sâmbătă, 4 februarie 2017

PSD -UL ÎNTR-O LUMINĂ AURIE DIN CER !



                                          ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

             Noapte de 3 -4 Februarie 2017,ora 0,50 !

                                        Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam la articolul cu ANGLIA,vedeam dragilor inspe Sud-Est, mai sus de plafonul camerei mele, o Lumina aurie de Soare, sub forma dreptunghiulara , iar in aceasta Lumina aurie o forta nevazuta aseaza  Trei Trandafiri rosii , langa care vad si trei litere

                    "PSD !"
Circa 4 -5 secunde am privit aceasta imagine in Cerul de noapte,după care a disparut.
 Dar in locul celor trei trandafiri rosii cu sigla PSD, a apărut un birou din lemn maro, pe care erau trei obiecte: un pix asezat bine cu varful in tocul lui; o mapă mare pe mijloc, dar inchisa; precum si o agendă în dreapta ,dar si aceasta era inchisa.
La birou nu era nimeni!
Dragii mei, nu stiu cum se va termina toata aceasta nebunie, dar stiu ca nu va fi bine pentru poporul român.
Suntem o TARA  in care ,PRESEDINTELE ROMANIEI Klaus Iohannis ,în loc sa indemne la calm si liniste intre oameni,el iese si aruncă benzina pe foc, nu paie, cum se spune in popor.
Rolul si obligatia PRESEDINTELUI după Constitutia Romaniei, este acela de ME -DI -A -TOR ,si nicidecum de Instigator!
În ce TARA traim fratilor? Aceasta este DEMOCRATIE???
Numai BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,mai pot face DREPTATE in ROMANIA,după DREPTATEA SA si MILA SA !
Sa dea Bunul Dumnezeu ,ca acea Lumina aurie,in care erau asezati cei trei trandafiri, sa fie spre ocrotirea celor care au castigat in mod cinstit alegerile, si astfel, sa fie Pace si Liniste în Romania.
                                     Cu dragoste,Maria.

                                 Atentie!!!

COMENTARIILE,  cu durere in suflet va spun si cu inima zdrobita, sunt cenzurate de mine!!!
M-ati dezamagit cumplit, cei care jigniti si injurati !
Ma rog la Bunul DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI,ca  sa va arate cât de curand ,ADEVARUL SĂU ,si să vă căiţi de toate câte va ies pe gură.
Orice injurii si jigniri la adresa mea sau a cititorilor,le voi sterge fara a le citi pana la capat.
DA ! COMENTARIILE cititorilor,sunt din nou triate de mine, deoarece,sunt si persoane care nu au deloc cei sapte ani de acasa,si care stau cu jignirile si cu injuriile pe varful limbii,gata sa le scuipe pe acest BLOG DUMNEZEU  EXISTA  /MARTURII .
Ori eu,nu mai permit nimanui asemenea mizerii.
Asadar, sa va fie rusine celor care jigniti, desi sunteti musafiri pe acest Blog.
Un musafir,trebuie sa se comporte ca atare,si nu sa dea în cap celui care ,are o alta părere decat el.


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA .

237 de comentarii:

  1. Iohanis ar trebui sa fie cercetat pt abuz în serviciu. A ieșit în mijlocul protestelor și a instigat. Nu face nimik psd dacă nu vine cu o contramanifestatie. Trebuia sa facă asta de mult căci da impresia ca s-au înmuiat. Se pare ca legea se face în strada nu la vot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui demis..pt ca a incalcat constitutia. El ca presedinte...in cea mai inalta functie din stat...ni avea ce cauta printre protestatari...inidiferent de situatie...el trebuie sa fie mediator.intre popor si guvern...Mai nou nu mai iese in strada..dar apare la tv si atata lumea mai rau!!!

      Ștergere
    2. O contra-manifestatie ar fi cel mai neintelept lucru pe care l-ar putea face PSD-ul. In primul rand ca ar iesi de 3 ori mai multi oameni in strada pentru PSD. Ar risca un razboi civil intre parti, ceea ce urmaresc si fortele oculte. Asta au urmarit si cu, Colectiv dar nu le-a reusit fiindca a fost destept Ponta si le-a dat peste nas. Asta urmaresc si acum, un nou Maidan, razboi civil si sa intervina puterile externe sa destrame tara. Ce face Putin in Ungaria? Tratate energetice? De ce i-a trimis Putin de ziua lui Dodon harta cu "Moldova Mare"? Ce prietenie pe Putin cu bulgarii, carora sa nu uitam ca li s-a dat cadrilaterul. Inarmarea cu tehnica militara a sarbilor: tancuri, elicoptere, avioane, armament etc. de catre rusi. Iar noi cei virgini din tara cand urla foamea in noi si eram furati si ni se jupuia si pielea de pe noi nu ieseam in strada. Acum ne-am umplut de spirit civic si iesim in strada pentru ordonante si legi cand jumatate din cei de-acolo nu stiu sa citeasca si se duc noaptea la culcare cu burta goala, cu atat mai mult sa inteleaga sau sa cunoasca legile tarii. Atentie la neatentie caci de acum 2 ani v-am spus ce mi s-a spus si nu ati inteles: "va veti zvarcoli in mocirla mizeriei umane si moartea va fi o binecuvantare pentru cei ce o vor gusta. Putini vor gusta moartea pana la venirea Lui". Cel mai bun lucru pe care il pot face guvernantii si Parlamentul este sa inceapa imediat procedura de suspendare a presedintelui, caci temei exista. Apoi poporul prin referendum va alege in mod democratic, fara strada, fara injuri, fara sange, daca il mai vor presedinte pe Klaus sau nu. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

      Ștergere
    3. Asa va fi, Anonim 02:45.
      Draga noastra, Maria Ghiorghiu, acest mesaj al tau reda exact ceea ce s-a cerut de catre unii oameni (atat religiosi, cat si nereligiosi) in rugaciunile lor, altii in meditatiile lor. Ma bucur ca ai primit corect acest mesaj!
      Imi voi folosi "dreptul de veto", asa cum l-am folosit si in alegerea noului Presedinte al SUA, care are (si)sustinerea mea, deasemenea, Presedintele Federatiei Ruse are (si)sustinerea mea. Si ca sa incheiem tot dintr-o perspectiva echilibrata, va mai spun si faptul ca , atat "grupul" care este inca la conducerea UE, cat si Presedintele Iohannis, NU au (si) sustinerea mea. :))))

      S-auzim de bine !

      Ștergere
    4. De fapt l-am auzit eu cu urechile mele la tv pe iohanis hitleristu cand a zis ca legiferarea o face strada. Si-l tin bine la putere dusmanii Romaniei care vor sa stapaneasca aici. hitleristu vrea sa faca din Romania un maidan precum cel din Ucraina. Jos iohanis, ti-a ajuns cate ai ispravit !

      Ștergere
    5. Oameni buni,din pacate ne manipuleaza la modul cel mai grosolan!Romanii ar trebui sa se uneasca, nu sa faca jocul multinationalelor care,au tot interesul sa scoata bani din tara fara sa plateasca nici un ban tva.Maria H

      Ștergere
  2. Sunt copii care mor de foame , bolnavi care nu se pot trata in spitale .... Intr-o țara corupta in care se cere ca cei ce violează , ucide , tâlhărește trebuie sa trăiască in condiții europene ... Asta spune tot despre noi , apăram gunoaiele si paraziți societăți . Va rog Spune-ți la divinității sa privească către durerea celor fără ajutor , suntem prea săraci din toate punctele de vedere ca sa comentam despre politica . Suferința sufleteasca a omeniri este mult mai importantă decât politica .Sper ca Bunul Dumnezeu sa nu fie politician ,ci doar un Părinte iubitor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conditiile de lux din puscarii nu le a creiat psd..care este doar un nume de partid.condiitiile sunt creiate de traseisti politici...si au schimbat partidele cum au vrut ei sa le fieca sa poata fura si sa ne vanda tara cum vor ei..asta ati uitat, multi dintre voi..spitalele sunt asa cum sunt...nu sunt din cauza psd ului..ati uitat ca asta a fost ordinul lui Basescu.....multi ati uitat...salariile au crescut de 1 feb... au scos multe taxe de la 1 feb...guvernul psd...au facut o greseala...poate da poate bu cu legea gratieri...dar d p v d v...e mai bine ca o batrana care vindea zarzavat in piata si a primit amenda si n a avut cu ce s o plateasca sa faca puscarie...ea nu trebuie eliberata nuuu??? Legea gratierii nu este pt criminali violatori si pt cei care au facut abuz in servici...si au fost prinsi cu matrapalzacuri..legea este pt cei care ..v am dat exeplu pe batrana. Nu prea ganditi si faceti acuzatii desarte.

