luni, 6 februarie 2017

UN PAŞTE TRIST ! UN PASTE CU PROTESTE ?



                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!        

                           
                                                  Dragii mei, 

Tot astazi dimineata, în timp ce scriam aici pe BLOG, aud un glas dragii mei, care ofteaza adânc asa:

                   "Proteste!
               Cu asa Proteste,o sa avem un Pasteeee...!"
Image result for oua rosiiImage result for iisus rastignit
Dragii mei, sa fim uniti si sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la Măicuta Domnului,ca sa readuca Pacea si linistea peste România si peste Poporul Român, iar noi toti sa traim ca niste frati ce suntem, întru IISUS HRISTOS. Iar Prea Curata Fecioara MARIA, sa ne ajute pe toti ca pe niste Fii , si sa ne uneasca intru IUBIREA de oameni a Fiului Său si Mantuitorul nostru al tuturor,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin !
                                Cu dragoste si cu pretuire ,Maria.


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

18 comentarii:

  1. Pai va fi pana la Crăciun. Nu ziceați in mesaje mai vechi ca de Craciun vom mânca foc?
    Iată ca sunt toate condițiile ca tara sa fie aruncată in haos, romanii învrăjbiți, vecini dornici de a sfâșia trupul patriei.
    Inconstienta unor politicieni fara minte si fara suflet, manipularea oamenilor din strada presiunile externe duc la un scenariu sumbru pentru viitorul tarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne IISUSE HRISTOASE,Tu stai răstignit pe cruce si in ziua de azi,Maica Domnului,plînge si se roagă pentru acest popor,iar Tu ne-ai anunțat de venirea Ta pe pământul Romanesc,dar acest popor nu crede in profeții,si nici nu a înțeles ca acum puterea Ta este peste noi,ca sa dispară minciuna,si sa nu mai fim slujitorii celui rău.Tu dorești o tara curata si binecuvântată de tine,sa te putem aștepta cu sufletele curate,si minți luminate.Doamne daca toți Romanii din întreaga lume sar gândi macar o secunda la suferință ta pe cruce,sar întoarce cu toții la credinta,si nu ar iubi banii.Doamne te rog iartai.
      Cu mult respect,Mariana din Banat

      Ștergere
  2. O sa tina protestele pana la Pasti😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adyna, în curând o să ne dai o veste minunată.Mă rog pentru tine.

      Ștergere
    2. Hehe Madus nu ma speria...ca nu prea vreau sa va dau vestea buna doar daca e vorba de mama.😅😅😅oricum iti multumesc mult.Dumnezeu sa te binecuvinteze si pe tine si Romania.😆

      Ștergere
  3. Din păcate, lumea e în continua schimbare, și nu se mai poate merge așa mai departe, ca și pina acum,cu minciuni,și altele,lucrurile va trebui sa se întâmple, din cauza ca lumea trebuie curățată de rele și de păcate, cine nu se îndreaptă spre spiritualitate, va pierde!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum si uleiul nu se scufunda si iese la suprafata ori cata apa pui peste el. Tarziu si cu siguranta va iesi la suprafata. Asa este si cu minciuna ce este apa si adevarul uleiul.toate minciunile lor vor iesi la suprafata.

      Ștergere
  4. Pai oare cum o mai fi ceva fericit in tara asta plina de oameni atat de usor de manipulat cu atata indolenta și naivitate,
    dacă se dorește cu adevarat schimbarea în bine mai întâi de toate trebuie curățate fara exceptie absolut ABSOLUT TOATE INSTITUTIILE STATULUI și TOATE PARTIDELE altfel prostimea poate sa iasa in srada fara nici o sansa si va fi o mai mare sclavie și sărăcie.
    E foarte simplu -in tara care domnește nedreptatea pentru popor iar la cei de la conducerea sistemului domneste faradelegea nu va fi niciodată bunăstare și fericire.
    - E DE GROAZA FRATILOR cata naivitate !!!!
    -in loc sa iasă tot poporul la protest pentru drepturile și libertățile romanilor sa iesit pt partide și cei din sistem. Asta chiar este culmea culmilor prostiei, asa ceva nicăieri și niciodată în lume nu se mai poate întâmpla. Mai ganditi-va, ca viitorul nu miroase a bine deloc.

