vineri, 17 februarie 2017

TRANSILVANIA RUPTĂ DE ROMÂNIA ! BOMBE SI FOC ÎN ROMÂNIA ,SI-N JURUL ROMÂNIEI !


                                       ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


Image result for harta romaniei pe regiuni..

17  Februarie 2017,ora 3,47 zori de zi !

Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zoti, m-au trezit zgomote de explozii in lanţ.
Vedeam dragii mei, cum HARTA ROMÂNIEI era cuprinsa într-un cerc de foc (conturul ei de foc ),după care în centrul Romaniei, în Sud-Est si-n Sud, explodau una după alta multe bombe. Parca ar fi fost un teren minat.
La un moment dat o fortă nevazuta smulge din inima HARTII ROMANIEI sfinte,toata Transilvania si chiar mai jos de Transilvania.
HARTA  ROMÂNIEI,rămânând ciopârţită.
                             
                                 

                                            Image result for harta romaniei pe regiuni.

Dragii mei, după alte bombardamente în inima României,o mâna pe care o vedeam, alipeste din nou ceea ce se furase cu forţa la început.
Bucata alipita era inconjurată de foc rosu, semn că victoria se obtinuse tot prin luptă.
HARTA  ROMÂNIEI era din nou intreaga,dar după multe bombardamente,si după mult foc in centura HARTII  ROMÂNIEI.
Sa ne rugam dragilor la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA DOMNULUI,ca sa fim sanatosi si sa putem sa ne apăram Ţara si Neamul romanesc ,Credinta si Datinile, Portul si Obiceiurile chiar cu pretul vietii noastre.
                                      Cu dragoste ,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


84 de comentarii:

  1. Profetie cutremuratoare a Parintelui Arsenie Boca: „Romania va fi INCONJURATA DE FLACARI!”
    Se leaga, din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa fie cu noi si sa ne pazeasca pe noi si copiii nostrii.

      Ștergere
    2. Alin Samson ,de ce nu scri toata profetia :)
      „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.
      Asa suna intreaga profetie,ROMANIA VA FI PROTEJATA DE UN SCUT ENERGETIC (FLACARI ) SI MULTI VOR DORI SA SE INTOARCA DAR NU VOR MAI REUSI SA INTRE IN ROMANIA .
      Bai, ce va place sa dramatizati si sa bagati frica in bietii nestiitori.

      Ștergere
    3. Doar am copiat un titlu, am vrut sa postez repede sa fie printre primele comentairii, de asta, fara alt motiv. Mai spunea Parintele si ca ne vor ocupa 3 tari: Ungaria, Rusia si Bulgaria... ca sa fie complet.

      Ștergere
    4. Nu bagă nimeni frica în oameni,dar dacă se va întîmpla ceva din profețiile Părintelui Arsenie se va întîmpla tot din vina românilor pentru că o mare parte și-au trădat țara.Așa că îi sfătuiesc pe cei care au plecat și acum denigrează Romănia să rămînă acolo că nu avem nevoie de ei aici.Cei din diaspora au ieșit în stradă să dărîme guvernul fără să știe ce se întîmplă cu adevărat aici și ce se urmărește.Să le fie rușine că au făcut pact cu diavolul și și-au trădat țara.DS

      Ștergere
    5. Vedetiva de treaba,armata americane face exercitii si aplicatiide aceea ,eeei,Duhul Sf.....cititibiblia si veti vedea cum cobora Duhul Sf. si vorbeaintradevar profetilor Isaia,Ieremia,Moise,David,Daniele etc.profetii clare,coerente.

      Ștergere
    6. Toxica mai esti, DS. Tu oi fi curata ca lacrima daca iti alungi fratii. Denigratoare esti tu cand numesti tradatori pe toti cei care nu tin cu psd-ul tau.

      Ștergere
  2. Stiu ca nu ma credeti dar asa va fi cum a spus parintele arsene boca ca
    Romania va fi inconjurata de flacari si intradevar ce spune doamna maria mai devreme sau mai tirziu se adevereste

    RăspundețiȘtergere
  3. In Bucuresti in jur de ora 2 trei avioane brazdau cerul orasului in lung si in lat ca o plasa si lasau niste dare alburii iar in aer se simtea un mirod de chimicale si parca aveai senzatia de ceata discreta in conditiile cerului senin. Nu e deloc in regula parca se pregateste ceva.. Doamne apara ne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acele dare se numesc CHEMTRAILS numite și dârele morții. Ca știi și voi, citi despre asta. InformatI va în continuu Ca sa putem lupta împotriva celor care vor sa îngenuncheze și distrugă acest popor și aceasta tara.

