miercuri, 15 februarie 2017

MONICA MACOVEI , DIN PUNCT DE VEDERE ECUMENIC , ESTE O ARMĂ POLITICĂ !


                                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                          15  Februarie 2017,ora 3,52 zori de zi !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste dragilor un glas,care spune ceva despre doamna Monica MACOVEI.
Glasul spunea asa:

                "Monica Macovei este din punct de vedere ecumenic,o Armă politică!

Dar un alt glas ,intreaba extrem de iritat:
                  Da! Dar ăia care au scindat-o ?
Iar raspunsul a venit prompt:
                  Sunt Arme politice !"
Dragii mei,stim cu totii cine este Monica Macovei, ce a facut aceasta doamna la Consiliul European, si ce face in prezent.
Restul concluziilor,vă apartin dragilor.
Image result for poza cu soros si monica macovei..


                                  Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


27 de comentarii:

  1. URIASUL JAF NATIONAL facut de Iohanis matrapaslic anticonstitutional si conventiilor de dupa al doilea razboi ce a constat in preluarea activelor in valoare de peste 16 miliarde de euro nationalizate de regele Mihai in 1945 de la organizatia hitlerista si antiromaneasca Grupul Etnic German care astfel a obtinut si active evreiesti confiscate in timpul razboiului.Discutie purtata cu Golban cetatean romano-german cu domiciliu in Elvetia la ora 21 pe B1 TV continua pina dupa ora 12 cu ziaristul Nistorescu in seara asta.DNA ar trebui sa inceapa ancheta MARELUI JAF.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu a urmarit interesul persoanelor interesate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trădătorii țării au făcut poză de grup,să fie de capul lor.DS

    RăspundețiȘtergere
  4. *Bine și dacă tot știm cu toții ca justiția este o mafie de ce ii lăsăm în continuare sa ne conducă și sa ne judece?! ? *Tabloul este Foarte simplu: sistemul este creat din serviciile secrete, magistrații corupti, dna,diicot și parchete care abuzează de putere astfel încât pot aresta sau distruge pe oricine în joc fiind interesul, funcția, banii, propria faima NICIDECUM DREPTATEA ȘI LEGEA. Este adevărat ca doar o parte din aceste instituții sunt total corupte dar cealaltă parte sunt ca și virusate asa ca întregul popor român este captiv și sclav
    *Dacă romanii nu se trezesc sau apară pe oricare dintre cei amintiti ( exemplu cum au facut manipulatii din Piața victoriei) urmează distrugerea totala a României prin dictatura totală ori anarhie sau revoluție.
    *SITUAȚIA ESTE ATÂT DE GRAVA INCAT:
    - niciun un partid nu mai are puterea sa elibereze poporul și sa restaureze totul în țară

    RăspundețiȘtergere
  5. In curand o sa fie judecati pentru inalta tradare. Se va incepe cu reptilianu solzosu cu inima de piatra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ptiu sa nu ai deochem ca frumosi mai sunt trasi in poze!!!! cu siguranta ca dispun si de lovele. Bravo monica macovei mare tradatoare de tara si neam! focul vesnic sa te purifice !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O iubesc pe Monica M. Aștept sa iubească si ea Romania si pe romani, si sa reprezinte cu cinste aceasta tara!
      Sa dea Dumnezeu sa-i topească gheata din inima si sa-i para rau ca a denigrat constant tara!

      Ștergere
    2. Si ce simti tu cand te ganesti la Monica M.,Anonim16 februarie 2017, 17:13? Ti-ai da viata pentru ea?

      Ștergere
    3. 17:33 da, pentru a-i salva sufletul, dându-i o șansa sa ii para rau si sa se întoarcă la Dumnezeu.
      Va da sigur socoteala pentru faptele ei, dar pentru aceasta are grija sa o judece Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Pentru a-i salva tu sufletul presupune sa-i preiei karma ei. Aceasta inseamna sa o platesti in locul ei, adica sa te sacrifici luand asupra ta. Esti pregatit?

      Ștergere
    5. In creștinism nu exista karma.
      Ca si creștin, ca urmaș a învățăturilor lui Hristos, am datoria sa iert dușmanii si sa ma rog pentru ei, ca Dumnezeu sa ii ierte.
      Iisus Hristos a murit pe cruce pentru toți. El a luat asupra Sa păcatele lumii. Doar El ne mântuiește, doar El este calea.
      Si tot El este cel care judeca cu dreptate.

