joi, 2 februarie 2017

ROMÂNIA !!! INVAZIE DE EXTRATERESTRI SI OZN -URI , DEASUPRA ROMÂNIEI !

c                  ATENŢIE !!!


Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA .

                         

               Noapte de 1 - 2 Februarie 2017,ora 2,56 !    

                                                             Dragii mei,

În aceasta noapte dragilor , cand inca nu adormisem ,vad stand cu ochii inchisi, văd un Cer de noapte albastra, iar sub Cer,deasupra ROMÂNIEI SFINTE,peste tot in camera mea, peste tot în atmosfera, erau numai OZN -uri sub forma de farfurie.

           
Image result for OZNImage result for OZN
Image result for OZNImage result for OZN..

Dragii mei,asa cum arata aceste imagini cu OZN -uri de mai sus, exact la fel arata intreaga atmosfera.
Precum frunzele care cad toamna din copaci, asa zburau OZN -urile in atmosfera; multe de tot.
Printre OZN -uri erau si Prietenii nostri EXTRATERESTRI.
Farfurie langa farfurie, farfurie peste farfurie,asa stateau OZN -urile în atmosfera; o adevarată INVAZIE !
Prietenii nostri EXTRATERESTRI , vegheau asupra ROMANIEI  DUHULUI SFANT .
Sunt sigura dragilor,că ei au venit cu un scop precis: acela de a apăra ROMÂNIA; cu scopul de a salva ROMANIA de la CATASTROFE si DEZASTRE naturale ,sau provocate de mâna omului.
Iata un articol in care scriam cu VOIA DUHULUI SFANT, precum ca ,EXTRATERESTRII se vor arăta faţă catre faţă,mai întîi POPORULUI ROMÂN:


EXTRATERESTRII SE VOR ARĂTA ROMÂNILOR - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-se-vor-a...

Translate this page
Nov 10, 2016 - EXTRATERESTRII SE VOR ARĂTA ROMÂNILOR ! ROMÂNIA SE VA ÎNTÂLNI CU EXTRATERESTRII ! c 4 Noiembrie 2016,ora 6,26 dimineața ...


                      4 Noiembrie 2016,ora 6,26 dimineața! 

                                   Dragii mei, 



Astazi dimineață ma trezeste un glas care imi spune ceva foarte frumos, despre EXTRATERESTRI.

Glasul spunea asa:
 

                      ”În România, mai dureaza un pic.
                  Întâlnirea cu Extraterestrii ! 
                  Mai reflecteaza , si ai să vezi cât de puțin mai dureaza. Un pic, foarte puțin ! ” 


Image result for EXTRATERESTRIImage result for OZNImage result for EXTRATERESTRI.
Eu îi astept cu mare drag, pentru că acesti omuleti albi, verzui sau gri,chiar vor sa ne ajute si sa ne salveze de la autodistrugere.
Pentru mine,ei sunt Prietenii mei pe care îi astept sa vină, si sa confirme toate cele câte am scris si scriu despre ei ,si nu numai. 
                                             Cu dragoste,Maria

194 de comentarii:

  1. Ne salvează psd si antena 3 penibil iohanis în sus iohanis în jos neamț etc P-E-N-I-B-I-L (psd+a3=PENALI) P.S Un vizită la psiholog nu strica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu sa mergi la psiholog Anonim 2 februarie 2017, 02:23, caci ai mare nevoie. Bolnavule sorosist cu mintea ratacita.

      Ștergere
    2. PSD+ILIESCU(MINERIADA)=REVOLUTIA
      PSD+DRAGNEA(HOT,REVOLTA,)=???????????????????

      Ștergere
    3. Draganistule 14.06 , mai taci cu penalii tai de la partid ! Mars

      Ștergere
    4. BINE AI SPUS,SURIOARA!

      Ștergere
    5. Anonim 2 februarie 2017, 15:20, dar mars tu la spitalul de boli nervoase. Fa-ti un control. Ti-ar prinde bine.

      Ștergere
    6. Nu vedeti ca,Dragnea nu cheama oamenii in strada,nu doreste varsare de sange asa cum a facuto Iohannis,caruia nu-i pasa de acest popor.Eu personal nu-l consider presedintele meu.Maria H

      Ștergere
    7. Noroc cu antena 3 si ROtv ca altfel n-am sti adevarul. Azi dupa masa am fost la tara, taranii al injura pe iohanis si-i spun tradator de tara, sunt mai destepti decat multi oraseni. Si mai zic ca dece nu-l lasa pe guvern sa guverneze, mai zic ca iohanis vrea sa dea ardealul la unguri.Si tot ei mai zic ca iohanis este ajutat de securisti care s-au vandut la soros. Bravo securistilor!

      Ștergere
    8. Zombii Zombii Zombii: PENALI=PUSCARIE HAI IOHANIS ;)

      Ștergere
    9. Serios, Maria Handic? Daca te cheama sfantul dracnea la miting te duci? Hai lasa-ma! Si ce-o sa aperi, hotia legiferata prin ordonante date la miezul noptii? Cretina rau mai esti, femeie! Dracnea nu cheama pe nimeni pt ca votantii psd sunt vai mama lor, lasi, fricosi, asistati social si pensionari, ceausisti convinsi, cu mintea blocata in comunism, dupa pomeni electorale. Poate doar daca va promite inca 100 de lei, doar asa sa va scoata in strada, doar mituiti.Exact cum a facut ceausescu inainte sa moara!

      Ștergere
    10. 23:18 sa-ți fie rusine!
      Tu vorbești? Tu, care ai ieșit in strada pt 30 de arginți? Tu care ești manipulat grosolan? Tu care nu stii sa citești cu proprii ochi si nu poti gândi cu propriul creier? Tu care repeți ca un robot stricat lozincile trimise de șefii tai?
      Ești o rusine!

      Ștergere
    11. Anonim2 februarie 2017, 23:18
      Si aia care asculta ordine din afara cum sunt?

      Ștergere
    12. Anonim3 februarie 2017, 11:44, care e diferenta dintre cei care asculta ordine din afara si cei care submineaza tara pentru o ordonanta? Daca taranul de dracnea era asa de bun cum il cred votantii lui, de ce nu a renuntat la ordonanta de dragul tarii? Sa arate ca e nobil, sa renunte la ordonanta, ca sa ne arate ca nu vrea doar sa-si scape propria piele si pentru asta pune jar o tara intreaga. Daca Iohaniss nu e responsabil, atunci Dracnea cum e cand alege sa faca totul impotriva vointei poporului doar ca sa-si scape pielea?

      Ștergere
    13. Dragnea este inteligent si capabil de aceia prostaciunea bivolu de la cotroceni nu-l suporta. Curaj Dragnea tara este cu tine!! Doamne Dumnezeule binecuvinteaza PSD-ul si pe Dragnea !

      Ștergere
    14. Amin, Anonim3 februarie 2017, 21:02!

      Ștergere
  2. Atat! Vin si extraterestri la proteste!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ii poate vedea oricine, se vor arata oricui, caci altfel ne vor crede nebuni daca ii vede doar cate o persoana, vorbesc limba romana, cu ce sa ii intampinam daca vin, ce mananca.?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu paine si sare,si poate un gratar,un pahar de vin,o bere ceva!

      Ștergere
    2. Sa-i trimiteti la iohanis sa-l scoleze si sa-i trateze mintea lui bolnava...

      Ștergere
  4. Rau e ca sa fii bolnava psihic! Profet fals ce esti! Latrinista si propovaduitoare de minciuna si New Age masonic. Lucrezi cu diavolul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diavolul e cel care te-a îndemnat sa scrii atât de oribil.
      Sa-ți fie rusine!

      Ștergere
    2. D-na Maria, va rog nu mai acceptati postari precum cea a anonim 06:39, care contin jigniri incalificabile, cu atat mai mult cu cat se refera la...DVS.!!!!!
      Este pacat de acest site, daca suntem nevoiti sa citim delirurile diversilor BIPEZI care nu au nicio urma de educatie, decenta, bun-simt, nu au nimic din ceea ce este necesar unei relationari intre OAMENI !

      Ștergere
    3. Anonim2 20:15, mai patrupedule,dar jignirile celor care ii fac pe ceilalti sorosisti si tradatori de tara nu te deranjeaza??? Fa bine si abtine-te de a da tu sfaturi!

      Ștergere
    4. Maria,cei care te catalogheaza new age ista sint crestini indopitociti de popi,prea lenesi sa cerceteze,asculta doar ce vrea biserica sa le spuna. New age istii nu sint buni,ca citesc carti scrise asa cum scrii tu,prin dicteu divin sau viziuni. Mimi

      Ștergere
    5. Cine vrea să fie salvat de extratereștri(demoni),treaba lui,eu unul nu-i suport. Aşa va fi cum spune doamna Maria,vor veni...pentru că "luna" va pleca la plimbare pe pământ...ea şi celelalte miliarde de "luni" din întuneric. În niciun caz nu fac referire la luna noastră de apare noaptea pe cer...ci la cei care sunt după asemănarea ei(diavolii).Aceste luni se fac: extratereștri,ozn-uri,sori albi,roşiatici strălucind în întuneric...ce mai,de toate culorile,sfinți,îngeri,hristoşi,maica domnului,sfânta treime,porumbel duh sfânt şi se arată strălucind prin întuneric.
      Combateți legea legilor:afirmați că vedeți o lumină orbitor de strălucitoare cât 1000 de sori,care străluceşte în cer de noapte. Păi dacă amărâtul nostru de soare cu strălucirea lui reuşeşte să facă din noapte zi,vă dați seama ce impact ar avea lumina aia de spuneți dumneavoastră care strălucește cât 1000 de sori?N-ar mai fi nici strop de noapte,ci un CER de LUMINĂ.