      Ștergere
    2. orasul e oricum poluat.
      darele sunt vizibile functie de temperature aerului la care zboara avioanele, poate si de umiditate.
      politicienii si masonii nostri patrioti, nu sunt atat de prosti ca sa incurajeze chemtrails, pentru ca si nasurile lor respira acelasi aer. ma indoiesc ca s-ar lasa in seama unor antidoturi. ar trebui sa le ia toate familiile lor.... cam dificil...

      Ștergere
    3. Azi am vazut sute de avioane care imprastiau prafuri pe cer intr-o parte si alta s-a albit tot.Nici razele soarelui nu se mai vedeau clar si inainte era cerul foarte senin,dar cand au inceput avioanele s-a incetosat tot cerul.Le-am urmarit toata ziua totul era apocaliptic.Nu stiu ce ascund dar ascund ceva soarele a fost azi mai stralucitor ca in alte zile.

      Ștergere
    4. Înseamnă că nu ai citit despre chestiile, pozele sunt identice și miros de chimicale. Culcat va pe o ureche ca o sa vedeți boli de care nu ști auzit și fără tratamente cu efect doar bani în farmacii. Manifestări aiurea în loc să ieșiți pentru lucruri cu adevărat importante. Ne vor împărți și tara de vândut au vândut o de mult, când va veni trezi veri fi deja în fundul gol și fără puterea de a mai schimba ceva.

      Ștergere
    5. Asta am vazut si eu astazi! Erau multe dare din acelea...

      Ștergere
    6. Asta am vazut si eu astazi! Erau multe dare din acelea...

      Ștergere
    7. Mihaela ai perfectă dreptate dîrele lăsate pe cer se numesc chemtrails și sunt foarte periculoase pentru sănătatea umană și pentru natură.Tocmai din acest motiv sunt din ce în ce mai multe cazuri de cancer,chiar și la copii.După cum se vede oamenii ies în stradă pentru tîmpenii,nu pentru lucruri grave,tocmai de aceea nu e de mirare că am ajuns aici.DS

      Ștergere
  4. Mai bine sa ne rugăm toți, sa nu se întâmple așa ceva niciodată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,cu totii trebuie sa ne rugam pt nou si tara noastra.

      Ștergere
  5. Noi ne certam intre noi si strainii stau ca lupii la panda.Sa ne rugam pentru romani si tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu stie ce are de facut. Doamne iarta'ne. :'(

    RăspundețiȘtergere
  7. Ei...atunci să-i vedem la luptă pe Tinerii frumoși și liberi dependenși de facebook...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai bine sa te vedem pe tine la lupta ce zici? Nu vrei sa mori degeaba pentru stapanii astia ca sa nu ii ai pe altii stapani?

      Ștergere
  8. Doamna Maria de ce suntem așa de încercați? Eu trăiesc in Transilvania,tatăl este de aici iar mama a fost din Bălți,ma doare sufletul când vad ațâța durere,ațâța umilință,neputință,foamete,frigul societății corupte brăzdează corpul,oricum avem maici,avem sfinti,avem strămoși,ei nu ne mai pot ajuta cu nimic?!de ce poporul asta muși mai revine.Doamne noi de ce nu am fost ca celelalte state.Ațâța bine au,salarii mari,concedii făcute,liniște ce mai buiecie mare,aceste fiind Germania,Austria,Franța,Italia.Si toate aceste state in trecut au cotropit,ausubjugat,au făcut holocaust,au avut di despăgubiri!Noi romanii chiar așa rei suntem.Oricum noi întotdeauna am avut biserici,orânduială lor a rămas aceiași,tradițiile poate la oraș sau mai schimbat,dar oricum,oricum,pana când!.Am ajuns sa cred ca Oricum am amanat confruntările dintre tabere tot acolo se va ajunge.Am sperat ca vine Ponta,ca o sa spună tot ce știe!Dragnea si guvernul vor pune piciorul in prag.Si noi in casa,tinerii sunt cu alții.Ada nu se mai poate.Dvs ce parete aveți ce se poate face.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa știți ca de șuvoiul lacrimilor care curgeau pe fata nu am mai verificat daca am scris corect.Dar sunt afectata.Am trăit in cada cu poveștile deportărilor,cu toate urmările si greutățile astea!.Va sărut dulce!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa știți ca de șuvoiul lacrimilor care curgeau pe fata nu am mai verificat daca am scris corect.Dar sunt afectata.Am trait in casa cu poveștile deportărilor,cu toate urmările si greutățile astea!.Va sărut dulce!

