miercuri, 22 februarie 2017

ROMANIA ,POPORUL CARE SFINTESTE !


                                        ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  

                                       24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.  

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

12 comentarii:

  1. Tot ce spuneti se poate intampla si in alte zile .Daca inca nu s-au implinit nu inseamna ca nu spuneti adevarul.Numai oamenii va judeca pe nedrept ,ei vor sa se implineasca totul intr-o clipa.Toate vin la timpul hotarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria mi se umple sufletul numai cand scriti aceste cuvinte atat de pline de duh si adevar nu ma satur sa vs ascult si sa aud despre Dumnezeu si Maicuta Domnului si toate cste se vor intimpla vszute si auzite de dv.doamna Maria cu mult drag si multa sanatate. Dumnezeu sa ocroteasca poporul sau depretutindrnea.

    RăspundețiȘtergere
  3. "
    Mai ceva ca in Coreea de Nord. Dragnea anunta ca organizatiile PSD au votat, in unanimitate, sa il sustina „neconditionat”.
    "
    http://www.aktual24.ro/mai-ceva-ca-in-coreea-de-nord-dragnea-anunta-ca-organizatiile-psd-au-votat-in-unanimitate-sa-il-sustina-neconditionat/

    RăspundețiȘtergere
  4. Un popor nu poate sfinți nicniciodată...doar DUMNEZEU poate SFINȚI un popor. Pentru a SFINȚI ceva sau pe cineva...trebuie să fii DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna.Maria subscriu celor spuse de Dvs.;cu adevărat Domnul totdeauna a vorbit în pilde,si acum vorbește la fel; gândurile Domnului nu sunt asemenea gândurilor oamenilor;va mulțumesc și ptr.ale Dvs.cuvinte pline de înțelepciune și dragoste cu care ne întăriți;mulțumesc îngerului meu păzitor,ca numai el a făcut să găsesc acest blog,sa mă bucur,sa mă întăresc sufletește și să fiu convinsă de viziunile care le am(rar dar le am)sunt de la Dumnezeu sau Măicuța Domnului; recunosc,sunt o păcătoasă si o netrebnică ptr.ca l-am mâniat pe bunul Dumnezeu,dar îi mulțumesc că nu m-a lăsat să pier;așa cum i s-a spus si răposatei mele prietene citez"cum pe IISUS nu l-au crezut,nici pe tine nu te vor crede",cred că și pe Dvs.multi nu vă cred, este problema lor;Bunul Dumnezeu să vă ocrotească si pe Dvs.,întreaga familie și să ocrotească tara si poporul român;LS;va rog mult să nu-mi publicați mesajul

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ma ierte Dumnezeu,dar eu nu pricep cum si de ce suntem noi alesi,desi am strabuni morti in razboaie pentru pamantul asta.Mai mult,credeam ca suntem destepti,dar anul asta mi s-a cam luat si iluzia asta.Ca sunt printre noi oameni cu stea in frunte,da,dar grosul,ce te faci cu ei,popor stupid,cum ne-a zis acel guru al neamului,pripasit printre noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Strabuni nostii find crestii adevarati si patrioti adevarat sau luptat sa si apere pamantul si NIDECUM sa castige teriori noi.de aceea nes Ales DUMNEZEU SA FIM POPORUL SFANT CE VA SFINTII CELELANTE POPOARE PRIN EXEMPLUL EI CA O TARA CRECINCIOASA.VA FI PERLA PE TOT PAMANTUL DIN DRAGOSTEA PENTRU DUMNEZEU SI PATRIOTIC PENTRU SEMENI LOR(CELELANTE TARI)DRAGOSTEA CA PE EI INSII.DUMNEZEULU FACASE VOIA TA IN TOT SI TOATE.SI NU DUPA VOIA NOASTRA STRAMBA.FA CA FOIA NOASTRA SA FIE S
      ASEMENEA VOINTEI TALE.AMIN

      Ștergere
  7. Pendulam mereu intre"Mintea romanului cea de pe urma"si"Desteapta-te,romane!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris mai imainte o poiezie din cartea doamnei Georgeta Florea ROMANIA DE MAINE cu titlul "TREZESTETE ROMANE"
      Romane ce haina de lumina ai avut
      Haina de mult tu ai pierdut!
      Tu erai o Lumina,o sclipire
      Ce alergai dupa implinire
      La primul Meu semn si indemn
      Te rugai si iertare iti cereai
      De ce ai pierdut haina de Lumina?
      Si ai pierdut Iubirea,Mea Divina
      TREZESTETE ROMANE,ca nui tarziu
      Si prinde fericirea,pe corpul tau viu
      Cauta haina sclipitoare
      Cauta cu blandete binecuvantarea
      Romane frumusetea ai pierdut-o
      Durerea si suferinta ai primit-o
      Cauta haina stralucitoare
      Si no purta numai de sarbatoare
      Ca veacuri si milenii sa traiesti
      Cu Iubirea Divina sa te inveselesti
      TREZESTETE ROMANE,fii sclipitor
      Nu mai fi nepasator
      Primeste in suflet marele dar
      Incingete cu Braul cu Har
      Ca braul de Lumina ce ai avut
      Fratii tai,de mult lau pierdut
      FIUL MEU cu drag la ridicat
      A vrut sa va scape de pacat
      Pentru Voi viata S-ia dat
      Dar multi pe Fiul Meu,La-ti renegat
      Tot Cerul a suspinat
      Cand pe Iisus L-au condamnat
      Tu Romane Fiu iubit
      Cel ce pe Fiul Meu,n-ai parasit
      Dupa El ai suspunat
      Tu credincios la Mine sa rugat
      Eu in curand te voi scapa de pacat.""

      Ștergere
  8. Am scris mai sus ca nu inteleg de ce sa fim privilegiati,ca popor,in fata lui Dumnezeu.Imi dau seama ca am gresit.In urma cu doua mii de ani,si de fapt cu mult inainte,un alt popor a fost ales,despre care,tot asa,nu se spuneau prea multe lucruri de bine.Cine sunt eu sa inteleg caile nepatrunse prin care lucreaza Dumnezeu.Ne revoltam uneori,ca urmare a unor frustrari acumulate,nu reusim sa intelegem lunga rabdare a divinitatii,vrem ca totul sa fie bine dintr-o data.Nu-mi ramane decat sa-mi cer iertare si sa fac un pas inapoi.

    RăspundețiȘtergere