vineri, 3 februarie 2017

VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! IISUS HRISTOS VA VENI CURÂND !!!

                                ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                         

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA                         
                                           

                   
  XX .2 Februarie 2017, ora 6,23 dimineata !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineata,ceva minunat,ceva uimitor m-a trezit, si auzeam glasuri multe,glasuri care strigau in cor,asa:

                    "Doamneeee! 
              Am trăit s-o văd si pe asta!
            Venirea Lui ISUS HRISTOS!
           Doamne IISUSE HRISTOASE,am trait s-o văd si pe asta!"

Iar glasurile continuau sa strige de uimire, de bucurie, de toate câte vedeau: VENIREA LUI IISUS HRISTOS,pentru a doua oara pe Pământ, în Noul Său Ierusalim,ROMANIA DUHULUI SFÂNT.
                     

Image result for IISUS..

Dragii mei, cu adevarat IISUS HRISTOS va veni cât de curand în Noul Său Ierusalim,numit ROMÂNIA SFÂNTA, Romania Poporul care sfinteste.
Să ne pregatim cu totii fratilor, pentru aceasta a doua Venire a Mântuitorului Hristos,prin a merge la SFANTA BISERICA,prin a ne spovedi si a ne invrednici ca sa primim din mâna PREOTULUI, SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASANIE cu PREA SCUMP TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,care S-a rastignit pentru noi,si care a suferit grele si cumplite chinuri, din partea oamenilor vremii SALE.
Fratilor, eu va îndemn ca sa va iubiti unul pe altul; ca sa alungati tot ce este rău din inima si din sufletul vostru, si haideti macar ,acum în al 12 lea ceas,sa ne unim cu HRISTOS, si sa ne hranim inima si sufletul, cu IUBIREA SA de oameni, cu Apa vie din IZVORUL VIETII, pe care ,de o vom bea,nu vom mai înseta niciodată.
Trebuie sa fiti pe deplin incredintati,că toate cate scriu,nu de la mine scriu,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT.
Toate câte eu scriu,au rolul de a uni oamenii,si nicidecum de a-i dezbina.
Scopul vietii mele, este de a intregi TURMA LUI HRISTOS, si nicidecum de a o dezbina,de a o indepărta de HRISTOS si de BISERICA SA.
Dragii mei,acest articol l-am refacut pentru a doua oara,deoarece, primul ,după ce l-am publicat,ceva s-a intamplat si a disparut pur si simplu de pe net.
Acum, este ora 3,15 zori de zi,si-mi doresc din tot sufletul meu,din toata inima mea, ca dimineata cand vă veti trezi si veti citi pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA-MARTURII, sa va umpleti sufletul de Lumina Invierii Lui Hristos,iar inima, sa va fie plină de Iubirea de oameni a Lui Iisus Hristos,de milă si de bunatate faţă de Aproapele,faţă de cei aflati în suferintă trupeasca si sufleteasca.
Sa asteptam impreuna cu dragoste si cu iubire, cu Credinta si cu nadejde,VENIREA LUI IISUS HRISTOS în ROMANIA VIITORUL al Doilea Ierusalim, si sa fim uniti cu HRISTOS si cu MAICA SA,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,acum si pururea si-n vecii vecilor,Amin! 
                                       Cu dragoste,Maria.

121 de comentarii:

  1. Actorul cu A... A...
    http://www.romaniatv.net/andre-arruda-actorul-din-american-pie-a-murit-la-doar-33-de-ani_338704.html#n

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevărat. Bine ca nu era vorba de cine se zicea pe blog!
      Sănătate!

      Ștergere
    2. Un mare actor de comedie roman,Cymatics nu umbla cu soparlita manipulatoare.

      Ștergere
    3. Doamne,așa cum bătrânul Semeon a venit in întimpinarea ta la templu,așa si eu vin,sa te rog sa ne luminezi mințile si sufletele noastre,sa ne pregătim cu toții,in post,rugăciune si fapte bune pentru venirea ta pe pământ.Doamne,tu ne trimiți mesaje prin doamna Maria,dar cu durere in suflet o spun ca multi a citit mesajul,dar nu cred,si merg in sfântă biserica,postesc se roagă,dar nu cred ca Romania va fi o tara sfântă.Doamne te rog dane un semn din cerul sfânt,ca toate mesajele sunt adevărate si Romania va fi o tara sfântă,si tu IISUSE HRISTOASE vei veni pe pământul Romanesc.Doamne,chiar daca nu ajung sa trăiesc aceasta mare minune Dumnezeiasca,îți mulțumesc atât cat am primit de la tine,atît cat am meritat după faptele mele.
      Doamne,mulțumesc,mulțumesc,mulțumesc.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    4. Am citit pe Facebook, că nici A. Arsinel nu este chiar bine. Spune că are dureri mari!

      Ștergere
    5. Sunteti si dumnevoastra aleasa Domnului Iisus si sa va dea harul de a trai cum a trait si semeon sal vedetiAmin.

      Ștergere
  2. Oitele s-au revoltat impotriva pastorului.Pastorul le dadea iarba grasa,dar ele i-au crezut pe lupi,care le-au indrugat verzi si uscate despre pastor.Oitele,seduse de lupi,s-au aruncat in bratele lor.Umbla bezmetice pe strazi si striga ca vor sa le duca lupii la pascut.Lupii ranjesc sinistru si abia asteapta sa le sfasie.Oitele nu sunt toate stupide,multe dintre ele au un interes.Povestea se termina prost.Chiar si pentru lupii care sfasie,dar nu privesc in viitor,cand alte fiare,straine,le vor lua pajistea si-i vor sfasia,la randul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.06.02 Mult adevar graesti...

      Ștergere
    2. Trista poveste, din păcate oițele sunt manipulate psihotronic.

      Ștergere
    3. Multa dreptate aveti!

      Ștergere
    4. Splendid!Dar,avand in vedere ca putini dintre cei care acceseaza acest blog inteleg aluzia Dvs.,cred ca-I bine sa precizam: oitele sunt manifestantii,pastorii sunt PSD-istii iar lupii sunt tradatorii vanduti lui Soros,asa-numitii "progresisti" grupati in jurul lui Iohannis,adica PDL-istii "retrasi" in "noul" PNL,PNL-istii si USR-istii lui "Plicusor Ban" si iudeo-masoanca Clothilde dimpreuna cu toti "slujitorii" lor(Koveshi,Cilosz si multi,multi altii)...

      Ștergere
    5. Anonim 3 februarie 2017,06:02
      Cine umblă în neprihanire,găsește mântuirea,dar cine umblă pe două căi strâmbe cade într-o groapă.
      Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    6. Sincer mi-as dori sa fie asa, si de ce n-ar fi!?
      Amin

      Ștergere
  3. Mulțumim Dna Maria .Poate știți perioada luni,ani,zeci de ani?Dacă nu raspunde-ti va înțeleg.Prin acest msj poate reușesc să conving si pe alții care nu-l urmăresc ca Iisus e atît de aproape să strângă roadele.Va-s fi recunoscătoare dacă totuși mi-ați răspunde.Va mulțumesc Vero.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-astept,Doamne! Te-astept cu frica mare si cu cutremur si cu speranta,cu iubire si cu adanca smerenie...poporul roman,adevaratul popor roman,cel care a rabdat "Si ham de cai si jug de boi",cum spune Cosbuc,asteapta izbavirea Ta,ca s-au inchis de mult,alte zari! Doina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doina ,dute cu frica ta ia la pachet si cutremurul si pleaca in
      siberia sau america (daca poti ia mai multi ca tine).Raman cu speranta ca se va intampla si aceasta minune.

