne lăsăm de credință?
      Dacă mâine Cărtărescu, Liiceanu, Plesu, Blandiana sau oricare alt literat scrie nu stiu ce operă literară în care se desființează religiile, asa cum s-a făcut cu Codul lui Da Vinci trebuie să o luăm ca atare si să o facem literă de lege?
      Mai usor cu conspiratiile ca va pierdeți sufletul!
      Dumnezeu există! Hristos ne mantuieste. Biserica e formată din crestini uniți prin același Duh Sfânt.
      Hai să nu ne pierdem atât de ușor sufletul!

      Ștergere
    16. Anonim2 martie 2017, 16:39, habar nu ai tu cine a fost Eminescu cu adevarat. Tu il vezi doar un poet, insa era mult mai mult. Repet: habar nu ai.

      Ștergere
    17. Anonim2 martie 2017, 22:51,ai dreptate .Fiecare dintre noi suntem mult mai mult decat ne manifestam in acest plan.Sinele meu DIVIN este venerat in multe lumi ,exista pe pamant acum foarte multe spirite incarnate care au tait si in vremurile cand Isus era in acest plan.Foarte multe dintre ele traiesc in Romania :). Probabil esti in procesul Trezirii si vezi dincolo de trup ,sti cine este fiecare in spirit .Pe acest blog sunt foarte rari cei care stiu .

      Ștergere
    18. Anonim2 martie 2017, 16:39,ESTI ATAT DE INDOCTRINAT ....
      Faci parte dintre cei care-si pierd sufletul foare usor ,nu vrei sa-ti depasesti barierele si confortul dat de doctrina mincinoasa.PACAT

      Ștergere
    19. Anonim 22:51, ești puțin in eroare. Știu cine a fost Eminescu. Știu si de ce a fost închis in spitalul de nebuni, deși era doar un nebun de tara, dreptate, adevăr, tradiții, naționalism pur si sănătos.
      Însă una e literatura, iar alta e credința. Am scris doar literatura pentru ca ma refer la acel vers si nu la întreaga activitate a lui Eminescu.
      Un om înțelept, fara credința in Dumnezeul cel Viu, este usor de manipulat si rătăcit. Se știe de unde si-a luat "lumina" din Germania. Si nu era un om al lui Dumnezeu acea sursa de inspirație care i-a înfierbântat imaginația.
      Spune-mi cu cine te însoțești ca sa-ti spun cine ești. Sau, spune-mi ce carti citești ca sa-ti spun cum gândești.
      Eminescu rămâne Eminescu. Un geniu pustiu, trist si singur, neînțeles sau mai bine spus, care credea ca nu este înțeles. Si un mare patriot.
      Din păcate, nu s-a schimbat ceva din metehnele politice a acelor vremi, iar adevaratii patrioți sunt la fel ridiculizați si izolați.
      Poporul roman a rezistat atâtea secole tocmai prin credința nestrămutată in Dumnezeu. Daca nu mai e credința, atunci nu vom mai fi un neam, o tara!
      Acum înțelegi unde e bătaia celor care propovăduiesc noile curente de gândire? Distrugând pastratorii tradițiilor, distrugând biserica, se distruge neamul românesc. Noile curente de gândire pozitivă nu au mama, nu au tata, nu au strămoși. Doar picura venin.
      Ma bucur ca au fost oameni de mare valoare, poate nu atât de genii, care la 1918 au unit tara! Ei sunt cei pe care trebuie sa-i cinstim si sa-i pomenim in rugile noastre. Începând cu soldații care cu sângele lor de țărani romani au spălat acest pamant, sfintindu-l! Iar biserica ortodoxa romana a fost acolo si a sfintit prin autoritatea ei aceasta unire! A fost împlinirea visului de veacuri a atâtor romani! A fost împlinirea credinței lor ca, intr-o zi, Dumnezeu se va îndura de noi si vom fi din nou un singur popor, un singur ne-am, o singura limba intr-o tara unita si liberă!

      Ștergere
    20. Naaah Anonim3 martie 2017, 10:26. Eminescu a fost un trezit, un iluminat, un spirit foarte inalt. Citeste mai cu atentie scrierile lui si ce transmite prin ele. Daca le intelegi. Caci sunt multe informatii de mare valoare ascunse printre versurile sale. Ne-a transmis multe, dar noi nu le pricepem, de fapt nici nu le observam atat de incuiati suntem in sistemul religiilor.

      Ștergere
    21. Exact, a fost un geniu! Ce e atât de comentat?

      Ștergere
    22. Pai era de comentat afirmatia lui Eminescu: "Religia, o fraza de DANSII inventata". Mare adevar grait-a acest mare spirit!

