duminică, 5 februarie 2017

UN VULTUR SAU UN AVION , CA UN CAL TROIAN !

                           ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!
                             

                              5 Februarie 2017,ora 7,44 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata ,cînd tocmai ma trezisem ,vad stand cu ochii închisi ,văd un Cer de noapte,iar pe Cer, foarte aproape de Pământ,zboara cu aripile întinse larg, o Pasare mare (putea fi si un Avion )si neagra,cu aripile lungi.
As putea -o asemăna foarte bine ,cu un Vultur,sau cu vreun Avion sofisticat.
Dragii mei, Vulturul zboara în cerc ,iar la un moment dat îsi scutura Aripile ,si de sub Aripile sale curg alte păsări mai mici,mult mai mici,care cădeau în jos spre Pămant.

Image result for vultur imagini
Image result for stol de pasari..

Dragii mei, acest VULTUR era daca vreti,precum un CAL TROIAN.
Păsările pe care le arunca de pe sub Aripile sale flexibile,se asemanau cu Avioanele mai mici,sau cu bombele,cu grenadele aruncate din Avioanele de lupta.
Totul se petrecea la noi in Romania,înspre Est !
Tot ce se arunca de pe sub aripile acelui Vultur, (putea fi si un Avion), se imprastiau peste tot înspre Rasarit,coborând cat mai aproape de Pămant.
Dragii mei, tot ce se intampla acum in Romania, poate duce la un RAZBOI CIVIL,in care alte forte dinafara,vor veni ca sa -i puna capat. Aceasta este părerea mea!
Iata dragilor,povestea CALULUI TROIAN.
Am adus-o aici, deoarece ,si aceasta pasare sau Avion,era singura pe Cer,si-a deschis aripile si au inceput sa bombardeze,sa arunce cu alte obiecte negre, sub forma de aripi negre,sau avioane mai mici.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne apere,si sa ne păzeasca de tot raul si de tot necazul,Amin.


Calul troian - legenda unui "dar" periculos - Feminis.ro, inspiratie zi de zi

www.feminis.ro/calul-troian-legenda-unui-dar-pericul...

Translate this page
May 30, 2011 - Hr., grecii intra in Troia folosind un un gigantic cal de lemn, in urma unui plan creat de Ulise in timplul Razboiului Troian. Construit de Epeius la .

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


113 comentarii:

  1. Mda...asta ne lipsea! Sa ne bombardeze! Doamne Dumnezeule....oare cand ne vom trezi la realitate,cand vom deveni buni,cand?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vulturul poate simboliza pe unul dintre cei patru evanghelisti, şi anume pe Sf Ioan.
      Vulturul este folosit ca simbol al puterii statale - simbolul SUA.
      Deasemenea, vulturul poate reprezenta eliberarea de sub domnia raului, convertirea crestinului.

      Ștergere
    2. Deci ca sa intelegem: cei din fata guvernului manifesteaza ILEGAL, 95% dintre ei sunt scosi in piata de multinationale si nu stiu ce vor, isi schimba cererile dupa cum sufla vantul si latra (striga) dupa cum scriu altii pe pereti. Pai atunci sa se interzica aceste maifestatii ilegale ale unora care sustin ca fac ilegalitati si tot ei procedeza in afara legii manifestand, indemnati de Klaus, care a incalcat constitutia de cateva ori, (penal ascuns deocamdata), la fel ca si alti lideri ai opozitiei actuale. Atat klaus cat si opozitia nu vor dialog si iesirea din situatie. Asa ca asta miroase din prima a lovitura de stat pe fata. Chiar atat de orbi sunt romanii lui? Demonstreaza ca sunt oitele sistemului, recunosc ca sunt sclavii multora, oameni fara demnitate, fara doctrina, fara...nimic; se manifesta doar cum sufla vantul. Urat. Rusine! Astia nu sunt romani adevarati. Nu-i deranjeaza adevaratele probleme ale poporului roman si nici nu o sa-i deranjeze vreodata. Sper sa aveti in fiecare minut constiinta incarcata pt ce faceti, sa va doara sufletul, sa va arda de fiecare data cand manifestati pt interesele altora si nu a poporului.

      Ștergere
    3. Pai manifestația ilegală de la Guvern e de bon ton. Acolo e o atmosfera de sărbătoare, se vede ca au sprijin financiar serios, au parte de vizite ale vedetelor vezi Delia si Becali, fac spectacol. Ei nu protestează!!!! Ei se distrează !!!
      Cei de la Cotroceni sunt ilegali sătui sa tot fie manipulați si dornici sa apere rezultatul votului legitim din Decembrie. Sunt săraci, bătrâni , fara speranța, indignații, sătui de minciuni. Acolo n-au fost vedete, nu e spectacol cu lumini, acolo e Romania profunda. Acolo antena 3le da peste bot celor care le aduc aminte ca cei de acolo au fost de partea lor cand au fost la plimbarea de la Cotroceni. Ca au fost cu ei cand luptau contra regimului Basescu. Ziariști cu memorie scurta, oportuniști si nesimțiți! Au trădat poporul necăjit! Au primit bani? Din vulturi au ajuns gaini supuse marelui cocos. Rusine! Nu suntem toți orbi! Nu ne insultați inteligenta!

      Ștergere
    4. Manipulați sau nu, tinerii din piața victoriei au câștigat bătălia împotriva PSD ului. E o chestiune de zile. Sfârșitul e previzibil. Toți țin isonul jos guvernul sugerat de partenerii europeni. Nu m-ar mira sa avem un concert cu cantăreți autohtoni, gen Delia, in piața. Ei nu manifesta, nu protestează, ei se distrează. E atmosfera de untold! Cu lasere si flasuri. Mai lipsesc dj celebri!
      Cat de nepriceput sa fii sa ai puterea si sa o pierzi pe mana ta???!!!

      Ștergere
  2. Oau!!!! Moldova ne tradeaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Faca se voia ta precum in cer asa si pe pamant si te rugam Doamne izbaveste ne de cel viclean Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doina

      https://www.youtube.com/watch?v=M-On0NZwNHU

      Ștergere
  4. Sunteti caraghioasa! :)) Ati facut tot felul de scenarii, acum RAZBOI CIVIL? Normal, cand i-ati vazut si pe cei adunati la Cotroceni. Cum adica, vine avionul din afara si ii bombardeaza pe saracii oameni? Traim aproape in 2020, nu in 1940!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu sunt zone ale globului in care au fost bombardati din avioane?

      Ștergere
    2. Sa-i bombardeze pe bietii nevinovati? Crezi ca asa te ataca Rusia? :)) Ca sa-ti faca tie curat in razboi civil? Uita-te cum au intervenit in Ucraina. Si in al doilea razboi mondial, a tras cineva direct in populatie de la inceput?

      Ștergere
    3. An.07;06, adevarat. Doamneee :)))))

      Ștergere
  5. Vulturul simbolizeaza nevoia de a evolua pentru a putea trece peste idei si atitudini vechi .Bombele ne avertizeaza ca trebuie sa actionam cu prudenta .Viziunea ne spune ca avem nevoie sa evoluam si trebuie sa trecem de ideile si atitudinele vechi ,dar,trebuie actionat cu prudenta . Partea de est a Romaniei ma face sa cred ca este legat de tine personal deoarece am vazut ca esti din Iasi .Parvati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atentie la ce fel de evolutie, deoarece, ceea ce se-ncearca in Piata Victoriei, de catre cei care-au manipulat oamenii sa rastoarne Guvernul, tine strict de impunerea prin "evolutia tehnologica", in detrimentul "evolutiei spirituale" , raportarea facandu-se strict la bani, la multinationale, la desacralizare, uitandu-se de Dumnezeu. Aceasta "impunere", care se doreste implementata este fortata prin "atacurile pe flancuri", atat in vazut, cat si in nevazut. Nu-i vorba despre Maria, ci despre un mesaj clar, ca se folosesc "orice mijloace", asa cum a si declarat Iohannis, care trebuie sa demisioneze, urgent, ca numai rau a facut tarii. Sa nu uitam de Ialta, Malta..., sa nu uitam ca cei care-l sustin pe Iohannis (din afara tarii) nu-l vor si nu l-au vrut pe Presedintele SUA, Donald Trump. Aceeasi se ocupa si de protestele din SUA si de protestele din Romania, aceia ii sustin pe conducatorii UE, aceia spera ca vor reusi sa darame tot si sa fie tot ei la "conducerea planetei", ei neacceptand ca-i gata, nu li se mai permite si ca piesele de domino sunt deja pornite si vor cadea toate.In cazul acesta "Vulturul" aparut Mariei, ii reprezinta pe acel "grup din umbra", care s-au intalnit la DAVOS. Nu le iese "pasenta"...