      Ștergere
    2. Scuze,ma referisem doar la cutremurul sufletului meu! Doina

      Ștergere
  5. DOAMNE AJUTA! Numai IISUS HRISTOS ne mai poate salva din nenorocirea care de petrece în țară noastră Tare nefericiți suntem și numai O MINUNE ne mai poate salva Îmi doresc să trăiesc așa o mare minune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne IIsuse Hristoase fiul lui Dumnezeu,cu umilinta ma rog Tie iarta-ne si nu lasa acest popor atat de hulit si batjocorit de toata lumea,salveaza acest popor Amin Maria H

      Ștergere
    2. Este rezolvata (deja) situatia din tara noastra si Guvernul isi va continua activitatea si lumea va intelege "cine , cum si de ce" au fost "dusi in Piata Victoriei".

      Ștergere
    3. an.16.09 chiar? de unde sti?

      Ștergere
    4. O sa vedeti voi maine ce inseamna tara cu adevarat. Va veni puhoi de oameni in Bucuresti. Dracnea a incurcat-o rau! Lumea nu se lasa pacalita, cei educati, cei plimbati prin lume inteleg foarte bine ce planuri diabolice are Dracnea. De altfel el va fi tradat chiar de partidul lui in cele din urma.

      Ștergere
    5. Anonim 20:13, daca se va auzi ceva maine este ca orgoliul lui Iohannis "va ceda" si strada se va linisti, deoarece el este cel care incita oamenii. Trist dar adevarat !

      Ștergere
    6. Termina mai Anonim3 februarie 2017, 20:13. Tot puhoiul acesta este format din manipulati si platiti. Asa ca nu te lauda tu. Este de-a dreptul antiromanesc ceea ce faceti. Asa sa va ajute Dumnezeu.

      Ștergere
  6. DESCRIEREA UNUI SUFLET!

    M-am nascut intr-o casa cu multi frati si surori.Am avut o copilarie tare frumoasa,ne-am crescut unul pe altul.Parintii mei( DUMNEZEU sa-i odihneasca in pace),au fost oameni simpli,dar cu frica de DUMNEZEU.Toti am invatat carte si toti ne-am facut un rost in viata. As outea spune despre mine ca, sunt o fire foarte sociabila si gata oricand sa-mi ajut aproapele,atunci cand este la necaz.Iubesc natura,iubesc toate minunile create de Dumnezeu.Dar mai presus de tot si de toate,iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI! Nu pot trai,fara Rugaciune,nu pot trai fara sa merg la SFANTA BISERICA,nu ma pot bucura ,daca nu se bucura o data cu mine si cel trist si necajit.Incerc,sa dau o mana de ajutor si sa sterg lacrima ce arde obrazul celui trist,aducandu-i din nou in inima si suflet,CREDINTA,NADEJDEA SI DRAGOSTEA,in BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI.Eu sunt fericita,daca si cei din jurul meu si nu numai,sunt fericiti.Sufletul meu,este liber si fericit,cand stiu ca nu a trecut ziua in zadar,si ca am hranit pe cineva flamand in acea zi,sau l-am imbracat,sau i-am adus mangaiere in suflet,spunandu-i o vorba buna.Asta sunt eu si nu o sa ma schimb niciodata;sunt ca o picatura intr-un ocean,ca un fulg neinsemnat,ce zboara spre un norisor alb,care duce la CERUL SFANT,si care revine pe pamant,plin de Dragoste si de Iubire intru DOMNUL,cuibarindu-se in sufletele celor tristi si necajiti ,ptr.a-i face sa zambeasca din nou si ptr.a vedea ca VIATA este frumoasa si merita a fi traita asa cum ne-a daruit-o DUMNEZEU.Am primit-O in DAR,s-O dam in DAR,ajutandu-i pe cei care si-au pierdut speranta.

    SI ACUM :
    Ce vorbe bune spune maria? in blog nu dai dovada de nimic bun in sufletul tau .esti un om care invoca tot ce este frumos,vorbesti de un dumnezeu care pedepseste si atunci cand esti luata la bani marunti blestemi si ameninti.nu este frumos sa faci asemenea fapte,nu este de la Dumnezeu.mai nou observ ca iti sustii simpatia fata de un partid politic si invoci lumea la ura .nu vad nimic crestin in tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Având în vedere că vede pe DUMNEZEU în cer de noapte(în întuneric)puteți trage concluzia.O să vină şi Hristos,dar înainte de asta SFINȚII ÌLÌE şi ENOH vor duce lupta cu hristosul doamnei Maria...se va transmite şi la televizor.Aşadar cei 2 mari SFINȚI vor duce lupta aceasta şi vor avea şi ei moarte trupească(deoarece ei trăiesc în CER, cu trup,pentru vremurile din urmă,adică cele care le trăim)...DUMNEZEU ştie cel mai bine.

      Ștergere
    2. Subscriu, anonim 10.28!

      Ștergere
    3. Sinteti invidiosi si jigniti pe ceilalti,ne faceti prosti ca apreciem pe Maria,mergeti la biserica degeaba,doar sa va vada lumea,sa va credeti superiori,nu mersul la biserica conteaza.J

      Ștergere
    4. 10.28 Ce te mai lauzi! Nu e frumos,nici sa o critici pe Maria. Probabil esti o birfitoare,un om care sminteste pe altii,asta duce la ura si imbolnavirea celui care uraste,geaba mergi la biserica! Iti convine ce zic despre tine? De ce te-ai bagat in seama?mimi

      Ștergere
    5. Anonim 22:05 :mai mimi,un om care o coteste ca la Buzau nu este un om cu intentii bune. maria este un om periculos care din pacate are credibilitate di asta numai datorita lui brancu si mitoseanca.Oamenii cu adevarat alesi stau in banca lor si incearca sa isi ajute aproapele cu vorbe bune
      nu cu urgii.Sunt curios acum cand b.o.r sustine protestele
      ce cale mai gaseste maria. Lauda a sine nu miroase a bine.
      Incerc sa imi pastrez cumpatul ca altfel .... .Cum iti permiti tu sa compari saturatia poporului cu prostia omeneasca ? Noi nu iesim in strada sa ne batem,iesim sa protestam impotriva tuturor politicienilor corupti care ne-au vandut tara si pe noi. Nu suntem huligani ,iesim cu copii nostri de mana pasnic pentru a ne face auziti strigatul de disperare pe care-l tinem in suflet de 27 ani.Am crezut ca vom fi liberi si prosperi si aveam toate sansele daca nu erau hienele sa ne fure si sa ne tradeze.In legatura cu maria ,va plati pentru tot raul pe care-l face dar voi sunteti orbiti de dorinta de a comunica cu Dumnezeu
      ,de a vedea minuni. Afla mimi ca in fiecare zi DUMNEZEU comunica cu noi si asemeni fiecare zi este o minune.Nu avem nevoie de intermediari pentru a fi aproape de Divin ,sunteti orbi si totusi nu va gasesc nici o scuza pentru ca totul se face cu voia voastra. A spune o realitate nu inseamna ca barfesti.

      Ștergere
    6. Pai,chiar a spune realitatea,tot smintire e. La citi sefi de-ai tai sau oameni cu functii le-ai spus realittatea in fata? Daca ai fost chiar asa de curajoasa,inseamna ca acum te uraste toata lumea.mimi

      Ștergere
    7. Anonim4 februarie 2017, 20:11,EXACT !

      Ștergere
  7. Vine sa il ajute pe dragnea sa mai fure ceva ..... psd-ista dracu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenorocit sorosist iohanist ca nu-i ajungeti la degetul mic a lui Dragnea! furati voi tara si o dati strainilor care va manipuleaza. RUSINE TRADATORI DE TARA SI POPOR !!!