      Ștergere
    6. Da, noi nici macar nu putem sa privim direct Soarele(astrul nostru), decum sa putem privi direct pe Creatorul acestui astru...
      Asta nu inseamna ca in Creatia lui Dumnezeu nu sunt si extraterestrii buni... cam asa ca si oamenii(unii sunt buni, altii sunt mai putin buni).

      Ștergere
    7. Ca tine pot scrie doar iohanisti lui soros platiti de multinationale ca sa dezinformeze. Dar fiti atenti ca vine si de la dumnezeu rasplata TRADATORILOR DE TARA !

      Ștergere
    8. Soare,ce ai tu cu extraterestrii,ce ti-au facut? Nu te-au bagat in seama?

      Ștergere
    9. Anonim 22:35 esti super-tare, absolut dementiala replica ta! (m-ai facut sa rad cu o pofta nebuna)

      Tot asa cred si eu, ca la ultima intalnire, extraterestrii l-au ignorat pe Soare si acum este ofticat...
      De fapt, el nu este cu extraterestrii, ci cu tot felul de, citez: "sori albi,roşiatici strălucind în întuneric...ce mai,de toate culorile" !!!!
      Fiecare cu pasiunile, ca sa nu zic cu "fixatiile" lui !

      Ștergere
  5. Venisera in piata Vict sa se hraneasca cu energiile de frecventa joasa nou create, le era foame

    RăspundețiȘtergere
  6. "Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!", a scris Carmen Negoiţă pe facebook.


    http://www.stiripesurse.ro/bomba-cine-ar-fi-deturnat-protestul-de-la-guvern--o-fosta-sotie-de-milionar-face-devoalari_1177352.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Galeria echipei de fotbal Dinamo, ii urăște de moarte pe frații Negoiță, așa ca....manipularea, continua

      Ștergere
  7. Du-te repede la psihiatru.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aștept cu mare nerăbdare să.i văd
    👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽

    RăspundețiȘtergere
  9. Dna. Maria, incep acest comentariu prin a va spune ca eu cred cu tarie in Dumnezeu si in cele sfinte, nu va scriu pentru a va ataca sau a arunca cu pietre in dumneavoatra, in primul rand sunteti o femeie batrana si respect oamenii batrani. Am intrat pe acest blog la indemnul unei persoane, am intrat sa citesc ceea ce scrieti dumnevoastra, din pura curiozitate, nu ca as crede altceva sau pe cineva ce " vorbeste" cu Dumnezeu. Doua chestiunii va spun, si le puteti lua ca pe sfaturi: faptul ca atacati un partid politic in favoarea altuia, sau chiar ca atacati un om, indiferent de cine este acela, iertati-ma dar pe mine mama mea m-a invatat ca Dumnezeu e bun si iertator, imi e greu sa cred ca acesta va transmite mesaje de ura si manipulare a oamenilor. Cea de-a doua chestiune, inca o data, cu scuzele de rigoare, faptul ca cereti bani ptr carti, sa publicati cat mai multe, iar..... nu prea crestin, doamna. Din nou, imi este greu sa cred ca Dumnezeu v-a rugat frumos, din suflet, sa publicati carti. Nu-mi amintesc sa fi citit pe undeva ca spre ex. Arsenie Boca a cerut bani sa scoata volume de carti sau ca facut publice acele mesaje pe care le primea.
    Aceste doua chestiuni le-am remarcat si vi le spun dupa ce am intrat pe cateva dintre postarile dimnevoatra.
    Si inca ceva, nu ma dau cunoscatoare, nu am reusit sa citesc intreaga biblie, prin urmare nu am sa zic ca am citit cu exactitate acolo dar eu stiu din batrani, ca insusi Fiul nu stie cand va fi sfarsitul, si ca ar scrie in biblie ca vor aparea genul aceatea de minciuni si sa nu credem, astfel de "mesaje" deoarce doar diavolul ar transmite acest gen de mesaje prin oameni, astfel incat sa fie scrise pe un blog sau chiar sa se scoata carti, in ideea de a face bani din asta ( banii, ochii diavolului, doamna).
    Acum poate sunteti doar naiva si chiar credeti ca primiti aceste mesaje de la Dumnezeu, pein urmare sa-mi fie cu iertare, nu e vina dumneavoastra.
    Daca considerati ca v-am jignit pe dumnevoastra si cititorii dumnevoatra, va rog sa-mi acceptati scuzele, este doar prerea mea, pein urmare, Dumnezeu sa ne ierte pe toti, doamna Maria, ca nu stim ce facem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.33 iti acceptam scuzele,ai gresit,nu conteaza de ce ai intrat aici,sfaturi se dau daca sint cerute. Maria are voie sa simpatizeze cu un partid. Nu conteaza daca Arsenie Boca cerea sau nu cerea bani. Mimi

      Ștergere
    2. Nu ai jicnit pe nimeni. Fiecare are dreptul la exprimare. In cazul in care nu vom mai fi lasati sa ne exprimam, inseamna ca perioada lui Ceausescu e nimic pe langa perioada actuala.

      Ștergere
    3. Daca citesti apocalipsa din biblie lui IOAN ai sa intelegi ca HRISTOS ia dictat apocalipsa si ca IISUS CA OM NU STIA DAR CA FIU AL LUI DUMNEZEU STIA HRISTOS DE ACEEA AVEA 2 NUME CEL PAMANTEAN DIN MARIA FECIOARA CARE LA RANDU EI A FOST NASCUTA DIN DUHUL SFANT,SI HRISTOS CE LA TATAL CERESC.PROFETIILE AU FOST MUULT INAINTE DE LA ENOH PANA SI ACUM IN VREMURILE PROAPOCALIPTICE SAU APOOCALIPTIC.VEDETI CA TOTPE LUME ESTE O URGIE A PACATELOR SI HULA CATRE TATAL CERESC EX.SECTELE,BISERICILE,HOMOSEXUALI LIBER DE CASATORIE,OMORURI FURTURI,VIOLURI,CE MAI RAI SUNT SECTA SATANEI CE A DEVENIT RELIGIE SI AU DREPT LIBER SI MASONI CE VOR SA CONDUCA POPULATIA GLOBALA CU NOUA GUVERN MONDIAL CU O SINGURA CREDINTA,ISTORIE ECONOMIE,SISTEM SANITAR,INVATAMANT SI MUUUUULTE ALTELE.CAUTA PE SAITUL APOLOGETIC.RO SI GASESTE SUPERMEMORANDUMUL DIN STRASBURG.PLANUL DE UNIFICARE GLOBALA.

      Ștergere
  10. De cand ne ameninti cu ei, sa vina odata si nu vom avea manifestatii si nici pe Iohanis, asta pleaca de frica, stie ce a facut,ei stiu cand se minte,delatorii,mincinosii ori dispar ori sunt dati de gol. Hai sa asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  11. D-NA MARIA,EXPLICATI-MI SI MIE CUM SE IMPACA ORTODOXIA CU EXTRATERESTRII SI FENOMENUL OZN.Multam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.56 Daca vrei un raspuns,citeste cartea Rapirea pe a noua planeta. Ce treaba are religia cu extraterestrii? Nu pot exista impreuna? De unde ai scos-o?.mumi

      Ștergere
    2. Uite cum se impaca: Iisus a venit de pe alta planeta cu misiunea de a ne reinvata ca exista reincarnare. Acel spirit superior locuia pe o planeta de rang 9(maxim),deci era om,dar a luat trup uman si a venit aici,stiind ca va suferi pe cruce. Un australian a fost luat,acum citiva ani,pe acea planeta de rang 9,unde a primit un mesaj pentru paminteni. Mesajul era politic si religios(religiile trebuie sa dispara,iar natiunile trebuie sa inlature actuala organizare politica facuta in folosul citorva). In carte mai scria ca Dumnezeu rar le da voie sa intervina in evolutia oamenilor de pe planete inferioare,pentru ca nimeni nu trebuie sa primeasca ceva fara straduinta,ca sa devii puternic,nu astepti ceva din afara. Cartea se numeste Profetia de Thiaoouba,e gratis pe net,ar fi prea frumos sa fie adevarata.Eu sint J

      Ștergere
    3. Maria spune ca nu exista reincarnare.

