sâmbătă, 4 februarie 2017

PROTESTE !!! SI S - A ADEVERIT ÎNTOCMAI CUM MI S -A GRAIT ! DIN NEFERICIRE !

                             

                    ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

VIDEO Protest anti-guvernamental si in Urziceni, premiera in istoria ...

www.hotnews.ro/stiri-esential-21582658-video-protest...

Translate this page
2 hours ago - VIDEO Protest anti-guvernamental si in Urziceni, premiera in istoria localitatii ...Sloganuri strigate de oameni: PSD, Ciuma rosie! Pacatpacat de sangele varsat! .... Magazinele online care vand in afara granitelor tarii isi cresc ...


                                              Prieteni dragi, 

Scriam în Decembrie 2016,un articol in care spuneam ceva uimitor,referitor si la sloganurile care se vor striga,la viitoarele PROTESTE.
Iata:


                                           12 Decembrie 2016,ora 6,45 !

                                                 Dragii mei,

Cu siguranta PNL -ul nu va accepta atat de usor faptul ca ,a fost invins  intr-u mod rusinos de tare.
Tehnocratii, PNL-istii, vor incerca sa scoata tinerii in strada ,folosind diferite metode ale lor, care prind usor la tineri. 
Deocamdata ,stau cu capul ascuns in nisip,precum strutul.
Astazi dimineata dragilor, auzeam glasuri multe care strigau asa:

                     ``Pacat ! Pacat! 
                 De sangele varsat !``

Iar aceste cuvinte, continuau la nesfarsit.

Image result for proteste imagini
Prieteni dragi, veti vedea cum acesti tehnocrati ,vampiri ai Romaniei, vor incita la ura si la iesirea in strada.
Vor pune piedici Romaniei si PSD -ului,pentru ca lumea sa iese in strada, si sa nu fie liniste.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,ca sa avem pace si liniste in TARA.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului, pentru rezultatele obtinute ,si sa ne rugam pentru PACEA ROMANIEI si a lumii intregi.
                                           Cu dragoste,Maria.

Iata si DOVADA zilei:


Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Comentarii

VIDEO Protest anti-guvernamental si in Urziceni, premiera in istoria localitatii

de Florin Pompieru     HotNews.ro
Vineri, 3 februarie 2017, 22:14 Actualitate | Esenţial


Protest la Urziceni
Protest la Urziceni
Foto: Hotnews

In Urziceni (Ialomita) a avut loc vineri seara o premiera: primul protest anti-guvernamental din istoria orasului. Circa 200 de oameni au marsaluit prin oras, insotiti de jandarmi, cerand abrogarea OUG de modificare a Codului Penal.

Sloganuri strigate de oameni:

  • PSD, Ciuma rosie!
  • Pacat, pacat de sangele varsat!
  • Vreau un viitor liber!

Si linkul meu:

PROTESTE ! PACAT ! PACAT ! DE SANGELE VARSAT ! PROTESTE ...

https://plus.google.com/.../gRAzvrKAPbJ

Translate this page
Dec 12, 2016 - PROTESTE ! PACAT ! PACAT ! DE SANGELE VARSAT ! PROTESTE ! PACAT ! PACAT ! DE SANGELE VARSAT !


43 de comentarii:

  1. Si la Timisoara s-a strigat azi acelasi slogan.Pacat ,pacat de sangele varsat. Aici e linkul
    http://www.banatulazi.ro/timisorenii-se-pregatesc-sa-plece-in-capitala-pentru-a-i-sustine-pe-bucuresteni-in-protestul-impotriva-guvernului-video/

    RăspundețiȘtergere
  2. Viitorul nu arata bine, va fi vai si-amar. Nu cred ca se mai poate face ceva. Nu-si dau seama ca cer sa fie sclavi in tara lor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU. Cer ca hotii sa plateasca, nu sa stea la conducerea tarii si s-o fure in continuare ...