      Ștergere
    23. Religia, e cadrul in care sunt organizați credincioșii.
      Sunt instituții bine organizate, cu ierarhii bine stabilite, dar tot de om făcute.
      Eminescu n-a comentat de credința! Dreapta credința a dăinuit in biserica noastră strămoșeasca, prin credința bunicilor, străbunicilor, stra străbunicilor străbunicilor noștri. Noi avem datoria sa ducem mai departe făclia aprinsa a credinței. Daca plecam urechea la budism, hinduismul, credințe străine si inchinatoare la idoli vom sfârși prin pierderea identității ca ne-am, la pierderea legăturii cu străbunii, prin stingerea flăcării continuitatii credinței neamului românesc. Uleiul, adică credințele orientale de care am fost invadați, cu ateismul vestic, cu credințe in horoscop si astre, acesta nu este potrivit cu candela credinței drepte creștine romanești drept prin urmare, nu vor mai avea copiii noștri dreptul la moștenirea strămoșilor.
      E scris in Sfânta Scriptura cum evreii, deși au fost martori de atâtea ori minunilor lui Dumnezeu, au căzut de atâtea ori in plasa inchinarii la idoli.
      Nu vreau ca si voi, frății mei romani, sa cadeți in cursa idolilor morti, fara putere, ci sa va întoarceți la dreapta credința, la slujirea si iubirea adevaratului Dumnezeu, care e viu si unic.
      Si in vechime preoții si mai marii bisericii au fost suspectați de popor de fariseism, de unde si zicala sa faci ce spune popa, nu ce face popa. Străbunii noștri s-au mântuit ținând dreapta credința, nu judecând ce face popa. Fiecare raspunde in fata lui Dumnezeu de faptele sale. De aceea, acei romani simpli, dar atât de înțelepți, au lăsat judecata in plata Domnului si au avut grija de sufletul lor, de pastrarea si continuarea credinței adevărate. Daca nu ar fi avut credința, domnitorii noștri nu ar fi avut oșteni care sa țină piept secole la rândul păgânilor!
      Copilul, prin laptele supt de la sânul mamei, a supt si credința, si Doina, si Tradițiile si identitatea lui de roman. Copiii de astăzi prin laptele praf supt astăzi din biberoane sofisticate si tetine siliconate nu mai primesc informația continuitatii lor ca romani, stapâni pe acest pamant stramosesc. Deh, mamele trebuie sa aibe sani frumosi ca altfel le lasă soții sau partenerii cu care au facut copiii.
      Nu sunt contra evoluției, ci va deschid ochii sa vedeți si voi cat de devastator e pentru continuitatea si identitatea romanilor un gest atât de banal:hrănirea pruncului la sânul mamei.

      Ștergere
    24. Iti inteleg patriotismul. Insa totusi, trezirea spiritului este cel mai important lucru. Pentru aceasta am venit.

      Ștergere
    25. Poate ar trebui ca cei care se mai indoiesc sa ia in serios mesajul din documentarul de mai jos.
      In afara de informatiile din documentar sa ne aducem aminte de perioada Inchizitiei cand oameni ilustrii au fost pedepsiti cu moartea si faptul ca BC a interzis citirea Bibliei; de ce a interzis, avem raspunsul tot in film unde e desconspirata BC si fiicele ei.

      https://www.youtube.com/watch?v=4ICjg5B8o4U

      Ștergere
  13. Doamna gheorghiu va multumim ca impartasiti cu noi aceste informatii divine. Si eu le am din copilarie insa sub forma de vis. Mi a fost dat sa prevad moartea bunicului, moartea un prieten din copilarie, accidentele unor persoane dragi. Am avut si eu un vis atat de real despre un cutremur foarte mare. A fost atat de real ca m am sculat din pat fugind catre patutul coplului sa fug cu ea in brate. Sa ne fereasca Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cornelia28 februarie 2017, 10:48,inseamna ca ai conexiune cu Sinele Divin (Duh Sfant) ,daca ramai la stadiul de a primi informatii si nu aprofundezi ,nu exersezi prin meditatie (asa face si Arsenie) si rugaciune nu o sa evoluezi cu nimic in acest plan. Informatiile venite sunt strict in legatura cu tine intr-un fel sau altul,adica in acest plan sau in altele .

      Ștergere
    2. Am incercat sa stau de vorba cu un preot care m a indrumat sa tin post si sa ma rog, am consultat un psiholog insa nu am primit cine stie ce ajutor informational. Da...am o entitate masculina care ma indruma in vis, insa ceea ce ma frustreaza cel mai tare este ca nu stiu sa interpretez de foarte multe ori si ca nu ma pot exterioriza.

      Ștergere
    3. Cornelia28 februarie 2017, 17:50,mediteaza .

      Ștergere
    4. Cornelia28 februarie 2017, 17:50,INCEARCA.
      Arhanghelul Mihail este de obicei portretizat cu aripi mari și o sabie scoasă din teacă.
      Arhanghelul Mihail este considerat cel mai mare dintre toți îngerii din scrierile spirituale din întreaga lume, inclusiv evreiești, creștine și islamice.
      Arhanghelul Mihail este Îngerul Protecției, Apărător al luminii și bunătății. Această ființă puternică a luminii, al cărui numele înseamnă „Cel care este asemenea lui Dumnezeu” are rolul de a proteja și împreună cu îngerii milei, va lua negativitatea din mintea oamenilor (vii sau decedați) o va duce în Lumina lui Dumnezeu, astfel încât negativitatea lor să poată fi vindecată.
      Arhanghelul Mihail aduce omenirii, de la Dumnezeu, darul răbdării și ne îndeamnă să avem răbdare și să fim buni cu alții, mai ales cu cei dragi. De asemenea ne sfătuiește să ne amintim că Dumnezeu este răbdător cu noi.
      Arhanghelul Mihail este considerat a fi cel mai important dintre cele șapte arhangheli și liderul gazdă al Cerului. El este șeful ordinului de virtuți, Prinț al Prezenței, Îngerul pocăinței, aduce dreptate, milă și sfințire

