sâmbătă, 25 februarie 2017

ROMÂNIA CRUCEA RĂZBOIULUI !!! ROMÂNIA ŞI ROMÂNII CARE NU SE LASĂ ! "REZIST " din păcate !

                           
                                    ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                        25  Februarie 2017,ora 6,22 dimineata !

                                          Dragii mei,

Este timpul Păcii si a împăcării ,chiar si cu cel mai aprig dusman!
Este Sfantul Post, al PĂTIMIRILOR DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.
Să lăsăm deoparte ura,dusmania,mândria, batjocura de orice fel asupra Aproapelui nostru, si sa facem loc ,Dragostei si Iubirii fata de Aproapele. 
Sa facem loc in inima noastra,in camara sufletului nostru,Iubirii de Hristos si de Maica Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Să nu ne mai manifestam prin cuvinte injurioase si prin instigare la luptă, la proteste de tot felul prin care strigam in gura mare:  rezist!
NU FRATILOR ! NU  VOM  REZISTA! 

RĂZBOIUL,  este în ograda României!!!

Mânia LUI DUMNEZEU va fi asupra noastra, a Poporului Său ales si îndărătnic.
Iata ce spune un glas astazi in zori:

            "Rezist!
             România care nu se lasă!
           România, CRUCEA  RĂZBOIULUI!
          CRUCEA  ROMÂNIEI ,este CRUCEA RĂZBOIULUI!"
Oare nu ne infricosează deloc aceste ADEVARURI, despre care eu tot scriu din GRAIUL DUHULUI SFÂNT?
Oare chiar trebuie sa ne spalam păcatele prin sange nevinovat,in loc de RUGACIUNE,căinţă si pocăinţă?
Stiu! Multi dintre voi le veti intoarce pe toate partile,si ma veti acuza ca ţin cu o anume culoare politică. 
Dar nu este asa! Va inselati! 
Eu ţin cu fiecare suflet în parte, fie el prieten sau dusman mie. Doresc ca sa cunoasca si el (sufletul fiecaruia dintre noi) ,Dragostea si Iubirea de Hristos si de Maica Domnului.
Datoria mea este să adun ,TURMA  LUI HRITSOS la un loc; Oile ratacite, si nu pe cele care cunosc deja drumul,calea spre mantuire. 
Asa cum ,Însuşi IISUS HRISTOS ne graieste:

17.Dar, auzind, Iisus le-a zis: Nu cei sănătoşi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. N-am venit să chem pe cei drepţi ci pe păcătoşi la pocăinţă.


                    Image result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezist     Image result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezist    Image result for proteste cu rezist          Image result for proteste cu rezist..

Frati Crestini, 
Traim vremurile cele de pe urmă!
Vă veti convinge astazi,din ceea ce urmeaza ca sa va destainui,din GRAIUL DUHULUI SFANT.
Deschideti-va inima si Sufletul, si primiti-L pe HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru: faceti-I loc MAICII SALE PREA CURATEI FECIOARA MARIA!
FRATILOR ! 
De veti asculta de toate aceste Povete,sa stiti că,nu pe mine ma ascultati!
 Ci ascultati GRAIUL DUHULUI SFÂNT!
 Ascultati PORUNCILE LUI DUMNEZEU!
Eu sunt un suflet mic,cât un fir de nisip, carea ales sa-I ILE LUI DUMNEZEU! slujeasca DUHULUI SFANT, pentru ca voi toti sa va intoarceti la CREDINŢĂ,la iubire si bunatate; la mila si dragoste faţă de Aproapele.
Eu sunt Condeiul DUHULUI SFANT;al MANTUITORULUI IISUS HRISTOS, si -a împărtăsirii LACRIMILOR si IUBIRII MAICII LUI DUMNEZEU.
Aceasta sunt eu! Asa ma simt,mai mica si decat un fir de iarba!
Dar cu o IUBIRE infintă ,faţă de DUMNEZEU si faţă de MAICA DOMNULUI si de toti SFINTII SĂI; cu o IUBIRE infinită faţă de Aproapele nostru,fata de dusmanii nostri pentru care ma rog zi si noapte.
                             

Sfânta Evanghelie după Marcu :: Capitolul 2 - Biblia Ortodoxa

www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=2&id=53

Translate this page
Şi îndată s-au adunat mulţi, încât nu mai era loc, nici înaintea uşii, şi le grăia lor ... Dar, auzind, Iisus le-a zis: Nu cei sănătoşi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi.

                                              Cu dragoste,Maria.