    RăspundețiȘtergere
  11. PARINTELE ARSENIE BOCA A PREZIS CA IN ZIUA CARE SE VA APROBA CASATORIA INTRE PERS DE ACELASI GEN ROMANIA VA FI OCUPATA IMEDIAT IN NOAPTEA URMATOARE DE 3 TARI RUSI UNGARIARIA BULGARIA.REMUS CERNEA A INAINTAT IN PARLAMENT PROPUNEREA DE CASATORIE ,DECI SUNTEM APROAPE DE CATASTROFA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primavara se va aproba casatoriile gay.Aprilie-mai.credeti ca atunci vom fii ocupati ? ma indoiesc.

      Ștergere
    2. Dragnea a promis referendum impotriva acestor nemernicii de casatori gay. Sa mergem cu toti sa votam pentru familia formata din barbat si femeie.

      Ștergere
    3. Sfântul Sinod a aprobat organizarea, la nivel naţional, a Marşului pentru viaţă 2017 - „Ajută mama şi copilul. Ei depind de tine”. Marşul va avea loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, 25 martie 2017 (sărbătoarea Bunei Vestiri).

      „Prin acest eveniment se mărturisesc, la nivelul tuturor eparhiilor Patriarhiei Române, valorile familiei creştine tradiţionale”, arată Patriarhia.
      Sfântul Sinod a aprobat organizarea, la nivel naţional, a Marşului pentru viaţă 2017 - „Ajută mama şi copilul. Ei depind de tine”. Marşul va avea loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, 25 martie 2017 (sărbătoarea Bunei Vestiri).

      Ștergere
    4. Nu cred că va avea curaj cineva să aprobe țn Parlament această mizerie plus că majoritatea populației nu va vota o astfel de porcărie .

      Ștergere
    5. Daca nu mai face ordonanta :) ,mai dureaza.Legile in folosul lor le urgenteaza ,speram sa nu fie gay prin pguvern sau parlament :)) .Asa mai trec niste ani pana sa ne ocupa 3 tari :).

      Ștergere
  12. Majoritatea romanilor accepta hotia, eu cred ca karma Romaniei a devenit neagra si urmează zile groanice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acceptă hoția sau...abuzurile făcute de DNA, procurori, judecători care destrug destine, familii pt interesele lor proprii sau ale altora...asctea le vor plăti toți...pt că orice nedreptate se plătește, nu?...și ai n-ai chef plătești...

      Ștergere
    2. Iar hitleristu' spune JOS MANA DE PE DNA ca doar il apara cu casele falsificate. Stiti cum este, HOTU STRIGA HOTU...

      Ștergere
    3. Poate asa ne purificam...durerea mu e întâmplătoare. Are și ea un rol.

      Ștergere
  13. Să ne rugăm fiecare măcar Tatăl nostru suntem atitea milioane de oameni în țară si atitea milioane de Tatăl nostru se vor ridica la cer.Dumnezeu ne va auzi rugăciunea.Va respect pe toți comentatorii acestui Blog si special pe Doamna Maria .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai ca rugaciunea ar trebui sa vina din suflet!Eu sant foarte ingrijorata pentru mine,rugaciunea nu vine din suflet,oricat m-as stradui! Ajutati-ma va rog,va rog!Maria H