      CALITĂȚI
      Curaj și protecție
      Este Arhanghelul primei raze, care este de culoare albastră și reprezintă protecție și putere. Arhanghelul Mihail este vestitorul conștiinței noi, El vă cheamă să vă treziți, să îndrăzniți să deveniți cine sunteți cu adevărat, și să fiți în adevăr. Sabia lui este Sabia Adevărului. El mânuiește Adevărul Conștiinței Lui Hristos - toți Maestri și toți lucrătorii din tărâmul angelic sub conștiința lui Hristos.
      Arhanghelul Mihail este spiritul planetei Mercur, guvernatorul Nordului și elementulului Pământ. El stăpânește duminica și joia.
      El domnește peste zodiile Berbec, Leu, Săgetator.
      Arhanghelul Mihail este alchimia de motivație, activare și realizare.
      Culorile lumânărilor închinate lui Michael sunt portocaliu, alb și auriu.
      Energiile sale sunt de culoare sunt portocaliu, violet, alb, cristal, auriu și maro.
      Invocați-l pe Arhanghelul Mihail cu fața spre Nord pentru motivație și împuternicire în munca dvs. Chemați-l să vă protejeze zi de zi, să vă ajute ori de câte ori vă simțiți prezența surselor negative. El poate șterge energia negativă din orice spațiu (casă, birou, minte sau inimă.)
      Acest frumos Arhanghel protector aduce bucurie și armonie ori de câte ori îi solicitați ajutorul.

      Ștergere
    5. Cornelia28 februarie 2017, 17:50
      https://luminasinelui.wordpress.com/.../meditatie-puternica-de-conectare-cu-sinele-sup...

      Ștergere
    6. O sa radeti anonim 28 februarie 22: 46 dar mi a mai zis cineva de ingerul pazitor mihai e cel care ma indruma in vis. Si eu cred ca e cineva protectiv pt ca starea pe care o am cand imi apare in vis este de liniste.

      Ștergere
    7. Cornelia, daca ești creștina, roagă-te! Neîncetat!
      Iar voi cei cu ereziile voastre, lăsați sufletul acestei femei inocente in pace!
      Doar in biserica creștina ortodoxa vei găsi alinare si pace!

      Ștergere
    8. Cornelia1 martie 2017, 09:00,daca rezonezi cu ce am propus ,continua.

      Anonim1 martie 2017, 09:07,ce am propus eu este rugaciune ,nu mai interpreta.

      Ștergere
    9. Dragă Cornelia, esti sigura ca e arhanghelul Mihail?
      Stii ca Iov a fost ispitit de satana?
      Tu crezi ca cel rău doarme? Vezi să nu cazi testul la care te-a pus Dumnezeu, să vadă credința ta. Sufletul tău e în mare pericol!

      Ștergere
    10. Anonim1 martie 2017, 16:40,SI DESPRE GAZDA PUTEM CREDE ACELASI LUCRU

      Ștergere
    11. Si unde e rugăciunea 16:32?

      Ștergere
    12. Anonim1 martie 2017, 22:24,Invocați-l pe Arhanghelul Mihail cu fața spre Nord pentru motivație și împuternicire în munca dvs. Chemați-l să vă protejeze zi de zi, să vă ajute ori de câte ori vă simțiți prezența surselor negative. El poate șterge energia negativă din orice spațiu (casă, birou, minte sau inimă.)
      Acest frumos Arhanghel protector aduce bucurie și armonie ori de câte ori îi solicitați ajutorul.
      CUM POTI INVOCA ??
      ODATA CE-L ROGI SA TE AJUTE ,SA TE PROTEJEZE ,Ii multumesti...SE NUMESTE RUGACIUNE
      sunteti limitati daca considerati ruga numai tatal nostru sau inger ingerasul meu (am dat exemple )

      Ștergere
    13. Singura rugăciune cu adevărat puternica este Tatal nostru, rugăciunea invatata de la Iisus Hristos.
      Cand ești in mare nevoie, cand ești in mare strâmtorare, Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ma pe mine păcătosul e de mare ajutor. El e Mântuitorul nostru si e mai puternic decat orice înger, iar demonii i se supun Lui.
      Nimeni nu-ti da garanția ca e chiar arhanghelul Mihail.
      E suspecta acea entitate masculină....
      Nu poti sa spui despre o persoana care este drept credincioasa ca este limitată, tocmai pentru ca nu se apleacă dupa cum bate vântul curentelor așa zis spirituale. Sunt multe cai care duc spre Iad, dar doar una strâmtă, îngusta si anevoioasă duce la Hristos. La fel si așa zișii ghizi spirituali. Sunt mulți câta frunza si iarba, însă lumina lui Hristos este cea care ne conduce la împărăția Tatălui.
      Au fost in vechime îngeri cazuri care au învățat oamenii ceea ce nu era dat de Dumnezeu sa cunoască. Ce au pățit? Citiți cartea lui Enoch.
      Nu poti fi si cu Dumnezeu si cu Mamona!

