luni, 6 februarie 2017

SCRISOARE DESCHISA ,PENTRU PRESEDINTELE ROMÂNIEI ,DOMNUL KLAUS IOHANNIS !


SCRISOARE DESCHISĂ ,PENTRU PRESEDINTELE
ROMÂNIEI,KLAUS IOHANNIS !
Image result for KLAUS IOHANNIS

DOMNULE PRESEDINTE,KLAUS IOHANNIS !
ORDONANTA a fost retrasa!

Va rog din suflet,iesiti in faţa POPORULUI ROMÂN , fie si la un POST TV, si faceti APEL la CALM, la PACE si liniste in ROMANIA si intre ROMANI !
DOMNULE PRESEDINTE,ROMANIA este un intreg, si nicidecum ciopartită ,dezbinata .
Sunteti PRESEDINTELE tuturor romanilor ,chiar daca nu v-au votat multi si nici eu.
CONSTITUTIA ROMANIEI va obliga DOMNULE PRESEDINTE, ca sa fiti MEDIATOR !
Chiar va doriti oare ,ca sa curga sangele tinerilor nevinovati ?
Macar acum in al 12 lea ceas domnule PRESEDINTE, iesiti in faţa NATIUNII ROMANE ,va implor ,nu-i lasati sa se urasca si sa se omoare intre ei.
Sunt sigura ca toate aceste tulburari din TARA,se pot rezolva pe cale democratica, si nicidecum prin o posibila varsare de sange.
ROMANIA si POPORUL ROMAN, are nevoie de PACE si de liniste,in LUMEA aceasta mare si plina de dezbinare.
ROMANIA, domnule PRESEDINTE,este ROMANIA SFANTA, este ROMANIA VIITORULUI al DOILEA IERUSALIM.
Va rog din suflet, neteziti CALEA VENIRII LUI IISUS HRISTOS pe PĂMANT, prin a face APEL la PACE,LINISTE si INTELEGERE intre ROMÂNII care sunt acum dezbinati, si care au ajuns sa-si urasca proprii Părinti care i-au crescut,fratii si surorile,pentru ca au o alta convingere politica.
DOMNULE PRESEDINTE KLAUS IOHANNIS: nu intamplator v-am scris aceste randuri,ci din glasul DUHULUI SFANT.
VA IMPLOR, DOMNULE PRESEDINTE KLAUS
IOHANNIS :
Iesiti in faţa Romanilor,iesiti in mijlocul lor si faceti APEL la PACE si la IUBIRE.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va imbuneze inima, si sa va înmulteasca DRAGOSTEA sufletului dvs, pentru POPORUL ROMÂN ,si-asa chinuit si greu incercat .
Va multumesc frumos ,daca ati citit aceste randuri .
Cu stima si respect,Maria Ghiorghiu!

Priviti domnule PRESEDINTE KLAUS IOHANNIS,la ce s-a ajuns:

PS.
Deoarece primesc tot felul de amenintari ,jigniri, vorbe grele la adresa mea si a cititorilor fideli acestui Blog, vă comunic dragi cititori, voua celor care sunteti violenti in a va exprima, vă asigur că ,nu voi publica COMENTARIILE voastre ,ci le voi sterge la vederea primului cuvant acid si veninos.


                           ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!      

149 de comentarii:

  1. "Chiar va doriti oare ,ca sa curga sangele tinerilor nevinovati ? ".

    Nu Iohannis ci Dragnea:

    „PSD aduce oameni din Teleorman la o contramanifestatie. In satele din jurul Turnu-Magurele ei sunt urcati in masini care apartin TelDrum” – Anunt ingrijorator, PSD trece la actiuni de forta.

    http://www.aktual24.ro/psd-aduce-oameni-din-teleorman-la-o-contramanifestatie-in-satele-din-jurul-turnu-magurele-ei-sunt-urcati-in-masini-care-apartin-teldrum-anunt-ingrijorator-psd-trece-la-actiuni-de-forta/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenorocit dezinformator iohanist! Dragnea nu aduce pe nimeni, oamenii merg ca sunt revoltati pe buna dreptate de voi tradatorii de tara! Pacat ca sunt asa departe de Bucuresti dar as merge si eu. JOS IOHANIS NU TE-AM VOTAT ! Scumpa de Maria a scris degeaba pentruca acest indivvid iohanis are in el gena lui hitler nu-l impresioneaza ca mor tinerii din Romania daca a fost in stare sa ...

      Ștergere
    2. Stimata doamna Ghiorghiu de ce induceti lumea in eroare ? Stiti ca PSD al carei membra probabil ca sunteti , a depus un proiect de lege in parlament ,cu aceleasi prevederi ILEGALE ,care DEZINCRIMINEAZA abuzul in serviciu ?! Deci chiar daca a fost retrasa ordonanta , se incearca pe alta cale sa fie modificat Codul Penal .
      Dragnea este un individ meschin si dictator care isi urmeaza scopul ,acela de a scapa de justitie prin legi date special pt. el !
      De ce este vinovat Johannis ?! De ce sa nu protestam in strada ?! Nu avem voie ?De ce insistati sa nu mai iesim in strada ?Dragnea trebuie sa plece , am vazut ce ii poate pielea...
      PS vedem cu totii ca cenzurati mesajele care il sustin pe Presedinte ,dar le permiteti unor neica-nimeni sa jigneasca si sa incalce tocmai ceea ce scrie cu rosu la inceputul blogului.Este normal sa se foloseasca asemenea limbaj ?

      Ștergere
    3. Anonim 6 feb 17:51 Aveți impresia că numai voi faceți parte din Romania? Nu vi se pare normal să se facă auzită acum și cealaltă parte,care va lăsat să vă desfășurați în voie atîtea zile.La început ați spus că ați ieșit în stradă din cauza ordonanței,dar iată că ordonanța a fost retrasă și voi tot acolo sunteți.De ce nu recunoasteți că nu ordonanța va scos în stradă și ați fost manipulați să dați guvernul jos? Voi spuneți că PSD-ul încalcă legea,dar voi sunteți primi care o încălcați participînd la un protest neautorizat și prin nerespectarea alegerilor din 11 dec.Dacă vă păsa de această țară trebuia să ieșiți la vot în 11 dec 2016 și acum erau la putere cei pe care îi doriți voi.De ce nu ați fost așa vocali și cind se taiau pădurile sau cînd se închideau spitalele?Vă spun eu pentru că nu vă pasă de această țară, voi sunteți niște trădători și îi urîți pe frați voștri români,care își strigă neputința în partea cealaltă.Nu vă pasă că sunt oameni bătrîni,care au muncit o viață și au clădit această țară să aveți voi ce să jefuiți și să vindeți corporațiilor pentru care lucrați.Să vă fie rușine,sunteți niște bandiți la drumul mare și v-ați vinde și sufletul din voi pentru străinii,care ne-au secătuit țara de resurse.DS

      Ștergere
    4. Mai oameni buni,terminati cu protestele pentru binele acestei tari!Nu va mai lasati manipulati! Maria H

      Ștergere
    5. DS , te cred.dar acum ei nu te aud , sunt și surzi și au și pânză pe ochi.degeaba. e prea târziu....adevărul e că suntem fffffff răi :(((( multa ură simt în jurul meu.cât de mult rău a putut să facă omul ăsta care vrea " partidul meu, guvernul meu și poporul meu " suntem în stare sa ne și omorâm pt cuvintele astea rostite de el :(((

      Ștergere
    6. Anonim 19:45, nu ai dreptate. Nici tu DS, nu ai dreptate (ai tendinta de a exagera lucrurile si de a reactiona impulsiv). Adevarul este undeva la mijloc. Important este sa ne respectam, sa nu lasam ca ura si dezbinarea sa guverneze societatea romaneasca!
      p.s. DS, traieste-ti viata ACUM!

      Ștergere
    7. Anonim 6 feb 07:51 nu mai veni cu informații false de pe facebook-ul unui personaj sinistru,care este unealta DNA-ului După cum se știe primarul de la Vîlcea a fost acuzat pe nedrept de acest individ și s-a dovedit asta în istanță.Așa că nu are nicio credibilitate și nu aduce Dragnea pe nimeni cu forța în Bucureși.PSD-iști vin singuri la miting pentru că nu au mai suportat să vadă atîta nedreptate și vin sa-și apere votul din 11 dec.Nu contează cu ce mijloace vin,dacă folosesc autocare de la o firmă anume sau de la alta.Cind au venit studenții din provincie să manifeste în București de ce nu te-ai agitat așa.În loc să-i mulțumească lui Grindeanu că le-a mărit bursele și le-a oferit transport gratuit,ei vin sa dea guvernul jos,ceva mai oribil nu am văzut.Sunteți manipulați și ați ajuns marionetele străinilor,să vă fie rușine,v-ați organizat în haite să denigrați România și acest guvern liber ales.Nu vedeți că justiția nu e liberă,nu vedeți că țara e condusă de servicii secrete,nu vedeți că aveți mintea controlată prin rețelele de socializare și vă duc ăștia în punctul unde vor ei,treziți-vă odată vitelor.

