sâmbătă, 4 februarie 2017

ROMÂNIA FRIGE !!! ROMÂNIA DE FOC ! ROMÂNIA BREAKING NEWS !

                                       
                                  ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

         Noapte de 3 -4 Februarie 2017 ,ora 2,30 !

                                         Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, văd dragilor o usă din lemn maro, undeva mai sus decat mine, inspre Sud -Est, o usă interioara. Adica ,în interiorul cladirii.
Într-o clipita ,a apărut o persoana ce avea în mâinile sale, doua lucruri:
            "o tablita dreptunghiulara aurie, si un ciocan!"
Persoana avea o salopeta de culore gri inchis, si manusi groase trase pe maini.
Cu mâna stanga ,aseaza tablita pe usa,la partea de sus,iar cu dreapta,bate cu ciocanul cateva tinte,pentru ca tablita sa nu cada.
Ceea ce scria cu litere de foc pe tablita, cu litere ca de jar incins,voi scrie aici mai jos:
                 
                  "ROMÂNIA  BREAKING  NEWS !"

Literele de foc isi mareau volumul,ca si cum ar respira,s-ar aprinde si mai tare.


                                 Atentie!!!

COMENTARIILE,  cu durere in suflet va spun si cu inima zdrobita, sunt cenzurate de mine!!!
M-ati dezamagit cumplit, cei care jigniti si injurati !
Ma rog la Bunul DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI,ca  sa va arate cât de curand ,ADEVARUL SĂU ,si să vă căiţi de toate câte va ies pe gură.
Orice injurii si jigniri la adresa mea sau a cititorilor,le voi sterge fara a le citi pana la capat.
DA ! COMENTARIILE cititorilor,sunt din nou triate de mine, deoarece,sunt si persoane care nu au deloc cei sapte ani de acasa,si care stau cu jignirile si cu injuriile pe varful limbii,gata sa le scuipe pe acest BLOG DUMNEZEU  EXISTA  /MARTURII .
Ori eu,nu mai permit nimanui asemenea mizerii.
Asadar, sa va fie rusine celor care jigniti, desi sunteti musafiri pe acest Blog.
Un musafir,trebuie sa se comporte ca atare,si nu sa dea în cap celui care ,are o alta părere decat el.
Dragii mei, daca nu se vor potoli PROTESTELE din ROMANIA,din păcate, se va ajunge la ceea ce scriam cu ceva timp in urma ,si anume:
            

Dumnezeu există - Mărturii.: O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../o-noua-revolutie-trai...

Translate this page
Sep 5, 2016 - Oare chiar sa avem parte, de o nouă REVOLUTIE? Scriam nu de prea mult timp, precum ca, am auzit glasuri multe care spuneau ca trebuie sa ...

O NOUĂ REVOLUTIE ??? ! ÎNTUNERICUL SI SÂNGELE VĂRSAT ,VA ...

https://plus.google.com/.../posts/EEZCfjHeh2...

Translate this page
6 hours ago - O NOUĂ REVOLUTIE ??? ! ÎNTUNERICUL SI SÂNGELE VĂRSAT ,VA ACOPERI ROMANIA ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? ! ÎNTUNERICUL SI SÂNGELE VĂRSAT ...

                                                 Cu dragoste,Maria.

                               

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru anul  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA .



156 de comentarii:

  1. Nu se poate sa acceptam sa ne impună ăștia din strada guvernul lor cu legile lor ( in care drepturile și libertățile tuturor oamenilor sunt un lux). Exact asa a fost și după colectiv. Iar sa ne ardem!!! Ar trebui sa luptam ca România sa fie eliberata nu sa fim iară sclavii aceluiași sistem. Dacă deci dacă vor reuși sa termine cu PSD următoarea țintă a astora este strada căci Dacă Iohannis şi Sistemul câştigă partida, demonstranţii de azi vor fi consideraţi nişte slugi care şi-au făcut datoria şi trebuie să tracă la locul lor. Când, încercând să restaureze Statul de Drept năruit acum, vor lua de Sistem bastoane pe spinare, jeturi de apă în cap şi gaze în creier, demonstranţii de azi s-ar putea să îşi aducă aminte de PSD cum şi-a adus aminte Cain de Abel. PSD este în acest moment Raul necesar. Măcar vor sa elibereze tara și poporul de sub dominația diabolica a sistemului. PSD TREBUIA SA FACĂ CONTRAMANIFESTATIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care vor jos guvernul nu își dau seama de fapt ca își semnează singuri condamnarea la puscarie lor și copiilor lor. Pai ce vreți sa va salte pt o convorbire telefonica, pt un email, sau pt o invenție de a lor. Nici cei din afara care sunt împotriva ordonanțelor nu ne vor binele. Ei știu ca vom deveni un stat puternic care nu va mai putea fi controlat de către ei. De asta sunt împotriva legilor libertății. Sa știți ca ei au legi pt libertate în țările lor. Nu e ca la noi. Pușcărie pușcărie pușcărie

      Ștergere

    2. Anonim4 februarie 2017, 03:29, „astia din strada” sunt cea mai frumoasa parte a Romaniei. Hotii tai te manipuleaza grosolan sa iesi si sa le aperi lor „dreptul” la furat.

      Ștergere
    3. Dragnea ar fi bine sa prezinte romanilor amenintarile, presiunile, minciunile pe care le fac cealalta tabara, serviciile si altii asupra lor si a altora din institutii. Asa ar fi normal, ca sa stie poporul adevarul, cine si ce vor restul tinerilor liberi si frumosi si propagana. Chiar daca abroga oug se vor inventa alte motive pt care sa cada guvernul si sa fie Dragnea arestat si parlamentul dizolvat. Daca psd-istii nu ies sa manifesteze, sa ceara suspendarea lui klaus, legea magistratilor, modificarea structurii dna, razboiul va continua pana la caderea guvernului. De data asta doar protestele psd vor mentine guvernul si parlamentul in picioare!!! Altfel vom trai si vom urma doar ordinele ocultei ca si pana acum.

      Ștergere
  2. Ma tem sa nu fie adevarat pentru ca acest vis arata ca visele din Vechiul Testament.