      Ștergere
    14. Anonim2 martie 2017, 08:24,cine va spus voua ca ISUS a spus aceasta rugaciune ?
      Fiecare rugaciune este o incantatie ,sunt incantatii mult mai puternice :) Arhanghelul Mihail este una cu Isus ,creatia lui este in acest plan.

      Ștergere
    15. Anonim 10:58 dar ți-e cine ți-a spus ceea ce ai scris in mesaj? Însuși Lucifer? De la el îți iei lumina?
      Mai, Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, este Mântuitorul nostru! Un mesager, ca asta e arhanghelul, e doar o creație a lui Dumnezeu așa cum suntem noi. Nu mai pune egal între Creator si creație!

      Ștergere
    16. Anonim2 martie 2017, 13:50,Cand veti ajunge sa vedeti in astral veti intelege .El este Creatorul acestui plan ,Creatie din Creatie. La CREATORUL SUPREM noi nu am ajuns si nu vom ajunge decat in momentul in care va venii judecata si vom trece de ea. Marea iluzie este tocmai ceea ce credeti de mii de ani,tocmai din motivul acesta Isus a venit sa va lumineze iar voi ati ales sa stati tot in necunoastere.Sunteti dusi in eroare ,Dumnezeu nu doreste sclavi . Va este comod sa credeti ceea ce vi se ofera :) pe tava si tot trambitati ceea ce au scris intr-o carte facuta spre ingenuncherea voastra :) .

      Ștergere
    17. Mai anonim 2 Martie 2017, 18:45 , îți recomand sa nu-l amesteci pe Domnul nostru Iisus Hristos, care si-a dat sângele lui prețios ca jertfa pentru noi, oamenii, cu creatorul care l-ai văzut tu in astral! Ai sa ai marea surpriza la judecata ca acel creator suprem pe care l-ai văzut in astral e Scaraoțchi. Mai citește tu din cartea sfânta numita Biblia si vei vedea ce înțelept vei deveni. Ti se va da valul de pe ochi si te vei cutremura de arătarea din astral, ăla care ii zici tu creator suprem.
      Nu exista alt Dumnezeu! El e singurul, e Creatorul Atotputernic si e Viu!
      Vezi sa nu devii tu sclav pe veci in iad a lui Scaraoțchi si obiect de tortura veșnica pentru suita lui. Sa nu zici ca nu ti-am spus!
      Mai mergi la biserica si asculta si tu SF. Evanghelie! Si mai lasă in postul pastelui Învățăturile demonilor!

      Ștergere
  14. http://www.almeea.ro/traieste-o-experienta-unica-alaturi-de-fenomenul-braco-3-si-4-martie-2017-bucuresti/

    RăspundețiȘtergere
  15. Spovediti'va si impartasiti'va sa nu pierim degeaba sa se complecteze numarul celor alesi. Magdalena

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 6:47 ce sa faca cei ce au plecat voi nu ati terminat inca revolutia inca stati in strada si ascultati manele ca sa primiti ceva pe gratis Nu au ce face in romania au inceput odata de la zero poate nu vor din nou ce lasi lucru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 28 feb 13:44 nu jigni că nu stă toată lumea în stradă să asculte manele și să primească ceva gratis,așa cum spui tu.Nu știu de ce majoritatea după ce plecați afară,brusc vă schimbați părerea despre ceilalți români și huliți această țară.Am vazut că sunt persoane pe aici care vă spun să vă întoarceți acasă că va fi rău în străinătate.Eu vă spun să nu vă întoarceți,dacă voi nu mai aveți nevoie de această țara și ați considerat că va oferit prea puțin,rămîneți acolo unde aveți bani mai mulți,cel puțin muriți fericiți.Unii își găsesc fericirea în bani,alții o caută peste tot și nu o găsesc niciodată,fiecare om face propriile alegeri.Voi ați ales deja,așa că rămineți acolo și trâiți fericiți.DS

      Ștergere
    2. De ce să nu se întoarcă?
      Ca sa se ducă de râpă țara in liniște?
      Românii din diaspora au tot dreptul să se întoarcă în tara! Ei pot să schimbe ceva, dacă vor si sunt uniți!

