luni, 13 februarie 2017

RĂZBOI CIVIL LA NIVELUL PĂMÂNTULUI !


                                        ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  

                               

                                12  Februarie 2017 ,ora 22,34 ! 

                                        Dragii mei, 

Tot in aceasta noapte în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurator,dar vad si scris.
Citez:

                " Se poartă ca un Război civil,la nivelul Pământului!"

Toate aceste cuvinte le vedeam scrise în aer,in stânga mea, si care randuri ,se cutremurau de parca ar fi fost supuse unui soc electric.
Dragii mei, nu am sa mai intru in amanunte,deoarece este destul de clar si de vizibil,ce urmeaza a se petrece în ROMÂNIA SFÂNTA.
Mă rog la BUNUL Dumnezeu si Măicuta Domnului,ca să ne ajute si sa ne apere pe noi robii Săi, sa salveze NOUL SĂU IERUSALIM pentru  Ruigaciunile FIILOR Săi,pentru lacrimile de pocaintă ,si pentru dragostea faţă de Aproapele nostru pe care ar trebui s-o  avem fiecare dintre noi,si nicidecum ,să nu se ajunga la o varsare de sange nevinovat.

                                     Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

41 de comentarii:

  1. Nu se va intampla nimic pana la Pasti in Romania dar după Pasti nimic nu mai e sigur.Atunci poate fii ceva dar revolutia cu război civil nu este anul acesta.Nu ma semnez ca nu are rost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...dar de unde stiti, puteti sa spuneti, mai multe detalii va rugam

      Ștergere
    2. Nu are cum sa fie război civil in Romania cine cu cine s-ar omora?Mai degrabă o revolutie compusă din milioane de oameni în stil pasnic cu cateva incidente dar nu intratat de grav cum se prezintă pe blog.

      Ștergere
    3. De ce sunteți așa sigur? Va bazați pe ceva? sau, e doar intuiție combinata cu istorie?

      Ștergere
  2. Ca un razboi civila la nivel mondial, adica dezbinare si ura pana in familii ,pana in sange,peste tot ,asta e apocalipsa: marunta,planeta e o oala la foc mic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Terminati fratilor cu dezbinarea ca nu exista.Aia de la Tv mănâncă mult rahat pe pâine pentru vizualizări cum se exprimă Floricica dansatoarea:)))Încercați sa gândiți cu mintea lăsați ce spune televiziunea.

      Ștergere
    2. Bag de seama ca unora le place sa vada apocalipse peste tot. Abia asteapta sa gaseasca motiv de vaicareala. In ochii lor viitorul e mereu sumbru. Pai ce fel de credinta e asta daca alegem sa privim lumea prin ochii celui rau? Credinta in mai bine sa ne fie calauza, nu apocalipsele vesnice.

      Ștergere
  3. Când Iisus descrie a II-a venire specifica ca nu aduce pacea ci sabia si vor fi conflicte si in familie, pentru ca noile idei se vor ciocni cu cele vechi.
    Daca bisericile au ales DOGMA, adică stagnarea, revelatia (apocalipsa) nu poate veni decât din afara bisericii.
    Pilda cu talantul îngropat din frica de stapân se refera la biserică.
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti sectant? numai pocaiti zic ca Preoti ar trebui sa faca misionariat si sa mearga din usa in usa sa faca evanghelizarea,totii care vreti sa stiti despre Hristos, mergeti la preot unde e el, la biserica, mai cumparati carti religioase care sunt scrise la randul lor tot de preoti , calugari, teologi si mult folos aveti din ele.
      Daca va e lene , o sa ardeti in fundul iadului, impreuna cu parintii care nu vau educat in spiritul crestin ortodox pe care va place sa il afisati in recensamant.

      Ștergere
  4. Din pacate, atitudinile oamenilor duc spre ce poate fi mai rau! Si treaba asta fiind amplificata de conducatori..Bunatatea dusa la extrem...doar bunatatea sufletelor , poate schimba viitorul..