      Ștergere
  14. Dragilor mei, situația în lume este din ce în ce mai grea. Războiul bate la usa, iar noi trăim în păcate și fărădelegi mai rău decât pe timpul SODOMEI si GOMOREI. ISUS, intr-o profetie spune ca: mai ușor va fi SODOMEI si GOMOREI în ziua judecății decât secolului acestuia.Intr-o alta profetie Maica Domnului spune: rugati-va ca să nu se unească Rusia cu China, ca atunci va fi jale, chin și durere în Europa inclusiv în ROMÂNIA. De aceea va îndemn rugati-va,rugati-va până nu este prea târziu.Diavolul a început cernerea cea mare.Inainte ca ROMANIA sa devina Noul Ierusalim vor fi multe evenimente iar Maica Domnului își va curata gradina sa de buruieni.Dupa cum decurg lucrurile la ora actuală în ROMÂNIA se întrevede adevărata revoluție. Sa ne ferească bunul Dumnezeu de așa ceva pentru că, vor muri foarte multe persoane nevinovate. Nu vreau să sperii pe nimeni ci din contră, sa ne rugam ca MAICA DOMNULUI să-și pună mila pentru copiii sai în fața lui DUMNEZEU sa ocrotească tara aceasta ROMÂNIA. UNGARIA vrea cu orice preț TRANSILVANIA, vizitele foarte dese a lui ORBAN în Ardeal spune foarte multe, (vizite neoficiale). SOROS satanistul vrea să facă la noi ce a făcut în fosta IUGOSLAVIE. Treziți-va până nu este prea târziu. DOAMNE OCROTESTE.ROMANIA.
    Stiu ca o sa mi-se aducă multe reproșuri si acuze pentru ce am scris aici dar nu voi răspunde la provocări. Un anonim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ar avea de ce sa va aduca acuze,pentru ca indemnati la rugaciune?Maria H

      Ștergere
    2. Fiecare sa se roage pt el.Eu nu ma rog pt necunoscuți... Nici cei pe care ii cunosc, nu ma rog pt toți.Rugati- va pt cei care merită altfel e păcat.

      Ștergere
  15. Doamna Maria ati pus vreodata intrebarea cand se va naste prunca sapte inainte sau dupa razboi?Dvs ce ne raspundeti daca vine inainte de razboi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i aia prunca 7?

      Ștergere
    2. 18:22, nu-ti dezminti tupeul nesimtit.
      Inteleg, asta este nivelul tau, cel mai de jos cu putinta, dar de ce ar face un om si caz de prostia lui ?
      De prea prost ce este si nu numai !

      Ștergere
    3. 22.38 femeia a pus o intrebare si nu a jignit pe nimeni . Estu tu nesimtita ca raspunzi neintrebata si cu aroganta . Prostia e a ta .

      Ștergere
  16. stati linistiti ca nu urmeaza nimic. placa asta cu razboiul este pusa din 2000 incoace periodic.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dna Maria am avut o viziune cu sfintii Enoch si Ilie i-am si vazut,Enoch era inalt batran si imbracat cu o camasa pana in pamant in alb si la stanga era Ilie la fel.Cred ca se apropie coborarea celor doi pe pamant nu stiu in ce perioada dar asa va fii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:25/18:27/18:28: mai, una cat trei (!), ai trecut pe la Arseni 9, asa cum ti-am recomandat ?
      Nu este bine sa mai intarzii pt. ca observ ca se agraveaza pe zi ce trece si esti fata tanara si este pacat de tine si.....

      Ștergere
  18. Nu as vrea sa sperii pe careva dar am vazut scris ca intr-o viziune ca pe 24 Septembrie incepe razboi mondial.Nu cred ca in Romania atunci.

    RăspundețiȘtergere
  19. Suntem răi,mincinoși,adulterini așa că nu se știe cât ne va mai suporta Dumnezeu.Nu cred că cei din Sodoma și Gomora erau atât de depravați și pedeapsa a fost nimicitoare.Am mai scris și sper să nu plictisesc cu aceste informații.Acum vreo 2 ani am avut un vis în care eram uniformă militară și participam la lupte împotriva rușilor care au atacat România.Mai de mult am avut un vis în care eram în mijlocul orașului București care era bombardat de avioane rusești.De vreo trei luni în Biserica din satul în care trăiesc părinții mei 2 candele se mișcă singure în timpul Sfintei Liturghii.De câtva timp noaptea aud undeva sus coruri către cântă cântece pe care nu le pot înțelege.Vara trecută pe cer se vedea o lumină care se prinde pe cerul care părea împărțit în pătrate ca o tablă se șah.În noaptea de Paști a anului trecut pe cer în jurul lunii era un cerc luminos de vreo 15-20 mai mare decât luna.Sper că Dumnezeu ne va mai suporta dar nu știu cât.Să ne rugăm ,să mergem la Sfânta liturghie,să nu mai ucidem copiii,să fim mai buni să-i ajutăm pe cei săraci și bolnavi să nu mai fim destrăbălați și adulterini și poate Tatăl Ceresc ne va ierta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt pe jumătate rusoaică din partea bunicilor....tocmai din Volgrograd..fostul Stalingrad. Acum câteva luni a venit străbunica mea rusoaică în vis și mia zis ca va începe războiul...glasul ei ma trezit...și se uita foarte speriata la mine, parca ma avertiza....ce ziceți?