      Ștergere
    2. Doamneeee !!! Romani contra romani ! Asa am ajuns ??? Doamne ocroteste tara noastra, Romania!

      Ștergere
  8. Sa nu vina se ne mintuiasca cumva,dinspre est prietenii nostri,care de mult poftesc la noi,iar dinspre vest ceilalti preteni?care tot pling cu tratatul de la Trianon,daca merge Tramph pe 14 febr. la Budapesta, dupa cum se zvoneste, o sa urmeze o MINTUIALA din doua parti est si vest si atunci urmeaza secerisul pt 144mii suflete?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate fi exact ce spui, dar poate fi si altfel 10 58

      Ștergere
    2. Ba mai bine sa vina ei decat hidosenia de soros cu plicusor ban si iohanis!

      Ștergere
    3. Mearga dracului Soros, cu lingaul lui de la USR si cu neamtu'. Cei mai mizerabili.

      Ștergere
  9. mesaj de la Emilia Mezei 2 februarie
    În timpul Adoraţiei Euharistice, capela Radio Maria orele 14:40

    Draga Mea copilă, îţi multumesc pentru prezenţa ta umilă cu Mine, Salvatorul sufletelor voastre, în faţa Sfântului Sacrament.
    După cum vezi, revoluţia a început deja şi pe zi ce trece se va extinde în toată ţara şi va cădea tot Guvernul şi masonii. Majoritatea vor fugi din ţară, unii definitiv. Vor muri foarte mulţi oameni.
    Roagă-te şi îndeamnă şi pe alţii la rugăciune şi post pentru ţară şi pentru sufletele celor care vor muri în această revoluţie.
    Nu vă descurajaţi pentru că va fi bine....se apropie sfârşitul celor răi.
    Îţi voi mai transmite. Fii binecuvântată. Te iubesc.
    Vă iubesc pe toţi, Iisus, Salvatorul şi Regele vostru suprem.

    RăspundețiȘtergere
  10. mesaj de la Emilia Mezei 2 februarie
    În timpul Adoraţiei Euharistice, capela Radio Maria orele 14:40

    Draga Mea copilă, îţi multumesc pentru prezenţa ta umilă cu Mine, Salvatorul sufletelor voastre, în faţa Sfântului Sacrament.
    După cum vezi, revoluţia a început deja şi pe zi ce trece se va extinde în toată ţara şi va cădea tot Guvernul şi masonii. Majoritatea vor fugi din ţară, unii definitiv. Vor muri foarte mulţi oameni.
    Roagă-te şi îndeamnă şi pe alţii la rugăciune şi post pentru ţară şi pentru sufletele celor care vor muri în această revoluţie.
    Nu vă descurajaţi pentru că va fi bine....se apropie sfârşitul celor răi.
    Îţi voi mai transmite. Fii binecuvântată. Te iubesc.
    Vă iubesc pe toţi, Iisus, Salvatorul şi Regele vostru suprem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emilia Mezei -clarvazatoare


      http://youtubeonrepeat.com/watch/?v=3SlbDwJdG1k

      Ștergere
  11. POLITICĂ 03 feb, 08:41
    Patriarhul Daniel, mesaj: Abuz de putere și de profit material fără limite
    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a transmis un mesaj în contextul stării de frământare din România.


    "Îndemn la rugăciune
    În contextul lumii de astăzi, frământată de neînțelegeri și războaie, avem nevoie mai mult ca oricând de făcători de pace, adică de toți aceia care pot preveni sau aplana conflictele între oameni, în societate sau între popoare.
    Adesea există violență și tulburare și pentru că oamenii nu mai adună în sufletul lor pacea care vine de la Dumnezeu și care pacifică patimile egoiste ca abuzul de putere și de profit material fără limite. Să ne rugăm mai intens lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor sfinților care au fost făcători de pace să aducă pace, ocrotire și armonie în familie, în societate și, mai ales, între popoare în lumea de astăzi, a transmis Patriarhul Daniel.

    https://www.dcnews.ro/mobile/patriarhul-daniel-mesaj-abuz-de-putere-i-de-profit-material-fara-limite_531484.html

    RăspundețiȘtergere
  12. MESAJ
    Dupa cum vedeti toate au inceput a se implini cum descrie si mesajul.

    Imi pare foarte rau,dar trebuie sa va atentionez ca tara se afla in Pericol!!! Cititi aceste mesaje si transmite-ti mai departe.
    Propun din nou; VINERI 30 DECEMBRIE 2016 ZI DE POST SI RUGACIUNE

    MESAJ DE DINCOLO- VADIM TUDOR 12 NOIEMBRIE 2016
    ATENTIONARE PENTRU ROMANIA.

    Dupa ce m-am rugat la intentiile Fecioarei Maria si pentru mine am simtit prezenta unui spirit.
    Mi-a spus ca este Vadim si vrea sa-mi transmita un mesaj in special pentru tara.

    Dupa cum sti si te-au avertizat Cei de Sus,in curand va fi in Romania o mare revolutie.
    Va incepe la Bucuresti,Iasi,Timisoara,Cluj,Brasov si in toata tara se va extinde.....
    In aceste orase vor fi cele mai multe victime.
    Va cadea Regimul Basescu,Iliescu si toata echipa lor.
    Ei deja stiu ca va fi revolutie sunt pregatiti....au cerut si ajutor extern in special din America.
    Va fi prapad!
    Vor fi nemilosi,vor trece peste cadavre cu tancurile...
    Vor murii foarte multi,si multi dintre cei care se afla la conducerea tarii vor fugii din tara
    de frica,si multi nici nu se vor mai reintoarce.

    Becali va avea un rol important in aceasta revolutie...dar sa ne rugam pentru el,..ca este in pericol.....
    Rugati-va pentru tara.
    Fii Binecuvantata!

    Am transmis 90% din mesaj.
    Sa ne rugam pentru tara si pentru sufletele celor care vor murii sa se salveze de la osanda vesnica.
    Din nou propun vineri 30 decembrie 2016 zi de post si rugaciune pentru Romania.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloooooo, anonim3 februarie 2017, 11:42, spune-i lui Vadim ca Basescu si Iliescu nu mai sunt presedinti. Spune-i sa-si actualizeze informatiile daca vrea sa trimita mesaje de lumea cealalta. :)))))

      Ștergere
  13. OOOOOOFFFFFFFFFFFF! NU MAI PIERDE/TI TIMPUL SI NU VA MAI INSPAIMANTAI , MAI SUNT MULTE DE IMPLINIT.MAI INTÂI INSCAUNAREA LA IERUSALIM A ANTIHRISTULUI CARE VA DURA 3 ANI SI JUMATATE, UNDE SUNT SF PROOROCI ILIE SI SF ENOH ,CARE VOR DA LUPTA CU ANTIHRIST ,SI ACESTA ANTIHRIST II VA OMORA. RUGATIVA NEINCETAT. DOAMNE IISUSE HRISTOASE ,FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE/NE PE NOI PACATOSII. DA VA FI O MARE INSELARE CU PROECTAREA INCOSMOS CA SA CREADA TOT PAMÂNTUL CA A VENIT IISUS.