      Ștergere
    2. Anonim 5 februarie 2017, 23:41, se termina cu ei. Ca orice rau cu radacini infipte de ceva vreme, opune rezistenta, se lasa greu destelenit manifestandu-se violent insa NU mai au multe de impartit. Apune Soarele Negru. Dumnezeu este cu Romania! Doamne ajuta poporului roman!

      Ștergere
    3. Ma bucur sa aud asta, Anonim 13:50 !Inseamna ca mai sunt oameni care n-au cazut in "plasa" celor care s-au intalnit la Davos si nu numai...

      Ștergere
  6. Asteptati si o sa vedeti ce sr intimpla pe 10 bine nu va fi in tara noastra o sa vedeti bunul dumnzeu si maicuta domului sa ne ocroteasca sa ne pazeasca de urgia ce va veni amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria, ca de obicei ai stiut.In timpul mitingului de la Cotroceni au trecut 2 avioane perfect perpendicular cu aparate de raboi parapsihologic, probabil de linistire a gandurilor manifestantilor.Cu multa blandete, de acum incolo, mai loti urca o treapta pe scara evolutiei.Succes.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am trista impresie ca Clotilda se aproprie de starea Zen.Trist.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cele mici se numesc bombe cu fragmentatie ,le-au folosit rusii in Siria,asa au alungat populatia civila,s-au vazut si la televizor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai știți când Putin s-a întâlnit cu Dodon si ii oferise acestuia harta cu "Molodva mare"? Cred că mesajul acesta are legătură cu Rusia care cu un avion militar intrat în țară ca un "cal troian" bombardează Moldova noastră. (România la Est)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presedintele Vladimir Putin si Presedintele Donald Trump au o sustinere puternica din partea Divinei Mame, deoarece au oameni pe langa ei si ei insisi s-au rugat profund, cerand ajutor pentru toti oamenii de pe planeta Pamant. Iohannis si conducerea UE sunt sustinuti de partea adversa. Stie toata lumea ca dujmania intre " diavol si Mama Divina". chiar este evidentiata, mai tare, la sfarsitul Scripturii, in cartea "Apocalipsa" (12,4-5;12, 14-17). Deci, nu mai este gratuita afirmatia ca: "cei ce poarta razboi impotriva Maicii Luminii sunt stapaniti de cei rai".

      Ștergere
  11. INTERESANT! Nicusor Dan stanjenit.Ce rusine!Ia priviti aici:

    https://www.youtube.com/watch?v=KA0EZcVc9GA&app=desktop

    RăspundețiȘtergere
  12. În aceasta tara totul trebuie început de la ZERO. Nu se poate continua în același ritm cu aceiași oameni care au mai fost ( in toate instituțiile). Iar în cea mai mare măsură justiția este răspunzătoare pt tot Raul, pt toată corupția și pt toate hoțiile care s-au făcut în România. Au sugrumat poporul atât de mult cu tot ce au avut la îndemână. Nu va fi niciodată justiție corecta în România dacă se va continua cu aceiași oameni care de fapt de la revoluție incoace nu au făcut nimic altceva decât sa se transforme într-un grup infracțional de crima organizata. Asta este justiția din România: UN GRUP INFRACȚIONAL DE CRIMA ORGANIZATA CARE A DISTRUS SUGRUMAT POPORUL.CARE I-A LUAT DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE PRIN ORICE MIJLOACE POSIBILE AVUTE LA ÎNDEMÂNĂ. ASTA NU MAI POATE CONTINUA ASA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CE DREPTURI SI LIBERTATI TI AU LUAT,POATE TREBUIA SA SCRII CA AU VINDUT 70% DIN TARA,AU DISTRUS 1200 FABRICI SI UZINE< TAIE PADURI SI MULTE ALTELE STIUTE SI NESTIUTE>

      Ștergere
    2. Cred ca pot eu sa dau vro cateva exemple din ce a vrut sa spuna anonim 00.01: În primul rand telefoanele sunt ascultate ceea ce nu e normal, dacă ai vrun proces îți inventează probe sau îți baga probe pe gat care nu sunt reale, le fac în asa fel încât procurorul sa aibă numai câștig, judecătorii nu au nici o putere în fata procurorilor ceea ce nu e deloc normal, dacă vrei sa câștigi un proces fie ca ești sau nu vinovat trebuie sa dai ȘPAGĂ, justiție nu exista totul este o mafie plătită regește și care mai fac și mishmashuri cu diverși interlopi totul pt bani, dacă ai vreo afacere anaf ul sta cu ochii ( vrajeala cu evaziunea- apropo știe cineva cata evaziune se face în afara fără sa intervină politie sau alte porcarii de astea?) pe tine sa la dai ȘPAGĂ și astora dacă vrei sa mai ai afacere , totul este o vrajeala dictatoriala în România în care fraierii pun botul, habar nu au ca ies în strada pt limitarea drepturilor lor și pt puterea instituțiilor care de fapt au ruinat România. Iar apoi mai adaug ce ai zis tu an.10.27 plus averea lui Klaus cu acte false, afaceri cu copii, dosarele milionarilor care recent au fost achitați, sau dat cu suspendare, sau ani ffff ffff putini de pârnaie rămânând cu averea. Pai ți se pare corect ca unu care fura milioane de euro sa ia suspendare sau nimik rămâne și cu milioanele iar un om normal care sa zicem a furat un portofel sau a vrut sa facă o alta infracțiune oricum infinit mai mica fata fe furtul milioanelor să-și ia 4-5 ani de pârnaie??? Asta e justiție? Legați la ochi fraierii ăștia care protesteaza pt instituțiile de forță. Creierul nu le funcționează. Sunt mânați doar de ura și de prostie dar în direcția gresita. Romania nu trebuie lăsată în mana proștilor, nebunilor, dictatorilor ca va fi vai și amar. Acționează cat nu e prea tarziu

      Ștergere
  13. Plin de,, toata dragostea'' atasez aici cererea de Redobandire a cetateniei Romane :
    Domnule presedinte
    intrucat nu am fost in piata Victoriei la indemnul dumnneavostra, inteleg ca am pierdut cetatenia Romana!
    De aceea dle presedinte va rog a-mi acorda cetatenia Romana, mie Vasile O.
    Va multumesc anticipat,ma oblig pt aceasta sa sterg si eu, la fel ca dvs datoria Germaniei fata de Romania,de data aceasta Morala, pt. ca ne-a obligat sa mergem impreuna cu ea la razboi ! La fel ca dvs, mentionez ca si eu sant pazit de C.I.A. la fel ca dvs.
    Singura problema care ramane este urmatoarea: cum pot lupta eu , un zero, cu dumneavoastra ?pai deocamdata nu pot pentru ca santeti presedintele fostei mele tari, dar DACA n-ati mai Fi ?
    Ce ziceti,in schimbul a 10 ani de liniste si pace de aici inainte, va abandoneaza, astia ? cum Care astia ? care au 6 litere, si a caror singura salvare nu poate veni decat de la mine! As putea alege cu ei ! Imi pare rau, ca te-ai lasat folosit impotriva mea.Heil !
    Cu grija, va doresc libertate ! Vasile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exceptional,Vasile 00:06! Interesant !

      Ștergere
    2. Certificatul nascutului viu te face sa redevii DAC.

      Ștergere
  14. Intrebarea serii : Cristian Tudor Popescu de care serviciu strain apartine ? ( evident, candidatele nu pot fi decat doua )

    RăspundețiȘtergere
  15. În seara asta am facut istorie Doamne Ajuta România!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona, cand va veni avertismentul?

