duminică, 19 februarie 2017

PROTESTE ŞI PORUNCĂ : CONTINUAŢI !!! NU GÂNDIŢI !!! CI CONTINUAŢI !!!

                                         ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                                   

                18 Februarie 2017,ora 3,15 zori de zi !

                   
               "Continuati Protestele !!!
              Da,dar vă văd aşa şi mî gândesc că.....!
                  Continuati ! Nu gânditi!    
                            Continuati!!!"

                             Dragii mei, 

Acesta este MESAJUL primit azi în zori de zi.
Văd un loc public , în aer liber, unde multime de oameni protestau pasnic. În faţa lor era un gard verde sau albastru,metalic.
Un bărbat cu numele si prenume format din 19 litere la un loc, se apropie de gard, si dă ochii cu o tânără de circa 30 ani,cu o sepcuta din lânita alba pe cap.
Tanara îmbracata într-o geaca neagra si lunga, priveste pe acest bărbat în ochi, si-i spune asa:

                  " Să ştiti că....,vă văd asa de..., si mă gandesc că ar trebui...!"
Tânăra, părea ca tremură în faţa acestui om, se fâstâceste în cuvinte.
Dar bărbatul din faţa sa ,cu palton negru si cu umerii laţi, ţipă tare la ea,o prinde de mâna dreapta ce-i era peste grilajul din fier, o bruschează, îi aruncă mâna peste grilaj, si-i spune la imperativ:
                "Continuati !!!
                Nu gândiţi!!!
             Ci continuati!!!

Tânăra fată rămâne uimită,si lasă capul în jos.
Asadar dragii mei, nu vom avea parte de liniste nici în perioda urmatoare.
Noi PROTESTE vor izbucni din nou, asa cum izbucnesc VULCANII la care, nu se mai asteapta nimeni sa se mi trezeasca din amortire.
Nu o sa scriu numele persoanei, din motive lesne de înţeles.
Dar vă rog din suflet ,primiti aceasta Rugaminte a inimii mele:

                Continuaţi !
           Continuati să fiţi buni la inimă si la suflet!
           Continuaţi să dăruiti iubire si dragoste, si celor mai aprigi dusmani ai vostri.
            Continuati ca să vă întăriţi în Credinţă,în Iubire faţă de DUHUL SFÂNT,faţă de IISUS HRISTOS si de TATĂL cel CERESC!
           Continuaţi ca să vă rugaţi Maicii Lui Dumnezeu, cu iubire si cu vesnica pretuire!
           Continuati sa va iubiti Aproapele, dragii mei!
           Continuati să fiţi uniţi,si nicidecum dezbinaţi!
         Continuati ca sa faceti fapte bune,fapte de milostenie,sa iubiti si pe cel sarac si amărât, si pe cel cu pielea rosie sau neagra,căci toti suntem frati întru IISUS HRISTOS ,Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin!
                        Cu dragoste,Maria.

                                           

139 de comentarii:

  1. Planul de inlaturare..trebuie dus pana la capat...turma...oitele sunt de sacrificat....un fel de psihoza hipnoza in masa, de ce sa nu gandesti.??? Dragi protestatari...daca va pasa ganditi si meditati ale cui jocuri le faceti???cineva ne vrea de,a gata,sclavi numa sa vina sa ne exploateze muntii, ce sa mai protestati???cine sa vina sa faca ce?? E doar diversiune ca sa aiba acoperire la altele, noi majo r itatea nu vom avea niciodata drepturi doar obligatii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da ,sa-l acceptam pe Dragnea conducator suprem si sa iesim din UE si NATO ca sa intram in CSI -ul lui Putin ...
      Mai ai idei din astea ....?!