    RăspundețiȘtergere
  5. Se poate vedea cu ochiul liber aceasta situatie si tiparul ei cam peste tot in lume .La baza acestei situati sta chiar nedreptatea si inechitatea dintre cei care au si cei care nu au .Din cauza aceasta cred ca nu se mai poate face nimic .Va fi pornita masina de tocat ......al 3-lea RAZBOI MONDIAL .Ramane de vazut viteza cu care se vor dezvolta toate aceste evenimente .

    RăspundețiȘtergere
  6. Mona13 februarie 2017, 01:06
    Ca un razboi civila la nivel mondial, adica dezbinare si ura pana in familii ,pana in sange,peste tot ,asta e apocalipsa: marunta,planeta e o oala la foc mic.

    RASPUNS
    NU este inca
    6.Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
    7.Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.
    8.Dar toate acestea sunt începutul durerilor.

    E doar inceputul durerilor si apocalipsa E SI MAI DUREROASA SI INCEPE DUPA CE SE LEPADA DE CREDINTA ORTODOXA LUMEA .... ehe acolo va fi durerea DURERILOR si apare dupa '' pace '' mondiala cind vine ANTIHRISTUL cu toata puterea SATANEI ... pina mai exista razboaie inca mai exista SANSA DE ALEGERE , cind va fi pace PRIGONIREA ORTODOXIEI va fi cruntaaaaa.... DUSMANII OMULUI ortodox vor fi TOTI PECETLUITI DE ANTIHRIST PE FRUNTE SAU MINA CU 666 ... deci pregatirile sunt IN TOi si luptele sunt PE VIATA SI PE MOARTE ....moartea fiilor domnitorului ROMAN BRINCOVEANU sunt NIMIC in comparatie cu PECETLUIREA FAMILIEI si din toti DIN FAMILIE putini spre deloc vor ramine ALEGind SCHINGUIREA , BATJOCURA , TOATE ATROCITATILE PAMINTULUI SI LA FINAL MOARTEA decit sa se pecetluiasca .... E MULT DE DISCUTAT pe ADEVARURI PROFUNDE ale SFINTEI SCRIPTURI ALE DUHULUi SFINT ... se leapada astazi CU TOT FELUL DE EREZII si inca nu e nici o prigoana DAR ATUNCI ASTIA '' CARE SE considera '' tari '' guralivi si guralive ortodoxe doar cu numele si '' crestine '' VOR pica FARA SA CLIPEASCA ca SUNT DEJA CAZUTI DE ACUM cu tot felul de erezii ECUMENISTO -AGEISTO/SATANICE ( si ai textele lor SA LE ANALIZEZI si fi convinsa CA O SA CADA ATUNCI daca acum SUNT DEJA IN EREZII DE CARE NU VOR SA SE DEBARASEZE .... e simplu de tot DAR DUR ADEVAR ... ORTODOXIA ESTE SINGURA CARE MANTUIESTE si cine nu o afla IN PROFUNZIME pe timp de pace NU VA REZISTA in timp de razboi cu duhurile intunericului din om ,oameni POSEDATI PRIN PECETLUIRE ,DIAVOLI din univers si de pe pamint .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    DUMNEZEU NU SE LASA BATJCORORIT

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut cum sunt batuti si schingiuiti pana la moarte crestini ortodoxi infiorator sufletul nu poate rezista la asa ceva este o durere infioratoare, oameni care ardeau in flacari la propriu, decapitati, inpuscati, batuti cu bata si biciul precum era Hristos, asta nu se numeste URA, RAZBOI CIVIL, RASTIGNIREA LUI HRISTOS, IAR SI IAR.

      Ștergere
    2. Sarut-mana tata parinte !