    RăspundețiȘtergere
  14. OOOOOOFFFFFFFFFFFF! NU MAI PIERDE/TI TIMPUL SI NU VA MAI INSPAIMANTAI , MAI SUNT MULTE DE IMPLINIT.MAI INTÂI INSCAUNAREA LA IERUSALIM A ANTIHRISTULUI CARE VA DURA 3 ANI SI JUMATATE, UNDE SUNT SF PROOROCI ILIE SI SF ENOH ,CARE VOR DA LUPTA CU ANTIHRIST ,SI ACESTA ANTIHRIST II VA OMORA. RUGATIVA NEINCETAT. DOAMNE IISUSE HRISTOASE ,FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE/NE PE NOI PACATOSII. DA VA FI O MARE INSELARE CU PROECTAREA INCOSMOS CA SA CREADA TOT PAMÂNTUL CA A VENIT IISUS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim e februarie 2017,12:13
      După cum se observă oamenii caută mai mult să se afunde în păcat decât să scape.Se grăbesc să ajungă,...dar nu se ştie unde vor ajunge.Nu sunt pregătiți spiritual deloc.
      Dacă România va fi noul Erusalim,va fi vărsate de sânge din păcate,iar ei nu vor să se oprească(mă refer la amîndouă tabere).Se ceartă toți făcând un circ imens,mai bine am încercat cu toți să ne împacam unii cu ceilalți!să nu mai existe două tabere,toți suntem Romani oameni buni.
      Dumnezeu stă în oamenii buni,nu vă lăsați înşelați de nici o tabără adversă!Nu răspundeți cu aceiaşi monedă!Hai să ne rugăm la Dumnezeu mai bine!Îndemnați oamenii să spună"Tatăl Nostru" chiar şi în aceste condiții,unde sunt proteste!Tatăl Nostru cu toți împreună,chiar dacă e posibil să plecați cu dureri de cap.Dumnezeu vă va auzi cu siguranță.Cănd vocile toate vor fi doar una,într-o rugăciune,Dumnezeu vă va răspunde fără nici o îndoială.Doamne ajută!

      Ștergere
  15. Rămâi cu noi, ziua s-a sfârşit, Şi noaptea iar a venit, rămâi! Nu ne lăsa singuri pe pământ, Vrem să rămâi cu noi, o, Doamne sfânt!să avem credinta ca el nu ne va părăsi niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  16. DUMNEZEU OCROTESTE ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13:10, prin postarea ta, esti unul dintre cei mai decenti, buni si intelepti oameni !

      De cate ori o reintalnesc pe acest blog, am cate un moment de bine sufletesc, pt. care iti multumesc.

      Ștergere
    2. E un om decent şi vrea binele României.Doamne ocrotește România!
      Doamne ajută!Anonim 3 februarie 2017,18:11.
      Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
    3. Multumesc, Monica, si pe tine sa te binecuvanteze D-zeu !
      Ce poate fi mai emotionant, decat cineva care, desi nu te cunoaste, iti transmite o urare de bine...

      Anonim 18:11

      Ștergere
    4. Anonim 3 februarie 2017,23:20
      Multumesc!Numai bine vă doresc!

      Ștergere
  17. http://www.ziare.com/stiri/proteste/patriotdemic-sambata-dimineata-copiii-ies-sa-protesteze-in-fata-guvernului-1452440

    Este noaptea mintii. Este legal? Cum sa pui copiii care habar nu au de ce protesteaza și cum vor aceste proteste le va schimba viitorul.ei nu stiu.Pai atunci sa se aducă modificări la codul penal și sa se adauge tragerea la răspundere a minorului. Caci se știe ca dacă furi ceva și ești minor nu ești tras la răspundere. Este exact cum a spus klaus: puterea se câștigă printr-o emoție și ei tocmai asta fac. Vor sa producă o emoție. Aberant. Nu trebuie acceptat sa se dărâme votul din decembrie de către un impostor care face orice sa aibă guvernul sau. Orice oricând oricât. STOP

    RăspundețiȘtergere
  18. Deci...încercam sa înțelegem....multinaționalele, care, știm cu toții cine sunt....multinaționalele, care au plătit prost muncitorul roman, cre, au abuzat de multe ori de el, acum, au devenit foarte amabile, dând timp liber lucrătorilor sai, sa vina la manifestații...mai mult, ajuta si sponsorizează manifestanții, sa aibă parte de hrana si cazare...ghici, ce...exact, in momentul când, guvernul, mărește salariul minim si luând masuri drastice, pentru a avantija afaceriștii romani...referindu-ne la creșterea salariului minim, nici firmele noastre, nu sunt de acord, pentru ca, asta ar însemna sa scoată bani mai multi din buzunare, pentru a plati angajații....aici, nu e vorba de bunăvoință, ci, de interes, care, nu e gratis.....imaginativa, daca dau guvernul, ce se va întâmpla....toate aceste masuri, vor dispărea...abia atunci, ve-ti înțelege, ce ați făcut, dar....ce mai contează 2 lei, in plus la salariu....important, ca, a castigat Iohannis, deci...,,am învins"

    RăspundețiȘtergere
  19. Marea minune e la noi să arătăm ,,lu Iohanis,, că nu poate fi președinte doar pt ,,ROMANII MEI,,.Cred că a sosit vremea adevăratelor proteste,în cazul că se reușește răsturnarea guvernului,și reinstalarea ,,guvernului meu,,.
    Tehnocrații nu au plecat la Bruxelles să ocupe locurile rămase vacante pt un an,sunt în așteptare să reia strategia de a face din Romania o țară bananieră cu statut de sclavă supusă de categoria cea mai de jos.Să ni se ia toate bogățiile fără nici o plată,ce va fi oameni buni cu ai noștrii copii pe viitor?

    RăspundețiȘtergere
  20. Patriarhul Daniel a dat o prima declaratie ambigua, a doua la fel si dupa critici, a treia in care in care e prima data in care BOR se pozitioneaza impotriva comunistilor.

    D-na Maria, va lepadati de Satana ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, BOR pare sa fie impotriva PSD-ului.Si indeamna lumea la rugaciune pentru Romania.

      Ștergere
    2. iohanist nenorocit slugoiu vanzatorului de copii pricepe ca guvernul pe care voi vreti sa-l nimiciti a fost votat de popor! voi in acest caz nimiciti poporul si tradati tara! TRADATORILOR !!! Dumnezeu sa va dea dupa faptele voastre!!!

      Ștergere
    3. Anonim3 februarie 2017, 15:45, Maria nu raspunde la intrebarea asta. Alta intrebare! :))))))

      Ștergere
    4. Patriarhul trebuie sa iubeasca toti oamenii asa cum Dumnezeu ne iubeste pe toti ,el nu poate si nu trebuie sa judece si sa fie partinitor cu nimeni .De aici si limbajul folosit .Sunt convins ca stie ce face si nu arunca cu vorbe cum aruncam noi mirenii .Sa ne rugam pentru el sa nu sfarseasca cu varsare de sange si mai ales pentru poporul nostru roman .Cat despre doamna Maria nu-i treaba noastra sa o judecam ,judecata e a domnului Hristos .

      Ștergere
    5. Tesla, si guvernul trebuie sa guverneze pentru toti nu numai pentru o parte din tara. Pe ceilalti de ce ii ignora?

      Ștergere
  21. Iisus Hristos nu vă va mai salva.El vine cu pedeapsă.Mântuirea voastră este personală.Iisus nu se va mai lăsa jertfit pt mântuirea voastră.

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.petitieonline.com/signatures/sustinem_guvernul_grindeanu/start/8186

    RăspundețiȘtergere
  23. Acum 2000 de ani s-a jertfit degeaba că nu la-ți înteles deloc.căutați-l în jurul vostru nu în pagini prin prisma altora.şi dacă nu îl găsiți în jurul vostru aduceți-l în voi ca şi cum voi sunteți El.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, nimic din ce face Dumnezeu nu e degeaba! Nu mai emite tu judecati de valoare ca nu stii nimic.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Madus,dar prea puțini înțeleg.Dumnezeu să te binecuvânteze!Multumesc!