      Ștergere
    2. Cine sa plătească??? Tu chiar te uiți în oglinda la tine însăți/însuți? Baaaa ăștia au furat dacă au furat sprijiniți de justiție. Caci nu poți fura atâția ani fără sa nu ai spate de sus din justitie. Mai vezi și alte furturi : pădurile, fabricile.... adevărul ca nici nu ma așteptăm ca românașii sa gandeasca

      Ștergere
    3. Cei care vor răul țării sunt cei care ii instigă pe oameni să iasă în stradă si prin forța străzii să impună guvernul tehnocrat ilegitim si antiroman.
      De ce vă faceți părtași copiii la prostia voastră? CCR va transa lucrurile si țara se va linisti.
      Cei care si-au mâncat coliva inainte de vreme în stradă, zicând in glumă că e desertul preferat al românilor, să le fie rușine! E semn rău să mănânci colivă fără să fie menită pentru un mort!

      Ștergere
    4. Anonim4 februarie 2017, 01:22
      cer anarhie si razboi civil, asta cer.
      Nu inteleg ca s-a votat un guvern si acela trebuie lasat sa lucreze.
      Presedintele tarii trebuie sa i se atribuie vina de instigator intre parti.
      Neluta

      Ștergere
    5. Anonim 01.22 vrei ca acest guvern in frunte cu PSD sa plece da .foarte bine.roagate sa vina Pnl si usr.Si ai sa vezi pe pielea ta ce viitor vei avea.dat ii jos cat mai repede sa vedem ce se alege de viitorul acestei țări. lupta ti cu toata forța la distrugerea acestei tarisoare.sa credeticu toata puterea ca daca vin multinationalele o sa fie lapte si miere .o sa ne ocrotească pădurile o sa va dea mii de euro pe lună.ce mai trai pă vatrai. Nu vati pus nici odată întrebarea de ce plâng icoanele.Nu cumva ne atenționează ca vom fi vai de mama noastra.tu crezi ca la acest om care conduce țara ii pasă de tine si viitorul acestei popor sau la DNA.SRI.Ii pasă. eu spun nu.ei au ordin sa faca experiența pe noi .au o mare satisfacție când vede ca noi ne razboim intre noi .iti place ca presedintele bea sampanie in Malta si poporul are burta goală în România. o sa plângem cu lacrimi amare .o sa vedeti.ca pentru o intoxicare cu penali o sa suferim pana nu vom mai putea .Si sa vezi atunci blesteme.nimic nu înțelegeți din rînjetul acestui neamt.niculina

      Ștergere
    6. Fraților ordonanță nu este ilegala. Este super legala și mai mult este conforma și cu UE. Ăștia care ies în strada ies pt instituțiile de forță care ne-au stors de drepturi și libertățile din 89 incoace și a băgat frica în oameni cu puscaria lor.
      La pârnaie voi care susțineți mafia numita justiție
      VAI de capu vostru. Și Țepeș a dat gratiere și a distrus asa zisa justiție care a fost pana atunci și a spus va iert dar dacă greșiți de acum încolo veți fi aspru pedepsiți și cu ce ați facut din urma. Asta apropo pt inculții care sunt împotriva grațierii. Hooooooo

      Ștergere
    7. Niculina ai foarte mare dreptate,dar cine să înțeleagă cînd ei sunt mînați de furie ca oile în turmă și nu știu să facă deosebirea între adevăr și minciună.Cînd vor realiza că au fost manipulați va fi prea tîrziu.DS

      Ștergere
    8. Niculina, ai mare dreptate!

      Ștergere
  3. Doamna Maria dupa parerea dumneavoastra cine va iesi invingator din tot ceea ce se intampla in acest moment in strada?.
    Noi suntem dati sa fim slugile acestor oameni ipocriti?,oare nu se gaseste in aceasta tara cineva care sa ia taurul de coarne cum se spune in popor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, cel care vrea guvernul meu pentru poporul meu. Nu ne uităm la aceleași stiri?
      Să așteptăm decizia CCR.