    RăspundețiȘtergere
  3. Patriarhia ortodoxa a trimis o scrisoare cu trei teze foarte bune si corecte ,din pacate ei sint primii si cam singurii care nu le-au respectat refuzind ca institutie sa li se aplice de 27 de ani legea deconspirarii colaboratorilor securitatii aratind ca asemenea SS-ului ei sint stat in stat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am senzația că simpatizanții PSD și guvernului nu vor mai asculta și vor ieși în stradă.Aseară am urmărit pe mai toate posturile mutînd canalele foarte des discuțiile dintre invitați,fiecare partid aveau un reprezentant.Am fost foarte atentă la ce spuneau cei din PNL toți spuneau un lucru:mitingul în desfășurare e binevenit dar cel PSD e periculos,deasemenea se vorbea de demisia guvernului.Acesta este scopul aducerea tehnocraților din nou la putere,de aceia nici unul nu a plecat la BRUXELLES ci stau în stand bay să revină.Sută la sută se urmărește destabilizarea țării și vor SÎNGE pe caldarîm,deci programul ocultei este în plină desfășurare iar trădătorii din SRI pun spinările nu umărul la izbucnirea războiului civil.Atunci vor apare ca din senin căștile albastre cu porunca UCIDE fără milă pe toți bărbați copii,femei,bătrîni.Umătorul pas ROȘIA MONTANA în primul rînd acum occidentalii doresc să mărească rezervele de aur,deci bună jumuleală.Apoi gazele de șist cu ale ei consecințe prin otrăvire pînzei freatice de apă potabilă.Dragi romani asta vreți? Dacă ieșiți in stradă uniți-vă nu vă luați la bătaie iar cei ce instigă la asta puneți-i la pămînt și dați-i poliției nu vă lăsați manipulați spre violență.Asta se vrea și ce e mai trist e că cei ce ar trebui să pună capăt la toată tevatura sunt tari în cerbice și nu văd că războiul lor a ieșit în stradă.UNIȚI-VĂ ROMANI UNIȚI-VĂ faceți contra celor ce ne vor dezbinați!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare atentie!!!!!
    Nu e de glumă! !!!
    Românii sunt duși voit în eroare!
    Ați auzit de sintagma românii mei?
    Ei, iată dezlegarea.
    Cel care a spus-o e cel care pune gaz pe foc. E cel care vrea cu orice preț guvernul lui. Nu-l interesează nimic altceva decât guvernul lui.
    PSD a greșit pentru că putea să de-a această ordonanță după ce românii se convingeau ca ei chiar luptă pentru binele țării, când aveau deja în buzunar bani mai mulți. Asa, s-au lacomit si au fost pusi la zid.
    Tinerii frumoși si liberi au primit din februarie facilitatea de a circula GRATUIT pe tren de la facultate acasă, în orice zi,nu doar când sunt alegeri.
    Ce fac tinerii frumoși si liberi? Răstoarnă guvernul legitim ca să vină fostul guvern de tehnocrați să taie salarii, să pună birurile la loc si mai multe, să ne bage pe toți la puscărie pentru că acolo ne e locul! În viziunea lor de slugi ale unor interese oculte.
    Sunteți manipulați grosolan!
    Ați iesit în stradă nu pentru binele copiilor pe care ii tarati cu voi în piață, ci pentru a răsturna un guvern legitim ales ca să puneți în loc guvernul lui!
    Românii sunt dezbinati. Sunt masă de manevră. Se folosesc de copii mici!
    Domnilor guvernanți, ați avut puterea în mâna data de popor? De ce vi s-a urcat la cap? Vă place la pușcărie? Ne vreți pe toți acolo? De ce v-ați crezut stăpâni pe mosie când voi ați fost pusi acolo de popor să reparati ce a stricat guvernele anterioare? OG 13 este un pretex. Nimeni nu va recunoaste meritul de a lucra până târziu la binele țării daca rezultatul este,în percepția poporului, o lege pentru un om!
    Români,gândiți-vă de două ori înainte de a iesi în stradă si înțelegeți pentru cine luptati sa dați jos guvernul! Nu vă imbatati cu apă chioară sau ceai gratis! Ce fac cei care participă la manifestații este ilegitim.
    Sper ca cei de la CCR să fie luminați de Dumnezeu si să spună adevărul!
    Gândiți, încă e liber!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact.sintagama romanii mei este ffff periculoasa. Excelent psd sa facă contramanifestatie deoarece peste tot în presa internațională doar strada se pare ca contează. Ordonanțele sunt perfect legale. Puteau fi date și în toaleta și la 3 dimineață. Sunt exact în baza legii.
      Nu mai ieșiți sa aruncați în PSD fără sa va documentați temeinic. Ieșiți în strada ca chiorii sa susțineți un regim care nu iubește poporul, care vrea sclavie, sa nu avem drepturi, sa nu avem bani, averile tarii distruse...
      Capsomanilor instituțiile de forță pe care le susțineți voi în strada au ruinat România. Libertatea este cea mai importanta într-un stat de drept.

      Ștergere
    2. Dvs, anonim 08 34, santeti foarte inteligent, prb cel mai de pe acest blog, aveti si inima foarte curata ! De aceea eu va spun sa aveti incredere in ,,campion'', fiecare pana la ultimul, va primi ceea ce merita , nu va ingrijorati, numai ce trebuie se va intampla.Am onoarea

      Ștergere
    3. 13:26 va multumesc.
      Am recitit acum ce am scris si am înțeles că nu e meritul meu , ci al lui Dumnezeu care se manifestă prin oameni.
      Am încredere ca Dumnezeu va îngădui să trecem chiar prin valea plângerii dacă nu intelegem ca suntem toți români, dar va fi cu folos pentru cei care vor veni după noi.
      Toate se întâmplă cu voia Domnului. Nici măcar un fir de păr nu se clinteste din capul fiecărui om fără ca Dumnezeu să stie si să permită aceasta.
      Dumnezeu să ne ajute si să ne întărească în nevoi!

      Ștergere
  6. Tot ce a prevestit parintele Arsenie Boca la al carui mormint se perinda tot romanul de 27 de ani ieste adevarat.Conducatorul tari ar trebui sa se consulte cu sfinti nostri parinti din manastirile unde se posteste foarte aspru .Cu dragoste va inbratiaez pe toti.Ascultati sfaturile sfintilor parinti din manastiri .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa se indeplineasca ce a spus Arsenie Boca, respectiv sa ne atace simultan Ungaria (tara NATO), Bulgaria (tara NATO) si Rusia ar fi posibil doar daca NU am mai fi tara NATO.

      Ghici PSD care partid este descalecat de la Moscova si a facut campanie impotriva UE si NATO ?

      Ștergere
  7. Tot ce a prevestit parintele Arsenie Boca la al carui mormint se pernda romanul de 27 de ani se va inplini.Conducatori nostri sa se consulte cu pustnici nostri din marile noastrw manastiri unde se tine post aspru si se roaga mult pentru binele tari noastre.Doamne ocrotestei pe romani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria lăsați comentariile să curgă. Să sefacă de râs cei care aduc injurii. Asa se va vedea cât de mult se zbate diavolul să împiedice voința lui Dumnezeu! Doar asa se vor trezi românii din somnul cel de moarte!
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Maria, prin multe dintre comentariile mele am "luptat" si m-am revoltat impotriva acelora care au iesit in evidenta prin jignirile grosolane aduse celorlalti, dar, pe de alta parte, incep sa cred ca, intr-o oarecare masura, si anonim 09:05 ARE DREPTATE !

      Ștergere
    2. Anonim 4 feb 09:05 de ce să lase comentariile să curgă,nu crezi că le-a lăsat destul,nu crezi că și-au aruncat destul lături în cap unii altora?A venit momentul curățeniei din toate punctele de vedere.Cînd ești musafir în casa unui om trebuie să te comporți ca atare nu sa-i faci tu regula în casa lui.Doamna Maria a procedat foarte corect.DS

      Ștergere
    3. Anonim4 februarie 2017, 09:05, care e vointa lui Dumnezeu?

      Ștergere
    4. 4februarie2017 ,09:05
      Nu sti ce vorbesti si vorbesti prostii.
      Nimanui nu-i face placere sa citeasca despre injurii si calomnii.Acesta este un blog special si ce cauti tu poate gasesti pe alte bloguri.Paraschiva

      Ștergere
    5. E adevărat, sunt unii care nu au măsura bunului simț.
      Dar a ascunde acest lucru, a te face ca nu există nu este o soluție.
      Un om educat stie să citească comentariile care merită să fie citite, care nu,le trece la diverse.
      E bine să se stie si să se vadă atacul mojicilor. E greu pentru doamna Maria să ducă singură această povară. Împreună e mai ușor.
      Cine vorbește urât nu se respectă pe el insusi!
      Doamna Maria e protejată de Duhul Sfânt, stie ca si Mântuitorul a fost batjocorit pe nedrept si la fel plătesc toți cei care aleg calea Lui. Nu de vorbe să ne temem, ci de pieirea sufletului.
      Doamna Maria vă face cum crede dumneaei ca e de cuviință.

      Ștergere
    6. DS, noi astemtam o reactie la ce postam, iar daca Maria intirzie cu aprobarea comentariilor,polemica isi pierde din "incalduseala". Un comentariu ar trebuie sa apara imediat,dar,daca Maria nu are timp,toaca ceapa(cum zicea cineva) sau e la serviciu,ne razboim mai putin pe blog si traficul scade.J

      Ștergere
    7. Ai dreptate J.
      Blogul nu e interactiv si e frustrant să astepti când si dacă ti se publică dreptul la replică.

      Ștergere
  9. Cei care-s iesiti in strada, atat in tara, cat si in strainatate, sunt intr-o grava eroare si nu se mai permit "daramari" de guverne, din cauza ca cineva ii duce in "eroare" pe "tinerii frumosi si liberi", din intreaga lume, nu numai in Romania. Sistemul care-a fost pana acum, s-a restartat, primul semnal ca s-a reusit a fost alegerea Presedintelui SUA, asa ca...nu mai tine cu "manipularile" care i-au scos pe oameni in strada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum niste ani in urma, Banca Millenium a montat la inaugurarea sa in Romania, un frumos brad metalic imens in Piata Unirii, care a avut rolul testarii capacitatii de a raspunde populatia la chemarea mesajului subliminal prin microunde la deschiderea beculetelor. Desi erau oameni care treceau des prin zona si il puteau vedea iluminat in alte seri, totusi s-au bulucit multi si s-au calcat in picioare ca sa vada ce? Antena a functionat perfect. V-ati mira daca si acum ar functiona o asemenea "chemare". Probabil cei mai putin inaltati spiritual raspund primii si actioneaza ca atare. De aici ura fata de niste persoane pe care le-au ignorat pana acum. Politica nici nu ii intersa. Altfel ar fi mers la vot si le-ar fi sanctionat inca de atunci.