      Ștergere
  24. Petiție distribuită de PSD: Susținem Guvernul Grindeanu. Câte semnături s-au strâns
    În spațiul virtual a fost creată o petiție care este distribuită masiv, pe Facebook, de către social-democrați. "Susținem Guvernul Grindeanu" a strâns, la momentul redactării acestei știri, 9.000 de semnături.
     401 
    de Anemona Dascalu


    "Susținem Guvernul Grindeanu
    PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției.
    Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie.
    PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc.
    Împreună, îndrăznim să credem în România!
    Susținem Guvernul ales de români!", se arată în textul petiției.

    https://www.dcnews.ro/mobile/peti-ie-distribuita-de-psd-sus-inem-guvernul-grindeanu-cate-semnaturi-s-au-strans_531543.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9000? Vaaai, cum, doar atat de putin? Pai restul votantilor unde sunt, s-au razgandit cumva? =)))))))) Vai mama ei de petitie!

      Ștergere
    2. O petitie pentru libertatea de a fura nu aveti?

      Ștergere
    3. Multumesc, am semnat petitia si am trimis-o la toata lista mea.

      Ștergere
    4. Semneaza, semneaza anonim 20.23, semneaza ca sa fii furat legal!:))))))) Cata prostie!

      Ștergere
    5. 20:23 Alta intrebare nu ai?:))

      Ștergere
  25. Scumpul nostru Domn IIsus Hristos pe care si Parintele Arsenie Boca l-a intalnit in Basarabia ,omul durerilor cum zicea el ,daca va veni inseamna ca va veni cu multe dureri pentru tara asta .Lucrurile nu se termina asa usor .Nu va ganditi la viata lunga si frumoasa pe pamant daca va doriti mantuirea .Rugati-va pentru tara noastra si pentru toti romanii .

    RăspundețiȘtergere
  26. La Timisoara s-a strigat PACAT,PACAT DE SANGELE VARSAT!
    Mesajul dvs a prins iar contur adeverindu-se
    http://www.banatulazi.ro/timisorenii-se-pregatesc-sa-plece-in-capitala-pentru-a-i-sustine-pe-bucuresteni-in-protestul-impotriva-guvernului-video/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am spus ca asa o sa se strige!„Pacat, pacat de sangele varsat!” Am ajuns de unde am plecat la revolutie, aceeasi hotie ca si atunci, ba chiar mai mare, transpartinica! Plange Romania ca de 27 de ani e furata cand de unii, cand de altii! Mama voastra de hoti ordinari, lasati tara in pace, n-o mai siluiti intr-una!

      Ștergere
  27. PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT s-a strigat la Timisoara

    http://www.banatulazi.ro/timisorenii-se-pregatesc-sa-plece-in-capitala-pentru-a-i-sustine-pe-bucuresteni-in-protestul-impotriva-guvernului-video/

    RăspundețiȘtergere
  28. PROTESTE ! PACAT ! PACAT ! DE SANGELE VARSAT !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/12/proteste-pacat-pacat-de-sangele-varsat.html
    S-a adeverit cum ati scris..dna Maria
    Timisorenii vin spre Bucuresti/

    http://www.banatulazi.ro/timisorenii-se-pregatesc-sa-plece-in-capitala-pentru-a-i-sustine-pe-bucuresteni-in-protestul-impotriva-guvernului-video/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si bulgarii au spus ca vor iesi duminica sa ne sustina! Pana si vecinii au inteles ce se intampla! Lumea din strada nu tine cu vreun partid, vor doar dreptate si cinste. Toate partidele sunt pline de hoti. Romania abia acum va renaste, la 27 de ani de la revolutie! Vrem Romania curata!

      Ștergere
    2. Anonim3 februarie 2017, 20:29 ce aberatii!!!
      E ca si cum in familia dv. sa vina vecinii sa sustina parerea unuia dintre soti!!!

      Nu avem nevoie, nici de bulgari nici de unguri, nici de UE, sa stea la ei acasa!!!!
      Neluta

      Ștergere
  29. https://www.youtube.com/watch?v=gpk28t3aiGo
    Un preot interesant,care iese din tiparul preotilor cu care ne-am obisnuit!Isi asuma riscul...vorbeste liber,chiar daca nu este inteles de prea multa lume!
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  30. Totul se intampla asa cum este scris in Cartea Sfanta.Se va alege graul de neghina mai exact foarte putini vor fi cei alesi si vor ajunge in inparatia lui Dumnezeu.Totul este scris cu mult timp in urma in Biblie,nimic nu este intamplator.Cu speranta ca voi fi si eu printre cei alesi si cu iubire catre Dumnezeu va doresc numai bine.Nu avem dreptul sa judecam pe nimeni dar sa se fereasca de judecata lui Isus Cristos,numai ca aceastia nu au unde sa se ascunda .Sa fim cu Dumnezeu in suflet si in inima.Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu se poate ca niște criminali,hoți și mincinoși să reziste mai mult de 3 săptămâni la putere cu toate promisiunile lor mincinoase .Sângele copiilor noștri de la revoluție strigă la cer .Turbații criminali care au urcat la putere pe sângele celor uciși în decembrie 1989 și iunie 1990 trebuie să plătească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.46 Nu ai minte,sint promisiuni bune. Tu stii ce vor liberalii,care e politica lor? Salariati prost platiti,la stat si privat,ca firmele sâ fie puternice,banii sa mearga pentru a plati firme,nu oameni,salarii mici ca firmele sa fie competitive la export. De aici rezulta o siguranta pentru patronii care au marfa de export,problema e ca nu poti sa vinzi marfa unei populatii care nu are bani

      Ștergere
    2. Anonim3 februarie 2017, 21:38, cine a spus ca daca nu vrem psd, vrem pe liberali, care liberali ca nici nu mai exista. Chiar nu poti sa intelegi ce vrea lumea din strada? Ce promisiuni sunt bune? 2 bani la salariu in plus? Ti-ai vandut omenia si cintea placuta lui Dumnezeu pe doi bani dati de partidul hotilor?

      Ștergere
    3. Faptul ca patronii sint obligati sa respecte salariul minim marit e benefic,pt. ca merg vinzarile de produse pt omul de rind,nu de lux pt patronii lacomi,ca studentii nu mai sint nevoiti sa corupa controlorii de tren(devenind si ei corupti),ca nu mai platim taxe auto la bulgari. Deci,numai lucruri bune. Ai mers cu nasul cind erai tinar? Ca acum cred ca nu mai folosesti trenul. Daca da,te crezi un om cinstit?Jmimi

      Ștergere
    4. La cum arata trenurile , ar fi trebuit de ani de zile sa fie gratuitate pentru toti .

      Ștergere
  32. Nu vi se pare ca bulgarii si moldovenii care acum sunt sub conducere ruseasca si probabil ca vor sari si ungurii sa ne ajute, nu vi se pate ca miroase a lucratura ruseasca? Nu cumva in curand vom fi ocupati asa cum a zis parintele Arsenie Boca iar manifestantii care vor sa iasa in strada in Bulgaria, Moldova si au spus ca ies si ei in strada vor tare mult sa ne ajute? Mai ramane sa iasa si ungurii si cu totii demostranti bine antrenati instruiti vor veni sa ne "ajute" sa ne scape de comunisti pe care tinerii frumosi si liberi nici nu i au vazut acum ii vor cunoaste in mod sigur. Asta e, cine nu cunoaste propria istorie si nu respecta suferinta si jertfa inaintasilor care le au lasat tara vor vedea reversul propriei arogante. Doamne iarta ne caci mult te am mai suparat.

    RăspundețiȘtergere
  33. Romania nu tre decat sa ceara, si toate astea vor disparea !