      Ștergere
    2. Cand am scris pe 11 ianuarie "Pregatiti-va vine avertismentul"..despre acest lucru vorbeam ca vine o noua revolutie inaintea cutremurului celui mare.Inainte va fii semn.Va fi o seara luminosa ca ziua o seara ce nu se va mai intuneca va fii ca lumina zilei in jur de 9,jumate-10 seara cand normal ar trebui sa fie intuneric atunci toata lumea vor iesi din case se vor uita spre cer privind aceasta minune posibil in acel moment sa apara si oznuri si dare luminoase pe cer. Si este posibil a se intampla undeva in aprilie-mai,vor incepe schimabrile in Romania dar in drumul spre eliberare vom trece prin foc si cutremur,pentru ca adevarat va spun ca Dumnezeu acum lucreaza impreuna cu poporul sa salveze aceasta tara taind raul de la radacina de acolo de unde s-a infiripat.Toti trebuie sa ne unim in acelasi gand si sa lasam la o parte dezbinarile si ura dintre noi pentru ca tot ce se intampla in aceste zile nu este intamplator este lucratura divina.Acum ceva timp v-am scris ca vom elibera tara de mafie Dragnea,Iohannis,etc..in perioada aceea era liniste dar nimeni nu a dat atentie spuselor mele si ati inceput sa radeti acuma vedeti tot ce se intampla.Dar este posibil pentru ca noi aducem schimbarea noi lucratorii de lumina impreuna cu divinitatea.Multe oznuri vor aparea in curand peste Romania in ajutorul tarii si al alesilor care vor avea o lucrare tainica.

      Ștergere
    3. Iona 11 ianuarie 2017, 14:37
      In curand de tot va incepe avertizarea,tot va spun ca trebuie sa va pregatiti sufleteste pentru ceea ce va veni,vom fii cu totii martorii unei mari schimbari planetare...
      Schimbarea incepe cu ROMANIA.DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    4. Pai nu spuneai ca avertismentul va fi caderea unui asteroid?

      Ștergere
    5. Iona...adica utremurul mare o sa fie undeva in aprilie-mai? Multumesc

      Ștergere
    6. Va fii si caderea unui asteroid semn precursor al razboiului ,avertismentul nu consta intr-un singur semn ci sunt mai multe ce se vor petrece inaintea desfasurarii evenimentelor.

      Ștergere
    7. Iona, poti sa vorbesti cu Cei de Sus sau numai ii auzi?

      Ștergere
    8. Iona, Iohannis va demisiona, vom avea alt presedinte, rapidement. Dragnea este nevinovat si se va dovedi in curand. Kovesi si cativa de la SRI vor fi inlocuiti, repede. Acestea sunt semnele ca Dumnezeu si Maica Sfanta sunt cu poporul roman.

      Ștergere
    9. Yohannis va fii suspendat,nu va demisiona.

      Ștergere
    10. Yohannis va fii suspendat,nu va demisiona.

      Ștergere
    11. Cutremurul cel mare nu vine acum,nici in acest an,vad ca intelegeti doar ce vreti voi.

      Ștergere
    12. Iona,cum adica "sa ne pregatim sufleteste"? explica te rog :)

      Ștergere
  16. În seara aceasta am fost alături de oamenii greu încercați de soartă la Bucuresti in scopul schimbarii României,ne-am rugat am cântat totul pentru un viitor mai bun al întregii României.Totul pentru voi si din iubire pentru voi.Dumnezeu sa salveze Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Dumnezeu salveaza Romania de dujmanii tarii si il va demite pe Iohannis.

      Ștergere
    2. Iona mă bucur ca ai revenit cu vești bune,nu am mai vazut postările tale de ceva timp și nu știam unde ai dispărut.DS

      Ștergere
    3. Am fost tot timpul aici DS.Urmaresc comentariile cu interes dar nu am apucat sa mai scriu din lipsa de timp.

      Ștergere
  17. Recititi acest mesaj al lui Sorin T.

    "Sorin T5 februarie 2017, 14:11
    Mibai ...sunt 2 forte opuse , cu aparent acelasi program . O noua ordine mondiala instalata de catre ,, comisia trilaterala" , cu un unic guvern , moneda , religie etc etc ...apt pt a avea controlul total asupra umanitatii (in viziunea lor ar fi un bine incit omul se dovedeste incapabil sa se autoguverneze prin miscari politice , in mod ordonat ...asa ca s-au instalat peste tot )
    Si o alta parte opusa acesteia , ce urmareste extirparea puterii din mainile now , si astfel controlul acestora totalitar .Cine e in spatele ocultei in virf..doar cei de mare , mare grad stiu . Ar fi o surpriza shocanta si pt membrii insasi , ce o compun .
    Se spune ca a fost ca uh fel de virus ...de prin anul 1680 , ideia asta a lor . O poti recunoaste cum de atunci incoace ...au tot incercat sa o ouna in practica (Napoleon , Federich cel Mare , Imperiul colonial englez , Hitler ...UE etc ..cu multe nuante inca )
    Ideia asta le-a venit pt ca erau la cunostinta unui plan original ...vechi , vechi ...de mii de ani . Plan ce prevedea intr-un tirziu separarea fiilor lui Abel de cei ai lui Cain . Rasa contaminata de catre ultimul .
    E identica cbestiunea ...doar ca finalul e diferit .
    NOW ...un om ca ingranaj al mecanismului pt produs bani , deci sclav ...
    Iar celalalt ..un om superior , demn de ce ascunde in interiorul sau ...instaurearea unei Ere de Aur ..perfecte . Unde perfectiunea individuala ar fi scopul de viata ..unde nu mai exista minciuna , exploatarea ,foamea si suferinta , in general . Aceasta ,, utopie"un ochii nostri astazi , nu s-ar putea realiza doar cu fortele omului deja contaminat grav (marirea excesiva a genelor din ADN-ul uman raspunzatoare de agresivitate) , v-a fi o intrare in scena a ceva ajutoare din cer . Omul v-a avea o calauza .
    Totusi ...atentie ! Multi altii inaintea acestuia vor fi prezentati ca fiind El . De aici toate avertizarile parintilor bisericelor noastre . Multi , si unul in special . Doar dupa aparitia si proclamarea acestuia ca ,, Mare pacificator " va veni cel adevarat , nu fals . O sa fie ceva public ..nu o autoproclamare a sa . Toti liderii religiosi din lume vor fi anuntati . Multe nume are ...Messia pt evrei , Kalki pt hinduisti , A 10-a reincarnare a lui Buddha , pt acestia ..Mare Monarch pt Nostradamus ...Alesul Domnului pt aparitiile Mariane de la Anguera si Medjugorie , Mahmadi e numele ce asteapta musulmani ...etc etc ...In toate rasele si religiile din lume se vorbeste de acesta . Tot asa va fi ...un singur guvern cu doar 10 regi vasali lui , o singura religie , o noua educatie pt generatiile viitoare ...si toate astea ...a ind ingeri invatatori in mijlocul oamenilor . Fizic . Pt a-l ajuta . Se spune ca 25 de ani v-a dura aceasta era ...din 2022 in 2047 , cind acesta va muri de batrinete . Dupa ..in 3 ani v-a veni apocalipsa totala , si crearea unei alte ...,, generatii" , rase ...noi . Deja mamele acestor noi , viitori copii ...ar trebuii sa se auda vorbindu-se de ele in urmatorii ani . Poate o sa l-e recunoasteti . Aceste femei , ce vor prezenta ca un fel de ,, ciudatenie " , cica din cauza toxinelor din ambient (dupa oamenii de stiinta ) vor fi mamele celor noi . "Din o mie voi alege unul , si doi din zece mii " . spunea Isus ....se referea la facerea celor noi . E devreme inca pt a vorbii despre asta .
    Asa ca ....in incheiere ...vor fi doua curente ...aparent asemanatoare : unul demoniac , iar celalalt divin .
    Faptul ca exista acela negativ ...nu inseamna ca e uicul . Dumnezeu nu doarme . Stai linistit ."





