vineri, 24 februarie 2017

SE UMFLĂ MĂRILE ŞI OCEANELE !



                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


                                          22  Februarie 2017,ora 17,05 !

                                           Dragii mei,

În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas tare îngrijorat,care spune asa:

                 "Se umflă Mările şi Oceanele,la Sud!
                 Se umflă Mările şi Oceanele,la Sud!"

Image result for MARI SI OCEANEImage result for MARI SI OCEANE..

Din păcate dragii mei, vom fi martori la astfel de mari DEZASTRE!
Inversarea polilor magnetici, duce la topirea bruscă a ghetarilor si a zăpezilor, despre care eu am scris adeseori.
Nu ne ramane decât ,să ne intarim in CREDINŢĂ şi sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca de tot răul si de tot necazul, Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

18 comentarii:

  1. Inversarea polilor a inceput de mult ,in urma cu un secol.Daca era brusca aveam probleme ,este lenta si putem face fata.SE PRODUCE O DATA LA 200.000 ANI si dureaza sute poate chiar mii de ani.Ultima inversare sa produs in decurs a 100 de ani (brusc) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar ca pamantul nu este atat de vechi are in jur de 23000de ani.daca cititi biblia scrie ca omul la inceput a trait 1000 de ani dupa potop omul a trait 120 de ani si faceti calcule ca dupa NOE sunt cateva mii de seminte.

      Ștergere
    2. Stef numai calcula tu asa matematic, ca pana la inventarea calendarului, anii aveau alta semnificatie si alt calcul.
      Nustie nimeni varsta pamantului, dar nici milioane nucred ca are.

      Ștergere
  2. E un fenomen natural cu neputinta de impiedicat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este numai inceputul ,cresterea nivelului oceanic v-a duce in final la schimbarea axei pamintului si acoperirea cimpiilor joase si modificarea hartii continentelor.Tari mari cu cimpii joase din nordul Europei ,vest dar si estul ar putea ajunge in final sub ape iar Europa sa devina insula prin unirea marii Baltice cu marea Neagra si asta in varianta topirii totale a calotelor polare in decurs de un secol si jumatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. ...si totul insotit de miscari tectonice,erupti de vulcani ,cutremure multe datorita schimbari echilibrului de forte pe placile continentelor dat de presiunea apei dar si a modificarii polilor magnetici care atrage dupa ei in final modificarea axei pamintului si a pozitiei polilor geografici,Toate tarile cu iesire la mare vor pierde teritoriile joase asa ca aveti in vedere unde va faceti case.

    RăspundețiȘtergere
  5. ... si toate astea vor genera migratii si razboaie mai ales pentru ..APA dulce,o adevarata Apocalipsa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria si oamenii sunt de vina.Au facut tot felul de experimente in Mari si pe uscat au taiat padurile acum natura se razbuna.Dumnezeu a facut toate intr-un echilibru cu randuiala vine vremea cand Dumnezeu Ii vs pedepsi pe CEi ce distrug acest pamant.Atunci pamantul va fi din nou un paradis.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se umfla marea ca urmare a mareei provocată de luna cu colțurile in jos. Ca un magnet.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pregătiți-vă, căci tot ceea ce DUMNEZEU PĂMÂNTUL v-a dăruit, o sa ia înapoi.nu ați ştiut să citiți semnele şi ați continuat să rătăciți prin întunericul religiilor,iar acum ve-ți plăti scump.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este doamna Maria sunt de aceiasi parere cu antivorbitorul dr mai sus. Si Dumnezeu zice ca prin stiinta vom pieri. Atitea experimente si atata rautate nu duce ls nimic bun. Cu drag doamna Maria si sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel putin 7 metri oceanele si marile vor creste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu te contrazic, eu cred ca 6.99cm :)) nupoti sa stii cat , iti doar dai cu presupusul, o tara de pareologi totii.

      Ștergere
    2. Pamantul este compus din 7 zile.si condus de saptamana curcubeul,si multe altele.si in apocalipsa tot 7 pecete.prin nr 7si 3 ( SFANTA TREIME)7metri×m™(suprafata apei) cata Apa!!!

      Ștergere
    3. Pai tu esti numeroloaga? stef? cum se impaca religia ta ortodoxa cu ocultismul? ce legatura este intre intuneric si lumina.

      Ștergere
    4. Ce a spus AINSTAIN " ce este intunericul? Sau ce este frigul? Estee lipsa lumini si lipsa calduri.la fel este si ura lipsa iubirei.

      Ștergere
  11. Cresterea temperaturii e inca lenta deoarece este o inertie in temperatura ghetii acumulata in mii de ani ,dar e sigura iar nivelul a crescut dejan cu 20 cm.nu sint doar pareri din pacate.Icalzirea mai poate fi incetinita de smogul dat de poluare sau emisiile vulcanice.

    RăspundețiȘtergere