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


81 de comentarii:

  1. Din pacate ceia ce se intimpla in strada este rezultatul esecului clasei politice,ea a generat aceasta situatie si a dus la amorsarea protestelor.Au vrut 'dreptate doar pentru catei' si au ajuns sa se lupte intre ei ca o mafie veritabila,cum spunea un clasic fost presedinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 25 feb 13:32 nu este eșecul clasei politice și este abuzul făcut de Securitate și DNA,asupra clasei politice.Acum cînd Președintele României a fost dovedid de Justiție că este un infractor,care a intrat în posesia unor case cu acte false de ce nu ieșiți în stradă să-i cereți demisia? Acum cînd s-a aflat de protocoalele abuzive semnate în secret de Sri și DNA de ce nu ieșiți în stradă să-i cereți demisia lui Koveși? Vi se pare normal să atacați o parte din clasa politică și să închideți ochii la abuzurile făcute de alții? Vouă vi se pare normal să ieșiți în stradă pentru o ordonanță de urgență,care era perfect legală și să nu ieșiți pentru sutele de ordonanțe date de Cioloș pentru scumpirea gazelor și a electicității? Nu am văzut în viața mea un popor mai spălat pe creier și atît de ușor de manipulat.Mizeria morală în care trăiți voi cei care ați ieșit în stradă,nu vă dă dreptul să cereți de la cineva să fie corect cînd voi sunteți în culpă acoperindu-i pe infractorii dovediți.Să vă fie rușine pentru acțiunile voastre,pentru lipsa de credință și de moralitate.Niciodată nu veți putea avea credibilitate în ochii altora atîta vreme cît ascundeți gunoiul sub preș,atunci cînd nu vă convine.DS

      Ștergere
    2. Sa fi binecuantat de Dumnezeu DS ca bine le mai zici!!!!
      Hitleristu dezbinatorul de tara, falsificatorul de case si vanzatorul de paduri si de copii ar trebui URGENT sa-si dea demisia daca ar avea macar cat negru sub unghie moralitate si caracter...dar aceste doua lucruri ai lipsesc cu desavarsire...

      Ștergere
    3. Anonim 25 februarie 2017, 13:32, ce s-a intamplat in P.Victoriei a fost rezultatul manipularii sorosiste. Acei protestatari nu sunt decat o masa de manevra pentru mafia sorosista, nimic altceva. Altfel trebuiau sa iasa sa ceara demisia lui Iohannis, insa toti tac malc acum.

      Ștergere
  2. Mare miting PSD Targoviste! #SI NOI REZISTAM!#GHINION!Platiti de PSD.Ce sa mai intelegem?Ca toti sunt la fel.Toata clasa politica e compromisa.Oamenii cinstiti nu se baga in politica.Acolo este lozinca/ CINE NU-I CU NOI E IMPOTRIVA NOASTRA!Care pe care!Doamne ajuta-ne pe noi pacatosii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este platit nimeni. De unde o scoti? Daca voi sorosistii ati fost platiti crezi ca toata lumea este platita? Te inseli!

      Ștergere
    2. Bai nesimțitule cu rezistul tău. Pt ce protestezi?? Pt pârnaie? Sa te duci tu la pârnaie împreună cu toți justițiabii care cică au făcut justiție. Va vine vouă rândul anul asta. Ați distrus România ați adus-o în ultimul hal.la ce ați ieșit în strada? Pt Johannis infractorul de case ( trebuie făcut acestuia dosar penal de fals, infracțiune, etc) pt corupții de la dna diicot parchete. ? Nabucodonosor împăratul: numărat- numarat, cantarit cantarit. Adică pacatele au fost numărate și cantarite iară judecata a fost hotărâtă, iar pedeapsa acestuia i-a fost moartea marelui împărat care nu i-a venit sa creadă de asa ceva. sa cada tocmai el având asa putere.

      Ștergere
    3. An.21.42, felicitari pentru comentariu! uite ca mai sunt si oameni care vad adevvarul si nu le este frica sa-l spuna!

      Ștergere
    4. Anonim 25 feb 13:34 nu e compromisă toată clasa politică și e compromis Iohannis,care nu mai are ce să caute în fruntea țării.El care striga penalii a uitat să se includă pe listă că este penalul șef, împreună cu infractoarea din fruntea DNA-ului,care face dosare la comandă.Dacă tot sunteți așa de corecți și vreți un stat de drept de ce nu le cereți demisia acestor infractori dovediți? Unde sunt tinerii din stradă acum și de ce nu reacționează la aceste abuzuri?Voi vă dați seama cît de penibili sunteți că v-ați lăsat manipulați? Voi pentru această țară nu sunteți decît niște marionete și niște trădători,care ați ajuns rușinea Europei.Străinii au văzut cît de ușor vă poate spăla creierul și pentru ei veți fi ușor de controlat cînd veți merge să lucrați acolo.Să nu credeți că-i interesează studiile voastre pentru că vă vor folosi tot la muncile de jos cînd veți merge afară,pentru că au văzut că se poate.Pentru marionete nu există respect.DS