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorin are foarte multa dreptate in tot ceea ce a scris . Dar lucrurile sunt mult mai ample si mai profunde, iar ca sa le intelegi iti trebuie o gramada de cunostinte dobandite pe parcursul mai multor ani de zile in domeniul ezoterismului si fizicii coantice. E foarte greu sa gasesti o modalitate de a explica legatura noastra, a celor ce traim pe aceasta planeta, cu a altora din univers. Marea noastra majoritate nu vor intelege pentru ca la nastere ni s-au sters toate amintirile acumulate de-a lungul tuturor vietilor noastre in univers.(Sunt perfect constienta ca vor fi foarte multi ce vor spune ca fie fac parte dintr-un cult religios , fie sunt dusa cu capul. Dar sunt lucruri pe care mi le asum indiferent de reactiile care vor urma.Va sigur ca sunt crestina ca si voi, insa nu m-am multumit sa vad viata doar din perspectiva crestina. Ar fi multe de spus aici.) Cert este ca Dumnezeu doreste sa constientizam ca in noi exista un spirit ce trebuie sa se dezvolte , sa simtim dim tot sufletul nostru legatura noastra cu divinitatea nu doar la nivel mental .Nu putem fi niciodata cu Dumnezeu daca in sufletul nostru este ura, daca suntem lacomi,daca nu avem compasiune unii fata de altii, daca improscam cu noroi pe toti cei care au alte convingeri politice fata de noi , neconstientizand de fapt ca toti vrem acelasi lucru: sa ne fie mai bine noua si copiilor nostri si sa ne fie mai usor atata timp cat ne este dat sa traim pe acest pamant.
      Asa ca dragilor,ca sa fiti in acord cu Dumnezeu si legile divine iubiti-va aproapele, fiti mai indulgenti unii cu altii( poate atat le este dat sa inteleaga ei din tot ce se numeste viata asta) ,ajutati-va unii cu altii. Simtiti doar sentimente pozitive pentru ca doar asta va aduce mai aproape de Dumnezeu.Carmen M

      Ștergere
    2. Ce pare neclar din postarea lui Sorin T este cum poate veni Apocalipsa totala dupa Epoca de Aur. Daca in Epoca de Aur oamenii il au pe ghidul suprem cu ei si totul e minunat, am crede ca raul a fost invins, eradicat din radacini. Insa se pare ca nu este asa, ca este doar o victorie temporara. Care ar fi rolul acestei victorii? Acela de a demonstra ca o schimbare si mai profunda este necesara?

      Ștergere
    3. Interesant comentariu ...ai au acut spirit de observatie !
      Deci ...in primul rind , alt detaliu ...anul . 2047 . Moare de batrinete , asadar are minim 40 de ani acum . Deci este printre noi si priveste ...poate cu mii de dubii . Nu cred ca e comvins de identitatea sa . Dubiteaza ....
      Sa revenim la problema pusa de tine mai sus ...
      Spuneam ca omul este deja contaminat ...mult putin sau foarte mult . Se va incerca ...,, spalarea " sa , avind si planul de ,, rezerva" , adica o a sasea omenire , rasa viitoare . Omul nou , cum mai vine chemat . De aceia din '47 pina in '50 ...va fi un liber arbitriu total , ca un test . E probabil sa se naruiasca totul in doar 3 ani . Opera disperata a Anticristului cel mare .
      Curios ...este ca inaintea mortii sale , a acelui conducator , va alege el insusi succesorul sau . Pe cineva din cercul lui , in care are o incredere oarba . Insa acela nimeni altul nu este decit ...,, dusmanul " , cel mai mare ..ce sta cuminte ascuns in anonimat . El ..acel Mihail , sau Messiah razboinic va avea responsabilitatea nominarii succesorului , si el va gresii teribil . Eu ma intreb ..cit de bine se ascunde acel diavol , incit sa-l pacaleasca , chiar de stie teoretic ce se intimpla ...?
      Omenirea condusa de acel anticrist , adevaratul (pt ca altii actuali sunt doar precursori al acestuia ), in 3 ani ...se va duce de tot . Omul va exalta tot ce este mai rau in el . Doar atunci va fi o interventie determinata , de exterminare a fortelor ce se vor infrunta ..amindoua gresite ..nu una buna si alta rea .
      Dar ..cine stie ...poate va fi un alt final ...este doar una dintre posibilitati .
      Te salut ...

      Ștergere
    4. E bine ca are dubii... acestea vor disparea la momentul potrivit. Banuiesc ca un concurs de imprejurari ii va inlatura dubiile, daca va fi sa fie. Cred ca va primi un semnal clar, tocmai prin crearea unui concurs de imprejurari care-l va invita in mod clar la actiune. Apoi, reusita actiunii, ca sa zic asa, va fi confirmarea suprema. (Si opusul: daca actiunea va iesua, dubiile vor reveni).
      In privinta scenariului pe care l-ai descris mai sus, cu care tu rezonezi, dupa cum zici, probabil ca e doar una din posibilitati. Poate nu va gresi la alegerea succesorului. Eu am o problema cu "dusmanul cel mare". Acest dusman, oricat de mare ar fi, nu este mai mare decat divinitatea suprema care se manifesta prin marele Invatator. Daca Invatatorul greseste, se poate sa fie doar aparent o greseala. E ca si cum am spune ca Iisus nu a stiut ca Iuda il va trada. Deci eu ma indoiesc ca va gresi. Daca e sa aleaga pe cel rau ca succesor, poate ca o face cu buna stiinta -- ca sa vada daca samanta binelui pe care a sadit-o a prins radacini. Iar daca nu a prins, sa dea drumul la distrugerea totala de care zici, si sa apara acea noua rasa dupa aceea.
      Insa trebuie sa luam in calcul si conceptul de "noul Pamant". Si aici sunt mai multe variante... (As vrea sa o dau pe gluma si sa zic ca e... "ca-n politica" :))

      Ștergere
    5. Deci, cum a fost sugerat in comentariul de la 11:45 (6 februarie), acea victorie temporara ar avea rolul de test. Doar o parere... Salut Sorin!

      Ștergere
  18. Doamna Maria aveti mare dreptate cu ce va arata Duhul Cel Sglnt pentru ca zic si cartile dfinte citez:Vor veni vulturi din sud,cocori din nord.Dumnezeu si Maicuta Domnulu sa ne apetre.Daca lumea ar citi tot ce scrieti pe acest blog ,si daca ar cunoaste cuvintul lui D zeu ar fi mai buni.Zic si eu Desteaptate Romane.Va pup Doamna Maria care sunteti purtatoarea civintului lui Dumnezeu. Multumesc Lui Dumnezeu din tot sufletul ca existati.

    RăspundețiȘtergere

  19. Maria Ghiorghiu
    1 minut ·
    https://m.facebook.com/story.php…
    Statele Unite trimite tancuri şi transportoare blindate în letonia, Polonia, Letonia, România și alte țări baltice... in dimineata asta...
    05/02/2017
    La nueva era de la tierra a adăugat 3 fotografii noi.
    10 ore · Reynosa, Tamaulipas, Mexic ·
    Estados unidos envía tanques y vehículos blindados de Polonia a letonia , Latvia , rumania y a otros países bálticos ... Esta mañana...
    05/02/2017

    https://m.facebook.com/story.php…

    RăspundețiȘtergere
  20. Inainte de avioane si arme folosesc razboiul hibrid prin dezinformare pe compiuter= telefon mobil,seamana a manipulare cu ce fac unii acum,anul se anunta unul bun cu crestere economica itre 4,2 si 5,2 ,v-om vedea la sfirsitul anului rezultatul la bursa adevarului.Dar ar fi normal ca tinerii sa preia initiativa si in final puterea ,dar e usor de spus si mai greu de facut,doar viitorul ne va spune cit de bune sau manipulate sint faptele de azi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o sansa de schimbare in bine, de a se pune bazele unei schimbari reale si a unei primeniri totale a clasei politice. Dar e si multa manipulare si multi care vor incerca sa deturneze totul si sa faca rau - pe fata si mai ales pe ascuns. Oricat de vinovati sunt cei care instiga la rau, tot mai vinovati sunt cei care au starnit totul cu ordonanta data miseleste.

      Ștergere
    2. Ordonanta e un pretext iar noi nu mai suntem capabili sa iertam preferam sa fim unelte oarbe ale dusmanului numai asa ca vrem noi si daca au gresit trebuie omorati cu pietre ei si toata tara. Asa da patrioti si oameni de bine vizionari si doritori de primenire. Pana una alta nu ai cu ce inlocui hotii atat de huliti oricat ne am uita imprejur. Poate incercam un dezastru national ca sa avem "noi" dreptate romanii superiori experti in tehnicalitati juridice. Pacat dar sangele poporului roman va fi pe mainile voastre si constiintele voastre inalte nu va vor lasa sa mai dormiti linistiti. Pacat. Doamne ocroteste i pe romani de dusmanii stiuti si nestiuti si de razboiul dintre noi