      Ștergere
    8. DS m-ai uns pe suflet cu raspunsul pe care-l dai acestor jeguri TRADATORI DE TARA ! Sa fi binecuvantat!

      Ștergere
    9. Ce vrea majoritatea romanilor?Ceea ce vrea si doamna Maria:pace sociala,si sa fie lasat guvernul rezultat democratic,sa lucreze.Minoritatea manipulata si spalata pe creier e insa f.galagioasa in strada si pe internet!Prin galagie si agresivitate creeaza impresia eronata ca reprezinta opinia intregului popor,lucru de care vor profita cei ce conduc mitingurile din umbra(au muuuuuultiiiii bani!!)ptr a da lovitura de stat si a lasa multinationalele(adevaratii corupti)sa ia banii romanilor si sa-i duca in afara tarii(guvernul actual vrea sa-i puna sa plateasca taxele in tara,adica aici unde fac profitul,la fel cum fac multinationalele in alte tari-si atunci vor fi bani suficienti ptr spitale,scoli etc).Astfel romanii,daca reuseste lovitura de stat data de multinationale impotriva poporului roman, vor saraci si mai mult.Iar prostii prostiti din strada vor deveni si ei mai saraci.Iar daca se vor destepta(vazand ca au gresit acum)si vor dori sa iasa din nou in strada-crezand eronat ca prin forta strazii vor inlatura orice nu le convine-vor pune multinationalele tancurile pe ei.Mai mult,se vor folosi aceleasi sloganuri impotriva lor,ca cele folosite de ei acum.Vor fi facuti bolsevici!!!mmmmmCulmea!!!Un studiu cu voturi online:majoritatea romanilor vor guvernul sa lucreze(56%)urmeaza cei ce vor jos Johanis(25%)

      Ștergere
  2. "Fritz Foraibar" de la 3 Coceni va face orice,absolut orice,oricate crime si incendii va fi nevoie ca sa ramana presedinte si sa indeplineasca misiunea care I s-a incredintat si pentru care a fost pus(nu votat): faramitarea si distrugerea Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si asa ceva nu-i permis ...trebuie sa demisioneze sau sa fie demis si inlocuit cat mai repede.

      Ștergere
    2. Nu este asa ,dezinformati si il aparati pe escrocul Dragnea . Jos Dragnea , la puscarie !

      Ștergere
    3. Adica Dragnea da foc la tara si Johannis sa demisioneze ?! Unde este logica ,mai activistilor lui Dragnea ? Chiar nu mai aveti discernamant ...

      Ștergere
    4. Anonim 6 feb 18:16 o vorbă veche spune că pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești.Așa că acest individ trebuia demis imediat,atunci cînd a refuzat numirea premierului și la desemnat prin SMS în bătaie de joc.Ne-a umilit prea mult și ne-a împărțit în două,pentru că el vrea doar dezbinare.Se știe că o țară dezbinată e mai ușor de ocupat de străini.DS

      Ștergere
    5. Dragi tineri:Nu va lasati manipulați de Johannes ,PNL (PDL)si PSR care sunt niste vânzători de țară .La fel a fost si dl.Băsescu si mafia lui putand tălpile lui Merele si Barroso ca sa mai prindă un mandat si sa fure cei doua zeci de miliarde împrumutați pe care a um ai plUtim cu totii

      Ștergere
    6. Dragi tineri:Nu va lasati manipulați de Johannes ,PNL (PDL)si PSR care sunt niste vânzători de țară .La fel a fost si dl.Băsescu si mafia lui putand tălpile lui Merele si Barroso ca sa mai prindă un mandat si sa fure cei doua zeci de miliarde împrumutați pe care a um ai plUtim cu totii

      Ștergere
  3. Sa iasa Dragnea in Piata Victoriei daca are curajul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dece sa iasa Dragnea in p-ta Victoriei? ce el a pornit dezbinarea?sa iasa hitleristu in fata la cotroceni!

      Ștergere
    2. 18.39 pai cine a dat ordonanta ca sa fie dezincriminata hotia ?! Nu Dragnea ?! Chiar in halul asta manipulezi?!

      Ștergere
    3. Ce sa caute Dragnea in strada?Acolo e locul lui Iohannid! Maria H

      Ștergere
    4. Sa iasă în fata ala de ș zice președinte care trebuie sa pună capăt dezinformarii. Dar cum sa iasă când el a pornit nenorocirea și acum își rade n barba. Dar vorbim degeaba, doar Dumnezeu va face dreptate și va curata tara de rău. Va fi ca în mesajul primit de DNA Maria când aceasta tara va străluci în DuhulSfant. Dacă nu ai habar de capul tău stai în bancă ta. Au fost votată de milioane de români, nu aveți respect nici creier. Sunteți o cauza pierduta și o piedică în calea progresului.

      Ștergere
    5. Anonim 6 feb 18:11 de ce să iasă Dragnea în Piață ce va chemat el? Hai marș acasă derbedeilor,nu vă mai săturați de amenințări.Intrați pe blogurile oamenilor și pe conturile de facebook și faceți amenițări cu moartea,dar nu vă e rușine?

      Ștergere
    6. An.19.59 nu mai tine sa dezinformezi cu ordonanta ca lumea s-a edificat. Ordonanta este precum a dat-o pruna anul trecut dar cum guvernul meu era ocupat cu delapidarea si furaciunile n-au mai terminat-o. Acum ca s-a retras ordonanta ca sa fie pace in tara, voi tot scandal vreti jigodi TRADATORI DE TARA sorosisti-iohanisti-penelisti. Cine vreti sa conduca tara? un om capabil si inteligent ca Dragnea sau omu' lui soros din gasca lui plicusor ban care doarme in parlament? am vazut in TV. Doar asemenea jigodi pot fi cumparati sa-si tradeze PATRIA...

      Ștergere
    7. 23:21 .....mai ia o pauză și pune mâna să citești o carte

      Ștergere
    8. 12:25 îndemnul tău e bun si pentru tine!
      Asta daca nu cumva ești prea ocupat cu plimbarea din piața! E de bon ton!

      Ștergere
  4. Daca le stergeti fara a le citi,de unde stiti ca sunt comentarii jignitoare? De unde stiti ca detineti adevarul absolut.Daca sunteti inzestrata de Bunul Dumnezeu cu harul previziunilor,nu cred ca aveti legatura cu politica.Iubiti aproapele si nu instigati la ura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mars iohanistule nu te mai lega de Maria! Nu va convine ADEVARUL DIVIN vvoi traiti intr-o perpetua minciuna!

      Ștergere
    2. Maria iti multumim cu totii ,de injuraturile pe care le tolerezi acestui activist psd ! Frumos !
      E ca si cand ne injuri pe toti cei care citesc acest blog, daca il mai tolerezi pe acest individ angajat la PSD .

      Ștergere
    3. An.18.40. Daca vrei sa fii respectat, atunci respecta !!!
      Unde ai crescut? La usa cortului?
      Rusine!

      Ștergere
    4. Anonim 6 februarie 2017, 18:40
      Dumnezeu nu-i cu bolsevicii mascati in social-democrati !

      Ștergere
    5. Anonim 6 feb 18:14 te rog să nu mai intri pe acest blog că aici se face politică și noi avem alergie la Iohanniști la Soroșiști și la zdrențe care blochează străzile in Piața Victoriei,cerînd demisia guvernului liber ales.Nu o poți condiționa tu pe Maria să nu facă politică,dacă asta i se arată într-o previziune.Hai fugi la miting că se strigă prezența și nu îți mai primești bani,dacă lipsești de acolo.

      Ștergere
    6. În 1989 erau agenturile,în 1990 erau golani dar dacă nu erau acei oameni care au ales să moară pentru a fi liberi fi trăit ca în Coreea de Nord orbilor și acum.Știu că aveți pensii și salarii mici dar lăsați pe cei care vor dreptate să manifestezi dacă pentru voi este mai important un blid de mâncare .Isus a spus căutași adevărul și veți fi liberi
      Nu mai sprijiniți comuniști ca în 1990 că o să vă blesteme copii și nepoții voștri.
      Dumnezeu să apere România

      Ștergere
    7. IOHANIS PLECE.ROMIN COONDUCA TARA jugaru g.

      Ștergere
  5. Citește președintele acest blog ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate ,presedinta acestui blog , tolereaza activisti platiti din banii furati de la noi de catre psd, sa posteze jigniri si neadevaruri .Cei care spun adevarul si sunt patrioti impotriva hotilor si escrocilor , de la PSD , le sunt cenzurate mesajele .

      Ștergere
    2. Si daca-l citeste ce!? El posteaza pe facebook. Maria H

      Ștergere
    3. Anonim 20:06, "presedinta" acestui blog te "tolereaza" chiar si "pe tine" aici, iar tu ce faci ? Esti mitocan !

      Ștergere
    4. Anonim 6 feb 18:25 nu-l citește el,dar are cățeii lui care postează aici de zor și ne înjură pe toți,care nu suntem de acord cu ei.S-a umplut blogul de vuvuzele și de trompete.

      Ștergere
    5. Anonim20.06 cei mai mari furaciosi din tara asta sunteti voi TRADATORII DE TARA SI NEAM!!! De la voi nu indrazneste sa fure nimeni ca va apara cucuveaua mov.