      Ștergere
    2. 20.49 Mai fa-i si tu o coliva , du-te sa faci pomenire si roag-o sa nu se amestece in treburile romanesti .

      Ștergere
    3. Să ne ferească Dumnezeu de război .Să ne rugăm să-i iertam pe cei care ne supără.Există o profeție care spune că vor rămâne doar câțiva oameni după un război cumplit.Iar războiul se va declanșa în Turcia.Azi o navă militară turcească a deschis focul în apele teritoriale grecești.Un părinte grec spune că Turcia va ataca Grecia dar Rusia îi va mătura pe turci și va ajunge aproape de Ierusalim .Apoi după un război scurt Nato și China care îi va trăda pe ruși vor învinge Rusia.Dumnezeu știe ce va fi.

      Ștergere
    4. 21:40 te rog, nu fi ironic, disprețuitor,rau cu nimeni. Fie că ne place sau nu ce spun unii s-au alții, sa învăț să-i respectăm, să-i corectăm cu bunătate ca si pe copii noștri. Cu ce măsură măsurăm, cu acea msura ni se va măsura. Un anonim.

      Ștergere
    5. 20.49 sunt mosii de iarna . Pomeneste-o !

      Ștergere
  20. Propuneti o ora din zi in care sa spunem Tatal nostru cat mai multi, macar noi cei care citim aici,o putem face. Trebuie sa vreti ! Hai sa o facem !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Georgeta Florea ne transmite ce i s-a comunicat de Ingerul de Lumina , Credinta si Coroana Florea, sa ne rugam impreuna dimineata la ora 7 , la amiaza la ora 14 si seara la ora 21, in fiecare zi pentru tara noastra.
      Ingerul i-a comunicat ca in situatia in care jumatate + 1 din populatia Romaniei se va ruga ptr. pace si indepartarea celui de-al 3-lea razboi mondial , numit Razboiul Crestin Cernerea, in tara noastra nu va fi nici un razboi. Aceasta este singura cerinta pe care trebuie s-o indeplinim.
      Fiecare dintre noi este rugat sa-si anunte cunostintele, vecinii, rudele si prietenii sa se roage ptr. tara , ca Dumnezeu sa indeparteze razboiul de la tara noastra, ca vor fi grozavii care n-au mai fost pe lume in acest razboi.
      Rugaciunile spuse din inima si cu credinta fac MINUNI.
      Iata cele 2 rugaciuni pe care trebuie sa le spunem la cele 3 ore in fiecare zi:


      Rugaciunea Tatal Nostru

      Tatal nostru care esti in Ceruri
      Sfant este numele Tau
      Vie e imparatia Ta
      Pe Pamant fie voia Ta
      Precum in Cer asa si pe Pamant.
      Painea noastra cea de toate zilele
      Da-ne-o noua astazi si mereu
      Si ne iarta noua greselile noastre
      Si ajuta-ne sa iertam si noi gresitilor nostri
      Si fereste-ne pe noi de ispita
      Si indeparteaza pe cel raude la noi.
      AMIN!




      Rugaciunea Ingerului Pazitor

      Inger, ingere al meu
      Ce te-a trimis Dumnezeu
      La bine sa ma insotesti
      De viclean sa ma pazesti
      Ce e scris in cartea mea
      Sa ma aperi de partea cea rea
      Sa ma duci la biruinta
      Cu a ta dreapta credinta
      Cu Domnul sa ma unesti
      De viclean sa ma pazesti!
      AMIN!

      Ștergere
    2. Lalita fiecare pe contul sau. Nu e bine la aceeasi ora. Fiecare se roaga atunci cand considera. Din motive de securitate PSI.