      Ștergere
    3. Iar vorbeste prostii ortodoxu'

      Ștergere
    4. O idee negativă necontrolată provoacă efecte distructive, atât la nivel emoțional, cât și fizic. Altfel spus, și pe plan energetic, și în plan material, o minte slab controlată conduce către eșecuri, blocaje și dizarmonie. Neclaritate în scopuri, lipsa motivației, senzația de blocare, incapacitatea de a finaliza proiectele începute și un nivel scăzut de energie sunt câteva dintre semnele unei minți slab sau parțial controlate. Ceea ce trebuie să înțelegi este că așa cum îți poți gestiona anumite stări și idei, la fel îți poți direcționa toate celelalte gânduri și acțiuni care îți scapă acum de sub control.Raginmund

      Ștergere
    5. Anonim 06:48 avem deja o preoteasa pe blog, e Eu sunt D.
      Nu vreți voi sa va luați de mânuță si sa ne lăsați cu prostiile voastre?

      Ștergere
    6. crestin ortodox,comentariul tau a atins punctele sensibile cu care se confrunta crestinii in zilele noastre. Crestinii trec prin necazuri, intristari, dureri, suferinte, frustrari si dezamagiri de lunga durata care cresc.

      Pacate !!!

      Paiul din ochiul fratelui tau.

      Ștergere
    7. Anonim14 februarie 2017, 17:23 ,nu aveti preot 🙈🙉🙊😃😃
      Raginmund

      Ștergere
    8. E unu crestin ortodox zice el care e tare spurcat la gură.
      Sincer, e plin blogul de învățători!
      N-ai vrea tu sa fii doar un umil practicant al credinței creștine ortodoxe anonim 21:36? De asta e nevoie, de oameni care sunt, nu de oameni care spun si nu sunt ceea ce spun!

      Ștergere
    9. Anonim 00:51,ai remarcat foarte bine ce se intampla pe acest blog.
      Multi cu pretentii de "invatatori", de "initiati" si de "atotcunoscatori", care incearca sa-ti inoculeze musai teoriile cu are sunt indoctrinati ei si pe care le considera singurele valabile
      Problema este daca incerci sa-i contrazici sau indraznesti sa ai alta parere.
      Ei bine, atunci incep sa te atace si sa te jigneasca cu o virulenta care, in mod normal, nu este specifica celor care se pretind ei a fi.
      Ca un simplu ex., chiar reactia imediata a an. 21:36/14 febr., la replica an.17:23/14 febr. !
      Sa vedeti insa cand incep sa-i acuze tot ei pe ceilalti de...lipsa de educatie si nu numai.

      Ștergere
    10. Anonim14 februarie 2017, 20:47
      crestin ortodox,comentariul tau a atins punctele sensibile cu care se confrunta crestinii in zilele noastre. Crestinii trec prin necazuri, intristari, dureri, suferinte, frustrari si dezamagiri de lunga durata care cresc.

      raspuns :
      PINA INTR/O ZI cind TOT SANGELE VARSAT ORTODOX va fi FOLOSIT impotriva dusmanilor si SE VA ADEVARI '' SA NU DEA DUMNEZEU CEL SFINT , SA VREM NOI SANGE , nuuuuu pamint '' ca o sa plateasca CU VARF SI INDESAT TOATE ATROCITATILE produse de ei DE SE VA INROSI PAMINTUL .... sodoma si gomora VA FI NIMIC in comparatie CA DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT .... DREPTATEA LUI DUMNEZEU ESTE FOCCCCCCCC mistuitorrrrr SI va fi FARA MILA PENTRU TOTI BATJOCORITORII lui .... DUR ADEVAR STIU ..... ceasul DUSMANILOR lui Dumnezeu TICAIE si se scurge timpul LOR DE iertare si iubire si vine CEL AL DREPTATII ...asadar NU TE NELINISTI ca DUMNEZEUL CEL VIU are JUDECATA LUI ....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  7. Este linistea dinaintea furtuni precum si IISUS CAND A INTRAR IN IERUSALIM TOTII ERAU FERICITI NUMAI IISUS ERA TRIST SI A SI SPUS IERUSALIME IERUSALIME DE AI FI INTELES VORBELE MELE.SI DUPA CE A INTRAT A INCEPUT SAPTAMANA PATIMILOR.
    ASA SUNTEM ACUM IN INCEPUTUL SAPTAMANI A PATIMILOR.CREDINTA SA AVEM,IUBIRE,RUGACIUNE,IUBIREE NEDEOSEBITA fie frate fie dujman.siINCREDERE IN DREPTATEA TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH.AMIN