      Ștergere
    3. Anonim 6 feb 11:31 după cum ai vazut ordonanța aceea a fost retrasă,acela a fost doar un pretext să poată manipula ei oamenii din stradă și cu ajutorul lor să răstoarne guvernul. Noi am mai trecut prin această situație după Colectiv și nu s-a rezolvat nimic cu guvernul lui de tehnocrați.Am pierdut un an de zile atunci și nu au făcut nimic bun pentru țară.Eu consider că după retragerea acestei ordonane,Iohannis e cel mai vinovat că nu a ieșit să îndemne populația la calm și să se revină la normal.Nu putem să scoatem oamenii în stradă și să răsturnăm guvernul de cîte ori are Iohannis chef.Oamenii au nevoie de stabilitate și de liniște,să poată merge la serviciu,sa-și primească salariile sa-și vadă de viața lor. Acest guvern a fost ales prin vot și trebuie sa fie lăsat sa guverneze,nu avem timp de pierdut,cînd țara are probleme cu inundațiile și alte probleme de strictă urgență.Cei care sunt în stradă sunt plătiți de ONG-uri și lucrează pe la multinaționale pe salarii foarte mari,așa că nu le pasă de cei amărîți,care nu au bani nici de pîine.Să le fie rușine studenților,care le-au fost mărite bursele și li s-a acordat transport gratuit și acum denigrează acest guvern.Pînă acum nimeni nu a făcut așa ceva,ci din contră studenții au fost ignorații de toate guvernele.Boc a tăiat salariile cu 25% și a închis zeci de spitale,dar nimeni nu a comentat.Nu pot sa cred cît sunt de manipulații romănii și cum își fac rău singuri,menținînd această stare de tensiune și făcînd loc străinilor să ne ocupe.Nu înțeleg de ce oamenii se răzbună acum pe PSD și nu văd că țara a intrat în declin cu 10-12 ani în urmă cînd a intrat pe mâna lui Băsescu și a celor din Serviciile Secrete.Treziți-vă români și nu vă mai lăsați manipulați,că străinii abia așteaptă să ne dezbine.DS

      Ștergere
  21. Păi trimite că aici cu noi se începe decimarea populației nu cu americanii lor.Avea Ceaușescu o armă care păzea estul țării,era cu laser rușii au văzut efectele cînd în 1968 au încercat să invadeze România.Tot ce era metalic se topeau după ce treceau granița,deși au fost avertizați că manevrele de război în România nu se fac cu muniție de război.Ei nu cunoșteau că Ceaușescu avea o asemenea armă făcută de doi cercetători unul român și celălalt francez.Francezul a fost executat că a lăsat pe român să facă și el arma.Dacă am mai avea acea armă nimic în țară nu va intra întreg,dar intrarea în NATO și UE a distrus tot obligînd sau mituind parlamentarii să distrugă și sistemul de apărare nu numai economia.Acum suntem ținte vii în poligonul de trageri,tinerii frumoși și liberi vor vedea curînd ce înseamnă viața de ocupat străin.Mergeți copii cu pochemoni în cap în loc de creier și faceți cît mai mult circ că NATO rînjește acum cu gura pînă la urechi că voi le deschideți porțile țării.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, insa, n-o sa le reuseasca "planul" celor care au scos oamenii in strada si atitudinea sfidatoare a lui Iohannis demonstreaza ca face tocmai "jocul" celor care vor "subjugarea totala" a poporului roman. "Experimentele" asupra Romaniei si a natiunii romane, a celor care nu recunosc alegerile din 11 decembrie 2016, coroborate cu un puternic antiromanism indus constant (pe plan international) si, mai mult decat atat , mesajele subliminale si "programele" transmise in mod "subtil", nu mai pot continua.
      Deasemenea, preotii, atat catolici, cat si ortodocsi, care au spus ca sustin protestele strazii de-a da jos Guvernul Grindeanu sunt, la fel, manipulati si, mai mult decat atat, conducerile acestora, din teama de-a nu-si pierde "puterea", au dat comunicate care-i "descalifica", acest aspect fiind sesizat de multa lume si o sa-i coste, sigur, ca si pe Iohannis, bineinteles.

      Ștergere
    2. 09 54, ,,arma'' este de cu totul alta natura, va aduce ploaie de foc si stele din cer,dar nici macar ai nostri nu stiu cine e la butoane!

      Ștergere
    3. Anonim 6 feb 09:45 ai perfectă dreptate,dar cum să înțeleagă acești tineri cu creierul spălat ce ne așteaptă,cînd ei cred că țara se conduce de pe facebook.Ei nu au făcut nici măcar armată,dar să treacă printr-un razboi sau revoluție.Ei sunt niște șoareci de bibliotecă,care stau în fața computerului sau tastează vrute și nevrute de pe telefoanele lor de ultimă generație,care în scurt timp nu le va mai fi de mare folos.Țara va intra într-o criză fără precedent și vom fi ținte sigure pentru străinii,care stau la pîndă de ani buni. Acum s-a dovedit încă o dată că romănii își trădează țara și loviturile întotdeauna au pornit din interior.DS

      Ștergere
  22. NU MAI SUNTEM GRADINA LUI D ZEU,UNDE NU SE VA INTIMPLA NIMIC RAU?

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu nu inteleg cum pot fi atat de creduli oamenii!Cred CA se face tot posibilul pentru ocuparea Romaniei !Daca in 89 am avut patrioti,acum avem vanzatori de tara si de neam!Cel ce sta in fruntea statului e tradatorul!Doamne ,apara-ne de asa creaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 6 feb 10:53 și atunci au fost trădători de țară că totul se face cu ajutorul celor din interior.Silviu Brucan și Andrei Pleșu s-a întîlnit cu George Soroș și au pus totul la cale.DS

      Ștergere
    2. Anonim 10:53, creduli sunt DOAR oamenii neinformati, ignorantii.
      Din pacate, realitatea demonstreaza ca acestia sunt majoritari si au constituit intotdeauna masa de manevra necesara, intr-un scop sau altul, pt. "diversi" conducatori manipulatori.
      Intotdeauna, oamenilor inteligenti si ancorati in realitate, s-a cautat sa li se "inchida gura", acestia constituind un real pericol pt. artizanii manipularii bazate pe minciuni grosolane.
      Deasemenea, majoritatea oamenilor, tot prin comportamentul lor, demonstreaza ca nu au nici cea mai mica urma de patriotism fata de tara lor si deci n-au n-au nici acel necesar de demnitate si mandrie care i-ar putea ajuta sa se comporte in consecinta.
      Pana si Alexandru Lapusneanu ne-a lasat o zicere celebra: “Prosti, da’ multi” ! (chiar daca, el a folosit cuvantul “prosti”, cu sensul de “multime”). Din pacate, astazi sunt valabile ambele sensuri ale cuvantului “prosti” !



      Ștergere
  24. https://plus.google.com/.../posts/NTkhvuQq4yC

    RăspundețiȘtergere
  25. Vulturul ...e un semn bun . E stindardul despre care vorbeau anticii summeri . Este insemnul Anunnaki , sau anticii , cum au fost cunoscuti la noi .
    Inseamna ca suntem ...ocrotiti .
    Altceva ...vreau sa va spun insa .
    Nu asteptati sfirsitul vietii pt a cunoaste fericirea totala ...maxima . Nu credeti ca raiul este cel mai mult ce omul poate, experimenta ...Nu .
    Multi vor sarii ca arsi acum ..dar am sa va vorbesc despre cum vad eu asta .
    Doar cit e viu omul , are in el parte din Dumnezeu , la propiu .
    Dupa moartea fizica ramane spiritul ....tot de la El , dar ...nu exact El .
    Deci ..cit suntem vii trebuie cautat , si iar cautat ...

    Carmen ...orice bun sau rau ...face parte dintr-un ...joc . Mai mult sau mai putin bun ...depinde de papusari . Dar tot joc este !
    Eu de altceva vorbesc ....evadarea din acesta . Unde ? La Sursa ...la ceia ce alimenteaza toata asta . Cit suntem aici ..nu suntem doar ...,, obiectele " din visul lui Dumnezeu (relative pt ca totul are un sfirsit ) , ci contenitorii Acestuia ...deci obiectul se poate trasferii direct in Sursa .
    Eu ..in micul meu , predic abandonarea jocului ...identitatii , egoului atit de greu construit , cu atitea sacrificii ....Abandonarea la tot in El .Totala ...si doar atunci se iese din alb si negru ....dincolo de ...relativ .
    Nu cred ca am fost prea clar ...sunt obosit ...Altadata voi incerca ....




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt total de acord cu tine, si-ti impartasesc aceleasi idei numai ca eu as fi spus-o mult mai simplu si mai pe intelesul tuturor. Insa e greu sa comprimi o gramada de cunostinte in cateva randuri. De aceea ma limitez la a scrie cate putin sa inteleaga toata lumea in asa fel incat sa nu fie interpretari.Apreciez ca vei incerca. CarmenM

      Ștergere
    2. Sorin T, ai blog etc. ? Putem sa.ti citim invatarurile altundeva?
      Multumesc! P

      Ștergere
    3. Nu ...nu am un blog . Dar poate pe la inceputul verii , o sa iasa o carte ....am sa va anunt atunci . Sorin T

      Ștergere
    4. Te rog, asa sa faci! Sa ne dai detalii cu privire la cartea ta. Simt ca va fi de folos tuturor ( cartea).
      Multumesc! P.