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18:35, asa vorbesti despre SOTIA ta ???
      Ea stie ?

      Ștergere
    2. Anonim6 februarie 2017, 18:35
      Ce limbaj ordinar!!!
      Anonim6 februarie 2017, 18:25
      Citeste, nu citeste, un roman asa a simtit, sa i se adreseze presedintelui tarii.
      Neluta

      Ștergere
    3. Anonim 18:35 are vocabularul format doar din cele trei cuvinte, pe care, zilnic, le adreseaza sotiei, fiicei, surorii sau mamei, de ce nu, dupa caz.

      Nu-i asa, anonim 18:35 ?

      Ștergere
  7. UNITATE ROMANI BUNI ARR DREPTATEA DOAMNA MARIA MA ROG SI EU SI RECUNOSC IN FATA BUNULUI DUMNEZEU CA VAM VOTAT SI ACUM REGRET domnule PRRSEDINTE.DOAMNA MARIA OARE CE SE VA INTIMPLA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragnea trebuie sa demisioneze de la conducerea PSD , sa termine cu ILEGALITATILE. Si sa nu mai scoata romanii in strada.

      Ștergere
    2. Iar ati cenzurat mesajele care nu contineau injurii , dar erau impotriva dezinformarii PSD iste!

      Ștergere
    3. Anonim 6 februarie 2017, 20:09
      Ai mare dreptate !!!

      Ștergere
    4. Maria , este pesesista creștin ortodoxă atotștiutoare))))))))....
      Cea mai tare clarvăzătoare cu 3 trandafiri )))))))

      Ștergere
    5. Ramona, am auzit ca ai devenit imaginea papusii Chucky pt. Romania. Felicitari !
      In sfarsit ai obtinut si tu o mare realizare...

      Ștergere
    6. Ramona 12:31,iar ai sarit gardul de la Bagdasar ?

      Ștergere
  8. Acest individ numit președinte trebuie să demisioneze sau să fie demis cit mai urgent

    RăspundețiȘtergere
  9. Degeaba e prea orgolios si increzut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maine Iohannis se duce in parlament sa ceara socoteala,in loc sa dea socoteala pentru ce a facut!!! Asa arata Romania lucrului binefacut! Maria H

      Ștergere
    2. Iohannis va fi gasit raspunzator si chiar ar trebui sa-si ceara scuze tuturor romanilor si pentru jignirea unora si pentru manipularea celor carora le spune " poporul meu", adica ai mei sunt cei din Piata Victoriei care vor da jos Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei. Probabil ca din aceasta saptamana, Iohannis nu va mai fi Presedintele Romaniei. Nu merita.

      Ștergere
    3. Ai dreptate Maria H, nazistu ticalosu, furaciosu de case si de...

      Ștergere
    4. An. 19.31 NU MOR CAI CAND VOR CAINI....
      Va roade invidia ca tantalau de nazist nu-i ajunge la degetul mic a lui Dragnea .

      Ștergere
  10. Nu v-a face nimic .vrea ca in urma lui sa rămână ce a rămas după Hitler cu Germania. ce mila sa aibe el de români? .ce cumva Hitler a avut mila de evrei si de nemtii lui.rînjetul lui arata tot.privirea lui de gheață iar arata tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar Dragnea seamana si la chip si la comportament cu Stalin.. Tovarase unde este comunismul...pesedist?

      Ștergere
    2. Dragnea este in capul vostru sec si fara neuroni asa cum ziceti DAR, Dragnea este precum un actor de cinema o frumusete de barbat in plus si foarte inteligent. Pe langa ca sunteti TRADATORI DE TARA mai sunteti si invidiosi! copii obraznici ce sunteti.

      Ștergere
  11. Doamna Maria dupa cit ma pricep la oameni va zic e prea mlndru si plin de el sa faca acest lucru.Dumnezeu sa-i moaie aceasta mlndrie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Trebuie curățate fara exceptie absolut ABSOLUT TOATE INSTITUTIILE STATULUI și TOATE PARTIDELE

    E foarte simplu -in tara care domnește nedreptatea pentru popor iar la cei de la conducerea sistemului domneste faradelegea nu va fi niciodată bunăstare și fericire.

    - E DE GROAZA FRATILOR cata naivitate !!!!
    -in loc sa iasă tot poporul la protest pentru drepturile și libertățile romanilor sa iesit pt partide și cei din sistem.
    Asta chiar este culmea culmilor prostiei

    POPORUL SUFERA ȘI CRIMINALII AU MANIPULAT ROMANII sa lupte cu romanii pentru interesele lor.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRIMINALII CARE MANIPULEAZA ROMANI...stim noi cine sunt. Plata lui Dzeu sa-i ajunga !

      Ștergere
  13. Statele Mari isi protejeaza teritoriul si nu deschid camp de lupta PE terenul lor Il deschid pe la romani,bulgari,ucrainieni.Ei intervin doar atunci cand au interese anume Sa nu creada cineva ca ne vor binele,sa ne ocroteasca.Ei nu au nici un interes CA noi sa fim independenti si puternici.Pamantul nostru mai are Inca Seva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate an19.32 ! fa ceva sa inteleaga si iohanisti-sorosisti-penelisti si cucuveaua mov, ca eu ma straduesc dar acestia cu neuroni lor spalati...

      Ștergere
    2. Anonim6 februarie 2017, 19:32
      De ce SUA care propaga libera circulatie in Europa ei nu au accest in stat pentru alte tari/continente?

      Ștergere
  14. Suspendarea presedintelui ar fi urmata de un referendum de reconfirmare cu un procent mai mare ca cel anterior.

    PSD nu ar face decat sa se faca de ras si dovada este ca pana si Dragnea a spus ca nu va initia suspendarea si va respecta votul cetatenilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suspendarea nazistului s-ar face la un referendum cu voturi mai multe decat a avut basescu sunt convinsa. Incercati...
      Dragnea e prea mare domn sa-si puna mintea cu tantalau.

      Ștergere
    2. Anonim 6 februarie 2017, 23:28
      Sorosistule, n-ai un pic de minte !
      Dragnea a vazut ca PSD-ul a scazut in sondaje cu 23%. Isi da seama ca isi poate periclita si mai rau pozitia, acceptind sa mearga pe calea suspendarii ( urmata de referendum ). Johannis ar putea cistiga fluierind, avind in vedere procentele. Numai daca doreste caderea propriului partid ( am vazut scris undeva ca el a fost pina in 2000 in PD, facindu-i pe unii sa-l banuiasca de a fi o cirtita infiltrata la virful PSD - avind in vedere si propunerea cu tataroaica, n-ar fi exclus sa fie un dusman ascuns ).

      Ștergere
  15. Demersul dumneavoastră trebuie apreciat dar cred că evenimentele nu se mai pot opri.De fapt este o luptă pe viață și pe moarte PSD-ul vrea să-l suspende pe președinte care se teme și va folosi orice mijloace ca să-i dea jos de la guvernare .Ordonanța a fost mai mult decât își dorea Iohannis este pretextul cel mai bun pentru a dărâma acest guvern.Nu judec dar priviți ca calamități de miniștri Iordache ,Daea.Am și eu o dilemă sunt mulți juriști buni în Psd care pot face față acestei demnități chiar nu se mai găsea altcineva decât,,altă întrebare,,sau la agricultură ?Personal nu am votat PSD dar cu astfel de specimene se fac de râs.Ordonanțele au fost date cu scopul clar de a-l salva pe Dragnea dar acum se pare că 13 au deja dosar penal pe tema ordonanței.Ce pot spune este că la țară PSD a câștigat alegerile cu bani,produse și multe minciuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.20.01 sub masca ta de om simtit si binevoitor se ascunde o javra de dezinformator si tradator de tara. Asa ca stai bland ca lumea va vede si pe voi si pe ei...

      Ștergere
    2. Prietene nu și-e frică de Dumnezeu să-mi zici javră?Partidul tău este format din oameni imorali mincinoși needucați.Ție îți place Ion Iliescu cel care l-a omorât pe Ceaușescu în ziua de Crăciun ,Codrin Ștefănescu,Nicolicea.
      În 1990 au mințit că vin moșieri ca altfel nu se putea îmbogății ei, vrei să chemi iar minerii.PSD-ul tău este vândut rușilor.De unde au Dragnea sau Ștefănescu averi de milioane de euro din muncă cinstită? Nu prea cred. Eu nu m-am dus în piață dar tu ămi interzici să gândesc.
      Cine te crezi?
      Ți-ai vândut conștiința pe o pungă de mălai.
      Dar asta este strict problema ta.Vrei să mă omori dacă am altă părere ?Dumnezeu îmi dă voie tu nu?

      Ștergere
    3. Anonim7 februarie 2017, 07:17, esti dezinformat. Ce ai tu in cap nu corespunde realitatii.

