duminică, 19 februarie 2017

TERORISMUL RURAL !!! TERORISMUL SE VA MUTA LA SATE ?


                                              ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                18 Februarie 2017,ora 4,23 zori de zi !

                                          Dragii mei,

Nici nu apucasem ca sa adorm, căci aud un glas care spune ceva ce m-a cutremurat.
Acest glas spunea aşa:

              "Aspectele de terorism !
             Terorismul rural !"


Image result for TERORISTI..

Clipă în care ,am in faţa ochilor o încapere, iar aici pe o masa sta un monitor. Brusc,monitorul începe a se cutremura marunt,dar foarte puternic.
Dragii mei,eu nu stiu ce sa cred ,si ce as putea sa spun referitor la TERORISMUL rural, si Monitorul care se cutremura.
Dar iata ce MESAJ am primit chiar acum,cand am scris randul de mai sus.   
                      Citez:
                                 Să-i prindem înainte sa-si ia zborul!"
Dragii mei, noua nu ne ramane decat sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA DOMNULUI pentru ca Autoritatile sa fie vigilente ca intotdeauna, iar cei care vor să facă rău, să fie prinsi înainte ca ei sa-si pună in aplicare gândurile criminale.
                                   Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


                      

18 comentarii:

  1. Maica, la mine-n curte nu intra nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine poate teroriza la tara;primarul si mafia crescuta in jurul lor mai ales cu sistemul actual de 'alegeri' intr-un singur tur in care cleptocratia se perpetueaza.E greu sa-i scimbi cu niste incepatori putin cunoscuti, chiar corupti primarii au favorizatii lor cu care pot face o minoritate simpla.Iar la oras e si mai usor cu mijloace economice ca transport gratuit pentru pensionari care sint majoritari.Traiasca CLEPTOCRATIA care ingroapa Romania prin legea alegerilor intr-un singur tur de scrutin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ungurii....(si altii din jur!)....vor face razboi de gherila in satele de granita ale Romaniéi....s-a dat deja ordinul!Va incepe!Sunt instruiti,organizati si au ordinul sa bage frica in sateni si sa-i faca sa paraseasca,de groaza,satele!Apoi vor invada trupele unguresti Romania.Nu vor mai fi satenii sa-si apere glia ca altadata,ci doar asa zisa noastra armata.Armata nu va interveni in primul moment,ptr.ca va crede minciuna Europeana,precum ca armata ungara vine sa ne dea o mana de ajutor in "combaterea atacurilor teroriste facute de catre niste romani comunisti,psd-isti etc.fanatici"Brrrr....nici nu avem unde sa ne ascundem in Romania!Granitele se vor inchide,vom ramane captivi in interiorul tarii,ca intr-o inchioare,si ne vor macelari.Cei din afara nu vor banui adevarul,ptr ca se va prezenta afara "versiunea Monica Macovei"precum ca romanii macelaresc ungurii,iar psd-istii pe pnlisti etc...Trupele noastre din Afgnistan sau alte teatre de razboi vor afla in cele din urma adevarul si grozvia,se vor intoarce in tara(ptr.ei nu vor putea inchide granita,ptr ca ar reiesi ca e un razboi imp.romäniei,si se mizeaza oricum pe informatia ca ostasii nostri sunt slab pregatiti)si probabil ca ne vor elibera.Acesta este planul pe scurt...Repet,s-a dat deja ordinul si se grabesc asa de tare,incät au sarit deja peste cateva etape obligtorii(ale planului).Nu mai au rabdare!De ce se grabesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Terminati cu impresii negative mancav'ar raiul pe totii

      Ștergere
    2. La tara se organizeaza targuri saptamanale... cine sa ne pazeasca ...doar Domnul! Doina

      Ștergere
    3. Suntem in apocalipaa si DUMNEZEU VA SEPARA OILE DE CAPRE.SI VOR SA IMPUNA NOUL GUVERN MONDIAL CU ACTIONAREA FALSA A RAZBOIULUI CA SI CAZUL SADAM HUSEIN.CAUTA SA APRINDA FITILUL LA RAZBOI MONDIAL 3.

