sâmbătă, 18 februarie 2017

STEAGURI ALBE CU ÎNSCRISURI NEGRE , FLUTURAU ÎNSPRE EST ! LUME MULTĂ CA LA PROTESTE !



                                        ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                  17 Februarie 2017,oar 6,30 dimineata !

                                            Dragii mei, 


În aceasta dimineata, treaza fiind, vad înspre Est,asa precum un fulger,vad multime de popor care tinea in maini, Steaguri albe cu inscrisuri negre.  
Nu am putut deloc descifra ce scrie pe ele,dar este cert faptul că, acestea erau multe si acopereau chiar si pe oamenii de acolo.
Dragii mei, al cui o fi acest steag alb cu inscrisuri negre,eu nu stiu.
Image result for miting
Dar ceva va fi!
Sa dea BUNUL DUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI sa fie de bine.
                             Cu dragoste,Maria.


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

44 de comentarii:

  1. Doamne ajuta! Doamna Maria răzbește PSD cu atâtea probleme?!o sa fie alt premier?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Steagul alb dacă îl flutura cineva,ar însemna că se preda, dar poate simboliza și pacea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot fi pancarde de protest acelea. Posibil sa urmeze alte noi proteste...

      Ștergere
    2. Corect. Pancarte la mitingul din 25 Martie organizat de biserica ortodoxa.

      Ștergere
  3. Erau pancarte.....iar daca erau steaguri albe,era normal sa scrie negru pe alb ,sa se vada.Manifestatii au fost si vor mai fi......si homosexualii fac demonstratii pasnice.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu putem opri incercarile care vin pentru ca si biblia isi urmeaza cursul ei .Sa nu ne pierdem credinta in cel de sus el ne iubeste si vrea sa -l ascultam si sa fim credinciosi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria ma cutremur cand vad ca toate se implinesc din ce spuneti .Primiti multe mesaje de la Dumnezeu.Sa dea Dumnezeu sa fie bine .Lumea se indreapta catre rau ,prea multa ura intre oameni si atunci vrem sa fie bine?

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi sa ne vedem de treburile noastre ,iar grijile sa le lasam in voia Domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e cea mai inteleapta vorba de pe blog, anonim 09.19. Subscriu!

      Ștergere
  7. http://www.activenews.ro/stiri-social/Fundatia-pentru-o-Societate-Deschisa-cel-mai-cunoscut-ONG-detinut-de-George-Soros-PLEACA-din-Romania-141109
    Fundația pentru o Societate Deschisă, cel mai cunoscut ONG deținut de George Soros în România, își va închide porțile.

    Fundația pentru o Societate Deschisă a fost înființată în 1990 și este condusă acum de Gabriel Petrescu. Consiliul Fundației îi are ca membri pe Andrei Pleșu, Levente Salat și Renate Weber.
    Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de "societate civilă", necunoscut românilor, astfel că a reușit să influențeze, în mod major, deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

    Iată doar câteva din ONG-urile apărute: "Soros Advising and Placement Center", "Soros Educational Advising Center" , "Uniunea pentru Reconstructia Romaniei”, "Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, "Centrul pentru Dezvoltare Economica”, Fundatia "Concept” , "Centrul pentru Drepturile Omului - București", "Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România - Comitetul Helsinki (APADOR-CH)", "Asociația "Pro Democrația", "Societatea Academică Română” etc, care la rândul lor au "născut" alte ONG-uri.
    De-a lungul ultimilor 27 de ani, foarte mulți oficiali români au fost beneficiarii unor burse acordate de fundațiile lui Soros. Lista completă a beneficiarilor nu a fost niciodată făcută publică. O parte din foștii sau actuali membri ai Grupului de Dialog Social, ai Fundației pentru O Societate Deschisă sau ai altor ONG-uri afiliate Open Society Romania Network sunt cunoscuți, informațiile fiind publice.
    Este doar o parte din articol;

    Fundația s-a remarcat în domenii precum combaterea discriminării, migrație, date deschise, incluziunea romilor, economie socială și arhitectură socială participativă, după cum se arată pe site-ul oficial.

