luni, 27 februarie 2017

ÎL IAU PE IONIŢĂ !!!


                       

                                  ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


              27  Februarie 2017,ora 6,15 dimineaţa !

                                   Dragii  mei,

În aceasta  dimineata dragilor, m-au trezit mai multe glasuri care strigau ca în PIATA VICTORIEI, aşa:

                 "Îl iau pe Ioniţă!
               Îl iau pe Ioniţă!"

Dragii mei, ceea ce am auzit ,am văzut si scris pe un fond roşu ca de foc,cu litere mari si cu negru îngrosat,atât de mari,cât palma unui adult.
           
 ÎL  IAU  PE  IONIŢĂ !
ÎL  IAU  PE  IONIŢĂ  !

Aşa scria dragilor pe un ecran mare, si care se repeta încontinuu.
Dragii mei,cine este Ioniţă si cine il va lua,eu nu stiu.
Dar erau multe glasuri, care scandau pur si simplu :
                 "Îl iau pe Ioniţă !"

Aşa cum am scris mai sus, vom vedea cine este Ionita si cine il va lua, si de ce il va lua.
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

51 de comentarii:

  1. ionițā florin din gugesti. tobarul

    RăspundețiȘtergere
  2. ION ILIESCU ia sunat sorocul cu procesul de la mineriade.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ionita rimeaza cu Ghita !

      Ștergere
    2. Nu sorosistule, Ionita rimeaza cu iohanita... bine ar fi sa vina cineva sa-l ia de pe capul romanilor pe falsificatorul de case!

      Ștergere
    3. Dar ce-i mai Anonim 27 februarie 2017, 18:00, esti poet si noi nu stim?

      Ștergere
    4. Dna Maria , va rog frumos, nu mai permiteti acestei persoane sa eticheteze oamenii de pe blog cu apelativul „sorosisti”. Nu se poate atata ura si lipsa de respect! Nimeni nu poate sa-si dea cu parerea ca e rapid etichetat de aceasta persoana.Chiar nu ne putem respecta intre noi?

      „Anonim27 februarie 2017, 23:56
      Nu sorosistule, Ionita rimeaza cu iohanita... bine ar fi sa vina cineva sa-l ia de pe capul romanilor pe falsificatorul de case!”

      Ștergere
    5. 06:03, parca esti la gradinita: 'tovarasa, uite cum ma face gigel...!'
      'sorosist' nu este o jignire, ci reprezinta apartenenta/simpatia cuiva fata de o persoana/o idee etc., in acest caz, de...soros. Poate ca prin postarile tale induci acest lucru, ca nu ti-o fi zis degeaba !

      Jignire era daca te facea prost, tampit, idiot etc., dar daca esti asa sensibil, poti sa-l faci si tu pe el...sorosist si asa sunteti chit ! Cu siguranta, el nu o sa se supere pt. ca stie ca nu este…sorosist ! Parerea mea.

      Ștergere
    6. Anonim 19:06, mai „tovarase”, mai citeste o data ce-am scris ca poate ai sa intelegi in cele din urma. Sfatul tau nu face doi bani, suna cam asa: „ba tu, ba tu„! Tot ca la gradinita, „tovarase”! Deci tu esti „sorosistul” daca sari asa!

      Ștergere
    7. 06:14, fii draga mai calm, ce te agiti asa pt. un simplu cuvant ? Parca te si vad: mai ai putin si dai si cu pumnul in masa. Ai facut o fixatie, dar cel mai rau este ca nu sesisezi nici macar cand cineva glumeste ironic cu tine.
      Vad ca si tu mi-ai spus acum ‘sorosist’(?) – asta, apropo de fixatie (!), dar eu nu ma supar, poti sa-mi spui cum vrei: si basist, si iohhanist, si orice alt ‘ist’, ca oricum parerea ta nu conteaza.
      Acum te-ai mai linistit ? Daca nu, poti sa mai repeti de cateva ori cuvantul ala care te macina; o sa te plictisesti la un moment dat si o sa-ti treaca!
      Cine nu stie de gluma, are mansarda construita in panta.



      Ștergere
  3. Numai Dumnezeu stie care Ionita.Sunt multi cu acest nume ,vom vedea cand se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate l-ati confundat pe N cu H?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 27 feb 16:33 așa zic și eu poate era vorba de Iohănniță uite vezi îl și alintăm numai sa-l vedem odată plecat.DS

      Ștergere
  5. Ionita i se spune in romaneste vorba de alint!!!!!
    WAW>!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate este Ion M. Ionita ziaristul de la Adevarul ce este destul de vocal pe la TV. Un tip destul de inteligent de altfel!

    RăspundețiȘtergere
  7. poate e ceva legat de fotbal deasemenea...

    RăspundețiȘtergere
  8. Costi Ionita.
    Stefan Ionita (CNAIR).
    Victor Ionita ( antrenor SH).