    RăspundețiȘtergere
  34. SOARE LUMINA sa stii ca acolo unde Dna Maria scrie cer de noapte si-i apar viziunile acelea sunt in lumina asadar toteauna lumina acopera intunericul pt ca este lumina sacra a lui Dumnezeu--nu te intrista daca-ti zici -soare lumina -asta nu iseamna ca esti si luminat --acea lumina MULTI o vor vedea la sarsitul vietii pe pamant sanatate si credinta tare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu la sfirsitul vietii ..ci acum trenuie sa vedem lumina luiDumnezeu . Fizic , efectiv ...
      La 13 ani am fost mort clinic . Cu certificat de deces pe jumatate completat . Cind m-au intors ...plingeam de disperare
      ...pt ca tare frumos si fericit eram in acel rai...coline pline de o infinitate de foride toate nuanteoe si culorile imaginabile ..amestecate , nu ordonate ...iar eu zburam pe deasupra urlind de fericire ...cu o senzatie de usurinta de nedescris .
      Totusi....lumina desprecare vorbesti tu ...am cunoscut-o la..exact 20 de ani dupa moartea clinica (apropo , nu toti ce au avut asta au si trait experienta ...nu se stie de ce anume depinde )
      A compara raiul cu ceia ce se intimplacind vii a sorbit in acea lumina ..si uiti ca ai existat vreodata ...deci a compara raiul cu lumina, corpul lui Dumnezeu ...este ca si o injuratura . Nu e posibil sa compari ...e uriasa diferenta ....milioane de orimaii tens si mai multa fericire se incearca in lumina Domnului . Nu-ti aduci aminte sa fii trait vreodata ...pt ca undele de fericire , ca niste explozii ....continua la nesfirsit ...si de fiecare data maimult ...mult maimult decit inainte ....Eu cred ca se poate muri de prea multa fericire ..ori...dispari ca corp ..se arde ..se dizolva .
      Deci ...nu asteptatimoartea pt a fii fericiti ...ci acum cit sunteti vii ..pierdeti-va in Tatal ..acum . Acum este parte din El in voi...
      E deajuns ...sa te abando ezi total Lui....simplu , fara ginduri ..in tacere ...cu recunostinta enorma in suflet ...
      Si ar mai fi de spus ...dar nu cred ca omul e chiar...pregatit sa
      stie totul , deocamdata ...
      Oricum ...nici prin anticamera creierului va trece ...ce comoara ascundeti voi inauntrul vostru ...nici cel mai optimist din lume...ar putea macar sa s-e apropie ...de, cit este de minunat . Eu ..acum , nu traiesc bine , intr-un fel ..caci vreau din nou acea experienta ...o visez zi de zi. Iar de se va repeta ...acolo ramin ...nu mai vreau sa stiu de nici un Sorin ..e irilevant , neimportant ...

      Ștergere
    2. https://youtu.be/D5Fncbk4d3o

      "Non essere gentile durante la notte ,
      Infuria contro la luce morente "

      Ștergere
    3. Sorin T4 februarie 2017, 08:28
      pai daca tot v-ati apucat de povestit, spuneti toata intamplarea.
      Neluta

      Ștergere
    4. Sorin,

      Ama la vita così com'è - Madre Teresa di Calcutta

      Ama la vita così com'è
      amala pienamente, senza pretese.
      Amala quando ti amano o quando ti odiano.
      Amala quando nessuno ti capisce,
      o quando tutti ti comprendono.

      Amala quando tutti ti abbandonano,
      o quando ti esaltano come un re.
      Amala quando ti rubano tutto,
      o quando te lo regalano.
      Amala quando ha senso
      o quando sembra non averlo nemmeno un po'.

      Amala nella piena felicità,
      o nella solitudine assoluta.
      Amala quando sei forte,
      o quando ti senti debole.
      Amala quando hai paura,
      o quando hai una montagna di coraggio.
      Amala non soltanto per i grandi piaceri
      e le enormi soddisfazioni;
      amala anche per le piccolissime gioie.

      Amala seppure non ti dà ciò che potrebbe,
      amala anche se non è come la vorresti.
      Amala ogni volta che nasci
      ed ogni volta che stai per morire.

      Ma non amare mai senza amore.
      Non vivere mai senza vita! s.

      Ștergere
    5. Asa este ...multumesc , foarte frumoasa !
      Sorin T.

      Ștergere
    6. Sorine,spune-mi mai multe...cum este raiul,ce ai mai vazut si daca l-ai intalnit acolo pe Dumnezeu,daca ai vorbit cu El.
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    7. Te cred Sorin T.Exact aşa se petrec
      lucrurile.Cănd ajungi în Lumină, eşti împlinit total,nu mai vrei nimic,unii refuză să se mai întoarcă,dacă se întorc tănjesc după Lumină toată viața lor care o trăiesc pe acest pământ.Şi eu am avut o experiență asemănătoare pot să zic.
      Secretul e să fim fericiți,făcând şi pe alții fericiți,să fim mulțumiți de orice primim de la viață,să vorbim cu Dumnezeu şi să credem în El indiferent de situație.
      Lumina o vedem înainte de a merge spre ea,în această viață...prin diferite manifestări ale noastre.
      Eşti un om bun din dată ce ai trăit o astfel de experiență.Cei care văd Lumina sunt martori şi au ca rol să împărtășească și la ceilalți din experiența lor.
      Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
    8. Liliana ...ce pot eu sa-ti poestesc ....
      Era intr-o simbata dupaamiaza . Jucase-m fotbal in curtea scolii si era zapada . Cum aveam cizmele dezlipite , ma udase-m leoarca la picioare . Ajhns acasa pe la 16 h , am inceput sa ma simt tare rau . Febra mare . Taica-miu era la o partida de sprit cu un frate de-al sau . Stii cum era de moda prin acei ani ...nu prea se uitau la copii bateanii , erau mai duri . S-a enervat, ca ma vaicare-am ...a aruncat o patura in plus pe mine plus ceva palme , ca sa ma i vat minte . Hahaha ..erau la moda ...
      Deci ...pe la 18h , stiam exact ca voi muri , si eram chiar usurat la ideia asta , numai sa se termine odata acele frisoane . Vroiam sa o vad pe maica-mea inainte ...dar ea venea de la munca dupa ora 20 . Era o problema sa mai rezist 2 ore .
      In fine , cind a venit ea si mi-a pus termometul aveam 42, 7 de, febra . A cazut jos , zincindu-i lui taica-miu "Moare baietu betivule " hahaha ...imi aduc aminte si cum a sarit el ..treaz complet intr-o secunda .
      Eu atunci m-am lasat sa ma duc ...nu mai rezistam .
      Senzatia este ca atunci cind ai goluri de aer in avion , sau daca visezi ca te duci jos din pat . E o cazatura inapoi ...ma uitam la maica-mea ...si ii vedeam fata din ce in ce mai departe ...pina amdevenit un mic punct . Adta intr-o fractiune de secunda . Apoi este caderea asta inapoi , cu sufletul la baza gitului ce-l simti , ca un gol ...ca intr-un tunel lung si negru . Apoi , la capatul tunelului este o mica luminita , ce se mareste din ce in ce ..iar tu cqzi inspre ea . Totul se intimpla in citeva secunde ...acea lumina devine din ce in ce mai mare pina cind tu cazi prin ea ...Am tisnit intr-o alta lume dupa acel cerc de lumina ...Zbori si te simti usor ....era soare fara sa-l vezi ...totul luminat si coline dulci pline de flori , care mai de care mai colorate , cu culori vii , amestecate in toate modurile ...Acolo urlii de bucurie , si zbori peste tot fericit . Erau un grup de 3 persoane , ce nu cunosteam , doua femei si un batrin , ce ma priveau zimbind ...Si eu le-am pus aceiasi intrebare ca tine : "Unde e Dumnezeu ? "
      Mi-au raspuns :" Dar ce ...nu-l simti ?" Iar eu am raspuns ca DA si mi-am reluat joaca zborul pe deasupra acelor coline .
      Apoi brusc m-am trezit la spital ...cu acesti straini ce ma priveau curiosi , apoi a venit maica-mea si taica-miu ....
      Qm inceput sa pling de disperare , ciuda ...mocnit , suferind ...plingeam ca m-au intors inapoi de acolo !
      Dumnezeu ...Dumnezeu eu cred ca este acea lumina ce am cunoscut-o 20 de ani dupa . Caci m-am pus sa studiez ca un nebun dupa acea experienta de la 13 ani . Voiam sa ma fac preot . In ultimul moment am renuntat ...si am fost atacat dupa de altceva ...foarte urit !!
      Deci ...dupa 20 de ani de cautari amavut o alta experienta ...ca o explozie de fericire, iubire ...milioane de ori mai j tensa decit raiul . De aceia cred ca Dumnezeu este LUMINA VIE .
      Chiar de m-ar co trazice ...tot globul ...eu sunt un martor , in micul meu ...O alta data am sa va povestesc despre acea Lumina .
      Sa nu pierdeti vreodata speranta , nadejdea ! E totul perfect dupa cum El a vrut ! Perfect ..aici si dincolo. Sa acceptam realitatea Sa ...asa cum este , si in viata noastra simpla de zi cu zi ...sa nu mai luptam inpotriva Sa , inpunind vointa noastra , ci sa acceptam vointa , voia Sa ...Nu temeti nimic ....e totul perfect , de omul e bun ....