    RăspundețiȘtergere
  8. Or fi inconștienți ăștia care protesteaza cu copiii la piață victoriei. Au ieșit în strada sa susțină distrugerea viitorului copiilor lor prin susținerea impunerii dictaturii sistemului, și prin susținerea legilor ilegale. RUȘINE NAȚIONALĂ. Hoții trădătorii din Piața Victoriei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copiii învață sa nu respecte legea.
      Mitingul lor nu este aprobat de primărie!

      Ștergere
    2. Al vostru de la Cotroceni este aprobat ? Copii invata ca au drepturi si nu trebuie sa plece capul in fata hotilor.

      Ștergere
  9. Doamna Maria poate aceste steaguri albe aduce pace.Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu.Cat despre steag ar fi cumvs la arabi? Nu stiu sigur.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si Japonia mai are steagul alb cu o bulina rosie doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. D-na Maria sigur ați văzut că steagul era alb cu scris negru și nu invers? Pentru că dacă era negru cu scris alb este steagul celor de la ISIS,care vor să instaureze legea SHARIA peste tot în lume.DS

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa pot fi multe dar o mare demonstratie va fi in Federatia Rusa contra deciziei lui Putin de a limita libertatile religioase a unor minoritati din considerente politice . Apoi se va razgindi vazind asa multa lume contra lui.

    RăspundețiȘtergere
  13. Arabii au inscrisuri negre

    RăspundețiȘtergere
  14. Ati avut mesaj despre autoritatile din Iasi,se pare ca se unesc impotriva lui Mihai Chirica

    RăspundețiȘtergere
  15. Organizatorii unei manifestații anticorupție programate duminică în Paris.
    Au spus că:România e un exemplu de urmat,căci luptă împotriva corupției.
    Francezii fac referire la protestele din România.
    6.000 de persoane au anunțat pe facebook,că vor participa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum Cristina? Coruptia lupta impotriva coruptiei? Ce facatura mai este si asta. Sunt jocuri de scena ce se intampla in Paris, in care au antrenat si cetatenii. Oamenii de rand stiu doar putine... Mare miza este pentru Oculta tara noastra... incat tin cu dintii sa nu piarda controlul. Dumnezeu sa pravaleasca la pamant pentru totdeauna Oculta Mondiala.

      Ștergere
    2. Tot ilegală e manifestația?

      Ștergere
    3. Anonim 18 februarie 2017,16:24
      Nu ştiu ce să zic,eu nu am să particip la aceste proteste.
      Nu vreau să pun viața în pericol a copiilor mei.Teroriștii se pot ascunde printre ei.

      Ștergere
    4. Monica Liliana păi de ce se i-a România ca exemplu că aici românii nu au ieșit în stradă pentru așa ceva,alea erau doar sloganuri.Ei au ieșit să de-a guvernul jos că așa au primit ordin de la Iohannis și de la multinaționale.Corupția nu e la Guvern,e la DNA și la Președenție că acolo s-a încălcat Constituția și de acolo s-a distrus țara noastră.Aceste marionete lucrează pentru Oculta Mondială și nu vor să lase Guvernul sa-și facă treaba.Liliana tu nu ști ce se întîmplă aici pentru că presa de afară e dezinformată și a fost lăsată să creadă altceva.Romănia e condusă de securitate și oamenii sunt terorizați mai rau ca în comunism.Oamenilor li se pun microfoane în casă sau în birou și li se fac dosare penale la comandă.Îi aruncă în închisoare doar pe niște declarații date de martori găsiți tot de ei,care sunt forțați să dea denunț împotriva lor.Aceste lucruri nu le știe presa din afară și nici despre tinerii arși în Colectiv nu știe presa că au fost omorîți la comandă.Voi care trăiți afară de ce nu vă informați să le spuneți tuturor care e adevărul,nu minciunile lui Iohannis și Koveși.Ce se întîmplă în România este strigător la cer in loc să ancheteze hoții care taie pădurile,DNA-ul a arestat o doctoriță că a primit mită o cutie de ness și o ciocolată și femeia a murit în închisoare.Tot așa au distrus destinul altei femei care era controlor de bilete la CFR și au arestat-o pentru 60 de lei, dar femeia tăiase chitanță pentru amenda și banii au fost predați la caserie și cu toate astea nu au ținut cont de nimic.Acești nenorociți din securitate și din DNA au distrus destine și mulți oameni și-au pus capăt zilelor sau au murit în închisoare că nu le-au asigurat medicația necesară.Despre aceste lucruri trebuie să afle toată presa străină,nu despre minciunile transmise pe facebook de anumite ONG-uri.DS