    RăspundețiȘtergere
  5. La ce este buna pacea cu acesti oameni la conducere Daca se face pace cu ei inseamna sa acceptam sclavia pe mai departe Goodluck daca asta doriti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mizerabil dezinformator an17.17 ! Da cu acesti oameni (PSD) la conducere nu ne tradam tara, dar voi iohanisti-sorosisti-penelisti in frunte cu iohanis si soros prin ongurile lui faceti praf Romania. Plata lui Dzeu sa va ajunga!!!

      Ștergere
  6. Pana la Paste Romania este faramitata in 3,cel putin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Terminați cu prostia asta vin unguri si ruși rupe România in 3 etc antena3 si rtv spun minciuni.

      Ștergere
    2. Antena 3 ci RO tv sunt singurele televiziuni care ne spun. De aceia ROtv este chemata la "raport" de catre cucuveaua mov.

      Ștergere
  7. 6 febr 2017 17.17---avem destule necazuri--lasa razboiul ca-l vedem in familii si in neam--ce-a zis sf Arsenie Boca se va implini--nadejde la DUMNEZEU SI MAICA SA---LA RUGACIUNE CINE NU POATE IESI DIN CASA

    RăspundețiȘtergere
  8. Demonii atacă oameni cu tot ce au la îndemână. Şi au multe viclenii. Oamenii lui Dumnezeu spun că o persoană care nu are gânduri bune se află deja sub influenţă demonică.Nu e nici umilinţă, nici jale adevărată cu lacrimi în el. Se laudă cu toate realizările sale şi caută să fie lăudat şi cinstit. El se lasă târât de patimile sale. Îşi pierde mintea şi e cu totul distrus. Atributele spirituale care arată influenţa demonică asupra unei persoane. Dintre acestea pot fi amintita: răspândirea de false doctrine, în special în legătură cu Iisus Hristos şi lucrarea Sa de răscumpărare .În ceea ce priveşte implicarea demonilor în vieţile creştinilor, apostolul Petru este unul dintre exemplele care arată că un credincios poate fi INFLUENŢAT de demoni . În unele cazuri, diavolul din cel posedat se erijează în profet, care se dovedeşte a fi fals întrucât Satana este minciuna personificată.Matei 24:11, 23-24. Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.
    Tesaloniceni 2: 7-10. Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale. Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti.Echilibrul moral precar al celui care are viziunea, fapt care afecteaza puritatea revelatiei: in cele mai multe cazuri, aparitiile s-au petrecut la oameni fara pregatire teologica, neduhovnicesti, nedespatimiti, slabi, atat psihic cat si intelectual, fie copii, fie batrani.Usurinta cu care se accepta vedenia: vedenia nu numai ca este primita, dar este si dorita. Din cauza lipsei de discernamant, lipsind mijloacele unei cercetari duhovnicesti si mentale, vedenia este efectiv imediat aprobata, dandu-i-se curs. Acest lucru este contrar tuturor predaniilor patristice si scripturistice, fapt necunoscut celor ce devin actorii unui teatru dracesc.Amplificarea sentimentelor de mandrie: primitorul vedeniei se considera ales, deosebit, fiind ceva firesc, natural, ca el sa se invredniceasca de asa rol in societate. Se crede mai presus de preot sau ierarh, pe care il cheama sa-l invete, sa-i dezvaluie ce trebuie sa faca. El a devenit un intermediator intre cer si pamant. Astfel, lui si numai lui ii pot fi incredintate secrete pe care el si numai el le anunta, pe care el si numai el le poate talcui.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria Dumnezeu si Maaicuta Domnilui poate nu ingaduie ,lumea noastra poatr tine cont de postul cel mare al Mantuitoruli nostru Llsus Hristos si vs mai izgoni pe Satana prin rugaciuni si binelnteles postind va pup.

    RăspundețiȘtergere