      Ștergere
    5. Da.asa este.strainii au văzut ca România este cea mai slaba țară. Auzi? Sa ieși în strada pt dictatura și pt Raul poporului, știind ca justiția în România se face pe baza de legi interpretabile în funcție de cum s-a trezit judecătorul dimineață, sau cati bani a primit șpagă, sau alt interes personal.
      Dar nu sunt de acord când zici ca doar DNA este condusă de mafioți. Asa ceva e o aberație. Cum sa afirmi ca doar Dna este o grupare de crima organizata. Toți sunt o grupare de crima organizată în frunte cu DIICOT ȘI PARCHETE. SUNT INFRACȚIUNI F GRAVE CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN DIICOT. SUNT NISTE MAFIOȚI INFRACTORI CARE CAD LA ÎNVOIALA INTERLOPILOR CU BANI PE ACEȘTIA LĂSÂNDU-I ÎN LIBERTATE, IAR RESTUL OAMENILOR SUNT ACUZAȚI DE TOT FELUL DE LUCRURI NEADEVĂRATE SAU MĂRITE DE SUTE DE ORI, INTERCEPTĂRI TRUNCHIATE, ETC.TOTUL ÎN FAVOAREA MAFIEI DIICOT . TOTUL ÎN ROMÂNIA ESTE DOAR MAFIE ȘI ILEGALITATE

      Ștergere
    6. Anonim 26 feb 15:08 văd că ai trimis un mesaj așa în eter, dar nu știu la cine te referi cînd spui că a afirmat că DNA-ul este o grupare de crimă organizată.Eu nu am spus asta în mesajul anterior,dar o pot spune acum,nu am nicio reținere atîta timp cît faptele vorbesc și există dovezi pe care le-a văzut întreaga țară.Toate instituțiile care fac parte din Justiție,DNA,Diicot,CSM sunt niște structuri mafiote,care fac abuz de putere,încalcă constituția și spijină clanurile mofiote și securiste,care conduc țara.Toți care sunt acum în fruntea acestor instituții trebuie sa-și dea urgent demisia. La fel trebuie să procedeze și Iohannis pentru că a săvîrșit acte de natură penală,folosind acte false pentru a intra în posesia unor case în mod abuziv.Mă întreb cum poate să mai apară în fața oamenilor,el care spunea că luptă împotriva corupției și va organiza un referendum pe această temă.DS

      Ștergere
    7. DS, esti in PSD sau esti platita de ei?
      Cum poti sa repeti mereu doar de DNA si de Iohanis?
      Raspunde sincer: Dragnea nu a furat nimic? PSD-istii nu au furat nimic?
      Nu sunt majoritatea politicienilor hoti, indiferent de partid?
      Esti credincioasa, ai grija ca Dumnezeu te aude.

      Ștergere
    8. Anonim 28 februarie 2017, 15:28, sorosistule, ce te doare asa rau? Doare adevarul? Tie sa-ti fie teama in fata lui Dumnezeu, caci esti de partea tradatorilor de tara. Calci in picioare demnitatea Romaniei in favoarea lui Soros.

      Ștergere
    9. Anonim 28 feb 15:28 nu sunt in PSD și nu mă plătește nimeni, dar penalul care a fost dovedit de Justiție că a luat case cu acte false este Iohannis și trebuie să plătească pentru asta.Dacă se va dovedi că există în PSD un caz similar să se procedeze la fel nu țin parte nimănui,legea e pentru toți.De ce nu strigați acum și împotriva lui Iohannis și a DNA-ului dacă tot vă dați așa corecți?Este incredibil ce comportament de sucuriști aveți și cum omiteți să răspundeți la cele mai simple întrebări.REPET:DE CE NU IEȘIȚI ÎN STRADĂ SĂ-I CEREȚI ȘI LUI IOHANNIS DEMISIA AȘA CUM AȚI CERUT-O GUVERNULUI?DE CE NU VEDEȚI ABUZURILE FĂCUTE DE PROCURORII DNA ȘI DE KOVEȘI? Eu nu am nimic împortiva celor care vor să manifeste în stradă,dar să fie corecți și să vadă nedreptățile făcute de toți,nu doar de unii.Nu-l mai invoca pe Dumnezeu aici că tu păcătuieși prin fapul că acoperi penalul dovedit.DS

      Ștergere
    10. DS, din ceea ce am scris la 28 feb. 15:28 cum ai dedus ca am comportament de securist si il acopar pe penalul dovedit?
      Daca Iohannis e vinovat, sa-si dea demisia si sa plateasca. La fel Kovesi sau cine o mai fi.
      Eu te-am intrebat doar de ce esti partinitoare si tii partea PSD-ului. Sunt sute de parlamentari, primari, prefecti, etc care fura milioane de euro si tu tot ii dai cu Iohanis si cu casa lui.