      Ștergere
    9. Si pe tine sa te binecuvinteze Monica !
      De ai cunoscut Lumina aceia ...suntem frati ...in spirit !

      Ștergere
    10. Da suntem frați în spirit.
      Ai mai avut şi alte experiențe după cele povestite de tine?Eu cred că da.Cu cât te afunzi mai mult în timp să cunoşti de unde vin toate acele imagini şi nu numai,cu atât e mai uşor de înțeles.Adică;înțelegi totul în timp,nu imediat.Sunt mulți oameni care au trăit astfel de experiențe şi încep să caute răspunsurile care îi apasă.Răspunsurile la toate întrebările sunt deja în noi şi în Biblie,numai prin credință vom reuşi să descoperim adevarul,fară credință riscăm să o luăm pe partea greşită,mai întâi de toate trebuie să trecem testul vieții.
      Testul vieții,e foarte dificil de parcurs,dar să nu uităm"Dumnezeu ne dă atât cât putem duce".
      Ai trecut prin multe încercări,însă ai fost un om bun,chiar dacă se întâmplă să mai greşim în viață.
      Duci o cruce grea şi eu am dus şi încă o mai duc.
      Dumnezeu să fie sprijinul tău în viață fratele meu!

      Ștergere
    11. Liliana Muresan6 februarie 2017, 09:52
      Frumos!Multumesc Sorine !

      raspuns :
      MOARTEA CLINICA nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ESTE MOARTE REALA

      Moartea clinică reprezintă o situație aflată la limita dintre viață și moarte, de cele mai multe ori fiind vorba despre pacienți aflați în situații critice din punct de vedere medical, având funcțiile vitale biologice -activitatea cardiacă și respirația- abolite pentru anumite perioade de timp.

      DECI CREIERUL NUUUU ....

      Faptul că oameni aflați în moarte clinică relatează diverse fenomene, ca desprinderea de trup, vizualizarea unor imagini sau diverse alte percepții, se poate explica prin activitatea centrilor corticali, care rămâne prezentă în toată perioada intervalului de resuscitare.

      concluzia simpla

      MOARTEA CLINICA NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU este moartea .... deci INSELARE cei care cred ca vad ce vad CA NU E REAL .... dur adevAR stiu dar MORTII VII tot morti sunt si dupa MOARTEA REALA .... REPET

      moartea clinica NU INCLUDE CREIERUL deci CREIERUL UMAN POATE VEDEA LA CAPACITATE MAXIMA TOT FELUL DE IMAGINI SI ALTE LUCRU care NU SUNT SI CELE DE DUPA MOARTEA REALAAAAA.... deci MINTEA VISEAZA despre moarte ca e vie .... DECI IMAGINATIA MORTII nu e moarte .... dur adevAR stiu dar NU VA LASATI INSELATI .... MINTEA minteeeeee

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT


      aviz amatorilor si amatoarelor


      crestin ortodox

      Ștergere
    12. Crestin Ortodox,părinții mei nu m-au dus la biserică nici când m-au botezat din cauză că eu m-am născut rahitică şi bonlavă de inimă,refuzam laptele şi mă țineau în perfuzii în permanență,fiind atunci un bebeluș de câteva luni,m-au botezat în spital într-o ghiuvetă.
      Doctorul a sfatuit-o pe mama să mă pregătească ptr acel botez în spital căci zilele îmi erau numărate.
      Imediat după botez mi-am revenit miraculos.
      Nici după acel miracol nu ma dus mama la biserică.
      Dar problemele mele de sănătate nu s-au oprit aici şi nu numai...
      De câte ori am căzut,Dumnezeu ma ridicat,doar El mi-a fost sprijin în viață.Prin toate acestea eu am devenit creştina.
      Prima oară când am văzut filmul cu Iisus Hristos aveam 8-9 ani.
      Când am văzut scena aceea în care
      ÎL crucifica,am rămas şocatä,am început să plâng pt Iisus,iar părinții mei m-au îndepărtat și mai mult de Dumnezeu,spunând că nu mai am voie să mă uit la nici un film de acest gen.
      Pe la vârsta de 3 ani am fost operată,în timp ce mă operau aceii doctori,eu i-am văzut fiind anesteziată.Mi-am revenit foarte greu din anestezie,tocmai de aceea nici nu mai am voie să fac anestezie generală.
      Deci nu prea are legătură moartea clinică cu acest fenomen.
      Nu ma mințit creierul,după ce m-am trezit din anestezie,am ştiut ce sa petrecut în timpul operației,adică câți doctori şi asistente au fost
      Eu am intrat in blocul operator cu un singur doctor şi anestezistu.Ceilalți;asistentele,doctorii au venit în timp ce eu eram deja anesteziată.
      După ce m-am revăzut cu doctorul,l-am întrebat cine erau ceilalți din încăpere.A rămas uimit de întrebarea pe care i-am adresat-o
      A recunoscut cele afirmate de mine.

      Ștergere
    13. Ai scapat de problemele de sanatate ?
      De nu trimite-mi o fotografie neutrala ca expresie , gen buletin .
      Adresa de gmail a mea este turcu.sorin7@gmail .com .
      Este un punct intre nume si prenume . Cine stie ...poate amelioram ceva . De functioneaza eimediata treaba , maxim 5 , 7 zile . Tu stii ..vezi tu .
      Sorin T

      Ștergere
    14. Anonim7 februarie 2017, 08:05
      Acum o sa va treziti cu o multime de cereri...