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria sper din tot sufletul si din toata inima ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-ai aduca pr calea cea buna pe toti fii sai.Cu drag.țe

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria sper din tot sufletul si din toata inima ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-ai aduca pr calea cea buna pe toti fii sai.Cu drag.țe

    RăspundețiȘtergere
  10. Crestin ortodox felicitari si de data asta

    RăspundețiȘtergere
  11. DOAMNE...cât adevăr poţi spune ANONIM 13 februarie 2017, 10.29.
    Felicitări ptr curaj. Domnul să te binecuvinteze cu Al său Har şi a Sa iubire de oameni. Pace tuturor.MT

    RăspundețiȘtergere
  12. Stim!Deja este...in interiorul PSD-lui.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim crestin ortodox si sa nu iei seama la viitorii prigonitori care deja isi arata veninul!

    RăspundețiȘtergere
  14. Crestin ortodox,stii ce nu stii tu? Ca anti-Cristul nu trebuie sa vina,ci este pe Pamant de mii de ani,aceasta planeta a fost acaparata in imparatia lui.Ca toti oamenii au fost si sunt pecetluiti prin ducerea mainii la frunte cu declaratia permanenta de supunere.Ai auzit si tu ca toata lumea de 666,dar habar nu ai ce inseamna.Cand vei trezi constiinta vei afla ce reprezinta acest 666.
    Esti speriat de moare si te agati tot de fundul prapastiei,fiindca nu vrei sa ridici capul sa vezi marginea pe care te poti ridica.

    Tot repeti "dumnezeu nu se lasa batjocorit". Chiar nu poti rationa ca dumnezeul tau biblic care este fondatorul religiilor batjocoreste de doua mii de ani incoace pe CEL care a venit sa te scoata din aceasta mocirla numita UITARE-RATACIRE-PIARZARE,rastignindu-L la nesfarsit,incercand sa demonstreze ca el-Satana este mai puternic fiindca reuseste sa-l omoare pe EL-DUMNEZEUL ADEVARAT in fiecare zi! MINTEA TA BOLNAVA CHIAR NU INTELEGE CINE PE CINE BATJOCORESTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.13 Asa este, Dumnezeu nu se lasa batjocorit !

      Ștergere
    2. Anonim15 februarie 2017, 15:13
      Crestin ortodox,stii ce nu stii tu? Ca anti-Cristul nu trebuie sa vina,ci este pe Pamant de mii de ani,aceasta planeta a fost acaparata in imparatia lui.Ca toti oamenii au fost si sunt pecetluiti prin ducerea mainii la frunte cu declaratia permanenta de supunere.Ai auzit si tu ca toata lumea de 666,dar habar nu ai ce inseamna.Cand vei trezi constiinta vei afla ce reprezinta acest 666.
      Esti speriat de moare si te agati tot de fundul prapastiei,fiindca nu vrei sa ridici capul sa vezi marginea pe care te poti ridica.