      Ștergere
    3. Anonim 1 mar.16:43 cred că nu ai urmărit cursul mesajelor. Cineva le-a sugerat celor care au plecat să se întoarcă cît mai repede în țară că în Europa va fi foarte rău în special în Italia,iar unora nu le-a căzut deloc bine acest sfat.Au motivat că nu au ce să facă aici și că nu pot supraviețui cu aceste salarii și atunci eu le-am spus să rămînă acolo,dacă asta e alegerea lor.Nu cred că suntem noi în măsură să le dăm sfaturi,fiecare face ce simte.Sunt multe de spus,dar nu vreau să intru în amănunte că precis lumea o să interpreteze greșit.Așa că fiecare alege cum îi dictează sufletul,au prioritate banii sau familia unită,doar ei știu.DS

      Ștergere
  17. Iisus sa fie scutul nostru intr-o vreme ca aceasta,caci cu Dumnezeu nu este de glumit.El intr-o clipa ne poate face Una cu pamantul.Haideti sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ierte de tot ce l-am intristat ,toti suntem pacatosi si avem nevoie de iertarea Lui Dumnezeu de mantuirea sufletelor noastre.Va indemn la rugaciune intr-o vreme ca aceasta ca Dumnezeu sa abata de la noi toate urgiile care vin.Dumnezeu sa fie cu toti.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  18. Fugiti toti din Italia ca sa-l prindeti pe cel din Romania. As fi de parere ca rugaciunea inimii ajuta mai mult decat gura lumii. Cum si cat va trai o persona ,depinde de planul de mantuire care il are Dumnezeu cu fiecare .

    RăspundețiȘtergere
  19. Fugiti toti din Italia ca sa-l prindeti pe cel din Romania. As fi de parere ca rugaciunea inimii ajuta mai mult decat gura lumii. Cum si cat va trai o persona ,depinde de planul de mantuire care il are Dumnezeu cu fiecare .

    RăspundețiȘtergere
  20. Italia a avut așa multe cutremure în ultimul timp,încît a devenit a doua Japonie.Sper ca Dumnezeu sa-i ocrotească pe toți și să nu se întîmple o asemenea nenorocire că la 8 grade va fi o catastrofă.DS

    RăspundețiȘtergere
  21. În martie va fii cutremurul de 8.Posibil peste 5zile.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. In luna martie va fi si in
    Rominia stati linistiti nici romina nu este scapata anul care vine vaide romina va pup dulce doamna maria

    RăspundețiȘtergere
  24. REPET CE AM SCRIS MAI DEMULT--DUHOVNICUL MEU MI-A ZIS CA :ITALIA SE VA RUPE IN DOUA MOTIVE SUNT MULTE SA AVEM GRIJA FIECARE DE EL FAMILIE SI NEAM SI MUUULTA RUGACIUNE

    RăspundețiȘtergere
  25. Care aveti facebook puteti urmari live acum eruptia pe Protezione Civila. A erupt Etna!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Dragii creștini,am avut și eu o revelație în luna septembrie a anului 2016 ,poate cineva decifra acest vis?Se făcea că eram printre oameni lângă o lizieră a pădurii,iar cerul era gri ca la eclipsă (culmea e că mă puteam uita la discul solar fără să mă afecteze ),apoi dintr-o dată mă disting din mulțime rămânând aproape singură și tot privesc în sus dar niște nori cenușiii trec prin fața discului solar,apoi dintr-o dată văd pe DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS,apărând pe discul solar ,repet într-o lumină care nu mă deranja,îmbrăcat cu veșminte roșii cu mâinile îndreptate către mine,apoi Își duce mâna dreaptă spre zona inimii,iar de acolo parcă lua lumină și o trimitea ca într-un gest protectiv către mine.Pot să vă spun că atăt de multă liniște am simțit și atâta fericire nu am reușit să am decât în ziua care am născut.De atunci nu îmi lipsește absolut nimic,ABSOLUT !!vă spun.Cu drag,Mirela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, prin aceasta revelatie,IISUS HRISTOS ti.a arătat IUBIREA SA, si ti-a grait fara cuvinte, că te ocroteste si că numai prin CREDINŢĂ si IUBIRE ,vei birui.
      Sa nu deznadajduiesti niciodata! Esti ocrotita! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Anonim28 februarie 2017, 17:28 ,REVELATIE SAU VIS??

      Ștergere
  27. ETNA , a fost prezis de MANTUITORUL acum cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
  28. "Toată Ţara aproape, la 12 -13 Martie.
    Aproape ,la 12 -13 Martie !
    Toată ŢARA aproape !"
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/07/la-12-13-martie-toata-tara-aproape.html

    RăspundețiȘtergere
  29. Caise Edgard spunea ca daca va erupe Etna si Pelee din Marinica atunci vor fi schimbati mari ale axei Pamintului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:44, CAYCE...Edgar CAYCE !
      (caisele sunt altceva)

      Ștergere
  30. Mai aveti un cutremur inca neadeverit pentru Italia
    "CUTREMURE agresive în Italia!
    Italia va fi zguduită din temelii !"

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/01/italia-va-fi-zguduita-din-temelii.html

    RăspundețiȘtergere
  31. posibil tot pe 11 sa fie???????? mai laes ca 11 e un numar....11 sept, 11 martie cutemur 77, fukushima...etc, alegeri 11...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 28 feb 19:03 vezi că ai încurcat datele,nu a fost pe 11 martie cutremurul din 1977 și a fost pe 4 martie 1977.DS

      Ștergere
    2. 4 martie 77 nu 11, gugu !

