vineri, 24 februarie 2017

DOUĂ CUTREMURE DE PĂMÂNT ,ÎNSPRE SUD ŞI SUD - VEST !


                                               ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                                             

                             22 Februarie 2017,ora 5,20 !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori de zi, m-au trezit două posibile evenimente neplacute.
Vedeam dragilor înspre Sud, vedeam mai sus faţă de cum eram eu, un chip de fetită cam la 10 anisori, care avea niste ochi verzi mari si rotunzi,ochi din care curgeau râuri de lacrimi.
În timp ce fetiţa privea spre mine, ca prin niste scanduri de la o constructie, vedeam cum un CUTREMUR de Pămant incepuse si era chiar intens.Fetiţa plângea ,iar ochisorii ei se facusera si mai mari, traind acel Cutremur.

Image result for seismograf


La nici 30 minute,văd din nou un alt Cutremur,de astadata la Sud-Vest. Era o cămară încărcată cu borcane pline de compot,si care borcane încep a se clătina puternic, din pricina unui intens Cutremur de Pămant.
Zgomotele borcanelor, făcuse o adevarată muzică.
Dragii mei, vom auzi de aceste Cutremure, dar sa nadajduim ca nu vor face si victime omenesti.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUŢA DOMNULUI ,ca sa ne apere de toate dezastrele, si sa ne ajute ca sa devenim mai buni,mai milostivi si mai întariti în Credinţă ,dar si-n Iubire faţă de Aproapele.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.
Din inimă si din suflet,multumiri tuturor celor care pun o cărămidă sau mai multe la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Şi-i asigur pe toti ,că mă rog pentru fiecare in parte,iar DARUL lor le va fi dat înapoi înzecit,însutit, de DUMNEZEU si de MĂICUTA DOMNULUI!

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 
Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

1.

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A





https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...

2.
CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

28 de comentarii:

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/02/24/vrajitoarele-de-pe-intreaga-planeta-vor-face-o-vraja-impotriva-lui-donald-trump-vineri-24-februarie-la-miezul-noptii/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care e miezul nopții ageeeat de vrăjitoare. Cel din Rusia sau cel din SUA? 😁

      Ștergere
    2. Anonimule 25 februarie 2017, 13:39,

      "Miezul nopţii se produce în momente diferite de-a lungul şi de-a latul planetei, însă anunţul publicat vineri vizează miezul nopţii de pe coasta de Est americană, conform news.ro."

      http://www.stiripesurse.ro/donald-trump-in-mare-pericol-ce-ii-pregatesc-vrajitoarele-de-pe-tot-mapamondul_1181913.html

      Ștergere
    3. vrajitoarele sunt unealta satanei.Deci ucenicii diavolului si.au pregatit catranul pentru cand vor fi insetate{pe rug}

      Ștergere
    4. Anonim 25 februarie 2017, 16:32, ideea este cine le-a pus pe acestea sa faca aceasta actiune? Caci pare o actiune organizata. Deci, aceste vrajitoare, au primit o cerere din partea cuiva. Daca plateste, ele executa. Este diperat "acela" ca pierde incat a ajuns sa apeleze la acestea?

      Ștergere
    5. Hillary e disperată că a pierdut alegerile,iar Soroș că a pierdut banii.E cunoscut faptul că ei sunt atei și se ocupă cu lucruri oculte,așa că nu trebuie să ne mai mire nimic.DS

      Ștergere
    6. Da DS, asa este, sunt disperati.

      Ștergere
  2. Doamne fereste! Sper sa nu avem parte de vreun cutremur dat de falia Shabla, OD sau de vreun focar din zona de s-v pt ca sunt de suprafata! Camara plina de borcane ma duce mai mult cu gandul la zona balcanica, ca doar pe aici mai exista obiceiul de a randui borcane si alte bucate prin camari si pivnite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ferească Dumnezeu să fie în Marea Neagră cutremurul!