      Ștergere
  3. Dumnezeu ocroteste si binecuvanteaza ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l mai bagati pe dzeu la inaintare,ca nu ne mai ocroteste deloc,ma intreb daca ne a ocrotit vreo data ?Exemplifica ti dea lungul istoriei cind a dus o bine poporul romin?Exemple concrete nu basme si sa nu mi spuneti de dictatura ceausista si dejista ca le am trait din plin fiind destul de vechi pe aici pe pamint..Exemple fratilor..am fost tot timpul ocupati,cotropiti,jefuiti,furati,exploatati,deportati si cite altele,in prezent cele mai mici venituri,,,nu mai are rost sa le insir...UNDE ESTE OCROTIREA SI BINECUVINTAREA CELUI DE SUS???

      Ștergere
    2. Dumnezeu ne ocroteste si ne iubeste dar,noi santem tot mai rai! Nu vrem sa tinem cont de avertizarile Mariei! Maria H

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.04, Dacă ai o judecată atât de întunecată să crezi că d-na MARIA e părtinitoare pt. PSD și instigă, e clar că ai probleme majore...ca și cei ce ies plătiți cu bani pt vinderea fraților Români-și care au fost demascați-dar, nici o grijă cum nu rămâne nimic neplătit vei plăti și tu și cei asemeni ție și atunci să te vedem...la valea plângerii cum o să ceri îndurare la ...D-ZEU? Și atunci când EL v-a vedea urâțenia sufletului tău vei primi exact ce meriți tu și toți instigatorii,defăimătorii, trădătorii de neam și de țară...sau tot d-na este vinovată de hulirea voastră!

      Ștergere
  5. Nu iubesc falșii creștini si comuniștii deci...Rezist !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 februarie 2017, 14:06, consulta un medic psiholog.

      Ștergere
    2. "Nu iubesc falșii creștini..."
      Dar dumneata chiar crezi ca esti un(o) adevarat crestin?Un adevarat Crestin ar urma invatatura Domnului nostru IIsus si ar depune tot efortul pentru a iubi si binecuvanta dusmanii,comunistii,hotii,intreaga "pleava".
      Alta e cand ne opunem si rezistam minciunei,hotiei,egoismului exacerbat...
      Domnul IIsus,sa ne binecuvanteze pe toti!

      Ștergere
    3. Anonim 25 feb tu îl iubești doar pe Satana pentru că ești o scursură a sociețății la fel ca Soroș,care e ateu declarat.

      Ștergere
    4. Vedeti cum jigniti si urati falsilor crestini ? #Rezist !!!

      Ștergere
    5. Anonim25 februarie 2017, 22:49,am aratat cat de crestini suntem suportandu-i atata amar de vreme,am sperat ca vor realiza greseala si vor indrepta lucrurile dar ei nu au inteles .Cat vrei sa-i mai induram? A VENIT TIMPUL SA STRIVIM SARPELE.

      Ștergere
  6. Adică tu sa ma furi si eu sa te iubesc? Niciodată...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 25 feb 14:10,dar pe Iohannis cum de-l iubești,el și tehnocrații nu te-au furat? Ți-ai recuperat banii în zilele de miting,oare a meritat efortul?

      Ștergere
    2. Anonim26 februarie 2017, 00:05 ,Daca acea ordonanta era numai in favoarea PSD-ului atunci ma puteai judeca ca sunt iubitor de Iohanis si tehnocrati . Acea ordonanta favoriza hotia in general ,noi pentru asta am iesit.

      Ștergere
    3. Anonim 26 feb 11:59 dacă e așa cum spui tu și ați ieșit în stradă pentru hoție,de ce nu ieșiți și acum cînd Iohannis a furat casele oamenilor cu acte false? El nu e oricine,el e președintele țării și trebuie să plece urgent pentru că nu mai are nicio credibilitate și poate fi șantajat oricînd.DS

      Ștergere
    4. Anonim 12:59
      Bravo ! Lasă.l pe securistul de DS , care mănâncă o pensie grasa , nemeritată . El este cu ciuma rosie ca este plătit pentru asta

      Ștergere
    5. DS are un cui in talpa. Macane pentru a nu dormi. Of, ce ii place sa "pozeze" in a tot stiutor.
      Apropo': DS pe alte bloguri - unde se papapa politica la greu - nu iti exprimi toate cele stiutoare? Doar iti place polemica.

      Ștergere
    6. Cuiul in talpa este la tine Anonim 26 februarie 2017, 22:28. DS scrie foarte bine, numai adevarul! Te deranjeaza adevarul anonimule 22:28?

      Ștergere
    7. DS, nu mai scrie mesaje sub anonimat care iti i-au apararea ca tot intoxicata de comnunism ramai.Esti vuvuzeaua PSD-unul si implicit a hotilor.