      Ștergere
    2. Sa mai asteptam si ce spune BOR!

      Ștergere
  4. Va fi asa cum a prevestit Arsenie Boca, Ziduri de flacari...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu se lasă bătuți, nu vedeți, asteapta sa se sature oamenii de proteste, ca sa-și pună în practica legea mult dorită, cu care s-au grăbit asa repede.De ce nu s-au grăbit așa cu maririle de salarii,pensii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu fac parte din politica ca sa lămurim. În primul rand ești o răutate de ființă. Și ce dacă legea ii avantajează și pe ei?? Tu ești de părere ca pe lângă 1 vinovat sa intre 10 nevinovați? Sau mai bine decât sa intre un nevinovat mai bine sa scape 10 vinovați? În fond pe cine susții? O justiție care de fapt din 89 nu și-a făcut datoria, a băgat oameni ani buni la pârnaie pt un portofel furat în timp ce hoții fura bogățiile tarii și stau lejer în funcții super plătite.? Ce cap ai.? Ești un sau o trădătoare. În fond de ce sa ții cu PNL și sa ragi în strada ca ești tu anticorupție, de ce sa ții cu justiția sau cu USR sau chiar și cu PSD. Dacă ești asa inteligent/a ar trebui sa realizezi ca mai bine ai rage pt popor și nu pt un partid sau justiția asta mafiota.of ce cap ai!!! Cum poți sa zici ca nu s-au grăbit cu salariile sau pensiile. Ca deja le-a mărit. Johannis le-ar fi scăzut. Din partea ta sa stea oamenii în pârnaie asa degeaba pe baza unor legi interpretabile, sa stea oameni cu furturi de 2 franci ani buni în timp ce mafioții din justiție fac legea...cap sec. V-a luat iar de fraieri. Mai stați o tura. Ha ha ha

      Ștergere
    2. S-au grabit sa dea ordonantele noaptea,pe furis,pt.albirea lor.Ce ordinari!

      Ștergere
    3. Stati linistiti,nu toate pensiile se maresc.Cele pana la 1000 lei,NU.Si astea sunt majoritatea,60 la suta.Iar cele cuprinse intre 1000 si 2000 lei nu li se mai retine impozitul si CAS.S-a mai procedat odata miseleste,pe timpul lui A.Nastase,iar apoi a venit o dubla impozitare iar,cand a fost PSD si PDL IN 2009.Ne-am saturat de hoti.Nu-i niciunul cinstit.

      Ștergere
    4. Fiecare în casa lui sa aprindă candela sau luminarea, sa ridicam mâinile și inimile către Dumnezeu și sa cerem pace și liniște în tara noastră și pentru copiii noștri. Atunci îngerii păzitori vor fi prezenți lângă noi și ne vor ocroti.

      Ștergere
    5. Anonim4 februarie 2017, 03:21
      Sunt multe legi care au fost votate pentru interesul unei/unor persoane; pana acum nu s-a stiut/vazut?
      Acum este doar motivul de interfata, adevaratul interes este altul; altii sunt care dirijeaza aceste manifestatii. Acelora nu le pasa de asemenea de noi si de dreptatea noastra;
      Neluta

      Ștergere
    6. 15 19, inainte sa ceri tre sa nu fii gresit,.Adica, iti iau casa dupa aceea iti cer sa te rogi pentru mine... eu iti pot cere 100 de ani, in genunchi sau pe burta ca degeaba cer...asa ca lumanari, rugaciuni, bluf.Mai bine zi asa :oricum vei face, Doamne , urlu de bucurie sa primesc !