      Ștergere
    5. Sorin T, te rog mult sa nu te grabesti cu cartea! Adica da, scrie cat mai curand, dar sa nu o tiparesti pana cand nu gasesti pe cineva cu "cunostinte in domeniu" care sa citeasca cu atentie ce ai scris si sa se asigure ca exprimarea este corecta in romaneste. Cu siguranta sunt printre cei care te-au citit pe acest blog oameni care te vor ajuta cu placere. Abia apoi sa o trimiti la editura. Daca incape manuscrisul direct pe mana unui editor preocupat doar de corectitudinea limbii, intelesul original va fi cel mai probabil denaturat. Nu va mai fi ceea ce ai vrut tu sa spui... si asta va intarzia si mai mult procesul. Altfel, abia asteptam!

      Ștergere
    6. Multumesc ...m-am gindit si eu la asta ...asa e , nu ar trece .
      Asa ca deja am organizat in privinta aceasta . Va fi o colaborare , nu as putea sa o scriu singur dealtfel ...E in maini foarte bune proiectul
      Voi traduce motamo textul complet a doua evangheli , insotite de comentariile mele . A lui Toma si al Mariei Maddalena . Texte necunoscute la noi . Ar fi ca si cum ...ar face un salt de mileni , acea invatatura . In plus , am pretentia ca ...le simt intime mie ...le inteleg in cele mai minuscule detali , si traite ...
      Deci ..va fi un salt in timp . Cuvintele de un timp , vor retrai ..astazi . Vii ...

      Ștergere
    7. Excelent planul tau! Mult succes si... asteptam cu nerabdare! Cu siguranta cartea va veni la momentul cel mai potrivit.

      Ștergere
    8. Doamne ajuta, Sorine!:)

      Ștergere
  26. Mare pacat doamna Maria ! Oamenii nu isi dau seama de greseala pe care o fac.Isi vand sufletul pentru marire in viata, dar oare vor realiza ca sunt pe cai gresite ? Se infiltreaza in diferite institutii si umbla dupa foloasele propri ,iata un articol http://religiaprostiafanatismulsiparanoia.blogspot.com/2017/02/maria-ghiorghiu-este-un-anonymous.html

    RăspundețiȘtergere
  27. Avioane ne pot trimite rusii imediat, in est numai ei sunt. Sa multumim Dlui ca nu avem si atentate,ca nu se profita de strada plina! Asta ne mai lipseste. Oricum sub presiunea strazii nu se mai poate ori demisioneaza Iohannis de buna voie ori va fi alungat,e clar ca nu este mediatorul de care avem nevoie urgenta. Am ales un partid nu este de acord cu el, nu poate sa fie diplomat si conciliant sa ne lase. In legatura cu acuzatiile pt.Maria fiti rezonabili si abtineti-va nu aruncati cu laturi, ne spune ce primeste, daca vreti urmariti blogul sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim 10.53 tu unde trăiești? De ce crezi tu că a intrat în țară atîta armamant sofisticat american,și aduși și militari iar acum cu tulburările din stradă sunt dislocate iar alte unități?Parcă ai trăi intr-o peșteră ca pustnicii ori ai ochelari de cal nu vezi decît înainte.A sosit vremea să ne uităm în toate părțile mai ales cu un așa președinte care ne dă țara pe tavă ocultei.Astă vară nu se vorbea de focoasele nucleare aduse în România din Turcia unde zona este mai mult decît instabilă? Deschideți ochii oameni buni că nu e a bună pt noi.Trump și Putin se întîlnesc ghici unde ? În coasta vestică a României adică la ungurași că muuuuuuuuuuuuult doresc Transilvania noastră.Intră pe EDITURAALAYA și acolo să vezi și tu istorie de la daci încoace.Și sunt multe saituri cu reportaje străine în care se spune ce se vrea a se face în estul Europei iar noi din păcate suntem flancul de sud est exact lîngă ruși,aici americanii vor liniște și de unde știm că Trump nu v-a unge ochii lui Putin cu moftul lui MOLDOVA? Nu trebuie să fii militar ca să poți înțelege ce vor mahării americani și ruși.Să nu trăiască nimeni cu impresia că americanii vin să ne ,,salveze,, da ne vor,, salva,, ca pe sirieni,irakieni,iugoslavi etc.Vor pleca cînd România va fi un deșert fără păduri,aur, argint,cărbuni,minerale,aurul atomic de sub Bucegi,gazele de șist etc.Cînd ai să trăiești îtr-un cort din cauza cutremurelor provocate de extracțiile gazelor de șist sau să bei apa din pămîntul tării tale otrăvită din cauza scormonelior lor în subsolul nostru atunci să îți aduci aminte de vorba de azi ,,Doamne apăre-ne de așa creaturi,,!De asta strigă ăștia mai bătrîni toată ziua TRĂDĂTORI pt că datorită experientelor trecute ei simnt mult mai ușor pericolul,dar cei tineri cu pochemoni în cap ce să simntă?Visul măreț este americanul în țară,veți vedea cum bate palma cu rusul iar mulți habar nu au pe ce lume trăiesc.Nici măcar nu pot să răspundă la o îtrebare de ce au ieșit în stradă? Gata și offfffffffff!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 6 feb 13:40 păi ei nu au de unde să știe ce pericol ne paște,pentru că ei se informează doar după facebook pentru că mai nou și țara e condusă tot la fel.Lasa-i să alerge după pochemoni că se vor trezi la realitate cît de curînd.DS

      Ștergere
  29. Noaptea trecuta, am visat un fel de avion cu aripi mari taioase,care s-a ridicat dintr-odata si a retezat cu o aripa unul din cele doua turnuri mari ,care se aflau intr-o piata cu multa lume.Se zguduia puternic pamantul.Am luat baiatul de mana si am strigat "fugi"De groaza,m-am trezit.

    RăspundețiȘtergere
  30. Domnule Preşedinte, definiţia statului de drept, pe care o invocaţi periodic, este alta decât ceea ce reiese din acţiunile Dumneavoastră. În statul de drept, rolul instituţiilor este de a apăra drepturile şi libertăţile individuale, nu de a încerca să cumuleze mai multă putere, prin abuzuri şi excese. Într-un stat de drept, cetăţeanul se simte liber, nu ascultat şi urmărit. Într-un stat de drept, Preşedintele ţării nu girează acţiunile abuzive ale instituţiilor de forţă, pentru a îşi conserva puterea.
    Domnule Preşedinte, în mijlocul acestui scandal imens, datoraţi românilor răspunsuri la câteva întrebări simple legate de modul de operare al instituţiilor de forţă. Aceste întrebări nu sunt doar ale mele, ci şi ale sutelor de români care mi s-au adresat mie şi Parlamentului în speranţa că aici vor găsi dreptate. Vi le adresez eu, ca preşedinte al Senatului:
    Există alte decizii secrete ale CSAT prin care s-au conferit puteri sporite instituţiilor de forţă în Justiţie, care au dus la limitarea sau încălcarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor? Dacă da, aveţi datoria să le faceţi publice.
    Care este nivelul implicării serviciilor secrete în Justiţie, dincolo de descrierea generală „Justiţia este câmp tactic"? În lumina documentului prezentat de UNJR, aveţi datoria de a preciza care sunt puterile sporite pe care le-aţi acordat serviciilor şi unde se opreşte influenţa acestora asupra magistraţilor.
    Există ofiţeri acoperiţi în Justiţie şi, dacă da, care este numărul lor şi la ce nivel ierarhic în interiorul puterii judecătoreşti?
    Domnule Preşedinte, ştiu că în trecut aţi ales fie să tăceţi, fie să daţi răspunsuri evazive la întrebări incomode. De data aceasta tăcerea nu este de aur, ci vă încriminează în ochii românilor care speră că vor trăi într-o ţară în care statul de drept este o realitate, nu o iluzie, iar drepturile şi libertăţile lor sunt respectate. Ca preşedinte al Senatului, eu voi continua să lupt pentru aceste deziderate", scrie președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu

    https://www.dcnews.ro/mobile/calin-popescu-tariceanu-scrisoare-catre-klaus-iohannis_531791.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Călin Popescu Tăriceanu, scrisoare către Klaus Iohannis
      Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis prin care îi cere să vină să lămurească legătura dintre servciile secrete şi instituţiile din justiţie.
       56 
      de Crişan Andreescu