      Ștergere
    8. Anonim 27 februarie 2017, 06:08, nu mai scrie mesaje tampe ca cel precedent. Pentru curiozitatea ta, nu DS a scris ceea ce tu pretinzi. Ai devenit obsedat, vezi ca nu-i prea bine. Pare ca te supara tare adevarul spus de DS. Continua DS caci ai scris pana in prezent comentarii foarte interesante!

      Ștergere
    9. Anonim 27 februarie 2017, 06:08, intoxicat esti tu de sorosism. Boala grea, sa sti.

      Ștergere
    10. Anonim 26 feb 20:00 văd că ai tot timpul de comentat ceva la adresa mea și îmi atribui mesaje care nu îmi aparțin.Observ că te deranjază și faptul cînd cineva îmi dă dreptate în ceia ce spun pentru că eu vin aici cu lucruri concrete,spre deosebire de tine,care ataci fără motiv.Te deranjază faptul că ți-ai luat țeapă cu Iohannis,care e penal și hoț dovedit de Justiție? Dacă tot i-ai făcut hoți pe PSD-iști și le-ai cerut demisia,de ce nu i-o ceri acum și lui Iohannis?Ce tot îi dai zor cu pensia și cu securiști,ți-am spus de zeci de ori că nu sunt la pensie și nu am lucrat nici în securitate. Voi postacii lui Iohannis sunteți o amestecătură de ONG-iști securiști-soroșiști,care aveți în pază toate blogurile să denigrați lumea.Pentru mine sunteți doar niște nevertebrate, care se lasă manipulați și răspunde la comanda stăpînilor lor penali.Oare cum vă simțiți acum cînd penalul va folosit să stați zile în șir în stradă,iar acum stă ascuns?Acest om cît și iubita lui Koveși,nu au sîmțul ridicolului și nu au înțeles că trebuie să plece de urgență din funcțiile lor.DS

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. De ceva vreme visez ca ne bombardeaza multe avioane undeva in zona Bacaului si vad hn mare baraj cu apa multa eu parca privesc si ma rog sa se potoleasca sa nu ajunga si la mine fug din Bucuresti si ma duc undeva la sat in visul meu crezind ca acolo voi fi aparata de bombele ce nu mai se opreau.

    RăspundețiȘtergere
  9. Riphagen- film 2016

    Un film despre razboi, intriga, politica, tradare , injustitie

    https://www.youtube.com/watch?v=zqhziqzfg7w




    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragii mei toți politicienii sunt vinovați indiferent de partid!Pentru ciolanul cui sa rămână,ne vând ca pe păpuși,daca țurcan era o femeie deșteaptă nu agita atât PNL si nici nu făceau ațâța alianțe,este f.f.f.vinovata!sângele ce se va varsă nevinovat la revoluția de care pomenesc toți părinții duhovnici este la fel ca acum doua mii de ani si degeaba se spala pe mani ca si Pilat, caci va fi păcatul cel vor duce si copii lor.Da! Toți cate ați făcut jocuri murdare si ați dus poporul la disperare sa ne aveți pe conștiința!Amin!așa sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeul nu o va ocroti ptr.ca sunt multi care nu il iubesc,nu se roagă in genunchi,mint,fura,înșela este o nebunie!Si va fii si mai mare,caci o meritam cu toții!Trebuie sa plângem cu lacrimi de sânge,poate atunci.!Dar mai avem o speranță de Buna Vestire,la mitingul pentru familie,daca si asta o sa cada,atunci fiecare pentru el,sa si apere credință si sa dea un răspuns bun la judecata de apoi!PSD nu poate singur sa lupte ei nu sunt răzbunători,cred ca ați văzut,diavolii cu cate se lupta ei sunt multi.De multe ori m-am pus in locul lor oare cum as proceda?ma sperii de multe ori,ma mir,ma gândesc oare vine ziua sa cedeze si ei?!rugati-va!sa nu fie așa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu pot înțelege un lucru: sloganul acela #REZIST oare cine la adus în stradă la proteste a citit ce înseamnă? Nu pot crede că folosesc cu știință sau mare parte din ei fără știință, un slogan al homosexualilor. Asta chiar că e bătaie de joc așa ceva să apară într-o demonstrație unde se cer lucruri mai mult decît serioase,sau chiar vitale pt noi. Jos am mai ajuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 februarie 2017, 18:43,IN CONTEXTUL LOR ASA ESTE DAR NOI I-AM DAT ALTA SEMNIFICATIE ,ACEIA CARE NE-A SCOS DIN CASE SI AM PROTESTAT. REZISTAM IN FATA CORUPTIEI,HOTIEI,NEDREPTATII.
      REZISTÉNȚĂ, rezistențe, s. f. I. Faptul de a rezista; împotrivire, opoziție, apărare împotriva unui atac.
      NU MA INTERESEAZA MISCARILE DIN ALTE TARI .