      Ștergere
    6. Exista si este identificata cu pacatele sau erorile tale neconstientizate. Faptul ca te numesti crestin nu inseamna ca numai tu ai dreptate si altii nu. Limitarea nu este o solutie.
      Dar fiind crestin, avand ca fundament invataturile lui Iisus, sradania ta sta in constientizarea pacatelor si corectarea erorilor, astfel te vei intari, lumina in Divin. In felul acesta nu le mai repeti. In aceasta sta totul cand vorbim de a nu mai face ceva rau cu adevarat. A intelege unde gresesti respectiv unde pacatuiesti. Altfel le vei tot repeta. Repetand nu rezolvi carentele. Iar Dumnezeu ne vrea eliberati de pacate. Acela este un sfant care si-a rupt complet lanturile robiei. Si aici trebuie sa ajungem.

      Ștergere
    7. Nu exista karma! Aceasta este o erezie!

      Ștergere
    8. Exista Anonim 18 februarie 2017, 17:24, dar nu are acest nume in crestinsim. Se numeste sacul tau cu pacate.

      Ștergere
    9. Este sacul de păcate cu care fiecare om se prezintă in fata lui Dumnezeu.
      Doar acel suflet raspunde de ceea ce a facut. El suferă. Si nu se mai reintrupeaza ca sa îndrepte greselile așa cum susțin adepții karmei.
      Fiecare este răspunzător de viata lui!
      Sa ai mila creștinească si iubire pentru dușmani nu înseamnă ca ii preiei si păcatele acelei persoane sau sa răspunzi cu ea in fata lui Dumnezeu pentru greselile ei.

      Ștergere
  7. Cata rautate razbate din vorbele voastre... Fiecare om e catalogat cu vorbe grele, oare nu va temeti de Dumnezeu? Iar tu, Maria, unde iti este dreptatea mult trambitata? Spui vorbe goale de continut si de falsa piosenie. Esti asemenea partidului pe care il sustii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu în locul tău as tace mâlc. PNL este un grup infracțional organizat în frunte cu toți procurorii DNA și diicot care zic ei ca lupta cu știu eu ce" infractori" cica. Pai infractorii aia sunt un fas comparativ cu infractorii ăștia ai tarii. Ca sa nu mai zic ca infractorii de care zic mafioții ăștia multi sunt condamnați pe nedrept cu probe falsificate, acuzații inventate. Hai sa fim serioși. Pana scârbește din justiție nu pleacă iar întregul sistemul sa fie reformat nu se va recăpătat nici o încredere în justiție.
      Justiția actuala este penala!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  8. Pai cine a înființat D.N.A.si pe Monica Macovei? Oare nu în timpul mandatului Băsescu ?Atunci s- au tăiat pensiile salarile și cite și mai cite rele.Acum vin toate că un bumerang.Hf! Doamne da înțelepciune și luminează poporul român .Căci trist și gol fără adăpost mi-ai pus pe umeri cit ai vrut și ciine ieu ți-am fost."'.citat din poezie.De-a sa vremi de-a n vrednicia cronicari și rabsozi ,viacul nostru ,nil umplură ,saltinbaci și irozi.Voi sunteți urmași Romei.Ie rușine omeniri sa vă zică vouă oameni."".Citat din poezie.Atunci cînd învățăm aceste poezii nu înțelegeam sensul lor.Mihai Eminescu trăia în acea perioadă capitalistă barbara pe care din păcate o retrăim noi astăzi vremuri tulburi.Si tot iel scria în poeziile lui.Ce le transmitea Ștefan cel mare turcilor.,citat.,Moldova nu ieste a voastră,ci a urmașilor,urmașilor,noștri.care nu de tem de-a ta faima baiazid".Dacă citești poeziile lui Eminescu îți dai seama cît de mult și-a iubit tara.cu mult drag și respect doamna Maria Gheorghiu .Rugativa pentru noi păcătoși.Multumim că ne îngăduiți sa scriem pe blogul dumneavoastră.va iubim.va îmbrățișez pe voi toți.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe noi doar Dumnezeul ne mai salveaza!Rugați va toți ar trebui in aceiași zi la aceiași ora sa ridicam rugăciuni la ceruri.Se poate face asta doar sa vrem.Este ca un miting tacit!Toți cați suntem aici pe blog !doar sa avem voința!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tara noastra a fost ciuntita datorita tradatorilor furata si vanduta.Saraca tara bogata!Am nadejde la tot ce vede doamna Maria de ĺa Duhul Cel Preasfant. Dumnezeu sa ne ocroteasca amin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca ii iubim doar pe cei care ne iubesc, ce am facut?
    Sa-i iubim pe cei care in inconstienta lor fac rau acestui popor. Iubirea învinge tot! Iubirea vine de la Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  12. https://vremuritulburi.com/2015/04/11/cititi-cu-mare-atentie-si-luati-seama-material-complet-despre-distrugerea-romaniei-dupa-1989/