      Ștergere
    2. Corect!
      Cei care sunt ancorati cu credință in Dumnezeu văd clar ca totul e un scenariu bine pus în scenă, iar oamenii sunt zombificati. Nu conștiința i-a scos în stradă! Emoția exprimată în ură viscerală fata de cei care au pus osul la treabă pentru binele românilor.

      Ștergere
  10. Din pacate comunistii sunt in stare de orice ca sa pastreze putera.Iar poporul dupa 27 de ani nu mai suporta sa fie prostit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sorosistule an.09.18! mai bine comunist decat sorosist-iohanist!!!!!!!tradatori de tara si neam!

      Ștergere
  11. Numai dumnezeu si maicuta domului ne poate salva de urgia ce este la noi nu uitati de profetile lui parintele arsene boca si de preveziunele lui doamna maria. gheorgiu sa ne rugam sa nu se intimple nimic rau si idiotii din psd sa demisioneze la puscarie cu ei sau dragnea si grindeanu inpuscati ca pe ceausescu numai asa scapam de corupti din
    Romania si hotii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. an.09.29, idiotii sunt in pnl,si usr, cauta-i acolo nu in PSD!!! Dragnea este inteligent si patriot nu vinde tara ci o salveaza. Iohanisti-sorosisti manipulati de puterile straine care abia asteapta sa puna mana pe tara. Rusine voua tradatorilor de tara si popor!!!

      Ștergere
    2. Da, PSD s-a prezentat la vot cu un program de guvernare. Si a castigat.
      Repetentii care nu stiu a face nimic, nici măcar să cheltuie ce este de cheltuit pentru țară, vor din nou la putere.
      E limpede de ce țipa în stradă pentru că la examenul votului au picat.
      Dumnezeu le va aranja asa cum este bine pentru România. Amin.

      Ștergere
  12. DUMNEZEU OCROTESTE ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu-i va ocroti pe hoti, niciodata !!!

      Ștergere
    2. Cine este cinstit in tara asta cei care au condus pana acum sau cei de acum ? Presedintele tari care a făcut atatea case din meditatii ? A platit impozit la stat ? Hotii striga hotii .Rodica

      Ștergere
  13. Saraca, vizeaza masonii! Or fi liberalii sorosisti fara doar si poate, dar PSD-ul a dovedit inca o data cat de hot este. Inculta Maria Ghiorghiu n-are unde sa stie, pentru ca PSD e bun! :)) PSD e bun pentru ea, desi prin actiuni nu o dovedeste si nici dupa trecut. Au avut Dragnea si compania de la cine invata in PSD. De la aia cu cele mai multe dosare penale in Romania. Daca tot se face revolutie, poate pleaca si Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M. Ghe. a luat bani de la securistul Voiculescu, de aceea vine des pe la Antene.
      Nu Duhul Sfant o povatuieste pe ea, ci Satana !

      Spunea Isus ca la sfirsitul veacurilor, Satana va lua chip de inger de lumina ca sa-i amageasca pe oameni .

      Ștergere
    2. Ce vei spune in momentul in care ADEVARUL iese la suprafata? Chiar nu mai aveti bunul simt ? Daca ai o opinie, o poti exprima civilzat. Atentie! Omul cand imbatraneste, rautatea se accentuaza pe chipul persoanei. Mer

      Ștergere
  14. PSD da legi miselesti,doar noaptea,ca hotii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD lucreaza din zi pana-n noapte pentru binele tari si a romanilor! misei sunteti voi iohanistivsorosisti care semanati dezastru pe unde treceti. Sa va dea Dzeu dupa faptele voastre !!!

      Ștergere
    2. Nu e adevărat anonim 4 feb 09:49 te rog să te uiți în urmă la ce oră a fost fraudată de Boc și R.Anastase legea pensiilor.DS

      Ștergere
  15. Terminati cu manipularile de pe acest blog.Nimeni nu este UNICAT pe acest pamant, mai sant multe persoane care au viziuni dar nu aceleasi cu ale Mariei.Nu cred ca o faceti cu rea intentie dar mare responsabilitate v-ati luat in fata lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa piara,toti hotii din tara.Ne-am saturat,ne-a ajuns cutitul la os.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa piara toti hotii PSD-isti din tara, in frunte cu Dracnea !!!

      Ștergere
    2. ... si Iliescu !!!

      Ștergere
    3. Cine scoate sabia, de sabie va pieri!

      Ștergere
  17. NU mai vrem politicieni,toti sun doar HOTI.Unde-i Dumnezeu?E doar pentru noi,iar ei se considera Dumnezeii nostrii?

    RăspundețiȘtergere
  18. Posibil sa se ajunga la moarte ,suntem constienti si ne asumam ,dar greseala va fi a lor ca atunci vor iesi in strada toti mic si mare . Psihologia umana ,maria stiu unde bati si cunosc aceasta forma de manipulare .VOM CONTINUA SI VOM MURII DACA ASTA VA DORITI , DACA VA SUNT MAI DRAGI PARTIDELE DECAT BINELE ROMANULUI DE RAND .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va sustin părerea! În plus nu e vorba numai de corupții din PSD ci profită toți corupții!

      Ștergere
  19. http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/initiativa-privind-autonomia-tinutului-secuiesc-publicata-in-monitorul-oficial-657034?utm_source=Sharefb

    RăspundețiȘtergere

  20. http://www.mediafax.ro/externe/la-o-zi-dupa-vizita-lui-iohannis-in-bulgaria-premierul-borisov-anunta-ca-se-opune-flotei-nato-in-marea-neagra-nu-vreau-ca-marea-neagra-sa-devina-zona-de-conflict-militar-15497858#.WJVDTHdaa4E.facebook

    RăspundețiȘtergere
  21. Pai sa ii multumim ,dictatorului Dragnea ca a adus tara in instabilitate ,prin ordonantele pe care le-a dat !
    Sa retraga ordonantele ILEGALE date noaptea ca sa fie liniste in tara ! De ce nu vrea daca zice ca este bineintentionat ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezinformezi sorosistule voit? Citeste ordonantele si apoi vorbeste. Dragnea nu este un dictator, este conducatorul unui partd care are un program viabil pentru tara si popor pe care voi vanduti strainilor nu-l lasti sa-l puna in practica. Rusine sa va fie si plata lui Dumnezeu sa va ajunga !!!

      Ștergere
  22. Draga Maria! E prima oara cand iti scriu, insa te felicit pentru curajul de a transmite mesajele pe care le primesti. Nu stiu cum percepe lumea tot ce se intampla acum la nivel mondial, daca este capabila sa inteleaga faptul ca protestele, cutremurele, atentatele teroriste s.a.m.d ,este rezultatul faptului ca pamatul , inclusiv tot ce este pe el, trece intr-o alta dimensiune.Asta a inceput din 12.12.2012. Asta inseamna ca noi trebuie sa ne dezvoltam spiritual.De altfel asta este si scopul nostru pentru care am decis sa venim acum pamant. Omenirea este in pericolul de a se autodistruge prin deciziile pe care le ia. Dumnezeu nu vrea sa ni se intample lucru asta. Ne trimite tot felul de avertizari ,precum si tot felul de instrumente menite sa ne ajute.Depinde de noi daca vrem sa le folosim sau nu.Pamantul este singura planeta din univers care este guvernata de legea liberului arbitru si legea interferentei.Prin urmare ,chiar daca avem instumentele la dispozitie,noi sutem cei care decidem sau nu sa le folosim. Dumnezeu si ingerii lui pazitori sunt in permanenta cu noi. Trebuie doar sa- i chemam in ajutor si ei vor veni. Nu vor veni daca nu-i vom chema deoarece s-ar incalca cele doua legi ami tite mai inainte. Dumnezeu ne-a dat o lege ,,Legea atractiei universale" care spune ca:Atrag in viata mea lucrurile asupra carora ma focalizez, carora le acord atentia si energia mea ,fie ca ele sunt cele pe care le doresc sau nu" .Cu alte cuvinte : ceea ce gandim aia ni se intampla. Dar sa nu mai lungim vorba, pentu ca ar fi multe de spus,trebuie sa stim ca exista o solutie foarte simpla si la indemana oricui: sa ne ridican starea de vibratie interioara pe frecventa iubirii. fericirii si recunostintei indiferent de tot ce se intampa in jurul nostru. Iubiti-va pe voi , familia voasta ,pe toti sitot ce exista in jurul nostru .Insa in primul rand iubiti-l pe Dumnezeu. Iubirea si compasiunea sunt instrumentele puse la indemana de Dumnezeu pentru a avea o lume mai buna si pentru a face fata noii dimensiuni in care am intrat.Trebuie sa avem credinta ca Dumnezeu si ingerii nostri sunt alaturi de noi si ne vr ajuta atata timp cat ii vom chema. Dumnezeu fie cu noi ! Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visezi, ,,dimensiune''.
      Calendarul mayas si sfarsitul lumii au fost ,,un pic'':((
      suspendate.Acelasi lucru, adica ,,suspendarea''e valabila si pentru ajutorul dat Romaniei, care a inceput pe la jumatatea anului 2015.