      Ștergere
    2. Eu chiar nu va inteleg cu partizanatul asta pt UE si NATO ...
      Rusia in maxim un an de zile v-a ataca Turcia . Turcia este in NATO . Batalia intre Europa si rusi se va da in Grecia . Vor cistiga soldatii lui Putin , in aceast prima faza . Deci ...de ce naiba va doriti ca tinerii nostri sa crepe in Grecia ? De ce ?
      Qmericani , cu Trump la conducere nu se vor baga . Ar avea altele pe cap , cu arabii . Europa cu Nato cu tot va fi lasata singura . Repet ...ce anume e de distractiv in a face razboi cu Rusia ?
      Pt cine insa e fan al lui Putin ....e bine de tinut minte , ca dupa 3 ani d razboi crunt , vor cistiga nemtii , cu toata populatia europeana ce v-a ataca pe rusi , ca un fel de militii paramilitare , partizani . Apoi rusii vor cunoaste razbunarea pe pielea lor impreuna cu prietenii lor (Grecia , Bulgaria , Unguria si Serbia ..din pacate acestia ultimii ...sunt un popor superb , exemplar ..continui sa sper ca vor ramine neutrali )
      Deci ..in concluzie ...realizati voi ce inseamna ca sa ai pe propiul teritoriu armele americane , cum avem noi la Deveselu ? Suntem un target ! Ginditi ce inseamna asta ...cu un Trump ambigu in privinta lui Putin . E foarte probabil sa fim lasati singuri . Pe ci e ne-am baza ? Pe italieni , sau spanioli ? Pe politicienii vesnic indecisi ai Europei ? Aia ne vor ajuta credeti voi ? Nuuu ...sint atit de lasi , ca nu -s in stare sa se ajute pe ei insasi , copii lor la scoala .
      Neutrali trebuia sa raminem . Neutrali .
      Geniile noastre de politicieni ..se gindeau la Basara ia , sa o smulga influentei ruse , dar ...ce ne intereseaza pe noi sfera de influenta pe Moldova cind insasi existenta noastra este amenintata ? Neutrali !
      Neutrali , in afara jocurilor bancherilor de la Fondul monetar European , al multinationalelor , ale intereselor geostrategiceamericane ...Apropo..astia vor sa-si arate muschii cu Rusia ..dar fundul e al nostru , nicidecum al lor
      ? Nu risca viata cetatenii Americii ..ci romanii , in jocul asta ! Aiii ....unde esti tu Tepes ? Cati politicieni nu ar fi fost clientii tai ...S-au jucat netrebnicii cu viata si viitorul bietilor oameni !! Au vindut , au jucat la zaruri (ca intotdeauna in istorie ) viitorul , si asa amarit al poporului nostru blajin ...
      Eu sper ca va venii ziua cind vor fi luati , prinsi ..judecati .si apoi dati pe mina oamenilor , in piata publica . Asta merita ...
      Romania trebuia sa-si vinda de acum 10 , 15 ani toate rablele de arme (reparate mai intai) , iar cu acei bani sa refaca armata . Mica dar moderna . A fost un dezinteres general...pina a ajuns totul la fier vechi . Sunt anide zile de cind tot urmaresc , cum se miscau in privinta asta ....sperind intr-un ,, mqnager " bun , istet . Si aveam si piata de desfacere ...a se vedea conflictele arabe de mai apoi ....
      Asta e ...prezentul e acesta acum , dar incetati sa mai credeti la povestile nemuritoare ale UE ...cu binele comun ! Astia vorsase ingrase doar ei ...sa manince cu doua maini ...iar altii nici macar cu doua degete ! Hapsani ...in cel mai fericit caz . In cel mai nefericit ...manipulatori ...temniceri ai omului (in toate formele sale ) .

      Ștergere
    3. Bravo Sorin! Foarte bine ai expus!:)

      Ștergere
    4. Sorin, vorbești ca sa te vezi pe blog!
      Romania nu mai are cum sa fie neutra! Nu sunt barbati de stat care sa salveze tara de la dezastru, fie el economic, social, politic, religios, familial.
      Trăim intr-o lume globală.
      Ca sa nu uitam ca acest pamant românesc este un pamant sfânt, udat secole de-a rândul cu sângele strămoșilor noștri. Cat va fi aceasta lume acest pamant este râvnit si noi trebuie sa-l păstram ca moșiei pentru copiii noștri.
      Lasă, nu te obosi sa te întorci in tara! Ia si o spurca de la distanta! Atât stii sa faci! O vom apăra cu prețul vieții noastre noi, cei care ducem greul tarii! Voi sa va uitați pe net si sa scrieți mizerii pe net despre tara si sa ne alegeți trădători ca președinți!
      Rusine!