      Ștergere
    2. Anonim4 februarie 2017, 11:57,ai dreptate dar cine mai gandeste normal la ora asta ? nici macar presedintele tari nu e un om responsabil daca arunca tara in haos

      Ștergere
    3. Cu durere in suflet va spun ca,ma doare foartw tare ca au reusit sa invrajbeasca roman contra roman,dati-va mana oameni buni si nu va lasati manipulati pentru ca ei asta vor.Maria H

      Ștergere
  3. M-a semnez Dorosin Mihai si Catalina .

    RăspundețiȘtergere
  4. Lipsa de bun simt este prezenta in tot si toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta! Doamna Maria ca PSD -ul daca le ajuta D zeu şi Maicuta Domnului sa mearga ln continuoare. Nu mai pot sa suport atlta rautate in tara noastra.Ma rog si pling la D zeu ss nu ne lase ln ghiarele vrasmasilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au ajuns hotii sa plinga ca sint nedreptatiti fiindca nu sint lasati sa iasa din puscarii si sa fure in continuare ...

      Ștergere
    2. Poporul esta este blestemat sa nu mai scape de PSD-ul asta.Cred ca sunt multi care in locul mantuitorului,si l-au pus pe Iliescu pe icoane.Mai mult de jumatate dintre romani,cei aflati in tara la acest moment,sunt hipnotizati de vrajile PSD-iste,tinerii nu vor mai avea nici un viitor in Romania,cu exceptiile beizadelelor ,se pleaca din Romania de parca am fi in razboi,iar javrele PSD-iste se lauda ca au marit pensiile.Da,au dreptate in parte daca spui ca un judecator are pensia de 18000 lei.Romania va fi dezmembrata cat de curand,e vrajeala ca este aparata de Maica Domnului,sperante desarte pentru zombisori PSD-isti. Amin.

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Hai nu mai spune, Anonim 4 februarie 2017, 07:54. Mi-e mila de tine.

      Ștergere
  7. Contramanifestatia nu trebue sa fie in strada ci trebie sa fie numai in parlament unde lupul rau si bugetar moralist cu 7 case din incompatibilitati, vine saptamina viitoare la camerele reunite.Poate ne explica cum este el singurul bugetar toata viata, profesor cu atitea case si unde sint copii pe care trebuia sa-i protejeze conform functiilor si salariilor primite pentru protectia copiilor pe care i-a traficat iar pe ceilalti ii instiga acum in strada fara mila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.08.01 foarte bine zici! trebuie sa raspunda acest hitlerist la niste intrebari.

      Ștergere
    2. Mare dreptate aveți!

      Ștergere
  8. Daca Psd iese cu o contramanifestatie nu este deloc bine! O sa fie macel! Asta este motivul ptr care nu scot oamenii in strada!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E contramanifestatia hotilor !!!
      Sa nu credeti ca militarii vor mai suporta hotia si samavolnicia.

      Ștergere
    2. Hoti adevarati sunt cei care au scos acum oamenii in strada: iohanis, sorosisti-penelisti, multinationalelei ai inteles an12.15?

      Ștergere
    3. Problema e mult mai serioasa!!!! Maria H

      Ștergere
    4. Corect anonim 4 februarie 12:44!

      Ștergere
    5. Corect Anonim4 februarie 2017, 12:44!

      Ștergere
  9. Deci lasati mesajele pentru psd? Restul ce e in contradictie stergeti? Plm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...injura si fac ceia ce ia pus iohanisti-sorosisti-penelisti sa faca pentruca alte argumente pasnice si civice nu gasesc. Ei vor guvernul meu cu riscul de a calca peste cadavre...

      Ștergere
  10. Democratia este o notiune inteleasa si folosita de conducerea tarii strict pentru propriile interese!Isi mai aduce cineva aminte cand au fost taierile salariale de 25%? Care a fost reactia Romaniei democratice atunci?Asta e singura problema a poporului,ordonanta de marti noapte?Sunt 27 de ani de hotie,nu de democratie!Pensiile mizerabile,salariile penibile,copiii din casele de copii batjocoriti,promovarea nulitatilor si a exemplelor negative pentru tinerele generatii,dezbinarea familiilor pentru ca romanii sunt nevoiti sa munceasca afara,nu sunt probleme???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate, trăim în tara orbilor!

      Ștergere
    2. Pentru ca am avut conducatori care ne-au tradat exemplu: Basescu,Iohannis.Maria H

      Ștergere
  11. Intrebare ? Voi indignatii unde ati fost cand s-au inchis 69 de spitale si zeci de mii de romani au ramas fara ingrijiri medicale?Unde ati fost cand ne-am imprumutat cu 20 de miliarde de euro de la FMI? si in acelasi timp v-au fost taiate salariile cu 25 %.Unde ati fost cand 7,4 milioane de voturi au fost nesocotite pentru demiterea lui Basescu? Unde ati fost cu Rosia Montana? Sau unde sunteti acum, cand cand austriecii de la Schweighoffer ne taie padurile? Eu nu v-am vazut prin Piata nici acum si nici atunci…In 25 de ani tara a fost spoliata si depopulata de sistem , nu v-a deranjat mai tare decat faptul ca „scapa” Dragnea si ies din inchisoare vreo 2500 de gainari.Corporatiile si Securitatea isi fac jocul si voi ramaneti cu amintirea gerului si buzele umflate ! Hmmm….

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate faptele rele, facute de niste ministri din trecut, nu motiveaza savirsirea unei alte nedreptati.

      Parca sintem in tara prostilor !!!

      Nu motivam o ticalosie cu alta ticalosie din trecut. Ambele trebuie sa fie pedepsite de lege !

      Ștergere
    2. Ecodomo ai perfectă dreptate și eu am întrebat același lucru, unde au fost românii pe 11 dec.2016 și de ce nu au avut simț civic atunci sa-l exprime prin vot?În ultimi 10-12 ani s-au făcut abuzuri fără margini s-au inchis spitale,s-au tăiat salarii,s-au tăiat pădurile și au asistat nepăsători la acest jaf.Dacă erau adevărați patrioți trebuia să protesteze atunci să nu lase țara pe mâna străinilor,care au jefuit-o.DS

      Ștergere
    3. Ecomodo, uite ca abia acum ne deranjeaza, dar pe tine de ce te deranjeaza ca iese lumea in strada, iti place hotia?

      Ștergere
    4. Corect. Asta ma întreb și eu, din păcate acești mahalagii nu știu să răspundă. Am ajuns sa ma rușinez ca sunt roman.

      Ștergere
    5. Dacă uitam trecutul nu avem viitor!

      Ștergere
    6. Acest coment m-a uns pe suflet!FOARTE BINE PUNCTAT. Maria H

      Ștergere
  12. Categoric Digi24 duc dezinformarea la nişte nivele nemaiatinse nicăieri pe Terra!
    Nu ne putem supăra pe ei căci am stabilit că toate televiziunile sunt instrumentele Invadatorului Străin ce a înrobit poporul român începând cu decembrie 1989.
    Foarte interesant ce zice o tânără (nu prea) frumoasă şi (nici prea) liberă:
    "...Am primit liber toată compania să venim să protestăm!"
    Corporațiile străine care fac pe teritoriul administrativ al fostei Republici Socialiste România zeci de miliarde de euro profit fără să plăteasca impozitele cuvenite sunt direct interesate de căderea Guvernului Legitim Grindeanu şi de blocarea Programului de Guvernare.
    Ele dau liber plătit angajaților să vină la Palatul Victoria şi să demoleze votul a peste 4 milioane de români dat PSD in decembrie 2016.
    Patriotismul corporatist este atunci când sclavii pe 400 euro salariu se îmbracă în ii si drapeluri tricolore, se plimbă pe la mânăstiri lăudând frumusețile coloniei România dar sunt anticomunişti şi protestează pentru interesele Stăpânilor Lor.
    Ei sunt primii care vor pieri sub tăvălugul Asupritorului Străin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thomas Jefferson (n. 13 aprilie 1743 - d. 4 iulie 1826) a fost al doilea vicepreşedinte şi al treilea preşedinte al Statelor Unite ale Americii (1801 - 1809), autor al Declaraţiei de Independenţă (1776), şi unul dintre cei mai influenţi dintre "părinţii fondatori" ai Statelor Unite.

      "When the injustice becomes law, rebellion becomes duty !"

      "Cind injustitia devine lege, rebeliunea devine datorie !"