      Tot repeti "dumnezeu nu se lasa batjocorit". Chiar nu poti rationa ca dumnezeul tau biblic care este fondatorul religiilor batjocoreste de doua mii de ani incoace pe CEL care a venit sa te scoata din aceasta mocirla numita UITARE-RATACIRE-PIARZARE,rastignindu-L la nesfarsit,incercand sa demonstreze ca el-Satana este mai puternic fiindca reuseste sa-l omoare pe EL-DUMNEZEUL ADEVARAT in fiecare zi! MINTEA TA BOLNAVA CHIAR NU INTELEGE CINE PE CINE BATJOCORESTE.

      raspuns :
      Serios ??? AI GINDIT/O MULT ??? prostie intruchipata

      DUHUL LUI ANtihrist ESTE PE PAMINT dar nu antihrist . inca ... stiu ca esti FARA CAP si nu faci diferent DAR ia si versetEL ca sa pricepi CA ANTIHRIST CU TOATA PUTEREA SATANEI VA VENI si aici si SFINTA SCRIPTURA CITIRE CA SA MAI INVETI asta cu gura mare .. HA HA HA

      3.Şi orice duh, care nu mărturiseşte pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care aţi auzit că vine şi acum este chiar în lume.

      DECI CONCLUZIONAM SIMPLU
      DUHUL LUI ANTIHRIST este in toti MINCINOSII DE PROFETI ai lui si religiile LUMII , exceptia facind ORTODOXIA singura ( detalii alta data , de ce si cum dupa ce treci de cresa ) ....

      deci repet
      DUHUL LUI ANTIHRIST NU ESTE ANTIHRIST inca , deci TRUPUL LUI ANTIhrist SE VA NASTE fiind UN BAIAT in care va intra TOATA PUTEREA SATANEI

      acum ai priceput , diferenta , da ???? ha ha ha

      daca te iau la bani marunti cu 666 stai linistit CA PUN PARIU CA HABAR NU AI deci NU SARI ETAPE ca esti de cresa asta cu '' constiinta '' trezita ... apropo ,mai erau vreo doi INAINTEA TA care tot de cuvintul constiinta vorbeau DAR
      CA SI LOR repet si tie NUUUUU STII CE ESTE CUVINTUL CONSTIINTA DECI NU IL MAI FOLOSI ca NU E CE CREZI TU ... ha ha ha ( cindvA O SA arat si acest CUVINT ce este ADEVARAT in el ) .... dur adevra stiuuu ... deci NU MA SPERIE DEMONII TAI si ARDEM TOT ... ha ha ha


      DUMNEAZEUL SFINTEI SCRIPTURI ESTE DUMNEZEUL VIU AL LUI AVRAAM , ISAAC SI IACOV ( ISRAEL ) deci INAPOIA MEA SATANA ca INTRI PE UN TEREN minat SI TACI sau o IEI .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      RELIGIA SI CREDINTA SUNT ORTODOXIA toata SI POMUL MORTII DIN CARE VORBESTI TU SI IN CARE TE SCALZI cu ce spui DEMULT E MORT la mine ( se numeste BOTEZUL ORTODOX si MAI STUDIAZA ca esti vai si amar de capul tau LIPSA ... HA HA HA

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT SI SFINTA SCRIPTUAR CITIRE CA DIAVOLII DIN TINE SA MOARA DE FOC MISTUITOR

      15.Şi fiindcă de mic copil cunoşti Sfintele Scripturi, care pot să te înţelepţească spre mântuire, prin credinţa cea întru Hristos Iisus.
      16. Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înţelepţirea cea întru dreptate,

      2 TIMOTEI

      DECI CEL CARE TE SCOATE ESTE DUMNEZEUL FIUL DIN SFINTA TREIME , ADICA DUMNEZEU TATAL , DUMNEZEU -FIUL SI DUMNEZEU .SFINTUL DUH .... asadar DEMONE lasa/o jos ca vrajeli din astea LE/AM DEPASIT DEMULTTTTTT si MAI STUDIAZA CA PROSTIA INTRUCHIPATA nu tine la mine ... dur adevar stiu si retine

      DUMNEZEU FIUL ESTE UNA CU DUMNEZEUL TATAL
      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps pune mina sa citesti ca prostii diavolesti AI CU CARUL in tine ....si crede/ma ca am fost blind si nu am luat tot textul tau LA PURICAT ci m/am unitat si analizat superficial si pe viitor NU MAI SCRIE MULT SI PROST ci putin si bine DUPA CE STUDIEZI PROFUND adevarul