      Ștergere
  32. Mi-a trecut mai multe prin cap cand am citit comentariile.Am simtit nevoia sa le citesc de doua trei ori,de fiecare data imi dadea alt rezultat.Dar am ajuns la o concluzie 'Minunata Lume"

    RăspundețiȘtergere
  33. Mama Divina sa protejeze tot pamantul, pretutindeni!

    https://www.youtube.com/watch?v=YIeEUEl8rtk

    RăspundețiȘtergere
  34. De anul trecut a erupt,este logic sa fie si cutremur cu mag. foarte mare.STEF decat sa arati cu degetul mai bine TACI. Nu este crestinesc sa te bucuri de raul altora si nici sa spui ca Dumnezeu Ii pedepseste ,nu esti in masura .Indiferent unde se intampla nenorociri gandul tau sa fie curat spre acel loc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu arat pe nimeni si nici nu ma bucur.de asemenea nu am spus ca DUMNEZEU PEDEPSESTE CI FACE DREPTATEE.Gandul meu este sa stitii ca ce semeni aceea culegi,DUMNEZEU NU PEDEPSESTE CI TE JUDECA PRIN FAPTELE TALE. CE AI MAI MULT FAPTE BUNE SAU FAPTE RELE.EL ESTE CA UN CANTAR SI TU TE JUDECI SINGUR CU FAPTELE TALE( GAND,VORBA,FAPTE COMISE)DUMNEZEU SA VA DESCHIDA OCHII SI URECHILE SUFLETULUI SI TRUPULUI ASA sa va ajute DUMNEZEU AMIN.

      Ștergere
    2. stef1 martie 2017, 14:25,nu a venit vremea judecatii.Tu ce semeni ?

      Ștergere
  35. Da a erupt Etna dar nu a vărsat ,,grosul,, acum e doar un ,,fîsîit,,ăsta pînă nu dă tot afară nu se lasă.Trag nădejde că tot dînd cîte puțin afară se mai calmează și la bușitura finală nu va fi așa de violent.Locuitorii din centrul Italiei ar cam trebui să se gîndească la viața lor,că bani și averi mai faci dacă trăiești și rămîi sănătos.Mila Domnului fie cu ei și noi că și aici vom avea scuturătură,Vrancea și ea ,,fierbe,,.

    RăspundețiȘtergere
  36. Daca va spun ca acest cutremur va fi in romania nici decum in italia si o sa va mai spun ceva romina va avea de suferit foarta mult anul care vine va pup dulce doamna maria cu multa stima si respect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar spune o data ce vine anul care vine.Tot o repeți dar nu spui nimic clar.

      Ștergere
    2. Ce-mi "place" mie cand spui tu asa: "romina va avea de suferit foarta mult anul care vine", dar "va pup dulce doamna maria" !!!!!

      Banuiesc ca te referi la Romina..Power ! Vezi ca l-ai uitat pe Albano...

      Hai, s’auzim de bine ! Te pup dulce-acrisor.

      Ștergere
    3. De ce credeti asa?

      Ștergere
    4. Anonim28 februarie 2017, 21:42,ROMANIA ,CU î DIN A.

      Ștergere
    5. Anonim 28 feb 21:42 degeaba o pupi dulce pe D-na Maria că acel cutremur tot în Italia va fi.Dînsa nu a greșit niciodată și toate previziunile scrise aici s-au adeverit pentru că vin de la Duhul Sfint și ni le transmite exact așa cum le primește.Știu că tu ai vrea să nu se întîmple acolo, dar din păcate nimeni nu le poate stopa.DS

      Ștergere
  37. Anonim 28.02--06,47, esti o persoana rea , nu esti un crestin ortodox asa cum crezi, sintem in post iar tu doresti rau la alti pentru ca au plecat din tara, daca o familie sta la blocu 2 camere si familia mare si cu 800 roni poti plati toate datoriile si intretine si familia, ce facem stam la cozi la 3 sarmale, la un cirnat cu fasole sa luam bisericile din rind acolo unde se face hram pt a putea supravetui, deci nu purta ura catu nu sti ce e strainatatea, cit se sufera doar pt a putea hrani familia, si se spera ca se va schimba ceva in Romania pt a avea un loc de munca , poate tu ai o pensie, sau ai vindut si tu ceva la straini si apoi ne critici pe noi, nu uita nu dori rau la nimeni ca ar putea sa ti se intoarca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim28 februarie 2017, 22:45, nu te mai necaji. Lasa-i pe unii caci nu stiu ce vorbesc. La teorie sunt toti buni, la practica mai greu... asa ca nu-i lua in seama. Cu siguranta daca ar fi avut greutati ar fi cautat si ei drumul strainatatii. Cateodata este imposibil sa rezolvi unele probleme in tara pe termen scurt fiind foarte urgente, gen supravietuirea in conditiile in care mai multe suflete depind de tine si de veniturile pe care le realizezi. Intr-o zi va fi bine si in tara noastra. Deocamdata trebuie sa ne luptam sa rupem jugul care apasa de multi ani peste Romania, anume: ocupatia straina. Dumnezeu sa fie cu tine!

      Ștergere
    2. Nu rade, un om poate trai cu putin fff putin insa noi ne'am obisnuit cu mult, invatul are si dezvat.