      Ștergere
    2. Anonim 25 feb 22:59 dacă tot ai ieșit în stradă și spui că te deranjază corupția,hoția și nedreptatea de ce nu ai ieșit și acum sa-i ceri demisia lui Iohannis,care a luat casele cu acte false,lucru dovedit de instanță?Ești de acord că acest om împreună cu Koveși,nu mai au ce căuta în fruntea țării?DS

      Ștergere
    3. jos hotii,tradatorii de tara,coruptia ..am generalizat ,nu am strigat jos hotii din PSD :)
      psd-ul a fost mai cu tupeu,au crezut ca daca vin cu mariri de salarii si pensii le este permis sa faca ce vor.Ei nu au gandit ca poporul sunt si tinerii si batranii care au iesit sa protesteze pasnic.Au incercat sa denigreze multimea desteptata infiltrand oameni fara scrupule pentru a crea haos.Ati luat 100 lei in plus la pensii ? O sa dati inca o suta-n plus pentru a va asigura traiul de zi cu zi.Iohanis ca si ceilalti isi vor plati hotia .Nu am cum sa tin partea unor oameni care au salarii foarte bune si o gramada de facilitati pentru seviciile lor care trebuiesc sa fie benefice noua celor multi,iar ei ne fura si ne sfideaza.

      Ștergere
    4. Anonim 26 februarie 2017, 15:36, nu dezinforma legat de taxe. Nu acuza pe nedrept.

      Ștergere
    5. DS, de unde reiese ca Iohanis a furat casele? Ia vino tu cu argumente solide! Minciuna si manipularea te caracterizeaza in dulcele stil clasic al PSD.

      Ștergere
    6. Tare mi-ar placea ca toti cei care fac afirmatii mincinoase pe aici din dragoste de partid sa-si plateasca minciunile cu varf si indesat.

      Ștergere
    7. Pai Iohannis a pierdut procesul cu acea casa. De ce a pierdut procesul? Ceva nu a fost in regula cu actele de dobandire din cate am inteles iar cei pagubiti au spus public la TV ce au patit si cate au avut de patimit. Cum se numeste atunci cand actele nu stau in picioare Anonim 27 februarie 2017, 06:10? DAR important este ca S-A FACUT DREPTATE. Daca Justitia a decis astfel inseamna ca dreptatea a fost la partea adversa.

      Ștergere
    8. Anonim 27 feb 06:10 dacă mai postezi asemenea mesaje riști să te umpli de ridicol.Casele obținute de Iohannis cu acte false nu au nicio legătură cu Psd-ul așa că nu căuta să deviezi discuția că nu mă intimidezi.Eu nu trebuie să vin cu argumente că există dovezile în instanță,la avocați și la Primărie,unde se află istoricul de rol și toate documentele aferente.Pe cine încerci tu să intimidezi,crezi că discuți cu postacii de pe rețelele de socializare care îl laudă pe acest penal cu infracțiuni săvîrșite în lanț timp de 17 ani? Dacă acest individ nu-și dă urgent demisia,vor ieși lucruri și mai grave la iveală și va fi anchetată și soția lui.Acum sunt în investigații și celelalte case și pas cu pas le va pierde și pe cele,care au fost dobîndite tot în condiții similare.Chiar el a recunoscut pe o filmare cu ceva timp în urmă că nu te poți îmbogății legal din salariu de primar.Așa că gura păcătosului,adevăr grăiește,ce să-i faci ghinion.DS

      Ștergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Din păcate, adevărata revolutie se apropie cu pași rapizi. Războiul bate la porțile României. Adevărații crestini, au început și ei să se îndepărteze de Dumnezeu prin faptele lor. O parte din soldații aleși de Dumnezeu ( Preoți, călugări,calugarite) care au depus un jurământ în fața lui Dumnezeu, dezerteaza. O parte din creștini i-au întors spatele. Cu durere în suflet spun aceste lucruri, nu ca să denigrez pe cineva. O mamă care-si iubeste copilul îl mai si cearta cand greșește spre binele lui, așa face si bunul Dumnezeu cu noi. Postul paștelui este un post al iertării, iubirii si al convertiri.ISUS intr-o profetie spune, citez: Câte suflete din lumea aceasta, câți preoți, călugări si călugărițe Mă părăsesc! De ce? Pentru că nu trăiesc în rugăciunea Mea! Nu se fortifica în viața spirituală din Mine, IUBIREA! din sf. Cuminecătură, din Harul meu.
    Multi Îmi spun "Te iubesc!" Dar totul e numai vorba. Când dau de suferința și de greutatea mărturisiri credinței, pleacă de lângă mine fără întoarcere. Nu mă recunosc drept Dumnezeul lor, Unicul Prieten si Pastor. Există însă un fel de parasire a Mea din partea aleșilor Mei, care mă indurereaza tot atât de mult ca părăsirea Apostolilor din Ghetsimani: părăsirea Mea în sf. Cuminecătură. Sa meditam dacă nu facem si noi parte din aceia care l-au părăsit pe cel rastignit pe lemnul crucii. Cu respect un necunoscut. Menționez " nu sunt pocăit".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trist.dar foarte adevarat.Multumim pentru aceste scrieri.