      Ștergere
    3. Si in biserica ne ruga toți cei prezenți,așa ca este chiar foarte bine sa fie mai multi credincioși deodata la închinare.Ce bine ar fii sa ne rugam toți romani la aceiași ora.Părintele Paisie il ajuta pe ucenicul sau la rugăciune.Int-o seara ucenicului i-a fost lene sa se roage si s a urcat in pat,s a tot foit,in stânga in dreapta si la un moment dat sa dat jos din pat si s a rugat.A doua zi când s a întâlnit cu părintele Paisie,acesta cum l a văzut,a zis: Ce mai aseară nu ai vrut sa te rogi,la care ucenicul ii raspunde ca a fost tare obosit,dar totuși sa rugat puțin mai târziu.Si atunci părintele a mângâiat pe creștet si a zis:daca eu nu ma rugam atunci nici tu nu te ai fi rugat.Vezi ce înseamnă puterea rugăciunii!eu te am dat jos din pat sa te rogi.Ei trebuiau sa se roage seara la ora 22,era o înțelegere.Multe povețe sunt de la părintele Paisie Aghioratul.Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. Nu incurca una cu alta Anonim18 februarie 2017, 00:26. In cazul de fata este mai bine fiecare sa se roage cand considera. Nu conteaza ora. De evitat este o ora fixata, pe care sa o mai faci si publica.

      Ștergere
  21. Cernea o fi mai presus de toate semnaturile date de romani ? Luam exemplul demonstantilor din Piata Victoriei daca lucrurile se transeaza in strada .

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot raul Doamna Maria ce pot sa mai zic adevarat asta se vrea de mult.

    RăspundețiȘtergere
  23. ROMÂNIE !!! CURAJ !!! NU TE TEME !!! ÎNTREAGA ROMÂNIE , ÎNVĂLUITĂ DE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, SI DE SFINTE ICOANE ÎNĂLȚĂTOARE !
    Implinirea acestui mesaj pe 25 Martie.
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/05/romanie-curaj-nu-te-teme-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  24. O singura tara are capacitatea sa ocupe Romania,Rusia,iar daca succesiunea e aceia prezentata inseamna ca atacul principal vine din vest ,vor inta prin Ungaria cu directia principala spre Vest dar vor ocupa si Transilvania,atacind si din sud-est ca tactica de fragmentare a fortelor si a pune tara in fata mai multor fronturi.

    RăspundețiȘtergere
  25. As lega si cu cocosul care cinta de la rasarit spre vest,ieri se discutau ultimile hotariri NATO de infintare a unei unitati britanice pentru marea Neagra si venirea unor militari din Germania si Cehia alaturi de cei americani sositi si unii sint inca pe drum.

    RăspundețiȘtergere
  26. Stie tatuca Putin sa faca jocurile, peste Deveselu si zona de Sud Est va ploua cu bombe, si ce ramane se va alipi Ungariei, nu eu o spun..pana si Parintele Arsenie Boca a zis..Simon Istvan Szatmárnémeti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Istvan eu zic să fugi în Ungaria că așa vei scăpa cu viață și nu ți se va pierde neamul.Aici se anunță vremuri tulburi.

      Ștergere
    2. Mai interesanta este ploaia de stele ce va cadea apoi asupra tarilor agresoare ! Iar eu si datorita tie un pic,ma voi ocupa special de Magyarorszag, o voi sterge de pe fata pamantului, deja e lucru batut in cuie.Ca sa fii sigur ca apuci sa vezi astea, trebuie sa fii prin Canada pe undeva.Szia

      Ștergere
    3. Mai Vasile, de la ce ospiciu ai scapat baiatule :)) te ocupi tu personal de o intreaga natie cand tu habar nu ai pe ce planeta traiesti..vai,vai...Simon Istvan