      Ștergere
    5. Rusine sa-ti fie tie Anonim20 februarie 2017, 20:41, caci te legi sa lovesti in oameni de treaba. Dar rautacios mai esti.

      Ștergere
    6. 20.41 ai uitat sa te semnezi DS. Ura ta pentru toti romanii din diaspora e nemarginita . Tie sa-ti fie rusine, securisto !

      Ștergere
    7. Rusine 20:41! Esti fffff rautacios.

      Ștergere
    8. Vorbesti ca sa faci vint cu gura . Nimic mai mult . Te contrazici ...nu are sens deloc ce spui . Lume glibala ....pai atunci nu mai este tara stramosilor tai in scurt timp , iar tu vad ca esti deacord .
      Apoi spui ca vrei sa-ti aperi tara , dar ma injuri ca am lovit in incapabilii ce nu au stiut sa faca o inarmeze decent ...cum vrei sa o aperi ? Inchis intr-un tanc T 55 ? Sau intr-un transpoertot BTR 60 ? Mori ars de viu in ulei ! Si pt asta nu este nevoie decit de un AG7 ...ce-l au toti ..fara numar .
      Okunei globalizari ..dar sa aiba interesele omului in primul rind ...nu ale marilor firme . Chiar nu intelegi , sau esti de parte ? Micii producatori vor dispare . In occident deja dispar ...nu poti avea un certificat de producator de nu produci o anumita cantitate . Ucid micile afaceri ....prin legi , si prin preturile ce le inpun in prima faza multinationalele . Cit este costul griului produs de tine in tara la hectar ..si cit i-l pot cobori o firma canadeza ce are zeci de mii de hectare , ce fac totul din avion ? I-l pot cobori cit vor , sau sa-larunce in ocean , pina falimentezi tu ...micul intreprinzator .
      Omul sa fie in centrul proiectului . Omul ca specie . Cu strictul necesar dat de stat . Drept de nastere . Se poate efectiv ..nu este nicidecum o utopie ...asa vor sa creada lumea ...se poate si inca cum .
      Deci , in concluzie ...de-ti aperi mirsavii de politici ce eu am atacat ..esti implicat direct . Altfel eu nu vad motiv .

      Ștergere
    9. Dar de ce este rautacios Anonim 20 februarie /20:41 si in care oameni de treaba a lovit ?
      Sunteti unii pe aici, care cum va spune cineva lucrurile verde-n fata, cum va sare mustarul.
      Voi vreti ca indiferent ce aiureli zice unul sau altul, nimeni sa nu mai indrazneasca sa aibe vreo alta opinie, si cu atat mai mult daca-i corecta !
      Hai sa facem toti pe prostii, ca sa nu se supere justitiarii de carton.
      A aparut si Sorin copilu’minune sau pustiu’, patriotul national care ne da lectii
      Ia mai suparati-va si in alta parte, cu protejatii vostri cu tot !

      Ștergere
    10. Anonim 20 februarie 2017, 22:35, oricine are dreptul la o opinie dar sa si-o exprime civilizat, fara jigniri.