      Ștergere
  16. Mesaj TULBURĂTOR. Soția lui Sorin Grindeanu: Nu pot să mai tac!
    Soția premierului a trimis un mesaj pe pagina de Facebook a nepoatei sale, după ce ea și-a închis pagina. Aceasta a preciat că există o presiune mare și un linșaj la adresa lui Sorin Grindeanu, care ”are doi copii mici, o familie respectată și un trecut politic curat”.
     2 
    de Tudor Curtifan


    Iată mesajul postat de soția premierului:
    Poate gresesc facand publice aceste randuri, poate voi fi condamnata si blamata de multi care le vor citi! Dar nu mai pot sa tac! Nu vreau sa mai tac!
    Sotul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat si sustinut de multi oameni!
    A ajuns sa fie acuzat de sustinere a coruptiei, sa fie acuzat de minciuna si de intentii ascunse!
    A ajuns prim ministru al Romaniei pentru ca i-au cerut colegii de partid si nu pentru ca a avut el intentii sau ambitii ascunse! A primit aceasta functie cu dorinta clara de a face bine!
    A plecat de langa familie, de langa prieteni, de langa oamenii care il sustineau, convins ca poate ajuta Romania!
    Are doi copii mici, are o familie respectata, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun ca el vrea sa il distruga! Ce om responsabil, ce tata si-ar dori sa isi stigmatizeze proprii copii, sa atraga asupra familiei sale amenintari si blesteme, sa le distruga viitorul? Nu are logica!!
    Va veni o vreme cand nu va mai fi langa copiii lui, cand nu va putea sa ii mai protejeze si nimeni nu poate sa creada, nici macar pentru o clipa, ca nu isi doreste o tara prospera si necorupta pt viitorul copiilor lui!
    Nu stiu cine are de castigat dupa toate aceste proteste, nu stiu cine are de castigat din distrugerea imaginii lui, a carierei lui, dar el sigur, nu are de castigat!
    Nu i-am cerut sa se intoarca langa familie, desi imi doresc din suflet sa ne recuperam linistea. Dar, in acelasi timp, imi doresc sa fie lasat sa demonstreze tuturor celor care nu cred in el, ca e un om capabil, ca are intentii bune si ca poate duce la bun sfarsit un program din care romanii au numai de castigat!
    Sa il ajute Dumnezeu!!
    Aceste randuri au fost scrise de mine, nu am fost manipulata, nu am intentii ascunse, nu vreau sa citeasca nimeni "printre randuri"!
    Sunt gandurile, grijile si convingerile mele si am simtit nevoia sa le transmit in speranta ca unii vor incerca macar sa il reanalizeze pe omul Sorin Grindeanu si faptele lui!
    Multumesc anticipat tuturor care, desi nu pot sa fie deacord cu mine, nu vor considera necesar sa injure sau sa blesteme vreun membru al familiei mele!”, a scris soția premierului pe pagina de Facebook a nepoatei ei.

    https://www.dcnews.ro/mobile/mesaj-tulburator-so-ia-lui-sorin-grindeanu-nu-pot-sa-mai-tac_531852.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost manipulata Dar vrea sa manipuleze lumea cu vorbele ei Daca zice ca are un cont pe Facebook inseamna ca macar odata a vazut filmari cu vagoane pline cu copacii nostri din romania cum se duce tot cei verde , aur ,copii nostri,tot ce are m-ai scump tara aceasta se duce peste hotare Dar cred ca nu a vazut ca doar nu o intereseaza atata timp ce are tot cesi doreste Noi oameni de rand suntem m-ai realisti si stim ca datorita acestor comori Romania poate avea un viitor m-ai bun Nu demult am avut ocazia de avea o colatorie cu avionul Romania Spania Am prins zi senina Unde credeti ca se pot vedea paduri dese frumoase si de un verde intens ? doar la noi si tarile frontiera cu noi In rest de sus totul ii un desert Am ramas total surprinsa DACA CALATORESTI CU MASINA TE VEI INSELA NU II ACELAS LUCRU DEOAREDE AUTOPISTELE SUNT PUSE CHIAAR LA MARGINI DE PADURI CARE AU M-AI RAMAS DE ACEEA SUSTIN ACESTI ALESI AI TARI CARE DE FAPT STIU TOT SI NU FAC NIMIC PENTRU A STOPA ACEST FURT SUNT SI EI INCULPATI VINOVATI PRINCIPALI DEOARECE EI AU PUTEREA IN MANA SI NU O FOLOSESC IN FOLOSUL NATIUNII Asa ca aceasta doamna care incearca sa-si apere sotul de gura lumi ii o mincinoassssssa

      Ștergere
    2. Anonim6 februarie 2017, 23:03
      gresiti, gresiti
      Este unul din oamenii care vor sa faca bine si nu este lasat sa faca bine.
      Neluta

      Ștergere
    3. cand sa -si faca treaba? de-abia a fost numit prim ministru>

      Ștergere
    4. Nu-i de azi in política Nici de ieri De ce pana acum nu s-a auzit de nici o incercare de a opri cu un proiect de lege aceste defrisari masive de ce s-a aprobat unor straini sa exploateze si sa explorteze resursele neamului roman Pana acum a fost in partid ce a facut la nivelul partidului daca ii asa mare a avut putere de decizie la fel ca toti care sunt in parlament Vorbesc in general la toti care au fost si sunt in parlament doar ei pot opri

      Ștergere
  17. Abuzul in serviciu deschide calea unor mari abuzuri in justitie.Numai noi in toata UE mai avem asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  18. Respect doamna Maria! Multumim pentru tot ce faceți pentru noi! Nu băgați în seamă vorbele rele ale altor oameni. Va apreciez. Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  19. Catre toti cititorii acestui blog !

    In perioada 2000-2004 Dragnea era in PDL.
    A intrat in PSD ca sa darime acest partid din interior. Tot ce-a facut de cind a venit la putere a fost ca sa darime credibilitatea PSD,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minciuna graesti an. 21.15. Nu mai tine sa-l denigrati pe Dragnea, dar cu Grindeanu ce aveti? Deja lumea s-a convins asa ca nu mai aveti succes. Prostii se desteapta, creierele spalate se refac. Pa si pusi derbedeilor tradatori de tara!

      Ștergere
    2. Anonim 6 februarie 2017, 23:35
      Ia citeste acest articol si-ai sa te convingi ca Dragnea a fost in PD !

      "Liviu Dragnea şi-a adus aminte că a fost membru PD, partid care l-a făcut om"

      http://www.cotidianul.ro/liviu-dragnea-si-a-adus-aminte-ca-a-fost-membru-pd-partid-care-l-a-facut-om-267645/

      Sorosistule, vezi ca nu stii !!!

      Dragnea e o vipera PD-ista infiltrata in PSD, ca sa-l distruga din interior. Nu vedeti cite gafe a facut ? Cu tataroaica Seidehh ... doar ca sa scada in ochii electoratului ...

      Deschideti ochii, sorosistilor !!!

      Ștergere
  20. Stat Johanis cat si guvernul nu se poate suspenda pt ca o sa iasa razboi civil. Ambii au sustinatori. Va trebui sa se ajunga la pace. Problema e mult mai profunda decat pare. Deja NATO ne a izolat. Tara a fost furata din 89 incoace ... cine a vandut padurilor? Cine a privatizat tara? Si de ce tineri de afara sa il lase lase in pace ? Cine l a omorat pe Ceausescu? Si de ce sa scape ? Toti psd isti sunt spioni KGB in frunte cu Iliescu. Cine raspunde de toate astea? Nu ar merita Iliescu and company acelasi regim care i l au aplicat lui ceasescu? Din 89 doar karma negativa au semanat. Acuma culeg.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate acestea le-a facut soros si brucan din 89' incoace, acestia facand parte din ocula mondiala a carui slugoi sunteti voi iohanisti-sorosisti-penelisti acum. Scrie peste tot pe net acest lucru si mai nou se spune si in tv, asa ca nu mai prostiti voi atata lumea ANONIM 21.16 ai inteles?

      Ștergere
    2. Corect Anonim6 februarie 2017, 23:40!

      Ștergere
  21. Iașul nu a mai protestat azi, lumea s a liniștit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu dezinforma, sorosistule !
      Tocmai acum a dat la RTV si Antena3 ca sint vreo 5000 de oameni la protest in Iasi.

      Traiasca lupta pentru PACE !!!

      Ștergere
  22. Daca toti tinerii isi iau lumea in cap, ca tot nu gasesc de munca ( si cei care au sint acuzati ca s-au dat cu multinationalele, cu Soros, cu dracu, cu lacu ) ce pensie vor mai lua pensionarii care au votat la greu PSD ?
    Pensiile lor sint din platile la bugetul ministerului asigurarilor si protectiei sociale ( sau cum s-o mai numi acum ), facute de angajatori din salariile acelor tineri care muncesc si inca n-au plecat in Canada sau alte tari civilizate care au nevoie de forta de munca. Multi tineri nu s-au casatorit, n-au o casa, masa etc, fiindca salariile sint mici in Romania. Daca pleaca se inchide taraba. De unde vor mai lua pensii cei care urla acum la Cotroceni ???
    In cazul unui razboi, pensionarii sa lupte in linia I ca tinerii n-au ce apara aici in tara.