      AVIZ AMatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    3. Anonim15 februarie 2017, 15:13
      Crestin ortodox,stii ce nu stii tu? Ca anti-Cristul nu trebuie sa vina,ci este pe Pamant de mii de ani,aceasta planeta a fost acaparata in imparatia lui.Ca toti oamenii au fost si sunt pecetluiti prin ducerea mainii la frunte cu declaratia permanenta de supunere.Ai auzit si tu ca toata lumea de 666,dar habar nu ai ce inseamna.Cand vei trezi constiinta vei afla ce reprezinta acest 666.
      Esti speriat de moare si te agati tot de fundul prapastiei,fiindca nu vrei sa ridici capul sa vezi marginea pe care te poti ridica.

      Tot repeti "dumnezeu nu se lasa batjocorit". Chiar nu poti rationa ca dumnezeul tau biblic care este fondatorul religiilor batjocoreste de doua mii de ani incoace pe CEL care a venit sa te scoata din aceasta mocirla numita UITARE-RATACIRE-PIARZARE,rastignindu-L la nesfarsit,incercand sa demonstreze ca el-Satana este mai puternic fiindca reuseste sa-l omoare pe EL-DUMNEZEUL ADEVARAT in fiecare zi! MINTEA TA BOLNAVA CHIAR NU INTELEGE CINE PE CINE BATJOCORESTE.

      raspuns :
      Serios ??? AI GINDIT/O MULT ??? prostie intruchipata

      DUHUL LUI ANtihrist ESTE PE PAMINT dar nu antihrist . inca ... stiu ca esti FARA CAP si nu faci diferent DAR ia si versetEL ca sa pricepi CA ANTIHRIST CU TOATA PUTEREA SATANEI VA VENI si aici si SFINTA SCRIPTURA CITIRE CA SA MAI INVETI asta cu gura mare .. HA HA HA

      3.Şi orice duh, care nu mărturiseşte pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care aţi auzit că vine şi acum este chiar în lume.

      DECI CONCLUZIONAM SIMPLU
      DUHUL LUI ANTIHRIST este in toti MINCINOSII DE PROFETI ai lui si religiile LUMII , exceptia facind ORTODOXIA singura ( detalii alta data , de ce si cum dupa ce treci de cresa ) ....

      deci repet
      DUHUL LUI ANTIHRIST NU ESTE ANTIHRIST inca , deci TRUPUL LUI ANTIhrist SE VA NASTE fiind UN BAIAT in care va intra TOATA PUTEREA SATANEI

      acum ai priceput , diferenta , da ???? ha ha ha

      daca te iau la bani marunti cu 666 stai linistit CA PUN PARIU CA HABAR NU AI deci NU SARI ETAPE ca esti de cresa asta cu '' constiinta '' trezita ... apropo ,mai erau vreo doi INAINTEA TA care tot de cuvintul constiinta vorbeau DAR
      CA SI LOR repet si tie NUUUUU STII CE ESTE CUVINTUL CONSTIINTA DECI NU IL MAI FOLOSI ca NU E CE CREZI TU ... ha ha ha ( cindvA O SA arat si acest CUVINT ce este ADEVARAT in el ) .... dur adevra stiuuu ... deci NU MA SPERIE DEMONII TAI si ARDEM TOT ... ha ha ha


      DUMNEAZEUL SFINTEI SCRIPTURI ESTE DUMNEZEUL VIU AL LUI AVRAAM , ISAAC SI IACOV ( ISRAEL ) deci INAPOIA MEA SATANA ca INTRI PE UN TEREN minat SI TACI sau o IEI .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      RELIGIA SI CREDINTA SUNT ORTODOXIA toata SI POMUL MORTII DIN CARE VORBESTI TU SI IN CARE TE SCALZI cu ce spui DEMULT E MORT la mine ( se numeste BOTEZUL ORTODOX si MAI STUDIAZA ca esti vai si amar de capul tau LIPSA ... HA HA HA