      "Stimate domnule Preşedinte,
      Am urmărit cu deosebită îngrijorare recentele evenimente care au dus la solicitarea de trecere în rezervă a prim-adjunctului SRI, Florian Coldea. Acestea dezvăluiau un comportament în afara democraţiei şi a statului de drept. Din păcate, se adună nu doar „suspiciuni rezonabile", pentru a folosi un termen des invocat în ultima perioadă, ci şi dovezi fără tăgadă a modului în care democraţia şi statul de drept sunt încălcate în România. Cea mai recentă dovadă vă implică direct pe Dumneavoastră şi este şi motivul pentru care vă adresez această solicitare oficială din poziţia conferită Preşedintelui Senatului. Mă refer la publicarea de către Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR), a unui document CSAT referitor la relaţia dintre serviciile de informaţii şi Justiţie. Astfel, conform UNJR, în documentul publicat se arată că "CSAT a trasat SRI-ului sarcini informativ-operative ce nu se regăsesc în cadrul legal cunoscut". CSAT a recunoscut că în privinţa relaţiei dintre parchete şi serviciile de informaţii, aceasta s-a materializat în constituirea de echipe mixte, cu reprezentanţi ai organelor de urmărire penală, în scopul contracarării riscurilor derivate din derularea unor activităţi cu caracter infracţional. Pe scurt, aţi închis ochii la folosirea discreţionară a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru a reglementa în secret implicarea serviciilor secrete în actul de justiţie. În orice democraţie, tăcerea şi inacţiunea Dumneavoastră echivalează cu încălcarea principiilor statului de drept şi a separării puterilor în stat.
      Domnule Preşedinte, aţi moştenit un sistem al instituţiilor de forţă readus la viaţă după model comunist de fostul preşedinte Traian Băsescu şi folosit ca instrument de represiune împotriva adversarilor politici şi a elitelor acestei ţări (elite intelectuale, artistice şi economice). Din păcate, în loc să stopaţi acest sistem, Dumneavoastră i-aţi conferit puteri sporite. Aţi promovat oameni din sistem despre care s-a spus cu dovezi că au comis abuzuri şi că au încălcat drepturile şi libertăţile cetăţenilor. Promovarea Liviei Stanciu ca judecător la Curtea Constituţională a fost un semnal nedorit dat românilor că Preşedintele României răsplăteşte, în loc să sancţioneze, abuzul de putere. Documentul dat publicităţii de UNJR arată însă că implicarea Dumneavoastră nu s-a limitat la unele cazuri particulare, ci a fost una sistemică; pentru că în loc să stopaţi sistemul pus la punct de Traian Băsescu, l-aţi girat. În iunie 2015, afirmaţi că „nu am nici un fel de date care să îmi arate că SRI s-ar fi implicat peste sau în afara limitelor date de lege în procesul de Justiţie"; o afirmaţie falsă din moment ce deja existau deciziile CSAT pe care UNJR le face acum publice.
      Domnule Preşedinte, nu puteţi susţine că nu ştiaţi de aceste lucruri. Ca Preşedinte al Senatului v-am atras atenţia în nenumărate rânduri, inclusiv printr-o scrisoare deschisă din mai 2015, cu privire la modul în care drepturile şi libertăţile cetăţenilor sunt încălcate. În plus, aţi primit nenumărate semnale din partea organizaţiilor magistraţilor că statul de drept şi democraţia din România sunt subminate prin decizii care dau puteri sporite instituţiilor de forţă şi folosirea abuzivă a acestor puteri. În replică, aţi răspuns public că „îmi menţin încrederea în instituţii ca ÎCCJ, DNA. În general, trebuie să recunosc că am multă încredere în sistemul de justiţie din România". Pentru a folosi o sintagmă cunoscută, aţi ales să puneţi batista pe ţambal.

      https://www.dcnews.ro/mobile/calin-popescu-tariceanu-scrisoare-catre-klaus-iohannis_531791.html

      Ștergere
  31. PROTESTE. Florin Chilian: Să mergem toți râzând ca proștii către neant
    Muzicianul și jurnalistul Florin Chilian critică ”românii lui Iohannis” despre care susține că ne duc spre dispariția României.
     45 
    de Irina Constantin


    ”Sa ne pregatim pentru ce urmeaza! Cu sprijinul celor din piata catre disparitia Romaniei. Cu ajutorul `democratilor` care nu respecta votul majoritar si care au avut nevoie de un pretext - Ordonanta 13 - pe care nici macar nu au citit-o sa mergem toti razand ca prostii catre neant. Bravo romani ai lui Iohannis! Romanii unui hot de case si ai unui emerit meditator de fizica pentru copiii pe care nu-i traducea in bani. Claudiu Lucaci, realizator TV la TVR 1, a făcut un scurt comentariu vizavi de protestele din Capitală: `Cand televiziunile straine isi trimit echipele de jurnalisti si angajeaza resurse de transmisie la un eveniment extern iau in calcul potentialul de dezvoltare al acestuia, durata previzionata a evenimentului, impactul emotional si interesul pe care il poate acorda publicul intern unui subiect din alta tara. Daca sunt peste 50 de organizatii media prezente cu jurnalistii lor in Bucuresti, putem intui ca sunt indeplinite, in parte sau in totalitate, conditiile de mai sus. Sa ne pregatim pentru ce urmeaza. E mai mult decat o nemultumire sociala`, a scris jurnalistul pe Facebook.” notează Florin Chilian pe Facebook.

    https://www.dcnews.ro/mobile/proteste-florin-chilian-sa-mergem-to-i-razand-ca-pro-tii-catre-neant_531796.html

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim 10:53, creduli sunt DOAR oamenii neinformati, deci ignoranti, prosti congenital.
    Din pacate, realitatea demonstreaza ca acestia sunt majoritari si au constituit intotdeauna masa de manevra necesara, intr-un scop sau altul, pt. "diversi" conducatori manipulatori.
    Intotdeauna, oamenilor inteligenti si ancorati in realitate, s-a cautat sa li se "inchida gura", acestia constituind un real pericol pt. artizanii manipularii bazate pe minciuni grosolane.
    Deasemenea, majoritatea oamenilor, tot prin comportamentul lor, demonstreaza ca nu au nici cea mai mica urma de patriotism fata de tara lor si deci n-au n-au nici acel necesar de demnitate si mandrie care i-ar putea ajuta sa se comporte in consecinta.
    Pana si Alexandru Lapusneanu ne-a lasat o zicere celebra: “Prosti, da’ multi” ! (chiar daca, el a folosit cuvantul “prosti”, cu sensul de “multime”). Din pacate, astazi sunt valabile ambele sensuri ale cuvantului “prosti” !

    RăspundețiȘtergere
  33. ROMANIA SE INDREAPTA SPRE ELIBERARE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona,incep sa cred ca bati campii.

      Ștergere
    2. Iona, cate personalitati ai? Ti-ai schibat discursul? :))

      Ștergere
  34. Iona stii ce ma doare cel mai tare lipsa de respect a acestor tineri fata de părinții lor bunicii lor .Acesti tineri nu stiu o meserie .fac niste facultăți si pe urma ajung slugi la alții. ei nu isi cer drepturile lor pentru viitorul lor.ce striga acesti tineri nu au nici o legătură cu viitorul lor.sunt foarte vulnerabili si usor de manipulat.daca ar avea mintea luminată (si sper sa le-o lumineze Bunul Dumnezeu ) sa isi ceară drepturile .pentru un trai mai bun .pentru o viata liniștită bunicilor si părinților. Nu pentru scaunul si salariile celor din DNA SRI si multinationalelor. niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestia tineri manipulati cum ii numiti voi acestia vor face schimbarea.Vremea babelor si a mosilor a trecut.Dumnezeu lucreaza cu tinerii de mana ,ei sunt viitorul noului sau Ierusalim.O sa vedeti.Asa ca oftati cat vreti.

      Ștergere
    2. Nu faceam aluzie la persoana dvs ci doar asa la modul general.

      Ștergere
    3. ROST DAN PURIC
      https://addnann.wordpress.com/2012/10/13/rost-de-dan-puric/

      Ștergere
    4. Iona, ce sa înțeleg ca Iohannis este bun ?!