      Ștergere
    2. ecomodo, lasa ca tie iti spune „adevarul” RTV si Antena 3, de ce te impacientezi? :)))))))

      Ștergere
    3. Nu va mai uitati la Tv daca,credeti ca dezinformeaza!Judecati cu mintea proprie.Maria H

      Ștergere
  13. Sa dea bunul Dumnezeu dragutul de el cum spun ieu sa ramina P.S.D.eul .la guvwrnarea tari noastre .sa fie liniste si pace fabrici so uzine multe locuri de munca pentru toti romani nostri.O Romamie libera si frumoasa cum a fost odata cum o descrie frumos ,,in dumbrava minunata '' de Mihail Sadoveanu.Noi toti din familia mea .eu sotul .copiii. sintem cu acest partid P.S.D.de la infiitarea lui .ieste un partit al oamenilor simpli .oamenilor munci.cei care vor sa cistije in mod cistit o piine .Stimata doamna Maria. Gheorghiu va iubim .va inbratisam cu drag si continuati sa scrieti ca si pina acum.noi sintem o familie simpla de muncitori.Rugativa pentru noi pacatosi la bunul Dumnezeu.Va inbratisez cu mult drag.Isabela.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca exista persoane care apara OUG NR 13 se vor manifesta precum oamenii lui Ceausescu in1989.Nu vor demonstra pasnic si ne vom lamuri atunci cine a condus tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4 feb 08:42 nu apără nimeni această ordonanța și azi Dragnea va discuta cu Grindeanu să o retragă.Dar după acest lucru te asigură că vor începe presiunile DNA-ului care va jubila și va face din nou arestări abuzive.Sunt atîtea cazuri în care oamenilor li s-au făcut dosare la comandă și au fost îndepărtați de la guvernare cum au procedat și cu Ponta.Dacă după această retragere a ordonanței,nu vor fi lăsați să-și facă programul de guvernare,e clar că scopul lor este sa-i dea jos indiferent de situație.Și atunci ajung sa-i dau dreptate lui Dragnea că el este miza și programul lui.DS

      Ștergere
    2. DS,de ce se fac dosare la comanda,spune tu adevarul,ca mie mi-e frica

      Ștergere
    3. Deja ordonanta s-a abrogat dar in strada iohsnisti-sorosisti striga jos guvernul. Deci scopul tradatorului de tara si neam iohanis, este sa aiba guvernul meu ca sa-i poata sevi mai bine pe stapanii lui...

      Ștergere
  15. Nu poate veni cu o contramanifestatie ...o sa fie razboi civil vrei sa se omoare parinti cu copii ? Se pare .ca ambele tabere nu cedeaza .... dupa mine psd ul care a fost nu va mai fi niciodata ... deja se retrag toti din el. Pana si BOR a renuntat la ei . Asa e cand as vrea dictatura. Daca a castigat alegerile ce? Sa si se dea liber la furat? sa faca ce a promis ... si Iohannis a castigat cu mult mai multe voturi si e de partea poporului. Degeaba aveti viziuni daca le filtrati prin propria constiinta .... scrieti viziunile brute ... pararea dvs personala nu tine de Duhul Sfant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De partea cărui popor este Iohanis? E de partea celor care au vândut copiii romani! A hoților de proprietăți care nu le aparțin mai ales ca a fost dovedit de înșelăciune. Ce tot vorbiți?

      Ștergere
    2. Informati-va mai bine si va veti convinge cine e Iohannis,ce interese are.Maria H

      Ștergere
    3. an.08.48 esti un dezinformator iohanist-sorosist! in focul iadului cu tine sa te purifici tradator de tara ce esti! Cum adica ce daca au castigat alegerile? si in cazul acesta iohan trebuie sa-l darame ca sa-si puna guvernul meu?

      Ștergere
  16. PSD și guvernul ar putea ieși din această situație dacă nenorocita aia de ordonanță ar trimite-o în parlament pt dezbatere.Nu cred că ar da dovadă de slăbiciune dacă ar face asta iar acel prag de 200 ar trebui coborît la un leu.Așa a lăsat loc de interpretări și chiar nu e corect încurajează hoția.Sunt multe articole de legi care trebuiesc schimbate că tot ce s-a făcut pînă acum a fost pt ei să fure protejați de legi.Și cînd spun toți spun de toate partidele că și opoziția are mulți penali să nu uităm asta.Ce e mai trist, au apărut primari care dau mesaje pe facebook foarte murdare la adresa protestatarilor asta slăbește puerea PSD sau primarul din Iași cu declarațiile lui acești IUDA vor zdrobi PSD din interior.Vorbele rele prind mai ușor la auditor decît cele bune,simpatizanții PSD ar trebui să strîngă rîndurile lîngă partidul lor preferat nu să înceapă să arunce în eter vorbe ce vor destabiliza partidul.Așa a fost cu PNȚCD iar acum se mai aude ceva de el? Mare atenție se fac jocuri foarte murdare în obscur,iar oamenii trebuie să fie civilzați nu să rupă gîtul romanului de lîngă el invrăjbiți fiind de partea adversă.La mitinguri toți cei care vor să facă violență imobilizați-i și predați-i poliției nu vă lăsați duși de val oameni buni.Toți trebuie să dăm cu flit peste nas madamei EUROPEI OCCIDENTALE și Americii care abia așteaptă să facă ce a făcut în Iugoslavia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem la un pas, ăsta este rezultatul mistificarii istoriei neamului nostru și a faptului ca nu se mai învață în școală istoria României!

      Ștergere
    2. S-a abrogat, dar in strada se striga jos guvernul...vrea tradatorul iohanis guvernul meu...

      Ștergere
  17. "AIA HOTI,ASTIA HOTI,MAMA LOR LA TOTI"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, anonim 09.29! Asa-zisii politicieni, toti nu sunt decat o mana de hoti care mostenesc puterea si jefuiesc tara de 27 de ani.In sfarsit, unii intrasera la puscarie dar vine marele salvator dragnea sa-i scoata.

      Ștergere
    2. Pardon dezinformatorule iohanist-sorosist, din 89' incoace slugoii care au servit oculta....

      Ștergere
  18. DUMNEZEU OCROTESTE ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu-i ocroteste pe hoti !!!

      Isus a pus mina pe ciomag si le-a rupt spinarea hotilor si ticalosilor care stateau la intrarea in Templul din Ierusalim.

      Ștergere
    2. Asa cum o sa vi-o rupa vvoua iohanisti-sorosisti!!!

      Ștergere
  19. psd face ce stie el de cand au confiscat REVOLUTIA din 1989,DOAR SA FURE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezinformezi an.09.35 Revolutia din '89 a fost confiscata de oculta mondiala in frunte cu soros, iar PSD-ul doreste sa iesim din ghearele ei. Dar ongistii lui soros sunt la datorie in strada precul slugoiul lui soros iohanis.

      Ștergere
    2. Da, s-a tras in toate directiile in afara de balconul unde erau "emanatii" de la Moscova.

      Ștergere
    3. Absolut corect Anonim 4 februarie 2017, 12:52!

      Ștergere
    4. Pardon, revolutia din '89 a confiscato soros si oculta mondiala iar cei care s-au perindat la conducere au fost slugile lor. Acum Dragnea nu mai vrea de aceia vedem ceia ce vedem...

      Ștergere
  20. DUMNEZEU OCROTESTE ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
  21. Cei din strada sunt si oameni de buna credinta care au votat cu PSD,dar care au fost dezamagiti foarte repede de oamenii de la guvernare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minciuna grosolana mai Anonim 4 februarie 2017, 09:40! Sunt sorosistii lui Iohannis, cei care au protestat pana acum. Dar vine vremea protestelor adevarate... impotriva lui Iohannis, a sistemului si a sorosistilor-iohannisti! Vom elibera Tara de caracatita lui Soros si de tradatorii sorosisti- iohannisti vanduti intereselor straine. Fortza PSD!!! Fortza Romania Adevarata!!! DUMNEZEU este cu NOI!!!

      Ștergere
    2. Taci mincinos dezinformator! cei din strada sunt iohanisti-sorosisti si trimisi de multinationale, mai este cate unu venit pentru divertisment..

      Ștergere
  22. Presedintele Johannis are obligatia sa apere STATUL DE DREPT !!! Nu este " instigator" ci este PATRIOT !
    Dragnea este raspunzator pt. ca a aruncat tara in haos ,prin ordonantele de urgenta date hoteste noaptea ,in interes propriu ! Sa retraga ordonantele si o sa fie liniste in tara . De ce nu o face ?! Pentru ca Dragnea este un TRADATOR si un DICTATOR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iohan instigator ordinar si sluga puterilor straine tradator de tara, s-a vazut asta in TV iar tu an.09.43 esti chior?