      Ștergere
  4. In alte tari dragilor nu la noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne numim crestini si ne comportam ca dracii,

    RăspundețiȘtergere
  6. In ziua de azi nu poyi sa ai incredere in nimeni decit in bunul Dumnezeu si Maicuta Domnulu nostru IIsus Hristos.Apoi inoameni cu ftica de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Unguri nu are ce cauta in MOLDOVA! MOLDOVA e ORTODOX si UNGURI e CATOLIC si sunt diferiti. Unguri poate se ocupa doar TRANSILVANIA ca acolo sunt rude si stramosi ale Maghiarilor daca asa vor UNGURI. DUMNEZEU EXISTA si CREDINTA ORTODOXA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apucaturi de nazist ajuns sus ,i-si arata adevaratul caracter de mitocan.

    RăspundețiȘtergere
  9. 01.09 cum e mai bine dupa tine sa pleci sau sa ramai in tzara? vad ca esti tare informat, ordinul e dat etc. La iscat panica nu esti ultimul. Mai gandeste, mai gandeste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce fel de oameni sunte- ti sa rade-ti de necazul altora!La noi nu !Sa moara capra vecinului!Dar ce vorbim noi aici?!Împărțeala?Ce împărțiți,moldova de Transilvania!Din cauza unora ca au vrut in uniune,șeitan,si altele,ați lăsat pas cu pas sa obțină lucruri,încât acum este prea târziu.Știți macar ce ați lăsat primul pas,va spun eu!BILINGVELe localităților,ca de este ordin de la curtea europeana,apoi au vrut școlile!Știți aveți ațâța. rău in suflet încât nu vede ti ca noi suntem frații voștri.Sa va ierte Dumnezeul!si eu va iert asta este!Nu degeaba este vorba aceea românească:da mintea romanului cea de pe urma! Eu țin la Ștefan la Brancoveni!voi nu tine ti la noi.La cine vreți sa apelam la greu.Păcat,mare păcat!Sfanțul nostru al Arealului o da ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  11. Iisus Hristos ne-a indicat clar că omul trebuie să facă primul pas: Cereţi şi vi se va da, căutaţi şi veţi găsi, bateţi şi vi se va deschide. Căci oricine cere, primeşte; cine caută, găseşte; iar celui care bate, i se va deschide. (Mt. 7:7-8)

    Dumnezeu, este întotdeauna gata să îndeplinească dorinţele mai mari sau mai mici ale oamenilor.

    Singurul duşman al omului e teama (de sărăcie, de eşec, de boală, de pierderi), adică orice sentiment de nesiguranţă pe orice plan.

    Mântuitorul ne-a spus: "De ce sunteţi fricoşi, oameni cu puţină credinţă?" (Matei, 8:26)

    Vedem deci, că trebuie să înlocuim teama cu credinţa, căci teama nu este decât credinţa inversată: este credinţa în rău în loc de credinţa în bine.

    Spune-ţi cu voce tare, cu putere şi convingere, aceste cuvinte:

    'Sparg şi demolez (prin cuvîntul meu) tot ceea ce (în subconştientul meu) este fals. Toate acestea se întorc în neant, căci toate aceste gînduri false au ieşit din imaginaţie.
    Acum eu gravez noi gânduri prin puterea lui Hristos, care este în mine. Acestea sunt: 'sănatatea, bogăţia, dragostea, şi expresia perfectă a Fiinţei mele.' Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adrvarat ai grait ca frica este de la satana.de la inceput Eva si Adam au invatat ce este frica dupa neascultarea si mancarea Marului.dupa care a aparut rusinea care este sora frici.copiii mici inainte de 7 cand erau goi nu stiau ce este nici minciuna nici rusine.aceste 2(si altele)sentimente sunt de la diavol.frica de a afla ce fapta ai facut si rusine ei.cele 2 naste MINCIUNA LA OAMENI si ascunderea Adevarului de catre diavol

      Ștergere
  12. Anonim 8,15 tu esti CRESTIN sau esti cretin , daca esti din Moldova nu te intereseaza Transilvania, ce romin esti, si mai vreau sa sti ca si noi avea multi romini care stramosi lor sint in Ungaria baga bine in cap .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt HANDICAP si CRESTIN poate si CRETIN. Atunci de ce unii spun ca Transilvania e a Ungarie altii spun a Romani. Astept un raspuns la dumneavoastra despre aceasta ROMANIA. DUMNEZEU EXISTA.

      Ștergere