    Mesaj pt Maria Gheorghiu : Bine ar fi sa-ti cumperi un dictionar in limba rusa !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SOROSIST an22.04 pensionari de acum au cotizat pentru pensia pe care o primesc. Problema este ca voi care vindeti tara si sunteti niste slugi, acum cand PSD-ul face si are un program clar si la obiect pentru tara si popor, veniti voi si nu-l lasati. Dar oare daca tot suntem in UE si avem preturile aliniate la UE n-ar trebui sa fie si salariile si pensiile aliniate la UE? Desigur ca daca ar fi, cei pe care-i slugariti voi care sunteti niste tradatorii de tara, n-ar mai putea sa care din tara ceia ce cara. Asa ca faceti fratilor manifestatii, roman contra roma etc. etc.

      Ștergere
    2. Anonim 6 februarie 2017, 23:48
      Sa va dea atunci acei bani daca mai sint pusi deoparte intr-un cont, nu sa ia de la noi !!!
      Poate acum intelegi ce prostii ai scris ...

      Ștergere
    3. Doamne ca mare ti-i gradina!!!

      Eu am plecat in strainatate, lucrez pt un jurist si castig 2800 euro, sotul e cadru in jandarmerie insa stiti cu ce ramanem la sfarsit de luna? -1400 euro. Datorita banilor pe care ni-i acorda banca, acea "descoperire autorizata" reusim sa supravietuim. Cu un frigider, un televizor, cazanul de apa calda, aragaz pe electricitate si platim 170 euro pe luna. Stii cat costa mancarea saptamanal cu a celor 2 copii mici? aproape 300 euro si mancam mai rau decat in Romania. Aici la asigurari sociale iti opresc pe statul de plata, insa o mare diferenta o scoti din buzunar pt asigurare privata, daca nu o ai platesti si haina de pe tine cand mergi la medic...si lista poate continua! In tara in 2006 castigam 800 de euro si eram bogata aici in Franta murim de foame

      Ștergere
    4. Veniti in tara. O luati de la capat
      Neluta

      Ștergere
  23. Iohannis e mai legitim decat psd-ul vostru. A fost votat de mult mai multi oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis un nemernic.

      Ștergere
    2. iohanis cel mai mare penal care a prostit poporul acesta sincer si sufletist cu LUCRU BINE FACUT asa cum basescu i-a prostit cu SA TRAITI BINE. Cum se cheama asta fratilor? CRUNTA INSELATORIE!!!

      Ștergere
    3. Iohannis a castigat alegerile cu ajutorul voturilor celor din afara tarii, deci sa mearga sa-i conduca pe ei nu pe noi, fara votul lor nu ar fi fost presedinte !.

      Ștergere
  24. Nu cred ca strada poate fi oprita de Presedinte! Atata timp cat PSD nu vrea sa sacrifice pe cei implicati in porcaria pe care au vrut sa o faca, nu se vor opri! De ce este atat de greu sa puna niste ministrii competenti si cinstiti, in care sa putem avea incredere ca la ceas de seara nu o vor comite iar?Nu suntem divizati ci gusturile difera.Unii au gusturi ptr. adevar si dreptate,altii au gusturi ptr. bani si putere !!!!
    România e împărțită la nivel de mentalitate, educație și principii. Unii vor o tara ca afara iar ceilalți din cauza lipsei de informare, a delasarii, a lipsei de speranță sau datorită faptului că pentru ei e bine si așa( că ne descurcăm), nu vor schimbare. Era o vorba :"Nu -i frumos ce e frumos,e frumos ce -mi place mie !"Poate situația ta e ok,poate ai o bază,dar ce se întâmplă este un fenomen unic pe planetă,unic in istorie,asistăm la crearea unei noi mișcări care nu a fost scrisă în nici o carte,cred că este rodul multor acțiuni de-a lungul anilor începând cu mineriadele din 90,toate furturile ce au urmat, sărăcirea și plecarea în străinătate a românilor și culminând cu încrederea la votul din 11 decembrie,urmat la nici două luni de retragere a încrederii. Am acordat an de an încredere clasei politice și unite... așa ne-a trecut viața și totul e gri,și am pierdut timp prețios,timp pe care cei tineri nu vor sa-l mai piardă,sunt informați,vad cum se trăiește afară și vor și ei la fel,nu mai vor minciună, manipulare,vor un TOT.Cred că asta e motorul care i-a unit pe toți,și cred benzina care alimentează acest motor e tocmai indiferenta,minciună,aroganta,manipularea,pe care o afișează Dragnea in aceste zile care în loc să înțeleagă profunzimea fenomenului,merge din greșeală în greșeală,iar în loc să salveze ce se mai poate salva va pierde totul.Daca Dragnea are niste consilieri atat de buni care l-au sfatuit sa-si acorde un mic spatiu de manevra, sa faca smechereste un mic pas inapoi, sa se ascunda putin, asta inseamna ca trebuie lasat in pace???Acum ce vreti, dupa ce ai prins hotul in casa sa ii incredintezi apoi cheile sa aiba grija de casa ta??!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Acum nu mai e vorba de OUG, nici despre Johanis , este despre faptul ca nici un guvern sa nu mai exercite puterea pe ascuns.PSD sa guverneze, daca tot a castigat alegerile, dar nu are voie sa calce in picioare statul de drept.Definiția democrației ,nu dă dreptul să calci în picioare democrația cu ordonanțe de favorizare a infractorului.Problema este ca acest demers al Guvernului a venit in urma unui vot crezand ca odata ce ajung la putere pot face orice si dispretuind pe oricine.Cred ca abuzul unui Guvern, fie si instalat in mod democratic, trebuie sanctionat. Cel mai mare partid din Romania are resursele umane de a furniza alti membri pentru un cabinet nou, care sa aiba macar prezumtia de a nu fi mincinos. Despre asta e vorba zilele acestea. Sute de mii de români cer o Românie cinstită, deschisă, europeană.
    Sute de mii de români cer o altfel de guvernare: onestă, transparentă, numai în slujba cetățenilor.
    Chiar dacă mulți au comentat că punctul de plecare a fost manipularea, nici nu mai contează.. Ce contează este că o întreagă generație a luat contact cu o realitate pe care nu a mai cunoscut-o: UNITATEA și PUTEREA UNITĂȚII.Unitatea și solidaritatea din zilele acestea ne-au reconectat și ne vor ajuta să ne mobilizăm și când va fi mult mai rău, iar momentul acela nu cred că e departe. Pentru că întunericul e mare, iar curățarea nu va fi simplă. Pentru că ceea ce este acum maschează un plan mult mai întunecat.
    Să reținem momentele astea și să nu uităm că avem o datorie față de țara asta, pe care noi ne-am asumat să o plătim și astfel să curățăm drumul pentru înălțarea ei.
    Deși motivul inițial pentru care au ieșit atâția oameni în stradă este "împotriva" a ceva, din ce în ce mai mult începe să se transforme în "pentru" ceva. Este prima oară când, prin atitudine, prin umorul tipic acestui popor inteligent cu karmă grea, prin energia lor, un număr impresionant de oameni transmit ideea că ies în stradă "pentru" ceva, nu "împotriva" ceva. Și nu pentru orice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi copii si tineri sa stiti ca si pe noi ne au manipulat in anii 90 si noi ne am razvratit impotriva parintilor nostri ne am zis ca noi suntem liberali si parintii nostri care erau cu psd ul le spuneam comunisti si tot atunci s a produs o falie intre generatii. Astazi dupa aproape 30 de ani pot spune ca romanii au mai putut respira cat de cat doar in perioadele de administrare psd. Ce pot spune ca reteta de manipulare e in mare aceeasi: ruperea relatiilor dintre generatii, pentru a fi rupte legaturile cu traditiile , cu identitatea care la un moment dat vei simti nevoia sa o aperi; schimbarea valorilor morale vezi libertinaj, pana la legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex; cea mai importanta este desprinderea de adevarata credinta crestina si amestecarea cu alte credinte spirituale asiatice. La inceput nu ne am dat seama , ei au lucrat incet si sigur , noi nu ne am priceput, credinta puternica nu am avut pentru ca era mult subrezita din anii comunismului si apoi valorile morale le am inlocuit cu banul si dorinta de a poseda averi si mariri si faima etc. ACUM DUSMANII TARII AU AJUNS LA CONCLUZIA CA A VENIT MOMENTUL LOVITURII DECISIVE ASUPRA NEAMULUI ROMANESC CEL MAI VECHI DIN EUROPA, CEL MAI INCAPATANAT SI INDARATNIC IN A SE SUPUNE.LOVITURA O DAU PRIN COPIII NOSTRI MAI PUTIN EXPERIMENTATI SI DORITORI DE PROGRES. Va rog din suflet copilasii nostri dragi veniti alaturi de parintii si bunicii vostri, refaceti puntile rupte cu dragoste multa pe care sa o cerem de la Bunul Dumnezeu si de la Maica Domnului sa stearga dusmania dintre noi si sa ne lumineze ce avem de facut ca sa ne aparam impreuna. Si mai trebuie reparata o punte cea care ne leaga pe noi cei vii de azi cu cei care au fost inaintea noastra. Sa stiti ca si ei au trait in cele doua milenii care s au scurs de la cumplita tragedie a caderii Sarmisegetuzei, si ei toti generatii si generatii au trait cu teroarea disparitiei sub asupriri si navavaliri straine, ceea ce simtim noi acum sub o forma rafinata si perfida. Pamantul acestei tari mult incercate este amestecat cu sangele si oasele stramosilor ce si au dat viata generatie dupa generatie pentru ca noi inca se ne aflam impreuna si sa ne numim romani urmasi ,dovediti prin paleogenetica , ai oamenilor din perioada Cucuteni. Numai impreuna vom putea invinge raul ce deja a venit si se manifesta. Raul acesta vrea sa inghita in primul rand tinerii pentru ca ei sunt motorul societatii ei sun vlaga si viitorul. Veniti alaturi de parnti si bunici si haidenti sa cadem impreuna la Domnul nostru Iisus Hristos si la iubita Sa Maica Fecioara Maria si impreuna sa I cerem iertare cu lacrimi de pocainta caci cu totii ne am departat de la calea cea buna si sa L rugam sa ne apere, sa ne indrume si sa ne ocroteasca de lupii fiorosi care vor sa sgasie turma lui Dumnezeu. Voi sunteti puii nostri si va iubim ca pe lumina ochilor si ne dorim ca dragostea si pacea sa domneasca intre noi, prea mult ne am dusmanit si dezbinat facand pe plac dusmanilor haideti cu totii pe calea pe care Domnul a pregatit o acestui popor adica Noul Ierusalim. Va iubim mult mult detot parintii si bunicii vostri si va asteptam acasa