      Ștergere
  6. Stați în casa și va uitati cum jegurile preiau din nou și iar puterea. Nu v-ați saturat. Cum puteți crede asemenea aberație cum ca ăștia lupta împotriva corupției adică actuala justiție și PNL??? Aberație totala. Stați în casa restul care nu sunteți de acord cu aceștia crezând ca votul vostru contează!!!! Uitați-vă la ei în continuare. Se pare ca doar din strada se face legea. Uitați-vă ca doar va uitati bine. O sa muriți de foame cu tot cu justiția, PNL și USR. Mai bine plecării ăștia ar scanda sa cada toți nu doar psd. Toți ca toți au guvernat și au furat, și au făcut legile împotriva poporului. Vai de capu vostru nebunilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate!
      Sunt toți zombificati.
      Si mai târăsc copiii în stradă!
      Totul pentru o supă la plic si un ceai cald!

      Ștergere
    2. Anonim4 februarie 2017, 02:09
      Nu esate bine, nu vreau sa stiu ce inseamna un razboi civil;
      ati vazut/trait ce a insemnat inflatia de dupa 90? sau mai rau sa vedem/traim lipsa alimentelor? sau mai rau morti?
      Neluta

      Ștergere
    3. ii doare la bască pe PNL.de voi astia din strada.numai ce ieri a cerut 5 mil lei pentru iohanis de la buget.cum sa nu tina ranjitul cu ei .credeti voi ca va da PNL USR ceva acestui popor.ei se lupta pentru o bucata cat mai mare pentru ei.De ce ? toata lumea este atât de oarbă. il face pe Dragnea penal.hai sa analizăm pentru ce are dosare ca eu vad ca pentru furt nu.ci pentru un sms si unu pentru doua doamne angajate .unde e furtul lui Dragnea?daca fura din banii țări fiti siguri ca avea dosar pentru furt .Si cu cele doua cuvinte din ordonanta nu ne luati de prosti.vad doamne pretest pentru miting.dar toate astea sunt cu voia Bunului Dumnezeu. il rog sa ne ierte ca suntem orbi si suferința viitoare sa fie cat mai blândă. BUNULE DUMNEZEU BINECUVÎNTATĂ ROMÂNIA SI IARTANE ca nu stim sa avem grija de aceasta țară si de viitorul ei.niculina

      Ștergere
    4. Pai sa se oprească și PNL. Sa ii lase și pe ăilalți. Adică doar vocea lor Contează? Au dreptul și ceilalți la contramanifestatie. Dacă câștiga PNL și instituțiile de forță adio și cel mai mic strop care a rămas de libertate

      Ștergere
    5. Neluța dragă cei care sunt în stradă nu au trăit așa ceva,ei nu știu ce înseamnă razboi sau revoluție.Pentru noi a fost mai ușor să trecem prin lipsuri că eram obișnuiți,dar pentru cei de acum care au fost învățați cu luxul,va fi cumplit.DS

      Ștergere
  7. Asa ne trebuie noua tinerilor,daca am lasat doar pe cei batrani sa mearga la vot;bravo bunicilor,ati castigat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 06.02, ai dreptate ,au gresit bunicii care Nu si-au invatat nepotii adevarata constitutie, cea a Lui Dumnezeu.

      Ștergere
  8. Atat de putine comentarii? Pai unde-i lumea de pe blog? Ce le-ai facut doamna Maria?

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Maria sa mergeti la mormantul Parintelui Arsenie Boca care este alesul bunului Dumnezeu sa vedeti ce atmosfera de bine si liniste este acolo.Nici pe departe nu este pe blogul dumneavoastra acea atmosfera, aici numa ura vedeti si dumneavoastra.Se vede ca este alesul Domului pentru ca se intampla si minuni,vindecari,reuniri de familie etc.Daca sunteti aleasa lui Dumnezeu pe cand minuni din partea dumneavoastra d-na Maria.Cu toate ca no sa postati acest mesaj cel putin sper ca o sa cititi ce am scris aici.Dumnezeu sa va deschida mintea si inima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite care e faza. Termina cu lecțiile. Aici se comentează atât. Nu-ți convine citește altceva