      Ștergere
    2. Nimic nu sti..! Johannis nu a fost si nici nu va fi niciodata omul nostru ! El a fost un spion , si- atat! Forumul german a fost ca si udmr-ul..! Un cuib de spioni..! Nu mai fiti naivi...! Asta cu ordonanta e .., doar pacaleala...! In spate e interesul strainilor , corporatiilor straine de a face bani pe spinarea romanilor , de a fura Romania precum Schweighoffer ...! A-ti uitat de Rosia Montana, de gazele de sist, de toate bogatiile acestei tari care vor sa puna mana pe ele toti nemernicii ..., iar noi sa stam cu mana intinsa la ei...? Pacat ca oamenii nu vad de fapt crunta realitate , se lasa manipulati , se lasa cumparati ...! Din nestiinta , ignoranta si multa, multa prostie ..! PSD-ul si acest guvern vor sa schimbe si codul fiscal ...! Asta-i deranjeaza foarte mult (corporatiile straine) ..! toti banii pe care ii fac in Romania sa nu fie fiscalizati cu 16% cum a propus guvernul.., ci cu 5% cum a fost pana acum...! Sa poata sa traga cat pot si cum pot milioane si milioane de euro din Romania ..! Asta- i adevarata miza..., CEA ECONOMICA ...! NU un ,,nimic''( ca sa nu-i zic in altfel) de ordonanta...! In toate manualele de tehnica a manipularii maselor se spune , ca .. ,,se creeaza fel si fel de diversiuni , se arunca pe piata fel si fel de alte lucruri si motive false sau de o importanta nesemnificativa , pentru a-ti duce la capat planul pe care il ai ..!!! Asa a procedat si Johannis! Nu el este capul ..., el este doar PIONUL principal cu care se actioneaza ! S-a profitat de slabiciunile altora (Antonescu , Basescu ..si altii.., chiar din servicii.. ) pentru a fi pus in cea mai mare functie a statului roman , aceea de presedinte , pentru a controla Romania de la cel mai inalt nivel ..! cine intelege printre cuvinte .., intelege .., cine nu.., intelege doar ce-i sopteste altul...! De la bun inceput el a spus.., ,,vreau guvernul meu''..! Pentru a fi siguri ca isi vor duce planul pana la capat , acela de a pune total mana pe Romania si sa faca ce vrea cu ea...! E greu de inteles de foarte multa lume aceste lucruri..., ! DESTEAPTA- TE ROMANE !

      Ștergere
    3. Bun " patriot" :) care spune "partidul meu,guvernul meu si poporul meu " ci e pana la urma dictator ?!

      Ștergere
    4. Iohanis este patriot pentru fasciști, de aceea ca primar nu a purtat niciodată coarda tricolora! Mai gândiți înainte de a posta ceva!

      Ștergere
    5. iohanis un tradator de tara, slugoiul ocultei care jefueste Romania ajutat de kovvesi si sistemul de forta, asta este iohanis!

      Ștergere
  23. Pai care este vina lui Johannis , pt. ca Dragnea au dat o ordonanta in interesul lui personal ? Sa plece acasa acest penal , sa nu mai puna in pericol tara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mincinosi si instigatori iohanisti-sorosisti, terminati si nu va mai luati de Dragnea, el a lucrat conform constitutiei. Ocupati-va de tradatorul de tara si neam de la cotroceni ca la tot pasul pe care-l face se vede incompetenta lui, incalcarea constitutiei si tradarea intereselor Romaniei.

      Ștergere
    2. În pericol o pune președintele care nu respecta constituția României!

      Ștergere
    3. Da,pana acum a curs numai lapte si miere in tara!? Maria H

      Ștergere
  24. He he ,doamna Ghiorghiu ,cred ca mesajul asta nu e de bine pt. PSD ... A distrus partidul ,Dragnea cu ordonanta lui ilegala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica PSD-ul va lua foc ... la propriu !!!

      Ștergere
    2. Veti lua voi foc la propriu ca asa-i place lui iohanis, voi toti tradatorii de tara si neam sa ardeti in focul iadului vesnic !!!!!

      Ștergere
    3. Gresesti Anonim4 februarie 2017, 09:47.

      Ștergere
    4. He he sorosistule-iohanist vine vremea sa culegeti ce a-ti semanat...nu mai este mult!!!

      Ștergere
  25. Johannis nu este instigator ,doamna Maria , cu ce a gresit? De ce nu vedeti ca Dragnea a legalizat hotia in Romania ? Sunteti deacord cu hotia ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis e președintele tuturor românilor și trebuia să fie imparțial,nu să meargă printre manifestanți și să fie de partea lor.Acum înțelegi unde a greșit? El a zis: românii mei sunt în stradă și noi cei de acasă ai cui eram?El este președintele doar al celor care sunt în stradă?DS

      Ștergere
    2. Dezinformatorilor! cititi legea ca vorbiti doar minciuni!!! De fapt lumea se trezeste si nu va mai crede nimeni. Vreti cu orice pret guvernul meu? poate mai gasiti ceva la ce sa dati foc sa moara niste oameni...

      Ștergere
    3. Hoția a legalizate Iohanis când și însușit niște proprietăți care nu i-au aparținut never!

      Ștergere
    4. Johannis nu este instigator dar nici nu se comporta ca un presedinte al tuturor romanilor !, in loc sa calmeze si sa stea la masa intelegerii( sta la masa tacerii...)a intrigilor.Dupa 26 de ani de " democratie ", presedintele nu are maturitatea sa cheme la intelegere si pace.Credeam ca intelepciunea vine cu varsta, dar se vede ca nu la toti este valabil ! pacat.Oare cand o sa aiba si Romania un presedinte intelept, cu credinta in Dumnezeu si cu respect fata de tara si popor ?

      Ștergere
  26. Pai cu ce a turnat gaz pe foc Presedintele ? Eu cred ca PSD ul a gresit cand a dat legi noaptea pt. a legaliza hotia.Lidia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia sa va ganditi inainte sa comentati.Maria H

      Ștergere
    2. Legea a fost abrogata ca sa fie liniste desi legea este perfect constitutionala o spune profesorul STAN, dar ca sa fie liniste au abrogat-o . Cu toate acestea in strada se striga jos guvernul. Tradatorul de tara iohanis vrea iar guvernul meu...

      Ștergere
  27. Trebuie sa nu mai transmiteti mesaje politice ...
    Nu cred ca vine de la Domnul deoarece Dragnea a jurat credinta evreilor ,la Comitetul Evreilor Europeni ,care sunt masoni si au alt stapan...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minciuni sfruntate!!! dece nu spui iohanis la cine a jurat credinta????

      Ștergere
    2. Dar stimate 09 53, Dragnea e evreu ?

      Ștergere
    3. Și Iohanis cui a jurat credință? Fascistilor

      Ștergere
  28. Pai psd ul zice ca tine cu oamenii si toti membrii sunt foarte bogati.Si-au dat lege pt. ei noaptea .Cum vine asta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezinformatorule! PSD-ul lucreaza pana noaptea tarziu ca sa-si poata tine promisiunile facute deoarece hitleristul i-a intarziat voit cu programul.

      Ștergere
  29. DE CE n au iesit pe strazi pt. taierea padurilor,pt. toate distrugerile care s au facut ani la rind?Pt. ca nu i a manipulat si platit nimeni.Acum,cei care au furat au cu ce plati,si au in continuare interese .Tinerii ies la SEMNAL,pt. ca sunt datori bancilor straine,pt. ca si pierd serviciile,iar cei mai necajiti,pt. o ciorba calda si o haina.Internetul este in mai toate casele,si uite asa,pot fi manipulati f. usor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a iesit in strada si pentru paduri si pentru Rosia Montana si pentru gazele de sist ...

      Ștergere
    2. Da sa- iesit dar nu asa cum au iesit acum cand sunt finantati de ongisi lui soros si de multinationale...

      Ștergere
    3. Anonim4 februarie 2017, 09:56, s-a iesit pentru toate, tu in ce tara ai trait de nu i-ai vazut? Te-a contaminat antena 3? Tinerii sunt viitorul tarii, esti invidios pe proprii tai copii din cauza unui partid si a unui individ care nu ezita sa arunce tara in foc doar ca sa scape de puscarie?

      Ștergere
    4. 09 56 cu toate astea strada e deocamdata benefica!

      Ștergere
    5. Veti vedea consecintele peste putin timp ,este o lovitura de stat in curs.

      Ștergere
  30. Nu ne mai pacalesc cei din psd sa ii votam, ca am vazut cu totii ce le poate pielea.Niste escroci in frunte cu Dragnea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excrocii sunteti voi iohanisti-sorosisti-pedelisti, voi infrantii care doriti prin forta puterea ca sa vindeti tara in continuare, sa continuati afacerile guvernului meu de la bruxel !!! Da, lumea va vede si vorbeste!!!

      Ștergere
  31. Cum puteti sa fiti asa de incorecta doamna Maria ? Credeti ca Dragnea a facut bine cand a dat ordonanta de urgenta noaptea in interesul sau ? Sunteti membra psd ?Kiki

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incorecti sunteti voi TRADATORI DE TARA SI NEAM!!! Maria primeste mesjele de la Dumnezeu pentruca sa se trezeasca oamnmenii pe care voi ai prostiti!