      Ștergere
    2. Anonim 08 48 Comflictul dintre generatii descris de tine este Adevarat numai ca nu are orchestanti ascunsi asa cum tu crezi.Este inerent in Capitalism sa apara comflicte; ca sa intre toti banii la Tine in buzunar, principiu numarul 1 al capitalismului, nu trebuie sa n-ai mama , n-ai tata ?

      Ștergere
  26. Iohanus nu va iesi sa medieze situatia din strada,e prea egoist, prea avid de putere si de huzur si oricum prea nepriceput in a administra o situatie. (si nici nu va explica vreodata de ce unii sunt romanii lui, iar altii, tot din strada, nu sunt romanii lui)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis e prea las ca sa-si prezinte demisia si sa plece, sa lase guvernul sa lucreze, nu sa-i tot haraie si sa profite de cate un incendiu !

      Ștergere
  27. Cititi in Biblie despre legenda Turnului Babel. Credeti ca e gluma acel text? Sa stiti ca oamenii sunt structurati pe etnii, rase, limbi, dialecte, religii, stiluri muzicale, tocmai pentru a se intretine antagonismele. Dumnezeu ne pune in situatii experimentale, situatii de testare, pentru a verifica in ce fel facem noi reglajele ca sa supravietuim si ca sa ne reproducem. Organismele vii au autoreglare si domeniul de studiu al acestui fenomen se numeste cibernetica naturala. Pe toate fiintele exista biocampul care e numit in religie Sfantul Duh. Prin acest biocamp se transmit factori fizici, chimici si informatie. Oamenii sunt cobai intr-un experiment de cibernetica naturala. De aceea nu ne intelegem intre noi decat uneori si de aceea apar confruntari periodic. Anticii ziceau bine:
    -Faptele oamenilor le decid zeii!

    RăspundețiȘtergere
  28. Coacaza 22 04: pensiile sant banii opriti de stat de-a lungul vietii pensionarilor, banii lor si nu un favor.
    Cu alte cuvinte, nu ca tine caruia daca ti-as da un imlrumut, ai considera cand mi-i restitui ca imi faci un avantaj nicidecum ca imi restitui proprii mei bani.
    Asadar, odata ce pe ,,coacaza'' aici de fata, il putem considera un trend actual al lumii ,, civilizate'' iar nu o anomalie care trebuie operata va intreb : de ce al 5-lea element, din filmul cu acelasi nume, ar simti cea mai mica nevoie sa opreasca ceea ce urmeaza, vorba lui colegul, Urgia ????
    Dna Maria, nu considdrati acest comentariu jignitor ci mai degraba constatator:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 6 februarie 2017, 23:16
      Coacaza esti tu si am sa-ti explic de ce: sa va dea atunci acei bani daca mai sint pusi deoparte intr-un cont, nu sa ia de la noi !!!
      Poate acum intelegi ce prostii ai scris ...

      Ștergere
    2. Anonim 6 februarie 2017, 23:16
      Doamna Maria, dupa ce ca acest sorosist jigneste, nici nu gindeste !!!
      Acei bani de care vorbeste tovarasu' au fost dati pensionarilor din vremea in care el muncea. Acum el primeste pensie din banii cotizati de cei care muncesc acum. Daca acestia o pun de o greva generala, individu' moare de foame, sau daca cei care trudesc acum pleaca afara, el iar face foamea. Nu pica bani din cer.
      Daca Soros ti-a dat bani sa-ti cumperi un calculator si sa postezi aici, ar fi fost bine sa-ti fi dat si putina minte ca sa intelegi cum functioneaza sistemul de pensii.

      Traiasca lupta pentru pace !

      Ștergere
    3. inca un lucru daca imi permite-ti
      daca vrei deasemenea sa nu mori de foame la pensie asa cum se intampla astazi chiar daca saracii au tras o viata, contribui de asemenea in fiecare luna la un sistem de pensii privat ca sa te asiguri bine...poti trece copilul sa profite daca se intampla ceva

      Ștergere
    4. Pensia ... a facut de mult picioare ... de cand au unificat Fondul de pensii cu Bugetul de stat ... 1998-1999 ... Radu Vasile a fost tartorul ... am scapat de faliment cu Isarescu (2000) ....
      Pe atunci nu ati stiut sa protestati ... acum este prea tarziu ... mancati pensie din viitorul urmasiilor vostri ...

      http://www.huhurez.com/2016/02/cum-nationalizat-guvernul-cdr-fondul.html

      http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_125515/Ce-reprezinta-contributia-pentru-pensia-suplimentara.html

      http://www.cotidianul.ro/parazitii-politici-ai-fondului-national-de-pensii-il-decimeaza-in-fiecare-zi-272632/

      Ștergere
  29. Traiasca Republica Socialista Romania!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai jos că bați câmpii.Dacă totuși vrei neapărat comunism mergi în Coreea de Nord și o să vezi cu ce se mănâncă.Frig foame frică cam asta oferă socialismul.
      Dar fiecare are dreptul încă la opinie.Nu se știe încă până când.
      http://www.academiacatavencu.info/actualitate/noi-vrem-schimbare--ei-ne-dau-sfidare-40797

      Ștergere
    2. Stii cum spui tu acum,08 46:
      ca oricine are de ales , dpdv sexual, intre a merge cu femei sau a merge cu barbati.Gresit, se mai poarta si monahismul, intelegi ?
      Te-a invatat degeaba Isus sa nu te iei dupa aparente, sa cauti armonia,iar nu extremele care pot duce la droguri , la mari nedreptati, exact cum imi faci mie acuma.

      Ștergere
  30. injuraturi,jigniri si amenintari cu moartea.astia sunt indivizii(ca oameni nu sunt) pentru care Johannis a iesit in strada sa-i sustina si sa-si arate adeziunea la faptele lor. asta este presedintele nostru.un las care si acum se ascunde.nu este in stare sa rezolve aceasta problema delicata.nu pot sa cred ca avem un asemenea presedinte iresponsabil.sunt din cluj.aici,oamenilor care au votat PSD le este frica sa iasa in strada.poate pana la urma se vor mobiliza.pasnic,sa ceara respectarea votului.

    RăspundețiȘtergere
  31. DUMNEZEU NE VA DA CE MERITAM DACA NU SUNTEM UNITI CA NEAM SI CREDINTA ASADAR SA NU NE HULIM TARA CA-L HULIM PE DUMNEZEU CARE NE-A DAT-O NIMIC BUN NU IESE DIN URA SI MINCIUNA

    RăspundețiȘtergere
  32. Ocultii vor sange, de obicei in martie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moni, da', de unde stii tu, papusa, ca "de obicei" (!!!) in...martie? Just curious !
      Te-au sunat sau ti-au dat mesaj pe facebook "ocultii" astia ??
      Nu spune ca ocultii astia "este" VAMPIRI si vin sa se alimenteze de la romanii lui Dracula...

      Nu, pe bune, dar vrem sa stim si noi, astia mai neinformati, de unde iti vin tie...emanatiile astea interesante. Bine, eu banuiesc, dar...

      Ștergere
  33. http://www.stiripesurse.ro/mesaj-de-la-bruxelles-dupa-evenimentele-din-romania-grindeanu-a-avut-o-atitudine-responsabila_1178153.html

    RăspundețiȘtergere
  34. Si inca ceva, traiasca ! si tradatorii care n-au curaj sa recunoasca ca si-au vandut sau parasit Conducatorul crezand ca fac un lucru bun.Ura ! Nazdravie !( dar puteti dormi noaptea ?) Imi pare rau de duritate , da m-ati enervat si viata e o jungla, de aceea va anunt toate astea ca sa va dau sansa sa intelegeti ce a-ti facut, astfel sa nu fiu nevoit sa va mai si pedepsesc, bietii de voi... Pentru mine, Republica Socialista Romania este singura autoritate legala pe pamant romanesc.
    TRAIASCA REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. marie, aceasta postare de ce nu o mediatizezi? Tu inciti la ura si violenta. Inceteaza. Lasa protestatarii in pace, ca se linistesc ei. Ai fost in Piata Universitatii in 1990? Bineinteles ca nu, altfel nu mai iubeai atat de mult psd-ul si aparai penalii.Tu nu il slujesti pe Dumnezeu ci pe cel rau.