    Este foarte lung articolul, dar este de citit si auzit

    Pe timpul lui Nicolae Ceausescu erau citeva servicii secrete conduse in fapt de securitate-DSS.Nu toti erau prosti ,corupti, tortionari.In anii 50 securitatea era formata din evrei care isi schimbasera numele in nume romanesti si ucideau romanii intelectuli,tarani,preoti la canal si in inchisori ptr a ne ucide fiinta nationala.
    Dupa tradarea sa de catre evreul facut ptr crimele comise, general-pacepa-Ceusescu si a data seama ca o grupare formata din masoni doreste ca tara sa fie subjugata de FMI si Banca mondiala a evreilor si sa fie vinduta evreilor si sa -l rastoarne de la putere ptr a pune marioneta evreilor ion iliescu, tot mai impins de la spate de Europa Libera…Ceausescu a inceput sa i dea la o parte pe evreii masoni-ultimii au fost Leon T Rautu si Voitec, dar masonii patrunsesera deja in serviciile secrete-securitate, directia de informatii a armatei-DIA si pregateau lovitura de stat sub masca unei revolutii transmise in direct-ieseau din adormire ptr a aprinde lumina in decembrie 1989.
    Unitatea de la Boteni era o unitatea speciala a armatei formata din securisti patrunsi in armata, care aveaua pregatire in aviatie,scafanadri,rezistenta in conditii grele etc…Aveau 8 permise speciale ptr a se desimula in oameni de rind.Ei au preluat conducerea revolutiei dupa ce securistii l-au tradat in 21 decembrie pe Ceausuescu la adunarea din fata sediului central al CC al PCR-o capcana intinsa familiei ceuasescu.Tot unitatea de la Boteni a penetrat televiziunea ptr a avea contolul la cine si ce se transmitea la tv-mesaje screte pe care profanii nu le intelegeau…Toti sefii erau imbracati cu pulovere de lina de parca atunci erau uniforme ,nu alta.Securitatea facea si multe abuzuri si rele de catre indivizi dornici de afirmare dar avea si o latura de profesionalism ,lucru recunoscut de occident si nu numai…Ofiterii DIA-Directia de Informatii a Armatei ,au pus la cale acel razboi psihologic cu tinte false-chipurile eram atacati de avioane si elicoptere rusesti-vezi ce spunea generalul Gusa-de razboiul inexistent cu anumiti teroristi care au disparut imediat.Sa nu uitam ca multe din cadavrele de la Timisoara arse in crematoriul de la Popesti Leordeni de Sorescu si Baciu-sefi ai Militiei-nu au fost luati in evidente pe simplul motiv ca erau straini-agenti ai KGB,CIA, Mossad, Serviciile secrete ale Ungariei-condusi de agentul dublu Tokes.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-06-14/lista-lui-soros.html

    Lista cu ONG-urile si persoanele sponsorizate de soros;
    Lista poate fi consultata deschizand link-ul

    RăspundețiȘtergere
  14. MdeEa , 18 40 o fhii, n-o fhii ...
    Da , bre, nerecuperatii astia n-or fi fost baieteii aia cu ochi albastri, de la case de copchii care-l aparau pe Ceausescu ?? Si nu doar zic, chiar iti arat o alta posibilitate.