      Ștergere
    4. Anonim 09:56, Maria nu-ti poate raspunde la intrebarea asta! Alta intrebare! :))

      Ștergere
    5. Nu mai impartiti oamenii in ortodoxi si altceva,toti sint la fel,credinciosi sint cei fuduli sau naivi speriati de popi cu pedeapsa lui Dumnezeu. Faptul ca ai fost botezat cind erai mic nu inseamna nimic,doar nu e un Dumnezeu al crestinilor si altii pentru restul lumii.miti

      Ștergere
    6. Anonim 09:56, cu toate ca intrebarea ta este IRONICA, ca a oricarui ignorant fudul, totusi la aceasta intrebare ti-ar fi putut raspunde, cu siguranta, parintele Arsenie Boca. Dar pt. ca nu mai traieste, atunci mergi la biserica DRAGANESCU, acolo unde insusi parintele a pictat discret, pe peretii acesteia, OZN-uri si nu numai. Stia el ce stia...

      Ma indoiesc insa de capacitatea ta de a procesa rationamente mai complicate !

      Ștergere
  12. Cel mai probabil ar putea fii in scurt timp venirea oznurilor tot la fel am visat si eu venind multime de oznuri spre noi tot cerul era plin de multe forme chiar si triunghiulare ,dar eram sub ocupatie ruseasca.Ii vedeam pe rusi plimbandu-se cu masini militare.Zilele trecute am visat iar oznuri avand forme de casa schimbau forma si se deghizau se camuflau sa nu fie observate de trupele rusesti si americane care se plimbau prin orasele din Rom.Oricare soldat ar fii venit langa acea casa nu si-ar fii dat seama ca ar fii un Ozn arata precum o casa. Si nu cred ca extraterestrii veneau cu intentii rele ci pareau sa supravegheze zona tarii asa le-am observat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai dreptate ca au venit dar nu stii de ce? Au venit sa se hraneasca cu energiile din emotiile de ura si frica din Bucuresti si marile orase.Nu sant prietenii nistrii ci dusmanii nostrii, cand o sa vedeti asta va fu prea rarziu si o sa regretati amarnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:29, ai prezentat un punct de vedere indoctrinat de catre unii adepti new age, ca sunt alti adepti new age care nu spun ceea ce spui tu.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Ioan Ilica,extraterestrii sunt diavoli si o spun raspicat toti Sfintii Parinti,la fel ca toate nalucirile de pe cer care apar!De ce nici un Sfant Parinte nu a vorbit niciodata de eti si Ozn-uri decat ca inselari diavolesti?Nu contest multele mesaje care s-au adeverit ale d-nei Maria,dar astea cu ozn-urile nu pot sa creada,decat cei rataciti!Eugen

      Ștergere
    3. Ai dreptate Ioan Ilica,extraterestrii sunt diavoli si o spun raspicat toti Sfintii Parinti,la fel ca toate nalucirile de pe cer care apar!De ce nici un Sfant Parinte nu a vorbit niciodata de eti si Ozn-uri decat ca inselari diavolesti?Nu contest multele mesaje care s-au adeverit ale d-nei Maria,dar astea cu ozn-urile nu pot sa creada,decat cei rataciti!Eugen

      Ștergere
    4. Intr-adevar, RATACITI exact ca tine, "anonim"(17:45)...Eugen!!!!
      Ca sa-ti mai dea cineva explicatii suplimentare, nu ar insemna decat pierdere de timp.

      Ștergere
  14. mai bine sa ne incredem in ei decat in guvern.ca daca fratii nostri de pe alta planeta ne doreau raul acum nu mai era oameni. sigur ca au existat inaintea noastra(adam si eva)ei sunt ingeri decasuti din cer si siau cerut iertare Tatalui( DUMNEZEU)si rugandul ca sa le ia nemurirea si devina murior(precum si pilda fiului ratacitor sa devina sluga) si DUMNEZEU ia iertat ca atoot iubitor si ei au spus cand ne vom renastevom fi ori foarte credinciosi Tie.ei nu sunt rai ci sunt ascultatori Tatalui si Fiului.SE spune ca sa aflot o noua planeta de curand in 2004?sau 200... cert este ca toata sunt planuite de DUMNEZEU INAINTE DE A FACE TOOT PRECUM UN CONSTRUCTOR FACE SCHITA SI DUPA CARE CONSTRUIESTE. si cand o renoveaza stie cesa darane si ce este nu.astazi DUMNEZEU renoveaza planeta prin ei"extrateresti" cum si prin natura.

    RăspundețiȘtergere
  15. Se si zice ca, la "momentul potrivit", o sa vina sa-si apere "Regina- Albina" , care-i "nascuta" pe Terra, tocmai pentru a se putea "evalua" exact situatia (si) pe planeta Pamant. Totul face parte din "restabilirea Ordinii Divine, atat pe Pamant, cat si in Ceruri", asa zicea cineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Anonim 2 februarie 2017, 11:00!!!

      Ștergere
    2. Cine este regina albina?Este o persoana născută deja?

      Ștergere
    3. e prunca 7 a lui Maria :))

      Ștergere
  16. DUMNEZEU OCROTESTE ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dacă cei din PSD sunt fricoși și nu vor demonstra prin contramanifestatie ca în tot ceea ce fac bun pt populație sunt sprijiniți de către un nr muuuuuuult mai mare ma tem ca vor pierde lupta. Deci este nevoie urgenta de o contramanifestatie. Se pare ca totul se câștigă în strada

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu răspund la fel pentru ca ar ieși război civil. E logic, nu???

      Ștergere
    2. Deja au pierdut PSD istii. Manipularea e mare, iar latratorii fara număr!
      E lovitura de stat cu girul ....

      Ștergere
    3. Adik ce vrei sa zici!? Sa se ia in considerare doar ce zice strada ? Pai daca e asa logic de ce pnl face proteste in strada?Asta nu e risc de razboi civil? PNL SI JOHANIS DISTRUG TARA . O TARA NU SE POATE CONSTRUI PE BAZA DE PUSCARII. DACA VA DATI ASA DESTEPTI MAI TRAGETI CU OCHIU PRIN OCCIDENT SI O SA VEDETI DIFERENTA. AFARA DIN TARA CU TRADATORII SI SUSTINATORII TERORII PUSCARIILOR

      Ștergere
    4. Daca iese ceva, TPI le va deschide un dosar penal la Haga si trupele americane ii vor extrage pe criminalii PSD-isti precum au facut-o cu Noriega si-i vor duce in lanturi la judecata.
      Ati vazut ce-a patit si Milosevici acolo asa ca GURAAA !!!
      Poate nici nu-i vor mai duce acolo ( de ce ar pierde timpul ? ). Un glonte in ceafa in Piata Victoriei si gata cu bolsevicii !!!

      Ștergere
    5. Aberezi Anonim2 februarie 2017, 16:18!

      Ștergere
    6. Va dati seama ce s-ar intimpla daca,ar iesi tabara cealalta?Autorul moral este clar Iohannis si oamenii aserviti lui. Maria H

      Ștergere
    7. Asta este teoria lui hitleristu ca strada legifereaza. Atunci dece avem guvern votat de popor? uitati-va ce mutre sunt in strada...iohan a fost nemultumit ca nu s-a tras in ei apoi sa vezi circ.

      Ștergere
    8. An.16:18, atat de putin stii !

      Judecătorii Tribunalului ONU pentru Crime de Război de la Haga au stabilit că Slobodan Miloșevici nu a făcut parte dintr-o acțiune criminală comună care a provocat victime în rândul musulmanilor bosniaci și al croaților, în timpul războiului ce a avut loc între anii 1992-1995, în Bosnia.

      Slobodan Milošević a fost găsit mort în condiţii suspecte în celula sa de la Haga în 11 martie 2006. Stătuse cinci ani în puşcărie şi, dacă n-ar fi fost omorât, probabil ar fi murit natural până când „tribunalul nimănui” l-ar fi declarat nevinovat. Curat democratic !!!

      Ca sa vezi unde a dus nebunia strazii!!!!

      Ai inteles, "minunatule" ?

      Ștergere
    9. Anonim 22:33,cum este posibil asa ceva?! Multumesc pentru aceste informatii ! Este inadmisibil asa ceva ! Acesita vor sa darame Guvernul Romaniei?! Asa ceva nu-i permis, este de neacceptat! Sper, din suflet, sa nu mai forteze nota, ca daca tot asa continua se desfiinteaza UE (cu totul)!
      Este cazul sa accepte ca USA are un Presedinte ales, care are sustinere. Este cazul sa accepte ca Federatia Rusa are un Presedinte ales, care are sustinere. Conducerea UE nu mai are aceeasi sustinere si, drept urmare, sa inteleaga ca, asa cum au procedat pana acum, nu se mai poate continua. Ce-i cu amestecul lor in treburile interne ale tarilor?! Ori inteleg asta ori UE se va desfiinta!

      https://www.youtube.com/watch?v=BUlH8UXCdTU

      Ștergere
  18. Asta chiar mă pune pe gînduri aseară Norica Neculai spunea de tensiuni tot mai mari ce pot aduce războiul în jurul nostru,sau chiar noi să fim carnea de tun dintre SUA și Rusia.Totuși mă gîndesc dacă treaba cu extratereștrii e adevărată înseamnă că ei apără ceva ce se află pe teritoriul nostru.Știu eu ce o fi sub Bucegi și picior de om nu are voie acolo?Sper să fie de bun augur pt noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. "Punct ochit, punct lovit", Anonim 11:49! Ai pus punctul pe "i"! Da, intuitia iti functioneaza si perceptia este corecta.