      Ștergere
    11. Sorin T, deci recunoști ca si Romania face parte din lume si e supusa globalizării, fie ca vrea sau nu?
      Nu vezi ca te contrazici singur?
      Iar pentru acoliții lui guru Sorin, fiți pe pace, se apăra singur stăpânul vostru!
      Nu gândim toți la fel. Nu toți suntem eretici, new age isti, yoghini, taoiști, atei, necredinciosi!
      M-am saturat de Învățăturile eretice ridicate la rang de adevăr!
      In plus, voi nu vedeți ca oricine vine sa conducă aceasta tara este finanțat de sorosisti, sunt vasali unor bogătași care vor sa pună labele pe resursele tarii?
      De asta plângeam ca nu găsesc in tara asta un bărbat de stat care sa pună punct jafului!
      Nu vedeți ca e o bătălie a corpilor, hienelor si sacalilor pe tara noastră aflată in agonie? Pădurile, plămânii planetei, sunt tăiate, râurile, sistemul circulator, sunt pline de hidrocentrale, aceste bube hidoase din versanți care distrug fauna si flora tarii, resursele de hidrocarburi este exploatat fara limite de niste căpușe, fetele sunt îndemnate pe toate posturile tv ca e cool sa fii dezbracata si sa te prostituezi, băieții sunt dezumanizați si transformați in brute, cine mișca in front se alege cu dosar penal pentru fapte închipuite si putrezește intr-o celula supraaglomerata cu ploșnițe, gândaci si șobolani, creierele sunt exportate fara a se recupera cheltuiala cu instruirea tinerilor, bătrânii sunt lăsați sa moara in singurătate, sărăcie, boala, uitare cu sicriul in casa?
      Au plecat copiii la studii in străinătate, sa se civilizeze, sa învețe si sa se întoarcă acasa si sa aducă bunăstarea acasa la ei. Ce au facut ei? Nu s-au mai întors sa schimbe tara. Una ca n-au fost lăsați de cancerul de la putere sa facă schimbări, a doua ca nu au vrut sa fie patrioți si au ales sa le fie lor bine. Teapa! Nu poti trai dezrădăcinat de tara ta, doar daca îți scoți inima din trup si nu mai simți nimic, nici măcar dor de mama, tata, frați, bunici si de ulița copilăriei.
      Nu mai Spune-ți ca sunt DS ca nu e adevărat.
      Romanii sunt o specie aparte.
      Cand cineva vine sa ii trezească , sa ii ajute sa iasă din întunericul minții, cand li se întinde o mana de ajutor, exact pe acea persoana o linșează, o denigrează, o umilește, o bagă la pușcărie pentru ca vrea sa schimbe mentalitatea romanilor, o ridiculizează, o trimite la spitalul de nebuni si apoi o ucide. Nu trebuie nimeni din afara sa vina sa facă aceste lucruri. Romanii se pricep de minune sa isi ucidă salvatorii!
      Iar diaspora e înșelată si face alegeri catastrofale pentru tara! Oricum nu le pasa, stau bine in țările de adopție. Va sare muștarul cand vi se bate obrazul cand tradati tara! Va rog frumos sa nu mai Trimiteți bani in tara ca sa nu mai aibă ăștia de unde sa fure! Lăsați tara sa moara! E plină de cancer! Nu mai țineți perfuzii unui muribund! Cat timp tinerii școliți din străinătate, patrioți si cu dorința de a lua din mana veneticilor moștenirea strămoșilor s-ar fi întors cand tara era doar zgâriată, mai era o șansa. Acum e prea târziu! Mult prea târziu! Asta e realitatea!
      Nu vreau sa fie cineva de acord cu mine. Fiecare are creier sa gândească si sa înțeleagă realitatea in care trăiește.
      Nu îmi pasa de cei care ma insulta! Nu contează pentru mine! Sunt doar niste adormiți asmuțiți de cei care le scurtcircuteaza bruma de neuroni.
      USR este dezamăgirea romanilor! Ei au ucis speranța ca se pot ridica dintre romani persoane cinstite si curate, cu responsabilitate si drag de tara, care sa schimbe clasa politica si sa salveze Romania! Sunt niste marionete oportuniste care vor grăbi distrugerea tarii! Asta e singurul lor plan, trasat de cei care i-au școlit si instruit.
      Faceti diferența între răutate si amărăciune!