      Ștergere
  10. ce mare dreptate ai dar cui sa spui ca tot ce se intampla e doar un experiment facut pe români. ei cred SRI. DNA.PRESEDINTELUI.PNL.USR.ii pasă de noi poporul de rand.acesti tineri nu stiu o meserie nu au un servici .sunt intocxicati cu penali.dar Dumnezeu le v-a deschide ochii cine sunt penali.dar v-a fi prea tarziu.niculina

    RăspundețiȘtergere
  11. Jumatate din cazierul lui Dragnea a fost spalat de acele doua ordonante date pt favorizarea infractorului ..
    Propaganda Psd a carei victima e si Maria Gheorghiu vrea sa ne faca sa credem ca democratia e un fel de dictatura prin rotatie in
    cit ai voie sa faci ce vrei tu daca ai cistigat cum necum niste alegeri .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai dreptate Mihai 35,dosarul lui a fost făcut pe denunțuri false,așa cum s-a procedat cu mulți oameni în ultimii ani.DS

      Ștergere
    2. Nu are nicioo vina, Dragnea, dosarul i-a fost "fabricat" , ca sa fie el considerat "penal. Aceia care i-au "fabricat" dosarul lui Dragnea, din pacate, au "spalat" dosarul lui Iohannis, ca sa poata sa fie "alb" in functia de Presedinte al Romaniei. Asa ceva nu-i permis si, aceasta stare de lucruri nu mai poate continua, in felul in care au facut-o si si-au asumat-o, fiind raspunzatori.

      Ștergere
    3. Da, DS 15:06, asa este.

      Ștergere
  12. Iar sloganul " Pacat , pacat pt singele varsat !" inca nu e strigat ci se va striga dupa sentinta in dosarul Revolutiei cind se va spune oficial adevarul despre crimele in masa planificate de la Revolutie de catre celule din esalonul doi din diferite pozitii cheie in colaborare cu agenti si interese straine asa cum fusese informat si Ceausescu. Atunci vor iesi mult mai multi oameni in strada iar Grindeanu va fi nevoit tot tactic sa demisioneze dar in ideea ca puterra oricum va fi recuperata prin suspendarea pe termen nelimitat a lui Iohannis ( fara referendum pe motiv ca nu sint bani in fondul BEC dupa un an electoral cu doua alegeri). Apoi Tariceanu interimar si la un moment dat si Dragnea premier ne vor scoate din UE si din Nato pediferite pretexte asa incit sa scale de orice monitorizare pe justitie si sa puna mina pe CCR DNA etc dupa model rusesc.
    Iohannis va fi dat disparut dar PSD va declara ca nu ei l-au ucis ci probabil opozitia ca sa cada vina pe Psd.
    Atunci se va aduce in discutie publica inca un caz de ucidere a unui fost lucrator SRI In 92 -93. care daduse publicitatii o inregistrare secreta video cu audio in care Iliescu promitea telefonic cuiva pe fir ca nu va lasa niciodata opozitia sa preia puterea ..niciodata ..nikagda nikagda.
    Cazul anchetei mortii lui prin impyscare a fost inchis dupa ce din seiful Politiei a disparut glontul scos din capul victimei.
    Cercetarea disparitiei glontului nu a dat nici un rezultat fiind ulterior oprita ..
    Iliescu intrebat de ziaristi despre un posibil mobil al.faptuitorului a spus ca e posibil ca oanumita putere din occident sa fi intervenit pt a ..mentine un anumit echilibru si stabilitate in tara..
    ha ha ..ha.
    Din moment ce tot fostul PCR de fapt conduce din tot felul de structuri inclusiv Anaf CNA multe gasti din primarii etc oare nu e Pacat pacat pt singele varsat?