      Ștergere
  27. Lali fiecare spune rugăciunea cînd vrea important să o facem .Cu siguranță Domnu o va auzi.Intrati pe Gradina Maicii Domnului si acolo veți găsi rugăciunea speciala pt.Romania si nu numai.Va respect pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  28. Oameni buni nu va mai faceti atatea probleme. Fiecare dintre noi trebuie sa facem in jurul nostru cat mai mult bine si sa ne iubim semenii, de restul se ocupa bunul Dumnezeu. De ce va este frica de suferinta daca stiti ca este voia Domnului pentru indeplinirea planului divin cu tara noastra? Nu suntem suflete care vor sa ajunga in imparatia lui Dumnezeu? Prin suferinta trupului mai purificam un pic sufletul dar sa fim constienti de asta. De murit oricum vom muri mai devreme sau mai tarziu, important e sa nu ne mai plangem atat ca niste babe si sa facem ceva placut Domnului. Sa ne rugam pentru dusmanii nostri sa-i lumineze Dumnenzeu la minte, sa le inmoaie inima, sa scoata rautatea din ei! O moarte violenta cu suferinta din partea cuiva cred ca iti sterge multe din pacate ca sa ajungi in rai ca faptele bune sunt mai putine in zilele noastre! Si majoritatea vrea sa ajunga in rai asa ca la treaba sa facem fapte bune! Va doresc iubire la toti!

    RăspundețiȘtergere
  29. da si ce conteaza daca niste vecini hoti fura pe moment bucati de teritoriu, daca le recuperam mai tarziu. doar s-a intamplat de atatea ori in istorie si inca suntem aici. important e sa nu fie ca-n viziunea d-nei Mariac cu acel conflict intern, sa-si frece la final palmele bucuroase politicienii si sa traga poporul greul. asa ca o sa fie inves.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 feb 21:15 odată ce pierzi ceva nu mai ai șansa să recuperezi nimic și ști de ce? Pentru că nu mai sunt oameni luptători cum au fost strămoșii noștri,care și-au dat viața pentru țară.Generațiile de acum nu mai luptă ,ei sunt niște trădători,care s-au vîndut străinilor pe doi lei.

      Ștergere
    2. Anonim18 februarie 2017, 02:34
      tu chiar ai citit articolul cap-coada?!?
      ai vazut ca la sfarist scrie ca o forta relipeste bucatiile de teritoriu inapoi ?!?
      daca da, de ce ai scriso comentariul de mai sus ?!?

      Ștergere
  30. Da e adevărat ce spui Dromikete dar te întreb tu ai copii știi pe cineva din familie.ta care încă nu sa convertit .De aceea mai cerem răgaz lui Dzeu și pt.acei care încă dorm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da am doi copii si al treilea este pe drum si am incredere totala in Dumnezeu ca stie mai bine ca mine drumul vietii mele si al familiei mele. Eu doar sper sa fiu vrednic de ce mi-a daruit si-mi va darui in aceasta viata. Cat despre convertire cred ca faceti o confuzie, poate vroiati sa spuneti pocainta caci majoritatea suntem ortodoxi in tara asta. Ce-i drept e bine venit un ragaz ca nici eu nu am nici o siguranta ca voi fi mantuit dar Dumnezeu este bun si iertator!

      Ștergere
    2. Sa-ti traiasca copiii, Dromikete ! Daca ai fete, o sa mai vina una, ce zici ?

      Ștergere
  31. Recomandare sa facem Acoperamantul Maicii Domnului (intr-o biserica unde s-a comunicat de Sus) pt pacea tarii.

    RăspundețiȘtergere
  32. Vise Isvane, cred ca in Panonia ungureasca va fi marea trecere a rusilor si v-a fi matrasita rau,altfel cum ar ajunge in Germania motorul UE si in Elvetia cu muntii plini cu aur,ca la romani ni l-au luat de mult.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ptr. Anonim 23.33 - da este fata si stiam de la inceput ca va fi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa iti traiasca, Dromikete , ea va fi ,,sefa '' casei !

      Ștergere
    2. Asta pana va veni si urmatorul copil dupa planurile noastre :).

      Ștergere
    3. Da productiv esti Dromikete . Hai ca ala e baiat si nu mai trebuie sa te chinui !


      Mai ia o pauza :
      http://www.filmeonline2013.biz/tata-fara-numar-2013/

      Ștergere
  34. Al Domnului este cerul si pamantul si cu tot ce este pe el .Dumnezeu hotaraste ce va fi cu Tara noastra ,totul depinde de noi si de felul in care ne comportam unii fata de altii.Daca vom asculta de Dumnezeu va fi bine ,daca vom continua cu ura unii fata de altii totul se intoarce ca un bumerang asupra noastra.

    RăspundețiȘtergere