      Ștergere
    12. Sunt de acord cu ce spui . Cine ar putea sa nu fie ?
      Ps. Inceteaza te rog cu acest guru . De s-ar prezenta 50 de persoane la bloc la mine ca discepoli ...as arunca cu vasele de flori dupa ei . Nu vreau si nici nu am sa fiu vreodata gurul nimanui . Nu cred in religii organizate , deci nu as promova vreodata asa ceva ...
      " Nu care cumva sa faceti din cuvintul meu lege
      Pentru ca ar fi o lege moarta fara acela ce o reinprospateaza ! " (Isus ev . M. Magdalena)
      Eu spun sa cautati inauntrul vostru ...
      Nu ma refer la asta in mod ...conceptual , newegist ..ca fraza frumoasa ...ci practic , imediat , pt 10 minute . Ce anume sa cauti si unde sa privesti (sa ai atentia) am scris mai demult ...si aici pe blog . Cine vrea si are 10 min. nu are decit sa caute . Efectiv , practic ...nu vorbe goale teorii ...
      Si nu sunt indicatiile mele personale , ok ...eu le-am verificat sau m-am intilnit cu Acel loc ... ci ale lui Ieshua . De aia spun ca putini i-l cunosc ...vorbea practic ..nu fiigurativ . Sunt texte minunate putin cunoscute . Eu nu am intilnit vreodata ceva mai ..intim , potrivit ...cu ce am avut norocul sa verific de unul singur in trecutul meu .
      Deci ....ce am spus eu mereu ..sunt un fel de indicatori stradali . Cine e interesat se duce singur unde arata acestea...nu-l duc eu ca maestru ...nu am calitatea asta (e o raritate ) , si nici nu cred ca un altul poate face munca noastra personala . Asa ca ...nu sunt si nici voi fi un guru . Si nici adept newege ...ii combat , demasc ...
      Si nici nu am promovat vreo religie vreodata . Sunt marturii ale mele personale . De intereseaza pe cineva ..bine , de nu ..iar bine .
      Vezi tu ...poate intr-o zi ai sa ma i telegi pe deplin ce vreau sa-ti spun acum ...odata cunoscut cum arata Tatal (din greseala , intimplare sau merit , nu conteaza) , nu poti tacea . Simti ca ...pe ceva ce trebuie neaparat povestit . Simti ca te sufoci de tii in tine minunatia asta ...Nu poate fi ceva rau ...chiar de nu sunt eu in stare sa explic bine ...dar oricum , cred ca ramine un mesaj , o aroma ...de speranta . Eu marturisesc ca EXISTA !
      Multi , intr-un moment mai greu , pot fi asaltati de dubii ..eu le inlatur . Sigur , in micul meu ...nimic mai mult .
      Alt ps .
      Ce spun despre armata , tehnica militara , cunosc din inauntru problema . Stiu exact ce spun . E o realitate groaznica , in caz de un conflict acum . Sa se puna pe picioaredecent ..Romania are nevoie de timp ....minim 5 ani .Tocmai de aia spun ca trebuia facut in precedenza efortul de modernizare .
      Profughi arabi ...exista pt ca cineva a finantat razboiul civil din Siria (America , Turcia , Arabia Saudita , Kweit , Emirate , Qatar ) . Sunt tari bogate . Aia trebuiau sa-i ia pe fratii lor ...vazind ca au si provocat asta . Au vrut sa-l schimbe pe Asad , inarmind rascoala initiala . Numai ca armele si oamenii antrenati de ei ..au trecut cu toate bagajele la Isis . Asa ca ...
      Stii ca tu ca fiind crestin , nu poti vedea Meca ? De esti prins ca ai ,, odihnit " ochii pe lacasul lor sfint , este o lege de stat ce spune ca vii condamnat la moarte imediat . De ce sa fim noi ...mai marinimosi ? In virtutea carui principiu ? Nu mai este timpul de a intoarce si celalalt obraz . A decazuttermenul..ci timpul separarii neghinei de griu !
      Altceva ....stii ce avem noi in tara la Deveselu ? Rachete Cruise in afara de acelea sol aer . La astea le schimbi incarcatura de la nuclear la conventional in 50 de minute . Suntem un TARGET pt Putin . Asta e problema ...explozia uneia dintre acestea pe teritoriul nostru ...un dezastru !