      Ștergere
    5. manifestatiile sunt impotriva violentelor politiei

      Ștergere
    6. Manifestația care va fi Duminică,nu este ilegală.De aceea am zis"Organizatorii anticorupție au programat".Aici sunt foarte multe organizații care se ocupă cu diferite domenii.
      Da sunt şi împotriva violențelor,Anonim 18 februarie 2017,23:20.
      Însă se pare că tu nu spui tot.


      Ștergere
    7. DS poti sa spui cu mana pe inima ca tot ceea ce afirmi e adevarat? Daca Dumnezeu te-ar judeca dupa cele spuse de tine, ai fi de acord sa fii judecata conform vorbelor tale spuse aici pe blog?

      Ștergere
    8. Mai DS, atata multime de oameni educati sunt manipulati numai tu ai mintea limpede! Mai sa fie!

      Ștergere
  16. D-na Maria va amintiti cumva daca pe steaguri era scrierea aceea in araba sau litere normale ?

    RăspundețiȘtergere
  17. CE vremuri traim este haos in toata lumea .oamenii sunt tot Mai tulburati dar Dumnezeu sa lase pacea lui in inima fiecaruia si sa aduca liniste in Tara .

    RăspundețiȘtergere
  18. ISUS, intr-o profetie spune, citez:. Iubirea mea cere iubire, dar nu o iubire oarecare, ci una asemănătoare cu a Mea: Iubirea care dăruiește si se dăruiește, care nu cruța nimic pentru a mulțumi ființa iubită. O asemenea Iubire nu găsești decât la Mine,Dumnezeu-Iubire, si la cei ce iubesc in mine cu suflet cald, plin de generozitate.
    Eu sunt plinătatea de Iubire,si îmi dovedesc Iubirea Mea reală pentru voi: în Nașterea mea, în Viața mea ascunsa din Nazaret, în cea din timpul evanghelizării si mai ales pe Calvar si în sf. Cuminecătură.
    Eu vă dau mereu noi semne de iubire,apeluri de dragoste cuprinse în Mesaje Evanghelice si Mariane.
    Multumiti-mi si voi ca am venit pe Pamant si va stau la dispoziție,pentru toate nevoile spirituale si materiale,ca mă dau pe mine insumi vouă hrana de viață dătătoare,si va scot din întuneric la lumină.
    Dragilor care citiți pe acest blog faceți ce ne cere ISUS, si fa fi pace pe pământ și în suflete. Cu stima si respect, un necunoscut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca nusti sa scrii corect numele Mantuitorului, esti cumva pocait ? ca numai ai batjocoresc numele Iisus si scriu cu un singur i care e batjocoritor insemnan magar in iudaism.

      Ștergere
    2. Emanuel este numele Lui.

      Ștergere
    3. Catre anonim 16:56.
      Articolul pe care l-ai scris este plin de greșeli și nu înțeleg nimic din el. Cred că te referi la tine, nu la alta persoană. Ca să dormi liniștit,nu sunt pocăit.Acest mesaj este pentru timpurile de acum. Numai o persoană cu viața spirituală poate să înțeleagă și să puna in practica ce e scris in acel mesaj. Păcat că va jucați cu cuvintele.Eu, nu am văzut scris nicăieri numele lui ISUS cu doi de I.Vreau să-ți spun că, am copiat liteara cu litera, cuvânt cu cuvânt ce scria în acel mesaj.
      Nu vreau să jignesc pe nimeni dar, avem nevoie si de spiritualitate nu numai de politica, jigniri, insulte. Cu respect anonim 16:13

      Ștergere
    4. 23.14 Felicitari . Aici sunt cateva tovarase gurese si artagoase care fac corectari si atat . Nu le intereseaza continutul , dau doar peste nas cu tupeu , aratandu-si ,,muschii'' atrofiati . Ce sa le faci , mananca si ele o paine ...