    RăspundețiȘtergere
  9. După Decizia CCR, Codruța Kovesi ar trebui să-și depună demisia
    www.evz.ro/dupa-decizia-ccr-codruta-kovesi-ar-trebui-sa-si-depun...
    Translate this page
    19 mins ago - După Decizia CCR, Codruța Kovesi ar trebui să-și depună demisia. ... 78/2000, semnatarii îl acuză pe Liviu Dragnea, în principal, de a-şi fi ...
    NORMAL! După decizia CCR, Abraham a URLAT la Antena 3 să ...
    www.comisarul.ro/.../normal!-dupa-decizia-ccr-abraham-a-urlat-la-...
    Translate this page
    5 hours ago - Normal, la doar câteva minute după verdictul CCR, bulibașa infractorilor, ... urla la Antena 3 ca șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, să-și dea demisia! ... Ar trebui să-și dea demisia de onoare, după această decizie a CCR.
    S-a cerut demisia Codruţei Kovesi! - Sputnik Moldova-România
    https://ro.sputnik.md/society/.../demisia-laura-cotruta-kovesi.html
    Translate this page
    48 mins ago - Kovesi a abuzat de puterea de a pune cătuşe oricui, ar trebui să aibă ... preşedinte a spus "După decizia CCR, Kovesi trebuie sa plece! ... Băsescu nu crede că Laura Kovesi "va avea decenţa" de a-şi da demisia, iar în privinţa ...
    Se cere DEMISIA șefei DNA, după verdictul CCR - Stiri pe surse ...
    www.stiripesurse.ro/se-cere-demisia-efei-dna-dupa-verdictul-ccr_1...
    Translate this page
    3 hours ago - Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, a anunţat, luni, că prin ancheta DNA ... cere ca șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, să-și dea demisia, mai ales că ... Ar trebui să-și dea demisia de onoare, după această decizie a CCR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Slava Domnului! sa dea bunul Dumnezeu si Maica Precista sa-i descopere pe toti acesti ticalosi!

      Ștergere
    2. Anonim 27 feb 23:58 după cum vezi Dumnezeu i-a descoperit pe ticăloși,dar ei refuză cu vehemență să plece din funcții.Din păcate strada nu reacționează atunci cînd trebuie ci din contră îi susțin pe acești ticăloși să rămînă la putere.Mă uit la Gabriela Firea,care luptă să facă proiecte noi și să descongestioneze caracatița din Primărie,iar cei din USR și PNL se opun cu vehemență.Oare bucureștenii,care ies în stradă nu văd acest lucru,ei nu vor o Capitală Europeană? De ce trebuie să plătim milioane de euro la niște firme căpușe, care nu își fac treaba,cînd se pot creea noi locuri de muncă la firme care să fie în Administrația Primăriei.Toată lumea stie ce se întîmplă in București la prima ploaie,cum toate pasajele sunt inundate,semafoarele nu mai funcționează,iar traficul este paralizat. Oamenii acuză Primăriile că nu își fac treaba,dar oare sunt lăsate să facă cu adevărat ordine? Eu spun că trebuie să înceteze această mafie,care a pus stăpînire pe toate instituțiile statului și a obținut cele mai avantajoase contracte în detrimentul cetățeanului.DS

      Ștergere
    3. Vaiii, sacara Gabi Firea, cum e ea o zana buna iar zmeii vor s-o impiedice sa faca lucruri bune, off, off. :)))))))))))

      Ștergere
    4. Anonim 1 mar 06:16 normal că dacă simpatizezi cu PNL și USR nu vezi nimic bun în proiectele Gabrielei Firea că voi tot timpul ați băgat bățul prin gard.Nici nu vreau să mă gîndesc cum ar fi arătat Capitala pe mîna lui Clotilde Armand și Nicușor Dan.In USR s-au adunat toți ciudați,unul doarme în Parlament,unul merge în chiloți prin metrou,altul mănîncă din gunoaie și mai e și fanul unei organizații teroriste.Să ne ferească Dumnezeu de asemenea specimene și cînd te gîndești că unii i-au și votat pe acești retardați.DS

      Ștergere

    5. 06:16, din pacate, exclamatia ta este specifica unei persoane ori rudimentare intelectual si cu predispozitie spre barfa. Mainile in sold iti mai lipsesc...
      Exact asa vorbesc maha...gii !

      PS: nu spun asta pt. ca te referi la Gabriela Firea, ci putea fi vorba de oricine altcineva !

      Ștergere
  10. Da doamna Maria. pentru ca e finalul unei LOVITURI DE STAT esuata prin decizia clara a Curtii Constitutionale.Iar cine spuneam eu ca ride ca o..., stia de aceia era atit de sigur ca nu Guvernul conduce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creierul tau e ciuvica !!!