      Ștergere
  15. Eu, pe Dna Maria o cunosc demult.Sper ca este aceleiași persoana care a apărut la tv.Si acum o am in fata ochilor,o domnișoară silueta,parul negru lung,pieptănat peste cap ,cu cordeluță subțire.A spus multe lucruri :o vreme nu am sa apar la tv,abia înainte de 2016,atunci vor începe nenorocirile.Era in vremea când se credea ca sf.este in anul2000, poate este dansa, nu stiu.?!.Dar ce ma face sa cred ca este ea,parul si ochișorii.Si eu am ochi de pictor.Mi a fost draga ființă aceea,cuviincioasă,sfioasa,liniștită,voce blândă.Daca ea este si va citi mesajul o salut! Doamne ajuta doamna Maria !si tare bine ar fii ca pe acest blog sa rămână doar oamenii cuviincioși si smeriți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 februarie 2017, 22:12
      Nu am apărut niciodata la TV ,pana la ELENA LASCONI in 2014!
      DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Posibil sa o confundati pe doamna cu altcineva .

      Ștergere
    3. Cred că este vorba de dna Nicoleta Moldoveanu sau altcineva

      Ștergere
    4. Va mulțumesc ca ați răspuns!trăiam cu imaginea aceea.Nu mai stiu numele domnișoarei, atata îmi aduc aminte si dumneaiei spunea ,,fleșuri,,vedenii care le avea.Dar oricum si dvs sunteți o doamna pe care o respect,o stimez,la care țin mult.Doamne ajuta!

      Ștergere
    5. Userul Iona spunea ca are vedenii, flesuri; interesant, Interesant, cine sa fie IOna? este o persoana care a aparut la TV?
      Poate ne va spune chiar dumneaei.

      Ștergere
    6. Anonim 27 feb 10:20 Iona nu are legătură cu previziunile,este o mitingistă, care intră aici doar sa-i insulte pe cei care au manifestat la Cotroceni.Așa că nu are ce sa-ți spună.

      Ștergere
  16. 21,18 Pornesti cu o premiza falsa contrazisa de realitatea viziunilor care se implinec.Fa si tu cu 3-4 luni o previziune inainte ca cea cu 'Nisa celui scelerat'sau cele cu revolutie de acum citeva luni.Unele par discutabile ca asa sint dar celelalte mai clare, care s-au implinit te contrazic total.Deci nu ai deloc dreptate si judeci dupa suspiciunile tale,Nu trebue sa se verifice toate si se poate gresi mai ales la interpretare lor cum sigur gresesti tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele sunt inspirate chiar din cometarile cititorilor postate aici, pe blog.

      Ștergere
  17. https://www.youtube.com/watch?v=DK2SwviFvQo

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamne deschide-le mintea la aceste persoane ca nu stiu ce spun.Mai oameni buni ati inceput sa va certati si sa va blestemati intre voi ,pentru ce ? Pentru niste HOTI.Citeam zilele trecute aici pe blog cineva care blestema (sa va arda focul pe voi sorosistilor,iohanistilor )cum poti blestema in halul asta ? Hoti sunt toti de la presedinte ,Dragnea cu fabuloasa avere din Teleorman si imensul hotel din Bucuresi,masini de lux el si ficiorsu,corigentul si repetentul de Tariceanu care a facut prapad dupa 1989 (pe net gasiti foaia matricola a lui Tariceanu sa vedeti notele)Asta vrem noi toti hotii la puscarie ,daca se mai gaseste cineva printre ei cinstit poate sa ramana in parlament.Doamne Dumnezeule arata-ne calea cea Dreapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 04:02, ca individa aceea blesteama nu e nimic, cel mai grav e ca Maria care spune ca iubeste pe toata lumea e de acord cu blestemele ei. Mare pacat!

      Ștergere

    2. Anonim26 februarie 2017, 15:21
      Cum poti sa crezi că sunt de acord cu blestemele? Ce iti mai place sa arunci cu piatra! Sunt sute de Comentarii pe zi, si mai scapa cate unul, dar atunci cand il vad ,il sterg cu siguranta. Mai bine mi-ai fi spus locul,ziua si ora unde este acest Comentariu,decat sa ma invinuiesti. DUMNNEZEU si MAICA DOMNULUI,cunosc inima si sufletul fiecaruia!!!