      Ștergere
    2. Ramona sau clona ei, ati iesit din spital ?
      Bilet de voie v-au dat sau au plecat pe furis ?!

      Ștergere
  35. 00:36, mie nu mi se cuvine vreun ban deoarece stiind ce natii de nesimtiti or sa apara p-aici, tara vanduta, predata, n-am cotizat nici macar cu un shekel,; nu de alta,macar ca sa n-ajung vreun manuitor de ciocan, cum v-am mai spus, cred !A-ti auzit de Vlad Tepes-Dracula ca tot e la moda acum ? Ala n-a fost persoana, e o stare de spirit, aparuta ca sa va vina de cap( au si prietenii vostri, mericanii, se numesc coioti! Mercedesk, trage fa !

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu e de mirare ca iese lumea in strada in conditiile in care tinerii sunt manipulati sa creada ca, ei sunt cei ale caror venituri sunt mici din cauza faptului ca intretin si sistemul public de pensii . Urata manipulare, pai nu din impozitele noastre sunt si banii pentru panselute si borduri ,pensiile,,nesimtite" ale celot ce nu au contribuit cu un leu la sistemul de pensii, bugetul presedintelui, al serviciilor etc
    Dar peste aceste cheltuieli se trece foarte usor cu vederea, precum s-a trecut cu vederea modificatile facute de tehnocrati la CP. Devenim foarte drastici si privim lucrurile dintr-un unghi total nepotrivit ca si popor. Nu mai este unitate in aceste conditii , nu mai este intelegere,nu mai este compasiune .Doar ura.....multa ura ,incitare la violenta,principii calcate in picioare . Lupta dintre David si Goliat . Vrem o ,, tara ca afara", e sloganul cu care au fost manipulati tinerii ,,frumosi si liberi ",dar acest lucru nu se face de la sine .Noi trebuie sa ne pastram in primul rand valorile, traditiile ,credinta ,dragostea de neam si de pamantul stramosesc ,care ,a fost aparat de bunii si strabunii nostrii cu pretul vietii si udat cu sangele lor . Unde vedem ,,afara" petrecanduse astfel de lucruri ? Cum poti trai bine cand industria si agricutura ta a fost desfiintata ,cand exportam materie prima bruta la greu. ? Nimic de zis au aparut multe facultati care ne-au adus sansa de a intra in posesia unei diplome, si gata, peste cativa ani ,specialisti cu acte in regula,umflati in pene ca vorba aia....avem studii , nu ne comparam cu parintii nostrii care au ramas mult in urma ...Ce munca? Aceasta este pentru tractoare . Ma intreb cum vad tinerii ,pachetele de asistenta socila daca le-a fost indusa ideea ca pensionarii sunt tot un fel de asistati social ? Se gandesc oare care este mecanismul de transformare a unui om in asistat aocial ? Sa luam ca si exemplu sistemul de sanstate..
    Platim cotizatie an de an, avem faimosul card de sanatate,care nu insumeaza nimic din banii pe care ii platim (eu,tu,el,ea). Dar astazi sunt tanar si nu am nevoie de servicii medicale .Timpul trece peste noi ,am ramas poate fara servici ,poate am suferit un accident de munca (si nu numai),poate am ajuns la vsrsta pensionarii ,si acum sunt aruncat afara. Dupa o viata de munca, plina de suisuri si coborasuri, sunt umilit, tradat ,marginalizat de cei care ar trebui nu sa ma iubesca neaparat ,dar, sa nu ma ignore, sa nu ma jigneasca ,sa ma lase doar cu problemele pe care deja le am fara a ma determina sa accept si altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 08 18, in sfarsit dupa peste un an pe acest blog, am gasit un om care intr-adevar stie ce spune ! Va rog daca se poate,sa va punneti la postari un pseudonim pt. ca eu sa va pot consulta in luarea anumitor decizii ! Astept raspuns LA

      Ștergere
    2. Si mulți din acesti tineri au facut scoala pe banii părinților.pe pensiile bunicilor.Si acum ii fac babe .mosi .dar se luptă ca niste sacali pentru agoniseala lor de o viață. înțelepciunea parintintilor .""daca eu am duso rău agonisesc atâtea sa o duca ei (copii) mai bine. Si ce vedem ura,nerespect,injosire. Si daca ar putea sa ii vadă si morți.siiiiiiii voi ajungeți bătrâni. dar mai întâi rugativa pentru înțelepciune si dragoste. niculina.

      Ștergere
  37. Am mai spus si o sustin in continuare: Iohannis este doar un pion mutat in functie de interesele externe,nu va misca un deget pt tara asta! Iar pentru cei care blameaza inflacarat PSD-ul nu as avea decat o singura intrebare: daca pleaca ei pe cine ati propune in loc,distinsi conationali? Ca de "binecuvantarile" guvernului tehnocrat nu se pune problema decat daca promovati masochismul!! As vrea sa citesc despre o alternativa de partid al carui program de guvernare sa ma determine sa rasuflu usurata ca s-a terminat cu hotiile in tara asta! S.M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9.05

      Nu exista ,,alternativa de partid ''. Toti s-au perindat succesiv , unii sarind dintr-o barca in alta , au fost ca jocul alba-neagra , un smen politic de fiecare data . Doar asimilarea de catre alte popoare va schimba mentalitatea romaneasca , caci despre ea e vorba , doar daca aici vor venii altii . Trist , dar asa este .
      Resursa umana romaneasca este Kaput . Adios nationalism , cultura, identitate ! Vrem -nu vrem avem nevoie de o amestecatura a raselor pentru ca ce este in prezent , este drojdia , cei mai buni , harnici, capabili cu simtul raspunderii sau chiar al ridicolului s-au salvat plecand in afara . Cine a ramas nu poate constitui o forta in a schimba ceva . Suntem minoritari in fata atator servicii care manipuleaza si a celor mincinosi rascumparati tot de altii sa fure, sa agite , sa creeze diversiune .
      Romania in prezent este in anarhie .

      Ștergere
  38. Instigatorul si Dezbinatorul vorbeste azi la ora 12 in Parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A iesit si a fost jenant. a avut un discurs care-l descalifica, total, din functia de presedinte al romanilor.

      Ștergere
    2. Sa mearga naibii. Marlanul antiroman.

      Ștergere
    3. Mai multe nu stie antiromanul Iohannis decat sa linga si sa faca interesele straine. Da-ti demisia Iohannis. Da dovada de intelepciune macar acum.

      Ștergere
    4. Sorosistilor, vreti destabilizare ?

      Ștergere
  39. Nu va mai certati,pensiile sint bani din petrol, gaze ,paduri,care ar trebui folositi la investitii nu in pensi pentru un sistem falimentar si falimentat declarat oficial de la tribuna parlamentului de presedintele anterior ,inclusiv banii dati pentru pensii.Ar trebui nu cei ce au dus la dezastru si nu au contribuit la sistemul de pensi si iau fiecare pensiile a mii de romani,sa fie o singura pensie unica si egala de stat ca in America.Doar asa ar fi egalitatea visata si de comunisti si de capitalisti.ASA ar fi toti multumiti si ar avea si cei ce au dus greul in comunism care au pensii minime acum un trai egal cu criminalii comunismului care acum sint toti profitori.

    RăspundețiȘtergere
  40. Anonim 23.03 ia puneți mintea la calcule.Grindeanu are o lună de cînd e premier,cum e posibil ca pe mandatul lui să se fi tăiat pădurile,și alte furăciuni? Ai un creier punel la treabă dacă vrei să transmiți un mesaj pertinent.Ce zici de iohanis care e cumătru cu prietenul patronului austriac care rade pădurile și deșertifică România? Acolo dă cu bîta anonime că iohanis e CRIMINALUL pădurilor noastre nu Grindeanu,el este cel ce nu a promulgat legea care punea pădurile sub protecție.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi inregistrat in cartea recordurilor . La o luna de la intrarea in functie a reusit sa scoata oamenii in strada cu doar o semnatura si aprobarea unei legi care ii favorizeaza pe penali Si curios este faptul ca se aude de faptele bune care le-a facut in Timisoara Pare a fi un om care este alaturi de oameni Sa nu uitam ca a fost si ministru de comunicati in timpul lui Poanta Fiecare cu parerea lui Pare a fi un om manipulat si romania nu poate permiti erori Suntem de rasul lumii A gresit sa-si asume raspunderea ca experienta nu-i lipseste si ce a facut cu aprobarea legii a instigat lumea care ii satula de hoti