      Ștergere
    2. In sfarsit, un EXCELENT MESAJ!
      Prin continutul sau denota cu adevarat inteligenta, si nu numai, a autorului.

      Acest mesaj ar trebui sa fie ca un MOTTO in fruntea tuturor comentariilor de la toate postarile dvs., indiferent de subiectul acestora, tocmai pt. ca oamenii sa nu uite de existenta uneia dintre cele mai importante legi care guverneaza universul, LEGEA ATRACTIEI UNIVERSALE !

      Cu deosebit respect pt. un om cu un asemenea nivel de gandire

      Ștergere
    3. Foarte corect punctat,anonim/4 februarie 10,27.Felicitari draga Maria,acest blog e''casa ta''si noi ca oaspeti avem obligatia de a respecta regulile casei,de a ne comporta civilizat,neimpunandu-ti regulile noastre necivilizate.Sa avem mintea luminata,sa nu ne jignim reciproc,asa sa ne ajute bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.Cu drag aceeasi Minerva P.

      Ștergere
    4. Cred ca 10.27 este Pavel Corut.mimi

      Ștergere
    5. Oreste este, din pacate, "dus la "filmul protestatarilor strazii".

      Ștergere
    6. Atunci cand am spus ca Pamantul intra intr-o alta dimensiune ,am stiut ce spun. Sa lamurim ce este cu calendarul maias. Calendarele antice maiase au inventat o masuratoare a timpului liniar , numita Numaratoarea Lunga, bazata pe observatiile lor astronomice. Sistemul a folosit o serie temporala de unitati de lungimi diferite, cea mai mare fiind numita b'ak'tun cu o durata de 144.000 de zile. Anul maias are in componenta sa 13 b'ak'tuni, ceea ce in anii nastri reprezinta 5125 ani. Maiasii au prezis sfarsitul prezentului an cand calendarul va ajunge la 13.0.0.0.0 , care se potriveste cu data de 12.12.2012 . Astfel, maiasii nu au prezis sfarsitul lumii, ci sfarsitul unei noi ere si inceputul alteia noi. Si apropo, nu sunt nici P. Corut si nici Oreste,insa va multumesc ca m-ati comparat cu ei. Nu uitati: IUBIREA, COMPSIUNEA si CREDINTA ne vor ajuta sa trecem cu bine peste toate cate ni se intampla. Iubiti-va mult! Carmen M

      Ștergere
    7. Super tare,vreau sa ne mai scrii :))

      Ștergere
    8. Iubirea ....numai sa nu fie doar o idee de iubire...mentala . Aia nu valoreaza mare lucru . Omul , nu prea mai stie cum e sa iubesti ...deci ar trebuii sa inceapa cu el insusi , apoi cu familiari sai , pt a se "antrena " , intr-un fel ....Carmen ...nu cred ca ,, ne iubesti pe toti " . Simti tu ca-ti bate nebuneste inima in piept atunci cind citesti rindurile astea ale mele ? Ai senzatia ca t-i se ...,, taie genunchi" de emotie ? Hm ..? Eu nu cred ...Asa este , ca nu ai aceste ...,, stari " ? . Iubirea ...nu e de ajuns sa gindesti iubitor ...Iubirea nu naste din minte , ci din suflet , inima , de acolo vine . Gindul pozitiv in sine , e inutil . Legea atractiei ...e corecta ca enunt ...darUniversul nu comunica prin gind ...CI EMOTII !!!. Doar omul cunoaste comunicarea mentala , a gindului transmis la un altul ..natura vorbeste efectiv prin emotii . Cainele , sau copilul mic ...nu intelege ce spui ..insa pricepe ...ATMOSFERA din casa , si se comporta ca atare ...Deci ...,, noi ne iubim " , la general si ca idee ..e inutil iar in plus periculos incit ...pacaleste omul , cum ca ar activa legea atractiei . Ce poti citii in lume despre asta ...e fals din nestinta sau voit . Toti se axeaza pe experienta , ce s-a intimplat in viata lor ..au dorit un lucru iar acesta a venit etc....Atentie , nu doar gindit !
      Au trait interior o emotie legata de o dorinta ..dar ce a declansat o emotie ...asa au indeplinit lceri ta acelei emotii ...
      Cum sa-ti spun altfel ...de exemplu unul vrea bani ...Nu e suficient sa te gindesti la bani pt a-i atrage i viata ta ...ci a avea emotia la ceia ce banul iti da . Adica ...PUTEREA asupra altora . Simte emotia imaginindu-ti ca tu comanzi alti oameni ...si-ti vor veni bani . Eu unul nu o vreau , acea putere
      Deci , nu exista alt limbaj de comunicare ...decit emotiile .
      Ideile insa , de iubire sau nu sunt egale cu zero .
      Pot conta doar ca ...antecedente cuvintului ..iar acesta din urma ...antecedent faptei efective . E un lant ..gind , vorba , fapta . Deci ...de vrei fapte bune ...gindeste ...vorbeste ..si vei faptui bine ...dar nu e iubire ...aroma Tatalui ....
      Iubirea trebuie musai sa fie reala ....sa emotioneze profund ...
      Corpul rraspunde violent la iubire , aprig ....pare o boala ...tremuri , nu intelegi clar nimic ...e ca o posesie ...cazi in iubire . Asta ar fi termenul ...cazi , vii prinsa de iubire , nu controlezi nimica tu , nu depinde de ce gindesti , sau vrei tu ..
      Realul si iluzoriul ....Exista o mare confuzie astazi ...intre real si iluzie .
      Omul incepe sa fie obisnuit in a trai in iluzie , si schimba asta cu viata vie , adevarata (vezi , de ex mesajul acesta al
      meu , pe net de acum ) . Tv , telefoane ...introduc notiunea de viata reala . Asa si ideia de a iubi ...pare normal , firesc ...sa auzi pe cineva spunind asta ...
      Lumea doarme ...iar in vis pare reala iubirea doar spusa , gindita ...., insa nu traita
      .Dar... de o alta dragoste vreau eu sa va vorbesc ....una devastanta ...ce -ti sfasie pieptul !
      De emotia este limbajul de comunicare al Universului , in general ...acea aroma de iubire ...este singura limba ..ce Tatal nostru cunoaste !
      Sa nu amestecam ....caci dusmanul nostru mortal de astazi , foloseste jumatate de adevaruri amestecate cu minciuni ...in scopul de a zidi pt totdeauna ...poarta ce duce drept , drept la El ...
      Astfel incit , sa raminem un bun al sau ...
      Treziti-va din vis ....si vedeti "visul din spatele visului "(Isus , ev.lui M. Magdalena)
      Chipul acelui ce viseaza ...un .noi
      Fata " Visatorului "...

      Ștergere
    9. Bravo,Sorine! Inseamna ca ai fost indragostit! A durat?mimi

      Ștergere
    10. Ce importanta are ? Nu decidem noi ...ci ea . De aceia omul teme dragostea ..pt ca pierde controlul . De nimic mai esti sigur ...toate certitudinele de inainte ...se duc . E un foc ...
      Ce putem noi face, este sa fim recunascatori ori de cite ori ne,, viziteaza " . Profund recunascatori ..e un noroc . Dar un noroc ce nu v-a veni niciodata cautat ...ci de la sine ...Poate depinde de gradul nostru de abandonare Lui ...sa faca cum vrea cu viata noastra ...
      Da ...e frumos . Si simt o profunda recunostinta ...
      Vezi tu , omul ...e in razboi cu el insusi . Impune ce are el in cap vietii . De aceia sunt falimente ..falimente ale planurilor . Viata insa ..o ia pe contul ei , nu poate fi ingradita , decit aparent . Doar aparent ...
      S-ar putea trai permanent indragostiti ... dar ....e nevoie sa renuntam la ce am cladit in decursul anilor ..ca conceptii si tot restul . E foarte simplu , de fapt ...
      Da ..sunt recunascator Tatalui ...pt tot ce manifesta in visul acesta ce este un Sorin ..cu buune si rele .