      Toate cele bune! (o cantare, hai, chiar doua..chiar ca mere...) :))))

      https://www.youtube.com/watch?v=ReSIU0vcu0M

      Ștergere
    2. Daca vin rusii o vom baga la inaintare pe Norica sa le stea impotriva :))))

      Ștergere
    3. ,,in grup? cu posterioru ?

      apai sa te tii !

      Ștergere
    4. Razboiul o sa incepa turcia cu aliati ei irak iran siria si arabii impotriva rusiei si europei si americii.rasa galbena se va alia cu turcia ca sa aiba castig. Cert este ca NU MAI ESTE MULT.Faceti aprovizionati de conserve si paine si Apa inbuteluata.ca va dura o vreme de circa 6-7 luni.Si sa NE RUGAM TATALUI SI FIULUI SI PREACURATEI MARIA FECIOAREI SA NU TECEM MAI RAU SI SA FIE BLAND CU NOI AMIN.

      Ștergere
  19. Astia nu vin singuri, daca vin..
    Niste unii maslinii sant cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  20. Tot ce scrieți se va adeveri,dar ,doresc sa știu cum va fi în România ? Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  21. Chiar am avut un gand aseara cand vedeam huliganii aia care intaratau jandarmii "Ce ar fi daca apare un ozn la vreo 50 m altitudine si-i extrage pe huligani unu cate unu sa vada toti cum sunt ridicati prin aer si toata vitejia lor dispare in aerul seri"

    RăspundețiȘtergere
  22. Da, vor sa salveze Romania de cei care au trădat-o, si nu e vorba de PSD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, Anonim 12:34.

      Ștergere
    2. IOHANNIS VA SALVA ROMANIA

      Ștergere
    3. Da, 14:37, prin demisia lui. ;)

      Ștergere
    4. 14:37 așteaptă tu!

      Ștergere
    5. AM VAZUT Anonim2 februarie 2017, 14:37 CE FACE IOHANNIS. ACESTA NU ESTE DEMN SA FIE PRESEDINTELE ROMANIEI.

      Ștergere
    6. Ar fi bine daca,l-ar sustrage pe Iohannis de la cotroceni. Maria H

      Ștergere
    7. Sunt multi care asteapta hitleristu sa fie judecat pentru tradare si subminarea sigurantei nationale. Din pacate este sustinut de securisti care nu vor mai fi spalati in eci de rusine. Dragi securisti voi sunteti romani dece nu tineti cu tara nu cu hitleristu?

      Ștergere
    8. TRAIASCA IOHANNIS!!!!
      JOS CU HOTII.AU FURAT DE LA REVOLUȚIE ÎNCOACE PSD.NU MAI VREM
      TE SUPARA ADEVARU COCOANA??AI DOVEDIT CINE ESTI,TI CU HOTII CARE MINT MANIPULAND LUMEA LA PROTESTE.
      ESTI IN PDS COCOANA

      Ștergere
    9. Anonim2 februarie 2017, 15:29, ai vazut pe d....l, atunci i-al acasa pa dracnea sa te conduca pe tine daca Iohanis nu-ti place. Esti invatat sa fii sclav.

      Ștergere
    10. iohanis executa ordinele puterilor straine, arunca tara in haos apoi prin intelegere cue ele puterile straine sa fie ocupata. Sa vedeti voi atunci sclavii Romaniei cum vor lucra pentru cotropitorii Romaniei iar bogatiile tari ne vor fi luate. Asa ca dati guvernul jos inconstientilor!!!

      Ștergere
  23. Doamna Maria,guvernantii nostri cand jura cu mana pe Biblie si spun-asa sa-mi ajute Dumnezeu-au ceva sfant in ei?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Poate o sa fie prea tirziu cind o sa se arate intreaba de ce asteapta asa mult

    RăspundețiȘtergere
  25. 13:01, ziceau unii ca "a trecut acest val, cu bine" si ca "vine valul tzunamic" care se "sparge" la Cotroceni"...acolo urmeaza demisia lui Iohannis si a "echipei" sale, totusi "pasnic".

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim, Arsene Boca , primea banii de la credincioși. ..Te rog ,mult nu o mai judeca pe Maria .Roagă- l pe Bunul Dumnezeu ,sa descoperii adevărul despre Maria! Sprer sa înțelegi ce scriu! Cu dragoste, te salut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim, Arsene Boca , primea banii de la credincioși. ..Te rog ,mult nu o mai judeca pe Maria .Roagă- l pe Bunul Dumnezeu ,sa descoperii adevărul despre Maria! Sprer sa înțelegi ce scriu! Cu dragoste, te salut!

      raspuns
      serios ??? arsenie boca ERA CALUGAR , PREOT si tu in prostia ta il compari cu maria ???? ai gindit/o mult ???.. ASADAR REPET .... CALUGARUL PREOT ARSENIE BOCA ESTE cu HARUL DUHULUI SFINT CU HARUL PREOTIEI IN BISE3RICA ORTODOXA si orice ban primit ESTE DE CATRE DUMNEZEU PRIMIT .... LA MARIA este pentru '' slava ei '' ca duhul sfint NU EXISTa IN ACESTE '' PROFETII FALSE '' ... DUR ADEVAR STIU ... singurul lucru bun este ca are Duhul botezului ORTODOX PE CARE IL MURDARESTE, merge la biserica ortodoxa DAR SPURCA cu ereziile DEMONICE =EXTRATERESTRII TRUPUL SI SANGELE LUI HRIstos+ BISERICA ORTODOXA SI NU POATE SA SE IMPARTASEASCA CU SANGELE SI TRUPUL LUI si atunci DIAVOLUL INSUSI O IMPARTASESTE CU creta , SANGE ALB =VIN SI din mainile unei femei A DEMONILOR

      EREZIILE DEMONILOR =EXTRATERESTRILOR , LE confunda cu UNDE de tot felul din campuri electromagnetice ale TV/ULUI , CALCULATORULUI TELEVIZORULUI antene de tot felul care EMIT '' VOCI '' si care SE INTERFEREAZA CU ce crede ea ... deci CONFUZII PESTE CONFUZII si totul e VAGGGGGGG .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps NU ARE NICI O TREABA CU DUHUL SFINT ....

      deci AM SPUS/O SI O REPET ... NU ARE DE A FACE CU DUHUL SFINT DIN SFINTUL TRUP AL BISERICII ORTODOXE, adica \Duhul Sfint din Trupul si Sangele LUI IISUS HRISTOS ....este INSELATA din biserica ortodoxa SI inselarile ei SMINTESC pe altii SI II CONFUZEAZA .... dur adevar stiu , dar astea le stie ca il le tot repet SI DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCOIRIT

      EXTRATERESTRII SUNT TOT DEMONI
      SATANA E LA EA IN CAMERA
      POTIRUL CU VIN ALB
      RAPIRE
      creta de baut
      ETC ETC ETC ETC ETC ( textele ei )

      intr/un cuvint POSEDARE .... botezul ortodox o mai apara DAR DACA NU SE LASA DE SMINTELILE ASTEA va fi '' SANGE ALB =LEUCEMIE '' CA SMINTELILE DUC LA PACATE GRAVE si MIRIAM , sora lui moise A PRIMIT lepra CA A RIDICAT VOCEA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU .... DUR ADEVAR STIU ....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    2. Usor ortodox, mai incet

      Ștergere
    3. Crestin Ortodox, tu esti muult maicitit cat noi. Te rog, sa ne mai zici... ca zici bine. Invata-ne si deschide-ne ochii.
      DAR
      Unele "viziuni" ale Mariei se implinesc . Ce facem ? Credem au ba?