      Ștergere
    15. Monica Liliana7 februarie 2017, 00:04

      Deci nu prea are legătură moartea clinică cu acest fenomen.
      Nu ma mințit creierul,după ce m-am trezit din anestezie,am ştiut ce sa petrecut în timpul operației,adică câți doctori şi asistente au fost
      Eu am intrat in blocul operator cu un singur doctor şi anestezistu.Ceilalți;asistentele,doctorii au venit în timp ce eu eram deja anesteziată.
      După ce m-am revăzut cu doctorul,l-am întrebat cine erau ceilalți din încăpere.A rămas uimit de întrebarea pe care i-am adresat-o
      A recunoscut cele afirmate de mine.

      raspuns :
      NIMIC SPECTACULOS decit pentru cei sau cele care nu pricep lucruri ANATOMICE ... si o sa incerc cit mai clar si pe liniuta sa iti ARAT explicatia celor intimplate de tine si de toti in aceste cazuri si nu voi folosi termeni de specialitate ca sa nu ingreunez explicatia

      CREIERUL UMAN ESTE FORMAT DIN :
      1. SCOARTA CEREBRALA pe care o sa o denumesc generic SUPRAFATA si care E SELECTIVA
      2. partea SUBSCOARTA care este IMPARTITA IN MULTE ZONE SPECIFIC ANTRENATE SA MENTINA functiile VITALE ale coprului uman ca respiratia , temperaTURA CORPULUI etc etc etc de care scoarta cerebrala NU ESTE MEREU PE FAZA , adica POATE FI SAU NU deconectata de PARTEA DE SUBSCOARTA chiar cind SUBSCOARTA FUNCTIONEAZA ... si o sa iti dau un exemplu simplu

      POTI RESPIRA CONSTIENT
      poti respira AUTOMAT ...

      mergind pe acest ADEVAR SIMPLU si fara a intra in multe amanunte si A NU INGREUNA DISCUTIA cind se face anaestezie SCOARTA CEREBRALA selectiva ESTE OPRITA si se merge pe lucruri AUTOMATE DE SUB SCOARTA ... CIND SUBSCOARTA ESTE ACTIVA SI SCOARTA SELECTIVA OPRITA , SE INTIMPLA UN FENOMEN SIMPLU , OMUL VIU NU MAI SELECTEAZA INFORMATIA ci ORICE AUDE , VEDE PRIN ELEMENTELE DE SUB SCOARTA CARE SUNT LEGATE DE RECEPTORII DE VAZ , AUZ ETC ETC ETC sunt TOATE ACTIVE si PERCEPTIA LUI CRESTE .... repet mai simplu cu liniuta

      1IN ANESTEZIE elemnetele de SUBSCOARTA SUNT ACTIVE si OMUL PERCEPE CU ELE SI POATE AUZI ETC ETC ETC ... DE CE ? SIMPLU

      se bazeaza pe CORPUL CALOS care la unii pacienti si paciente NU SE ADOARME si acesta poate fi afectat si ca omul sa nu se mai trezeasca .... fie ca nu prinde TOT anestezicul sau altele si altele in care nu intram acum ... deci '' iesirea din corp '' este de fapt CORPUL CALOS care e activat .... DECI DE FAPT omul INTRA CONSTIENT IN CORPUL LUI NEMAFIIND SELECTIV PE SCOARTA CU INFORMATIA primita de la senzori

      AM INCERCAT SA EXPLIC PE SCURT elemente ANATOMICE care nu au nimic de a face cu moartea ADEVARATA si MOARTEA CLINICA ESTE ACTIVAREWA CORPULUI CALOS si de acolo '' viziuni si alte lucruri '' inmagazinate in corp constient sau inconstient prin CEI 5 ANALIZATORI ... DECI NU ARE TREABA SA MERGI LA BISerica CI faptul CA IN CASA SE VORBESTE DE BISERICA poate lua CREIERUL TAU la cunostinta asta .... DE ASTA APAR '' VIZIUNI '' CU BISERICA CA mama ta si tatal tau AU BOTEZAT de/a lungul timpului , au discutat cind mama ta era insarcinata etc etc etc ... toate INreGISTRINDU/SE IN inima ta CARE e PRIMUL ORGAN ce se dezvolta la orice '' om '' in burta mamei ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox
      ps e mult de discutat dar de retinut asa
      scoarta cerebrala SELECTIVA SI eu o numesc basca CU CARE OMUL E rational si ginditor
      subscoarta care E CEA FUNCTIONALA A CORPULUI si care NU E SELECTIVA ci SPECIALIZATA
      corpul calos CARE LEAGA CELE DOUA si care e vazut ca '' TUNELUL de lumina '' .... alta taina dezvaluita .... ramine tainci de ce si cum pentru alte dati .... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    16. Multumesc Crestin Ortodox!
      Ai dreptate.Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
  35. poesie poesie e ancora poesie

    https://www.youtube.com/watch?v=694Ls8POGSw

    https://www.youtube.com/watch?v=zTEkU2wrh_s

    RăspundețiȘtergere
  36. Despre moarte clinica ....
    Este foarte probabil ce spui aici . 50% , e posibil sa fie chiar asa . Deci mintea ce viseaza . Dar nu din cauza ca asa spun anumiti specialisti , pt caastia mai au de descoperit un milion del lucruri , habar nu au de fapt . Bat si ei campii , fac supozitii ...insa e posibil pt ca vorbind cu multi ce au avut pro lema asta , de exempku la crestini coincide oarecum ...dar am vorbit cu un musulman , si aoa a descris paradisul lor ..islamic . Buddhisti descriu la fel ...paradisul sau iadul lor ...deci ...ce este moartea ? Nu cumva ceia ce noi chemam spirit este energja mentala , a mintii ..ce supravietuieste corpului ?
    Daca este asa ...atunci ...cu ce electricitate , energie ...se alimenfeaza asta nemaifiind corpul ? Nu cumva ...trebuie sa se reataseze unui nou corp ? De aceia spun ca mi-au trebuit 20 de ani pta gasi un raspuns . Exact la asta ma refeream . 20 de ani de cautari ...dar l-am avut .
    Dumnezeu trebuie cautat atita timp cit ESTI VIU , nu trebuie sa lasi totul ....dupa moarte . Parerea mea ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O specificare .
      Este un doctor american ce a lucrat toata viata la o sectie de reanimare Raymond Moody . Chiar de era , la jnceput , un ateu convins , ca mai totimedicii de altfel, in timpul deceniilor de munca a observat ca acei ,, intordi " , povesteau lucruri asemanatoare . A facut un experiment , la un moment dat . Deasupra mesei de lucru avea o lampa cu neon , lunga ce era pt a ilumina . Era un spatiu intre lampa si tavan de 5 cm . A inceput sa ascunda acolo carti de joc . Apoi inteba spiritul aceluiace reanima ce carte este . Cind se intorceau ii raspundeau exact ..."J de trefla ", sau ce era ...
      Are peste 2 000 de cazuri documentate in peste 25 de ani de cariera . Concluzia este ca ...cevamsupravietuieste corpului dupa moartea acestuia ....dar ramane intrebarea : de ce sunt diferite de la un anumit punct , descrierile persoanelor aparent , sau momentan decedate ? De ce diferenta asta e strins legata de religia de apartenenta a pacientului ?
      Oare ce supravietuieste este ..."mintea ce viseaza "? Asta m-a framintat pe mine 20 de ani ...20 de ani ....
      In concluzie ...nu temeti moartea ..ceva ramane . Important este sa fi avut o viata in bunatate , ceia ce va v-a face sa faceti trecerea in mod linistit , fara remuscari , in pace . Iar atunci ...,, visul " vostru o sa fie superb ..de nu e f probabil sa aveti un ...,, cosmar " ...iad .
      Deci , o viata fericita , plina ...pt a nu avea remuscari , ansie in acel moment ...plina in ce anume credeti voi ...nu conteaza , buni sa fiti pe cit posibil .
      De vreti insa sa-i cunoasteti ,, chipul " ...ei bine , ala e un parcurs mai .... " intens " ...poate .
      Sorin T

      Ștergere
    2. Am citit si eu espre acel medic

      Ștergere
  37. Vino Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu.
    Vino Doamne!!!

    RăspundețiȘtergere