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT SI SFINTA SCRIPTUAR CITIRE CA DIAVOLII DIN TINE SA MOARA DE FOC MISTUITOR

      15.Şi fiindcă de mic copil cunoşti Sfintele Scripturi, care pot să te înţelepţească spre mântuire, prin credinţa cea întru Hristos Iisus.
      16. Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înţelepţirea cea întru dreptate,

      2 TIMOTEI

      DECI CEL CARE TE SCOATE ESTE DUMNEZEUL FIUL DIN SFINTA TREIME , ADICA DUMNEZEU TATAL , DUMNEZEU -FIUL SI DUMNEZEU .SFINTUL DUH .... asadar DEMONE lasa/o jos ca vrajeli din astea LE/AM DEPASIT DEMULTTTTTT si MAI STUDIAZA CA PROSTIA INTRUCHIPATA nu tine la mine ... dur adevar stiu si retine

      DUMNEZEU FIUL ESTE UNA CU DUMNEZEUL TATAL
      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps pune mina sa citesti ca prostii diavolesti AI CU CARUL in tine ....si crede/ma ca am fost blind si nu am luat tot textul tau LA PURICAT ci m/am unitat si analizat superficial si pe viitor NU MAI SCRIE MULT SI PROST ci putin si bine DUPA CE STUDIEZI PROFUND adevarul

      AVIZ AMatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    4. Anonim15 februarie 2017, 12:08
      Multumim crestin ortodox si sa nu iei seama la viitorii prigonitori care deja isi arata veninul!


      raspuns :
      SA VINA ca am destule pacate care trebuiesc PRIGONITE dar pe asta IMPOTRIVA ADEVARULUI , CAII SI VIETII nu il mai am .... deci pentru celelelate ale mele SE POT PRIGONI MEREU SI SE SPALA ASA simplu .... deci si prigonitorii au frumusetea lor CA MA INTARESC PE MINE ... deci SA VINA TOTI SI TOATE ca AM DESTULE DE CURATAT dar SA NU INTRE UNDE E CURATAT deja sa murdareasca CA ACOLO E PRAPAD PENTRU EI ... ha ha ha .... dur adevar stiu ... deci SA INCEAPA DISTRACTIA ca ei imi sunt demult IN PLASA ... DEMULTTTT oricare din ei si ele pina la 50000 ... de acolo mai chem un ajutor ... ha ha ha

      AURUL ISI ARATA STRALUCIREA IN FOC SI TOT CE E IMPUR SE ARDEEE ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    5. Anonim15 februarie 2017, 12:08
      Multumim crestin ortodox si sa nu iei seama la viitorii prigonitori care deja isi arata veninul!

      raspuns :
      prigoana = prin goana
      prizoana = prin zoana = prin pleava
      prigoana = prinzoana caci g si z sunt la fel in trecut conform dex/ului si atunci se poate VEDEA cuvintul in cuvint
      z m. Ultima literă a alfabetuluĭ latin: un z, doĭ z orĭ doĭ de z. Romaniĭ îl întrebuințaŭ numaĭ în cuv. greceștĭ și literare și reprezenta un s sonor. În alfabetu latin el ocupa locu luĭ g, dar a căzut în uĭtare cînd s intervocalic s´a prefăcut în r, ĭar locu luĭ a fost luat de g (312 în ainte [!] de Hristos). Maĭ tîrziŭ, cînd z a reapărut pin [!] influența literară, a fost pus la urma alfabetuluĭ.