      Ștergere
    4. Arsenie,daca era calugar si preot,avea voie sa primeasca bani de la credinciosi si Maria nu are? Crestine,religiile prostesc,mai citeste si altceva.misi

      Ștergere
    5. Părintele spunea adeseori: Mă, voi vreţi ca Dumnezeu să asculte de voi şi nu voi de El. Într-adevăr, noi cerem mereu lui Dumnezeu sănătate, izbăvire de vrăjmaşi, reuşită în viaţă…, fără să ne gândim că tocmai prin cele ce suferim ne curăţim de păcate şi ne apropiem de Dumnezeu. Suferinţa este o mare taină şi o mare binecuvântare, dacă o acceptăm cu credinţă şi o purtăm cu răbdare. De aceea, după fiecare rugăciune de cerere, ar trebui să spunem ca şi Mântuitorul în grădina Ghetsimani: Dar nu voia Mea, ci voia Ta să se împlinească (Luca 22, 42).

      http://www.arsenieboca.ro/un-mare-sfant-daruit-de-Dumnezeu-neamului-nostru

      Ștergere
    6. Anonim2 februarie 2017, 22:46
      Arsenie,daca era calugar si preot,avea voie sa primeasca bani de la credinciosi si Maria nu are? Crestine,religiile prostesc,mai citeste si altceva.misi

      raspuns :
      serios ? femeie fara cap
      DAAAAA avea voie CA ORICE CREDINCIOS dadaea PLATA pentru cortul lui MOISE( templu mobil ) pentru ORICE PACAT , PREOTILOR din neamul LEVITILOR , La TEMPLUL LUI SOLOMON dadeau BANIIIIII pentru PACATELE LOR etc etc etc caci PREOTII PUSI DE DUMNEZEU SI REPET pusi de DUMNEZEUUUUU nu aveau voie sa MUNCEASCA CI DOAR SA IL slujeasca PE DUMENZEU ca POPORULUI INTREG SA LE FIE BINE ..... prostie INTRUCHIPATA daca NU STII NU VORBIIIIIIIIIIIIIIII .... deci repet DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA orice credincios ESTE OBLIGAT IN VECHIUL TEStaMeNT de LEGEEEEEEEEEEEEEEEEEE sa dea bani preotilor .... deci acum e clar ???? ca sa nu iti umplu capul CU VERSETE CLAR ai asa
      IESIREA , LEVITICUL , deuteronomul DE CITIT ... deci FEMEIE FARA CAP , OMUL DE RIND e OBLIGAT SA DEA BANI ca JERTA pentru pacatele sale la TEMPLU in vechiul TESTAMENT ... in noul testament TOATE AVERILE CREDINCIOSILOR eRAU LA COMUN vezi FAPTELE APOSTOLILOR .... si pot asa iti dau exemple apostolii PLATITI DE CREDINCIOSI , episcopii, PREOTII SI TOTI platiti de credinciosi FIECARE DUPA POSIBILITATI dar TOTI PLATEAU intr-un fel sau altul ... CA DUMNEZEU ASA A ZIS ... deci DUMNEZEUUUUUUU asa a zis sa se plateasca JERTFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pentru pacat ... IISUS HRISTOS A PLATIT CU JERTA PE CRUCE pacatele tale CA TU SA VII acuma SA COMENTEZI Prost SI SA TRAIESTI ca vie NUUUUUUUUU esti ....


      DECI femeie fara cap religia ORTODOXA si RETINE , ortodoxa E SINGURA care MANTUIESTE ... prostia UMANA e atit de mare INCIT NECITIND NIMIC isi da cu parerea ... deci TACI si CITESTE sau continua si MA DISTREZ CU ORICARE DIN ASTIA CARE ATACA BISERICA CARE ESTE trupul SI SANGELE LUI HRISTos
      si pe SLUJITORII BISERICII , adica SLUJITORII TRUPULUI SI SANGELUI LUI HRISTOS care sunt PREOTIIII , EPISCOPII ETC ETC ETC ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS deci ai retinut CA DACA NU PLATESTI CU BANI sub forma de bani sau produse alimentare ca ULEI , FAINA ,duferite OBIECTE LITURGICE , REFACEREA BISERICILOR sau materiale de constgructie sau ORICE DORESTI ca MILOSTENIA PENTRU HRISTOS data PREOTULUI astfel ca preotul SA SLUJEASCA LUI DUMNEZEU si SA ITI IERTE TIE PACATELE PRIN RUGACIUNILE SI SLUJBELE LUI IN TRUPUL LUI HRISTOS = SFINTA BISERICA , Vei plati pacatele cu NECAZURI , BOLI , DURERE si o SA PLATESTI DE NU O SA MAI STII DE CAPUL TAU pentru ca DUMNEZEU FARA PREOT NU IARTA NICI UN PACAT ,,,, ai bagat la cap NICI UN PACAT nu il iarta sI pacatele TALE aduc MOARTEA

      DUR ADEVAR STIU dar femeile FARA CAP sa taca sau SA INTERBE si atunci SE INTELEPTESC , dar GURALIVELor LE INCHID GURA

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCOORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps : faptul ca vreti sa o ajutati pe maria E UN GEST DE MILOSTENIE si o faceti PENTRU HRISTOS cind daruiti si E OK e alegerea VOASTRA , dar ARSENIE BOCA nu poate fi comparat cu maria , capisci . da ???

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    7. CRESTIN ORTODOX
      Tot bolnav ai ramas!!!

      Ștergere
    8. Tata parinte,eu te intreb de ce Dumnezeu care este Atotputernic,nu iarta NICIUN pacat fara preot?!

      Ștergere
    9. Anonim3 februarie 2017, 11:51
      CRESTIN ORTODOX
      Tot bolnav ai ramas!!!

      raspUNS

      exact, CA SUNTTT PACATOS ... BINE CA NU AM MURIT INCA si incerc sa ma vindec de FARADELEGI SI PACATE SI ASTA tot pentru SI PRIN SLAVA SFINTEI TREIMI .... NU TE CHINUI SA PRICEPI demone DAR CEL CARE SPUNE CA NU E BOLNAV minteeeeeeeeee SI E MINDRU .... dur adevAR STIU .. DECI PACATUL ADUCE MOARTEA , pamintul ESTE BLESTEMAT si tu cu pacate TE HRANESTI CU elemente BLESTEMATE cind NU esti in BISERRICA ORTODOXA SI COMPLET VINDECAT DE DIAVOLISME IEFTINE pe care le propovaduiesti CREZIND CA MA sperii .. INAPOIA MEA SATANA ...

      AVIZ AMATORILOR SI APATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    10. Tata parinte,eu te intreb de ce Dumnezeu care este Atotputernic,nu iarta NICIUN pacat fara preot?!

      raspuns
      SANGELE ESTE VIATA si LEGAMINTUL SANGELUI SI A TRUPULUI este IISUS HRISTOS / ARHIEREU care a FACUT APOSTOLII cu LEGAMINTUL SANGELUI SI TRUPULUI CARE ESTE VIATA la CINA CEA DE TAINA si apostolii au facut EPISCOPI si episcopii PREOTI si preotii AU BOTEZAT in NUMELE SFINTEI TREIMI ... TOATA ESTE LEGATURA DE SANGE SI TRUP si '' Ce veti lega pe pamint VA FI LEGAT SI IN CER ca Sfinta IMPARTASANIE ESTE '' eu sunt in voi si voi in mine TRUP SI SANGELE LUI HRISTOS ...

      cum poate ierta DUMNEZEU pacatele PLATITE DE FIUL SAu CU SANGE SI TRUP, adica NOUL LEGAMINT =NOUL TESTAMENT cind OMUL NU VINE la trupul si sangele lui HRISTOS adica SFINTA BISERICA ORTODOXA si NU SE IMPARTASESTE DIN MAINILE PREOTULUI cu asta ???? DE ASTA fara preot nu se poate ... e simplu ca buna ziua ... ceva mai greu ai ???? dur adevar stiu DAR IMPARTASANIA CU TRUPUL SI SANGELE LUI HRISTOS ESTE DIN MAINILE PREOTULUI PRIMITA ca ASA A FACUT IISUS HRISTOS DINDU/LE ACEASTA PUTERE DE A HRANI CU EL SI PRIN EL CREDINCIOSII ORTODOCSI .....

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS sunt multe taine pe care le pot dezvalui dar ar fi greu textul si o luam treptat si mereu mereu FARA SA SARIM ETAPE


      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    11. Anonim3 februarie 2017, 16:12
      Tata parinte,eu te intreb de ce Dumnezeu care este Atotputernic,nu iarta NICIUN pacat fara preot?!

      raspuns
      o intrebare SIMPLA aparent la care sa raspunda ORICINE doreste ... SI ALTA taina VA FI DEZVALUITA pentru CREDINTA OROTODOXA ... deci ORICINE POATE RASPUNDE si sa vedem raspunsul .

      cuvintul IERTARE daca te uiti in el CE VEZI ??? nu poti sa spui ca nu il vezi DAR CE VEZI in el ????



      crestin ortodox

      ps PENTRU SLAVA SFINTEI TREIMI va fi raspunsul CA SA VEDETI dar dupa ce INCERCATI SA RASPUNDETI ... din nou domnul goagl NU VA AJUTA ca nu are cum ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    12. Sarut mana,tata parinte!