      Ștergere
    2. Eu cred ca decizia bizara a CCR ii va determina si mai mult pe oameni sa iasa in strada

      Ștergere
    3. Anonim 27 feb 23:23 oamenii trebuie să-și vadă de treaba lor și nu să iasă în stradă,că Justiția nu se face în stradă și țara nu se conduce de pe facebook.Decizia CCR nu este bizară și trage un senal de alarmă că DNA încalcă Constituția,iar Koveși face abuz de funcție,ca atare trebuie să demisioneze. Dacă vreți un Stat de Drept așa cum îi place lui Iohannis să spună,atunci trebuie oprite toate aceste abuzuri,indiferent cine le face,legea e pentru toți.Prin urmare Iohannis și Kovei trebuie sa-și dea demisia pentru că ei se situează în afara legii,lucrul dovedit de instanță și de CCR.DS

      Ștergere
    4. Care oameni? Eroii din strada? Zombificati lui Epurescu? Rebelii fara cauza, care vor doar proteste ilegale pentru satisfacția lor bolnava? Cei care sunt certați cu munca? Cei care sunt sub papucul nevestei si al soacrei si doar in strada, ca huligani, se simt barbati?
      Niciun om normal nu iese in strada ca sa strice imaginea Romaniei. Nu vrea destabilizarea tarii. Nu vrea cursuri de schimb mărite din cauza protestelor ilegale. Vrea pace, vrea normalitate, vrea stabilitate si predictibilitate.
      Deciziile CCR nu se discuta, se aplica. Chiar daca a fost la limita absurdului in 2012 ea a fost respectata si aplicată.
      Cine câștiga din distrugerea partidelor parlamentare? Cine câștiga băgând in parlament USR un partid de incompetenți? Cine vrea război civil? Cine?
      Daca fiecare va ieși in strada ca așa nu-i convine o decizie corecta si legală, unde vom ajunge? Cine împiedica puterea sa conducă tara, sa dea legi?
      Aveți creier? De ce nu-l folosiți?

      Ștergere
    5. Serios DS? Oamenii sa-si vada de treaba??? Dar care e treaba oamenilor, asta nu e si tara lor? Trebuie sa inghita, sa taca si sa slugareasca iar ei sa fure, sa nu fie deranjati. Mai lasa-ne cu aberatiile tale!

      Ștergere
    6. 19:22
      Oamenii sunt manipulați. Du-te si strigă altceva în piață si ai sa te convingi.
      Nu prin huliganism se câstigă puterea ci prin vot democratic!

      Ștergere
    7. Anonim 28 februarie 2017, 21:53
      Vezi trupele americane sint in tara ( si Trump a legalizat tortura ). Ai sa ajungi imediat la cotet in Guantanamo ...

      Ștergere
    8. Anonim28 februarie 2017, 21:53, de care huliganism vorbesti, tu ce film ai vazut???????

      Ștergere
    9. Anonim 28 feb 21:53 vai ce veste minunată mi-ai dat că Trump a legalizat tortura,sper să se întîmple și la noi,dar să se introducă și pedeapsa cu moartea pentru criminali,pedofili și violatori.Si ca sa-ți răsucesc cuțitul în rană sper să văd toată golănimea din Piața Victoriei că vor trece puțin pe la Guantanamo,dacă tot nu le place munca.Am văzut că spui că te deranjază hoții,dar hoțul de Iohannis nu te deranjază? Dar abuzurile lui Koveși și ale procurorilor DNA nu te mai deranjază?Doamne nici nu vreau să mă gîndesc cum ar arăta lumea dacă ar durea mîndria și prostia,așa că ai grijă.DS

      Ștergere
    10. Anonim 28 feb 19:22 nu știu cum se face,dar de cîte ori citesc mesajele tale aberante,parcă am în față un USR-ist troglodit,pletos,zoios,somnoros,care nu gîndește ce spune. Cam asta e imaginea celor pe care i-ați reprezentat voi în Piață nu de alta,dar cine se aseamănă se adună.Vai ce vă mai fură politiciieni ăștia,iar voi micuților nu știți cum să mai ascundeți furtul făcut de Iohannis și abuzurile reginei Koveși.Dacă mai punem la socoteală și ceilalti infractori, ca Nicușor Dan,Clotilde Armand,Coldea,Negulescu,Lazăr,vai ce sarcină ingrată aveți să susțineți atîția penali.Era cît pe aici să strig și eu ca voi DNA să vină sa îi i-a,dar pardon DNA-ul nu-i i-a pe ai lor că e virusată și regina Koveși.DS

      Ștergere
    11. 22:45, ma', da' ce imaginatie si ce asociere de 'idei' ai...chestia cu coletu'!
      Tu cred ca ai vrut sa vezi daca reusesti sa scrii cuvantul "Guantanamo" si nu stiai in ce propozitie sa-l integrezi.
      Clar, Scorsese e mic copil...