      Ștergere
    2. Kiki,e si in interesul tau,ca si tu esti hoata,asa a zis cineva,ca toti romanii sint penali,de pe vremea lui Ceusescu,ca era prea bun si nu baga la puscarie hotii,ca toata lumea fura,asa si acum,toti fura,unii mai mult,altii mai putin,tu de care esti?miki

      Ștergere
  32. Dar ce vina are Johannis ca a dat ordonanta ILEGALA Dragnea ?! Unde a instigat Presedintele ?! Nu sunteti corecta si nu puneti interesul national mai presus de maruntele simpatii politice !
    Dumnezeu nu face politica ,doamna Maria ,iar a fi roman este mai presus decat a fi un marunt pesedist !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai mult pina cind americanii vor trimite cavaleria ...
      Va fi vai si amar !!!
      Se vor face liste si se va merge din casa in casa si pesedeii vor fi decapitati pe pragul casei, incepind cu copiii vostri, pe care ii cresteti in hotie, invatindu-i sa fure.

      Ștergere
    2. Nenorocitilor de iohanisti-sorosisti!!! ceia ce doriti PSD-istilor sa va dea Dumnezeu voua ca sa pricepeti daca sunteti oameni ca si psd-isti sunt tot oameni!!!!

      Ștergere
    3. Cu greu ma abtin sa te pedepsesc, esti la mustata😎

      Ștergere
    4. Și maruntii pesedisti sunt romani cu dragoste de tara, nu numai penelistii sau useristii, pe care îi auzi vorbind la tv ca niște roboti cu cd pus. Niciunul nu are discursul lui propriu ci vin cu textul învățat care este același pentru toți.

      Ștergere
  33. PSD e manjit si plin de sange,din 1989 incoace,de 27-28 de ani.Unde este DUMNEZEU-UL lor?Toti sunt niste hoti,oricare coloare ar avea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termina Anonim 4 februarie 2017, 10:03. Tu nu cunosti adevarata istorie a Romaniei. Cunosti doar lucruri de suprafata neconforme cu realitatea. Aparentele inseala, asa sa sti.

      Ștergere
    2. PSD e continuatorul PCR

      Ștergere
    3. Bati campii Anonim 4 februarie 2017, 19:16!

      Ștergere
  34. Vai doamna Maria chiar atat de mult iubiti PSD ul ?! Chiar si atunci cand dau foc la tara si legalizeaza hotia tot cu ei tineti ?
    Ar trebui sa nu mai faceti politica .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? sa nu mai faca politica? pai sa sti tu iohanist-sorosist ca Maria nu face politica. Maria transmite mesaje DIVINE, pentruca Dumnezeu doreste ca lumea sa vada cine sunt tradatorii de tara si neam, slugile lui soros si a altora ca el care au confiscat tara dupa '89.

      Ștergere
    2. Orice cetatean roman are dreptul sa faca politica, este dreptul sau. Ce te doare pe tine Anonim 4 februarie 2017, 10:04?

      Ștergere
  35. Doamna Maria eu iubesc PSD din tot sufletul si chiar daca vor rupe tara in trei ,chiar daca Transilvania ajunge la unguri ,tot cu Dragnea o sa tin !
    Sa fie o Romanie mai mica dar cu totii sa nu ne mai certam si sa avem un singur partid PSD si pe Dragnea conducator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta postare ma face sa cred ca Romania are nevoie de mai multe spitale...

      Ștergere
    2. Si pe mine 13 20 ma asigura ca nu spitalele sant solutia, ci rugaciunea !

      Ștergere
  36. Nu ne intereseaza ce spun ceilalti oameni, cei care tin cu Dragnea ,il doresc conducator si un singur partid PSD. Ce pe vremea lui Ceausescu am avut mai multe partide ? Si o singura televiziune.Traiasca Dragnea si PSD .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar cât a construit Ceaușescu, a fost capabil să asigure un servici la toată lumea, școală obligatorie, pensie. Ce vi s-a da astăzi? 30% analfabeti, nu locuri de muncă, pensii de mizerie, mâncare otrăvită, poluare, iar de construit nu mai vorbim. Nu mai aruncat-o cu vorbe fără să vă documentati. Credeti ca traiti în democratie dar de fapt sunteți într o mare prostie și manipulare.

      Ștergere
    2. Da, de acord: TRAIASCA DRAGNEA SI PSD iar in continuare: Moarte tradatorilor de tara si de neam !!!

      Ștergere
    3. mihaela opris, bun exemplu ti-ai gasit sa dai, pe ceausescu din groapa de gunoi a istoriei, cel care a vrut sa inghenuncheze biserica si sa anuleze ideea de Dumnezeu. Se vede clar ce varsta ai dupa felul otravit in care gandesti.

      Ștergere
    4. Anonim 13:32,
      Daca Ceausescu a facut si multe greseli, asta nu inseamna ca nu-i mai trebuiesc recunoscute meritele evidente si de necontestat. Vorba aceea: "Da-i Cezarului, ce-i al Cezarului "!

      Faptul ca mentionezi meritele cuiva, nu inseamna neaparat ca i-ai fost contemporan acelei persoane, ci poate ca, chiar si tanar fiind, iti place sa studiezi istoria TARII TALE, tocmai pentru a nu face parte din cei 30% de analfabeti (cel putin !), care ar putea crea premiza unei gandiri neargumentate, ca aceea pe care o ai si tu.
      Vezi tu, nu vreau sa te jignesc, dar tot din intelepciune a rezultat si zicala: “dupa ce ca este p---t, mai este si fudul”!

      Ma opresc aici pt. ca este evident ca, asa dupa cum pui problema, nu esti apt pt. a procesa si rationamente mai complicate…






      Ștergere
    5. E rau cand nu te documentezi!!!!!! Maria H

      Ștergere
  37. Daca nu era nimeni la biroul din mesaj ,cred ca nu este un mesaj bun pt. PSD si nici pt. Dragnea . Alin

    RăspundețiȘtergere
  38. PSD strange semnaturi de la milioane de sustinatori,nu iese in strada pentru ca asta se vrea: morti care sa fie pusi in carca lor. Va respect pentru curaj d-na Maria, eu mi-am inchis contul de facebook ca nu mai suportam sa vad cum sunt luati de val toti cei din lista mea ! Nu va lasati, curaj !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD va pierde din ce in ce mai multi sustinatori. Cei care au votat PSD nu s-au gindit ca vor da Ordonanta.

      Ștergere
    2. Din contra Anonim 4 februarie 2017, 11:53, adevaratii romani se unesc in jurul PSD. Impreuna vom lupta pentru eliberarea Romaniei de sub ocupatie sorosist- iohannista.

      Ștergere
    3. PSD va pierde numai Când Vă hotari Tatăl Ceresc!

      Ștergere
    4. Mona,
      nu vezi ca PSD da voie la hotie si vrea sa-si scoata hotii si coruptii din puscarie ???

      Ștergere
    5. Guvernul Grindeanu are aceeasi "sustinere" puternica(pe toate planurile...) ca si Presedintele ales al SUA, Donald Trump. Conducerea UE, face parte din adeptii sistemului care-a fost pana la Trump. Lucrurile-s clare.

      Ștergere
  39. PSD e tot ce mai avem.El n-a fost totdeauna intr-o lumina aurie.Impreuna cu oponentii lor de acum,cu totii au facut parte din emanatii de la revolutie.Nu este adevarat ca se inteleg pe la spate,pe principiul corb la corb nu-si scoate ochii.Acest lucru a fost valabil pana la venirea basescului,care este o natura conflictuala.La un moment dat,au ajuns la concluzia ca ciolanul nu le ajunge la toti si de atunci au inceput sa se bage la inchisoare unii pe altii.Numai UNII pe ALTII,desi UNII au furat de sapte ori mai mult decat ALTII,dar s-au ascuns intr-un partid istoric,care a sucombat cu ocazia asta.Nu mai avem partide istorice.Nu avem nici din cele tinere.Aia noi care au aparut acum sunt mai periculosi decat toti cei vechi laolalta,par sa fi invatat limba romana pe repede inainte,nu vorbesc bine romaneste,dar fac galagie continuu,incercand sa confiste agenda zilei si sa provoace anarhie.Asadar,PSD e tot ce avem.Ei vor sa faca ceva pentru popor pentru ca nu mai au alta cale.E singura carte pe care pot sa o joace.Ce va fi pe viitor,vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD se duce de rapa pe mana lui Dragnea, de aceea biroul si mapele sunt inchise. Bine ar fi sa se ridice dintre ei unul cu mintea mai luminata si mai cu sufletul curat.