      concluzia simpla :
      prigoana =prizoana = PRIN pleava
      DEX/ul LIMBII ROMANE :
      ZOÁNĂ, zoane, s. f. (Înv. și reg.) Pleavă. – Cf. sb. z o n a.
      PLEÁVĂ s. f. I. 1. Rămășițe de spice sau de păstăi rezultate din treieratul cerealelor sau al leguminoaselor. ♦ Fig. Ceea ce este lipsit de valoare, de importanță; lucru de nimic. 2. Fig. Om de nimic; lepădătură, drojdia societății

      prigoana = prizoana = prin pleava = prin LIPSA VALORII ... deci nu pot fi speriat de asa ceva ..HA HA HA .. dur adevAR stiu DAR CIND SE VEDE ADEVARUL libertatea e COMPLETA IN IISUS HRISTOS ca scris este :

      23.Şi El le zicea: Voi sunteţi din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteţi din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta.
      24.V-am spus deci vouă că veţi muri în păcatele voastre. Căci dacă nu credeţi că Eu sunt, veţi muri în păcatele voastre.
      25.Deci Îi ziceau ei: Cine eşti Tu? Şi a zis lor Iisus: Ceea ce v-am spus de la început.
      26.Multe am de spus despre voi şi de judecat. Dar Cel ce M-a trimis pe Mine adevărat este, şi cele ce am auzit de la El, Eu acestea le grăiesc în lume.
      27.Şi ei n-au înţeles că le vorbea despre Tatăl.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps acum astept sa fiu catalogat ca jignesc cu PLEAVA ca DOARE RAU ADEVARUL pentru aia sau alea care AU FOST ANI DE ZILE IN MINCIUNILE DIAVOLESTI deci sa inceapa PRIPLEAVA .. HA HA HA .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  15. Voi cei care rezonati cu cele spuse de c.ortodox,vi se pare ca omenirea a trait pe petale de trandafiri pana acum? Tot chinul si suferinta impuse omenirii de mii de ani, vi se pare ca a fost data de dorinta Divina?Chiar nu realizati Iadul in care ati trait nenumarate vieti fara un rost?Vreti unul si mai si nu,ca tot v-ati invatat cu suferinta!
    Deci dupa mintea voastra, aceasta lume a fost una fericita iar acum urmeaza venirea lui anti-Crist si pieirea.
    Pacat de voi! Sunteti intro mare eroare!Situatia sta exact invers ,de aceea este lupta mare fiindca imparatia intunecata este pe punctul de a va pierde.Da pe voi care va inchnati acesteia!Tare as vrea sa va vad atunci, cand va veti trezi si veti vedea cine sunteti si in fata cui ati ingenuncheat!
    TOT EU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15:13, si cand te gandesti ca unuia precum "crestin ortodox", sunt unii caruia chiar ii multumesc pt. "invataturi"(???), deci, implicit, si pt. JIGNIRI, iar altii au ajuns chiar sa-i spuna, citez, "sarut mana parinte" (!).

      Noaptea mintii, nu ??!!!

      Ștergere
    2. 15.26 Semneaza-te ,,eu sunt D '' ! Nu mai convinge pe nimeni , vezi- ti de eroarea ta .

      Ștergere
    3. 18.59

      Cand vei ajunge sa stii un sfert din cate stie acel ortodox , atunci sa iei cuvantul . Istorie, medicina , teologie tie iti sunt necunoscute , el stie , cunoaste . De ce stie el si tu nu ? That is the questions !

      Ștergere

    4. 21:44, nu te agita, nu doresc sa intru in polemica cu tine, cu oameni care dau verdicte despre altii, fara ca sa-i cunoasca. Inteleg ca tu deja stii ce domenii imi sunt mie necunoscute !!??!

      Eu vroiam doar sa-ti spun ca "domeniul" limba engleza, te citez, "iti este necunoscut"!
      Corect este: "That is the question !" si ca sa te citez din nou, "atunci sa iei cuvantul !", cand o sa inveti limba engleza.

      Pai, si acum te parafrazez (chiar daca nu stii ce-i aia): De ce stiu eu si tu nu ?!!

      Morala: nu mai da verdicte daca nu ai argumente !

      Ștergere
    5. Habar nu ai de ortodoxie 18.59 ! Suflete pierdute printre semne de intrebare si exclamare .

      Ștergere