      Ștergere
    12. Anonim 1 martie 2017, 15:11
      Ai citit de Scorsese in "Pravda" ???
      :))))))

      Ștergere
    13. 22:34, intrebarea ta nu te face suspecta de inteligenta, stai linistita !
      Raspunsul este 'The Yamagata Shimbun'; n-aveai de unde sa stii...

      Ștergere
  11. Ionita este ambasador inrepublica MOldova

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum oare i se spune in familie si prieteni presedintelui tarii?

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum sa i se spuna?! DOMN PROFESOR!!!!!Care a pus banut pe banut muncit si a luat si el cateva casute modeste din meditații! Ce înseamnă sa fi om cumpătat si chibzuit,nu ca noi....ceilalți bugetari care cheltuim cu nerusinare pe utilitati,mâncare si cu o săptămână înainte ne uităm ca milogii in traistă la portofel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 1mar 05:47 ai dreptate,da mare om,mare caracter acest DOMN PROFESOR,cum a mai adunat el săracul bănuț cu bănuț și a cumpărat atîtea căsuțe.Nu stiu cum se face că și Băsescu era numit de Omar Hayssam tot PROFESOR,atunci cînd au fost răpiți ziariștii.Să mai zică cineva că profesorii au ghinion,da de unde,unii se descurcă foarte bine,mai repede ca ghemul.Cred că de acum înainte vom avea multe generații de tineri,care vor dori să devină profesori,dar nu din aceea cu ghinion.DS

      Ștergere
    2. DS, esti insurat?

      Ștergere
    3. DS este femeie.
      Scuze DS.

      Ștergere
    4. E femeie DS, scrie noaptea , deci nu are catel, purcel .

      Ștergere
    5. 22:25, “logica” deductiei tale cred ca poate fi intrecuta chiar si de cea a unui, te citez, "catel, purcel"....
      Degeaba scrii ziua, daca rezultatul este de noaptea mintii.
      Eu stiam ca noaptea este dupa ora 00:00 ! Sau nu ?

      Aviz scriitorilor: nu scrieti noaptea pt. ca daca o faceti, sunteti catalogati ca fiind oameni fara nicio grija…

      Ștergere
    6. Anonim 1 mar 22:25 ce să facem și noi scriem noaptea ca hoții ca să vă facem în ciudă că nu avem nicio grijă.DS

      Ștergere
  14. Nori de ploaie se adună
    Dinspre Cluj spre Odorhei.
    Unii vor să ne impună
    Să jucăm cum cântă ei.
    Minţile au luat-o razna;
    Umblă zvonul deşănţat
    Că-n Harghita şi Covasna
    Vor să facă "stat" în Stat !
    S-a udat de lacrimi pragul;
    În Cristuru e prăpăd!
    Imnul românesc şi steagul
    Nu se-aud şi nu se văd !
    Crişul, Mureşul , Târnava
    Poartă jalea în aval.
    Nesfârşită e gâlceava;
    Nu e linişte-n Ardeal.
    Munţii stau să răbufnească;
    Fierbe galbenul podiş!
    Vatra sfântă strămoşească
    E tăiată-n curmeziş.
    Se anunţă o furtună
    Cu efect devastator:
    Impostorii vor să pună
    Pe cultură sigla lor.
    Atmosfera prevesteşte
    Un pericol iminent!
    Tot ce sună româneşte
    Capătă un alt accent.
    Graiul nostru plâns pe vetre,
    Legănat de cărărui,
    E lovit mereu cu pietre
    Ca un pom al nimănui...
    Nu lăsaţi ca vorbitorii
    Altor limbi pe-acest pământ,
    Să ne umble prin istorii
    Şi să muşte din cuvânt!
    Neamul Românesc nu piere;
    Dacii încă mai trăiesc!
    Scoateţi steagul la vedere
    Şi-n Ţinutul Secuiesc!
    De pe stâncile străbune
    Decebal ne dă curaj!
    Faceţi imnul să răsune
    Peste Mureş, pân-la Blaj!
    Nu permitem celor care
    Se pretind aici stăpâni,
    Să ne calce în picioare
    Demnitatea de români!

    * Distribuie - sa circule in toata Romania !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 1 mar.08:42 superbe versuri și foarte autentice în zilele noastre.Îmi poți spune te rog cine le-a scris?DS

      Ștergere
    2. 22:58, DS, iti pot raspunde eu:
      Poezia se numeste VATRA ROMANEASCA, autor: Elena Anghel sau si mai exact:

      VATRA ROMÂNEASCĂ / Elena Anghel : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 771, Anul III, 09 februarie 2013, Gilbert, Arizona.

      Ștergere
  15. PSD-ul a promis ca v-a cere presedintelui suspendarea lui Kovesii

    RăspundețiȘtergere