      Ștergere
  19. Hei anonim 25 feb ora 18.35.de ce esti asa nervoasa sau nervos.Parerile sunt impartite asa ca nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu tine si referitor la mitingul din Targoviste este adevarat ca au fost platiti,o parte din protestatari au primit geci rosii,placarde si steaguri din primarii.Da asta este PSDul tau care ai incredere in el si il sustii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 feb 04:14 nu mai bate cîmpii că nu a fost nimeni plătit,cei care au fost plătiți sunt cei din Piața Victoriei. Voi ați ieșit în Piață la comandă sa-l sprijiniți pe Iohannis și Koveși,care sunt cei mai penali.Nu ați ieșit pentru OUG 13 acela a fost doar un pretext să dărîmați Guvernul că așa ați primit ordin de la ONG-uri și multinaționale.Acum de ce nu mai strigați DNA să vină să îl i-a pe Iohannis,că a făcut fals și uz de fals timp de 17 ani în care a încasat bani pe ceva ce nu-i aparținea.Să vă fie rușine că protejați penalul din fruntea țării și nu vedeți ce viitor sumbru le pregătiți copiilor voștri,care vor proceda la fel cînd vor crește.DS

      Ștergere
    2. Draga, sigur nu a fost platit nimeni la acel meeting la care faci referire. Insa tu ai o problema, ai ramas cu un fix marca protestele sorosiste de cand ai participat in Pta. Victoriei unde s-au practicat rasplati multumitoare pentru voi, sorosistilor. Voi sorosistilor asa sunteti invatati: protestu' si ada banu'. Imi pare rau pentru tine, dar esti pe o pista falsa.

      Ștergere
  20. 15.21 esti aceeasi tupeista care-i pune pe toti la punct dupa bunul tau plac. Vezi-ti de pacatele tale , e mult mai indicat .

    RăspundețiȘtergere
  21. A-ti vazut ce frumos s-a putat Iohanis cu Dragnea si Tariceanu la numirea celor 4 ministri noi,cum ii mingiia pe cei doi sa le adoarma instinctul de aparare.Sa nu credeti in aceste aparente de sinceritate ipocrita, cind e prins pe picior gresit cu casele. Data viitoare v-a inerca sa-i' curete'cum a procedat cu Antonescu si altii.Procedeaza ca strabunii sai austriecii cu Mihai Viteazu pe care dupa ce l-au folosit sa preia prin lupta Transilvania ,apoi i-au luat gitul linga Turda drept' multumire'Calcul rece de alogen nemtesc.

    RăspundețiȘtergere
  22. A-ti vazut ce frumos s-a putat Iohanis cu Dragnea si Tariceanu la numirea celor 4 ministri noi,cum ii mingiia pe cei doi sa le adoarma instinctul de aparare ca ar fi ingropat' securea' razboiului.Sa nu credeti in aceste aparente de sinceritate ipocrita, cind e prins pe picior gresit cu casele. Data viitoare v-a inerca sa-i' curete'cum a procedat cu Antonescu si altii.Procedeaza ca strabunii sai austriecii cu Mihai Viteazu pe care dupa ce l-au folosit sa preia prin lupta Transilvania ,apoi i-au luat gitul linga Turda drept' multumire'Calcul rece de alogen nemtesc cu ris de 'curva'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 feb 23:26 ai dreptate așa este ,dar se vede și în privirea lui cît e de fals și de ipocrit.Numai figura aia și privirea rece ca gheață,spun multe despre caracterul lui sadic.

      Ștergere
  23. Mă rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca sa va ierte pe voi cei care sunteti plini de răutate,nu credeti in nimic si jigniti cu fiecare cuvant iesit dun gura voastra.
    Sa va lumineze inima si sufletul, si sa va arate ADEVARUL SĂU !!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Actiunea DNA la Guvernul Romaniei este finalul LOVITURII DE STAT esuata prin decizia 'dura' de astazii a Curtii constitutionale.

    RăspundețiȘtergere
  25. Normal acum ar fi sa vedem o demisie sau demitere la DNA.,Daca nu cineva este prea dependent de ea,ceia ce nu e corect.

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim 28 feb 10:05 Iohannis e dependet de Serviciile Secrete și de Koveși pentru că sunt multe lucruri murdare,care sunt ținute ascunse. Sper că se va deschide cutia pandorei și vor ieși toate la iveală.DS

    RăspundețiȘtergere
  27. http://www.cotidianul.ro/cum-tot-romanii-sunt-coruptii-cand-nu-mai-sunt-ei-la-butoane-296831/

    RăspundețiȘtergere