      Ștergere
    5. Există și părerea conform căreia varianta Isus ar translitera cuvântul ebraic pentru „măgar" și de aceea ar trebui evitată. Această idee este, însă, greșită. Credincioșii tradiționali ruși erau la un moment dat de părere că grafia Iisus denotă Antihristul.
      Puțini știu 'secretul': ce înseamnă cu adevărat numele lui Iisus Hristos
      http://www.stiripesurse.ro/pu-ini-tiu-secretul-ce-inseamna-numele-lui-iisus-hristos_952678.html

      Ștergere
    6. Anonim18 februarie 2017, 21:22
      Emanuel este numele Lui.

      raspuns :
      serios ??? AI GINDIT/O MULT ??? ha ha ha prostie intruchipata

      EMANUEL se traduce = Emmanuel, care tradus înseamnă, Dumnezeu cu noi.

      14.Pentru aceasta Domnul meu vă va da un semn: Iată, Fecioara va lua în pântece şi va naşte fiu şi vor chema numele lui Emanuel.

      semn = emanuel = EMANU,EL = E cu NOI , DUMNEZEU
      din FECIOARA care VA LUA IN PINTECE ... deci A LUA este ceva EXTERIOR PRIMIT de DUHUL SFINT ...

      A CHEMA pe cineva NU ESTE A NUMI pe cineva

      CHEMÁ, chem, vb. I I. Tranz. 1. A striga, a comunica cuiva să vină aproape sau într-un anumit loc.

      concluzia simpla

      VA CHEMA numele ESTE a striga DUMNEZEU ESTE CU NOI si NU ESTE EGAL CU IISUS , NUMELE FIULUI LUI DUMNEZEU

      deci

      IISUS ESTE DUMNEZEU ESTE CU NOI .... ADICA IISUS ESTE EMANUEL .....

      si ca sa rezolvam si cu DOI DE I adica II sus ESTE simplu caci II ESTE + ( CRUCEA ) adica iisus este +sus

      IISUS = +SUS = Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit=

      MAI DEPARTE ca SA VEDETI
      uns = hristos
      rastignit = +

      adica scris CA NUME ar fi
      rastignit Hristos = +uns=+sun = iisun = sunt = EU SUNT CEL CE SUNT de care spune DUMNEZEU

      deci acum REPETAM SI CONCLUZIONAM simplu


      iisus = +sun=SUNT ( DECI SE SCRIE CU DOI DE I ) alta taine dezvaluite SI MIA SUNT DESTULE dar alta data cind mai depasesti cresa CA PROSTIE INTRUCHIPATA si FARA CAP esti CIND POTI AFIRMA CE AFIRMI tu si restul de mai sus ....


      ATI RETINUT , da ??? IISUS este CORECT caci CRUCEA este RASTIGNIREA SI SEMNUL DE SUS adica CRUCEASUS care NE MANTUIESTE caci CALEA ESTE VERTICALA in CRUCE si ADEVARUL ESTE orizontal CA A COBORIT DIN CER si ambele SUB FORMA CRUCII dau VIATA VESNICA ,....dur adevar stiu DAR NUMELE LUI IISUS corect INCLUDE ADEVARUL INTRUPARII SALE iar cine nu scrie corect IL BATJOCORESTE PE INSUSI DUMNEZEU SI VA PLATI


      crestin ortodox

      Ștergere
    7. Te rog, din inima, să te informezi înainte de a afirma ceva, sau de a jigni pe cineva.

      Ștergere
    8. Are perfecta dreptate 19-02-2017
      12:43. Felicitări.

      Ștergere
  19. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11228

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Păpuşarul cel insolent şi viclean Ponta"-trebuie sa spui ce este,astfel multi nu vor intra pe un astfel de site.

      Ștergere
  20. ceea ce spuneti seamana un pic cu manifestatiile de astazi in Franta cu privire la violentele politiei

    RăspundețiȘtergere