      Ștergere
    13. Bine, nu mai ești guru, ești formator de opinie. E mai bine așa?
      Fii conștient ca in spatele ideilor tale exprimate se încolonează, fie ca vrei fie ca nu, poate si 100 sau mai multe persoane. Asuma-ti acest lucru. Nu e rau, nu e bun. Așa sunt oamenii. Cand cineva e mai luminat sau mai luminos decat ei au tendința de a se aduna in jurul lui. Uneori il urmează pana la capăt, alteori il ucid fara mila.
      Acum înțelegi de ce mulți oameni plini de lumina stau sub obroc?
      Lumina este o responsabilitate pe care mulți nu si-o pot asuma.
      Nu e buna legea talionului. De aceea am primit legea iubirii de Dumnezeu si de aproapele. Sa lăsam Razbunarea in seama judecații lui Dumnezeu. E in firea omului sa fie indignat si sa reacționeze cand este persecutat. Însă un om care l-a primit pe Dumnezeu in inima lui are alte preocupări, precum mântuirea sufletului lui si a celor dragi, a lumii întregi. Nu il mai preocupa lumea aceasta nedreapta pentru ca înțelege ca o lume fara Dumnezeu, așa cum este cea in care trăim, nu poate fi dreapta si buna. Acest om nu se mai manie, nu se mai supăra, nu mai știe ce este indignarea. Acest om știe ca e totul pe dos si înțelege ca doar voia lui Dumnezeu poate sa pună lumea pe făraș, cu josul in jos si susul in sus. Acest om are răbdare. Are liniște, înțelegere peste medie si nu il mai preocupa atât de mult trupul. Il îngrijește ca sa fie cat mai mult timp util in rugăciune. Dar cand Dumnezeu ii cere sa se alăture cetei martirilor mărturisitori si iubitori de Dumnezeu, leapădă cu bucurie aceasta carcasa pentru El, mărturisind cu viata lui existența lui Dumnezeu.
      Tara noastră are vocație de martira. De aceea e sfânta. Iar daca o dăruim cu totul voinței lui Dumnezeu, va fi singura care va dăinui, chiar daca va fi înconjurata de foc si urgie. Tara se purifica, iar cei care nu sunt așa nu pot locui in ea.
      Romania este a romanilor martiri, care cu sângele lor au Sfințit acest pamant.
      Cand Dumnezeu vrea sa ne protejeze, vor dansa rachetele pe cerul tarii, dar nu vor cădea la ținta, ci in inima trădătorilor si a dusmanilor. Asta ca sa vadă lumea întreaga cine este Dumnezeu si care este puterea Lui.
      Romanii nu mai au timp de arme, armate si muniție performanta. Romanii au un singur scut: pe Dumnezeu. El e armata care va apăra acest pamant sfânt!
      E posibil sa nu fii de acord cu aceste cuvinte.
      E bine sa înțelegi ca un om fara Dumnezeu, fara sa se abandoneze total Lui, fara sa il accepte pe Dumnezeu ca șef suprem al vieții sale, e un om sărac, mic, neputincios, chiar daca e deștept, înconjurat de cea mai buna armata si are totul la picioare.
      Răul care-l vezi in lume e dovada ca Dumnezeu ii lasă liberi pe oameni sa face ce ii taie capul. Din păcate oamenii au uitat ca libertatea aceasta e periculoasa fara conștiința. Mulți isi ucid constiinta, acel comportament meschin, călcător pe cadavre, iar rezultatul e lumea in care trăim.
      Poti sa alegi sa fii schimbarea, sa fii lumina, dar vei plăti un pret: viata.
      Sorin T, alege ce este bine pentru tine astfel încât sa fii plăcut in ochii lui Dumnezeu. Alege iubirea si lasă Razbunarea si mania in seama lui Dumnezeu. Alege sa fii copil cu suflet curat in fata lui Dumnezeu. Alege Viata!

      Ștergere
    14. Anonim 20 feb 21:24 văd că ai făcut obsesie pt. mine,dar te anunț că nu e mesajul meu și nu sunt nici securistă.Așa că nu te grăbii să faci afirmații.DS

      Ștergere
  2. Nu stiu ce s a intaplattot ce am scris a dispărut!Oricum am fost la biserica si am vrut da va împărtășesc iubirea aproapelui! Trebuie sa fim mai bunimai iertători!

    RăspundețiȘtergere
  3. 'duhul' scos din sticla e greu de introdus la loc si se stie pe cine devoreaza primul dar nu si ultimul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti dreptate doamna Maria mare dreptate. Dumnezeu sa va dea sanatate sisa va rugati si pentru noi aveti mai multa trecere la Domnul Nostru IIsus Hristos. Amin si Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că iohannis nu e mulțumit că sau împuținat protestatarii LUI, și se stinge focul aprins de el.Mesajul spune clar și la obiect că protestele sunt la comandă și nu atît de spontane pe cît se dau.Pe 25 martie de BUNA VESTIRE va fi ,,protest,, pt viață ăsta este făcut de cei ce mai au credința în suflet.Sigur proiohanniștii vor scuipa tot felul de vorbe murdare, pt că în viziunea lor toți cei ce frecventează biserica sunt proști și îngălați. PROTESTUL DREPTUL LA VIAȚĂ este făcut pt oprirea avorturilor,este pt strigătul mut a celor nenăscuți că vor sărmanii să trăiască nu să fie uciși de mame.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vor fi adusi oameni angajati la institutii de stat ,cu transportul decontat de la stat ,ala nu este protest spontan !