      Ștergere
    11. Acestea nu sunt vremuri in care sa incercam sa intelegem lucrurile cu mintea; mai degraba, sarcina noastra e sa invatam sa ascultam si sa raspundem din inima. Putem gasi o cale armonioasa prin aceasta trecere doar gasindu-ne inima. Ea e acordata in mod natural cu tot ce e viata si, ca urmare, traieste respectand aceasta unitate. Gasind compasiunea adevarata , accesam intelepciunea adevarata. Fie ca toti sa ne gasim calea. Fie sa aducem lumina in intuneric si sa slujim drept vehicule constiente ale Iubirii Divine. Caci a da, in a impartasi, in a inspira si in a sprijini creste frumusetea acestei vieti. Carmen M

      Ștergere
    12. Carmen,l-ai gasit pe Sorin!

      Ștergere
  23. Este inevitabil,iese cu varsare de sange :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din PSD va curge singe ...
      Deja au inceput sa se manince intre ei :))))

      Ștergere
  24. Cel mai bun tratament pe care il avem acasa si de care nici nu stim ! Tratament natural -Sarea de bucatarie.

    Vezi mai multe detalii: http://adrianstyl3.blogspot.ro/2017/02/sarea-cel-mai-bun-tratament-pe-care-il.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Bun, am sa transmit un mesaj, deoarece , intr-o discutie, am fost intrebata care-i perceptia mea despre ceea ce se-ntampla si in tara si in strainatate.
    Dragilor, dragi, cum se zice pe la noi, mai prin nord, asa, mai pe la taranoaiasan, oamenii care-s in strada (unii pasnici, altii destul de virulenti si chiar agresivi), care-s manipulati (din afara si din interiorul tarii , cel putin lumea incepe sa realizeze ca asa este) nu au cum sa "rastoarne" Guvernul, Parlamentul . S-a "sugerat" (destul de subtil si li s-a" transmis", in zicerea unor din ce in ce mai multi oameni ) chiar sa forteze alegeri anticipate si atitudinea Presedintelui Romaniei si a celor care-l sustin (atat din afara, cat si din interiorul tarii), este evidenta .
    In alta ordine de idei, am un punct de vedere in ceea ce priveste "Comunicatul BOR si Comunicatul Bisericii Catolice", comunicate care au fost transmise de catre acestia si care spuneau ca, acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie de "facatorii de pace". Da, insa am o vorba sa va spun, aceea ca Sfantul Apostol Petru ne-a spus asa: "Nimeni dintre voi sa nu sufere ca ucigas sau fur sau facator de rele sau ca un ispititor de lucruri straine " (I Petru 4, 15-16). Asadar, domniile voastre ar fi trebuit sa indemne oamenii sa renunte la aceste "proteste" si ca oamenii ar trebui sa se linisteasca, sa inceteze cu aceste manifestatii in strada, care, sunt doar "parte a experimentelor" celor care-s, mai mult sau mai putin, aspiranti la a fi "facator de pace", la cate "razboaie" se duc in lumea aceasta, din ce in ce mai secullarizata, desacralizata.
    Sa speram ca lumea va intelege ca natiunile nu se "conduc prin experimentele tehnocrate" si ca Presedintele Romaniei va inceta cu atitudinea sfidatoare, pe care-o afiseaza si o transmite, atat verbal, cat si non-verbal, de fiecare data si va indemna oamenii sa inceteze cu aceste proteste, pe care le-a provocat si pe care, din cate se observa, le incurajeaza in continuare. Guvernul trebuie lasat sa-si faca treaba, Parlamentul trebuie lasat sa-si faca treaba, iar Presedintele Romaniei sa revina la pozitia de aspirant la a fi "facator de pace" si nu sa se mentina in pozitia de "protestatar", chiar daca el este protestant lutheran, din cate se stie.
    Doamne ajuta! (ne vom folosi "Dreptul de Veto", daca se va impune (si) in acest caz...)

    https://www.youtube.com/watch?v=BUlH8UXCdTU

    Lucia Dobrea ( IO Bistrita )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar dvs.de ce credeți că patriarhul Daniel e un tâmpit, protestatarii sunt prosti și manipulați numai dvs.dețineți adevărul absolut. Cine vă credeți??? Și din comentariile scrise pe site,, calea aurie "pe mine mă face să cred că vorbiți din partea întunecă

      Ștergere
    2. iohanis este urmasul lui hitler...crezi ca el doreste pace? Dar bunul Dumnezeu sa-i dea dupa faptele sufletului sau!

      Ștergere
    3. Si totusi, Lucia, te anunt eu,
      ,,aspirantul''ca nimic in manifestanti rau este ! ei sant
      oi, intr-adevar, dar sant ,,oitele'' Lui Dumnezeu !

      Ștergere
    4. Lucia Dobre, felicitări pentru postarea plina de înțelepciune, care le lipsește conducătorilor tarii noastre. Sa îl rugam pe Bunul Dumnezeu sa pogoare asupra conducătorilor tarii Duhul înțelepciunii, pentru ca toate deciziile luate sa fie cele drepte.

      Ștergere
    5. Anonim 4 februarie 2017, 12:08, fara jigniri, ne-am inteles? Fiecare are dreptul sa poseze cum doreste si unde doreste. Opreste-te aici.

      Ștergere
  26. Daca santeti aleasa lui Dumnezeu roaga-l pe EL sa faca dreptate pentru poporul acesta, ca el face!Sau dumneavoastra santeti decat 1 mesager a lui Dumnezeu. Ar fi bine sa ne lamuriti si pe cei care nu intelegem cum sta treaba cu dumneavoastra.Sper ca nu am suparat pe nimeni cu multumiri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca m-ai intrebat pe mine, Anonim 11:06, io nu-s "aleasa" lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. stii cum ai facut acum .exact ca cei care il rastigneau pe Bunul Nostru Iisus. ca daca e fiul lui Dumnezeu de ce nu se salvează. Nu ar fi mai bine sa fii bun .înțelept Si plin de credinta.

      Ștergere
    3. Dacă sunteți Lucia Dobre nu va întrebat pe dvs.a întrebat-o pe dna Maria. Anonimul de la 12:08 vă întreabă pe dvs.dna Lucia !!!

      Ștergere
    4. Am mai spus, ma numesc Dobrea, nu Dobre. Din cate am auzit este si o persoana care se numeste Lucia Dobre, insa nu-s io aceea. Pe site-ul Mihaelei Tristar am scris cateodata, cand am simtit sa-mi spun un punct de vedere si, ca si pe acest blog, al Mariei Ghiorghiu si si pe FB sau pe alte forumuri de discutii, intotdeauna ma semnez cu numele intreg*Lucia Dobrea), deoarece sunt persoane care, uneori, scriu si spun lucruri urate, injura, se manifesta agresiv si se semneaza sau sugereaza ca as fi io. Marturisesc si am mai spus-o si cu alta ocazie, niciodata nu am fost agresiva, nici verbal, nici scris, nici gandit, deoarece nu ma caracterizeaza acest comportament. Sunt, un om simplu am 56 de ani si am interactionat, de multi ani, inca, cu diverse persoane care si ele isi spun /scriu un punct de vedere. Asa am scris cate ceva , ca si pe aci, si pe site-ul Mihaelei Tristar (cand a existat rezonanta sau nu), "Calea Aurie" si niciodata nu i-am spus, atat ei, cat si altcuiva, ca vine din partea intunecata, ori alte asemenea pareri. NU, io nu-s cu astea, intradevar, nu rezonez cu toate cate se scriu pe site-ul ei, si nu numai al ei.Pur si simplu, imi spun, intotdeauna un punct de vedere, exprimat in adevarul la care am ajuns io, de fiecare data, cand transmit/spun/scriu, asa cum ma pricep io, nimic mai mult decat atat.

      Va doresc sa aveti o zi faina si toate cele bune!

      Ștergere
  27. DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA

    RăspundețiȘtergere
  28. Oamenii nu pentru a da jos guvernul au iesit in strada. Au iesit in strada pentru retragerea ordonantei de urgenta care le da voie celor cu functii publice sa fure pana la 45000 de euro fara sa fie pedepsiti. Indiferent daca este un leu sau 200000 tot furt se numeste si trebuie pedepsit. Si veti vedea ca daca vor retrage acea ordonanta de urgenta oamenii vor merge la casele lor fiecare fara probleme...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezinformezi an.11.39... citeste mai bine ordonanta si nu vorbi aiureli sau esti drogat ca cei din strada?

      Ștergere
    2. Greșit chiar dacă retrag ordonanță altele ei tot în strada vor fi scopul lor Estee a răsturna guvernul.