      Ștergere
  3. https://mucenicul.wordpress.com/2009/12/22/albert-pike-si-trei-razboaie-mondiale/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutremurele nu fac altceva decat descarca o energie acumulata in pamant. Energiile negative ale oamenilor se duc in pamant. Energiile pozitive ne vin de sus. Ar trebui sa intelegem acest lucru. Si inca ceva. Nu cred ca vreodata televiziunile astea corupte si instigatoare din Romania va vor anunta in legatura cu o lege data in Rusia. S-a dat lege prin care daca se transmit mai mult de 15 min stiri negative, acelei televiziuni i se ridica licenta si e inchisa. Acelasi lucru mi s-a spus si despre Germania. Un medic care profeseaza acolo a spus ca la televiziunile din Germania nu exista NICI O STIRE negativa transmisa. Concluzia: de asta sunt ei numarul unu in Europa, iar noi doar o colonie. Acest lucru ar trebui facut public. Si daca televiziunile nu inteleg ca au distrus un popor cu aceste stiri negative, ore intregi, zi de zi, macar noi sa le sanctionam si sa nu le mai urmarim. Nici nu va inchipuiti cate stiri interesante exista pe alte canale, dar trebuie sa vedeti si sa cautati singuri ca sa va convingeti. Nu e nevoie sa va spun eu de canalele Descovery, sau Paprika, sau cele cu filme bune. Succes la cautari, si ocoliti stirile negative care de fapt scad imunitatea organismului si ne imbolnavesc doar. O sambata frumoasa va doresc si cu stiri bune !!! Va indragim dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si uite asa patrioate, iar ajungem la Ceausescu pe vremea caruia nu vedeai bucurie-n stiri triste, ca acum, ba chiar nu erau date deloc stiri. Spikeritele de azi rad si zambesc anuntand accidente mortale!!!

      Ștergere
    2. Păi în aceste condiții PRO TV-ul ar fi trebuit să fie primul închis pentru știrile macabre de la ora 5.Pe mine cel mai tare mă enervează atunci cînd prezintă o știre cu morți și răniți,iar reporterul spune:În această zonă a avut loc un accident spectaculos în care și-au pierdut viața N persoane. Dumnezeule ăștia nu au proprietatea termenilor,nici măcar nu s-au uitat în dex să vadă definiția cuvîntului spectaculos, care înseamnă ceva care te impresionează în mod plăcut,ceva strălucitor,care face spectacol în mod pozitiv.Un accident nu poate să fie niciodată spectaculos,este chiar macabru.DS

      Ștergere
    3. Anonim 25 feb 11:47 întradevăr pe timpul lui Ceaușescu nu vedeam așa ceva,dar acum mă întreb ce face CNA-ul dă amendă doar televiziunilor,care nu sunt de partea puterii? Cum îți explici că e plin internetul de filmulețe cu violență și animale schingiuite și nimeni nu i-a măsuri?DS

      Ștergere
    4. draga DS 01:01, ca prezinta stirile macabre folosind cuvinte carora nu le cunosc proprietatea, "poate" ca mai este cum mai este, dar cand mai si zambesc tamp, atunci chiar iti vine sa le dai cu televizorul in cap, daca ai putea...

      Ștergere
  5. Doamnă Maria , va salut cu drag , urmaresc cu sufletul la gura tot ce postati , si va multumesc pentru tot efortul ce-l depuneti pentru a ne trezi la realitate . Din pacate , e tare greu de luptat cu diversele si variatele mentalitati ale oamenilor !
    Tocmai de aceea va admir darzenia de care dati dovada si va respect ! Nu degeaba v-a ales Dumnezeu ca mesager !Va doresc multa sănătate și putere sa mergeți mai departe .
    Doamnă Maria ,mai stiti ceva de Prunca Sapte ?

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.cotidianul.ro/doua-cutremure-intr-o-ora-296751/

    RăspundețiȘtergere
  7. In Romania sau in alta tara?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cutremur 6,6 la sud de Insulele Fiji

    http://www.stiripesurse.ro/cutremur-6-6-la-sud-de-insulele-fiji_1181961.html



    Exact la SUD !