      Ștergere
    2. 10 52, multumim dle Profesor

      Ștergere
  40. Dumnezeu ne trimite mesaje directe sau sub forma de simboluri, depinde de noi daca le intelegem sau nu. Draga Maria! Nu trebuie sa iei personal comentariile rautacioase. Fiecare intelege mersul universului dupa nivekul de evolutie spirituaaa la care a ajuns. Si crede-ma ca asta necesita mult timp. Crezi ca Isus a fost inteles de toti cei carora le trimitea mesaje divine? Si cu toate acestea el a continuat sa imprastie mesajul lui Dumnezeu. De aceea, tu fa in continuare ceea ce Dumnezeu ti-a harazit sa faci.Cine are urechi de auzit sa auda! Iubirea este cea care ne poate salva si compasiunea . Cautati-le in sufletul vostru si dati-le mai departe! Carmen M

    RăspundețiȘtergere
  41. Doamna Maria,ma bucur sa aveti puterea si hotararea de la bunul Dumnezeu, pentru a nu mai permite vorbele urate aduse pe blogul dumneavoastra. Aici, primim prin bunavointa lui Dumnezeu, mesaje de trezire la credinta, iubire si realitate, nu pentru a ne inspaimanta. In loc sa va multumeasca, arunca cu vorbe urate. Este BOLGUL DUMNEAVOASTRA,I-L PLATITI DIN BANII DVS. si sunteti libera sa stergeti toate lucrurile urate de aici, cine nu rezoneaza cu credinta si iubirea, poate sa citeasca alte lucruri, dupa dorinta fiecarei persoane. Daca nici in al 13-lea ceas, nu vor sa inteleaga si sa previna raul dintre pamanteni, probabil vor culege exact ce au semanat. In loc sa va multumim ca ne atentionati si munciti zi si noapte pentru a ne informa in timp util mesajele primite...ce va fi daca nu luam aminte...vom ajunge sa va dam dreptate, pt.mesaje, din nefericire....lucrurile se vor intampla!
    Va iubesc si va dorescu sa fiti puternica si buna si sa coontinuati a ne informa despre ce doreste Bunul Dumnezeu sa stim. Cu drag Dana T

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu plateste nimeni blogu asta, e gazduit gratuit pe blogspot. E si un mod de promovare a cartii si a face bani din vanzari/donatii www

      Ștergere
    2. Anonim4 februarie 2017, 11:47
      GRESITI! din cate am vazut, la inceput Dna Maria nu a avut cartea, doar, aruncati cu noroi.
      Neluta

      Ștergere
  42. Codul Penal a lui Dumnezeu, art. 8 :
    SA NU FURI .

    RăspundețiȘtergere
  43. Deci, din constitutia Romaniei:
    (1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.
    Avand in vedere ca PSD scoate legi care care pun in pericol integritatea tarii ce ati vrea sa faca Johannis? Nu a instigat la nimic, si-a facut doar treaba.
    Am si eu o rugaminte, dupa cum triati mesajele asa va rog sa va abtineti de la postarile cu iz politic pentru a va mentinte blogul curat si sa nu va mai injure oamenii cum imi vine si mie sa fac acum.

    Deja multa lume emigreaza, daca iese aceasta lege va fi exod. Acum cine mai sta sa va plateasca pensiile si salariile marite? Raspundeti va rog. In Romania se stinge lumina, definitiv. (www)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dati-ne o lista de tari unde putem pleca , Romania nu este o tara stabila nici politic, nici economic .
      Dincolo de aparente asta se si doreste , eliberarea tarii de proprii ei cetateni , incalcarea drepturilor, surghiun , prigoana , razboi civil , cotropire si teroarea, caci frica si degringolada deja o traim .
      Nu va miroase a Siria ????

      Ștergere
    2. Nu-i adevarat dezinformezi cu buna stiinta an.11.46. Dece nu scrii ce cuprinde ordonanta? a fost data si de guvernul ciolos.

      Ștergere
    3. Imi spunea sotia care a calatorit putin cu RATB-ul in Bucuresti ca varstincii apostrofeaza tinerii, ii da afara din autobuz si reia lozincile de la RTV gen:
      "afara tinerii din tara", "afara strainii din tara" si diverse cu "soroisti".
      Este clar un clivaj intre generatii.
      Am o varsta inaintate si pot pune marturie ca este cea mai degenerata generatie de varstnici care mi-a fost sa vad in viata.

      Ștergere
    4. Anonim 16:57, nu numai ca minti grosolan, dar, din rationamentul tau rezulta ca...SI PARINTII TAI sunt tot DEGENERATI !
      Ba mai mult, spui ca si tu ai o varsta inaintata, deci, sa inteleg ca esti, la randu-ti, tot un...DEGENERAT ??!!

      PS: Daca nu ai proprietatea unor termeni, nu-i mai folosi, ca te faci de ras si mai mult decat prin simpla postare. Vezi ce-i si cu "clivaj"-ul ala, ca il transformi in...clisma !

      Ștergere
    5. Da tzaie,18 35, nu-ti este mila de an.16 57, nu-tzi vhine nisi un chic di mila, compasiune fata de el ?
      astept sa-mi multumesti...

      Ștergere
  44. Bunul Dumnezeu ne invata sa iubim pacatosii dar sa uram pacatele lor,eu vad total opusul pe acest blog,numai ura impotriva aproapelui.Opriti.va oameni buni!Bunul Dumnezeu sa va dea intelepciune !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11 50, ,,fericiciti cei saraci cu duhul'' tu nu te incadrezi, zi-mi daca pot sa te ajut cu ceva, te rog!

      Ștergere
  45. PSD nu inseamna nimic,dar oamenii care se asociaza cu acest partid il ridica sau il ingroapa.Sustineti oamemii valorosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta romanilor si Romaniei! Suntem cu PSD!!!

      Ștergere
  46. Problema cu ordonanta e simpla:daca e retrasa,il aresteaza pe Dragnea,daca se coboara acel prag,tot il aresteaza pe Dragnea.Oricat de inversunati ar fi,ei nu au nimic cu Dragnea,cum n-au avut nimic cu Ponta sau oricare alt nume,prin extensie,n-au nimic cu PSD,oricat de greu ar fi de crezut.Doar ca le stau in cale si ei vor sa isi ia tara inapoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil ca Kovesi si Iohannis sa demisioneze ?!

      Ștergere
    2. Da asa este, ei vor guvernul meu, austriacul vrea in continuare sa tae padurile Romaniei, soros vrea Rosia Montana si lista poate continua...iohanis fiind garantul lor. RUSINE !!!

      Ștergere
    3. Asta vor iohanistii și sorosistii sa vinda ce a mai rămas din tara și sa o destrăme. Nu vor nici tara înapoi pentru ei nu au avut tara. România nu a fost niciodată a trădătorilor doar banii au fost ai lor!

      Ștergere
    4. DNA este politia politica, nu stai in coloana, ai dosar de coruptie.Ce se propaga la TV, ca au furat este praf aruncat multimilor sa-si justifice actiunle; nu spun ca toti sunt cinstiti/corecti/nepatati. Ex spaga la medic cum este? Nu vorbesc de acel medic care nu isi face datoria pana nu ii dai sau mai rau, lasa omul sa moara... Daca stii salariul unui medic, indiferent de experienta nu ai cum sa nu fi de acord cu spaga.
      Spun ca indiferent cine va fi acea persoana si nu accepta ordine si incearca sa faca ce este corect pentru tara, va fi sau se va incerca eliminarea.
      Nu este departe Colectiv (aici s-a spus clar ca a trebuit sa moara cineva), Bamboo, acum se incerca ceva mult mai amplu, ca altfel au vazut ca nu au reusit sa destabilizeze guvernul ales.
      Cei mai multi care au iesit in strada nu vad/stiu manipularea, nu vad jocul politic si manevrele care se fac.
      Credeti ca marile guverne ale lumii sunt asa cinstiti?
      Nu. Dar noi trebuie sa ascultam directivele din afara.
      Parerea mea
      Neluta

      Ștergere
  47. A fi mediator nu inseamna a negocia si a gasi o cale de mijloc intre popor institutii si anumite institutii care de fapt favirizeaza infractorii prin legiferari cu dedicatie ..lucru care nu e chiar nou in Romania.
    Iar biroul lasat gol inseamna ca cea mai buna solutie a guvernului Psd este Demisia ..care se va si intimpla in curind.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mihai354 februarie 2017, 12:35
      Ciolos a avut o sansa, nu a fost la guvernare
      Altul a fost rezultatul votului; asta nu vor sa inteleaga

      Ștergere
  48. De la început am știut că iohanilă nu este bun pentru România . Veți vedea că va aduce război peste țară .