      Ștergere
    3. Bine, atunci traieste tu cum îi înveți pe alții să o facă si lasă oamenii sa-si aleagă singuri ce nivel de trai vor sa trăiască!
      Se vede de la o posta ca esti nostalgică după vechea orînduire!
      În 2017 sunt alte posibilități , nu mai trebuie să trăim ca în evul mediu ca sa fii tu mulțumită!

      Ștergere
  38. Anonim 22.45 unde vezi tu răutate în coment? Dacă mori sau rămîi infirm/ă mai poți face ceva pt familia ta? Nu te-a chemat nimeni ACASĂ dar măcar pleacă din zona de dezastru dacă ești pe aproape. Mulți dintre voi sunteți legați de locurile unde vați stabilit,dacă acolo s-a instalat PERICOLUL nu te gîndești că poți pieri? Și apropo am pămînt moștenire de la ambii părinți dar nu l-am vîndut am dat spre lucru acest pămînt rudelor sărace cît or trăi.Ia vezi tu cine judecă cu răutate și cine ți-a dat un sfat spre a ta siguranță să poți realiza ce ți-ai propus cînd ai plecat.Și încă ceva sigur ai citit pe acest blog foarte multe comenturi despre profeția părintelui ARSENIE BOCA, care zice de cercul de FOC din jurul granițelor României timp în care nimeni nu mai iese și nu mai intră în țară. Dumnezeu cu mila LUI fie cu voi și cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  39. Daca nu va suparati stau in romina nici decum in tari straine cum spuneti voi dar nu mai jigniti se vede ca nu aveti credinta mai ales cs este postul pastelui dar aveti sa vedeti anul acesta ne pune cina iar anul care vine o mincam amar aveti sa vedeti continuati sa esiti on strada luati aminte america si pe urma mai vorbim dumnzeu si maicuta domului sa va lumineze mintea si callea amin que

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 martie 2017, 16:52,indiferent ce o fi in romania "bucurosi le-om duce toate ",credinta ce o are fiecare este salvarea.Puteti spune ca maine va veni cele mai mari nenorociri ,dar nu puteti face ca acestea sa nu se intample (asta ar fi cu adevarat o minune ).Nu putem schimba 2000 de ani plini de pacate in lumina decat prin credinta adevarata si colectiva. Prin urgii nu faceti decat sa transmiteti frica ,in nici un caz credinta. Rugati-va din "adancul " sufletului vostru pentru pace ,liniste si armonie.

      Ștergere
  40. 16.52 Eu tot n-am inteles ce vreti sa spunti . Ce e doamna anul asta , ce va fi anul viitor , ce necaz va cade pe romani ?
    Dictati-i cuiva din casa sa scrie clar , nu are nimeni nimic cu ceea ce spuneti, dar trebuie sa intelegem intr-un fel.

    RăspundețiȘtergere

  41. 16:52, tu nu stai in "romina", ci in ROMANIA ! RO-MA-NI-A !
    Totusi, dupa cum vorbesti si scrii, un fel de esperanto (!), cu particule din engleza (on) si italiana (que) ca sa nu zic ca ai folosit “google translate”, NU esti romanca, pt. ca daca chiar ai fi, ar fi o rusine ca nu stii sa-ti scrii corect nici macar numele tarii in care te-ai nascut, ca sa nu mai vorbesc si de altele. Tu doar, eventual, locuiesti aici. Sau poate nici asta.
    Nu stiu ce “hram” porti, dar tonul tau mieros, cu care o tot pupi dulce pe d-na Maria, nu acopera insinuarile tale rautacioase, de genul: “ anul care vine o mincam amar”, “romina va avea de suferit foarta mult anul care vine” sau “acest cutremur va fi in romania nici decum in italia”.
    De unde stii tu toate aceste lucruri pe care le propagi cu atata insistenta, in ultimele zile, pe acest blog ?
    Mai bine ai face ‘previziuni’ pt. America sau Italia si lasa-ne pe noi.

    Ref. la…”romina”, pe noi nu ne intereseaza nici ce se intampla cu ea la anul si nici daca mai canta sau nu…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:52, aceasi atitudine sfidatoare. Esti dominata de animozitati. Noroc cu blogul asta...din lipsa de altceva, ai descoperit-o pe "romina" .. :)))) Mare e gradina TA... :))))))

      Ștergere
    2. 08:39, oamenii cu personalitate au pareri personale si nu pareri 'de grup', care dau bine la turma.

      Daca iti spui parerea pe sleau, fara menajamente siropoase, apare unu’/una ca tine care iti tranteste doua atribute complet aiuristice in fata (sfidator, dominat de animozitati ?!) si incheie apoteotic cu “Mare e gradina TA” !
      Da’ de ce, draga ? Nu fac parte din cor, cant fals, care-i problema de te-mpiedici de parerea mea sincera ? Sa nu-mi spui ca si pe tine te deranjeaza pretentia mea pt. o gramatica corecta…Apropo...vezi ca se scrie ‘aceeasi’, nu ‘aceasi’ !
      Asta este; iubesc limba tarii mele si-i dispretuiesc pe cei care doar au pretentia, dar nu o fac.
      Daca ar fi sa folosesc si eu un atribut in ceea ce te priveste, ca urmare a mesajului nefondat debitat, as spune simplu: obraznicie !