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Reteaua-Soros-care-conduce-Romania.-Cine-sunt-inaltii-demnitari-ai-regimului-Iohannis-Ciolos-platiti-de-George-Soros.-Prim-ministrul-Dacian-Ciolos-este-pe-lista-137987#at_pco=smlrebv-1.0&at_si=58a69e4da054b05d&at_ab=per-2&at_pos=3&at_tot=4
    România este ținta unui război informațional hibrid, dus prin intermediul unor structuri secrete paralele ale serviciilor de informații, afirmă Generalul (r) Aurel Rogojan, în ultimul său articol din Cotidianul.

    „După Ucraina și Republica Moldova, România pare a fi teatrul extins al operațiunilor de război hibrid. Nu pun la îndoială informațiile de care dispune Traian Băsescu, în acest sens, și la care s-a și referit public. De asemenea, nu pot să nu observ că la cinci ani de la avertismentele și numeroasele noastre exemple, Dan Andronic, un ziarist conectat la surse dintre cele mai credibile, vine să confirme agresivitatea războiului imagologic al organizațiilor de front rusești împotriva României. Problema pe care ne-o punem este de ce vin aceste constatări atât de târziu, mult prea târziu, când, tăvălugul odată pornit, sunt puține șanse să mai poată fi oprit”, scrie generalul în Cotidianul.

    Acesta mai afirmă că protestele împotriva Guvernului sunt folosite pentru a culpabiliza și destabiliza România. Generalul Rogojan exemplifică prin citarea presei străine, atât din Occident și din Rusia, care prezintă țara noastră ca pe un stat paria, neguvernabil și măcinat de corupție.„Multe din relatările presei internaționale despre protestele din România fac parte dintr-o mare și periculoasă manipulare informațională”, a scris Rogojan.

    Fostul ofițer SRI afirmă că evenimentele din România seamănă cu cele care au avut loc în Italia, în anii '70, atunci când societatea peninsulară „a fost supusă unei așa-numite „strategii a tensiunii".

    „Permanenta teamă a CIA și a Alianței Nord-Atlantice de avansul stângii în opțiunile electoratului din cizma peninsulară s-a materializat într-o strategie a tensiunii. Serviciile secrete, cu precădere cele militare, mai greu, dacă nu chiar imposibil de controlat în acea perioadă, au generat structuri secrete paralele (clandestine, paramilitare, conectate la finanțări underground) care au radicalizat viața politică și au promovat terorismul pentru compromiterea stângii și limitarea accesului comuniștilor la putere.

    În esență, strategia tensiunii s-a rezumat la inventarea și dezvoltarea unor permanente surse de destabilizare social-politică, pregătindu-se disimulat, de către serviciile secrete, lovituri de stat în numele unor forțe ale opoziției, de regulă, al celor de stânga. Subsumate strategiei erau și actele teroriste provocate pentru motivarea represiunilor împotriva anumitor mișcări social-politice neconvenabile”, notează Rogojan.

    Autorul face o paralelă între evenimente similare din România și Italia anilor '70, inclusiv incendii din cluburi de noapte precum au fost cele de la Colectiv și Bamboo, în București.

    Generalul Rogojan dă de înțeles că această rețea secretă este în mâna președintelui Iohannis, care nu se ferește să o ascundă.

    „Un sistem parainstituțional al puterii secrete este omniprezent, omniscient și omnipotent în România. Sistemul funcționează în baza legii mercenariatului, pe care state anume o au. A servit tuturor președinților României, cu sau fără voia ori știința lor. Bucuria copilărească de a avea această jucărie nu a fost exprimată însă cu atâta forță de expresie cât a emanat fizionomic, de la tribuna Parlamentului, domnul K.W. Iohannis”, susține fostul ofițer al SRI.

    Fără să dea nume, Aurel Rogojan arată că Occidentul este nemulțumit de retorica naționalistă a partidelor ajunse la Guvernarea României.

    „Reaccederea la putere în România a stângii postcomuniste i-a nemulțumit pe cei vizați de retorica electorală a liderilor social-democrați privind suveranitatea deciziilor macroeconomice, Fondul Suveran de Dezvoltare, politica redevențelor și alte intenții care definesc tocmai esența doctrinelor stângii”, a scris Aurel Rogojan.

    RăspundețiȘtergere