      Ștergere
    13. Anonim3 februarie 2017, 21:48
      Sarut mana,tata parinte!

      raspuns :
      pentru frumusetea smeritei umilinte alte tale o sa ARAT doua taine care sa te binecuvinteze in SFINTA TREIME care traieste in rai , A BISERICII OROTODOXE adica TRUPUL LUI HRISTOS si anume :

      IERTARE

      uitindu-ne la cuvint IN MOD TAINIC desi e la vedere EL e format din IERT si ARE

      iert = trei
      are = are

      cuvintul TAINIC iertare este 3are adica SFINTA TREIME

      iertare = trei are = 3are=are3 =SFINTA TREIME e propovaduita MEREU SI MEREU IN mod TAINIC cind ierti si inca un cuvint des folosit ca INDEMN divin este
      iarta CARE ARE taina asta

      IARTA = IART A = A TRAI = iar TA = RAI ta

      deci simplificam pentru a retine concluzia

      IERTARE = SFINTA TREIME
      IARTA = A TRAI = rai TA = RAIUL TAU

      ORI DE CITE ORI omul IARTA , traieste , si IERTARE la el E SFINTA TREIME in mod TAINIC de fata IN RAIUL sau .... deci cine nu UITA nu iarta si NU TRAIESTE ... deci ORICE CRESTIN ORTODOX care IARTA , TRAIESTE in IERTARE adica IN SFINTA TREIME si e raiul sau ( INIMA care e alta taina a Sfintei treimi care o sa o ARAT alta data CA SI CUVINT)

      crestin ortodox iarta, iertare = crestin ortodox A TRAI in SFINTA TREIME , in raiul sau

      crestin ortodox

      Ștergere
  27. Dna Maria, as vrea sa va spun ca m-am bucurat atat de mult cand ati aparut, v-am simtit curata, minunata si nu m-am indoit nici o secunda ca povestea dvs nu ar fi adevarata … DAR...apoi am simtit ca imi tulburati mintea,... cred ca PARTIAL v-ati ratacit. Fiti mai atenta la transmisiile pe care le primiti si nu mai adaugati de la dvs...este o foarte MARE RESPONSABILITATE.
    Aveti sufletul destul de curat dar mai lucrati la curatarea mintii. Va imbratisez si va urez sa reusiti.

    RăspundețiȘtergere
  28. Dumnezeule mare,apara copii nostrii de nebunia noastra!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sau invers, D..e, asa zice biblia !!!

      Ștergere
    2. As dori sa citesc un comentariu de la DS pentru modul domniei sale de a vedea situatiile.

      Ștergere
  29. Totuși eu cred, ca lucrurile nu se vor opri aici,chiar dacă își vor retrage ordonanța psd-ul,ei sint în stare sa facă alte legi prostești, care nu sint în favoarea noastră, a cetățenilor. Va dați seama,dacă au fost în stare sa emită aceasta ordonanță fără pic de rușine! Și din păcate dacă nu își revin la normal, lucrurile vor continua,și vor continua....Pana la alte și alte proteste,pana la infinit se vor certa și se vor bate cap în cap cu președintele, vor fi ca șoarecele și pisica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai spune iohanist-sorosist fara minte. Dute si ocupa-te de bivolu de la cotroceni si lasa PSD-ul sa lucreze pentruca a castigat alegerile. Clar ?

      Ștergere
  30. DUMNEZEU OCROTESTE ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este cel mai frumos mesaj !
      Ar trebui repetat la infinit...

      Ștergere
  31. Anonim2 februarie 2017, 16:27

    Ce-ar fi sa-ti deschizi si tu un Blog,daca stii mai multe ca mine, daca stii că eu mint si adaug de la mine?
    Daca iti tulbur eu mintea ,indreapta-te acolo unde simti ca nu-ti tulbura mintea! Nu te obliga nimeni sa stai intr-un loc, unde nu te simti bine.
    DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,sa-ti limpezeasca mintea, si sa cunosti ADEVARUL DUHULUI SFÂNT!
    Eu nu ma joc cu al LUI DUMNEZEU CUVANT !!!
    Nu stiam ca tu cunosti dinainte MESAJELE pe care eu le primesc, si despre care spui că ,eu as adauga ceva de la mine. DUMNEZEU sa-ti ierte nestiinta ta ! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim pentru acest mesaj cu extraterestri !!

      Ștergere
    2. Nu Maria, nu credem ca adaugi, ci doar ca interpretarile nu sant domeniul tau.Lasa interpretarile expertilor si toata lumea va fi fericita! ( in afara de dusmani)

      Ștergere
    3. Anonim2 februarie 2017, 19:32
      Care experti?

      Ștergere
  32. Dar johanis de ce are case cu acte false?de ce a vandut copii?iti dai seama sa ai un presedinte care face afaceri cu copii? Cred ca tot asa negociaza pretul si cu soarta romanilor. Dar jaful padurilor?al fabricilor? Dosarele masluite? Nu stiu daca mai este timpul doar sa privim cum astia ne negociaza soarta. Daca nu faci precum zic ei te baga in parnaie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vedeti ca,cei de la RTV au fost chemati la DNA sa dea cu subsemnatul!? Vor sa distruga si libertatea cuvantului. Maria H

      Ștergere
    2. Zau,ma,de unde stii?

      Ștergere
    3. Anonim2 februarie 2017, 16:55, oamenii aia din strada nu sunt acolo pentru Iohanis, nu mai amesteca lucrurile. Fiecare sa-si primeasca pedeapsa.

      Ștergere
    4. Anonim2 februarie 2017, 21:51
      Protestele sunt pentru cei care au pierdut la alegeri, ei nu inteleg ca un vot legiferat trebuie sa-si urmeze cursul, cei alesi trebuie sa-si faca treaba; vor sa faca ce au facut cu Ponta, sa forteze sa demisioneze guvernul;
      protestele din tara sunt pentru a creea anarhie si presiune;
      Neluta

      Ștergere
    5. Ieri seara prin centrul orasului se dadeau ceaiuri calde gratuit daca esti unul care merge la protest.
      Am ausit doi tineri spunand: mergem la protest sa ne distram si in seara aceasta. Deci despre ce si despre cine vorbim aici in ce privesc aceste proteste?

      Ștergere
    6. De acord, fiecare sa-si primeasca pedeapsa iohanis hitleristu in primul rand, da tara pe tava strainilor.

      Ștergere
  33. Am mai spus-o si o repet,ca sa inteleaga toata lumea:singura sansa a criminalilor iohannisti,sorosisti si progresisti este ca sa impiedice PSD-ul,prin orice mijloace,sa duca la indeplinire promisiunile din Campania electorala!Incrancenarea,ura viscerala,piedicile puse fatis si reaua-credinta afisate ,inca din 12 decembrie de catre tradatorul si hotul de case-vanzator de copii de la 3coceni la adresa Guvernului LEGITIM,ales democratic de popor,precum si incendiul provocat(din nou)la Clubul Bamboo dovedesc,indubitabil, faptul ca acesti criminali nu se vor da in laturi de la nimic pentru a rasturna votul si vointa poporului.In 2012 au facut-o,in 2015,la Colectiv au repetat-o din nou,la Bamboo ceva n-a mers,acum scot oamenii,prostindu-i si manipulandu-i, in piata Victoriei.Dupa parerea mea,avand in vedere ca omenirea se afla deja intr-o faza de desteptare,de schimbare din temelii a paradigmei si "ordinii" criminale in care este "tinuta" de multe mii de ani de catre jidanii khazari si iudeo-masonerie,s-ar putea sa asistam,cat de curand,la dezvaluirea ADEVARULUI si-atunci,daca se va intampla aceasta,in toata lumea,nu numai in Romania vor iesi sa le ceara socoteala vreo 7 miliarde de oameni!Ce vor face atunci iudeo-masonii, jidanii,khazarii ,sorosistii,progresistii,paznicii,slugile,servitorii si "lacheii" lor?Sa speram ca vom trai sa-i vedem...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am mai zis, batrane, esti folosit. Cand vei vedea SCHIMBAREA ,reseteaza-ti gandirea,din respect pentru mine, care sant eu.

      Ștergere
    2. Nu vedeti ca,cei de la RTV au fost chemati la DNA sa dea cu subsemnatul!? Vor sa distruga si libertatea cuvantului. Maria H

      Ștergere
    3. sa zicem ca ai dreptate , ce faci cu ea ? iti spun eu : lupta pentru Romania

      Ștergere
    4. Anonim2 februarie 2017, 17:01, numai mizerii ai in cap. Nu mai gandi prea mult ca miroase urat!

      Ștergere
    5. Anonim2 februarie 2017, 21:5
      Anonim2 februarie 2017, 17:01 A spus ceea ce este adevarat. Daca nu vreti sa recunoasteti, este altceva;
      Neluta

      Ștergere
  34. Mai ,fratilor ,noi am votat o viata mai buna nu ca astia sa schimbe legile cum vor ei ...ma miram sa nu isi dea in petec ...cine a furat va fura in continuare ...Dna Maria ,dumneavoasta aveti avantaje de la psd ..sau ai dumneavoastra ...sau nu va mai primeste Antena 3 ?ca sa fiti vedeta ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Afla ca legile in romania sunt aberante ,sufocante. O viata mai buna se cladeste cu legi bune in favoarea cetateanului. Ce a facut justitia bine pana acum?cum a prosperat Romania? Caci se pare ca e din ce in ce mai rau. Justitia in tarile dezvoltate nu e ca in romania. Lasati vrajala cu pnl usr si restu care cica nu sprijina coruptia sau hotii. Sesstie care e treba cu ei. Daca nu au fost acuzati penal pana acu e din cauza ca au avut grija sa puna in justitie de ai lor. De asta. Ia schimbati voi cei din justitie, capii rautatilor. Sa fie pusi oameni noi neutri si atunci vom vedea dreptate. Nu acum.justitia de acum e o MASCARADA