      Ștergere
  41. Am muncit 40 de ani pînă la epuizare 8,12,16,8 cu 8 ore.Din salariul meu mi se lua impozit și contribuția pt pensionarii de atunci. 40 de ani am ținut ,,în spate,, pensionari,de ce credți voi ăștia de acum că ne țineți voi în spate? Și voi cînd vă vor ajunge anii bătrîneții tot la fel veți fi plătiți din contribuția acelor salariați tineri. Și sper ca și voi să suportați jignirile pe care ni le oferiți voi nouă acum.Atît de ignoranți sunteți că nici măcar nu știți cum fucționează sistemul de pensii.Și asta se întîmplă cu o parte din voi cei tineri care nu munciți,cei care muncesc știu foarte bine că acea contribuție oprită pe statul de plată este pt viitoarea lor pensie la bătrînețe.Generațiile de la 1930-1989 au muncit sub regim comunist și au ridicat,modernizat țara cu muncă de salahor iar voi împroșcați cu noroi aceste generații acuzînd că îi țineți voi pe banii voștrii.Va veni și vremea judecății voastre cînd tinerii voștrii vă vor scoate ochii că ați stat delăsători în case,cluburi,discoteci,crîșme în loc să vegheați să nu se distrugă țara de partidele politice de după 89.De ce nu ați fost atît de vehemenți 26 de ani cînd vedeați că totul se duce de rîpă?Noi am modernizat țara industrializînd-o era o țară agrară voi de ce nu ați păstrat-o așa? La referendumul cu intrarea noastră în UE toți ăștia tineri ați vrut asta nu ați ascultat de bătrîni cînd spuneau că nu e bine așa ceva pt noi.Ce vă plîngeți acum? VOI veți fi muritorii de foame la bătrînețe nu noi pt că noi vom fi trecuți de pragul cel mare în nemurire cînd va veni vremea aceia.De la noi ați avut păduri și aer curat datorită lor,copilașii voștrii ce au sau vor avea dacă nu protestați pt oprirea firmei austriece care taie pădurile la ras,firmă cocoloșită de iohanisul vostru? TREZIȚI-VĂ LA ADEVĂRATA REALITATE și la adevăratele urgențe cu partidele politice vă puteți război prin delegați din rîndul protestatarilor tineri inteligenți care cunosc jocurile politice, dar acum dați jos MAFIA justițiară asta ne vinde pe nimic în frunte cu iohanis. TINERI SALVAȚI ROMÂNIA DE TRĂDĂTORII DIN SPATELE ,,CORTINEI,,!DESCHIDEȚI OCHII ȘI VEDEȚI ADEVĂRUL CEL ADEVĂRAT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar intelege acesti tineri pentru ce sa strige in piața victoriei ar fi ceva .dar ei strigă pentru burtosii care dorm in parlament (ghitu ) cu salariu de 195 mii lei pe lună. Si balbaiitiii din USR .tot cu aceiasi bani.mai copii strigati ma ca apa sa fie a țării. Nu firmelor straine. (ca noi daca am vinde decat apa si am fi foarte bogati) ce sa mai zic înțelepciune sa va dea Bunul Dumnezeu. niculina

      Ștergere
    2. Inca sunt departe de pragul pensionarii dar, culmea, va dau dreptate, pana la un punct. Cei care ne-au taiat padurile si ne-au vandut tara asta frumoasa, nu sunt "iohanistii" ci tocmai cei pe care-i iubiti si adulati atat de mult, PSD. Poate ati aflat, daca nu, mai cititi, ca tocmai dl Ion Iliescu i-a oferit ordinul de cavaler dlui austriac care acum batjocoreste padurile noastre, si asta cand? Tocmai pe vremea dlui Adrian Nastase, primul nostru prim ministru penal. Stiu, adevarul doare, insa acesta este. Si eu am luptat din 1989 (cand eram student) si incercam sa scot in evidenta abuzurile acestui FSN si pensionarii de la acea vreme, din care multi sunt plecati acum dintre noi, m-au facut in toate felurile. Sunt impotriva minciunii, dar si a urii nemarginite care se asterne acum (din nou) in societatea noastra. Din nou, societatea noastra intra in umbra si sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa dea minte tuturor celor care urasc, pentru ca iubirea este cea care trebuie sa ne calauzeasca in aceste momente si nu ura. Si sper ca iubirea de cel apropiat sa ne dea puterea de a intelege ca hotia in tara asta este cea care ne-a tras inapoi. Sper ca oamenii sa se intoarca cu fata spre Dumnezeu si sa-I inteleaga iubirea nemarginita.

      Ștergere
    3. Bravo , așa este ....👏👏👏👏👏👍👍👍👌👌👌👌👌

      Ștergere
  42. Iohannis trebuie suspendat pentru ca nu a fost de acord cu musulmanca pe post de PM si i-a oprit pe hoti sa fure pana in 200 000 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12 20, cand ma gandesc ca eu l-am invatat pe asta sa dea in numire...asa merit, sa fiu nevoit sa-ti aprob comentariul, n-am incotro.
      Dar a fost perfid, n-a facut decat jumate din ce l-am invatat, decat s-a folosit in folos propriu ! SE POATE REPARA, nu-i problema.

      Ștergere
  43. Ar fi bine sa citeasca Domnul Yohannis aceste cuvinte intelepte si sa le puna in practica. .Dumnezeu sa ajute Romania.

    RăspundețiȘtergere
  44. Draga doamna Maria,strigati degeaba la acest personaj fiindca nu va auzi!Stiti de ce! Fiindca face parte dintre cei care au Constiinta intemnitata! Vi se pare cunoscuta aceasta situatie in care multi dintre noi spunem o gramada de lucruri doar ,doar semenii nostrii se vor trezi si elibera,dar se incapataneaza sa refuze orice mana de ajutor?
    Poate cineva intelege ceva de aici!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  45. Tocmai s-a anuntat ca 500 militari americani ( plus tehnica aferenta, inclusiv tancuri ) vor fi relocati in Romania.
    S-au prins americanii ca guvernul PSD e prorus si-au trimis intariri.

    Nu misca bolsevicii in front ! ... s-a aprobat si tortura in SUA

    RăspundețiȘtergere
  46. Probabil neamtu a baut inainte de a vorbi astazi ceva din Wiskiul sau cu care e obijnuit sa faca economii de si-a cumparat casele.

    RăspundețiȘtergere
  47. Domnule marian 9,18 cata dreptate aveti si ce repede se uita istoria si pana nu ne invatam lectia santem fortati sa o repetam iar si iar cat de repede au uitat oamenii ce a facut fsn actual psd fondator fiind tatucu iliescu oare cum nu sesizeaza dispretul presedintelui partidului pentru multime treceti repede peste cuvinte spuse cu talc si iata o afirmatie a unui politician perindat pe la putere de 20 de ani"oamenii ce sant oamenii reprezinta pe cineva"cine a urmarit atent isi va da seama cine este asadar treziti-va romani simtiti si iubiti cu inima nu cu mintea,drum drept si multa lumina

    RăspundețiȘtergere
  48. BUNA DRAGI ROMANI!noi suntem un popor crestin.nu prin ura si violenta se rezolva problemele.sa ne gandim ce urmare poate avea o violenta.te razbuni in cateva secunde si apoi ce vei suporta?...cu mullta dragoste' rabdare si intelegere putem trece peste aceste incercari care vin din partea dusmanilor nostri.tara noastra e bogata si toti trag ea.ce ar spune stefan voda sau mihai viteazul care a platit cu capul pt unirea noastra???sa stiti ca actualul guvern si-au propus sa faca bine pt noi toti.dar tb lasati sa lucreze daca au fost alesi.si sa vedem ce fac.in schimb dl iohannis e plin de ura si razbunare,pt ca au fost opriti de la dedesupturile facute de guvernul lui basescu si tehnocrat.cate facilitati au facut tehnocratii si cum a inceput acest guvern !!! tb sa lase din orgoliu si din mandrie fiecare sa se gandeasca la noi toti.DOAMNE FERESTE de un razboi din afara.stau si "pandesc prada"ce facem?doar atunci ne unim?poate e tarziu. dar sa stiti dragilor ca cine seamana vant aduna furtuna.HAIDE-TI SA NE RUGAM PT LINISTE PACE SI INTELEGERE.Doamna Maria va multumesc pt toate mesajele care le postati le citesc cu mult drag si cred in ele cu tot sufletul pt ca AM FOST AJUTATA DE BUNUL D-ZEU SI MAICUTA DOMNULUI DE ATATEA ORI.multa rabdare si nu va suparati ca totdeauna binele va invinge cat de tarziu.cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  49. 9,18 Iliescu nu numai ca i-a dat medalie dar atunci cind FSN-ul de Sibiu in frunte cu Cindrea a vrut sa-i puna neamtului piciorul in prag pentru hotiile lui, tot Iliescu a fost cel care s-a opus si i-a luat apararea.Deci intr-un fel Iohanis ii datoreaza ascensiunea continua tot lui Iliescu.Primi care au vrut sa-l duca la guvernare au fost tot PSD-ul cu PNL-ul reuniti atunci in USL.,iar Iohanis abia astepta sa fie bagat in seama de PSD dar el nu are mama nu are tata doar interese proprii.Nu vedeti ce ris de 'curva' are.

    RăspundețiȘtergere