duminică, 19 februarie 2017

SFÂNTA EVANGHELIE DIN DUMINICA ÎNFRICOSATEI JUDECĂTI !


                                                 ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                  SFÂNTA  EVANGHELIE  DE  LA  MATEI  !

                                (XXV, 31-46 )

                 DUMINICA  LĂSATULUI  SEC  DE  CARNE  !

Zis-a DOMNUL : când va veni FIUL  OMULUI  în slava SA şi toţi  sfinţii îngeri cu EL ,atunci va şedea pe scaunul slavei SALE. Şi se vor aduna înaintea SA,toate neamurile şi-i va despărţi pe unii de alţii, cum desparte păstorul oile de capre ;şi va pune oile de-a dreapta SA , iar caprele de-a stânga. Atunci va zice împăratul celor de-a dreapta SA :veniţi , binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc ; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau ;străin am fost şi M-aţi primit ; gol am fost  şi M-aţi îmbrăcat ;
bolnav am fost şi M-aţi căutat; în temniţă am fost şi aţi venit la MINE. Atunci drepţii îi vor răspunde , zicând : Doamne, când TE-am văzut flămând şi TE-am hrănit , sau însetat şi ţi-am dat să bei ?
Sau când TE-am văzut străin şi TE-am primit,sau gol şi TE-am îmbrăcat ? Şi când TE-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la TINE ?  Iar Împăratul ,răspunzând,va zice către ei : adevărat vă spun că, întrucât aţi făcut unuia dintre aceşti fraţi ai MEI prea mici, Mie Mi-aţi făcut .Atunci va zice şi celor de-a stânda SA: duceţi-vă de la MINE , blestemaţilor , în focul cel  veşnic care este pregătit diavolului şi îngerilor lui. Căci flămând am fost şi nu Mi-aţi dat să mănânc;însetat am fost şi nu mi-aţi dat să beau ; străin am fost şi nu M-aţi primit ; gol, şi nu m-aţi îmbrăcat;bolnav şi în temniţă şi nu M-aţi cercetat.Atunci vor răspunde şi ei, zicând : Doamne, când TE-am văzut flămând , sau însetat, sau străin , sau gol, sau bolnav, sau în temniţă şi nu ţi-am slujit Ţie? El însă le va răspunde şi le va zice :adevărat vă spun că , întrucât nu aţi făcut unuia dintre acesti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut.

Şi vor merge aceştia la chinuri veşnice, iar drepţii la viaţă veşnică. .
Slavă Ţie Doamne, Slavă Ţie ! Amin !

                                    Dragii mei, 

Eu v-am scris cu tot sufletul aici pe Blog, SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA EVANGHELIE, dar vă asigur că dacă veţi merge la SFÂNTA BISERICĂ, şi veţi participa cu toată fiinţa la SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE, sufletul vostru se va hrăni cu DRAGOSTEA şi cu LUMINA ÎNVIERII  LUI  HRISTOS, şi se va îmbrăca cu MILA şi DRAGOSTEA MAICII LUI  DUMNEZEU.
Oriunde vă aflaţi pe acest Pământ, faceţi-vă timp şi pentru CASA  DOMNULUI, acolo unde ne este mântuirea sufletului nostru.




Să mergem si noi la Sfanta Biserica, ca sa ne pregatim sufleteste pentru SFANTUL POST al Sfintelor PASTI,care incepe de luni.
Să ne rugam asa ,la Bunul Dumnezeu:
                 Doamne al Milei, într-adevar, atunci nu este vreme de milă, ci de judecată.
Arată Doamne astazi Mila TA ,spre noi Fiii Tăi.  
Trimite Doamne în inima noastra lumina pocăinței, ca să ne pocaim din tot sufletul si sa ne intoarcem catre tine ,înainte de a sosi vremea cea fara de milă;apoi trimite-ne nouă puterea cea tare a harului Tău,ca sa ne intarească, pentru ca să păzim întotdeauna PORUNCILE  TALE cele dumnezeiesti și sa umblam ,fară să lenevim , in toate zilele vietii noastre ,pe calea faptelor celor bune.
Pentru ca atunci,în ziua Judecatii sa ne invrednicesti si pe noi a auzi glasul Tău și hotărârea Ta cea fericită si plină de iubire de oameni ,chemându-ne  : ”Veniti, binecuvantatii Tatalui Meu, mosteniti Împărătia cea gatită vouă ,de la întemeierea Lumii” .Amin !
                                  
                          Cu dragoste si preţuire, MARIA

9 comentarii:

  1. Da somnul cel amagitor alnepasari a cuprins pe multi si piederea e groaznica Doomnul sa ne trezeasca

    J gheorghita

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa este .Sa fim cu adevarat credinciosi nu doar de forma .Dumnezeu cunoaste fiecare inima .

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne rugam , nu ne costa nimic , ne va aduce salvarea, sa ne rugam pt toti este atat de lesne .Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti pana la ultimul ! Amin .

    RăspundețiȘtergere
  4. Duhurile rautatii au cuprins toata lumea si incearca sa ne traga de pe calea credintei.Este o lupta intre Lumina si intuneric.Dumnezeu sa ne pazeasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci de ce se intampla atatea nenorociri?Cu respect iti recomand sa citesti biblia care este cuvantul Lui Dumnezeu .

      Ștergere
  5. Nu EXISTA DUHURI RELE DOAR SFANTUL DUH AL TATALUI.CAND SPUI DUHURI RELE SPUI CA SUNT 2 DUMNEZEI UNU BUN SI UNUL RAU.LUATI AMINTE NU EXISTA DUHURI RELEEE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ştii despre duhuri?

      Ștergere
    2. stef19 februarie 2017, 17:51,te inseli. EXISTA DUHURI SFINTE INSELATOARE SI DUHURI SFINTE INTRU ADEVAR .

      Ștergere
  6. Fiecare Spirit incarnat face parte dintr-un Supra-Suflet, care la randul lui face parte dintr-o Monada de Suflete. Monadele sunt de 2 feluri : Monade Primordiale si Monade Secundare, dupa cum le-am numit noi, in functie de „momentul” Creatiei.

    Monadele Primordiale sunt in numar de 12, cu aspectele lor opuse (Twin Flame). Acestea reprezinta Consiliul celor 12 Batrani. Aceste 12 Monade Primordiale sunt divizate in cate 12 Supra-suflete, care la randul lor sunt divizate in cate 12 Spirite. Fiecare Suprasuflet este format din 144 de Spirite.

    Monadele Secundare sunt monade de suflete aparute in Creatie ulterior Monadelor Primordiale mai sus amintite…desi notiunea de timp este redundanta in Ceruri. Noi insa, privind din perspectiva timpului care se scurge liniar, ca si observatori, putem afirma din punctul de vedere al dimensiunii a 3-a in care traim, ca aceaste Monade Secundare au fost create ulterior primelor Monade de Suflete. Monadele Secundare au fiecare cate 12 Supra-Suflete, ca si Monadele Principale si la fel, cate 12 Spirite. In fapt, mai exista un nivel al divizarii Spiritelor , nivelul 4 de divizare, care are loc inainte de intrupare.Reîntregirea Sufletului presupune reconectarea şi reasamblarea bucăţilor de suflet pierdute, cedate de bunăvoie sau furate de alţii, în această viaţă sau în alte vieţi. Sufletul este în esenţă suflul divin, partea ta de divinitate ce conexează cu Sinele Superior şi cu Spiritul tău ca un Tot. Sufletul se poate fragmenta în urma unor traume fizice, psihologice sau spirituale.

    RăspundețiȘtergere