      Ștergere
    2. De unde ști ca vor fura in continuare....adică, vrei sa spui ca, daca, bunicul tau, a fost hot, si tu ești hot....si copiii tai, vor fi hoți? Eu cred ca, au furat pentru ca, li s-a impus din afara sa facă asta, pentru ca, străinii, ne doreau saraci si supuși, iar daca, nu le făceau jocul, imediat dosar si pușcărie....tu, ce ai fi ales? Eu cred ca, ei au învățat ceva din experienta atâtor ani si...încearcă sa devina serioși si sa facă, cu adevărat ceva ptr tara, dar, asta, înseamnă sa se lupte pe viață si pe moarte cu binomul si manipulările lui, in frunte cu Iohannis, care, datorita lăcomiei lui si dorinței de putere, face totul, călcând pe cadavre si folosindu-se de oameni, de care nu ii pasa câtuși de puțin. De cate ori, v-a spus iubitul conducător, sa stați acasa, ca el, ca un mediator cum ar trebui sa fie, va rezolva problema? Niciodată....nici nu va va spune, chiar daca o sa muriți acolo in piață. Pentru el, contează, doar, sa preia puterea....voi, sunteți, doar carne de tun, iar psd-ul, părerea mea, e foarte curajos, încercând sa lupte împotriva președintelui si procurorilor, chiar daca toți încălca legile si constituția, dar...ce mai contează....păcat, ca sunteți orbiți si nu luptați in tabără corecta, pentru binele vostru

      Ștergere
    3. an.17.03 documenteaza-te apoi vorbeste! altfel se vede ca esti un iohanist care dezinformeaza!!!!
      Bine punctat an.16.55 si 17.01

      Ștergere
    4. Partidele politice trebuie sa dispara,numai asa in parlament vor intra oameni independenti,care nu ridica mina asa cum vor o mina de oameni corupti. Partidele corup,sint grupuri organizate spre a fi manipulate si in interesul citorva

      Ștergere
    5. EU, eu nu am ales asa, si te asigur ca mi-e scarba de alternativa.Unu cu care ai avut onoarea sa conversezi, mai demult.

      Ștergere
    6. Asa cum au venit și tehnologiile, numai shacalii au loc la conducere. VisatI cu ochii deschisi. Când a fost vândută tara bucata cu bucata, defrișare pădurile, toate bogățiile tarii, unde ești????? Tot ăștia care strigati acum unde ATI fost?

      Ștergere
    7. Mihaela,stai la bloc si nu stii ca la tara trebuiesc lemne la soba? Oamenii aia trebuie sa traiasca,tu macar te plimbi prin padure?

      Ștergere
    8. Anonim2 februarie 2017, 20:42
      Nici asa nu este bine, foarte usor se va merge/indrepta in/spre cealalta extrema;
      Neluta

      Ștergere
    9. Se cer toate legile schimbate , legi facute de ciolos care dupa focul de la colectiv s-a instalat iar iohanis era fericit ca au trebuit sa moara oameni arsi de vi. Acum cu focul de la bamboo nu le-a reusit asa ca a iesit iohan in strada sa-i cheme si cineva sa-i plateasca sa dea jos un guvevern legitim al tari. In ce tara ne gasim? cine-i acest impostor presedinte al RO? el trebuie dat jos si judecat pentru tot ce-a facut din 90' incoace si atunci in Romania va fi liniste. DNa face procese politice, basescu a afirmat ca traim intr-un stat mafiot asta in timpul guvernului ciolos. iohanis continua statul mafiot. JOS iOHANIS !!!!!!

      Ștergere
  35. Grija cat cepele la proteste se pregatesc din nou contramanifestatii violente cu jandarmii.

    RăspundețiȘtergere
  36. Maria curaj faci o treaba fantastica

    RăspundețiȘtergere
  37. extraterestrii astia nu-s cam smecheri? apar, dispar, apoi se fac ca ne ajuta...sa ne ajute, dar sa stim si noi...sa nu murim prosti, de ce doar unii ii pot vedea? ca doar nu-s Duhul Sfant?????

    RăspundețiȘtergere
  38. RAZBOI ! VA AFLATI INAINTEA UNUI RAZBOI !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/12/razboi-va-aflati-inaintea-unui-razboi.html

    RăspundețiȘtergere
  39. Ca sa fiti ,,judecatori''evidentiati numai bunele unei persoane, lasa-ti relele sa le judece raii !

    RăspundețiȘtergere
  40. EXTRATERESTRII VIN NUMA SA SE UITE LA NOI CA LA TV...CA NU VAD NIK BUN...CE CONTROLEAZA EI? CE INTERESE AU?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observa,dar nu au voie sa intervina,nici daca ne omorim intre noi.jiji

      Ștergere
  41. POATE AR FI BINE SA INTRAM PESTE AVERILE LOR ASA CUM NE-AU LUAT SI NOUA BANII ...CA DOAR N-OR AS NE INCHIDA PE TOTI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim2 februarie 2017, 19:37
      Se cheama anarhie, si asta sunteti incurajati sa faceti!!!!!

      Ștergere
  42. La cate vizite aveti dvs. in fiecare seara , ati intra in cartea recordurilor . Nici la Casa alba nu este atata lume , nici la Lourdes .
    Pacat ca nu avem aici , in Romania un reprezentant guiness book ca sa va poata inscrie printre recordurile lumii .

    RăspundețiȘtergere
  43. Se intrebau unii daca Romania va deveni republica bananiera.
    Da Doamne ca in Romania sa creasca banane, masline, portocale, kivi, mango, ananas, samd.

    RăspundețiȘtergere
  44. -In Macedonia a inceput operatiunea Stop Operation Soros (SOS) prin care acesta vrea sa destabilizeze tara, iar ONG-uile finantate de acesta sa fie desfiintate.

    pe cand si in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  45. Iohanis & Co sunt slugile unor forte externe. Au nenorocit tara asta, au vandut tot, au omorat paduri animale si oameni, au alungat milioane de romani in pribegie. As vrea sa cred ca vin extraterestrii, dar pana atunci trebuie sa facem noi ceva. Poate extraterestrii suntem noi, noi cei care trebuie sa salvam Romania de norocirea care ne asupreste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohanis fura tara de 27 de ani?

      Ștergere
    2. Dovezi PSD-istule. Ai dovezi? PSD va arunca la GUNOI prin faptele sale si voi tot cu ei tineti? E unu mai bun la Johannis? De asta am ajuns republica bananiera ca nu gandeste nimeni cand da cu votul sau majoritatea nici nu merg. Halal popor de hoti si puturosi ce suntem... Hai sariti cu comentarii...mai bine comentati in strada sa alungati praduitorii nu pe blog. Asta e doar inceputul, sa vedeti unde duc astia tara: saracie, lipsa medicamente si altele. Aia 200 Ron in plus la salar nu o sa va foloseasca la nimic ca o sa fie si inflatie - deja moneda scade. NUmai bine si stati confortabil in fotoliu, viitoru copiilor si nepotilor e sumbru

      Ștergere
    3. Vai, ce prompti sunteti.

      Ștergere
    4. iohanis un hitlerist care continua politica lui hitler, are si o asociatie posthitlerista cu vreo 30 de case citeam aici pe blog. Cu popii biserici lui alunga familiile din case si isi insuseste casele lor, case cumparate de catre aceste familii. Am vazut la tv familie alungata din casa de catre iohanis si biserica lui. Acesta este presedintele RO, asa ceva ne dorim?

      Ștergere
    5. Anonim3 februarie 2017, 14:59, bai cretinule, tu stii cine a fost hitler si ce-a facut? Habar nu ai de istorie, antenist nenorocit!

      Ștergere
  46. Lupta de aseara se vor repeta si in seara aceasta am vazut bataia cu jandarmii intr-o viziune flash/Mare atentie la protest.

    RăspundețiȘtergere
  47. Pe o bere ca nu mai se scapa situatia din control in seara asta, la manifestatie ?

    RăspundețiȘtergere
  48. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/11/duminica-cu-bomba-o-bomba-va-fi.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  49. Doamna maria cand vin extraterestri stiti cumva?

    RăspundețiȘtergere
  50. Doamna Maria stiti cumva si cand vin ozn-uri si extracterestri?

    RăspundețiȘtergere
  51. Doamna maria cand vin extraterestri stiti cumva?

    RăspundețiȘtergere

  52. Muschetarul român (1975)

    https://www.youtube.com/watch?v=jPc-gbK2M7o

    Este partea a doua a filmului "Cantemir"!


    Vizionare placuta iubitorilor de istorie si film !

    RăspundețiȘtergere
  53. Despre diavoli si demoni . Cititi !

    ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/Despre%20diavol%20si%20demoni.pdf

    RăspundețiȘtergere
  54. Felicitari domnule Iohannis !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ce Stancu G? Pentru prostia de care a dat dovada?

      Ștergere
    2. Anonim2 februarie 2017, 23:49, de prostie dai dovada tu si cei ca tine care nu inteleg nimic din ce se intampla.

      Ștergere
    3. Desigur ca doar iohanisti-securisti pricep ce se intampla ca doar cu ei au negociat puterile ostile si straine Romaniei pentru haosul din tara...

      Ștergere
    4. Nu mai spune Anonim 3 februarie 2017, 06:05!Mai sa fie de prostie in capsorul tau... nu te supara dar Iohannis chiar da dovada de antiromanism, pe fata.