      Ștergere
    3. Greșit chiar dacă retrag ordonanță altele ei tot în strada vor fi scopul lor Estee a răsturna guvernul.

      Ștergere
    4. Și dacă ordonanța va fi retrasă,oamenii tot nu vor merge acasă pentru că ordonanța a fost doar un pretext să poată răsturna guvernul,așa cum au făcut și după Colectiv.Manipularea celor din stradă este atît de mare încît nici nu își dau seama.DS

      Ștergere
    5. Si furtul de case cu acte false cum se pedepseste?

      Ștergere
    6. Asa este, DS 14:42.

      Ștergere
    7. 16:38 cu premiul cel mare, mâncare si excursii gratis plus un sistem pus la picioare.

      Ștergere
  29. Dna Maria stați liniștită, dragul dvs.Dragnea nu va retrage ordonanțele.Ele intră în vigoare pe data de 11februarie ora 1și 1minut noaptea pt.ca a fost scrisă în monitorul oficial la 1 noaptea și dvs. aveți un mesaj se întâmplă la 11:11

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vocile din mesaj cu 11.11 spuneau ceva despre un eveniment aşteptat la 11.11 dar care nu s-a întâmplat.deci s-ar putea să fie invers.

      Ștergere
    2. Da, aceasta pare sa fie interpretarea.
      Si e un moment crucial deoarece este momentul in care romanii abandoneaza calea pasnica si incep sa vaneze comunisti/hoti asa cum spun multe profetii.

      Ștergere
  30. Doamna Maria tocmai a anuntat PSD un mega miting Doamne aparane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita !
      Avem munitie destula pentru toti lingaii PSD care vor veni la miting sa sustina Ordonanta hotiei.

      Pe ei, pe mama lor de comunisti strigoi !

      Ștergere
    2. Ei; se pare ca te-a prins cu sacoșa de tepe in piață si acum cam dai cu subsemnatul.
      Dumnezeu nu doarme. Lucrează chiar si noaptea.

      Ștergere
    3. Teparii sint in PSD !

      Ștergere
  31. Nu am timp sa scriu acum. Dar am primit MESAJ astazi dimineata:

    "SUNTEM PRIMII LA RAZBOI !"
    Asadar dragilor,cei care vreti violenta,de aceasta veti avea parte,din păcate! Voi scrie pe parcursul zilei toate MESAJELE primite de SUS !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putem doar specula deocamdata ce vrea sa insemne un astfel de mesaj.Dar sa ne feresca Dumnezeu de mentalul colectiv, daca este pe o stare de vibratie joasa. Atata timp cat vom simti sentimente de ura, manie,stres,tristete, singuratate, dezamagire vor atrage in viata noastra evenimente,circumstante si oameni pe aceeasi frecventa cu noi. Este legea atractiei universale care fumctioneaza fie ca vrem sau nu, fie ca suntem constienti de ea sau nu. Chemati-l pe Dumnezeu in sufletele voastre , simtiti dragostea lui si transmiteti-o mai departe.Doar dragostea si compasiunea sunt cele care vor aduce oameni , evenimente si circumstante pozitive in viata noastra ,indiferent de ce vor face guvernele.Carmen M

      Ștergere
    2. Noi ne luptam ca prosti intre noi on timp ce marile puteri hotarasc soarta lumii ...

      https://www.stiri-extreme.ro/?p=15101 ... pana in 2018 se vrea destramarea romaniei ...

      Ștergere
    3. D-na Maria,Dragnea a anunțat acum că va propune guvernului să retragă ordonanța,iar PSD-ul nu va ieși în stradă că nu vrea nimeni să vadă un măcel între români contra români.DS

      Ștergere
    4. Daca oamenii au ales un presedinte de alta nationalitate,el nu iubeste acesta tara.o forta negativa s a abatut asupra noastra

      Ștergere
    5. Violenta este adusa de PSD prin contra manifestatie.

      Ștergere
    6. Va iubim!! Nu luati in seama mesajele rautacioase. E bine sa le stergeti. Ne incarca pur si simplu cu ce e rau.

      Ștergere
    7. Serios Anonim 4 februarie 2017, 15:33 ??? Hai nu mai spune! Dar ce numai sorosistii au voie sa protesteze? Ia zi? Pai vrem si noi sa protestam de data acesta. Si noi avem un cuvant de spus, asa sa sti. Insa acesta va fi un protest legal nu unul ilegal ca al vostru. Nu faceti voi regula in tara, caci nu sunteti numai voi in Romania, mai suntem si NOI... si suntem multi sa sti in comparatie cu voi si chiar nu avem aceleasi pareri ca ale voastre, sorosistilor ce sunteti voi. Pana acum v-ati experimat numai voi insa vom spune si noi ce credem, avem acest drept si o vom face!

      Ștergere
    8. Daca se organizeaza, ies si eu. Sustin PSD

      Ștergere
    9. Carmen M,ti-am recunoscut stilul si,cind ai semnat,mi-am dat seama cu nu Pavel Corut a intrat pentru prima data pe acest blog. Te mai asteptam! mimi

      Ștergere
    10. Si eu, sustin PSD!

      Ștergere
  32. L-ati vazut pe ala de la agricultura ce cretin, dar pe prim ministru nu l-ati vazut ca este un dobitoc cu grimase gesturi si cuvinte de tantalau.Pai numai niste dobitoci puteau aduce tara in impas de dragul unui sef hot.

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu nu sint asa sigur ca orice mesaj despre Romania se refera strict la situatia politica ci in viitorul relativ apropiat ( citeva luni ) vor incepe si tulburari religioase cu exacerbarea fanatismului si a minciunilor partinitoare.
    Asta pe fondul unor evennimete biblice intre care si o teofanie promisa biblic inca neteologizata canonic Care se va prezenta ca fiind Duhul Sfint ( Care nu ar trebui hulit) si care intre altele ne va propune ca umanitate o noua abordare si o noua religie momentan minoritara creata recent.
    Iar unele din multele ananinte date in vileag de Suverana teofanie va avea legatura cu Romania in cel putin o privinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai revenit, mihai35!!!

      Ștergere
    2. Mibai ...sunt 2 forte opuse , cu aparent acelasi program . O noua ordine mondiala instalata de catre ,, comisia trilaterala" , cu un unic guvern , moneda , religie etc etc ...apt pt a avea controlul total asupra umanitatii (in viziunea lor ar fi un bine incit omul se dovedeste incapabil sa se autoguverneze prin miscari politice , in mod ordonat ...asa ca s-au instalat peste tot )
      Si o alta parte opusa acesteia , ce urmareste extirparea puterii din mainile now , si astfel controlul acestora totalitar .Cine e in spatele ocultei in virf..doar cei de mare , mare grad stiu . Ar fi o surpriza shocanta si pt membrii insasi , ce o compun .
      Se spune ca a fost ca uh fel de virus ...de prin anul 1680 , ideia asta a lor . O poti recunoaste cum de atunci incoace ...au tot incercat sa o ouna in practica (Napoleon , Federich cel Mare , Imperiul colonial englez , Hitler ...UE etc ..cu multe nuante inca )
      Ideia asta le-a venit pt ca erau la cunostinta unui plan original ...vechi , vechi ...de mii de ani . Plan ce prevedea intr-un tirziu separarea fiilor lui Abel de cei ai lui Cain . Rasa contaminata de catre ultimul .
      E identica cbestiunea ...doar ca finalul e diferit .
      NOW ...un om ca ingranaj al mecanismului pt produs bani , deci sclav ...
      Iar celalalt ..un om superior , demn de ce ascunde in interiorul sau ...instaurearea unei Ere de Aur ..perfecte . Unde perfectiunea individuala ar fi scopul de viata ..unde nu mai exista minciuna , exploatarea ,foamea si suferinta , in general . Aceasta ,, utopie"un ochii nostri astazi , nu s-ar putea realiza doar cu fortele omului deja contaminat grav (marirea excesiva a genelor din ADN-ul uman raspunzatoare de agresivitate) , v-a fi o intrare in scena a ceva ajutoare din cer . Omul v-a avea o calauza .
      Totusi ...atentie ! Multi altii inaintea acestuia vor fi prezentati ca fiind El . De aici toate avertizarile parintilor bisericelor noastre . Multi , si unul in special . Doar dupa aparitia si proclamarea acestuia ca ,, Mare pacificator " va veni cel adevarat , nu fals . O sa fie ceva public ..nu o autoproclamare a sa . Toti liderii religiosi din lume vor fi anuntati . Multe nume are ...Messia pt evrei , Kalki pt hinduisti , A 10-a reincarnare a lui Buddha , pt acestia ..Mare Monarch pt Nostradamus ...Alesul Domnului pt aparitiile Mariane de la Anguera si Medjugorie , Mahmadi e numele ce asteapta musulmani ...etc etc ...In toate rasele si religiile din lume se vorbeste de acesta . Tot asa va fi ...un singur guvern cu doar 10 regi vasali lui , o singura religie , o noua educatie pt generatiile viitoare ...si toate astea ...a ind ingeri invatatori in mijlocul oamenilor . Fizic . Pt a-l ajuta . Se spune ca 25 de ani v-a dura aceasta era ...din 2022 in 2047 , cind acesta va muri de batrinete . Dupa ..in 3 ani v-a veni apocalipsa totala , si crearea unei alte ...,, generatii" , rase ...noi . Deja mamele acestor noi , viitori copii ...ar trebuii sa se auda vorbindu-se de ele in urmatorii ani . Poate o sa l-e recunoasteti . Aceste femei , ce vor prezenta ca un fel de ,, ciudatenie " , cica din cauza toxinelor din ambient (dupa oamenii de stiinta ) vor fi mamele celor noi . "Din o mie voi alege unul , si doi din zece mii " . spunea Isus ....se referea la facerea celor noi . E devreme inca pt a vorbii despre asta .
      Asa ca ....in incheiere ...vor fi doua curente ...aparent asemanatoare : unul demoniac , iar celalalt divin .
      Faptul ca exista acela negativ ...nu inseamna ca e uicul . Dumnezeu nu doarme . Stai linistit .