    RăspundețiȘtergere
  49. Dana T, blogul nu e platit de nimeni, e gratuit, asa ca nu e nimic din banii Mariei, din contra, ea face bani din vanzarea cartilor. Esti total pe dinafara. Iar cei care o critica, o fac pentru ca au simtit ca triseaza, sustine partidul iubit instigand la ura cu intrepretari eronate ale propriilor mesaje. Si pe urma vine si spune: „pai nu v-atm zis eu”... Citeste interpretarile rau voitoare ale Mariei inainte sa se adevereasca mesajele si ai sa vezi ca nu s-a intamplat cum ar fi vrut ea, este exact pe dos! Nu-i mai lua tu apararea ca stie ea bine ce are pe constiinta!

    RăspundețiȘtergere
  50. Răspunsuri
    1. Esti doar un MITOCAN care doar atat poate sa isi faca lui insusi !

      Ștergere
  51. Dna Maria, de ce nu tineti cont de poruncile lui Dumnezeu „sa nu furi”, „sa nu minti”? De ce sustineti hotii?

    RăspundețiȘtergere
  52. "Odată trebuia să-nceapă. Oricum, da' să-nceapă.
    Ce e rău în robie, nu e atâta robia. Rău e că, dacă trece prea multă vreme, omul se învaţă cu ea, cu robia, cu frica, cu supunerea, cu săru'-mâna, să fie batjocorit şi să nu-i mai pese. Se-nvaţă ca pasărea cea proastă cu colivia, care uită și c-o știut zbura oarecândva sau se teme să nu afle stăpânul că n-o uitat să zboare.
    Numa' că amu', cu voie de la-mpăratu' ori ba, am învăţat că se poate!"
    „Au vazut că nu au nimic la ce să se aştepte de la conducătorii lor; au simţit că trebuie să îşi ia soarta mâini; au aşteptat aşadar doar un moment propice pentru a scutura jugul împovărător al sclaviei. Această oportunitate le-a fost oferită în scurt timp.
    Reduşi la cel mai abject statut de sclavi, nu li se îngăduia să se bucure de niciuni fel de drept de proprietate, fiind la mila stăpânilor lor, care nu puteau accepta că aceşti chinuiţi vasali ai lor ar putea gândi că ar avea nişte drepturi de revendicat.”

    SUNTETI NISTE TRADATORI IATA ISTORIA CARE VORBESTE
    Tot unei conspiratii i-a cazut victima si Burebista. Nobilii nemultumiti de puterea si autoritatea sa au complotat pentru a-l inlatura
    Vlad Tepes: tradat de propriul sau frate
    Asasinat de cei care ar fi trebuit sa-l apere: Radu de la Afumati
    Tradat de boieri: Petru Rares
    Singur impotriva Imperiului Otoman: Ioan Voda Viteazul
    Petru Cercel, frumosul aventurier din Apus a fost tradat chiar de oamenii din escorta saMihai Viteazul: puternicul si temutul voievod al celor trei tari romanesti ,In 1601, dupa mai multe neintelegeri si reconcilieri - de forma - cu generalul Basta, dupa mai multe confruntari cu nemesii unguri din Ardeal, se punea din nou problema stapanirii acestui teritoriu. Si, aici, Mihai Viteazul a fost prins - si a devenit victima - in jocul de interese al marilor puteri si al reprezentantilor acestora
    Lunga domnie si tragica prabusire a lui Constantin Brancoveanu ,O alta ruda, unchiul sau, stolnicul Constantin Cantacuzino, ravnind sa-l puna pe tron pe propriul sau fiu Stefan, a uneltit la Poarta, tesand intrigi care i-au alcatuit domnului o reputatie proasta in ochii turcilor .
    Tradati pentru rasplata: Horea, Closca si Crisan

    Alexandru Ipsilanti, omul pe care Tudor Vladimirescu n-ar fi trebuit sa si-l faca aliat.
    Si ACUM VENI SI RANDUL NOSTRU ,VREM SA ELIBERAM TARA DE TRADATORI SI HOTI ,IAR VOI STATI COMOZI SI FACETI SCENARII DESPRE CE O SA FIE .
    SUNTETI MANIPULATI DE OAMENI CU SCOPURI MARSAVE SA NU FITI ALATURI DE FRATII VOSTRI CARE IES DIN CASE SI VOR ELIBERAREA ROMANIEI DE JUGUL POLITIC .RUSINE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.23 ! MARI VOIEVOZI DATORITA CARORA NOI NU AM FI AVUT O TARA

      MIRCEA CEL BATRAN - Mircea the wise old man

      https://www.youtube.com/watch?v=aKRWTJ_TB24

      Mihai Viteazul

      https://www.youtube.com/watch?v=92vyNrUB8ic

      Ştefan cel Mare - Vaslui 1475

      https://www.youtube.com/watch?v=j2bzb3Jc70s

      Ștergere
    2. Ptr. 15.23 iti intorc ,,felicitarile'' pentru ce ai postat!

      Despre Mircea cel Mare au apărut cel puțin 5 cărți voluminoase și valoroase, prima monogradfie dedicată favoritului lui Eminescu i-a aparținut istoricului moldovean P. P. Panaitescu, cel mai mare slavonist dintre istoricii români, dar cine nu are chef și mai ales timp să parcurgă de la 300 de pagini în sus, poate recurge la capitolele dedicAte domnului în oricare din edițiile tratatului de istoria a românilor, fie cea din anii 60 (volumul 2, încă și azi considerat cea mai cuprinzătoare sinteză a Evului Mediu românesc), fie ultima ediție din anii 2000 (volumul 4). Totuși, a nu citi cel puțin volumul omagial dedicat împlinirii a 600 de ani de la nașterea lui Mircea la Editura Academia Române în 1987, e o mare pierdere, chiar și volumul omagial al Editurii Patriarhiei române din 1986 e o lectură plăcută și foartre utilă (pentru cei ce înțeleg utilitatea cunoașterii istoriei nationale).
      "Pe urmele lui Mircea cel Mare" a lui Căzănișteanu este iar o carte reușită dedicată subiectului. Probabil nu se pot scrie cărți nereușite despre oameni sau evenimente mari...

      Ștergere
    3. Mircea cel Mare, Iancu de Hunedoara, Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul trebuiesc respectați cu evlavie! Ei au ținut cu țara și poporul, cu toate aparențele înșelătoare că zbuciumul lor a fost în vederea netrebnicilor de azi! Anomalia este azi, și nu atunci!...

      Ștergere
    4. Cativa eroi ai neamului romanesc :
      Burebista- protoerou
      Decebal -erou
      Traian -supererou ( fara el nu am exista ).
      1000 de ani pauza.
      Mircea cel Batran -erou
      Ioan de Hunedoara- fiind roman a luptat pentru Ungaria si l-a cam durut in halebarda de romani, deci nu se pune.
      Stefan cel Mare- erou si sfant !
      Mihai Viteazul- erou ( chiar daca a fost decretat viteaz de Balcescu).
      Tudor Vladimirescu-erou , asa mai modest.
      Regii Romaniei- fiind germani , nu se pune .
      Nicolae Ceausescu- pentru unii erou, pentru altii "impuscatul".
      Victor Ponta - erou' lu' peste.
      Cam asta-i.

      Ștergere
    5. Termina cu manipularea Anonim4 februarie 2017, 18:24.

      Ștergere
    6. cine pe cine manipuleaza , draguta ?

      Ștergere
  53. Pai mai Maria de ce te superi ca oamenii te injura si te jignesc cand doat tu ii provoci prin vestile tale fatidice in totalitate. Devii total malefica prin raspandirea unor mesaje transmise de entitati joase ale astralului inferior. Serios,ti-ai facut vreodata un proces de constiinta sa vezi cata ura raspandesti? Ar insemna sa ne crezi prea prosti sa admitem ca Divinitatea nu are alta grija decat sa inconjoare PSD ul in raze aurii.Si chiar daca postezi doar comentarii pro PSD considerand acest mesaj decent as dori sa-l revad

    RăspundețiȘtergere
  54. Nustu de ce nu invatam din greselile trecutului.Fiecare cerere a noastra de schimbare a adus romamiei numai rau si nimic bun.Proverbul romanesc .,Schimbarea sefului bucuria prostului.'' Tinerul bea se drogheaza locuri de munca au disparut.Familiile nu mai sint famili se destrama curvie si cearta peste tot.Ce-am semanat in ograda noastra Romania astazi culegem roadele neascultari noastre.Ai avut un conducator patriot l- ai dat jos .