      Ștergere
    3. Anonim 1 mar 22:52 din păcate sunt mulți care au plecat din țară și acum nu mai stiu să scrie și să vorbească românește.

      Ștergere
    4. 21:35, draga, te tachinez, " pentru ca-mi placi"! :))))
      Aceeasi, ai dreptate ! Ravisanta Limba Romana. Mi-au fugit suav degetele pe tastatura, dar tu ... Tu sa fi-nceput iubitul, ca-i faceam eu ispravitul ...

      Cat despre "Romina", ma apuca o aprehensiune fata de care raman paralizat. Nici macar nu vrea sa depun efortul de a se corecta. Ea stie doar : “ anul care vine o mincam amar”.

      Ca sa fiu in ton cu anotimpul spun : mare e gradina!

      Ștergere
    5. O sa-ti para rau de mesajul asta! O sa vezi tu obrăznicie de la ăla care maltratează limbile romine! Sa nu te plângi cand te va umili cand îți va fi șef si îți va tăia din salar ca sa aibe cu ce sa-si plătească distracțiile! O sa vezi tu! Si sper sa fii la fel de acida si atunci, poate ajungi apoi sa cauți sărățele, dar nu la magazin.....

      Ștergere
    6. 10:39, mie, daca-mi pare rau de ceva, nu de mesajul meu este vorba, ci de cei ca tine, care s-au suit pe 'bloc'-ul asta si, precum muezinul in turn, urla pe toate vocile, de la mieros la isteric, doar le-o asculta cineva elucubratiile unei minti mult prea odihnite pt. realitatea timpurilor pe care le traim, ca sa nu mai vorbesc de ‘cunoasterea’ pe care o putem avea…

      Oricum tu nu intelegi nimic din ce spun (in mod normal, nu ti-as acorda nicio atentie), doar ma amuz pe seama ta, dar nu pt. ca imi place sa fac asta, ci pt. ca observ ca esti o femeie agresiv-dusmanoasa, daca faci urari de rau cuiva si insisti cu vehementa sa spui lucruri rele despre tara mea, careia tu, cu un tampism maxim, continui sa-i spui…‘romina’ !

      Ref. la “limbile romine” (whaaaat?), tu in care dintre ele te exprimi ?

      Ștergere
    7. 01:24, nu exista aceasta scuza, cel putin pt. adulti ! sunt oameni plecati de zeci de ani din tara si, surprinzator, vorbesc si scriu mai bine decat multi romani !
      ref. la individa care tot scrie 'romina', ea insasi spune, citez, "stau in romina nici decum in tari straine cum spuneti voi" (01 martie/16:52) !
      problema este ca, daca-i urmaresti postarile, ii poti observa deopotriva incapatanarea si agresivitatea verbala, devenita si mai accentuata datorita exprimarii deficitare, pe care nu o recunoaste sau/si nu o constientizeaza.

      Ștergere
    8. draga 07:16, chiar "ma pricep", si, din fericire, nu ma cheama nici...Sorin !
      ai grija cum iti gestionezi 'aprehensiunea' aia, ca sa nu risti o sinergie a faptelor esuata in meandrele concretului...deh, limba romana !

      Ștergere
    9. 16:04 din păcate n-ai inteles nimic,dar ti-ai făcut o caracterizare superbă!
      Deh, asa e cu profii de limbile romine! 😑

      Ștergere

    10. 22:13, remarc ca ti-ai imbunatatit simtitor gramatica (bravo, tie !), ba chiar mi-ai preluat si din replici !
      La asta te refereai cand ai spus ca n-am inteles nimic ? "Nu te-ai priceput" / George Cosbuc ?
      Pai, asta am spus-o chiar in prima fraza a mesajului, dar se pare ca nu stapanesti inca subtilitatile si jocurile de cuvinte…

      Ștergere
  42. Cind invatati sa nu mai jigniti o sa va spun primi care i vor pedepsi bunul dumnzeu si maicuta domului sunt acea care jignesc si dusmanesc de ce sa vs spun daca nici pe doamna maria no credeti si invepeti ss o jigniti eu atit va spun pregatitiva pentru urgia care va veni si stau in
    Rominia nu in tari straine aveti ceva inpotriva bine cs stiti voi sa scriti nu sunteti capas sa trageti o concluzie di messjul scris. Asteptati ca aveti sa vedeti dumnezeu si maicuta domului sa ne ocroteasca de toate relele amin

    RăspundețiȘtergere
  43. Anonim8si39 nu te supara esti tu dominata de animotizati din lipsa de bun simnt care nu il ai intri pe acest bloc si incepi sa jignesti pe mine si pe doamna maria care o iubesc si o pretuesc. Nu cum gsc alye persoane incep sa jigneasca va fi cutremur la noi si cind tara noastra va fi inpartita atunci sa vefem ce mai spuneti urgia bate la portile rominiei nu o sa svapsm nici de un rasboi asa ca in loc sa lasati comentari divulgate pumeti mina si rugativa dumnezeu si maicuta domului sa va lumineze mintea si callea sa va apere de rele amin

    RăspundețiȘtergere