      Ștergere
    5. Iona îmi pare rău ,dar aici nu mai sunt de acord cu tine,cum adică tinerii fac viitorul? Da ,așa ar fi normal,dar tu ai văzut cît sunt de manipulați acești tineri?Eu nu am deloc încredere în ei așa cum nu am nici în Iohannis.Pentru mine sunt niște dezinformați și niște trădători de țară,care nu au nimic românesc în ei,s-au lăsat cumpărați de ONG-uri.DS

      Ștergere
    6. https://addnann.wordpress.com/2012/10/13/rost-de-dan-puric/
      României i-a dispărut rostul. E o țară fără rost, în orice sens vreți voi. O țară cu oameni fără rost, cu orașe fără rost, cu drumuri fără rost, cu bani, muzică, mașini și țoale fără rost, cu relații și discuții fără rost, cu minciuni și înșelătorii care nu duc nicăieri. Există trei mari surse de rost pe lumea asta mare: familia, pământul și credința.
      Bătrânii. România îi batjocorește cu sadism de 20 de ani. Îi ține în foame și în frig. Sunt umiliți, bruscați de funcționari, uitați de copii, călcați de mașini pe trecerea de pietoni. Sunt scoși la vot, ca vitele, momiți cu un kil de ulei sau de mălai de care, dinadins, au fost privați prin pensii de rahat. Vite slabe, flămânde și bătute, asta au ajuns bătrânii noștri. Câini ținuți afară iarna, fără măcar o mână de paie sub ciolane. Dar, ce e cel mai grav, sunt nefolosiți. O fonotecă vie de experiență și înțelepciune a unei generații care a trăit atâtea grozăvii e ștearsă de pe bandă, ca să tragem manele peste. Fără bătrâni nu există familie. Fără bătrâni nu există viitor.
      Pământul. Care pământ? Cine mai e legat de pământ în țara aia? Cine-l mai are și cine mai poate rodi ceva din el? Majestatea Sa Regele Thailandei susține un program care se intitulează “Sufficiency Economy”, prin care oamenii sunt încurajați să crească pe lângă case tot ce le trebuie: un fruct, o legumă, o găină, un purcel. Foarte inteligent. Dacă se întâmplă vreo criză globală de alimente, thailandezii vor supraviețui fără ajutoare de la țările “prietene”. La noi chestia asta se numește “agricultură de subzistență” și lui tanti Europa nu-i place. Tanti Europa vrea ca țăranii să-și cumpere roșiile și șoriciul de la hypermarketuri franțuzești și germane, că d-aia avem UE. Cântatul cocoșilor dimineața, lătratul vesel al lui Grivei, grohăitul lui Ghiță până de Ignat, corcodușele furate de la vecini și iazul cu sălcii și broaște sunt imagini pe care castrații de la Bruxelles nu le-au trăit, nu le pot înțelege și, prin urmare, le califică drept niște arhaisme barbare. Să dispară! Din bețivii, leneșii și nebunii satului se trag ăștia care ne conduc acum. Neam de neamul lor n-a avut pământ, că nu erau în stare să-l muncească. Nu știu ce înseamnă pământul, câtă liniște și câtă putere îți dă, ce povești îți spune și cât sens aduce fiecărei dimineți și fiecărei seri. I-au urât întotdeauna pe cei care se trezeau la 5 dimineața și plecau la câmp cu ciorba în sufertaș. Pe toți gângavii și pe toți puturoșii ăștia i-au făcut comuniștii primari, secretari de partid, șefi de pușcării sau de cămine culturale. Pe toți ăștia, care au neamul îngropat la marginea cimitirului, de milă, de silă, creștinește.

      Ștergere
    7. https://addnann.wordpress.com/2012/10/13
      Credinta. O mai poartă doar bătrânii și țăranii, câți mai sunt, cât mai sunt. Un strai vechi, cusut cu fir de aur, un strai vechi, greu de îmbrăcat, greu de dat jos, care trebuie împăturit într-un fel anume și pus la loc în lada de zestre împreună cu busuioc, smirnă și flori de câmp. Pus bine, că poate îl va mai purta cineva. Când or sa moară oamenii ăștia, o să-l ia cu ei la cer pe Dumnezeu. Avem, în schimb, o variantă modernă de credință, cu fermoar și arici, prin care ți se văd și țâțele și portofelul burdușit. Se poartă la nunți, botezuri și înmormântări, la alegeri, la inundații, la sfințiri de sedii și aghesmuiri de mașini luxoase, la pomenirea eroilor Revoluției. Se accesorizează cu cruci făcute în grabă și cu un “Tatăl nostru” spus pe jumătate, că trebuie să răspunzi la mobil. Scuze, domnu’ părinte, e urgent. Fugim de ceva ca să ajungem nicăieri. Ne vindem pământul să facă ăștia depozite și vile de neam prost pe el. Ne sunăm bunicii doar de ziua lor, dacă au mai prins-o. Bisericile se înmulțesc, credincioșii se împuținează, sfinții de pe pereți se gândesc serios să aplice pentru viză de Canada . Fetele noastre se prostituează până găsesc un italian bătrân și cu bani, cu care se mărită. Băieții noștri fură bancomate, joacă la pokere și beau de sting pentru că știu de la televizor că fetele noastre vor bani, altfel se prostituează până găsesc un italian bătrân cu care se mărită. Părinții noștri pleacă să culeagă căpșuni și să-i spele la cur pe vestici. Iar noi facem infarct și cancer pentru multinaționalele lor, conduse de securiștii nostri.
      de citit o opinie

      Ștergere
    8. Nu trebuie sa ai incredere in nimeni DS,de fapt nu ar trebui sa mai ai de acum incolo.Vei vedea cum usor usor se vor dizolva ambele partide asa de mult iubite si de una si de cealalta parte.Nu ei sunt viitorul generatiei actuale,cred ca cu totii suntem convinsi ca nu actuala guvernare sunt ceea ce ne reprezinta ca tara.Tinerii vor altceva,vor schimabre si nu pentru ca sunt manipulati si pentru ca simt din propria constiinta si stiu bine ce vor.Jocul acesta va continua inca ceva timp cel mult pana in vara cand vor fii la pamant din punct de vedere politic pentru ca criza va intensifica tensiunea si nu se opresc aici.

      Ștergere
    9. Nicusor Dan.imaginea perfectă a parlamentarului....asta vor tineri nostri :)))

      Ștergere
  35. Răspunsuri
    1. Valeriuuu, te asteptam !

      Ștergere
    2. Ce vrei sa spui ?

      Ștergere
    3. Valeriu, tu ai spus :

      " Pana la finalul anului 2017 vor fi presiuni de divizare a Romaniei in vechile provincii istorice ca tari distincte.
      Aceste planuri nu vor reusi.
      Trimiterea fortelor armate romane la naiba in praznic face parte din planul LOR , al aparentilor aliati.
      Trebuie toti sa stiti: acum Romania nu are nici un prieten real, de durata. E momentul sa inceapa sa isi fie siesi prietena si sa actioneze coerent!
      Si va reusi ! Asa am vazut eu in fata! ".

      Astept noutati de la tine, te rog!
      :)))

      Ștergere
  36. Si eu .te rog Valeriu fii alaturi de noi si de d.Maria.niculina

    RăspundețiȘtergere
  37. Iona prima dată ai spus că cutremurul cel Mare va fi în martie acum că în aprilie _mai acu ca nu va fi în acest an va rog hotariti-va pina la urma .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A spus ca in martie o sa fie un cutremur 6-6,2 grade. Cutremurul cel mare nu o sa fie anul acesta, Romania o sa treaca mai intai prin aceasta revolta, care probabil se va lasa cu varsare de sange.eu asta am intelesdin mesajul Ionei.

      Ștergere
    2. Anonim 10:59, nu ne intereseaza puterea de intelegere a mintii tale asupra previziunilor...Ionei.

      Nu pt. ea si nici pt. cei asemenea ei, care se tot aciuesc pe aici, intram noi pe acest blog.

      Ștergere
    3. Anonim7 februarie 2017, 15:24
      Toti suntem musafiri aici si sunt de parere ca toti avem drept la replica

      Ștergere
    4. Mai Iona, tu de unde ai mai aparut, draga ?
      Am citit mai sus si nu numai, cateva postari ale catorva bulversati de "prognozele" tale, care nu mai intelegeau nimic de cat de contradictorii erau.

      De ce nu-ti sustii predictiile pe blogul tau, ca ne "confuzezi" naibii pe toti, iar noi nu dorim acest lucru, vrem sa avem mintea limpede ?!

      Ștergere