      Ștergere
    3. Sorin T, pai daca se instaleaza o era de aur in care oamenii sunt preocupati de evolutia spirituala si sunt ghidati de Noul Invatator revenit printre oameni, de ce mai vine o Apocalipsa totala? Inseamna ca raul ramane latent in cei 25 ani ai epocii de aur si rabufneste violent la moartea Invatatorului?

      Ștergere
  34. 11 06 nu ma intreba pe mine daca sant frumos, destept , bogat ! Intreaba o terta persoana. Asadar, despreMaria, ca la ea te refereai, iti spun eu - dansa e ,,abilitata'' sa vada si sa transmita mesajele, la fel ca niste fibre optice, care nu au treaba cu tubul sau hardul.
    Si apropo, mai taci.

    RăspundețiȘtergere
  35. Maria esti extraordinara si curajoasa tu spui adevarul pe care-l primesti unii sint plini de invidie pe acest blog

    RăspundețiȘtergere
  36. Si Carmen Harra prezice razboi si haos in lume.
    Nu e deloc bine! Carmen Harra a dezvăluit ce se va întâmpla după protestele împotriva Guvernului

    http://www.cancan.ro/nu-e-deloc-bine-carmen-harra-a-dezvaluit-ce-se-va-intampla-dupa-protestele-impotriva-guvernului-16617475

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen harra,a prezis f.multe aberatii,neadevaruri,mortii,etc
      Mai mult de 50% din aceste ''goagale''au fost false.
      I-a promis[prezis] si unei doamne 100% presedentia statelor unite,si s-a adevarit a fi o promisiune mincinoasa.Acum vine in Romania sa dezvaluie ''gogosi''.

      Ștergere
  37. Toate se intampla dupa cum este voia Domnului cu tara noastra si nimic nu este intamplator. Trebuie indeplinit planul divin cu tara noastra si pentru asta posibil sa fie nevoie de purificare iar asta inseamna suferinta. Nu trebuie sa ne fie teama ci sa imbratisam voia Domnului pentru ca are grija de fiecare dintre noi prin ingerii sai. Fiecare actioneaza dupa propria lui constiinta dar nu trebuie sa condamnam pe cei care demonstreaza in strada. Este mai simplu sa stai in casa la televizor, la caldurica si sa spui ca cei care ies in strada sunt manipulati si rau intentionati fata de situatia de a sta si demonstra in frig. Compasiunea si iubirea fata de semenii nostri trebuie sa primeze si cu rugaciuni si rugaminti sa ne indreptam la bunul Dumnezeu sa ne ierte pacatele. Toate sunt asa cum trebuie sa fie. Dumnezeu sa ne lumineze mintea si inima sa indeplinim voia sa. Faca-sa voia Ta Doamne!

    RăspundețiȘtergere
  38. Cred ca Iohanis dupa ce s-a folosit de copii pentru ai trafica acum se foloseste de copii ramasi instigindu-i la o cruciada a copiilor .El neavind copii care sa-i pastreze memoria, nu are sentimente de compasiune , e invidios si orgolios ,vrea sa ramina si el in istorie in memoria colectiva cu orice pret ,fie si in rau si s-ar parea ca ii tine,romanii nefiind invatati cu trucurile extremiste germane.

    RăspundețiȘtergere
  39. Iohannis a spus " poporul meu " si noi care nu l am votat nu suntem tot ai lui ? suna foarte ciudat, " partidul meu,gurvenul meu si poporul meu " ce are de gand sa faca cu restul romanilor? inceput de dictatura...ROMANIA impartita in doua

    RăspundețiȘtergere
  40. Bravo,d-na Maria!Am ajuns sa mi fie rau de ceea ce vad!Tineri manipulati in razboi cu parintii lor ASTA I mana pe ei?Dezordinea?Jocul unora care le e drag sa ne vada inconvoiati!?Sa ne calce pe grumaz?Unde I romanismul din noi?Am ajuns sa ne vindem suflet pentru un pumn de bani pe care in 24 de ore Ii varsam la WC?Rusine!ATI votat?Au iesit ?Care i problema voastra?Si Eu am scrasnit din dinti 10 ani Acum o luam de la inceput?Pana cand? Sa va fereasca D zeu sa iesim si noi in strada!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care noi,de partea cui esti? Cind zici: BRAVO,e oe bune sau la misto? mimi

      Ștergere
  41. CITITI AICI:
    http://tristar77.blogspot.ro/2017/02/foc-mult-foc-si-tacere.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. “Soros s-a nascut in Ungaria, la Budapesta, in anul 1930. Tatal sau provenind dintr-o familie evreiasca schimba numele de Schwartz (inseamna negru in limba germana) in Soros.”

      http://jurnalul-manipularii.blogspot.ro/2014/02/reteaua-mafiota

      Nu-i asa ca este tare? Si SOARE dar si NEGRU. Corelat cu articolele scrise de mine in ultimele doua saptamani …
      Ei, lasati … Simpla coincidenta …"

      Sursa:
      http://tristar77.blogspot.ro/2015/11/ursa-mare-si-poarta-catre-adevar.html

      Ștergere
  42. În cadrul unor secte se practică intens ritualuri speciale de alungare a gândurilor “rele”. Adepţii sunt învăţaţi să identifice ei înşişi aceste gânduri şi să le anihileze pentru a se putea ridica pe o “treaptă superioară a cunoaşterii”. În funcţie de sectă, respectivele ritualuri pot consta în: rugăciuni, mătănii, meditaţii, cântece specifice, repetarea cu voce tare sau în gând a unor clişee cu valoare de simbol, intrarea în transă ş.a.m.d. Treptat, ritualurile devin obişnuinţă. Individul este “programat” să le activeze la primul semn de îndoială, teamă sau nesiguranţă. Automatismul ajunge la perfecţiune, iar sectantul începe să se roage brusc sau intră subit în transă fără ca măcar să realizeze că tocmai a avut un gând “rău”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15 01 waw !!!!!!! ce misto !!!!!

      Ștergere
    2. E secta lui Bivolaru ?

      Ștergere
    3. Parlamentara Macovei, Anonim 13:46, se incadreaza perfect "sectei" de care spui. Ii apune steaua, cat de repede. A dat dovada de un puternic antiromanism, care este escaladat deja in lume. Este mai puternic antiromanismul, chiar decat antisemitismul si, bineinteles ca...le va veni randul*atat celor din tara, cat si celor din afara tarii, sa-si ceara iertare Romaniei si romanilor. Antiromanismul va fi condamnat.

      Ștergere
    4. Normal Anonim 5 februarie 2017, 17:41 caci este slujitoarea lui Soros, este veche pe statele lui de plata.

      Ștergere
  43. Tocmai am citit cateva articole in care domnul Dragnea a hotarat retragerea ordonantei de urgenta!