    RăspundețiȘtergere
  9. Astazi dimineata au fost Doua cutremure in Zona Vrancea si in Buzau.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Atunci oamenii vor fi in stare se traiasca mult fara sa se cunoasca pre sine. Vor fi multi oameni invatati care vor crede ca toate cartile lor le vor da voie sa stie si sa faca totul. Astia va fi un mare obstacol pentru adevarata cunoastere. Cand oamenii vor ajunge la adevarata cunoastere, isi vor da seama in ce minciuna i-au dus asa-zisii lor invatati, iar cand se va intampla asta, oamenii vor fi tristi ca nu si-au dat seama mai devreme, deoarece cunoasterea este atat de simpla…

    Sufletele oamenilor nu vor fi posedate de Satana, ci de ceva mult mai rau. Ei vor crede ca vedeniile si minciunile lor sunt adevarul adevarat. In capetele lor nu va mai fi loc pentru adevar. Oamenii vor incepe sa urasca aerul curat si frumusetea Dumnezeiasca a naturii si se vor ascunde in orase urate cu aer otravitor. Nimeni nu-i va forta sa aleaga asta, ci o vor face din proprie vointa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da!dar nu au fost așa de puternice cum a explicat Dna Maria.Sa nu fie mâine,poimâine când este eclipsa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria Ghiorghiu sa-ti fie rusine ca cenzurezi comentariile de bun simt in schimb permiti pe individa care blesteama. O sa ai si tu parte de blestemele astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:27, da' cine'i draga individa aia care zici tu ca blesteama, ca eu nu vad pe nimeni ca face asa ceva, in afara de tine, care-i spui d-nei maria:"O sa ai si tu parte de blestemele astea"- tot o forma de urare-blestem !!!
      agresivitatea si obraznicia nu te fac credibila.
      sincer, dupa cum i te-ai adresat: "Maria Ghiorghiu sa-ti fie rusine", in 'casa' dansei, eu te-as fi cenzurat definitiv !

      Ștergere
  13. Anonim26 februarie 2017, 15:27
    DUMNEZEU sa te ierte si sa-ti daruiasca dragoste si mantuire !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria , e parerea mea , faceti cum considerati . Inchideti toate comentariile macar dupa postul acesta . Se racoresc si ei , iar dumneavoastra nu mai stati sa ii paziti sa mai scoata vreun porumbel din gura . Sunt pur si simpli fara ocupatii si fara bun simt . Ba se paresc , ba se vaneaza, ba vin cu meditatii la gramatica, ba arunca cu cuvinte grele etc. Dati sonorul la minim si ia sa vedeti cum ii potoliti . Pai se poate , dar ce ati ajuns , militian intre ei toti ?

      Ștergere
    2. 16:08, daca ai fi avut simtul ridicolului, nu ai fi scris acest mesaj !
      Nu esti cu nimic mai buna decat ceilalti daca jignesti, la randul tau: cum iti permiti sa spui, citez, "Sunt pur si simpli fara ocupatii si fara bun simt". Deci, aceleasi lucruri as putea sa spun si eu despre tine: ca daca scrii aici, esti fara ocupatie, iar pt. ca jignesti, ca nu ai bun-simt.
      Limbajul invechit (gen:’militian’ – obisnuinta este a doua natura) si tonul nepotrivit de autoritar in ‘casa’ altcuiva si numai, caracterizeaza o varstnica pensionara extrem de rautacioasa, ca sa nu zic frustrata. Nu stiu cu ce te-ai ocupat in viata, dar ai ramas cu niste sechele de rautate fata de semeni, care nu-ti onoreaza varsta.
      In concluzie, ai grija de ‘porumbeii’ tai, pt. ca oricum fiecare este cu ‘pasarica’ lui !
      (sa stii ca nu este o jignire, dar intelepciunea populara are niste ziceri remarcabile pt. toate imprejurarile/situatiile)


      Ștergere