      Ștergere
  55. 23:11 Felicitari avea daca dezamorsa "bomba"!
    Dar el nu, da inainte neica si dupa aia date jos sa vezi ce-ai daramat!
    Se spune ca cel mai destept cedeaza, se pare ca nu avem din astia!
    Avem doi caposi care vor sa "dea foc tarii" si dupa aia?
    Cine plateste pentru "oalele sparte"?
    Cred ca tot poporul va suferii, pe ei ii doare in "spatele garii" sau la "15 metri"!
    Avem niste conducatori...

    Mai spunea unu sa ies in piata!
    Pentru cine neicusorule?
    Este judecat acum Iisus si Baraba si se cere sustinatori?
    Eu am impresia ca suntem luati de prosti si dupa toate scheaunelile astea astia se duc in Dubai sau Maiami si sarbatoresc!
    Mai vrei sa pleci in piata?
    Du-te, dar astia nu merita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandru Dragomir, bomba a pus-o dracnea cu ordonanta lui. El trebuie s-o dezamorseze, sau tu vezi cu alta pereche de ochi lucrurile?

      Ștergere
    2. Nu-i in Dubai, dar se cinsteste in Malta!
      Il doare la 2000 km.
      Am gresit cu 15 metri, el vrea guvernul lui!
      Si al 2-lea capos nu vrea sa schimbe nimic!
      Frumoasa tara, pacat ca avem o constitutie foarte interpretabila, dar poate ca asta-i drumul nostru ca neam!
      Graul se va alege de neghina, sper sa fiu in partea cu graul!
      Acum mingea este la CC, daca va spune ca-i constitutionala...

      Ștergere
  56. Suntem tara DE NICAIERI,fiindca am ajuns exact nicaieri de la Revolutie incoace.Ne-au prostit atunci,o fac si acum fiindca noi permitem sa-si bata joc de noi.Noi ne certam, si ei isi fac treaba pentru care au fost platiti.

    Cerati-va fratilor pana ramaneti fara energie ca oricum o folositi exact pentru ce NU doriti!
    Dati-va puterea celor care stiu ce sa faca cu ea!Ei ne vor prosti,fiindca prostia noastra CRASA le este de folos.
    Macar sa nu mai aveti pretentia de a va fii bine!Voi hraniti binele celor carora nu le pasa de voi.
    Sa nu cumva sa iesiti din starea asta!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  57. O.Z.N, INSEAMNA DORINTA DE A DESCOPERI LUCRURI NOI SPIRITUALE.TE SIMTI STAINA IN RELATIA TA CU CEI DIN JUR.
    SE POATE CHIAR SA PRIMESTI UN AJUTOR NESPERAT DIN PARTEA CUIVA CARE ITI VA DEVENI IN TIMP O ADEVARATA CALAUZA PE TARAMUL SPIRITUALITATII AUTENTICE :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RAMONA PIT, iata ce inseamna OZN :
      s.n. Denumire dată obiectelor zburătoare neidentificate ◊ „A.D., soția unui vânzător de pește din Geneva, a adus la cunoștința autorităților locale că un obiect zburător neidentificat a «coborât», luni seara, în curtea locuinței sale. O.Z.N.-ul, care, potrivit spuselor femeii, a «staționat» circa 10 minute și a rămas imobilizat la o înălțime de un metru deasupra solului, producea un zgomot ascuțit, asemenea unui scrâșnet.” R.l. 21 III 74 p. 6. ◊ „Un ozene e reperat de doi polițiști radiofoniști.” R.lit. 7 VII 79 p. 12. ◊ „OZN-urile au durat destul pentru a produce câteva generații de credincioși.” R.lit. 20 V 82 p. 2. ◊ „OZN-uri pornesc vijelios de pe Lună.” R.l. 4 XI 93 p. 7; v. și 18 VIII 80 p. 2; v. și ozenist [pron. ozené; scris și O.Z.N., ozene] (abreviere din O[biect] Z[burător] N[eidentificat], după engl. UFO – U[nidentified] F[lying] O[bject] ”obiect zburător neidentificat”; FC I 156, A. Bantaș BE 123; DEX, DN3)

      Ștergere
  58. Sunt atat de multe pareri, fiecare comenteaza in functie de cunostintele acumulate de-a lungul vietii, fie ele scapate printre degete de catre guvern, fie impuse de biserica. Dar sa ne intelegem, in primul rand nici o religie de pe pamant nu detine un adevar absolut. Fiecare detine partea ei de adevar si impreuna puse cap la cap formeaza un intreg. Ozn-urile, reincarnarea, astrologia si numerologia etc toate sunt parti ale aceluiasi intreg, trebuie doar sa ai o privire de ansamblu.Dar pentru asta iti trebuie timp sa studiezi.Cine crede ca suntem singurii in Univers se inseala amarnic. Cum noi suntem creaturi ale lui Dumnezeu si ei sunt la fel.Diferenta este ca ei traiesc pe o alta frecventa. Sunt creaturi menite sa ne ajute pe noi si pe toti de-ai lor veniti pe pamant cu menirea de a impiedica omenirea de la autodistrugere.. Exista mai multe valuri de extraterestri impanziti pe intregul pamant care traiesc printre noi. Unul dintre ei este Alexandru Pargaru venit de pe planeta Vertas .( Gasiti mai multe informatii despre el pe internet) .A fost invitat la Oreste in emisiune. Mai este inca un baiat, imi scapa numele acum , care este venit de pe Marte. Rolul lor , al tuturor celor veniti aici, este sa invete omenire despre iubire si compasiune, doua sentimente care s-au cam pierdut din pacate. Exista la nivel mondial o mana de oameni ce folosesc tehnologii avansate care ,nefolosite corect , vor distruge toata planeta . Rolul acestor OZN-uri este tocmai pentru a impiedica acest lucru. Daca s-ar accepta distrugera pamantului ar exista distrugeri si in Univers. De aceea extraterestrii sunt cu ochii pe noi.Stiu ca pare un scenariu SF , dar se intampla.Dumnezeu de asta ne trimite mesaje cu ei , sa ne pregateasca ,ca atunci cand ei vor veni , sa nu ne fie frica. Ajutandu-ne pe noi se ajuta si pe ei.Exista si o carte scrisa de Dolores Cannon: Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant .Autoarea a studiat fenomenul OZN mai bine de 20 de ani. Este bine s-o cititi pentru ca ve-ti descoperi foarte multe lucruri ce va vor raspunde la multe intrebari legate de noi si Univers.Carmen M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,privirea de ansamblu este că Pământul (Terra) este creatorul nostru.ne-a creat după chipul şi asemănarea lui.avem în corp elemente chimice care se găsesc şi în corpul Pământului.Tatal nostru care esti în ceruri.(Pământul este în ceruri).Sfintească-se numele tău (Creatorul Pământ).Vie împărătia ta (tot ce e viu si contează pt noi este pe Pământ).facă-se voia ta (cum in tartacuta noastra avem o constiinta asa si Pământul are).precum in cer asa si pe pământ (constiinta Pământului este responsabila de tot ce se întâmplă la suprafata ei).Pâinea noastră cea de toate zilele da-ne-o noua astazi (pâinea nu poate fi facuta decat din rodul granelor care cresv pe Pământ).si ne iarta noua gresalele noastre (Orice conştiinta poate ierta implicit si Creatorul Pământ)Tatal =Creatorul Pąmânt...fiul=constiinta intrupată.duhul sfânt= legątura dintre contiința Creatorului Pământ şi conştiința intrupată.

      Ștergere
  59. http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/klaus-iohannis-e-omul-masoneriei-germane-pentru-destabilizarea-romaniei-134836

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna ziua numele meu este M. si da am vazut ozn-uri dar chiar am fost rapit de ei si adus pe pamant aici , dupa 15 ani de zile mi-am dar seama ca sunt demoni sub stapanirea lui satan si ei circula in nave extraterestre pentru ca ei nu pot zbura simplu nu, ceea ce mi s-a intamplat este adevarat am scapat de ei rugandu-am foarte mult la Dumnezeu si ingerii sai la Imparatia cerului cea Adevarata , acesti extraterestrii sau simpli demoni care fac schimbarea adn-ului uman adica cand vei muri spiritul tau nu poate fi recunoscut de Dumnezeu si la revedere mergi pe nava sau mai bine zis sunt dimensiuni paralele acolo daca intri pe o nava, mi-am dat seama foarte greu si in mai multi ani ...asta e contacte nenumarate cu ei , sa stiti ca Dumnezeu exista si nu este nevoie de nici o dovada . sa nu credeti in acesti extraterestrii pentru ca ei sunt marea deceptie , the great deception sunt si documentare pe youtube despre ei si despre spiritul nephilimilor , sunt ingeri cazuti acolo in dimensiunea lor adica demoni ....
    Dumnezeu sa va fereasca de ei , pentru ca ei ne vad pe noi ca mancare sau ca urmatoarea planeta de distrus ca pe unde au trecut au distrus tot ....
    Inchinati-va lui Dumnezeu cand sunteti cu ei si veti scapa de ei ... nu aveti incredere in aceste fiinte monstruoase.

    RăspundețiȘtergere