    RăspundețiȘtergere
  44. 2017 si Romania tot nu s-a lecuit de Ion Istrate si aia cu gura mare din America... VAI DE CAPUL NOSTRU! Ion Istrate, cea cu gura mare din America si Maria Ghiorgiu. Fiecare diferit in felul lui dar atat de asemenator: primul cu tifos netratat, cea din SUA mincinoasa iar Maria Ghiorghiu unealta politica.

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu pot sa ma abtin Doamna Maria dar cred ca iar aveti dreptate cu cele aratate de Duhul Sflnt, va citesc blogul sm luat si cartea, pentru cei care nu cred,pacat va spun fratilor estr sdevarul pur. Doamna Maria am vazut injutiile le plateste D zeu dupa sufletul lor.Cu drag M.I

    RăspundețiȘtergere
  46. Dragi mei romani opritiva.Am sentimentul si presimtirea ca se vrea tota aceasta destabilizare pentru inceperea celui de al treilea razboi mondial.Va rog mu dati apa la moara celor care vor acest razboi .Ce se petrece acum in tara iestw ca maidamul din Ucraina.Potolitiva caci proverbul romanesc spune ,,cind doi se cearta al treilea cistiga''.Mergeti in biserici si rugativa inpreuna cu preoti pentru pacea si linistea poporului romam.David a cerut intelepciune ca sa conduca poporul sau.Doamne ajuta si fi cu noi.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ziua susțin guvernul Grindeanu și sunt de acord cu ordonanța circul mediatic cu cătușe și procurori trebuie să ia sfirsit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ordonanta da voie la furat. Cum sa fii de acord cu ea ?
      Atunci si tu vrei sa furi, cot la cot cu PSD-ul.
      Probabil ai contracte cu statul...

      Ștergere
  48. Surse: Ordonanta de Urgenta pentru modificarea codului penal a fost scrisa de Alina Bica


    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/surse-ordonanta-de-urgenta-pentru-modificarea-codului-penal-a-fost-scrisa-de-alina-bica.html

    RăspundețiȘtergere
  49. Pina si Ecaterina Andronescu se dezide de Ordonanta: A fost o greseala si pe fond

    http://revista22.ro/70260131/pina-si-ecaterina-andronescu-se-dezide-de-ordonanta-a-fost-o-greseala-si-pe-fond.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Androneasca e o .....cate se baga in seama.Ordonanta nu a fost o prostie,a fost geniala. Era necesara,iar daca ar fi fost lege data de parlament,tot ar fi fost proteste,oamenii s-ar fi ridicat contra parlamentului si ar fi iesit si mai rau,poate alte alegeri,cu triumful lui Iohanis. miji

      Ștergere
  50. Victor Rebengiuc, despre ordonanţa de urgenţă: "Trebuie călcată în picioare!"

    http://www.click.ro/vedete/romanesti/victor-rebengiuc-despre-ordonanta-de-urgenta-trebuie-calcata-picioare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala este un pdl-ust transformat in iohannist. Nu merita luat in seama. Este de-a lui Soros.

      Ștergere
  51. Doamna Maria,
    sa nu cenzurați comentariile!
    Dvs nu aveți timp de asa ceva!
    Toată judecata o face D-zeu!
    Pentru a fi o fiica desăvârșită D-lui,
    ,,Iubiți vrasmasii vostri... "
    Cu, respect G.A.

    RăspundețiȘtergere
  52. Iata o altă dovadă că sa plănuit mai demult de cei din afară dezmembrarea Romăniei, spusă de penalul Ghiță pe 30 octombrie 2016 https://youtu.be/rxLAEH3wGx4?t=205 așa că voi alegeți de care parte vreți să fiți, fie ca Dumnezeu să vă deschidă ochii și urechile, să vă despietrească inima și să loați o decizie corectă.

    RăspundețiȘtergere
  53. Doamne ajuta,sa se sfarseasca cu bine!Fara violenta!Strigati cat puteti daca asa va duce capul,dar veti plati un pret mare daca dati cu poarta.Luati aminte!

    RăspundețiȘtergere
  54. Fost consilier al lui Iliescu dezvaluie o practica golaneasca a lui Liviu Dragnea. Cum testeaza seful PSD fidelitatea liderilor mai mici

    http://www.aktual24.ro/fost-consilier-al-lui-iliescu-dezvaluie-o-practica-golaneasca-a-lui-liviu-dragnea-cum-testeaza-seful-psd-fidelitatea-liderilor-mai-mici/

    RăspundețiȘtergere
  55. iar practica ta 18 24 e sa te uiti pe gaurile cheii, dar tu nu esti important, nu-i asa ?

    RăspundețiȘtergere
  56. ,, sa n-aveti idoli'' adica sa nu fiti fani ! Sau fiti, dar atunci lasati morala, stati in banca voastra ! ( iar va umblu-n creer, scuze.
    Pot spune ca chiar de simpatizati vreo parte, vedeti-i si greselile , precum si rasplatiti orice are bun partea adversa

    RăspundețiȘtergere
  57. Din ceea ce vad eu romanii nu se bucura pentrul faptul ca pot sa fure pana le 200000 de lei fara sa faca puscarie.Asta inseamna ca Romania nu accepta sa fie un popor de hoti! Bravo romanilor,sa le aratam si celorlalte popoare cum suntem noi romanii, buni corecti si credinciosi !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim4 februarie 2017, 22:20
      Nu aveti dreptate, mai cititi, diferenta intre termeni;
      daca se creeaza anarhie in tara, credeti ca ati dat hotiii afara din tara?

      Ștergere
  58. Oameni buni ce a spus Sfantul Arsenie sa nu ne mai rugam sa moara Ceausescu ca o sa vina alti multi mai rai si o sa iee tot va vor vinde!! ACUM TREBUIE SA NE RUGAM LUI DUMNEZEU SA NE DEE UN CONDUCATOR CARE SA IUBEASCA PE DUMNEZEU SI PATRIOT PENTRU TARA SA IUBEASCA SEMENII.ASTE TREBUIE FACUT ACUM NU SA-I JUDECAM CA UNA DIN PORUNCI ESTE NU JUDECA SA NU FI JUDECAT.DOAMNE DUMNEZEULE ATOTSTIITOR SI CUNOSTI NECAZUL TARI MELE TRIMITENE UN BUN CONDUCATOR MACAR PE JUMATATE CAT A FOST SOLOMON,SI SE SFERT CUM A FOST DE PATRIOT SI IUBITOR DE SEMENI PRECUM MOISE.ASA SA NE DEE DUMNEZEU AMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceausescu ne voia asa cum ne vrea si biserica: muncitori,cinstiti,familisti. Ne trimitea in rai. Dar multi au ales calea necinstei,pentru citiva banuti. Asa si azi,putini tin cont de judecata divina. Cum spunea si Sorin T,iubirea de bani si de putere le da emotii.J

      Ștergere
  59. GREU DE REALIZAT ANONIM 4 FEBR 2017 23:22 DAR NU IMPOSIBIL--TOTI PRESEDINTII ROMANIEI FAC CRUCE LA INVESTIRE APOOOOI UITA SI NU MAI TIN LEGATURA CU DIVINITATEA CA INTERVINE LACOMIA SI DORINTA DE PUTERE DARR VA DA DUMNEZEU O PLAMA USTURATOARE CA SA STIE SI EI CINE-I STAPANUL CERULUI SI PAMANTULUI--MAI TOTI SE LEAGA DE POLITICA SI CAND VINE UN CUTREMUR SAU O ALTA URGIE ISI AMINTESC DE DUMNEZEU ---NU ASA TREBUIE--FACETI RUGACIUNE SI IUBITI SINCER PE SEMENII VOSTRI---PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum ai spus la inceput face Cruce si dupaia uita de promisiune EX FARISEULUI IN BISERICA CAND SE RUGA SI PACATOSUL.ORI CAT DE CORECT ERA FARISEUL DAR DIN CAUZA MANDRIEI SI JUDECARI E DECAZUT DIN FATA LUI DUMNEZEU.OAMENI BUNII CERETI INTARIRE IN CREDIN TA,IUBIRE,RABDARE,SI PUTERE DE BIRUINTA A ISPITEI( DIAVOLUI)

      Ștergere
    2. De ai avea credinta ai spune muntelui sa se mute si se muta.toate sunt cu putinta la Dumnezeu.NOI TREBUIE SAI CEREM AJUTOR IN ORICE CLIPA SI SAI MULTUMIM IN FIECARE CLIPA.TOTII PT UNUL DUMNEZEU SI UNU PENTRU TOTII.CERETI SI SE VA DA,BATE SI TI SE VA DESCHID E,CAUTA SI VEI GASI( ADEVARUL)

      Ștergere