    RăspundețiȘtergere
  13. b Dar eu nu inteleg un lucru atata timp cat aceasta lege nu face nici -un bine poporului de ce este atat de greu sa renunte la ea, daca vedeti acest partid atat de bine, daca ar renunta la aceasta lege oamenii s-ar retrage din piata totul ar reintra pe un fagas normal . Mare parte din cei din piata nu dorim rasturnarea guvernului dorim doar sa renunte la lege nu vad unde este aceasta propaganda oamenii vin din pura costiinta in piata nu ne cheama nimeni pur s simplu dorim ca aceasta lege sa fie abrogata sa iasa in strada sa vorbeasca cu poporul nemultumit eu nu vad decat hotie la acest partid se intalnesc in secret iau hotarari in care se consulta decat ei . daca cineva de pe acest blog ar putea argumenta acest comportament i rog sa o faca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.42

      Nu e nevoie de ordonante , totul ar fi extrem de simplu : cei care au fraude economice sa isi rascumpere libertatea prin cautine de milioane de euro . Simplu, vrei sa fii liber , te costa X milioane de euro . Ii dai , iesi, nu-i dai stai la racoare ! Asa nu mai alearga nimeni dupa recuperarea niciunui prejudiciu . La cat ai furat , trebuie sa dai inapoi de 10 ori si ia sa vezi ce creste PIB-ul tarii , ce intra banii lor in vistieria tarii , ca pe banda rulata .

      Ștergere
  14. Toate acele comentarii, care v-au dat nu v-au luat, apartin...episcop !

    RăspundețiȘtergere
  15. Demonii atacă oameni cu tot ce au la îndemână. Şi au multe viclenii. Oamenii lui Dumnezeu spun că o persoană care nu are gânduri bune se află deja sub influenţă demonică.Nu e nici umilinţă, nici jale adevărată cu lacrimi în el. Se laudă cu toate realizările sale şi caută să fie lăudat şi cinstit. El se lasă târât de patimile sale. Îşi pierde mintea şi e cu totul distrus. Atributele spirituale care arată influenţa demonică asupra unei persoane. Dintre acestea pot fi amintita: răspândirea de false doctrine, în special în legătură cu Iisus Hristos şi lucrarea Sa de răscumpărare .În ceea ce priveşte implicarea demonilor în vieţile creştinilor, apostolul Petru este unul dintre exemplele care arată că un credincios poate fi INFLUENŢAT de demoni . În unele cazuri, diavolul din cel posedat se erijează în profet, care se dovedeşte a fi fals întrucât Satana este minciuna personificată.Matei 24:11, 23-24. Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.
    Tesaloniceni 2: 7-10. Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale. Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti.Echilibrul moral precar al celui care are viziunea, fapt care afecteaza puritatea revelatiei: in cele mai multe cazuri, aparitiile s-au petrecut la oameni fara pregatire teologica, neduhovnicesti, nedespatimiti, slabi, atat psihic cat si intelectual, fie copii, fie batrani.Usurinta cu care se accepta vedenia: vedenia nu numai ca este primita, dar este si dorita. Din cauza lipsei de discernamant, lipsind mijloacele unei cercetari duhovnicesti si mentale, vedenia este efectiv imediat aprobata, dandu-i-se curs. Acest lucru este contrar tuturor predaniilor patristice si scripturistice, fapt necunoscut celor ce devin actorii unui teatru dracesc.Amplificarea sentimentelor de mandrie: primitorul vedeniei se considera ales, deosebit, fiind ceva firesc, natural, ca el sa se invredniceasca de asa rol in societate. Se crede mai presus de preot sau ierarh, pe care il cheama sa-l invete, sa-i dezvaluie ce trebuie sa faca. El a devenit un intermediator intre cer si pamant. Astfel, lui si numai lui ii pot fi incredintate secrete pe care el si numai el le anunta, pe care el si numai el le poate talcui.

    RăspundețiȘtergere