    RăspundețiȘtergere
  55. Ceausescu se rasbuna din mormint ca lau inpuscat in ziua de craciun asa trebue inpuscati si corupti de azi nu

    RăspundețiȘtergere
  56. Cand se spune ca sufletul unui om ajunge la cer, vorbim de moartea omului.
    Cel mai probabil PSD va dispare ca partid.
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din contra, Anonim4 februarie 2017, 16:59! PSD va exista si va scoate Romania din ghiarele tradatorilor, a lingailor lui Soros. Unul este Iohannis.

      Ștergere
  57. Cred ca 90% din cei ce scriu aici pe blog sunt moldoveni care ridica in slavi PSD-ul si se bucura ca le mai da 100 de lei la salariu sau un kil de faina.Nu degeaba Moldova de 27 de ani este cea mai saraca regiune a UE .N-ai investitii, n-ai macar o autostrada, da'continuati sa votati de 27 de ani cu ciuma rosie .Moldova este sursa de voturi pentru PSD si de asta va si mentin in saracie.Puneti mana pe furci si topoare si sa taiem raul de la radacina petru totdeauna.Altfel o sa pupati moaste inca 100 de ani asteptand o minune de undeva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te pacali !
      In multe orase din Moldova primarii sint liberali.

      Ștergere
    2. Anonim 17:00, ai pus punctul pe i

      Ștergere
  58. PRIETENI dragi !
    Chiar daca LIVIU DRAGNEA va abroga ORDONANTELE,va asigur eu că acesti "tineri frumosi si liberi",nu vor pleca acasa !
    Nu le-a iesit cu BAMBOO,ca sa fie nevoie sa moara oameni si sa plece GUVERNUL PSD. Au gasit un motiv ca sa instaureze HAOS in TARA,că doar ,doar,o veni din nou "GUVERNUL MEU, ROMANII MEI din strada.
    PRIETENI dragi, lasati ura deoparte! DRAGNEA isi va retrage ORDONANTELE si ce s-a realizat??? GUVERNUL PSD, liber si in mod democratic ales, va ramane fratilor ! DA! PSD -ul va ramane la guvernare si va băga in PARLAMENT aceste ORODNANTE,pentru dezbatere si pentru vot. Se vor vota din nou,mai tarziu ce e drept. Si atunci,ce ati castigat??? Acesta este rolul GUVERNULUI si PARLAMENTULUI ,sa faca LEGI bune si drepte,pentru toti romanii.
    As vrea sa va vad,care dintre voi,daca ar avea pe cineva după gratii,pe cineva drag,nu si-ar dori ca sa iese de acolo, după ce STATUL ROMAN isi va recupera prejudiciul???
    Cand o sa intelegeti că si oamenii de după GRATII,sunt si ei FRATII nostri??? De ce sa moara după gratii ,in conditiile mizere, iar STATUL sa fie prejudiciat? Daca se poate sa fie eliberati si sa fie recuperata PAGUBA, avand si CAZIER fireste, de ce sa nu o facem???
    Asa va iubiti voi APROAPELE??? Daca deja este la necaz,voi îi mai dati una in cap,ca sa fiti siguri ca e mort de-a binelea? Cele 10 PORUNCI,spune ca trebuie sa ne iubim APROAPELE si pe dusmanii nostri.Oameni crestini va puteti numi voi cei care,aveti atat ură,voi cei care amenintati,injurati ca la usa cortului,batjocoriti CUVANTUL LUI DUMNEZEU ??? Uite ca o sa mergeti acasa,si o sa va plictisiti,pntru ca ORDONANATELE vor fi abrogate. Dar sa va amintiti in fiecare clipa a vietii voastre,de cata rautate,de cata ură, de cate jigniri si injuraturi ati adus celor care,au o alta părere diferita de a voastra.Sper sa va mustre constiinta pentru rautatea voastra,si sa deveniti mai intelepti,si sa va dati seama de cat de mult ati gresit in aceste zile, când ati dat frâu liber,urii si mâniei care vine numai de la diavol. ANONIMUL care m-a amenintat ca voi ramane fara BLOG,daca nu-i voi publica COMENTARIUL vulgar, te anunt ca nu l-am publicat,si mai mult,iti spun sa-ti fie rusine pentru felul tau de a vorbi. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa fie cu noi cu toti, si sa aduca PACEA,LINISTEA si IUBIREA ,peste ROMANIA DUHULUI SFANT,peste POPORUL ROMAN care sfinteste!
    Cu dragoste,atat pentru Prieteni cat si pentru cei care-mi sunt dusmani declarati sub anonimat sau nu,Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, sa rămână la guvernare și adevărul sa triumfe.sa fie lăsați sa guverneze de ăsta au fost aleși prin vot democratic

      Ștergere
    2. Asa cred si eu ca vor adopta mai tarziu aceasta ordonanta sub alta forma. Ademenesc oamenii cu 2 lei la pensii si salarii si apoi baga acest OUG sub alta forma, pe furis, ca asa sunt ei HOTI. Eu sunt musafir pe SUBSITE-UL dvs si dvs sunteti musafir pe site-ul blogspot ce v-a permis sa creati acest subdomeniu gratuit, avem dreptul la replica asa cum avem dreptul sa cerem blogspot.ro sa va opreasca serviciul de exemplu - deci va sugerez sa nu mai cenzurati mesaje. La felul in care vorbiti e clar ca nu intelegeti implicatiile acestei guvernari a PSD pentru Romania.(www)

      Ștergere
    3. Doamna Maria, domnul Iohannis nu este semenul nostru?
      Ana M.

      Ștergere
  59. Apropo de eroii Romaniei 18,24 ar trebui o statue a lui Mihai Viteazu la Sibiu ca el a facut acum 400 de ani prima unire invingind linga Sibiu dar Iohanis nu vrea ca si statuia lui Avram Iancu facuta pe bani din donatiile sibienilor si pe care de 4 ani refuza sa o aseze in parcul ASTRA unde e locul planificat.Neamtul asta a luat o gramada de bani in 2007 de la UE si Guvernul Romaniei pe care i-a ars saptaminal de 2 ori cu focuri de artificii timp de un an, pentru a-si crea lui piedestal de prezidentiabil alogen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.03 !

      Cine are atracție, timp și chef, poate studia istoria românilor (inmplicit a lui Mircea cel Mare) din lucrările marilor noștri istorici de renume mondial, majoritatea foști elevi ai lui Iorga sau Giurescu, nu din strădaniile dușmănoase ale netului!
      Nu uitați, istoricii de după 23 august nu au fost de-a valma comuniști (exceptând pe idiotul de Roller), marea lor majoritate au fost elevii eminenți ai lui Iorga, așa că dacă volumul 2 din "Istoria României" publicat de Editura Academiei prin anii 60 este încă considerat drept cea mai mare și mai edificată sinteză a Evului Mediu românesc (cca 1000 pagini), putem recurge la el fără teamă, deși citatele (obligatorii) din Marx sau Engels sunt prezente (nu excesiv dar sunt, și le putem ignora fără niciun prejudiciu asupra adevărului general al textului).
      Spun asta în ideea că nu oricine dispune de bani sau e dispus să re-direcționeze niște bani spre cele 11 volume excelente din "Istoria românilor" publicate de aceeași Academie după anul 2000 (deja la a doua ediție)!

      Cititi si iar cititi pentru ca istoria este radacina fiecarui popor.

      Ștergere
  60. Ma uit mereu la acest blog si va admir. dar nu pot sa cred ca Dumnezeu tine cu hotii cu dosare penale si ca ne sfatuieste sa-i iertam ca nu stiu ce fac. Oamenii in piata au cerut numai anularea Ordonantelor elaborate si publicate pe furis. Dumnezeu si Isus Cristos cred in dreptate si adevar. Si noi romanii numai asta vrem, nu indepartarea guvernului ci anularea acestor ordonante si chiar acestea se pot pune in discutie in Parlanent sau opiniei publice sau.. Iar daca nu e loc in puscarii, sa faca una noua, oamenii inchisi trebuie ajutati sa se indrepte, trebuie proiecte sociale..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adi Metzger 4 februarie 2017, 19:14, Dumnezeu tine cu adevarul. Iar adevarul este la PSD, chiar de nu-ti place. Imi pare rau ca din nou o dai in bara.

      Ștergere
  61. facetiva o radiografie fie ca esti psd s au liberal sau neopolitic se poate sa fie libera hotia asa ca bun simt si nu mai dati vina pe partide si pe presedinte nu vedeti inmultirea faradelegii si spuneti ca dragnea este omul legii ? pai el vrea anularea legilor care erau facute pt fraieri nu pt el ! asa a facut si comunismul asa vrea si el !

    RăspundețiȘtergere
  62. 19;14 de ce te miri,ce a spus Isus hotului de pe crucea alaturata lui,ca v-a merge cu EL in rai.

    RăspundețiȘtergere
  63. De ce, ma rog, as lasa svetlana in pace de frica sau de ce ?pasol

    RăspundețiȘtergere