      Ștergere
  6. Intrebarea e extrem de simpla
    De ce nu se protestează pt. dreptatea si libertatea poporului? Ci doar pt. partide, ong-uri,instituții corupte și persoane fatarnice?
    Dezastrul actual are o singura cauza:
    -Poporul a permis ORICÂT ORICUM ȘI ORICE celor sistem iar ca rezultat EI au distrus vietile tuturor crezand ca noi suntem doar prosti,fraieri si/sau sclavi?

    Cred ca a venit timpul ca Dumnezeu sa faca dreptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt. ca noi suntem Romani si nu suntem rusi cu ochii oblici ,domnule agent al lui Putin!

      Ștergere
    2. @anonim 19feb.23:14
      Ce zici tu aici este o crima mizerabila.
      Adica poporul roman nu are voie sa protesteze pt. Propria dreptate si libertate?
      Te blestemi singur spunând ca poporul roman are dreptul doar sa fie manipulat din umbra.
      Esti platit de statul criminal si mafiot?
      Ori Tu ești spălat pe creier?

      Ștergere
    3. Iti spun atat15.19 si 13.48 : esti agent rus si nu doresti decat binele Rusiei si al lui Putin ! Nu te credem...

      Ștergere
    4. 20 feb 17:59 Deci aia sunt agenti rusi, iar tu esti agent khazar?
      www.ascensionwithearth.com/2017/02/benjamin-fulford-update-february-20-2017.html

      Ștergere
    5. Urgia este aproape anii 2017-2018 sunt de referinta pentru un nou inceput și vouă va arde de glume si certuri. Numai ca de data asta transformarea va fi asa de dura încât putini o vor trece... si se vor schimba multe în doar câțiva ani, ce știți voi plini de ura și Mândrie?

      Ștergere
    6. In a doua jumatate a lui 2018, catre sfarsit. Anul acesta mai merge cum merge...

      Ștergere
  7. Doamna Maria Dumnezeu mai devreme s-au mai tarziu va pedepsi acesti oameni care cauta sa faca numai rau acedtui popor. Dumezeu sa ne apere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet! Eu rog si pentru cei buni,si pentru cei care ma batjocoresc! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa le dea sanatate,iertare de păcate si mantuire.

      Ștergere
    2. D-na Maria va multumim ca va rugati si pt. noi.
      Sper sa citeasca si raginmunda acest mesaj, chiar daca nu va avea mustrari de constiinta pt. ce face. Macar sa vada ce inseamna un om bun si care nu ironizeaza sau isi bate joc de nimeni...

      Ștergere
    3. D-na Maria, ma doare sufletul cand spuneti: "cei care ma batjocoresc" !
      Mintea mea refuza sa inteleaga rautatea si micimea acelor oameni care fac acest lucru prin cuvinte dincolo de orice decenta si rautati fara nicio justificare.
      Sunteti un om extrem de credincios, daruit de D-zeu cu un har care nu este nici usor de dus, dar nici usor de dovedit sau de inteles pt. cei care va pandesc ca niste vulturi, dornici sa va atace la cea mai “greseala”.
      Si ce dovada mai buna a rautatii lor, decat faptul ca insista sa ramana pe acest blog doar pt. simplul motiv de a va ironiza, asigurandu-si astfel satisfactii primitive si efemere….
      Chiar daca nu va este usor, aveti cel mai puternic “scut”: tocmai Cel pt. care ati devenit tinta !

      Va sustin pt. bunatatea dvs. si va imbratisez cu mult drag.

      Ștergere
    4. 17:58 ce faci ? :)))))

      Ștergere
    5. Ce sa fac, 22:15, ma bucur ca, asa cum speram, ai citit mesajul d-nei Maria! adrian

      Ștergere
    6. Anonim19 februarie 2017, 17:58,ironia o reprezinti dumneata si cei care luati in seama parodia asta.Faci parte din cei multi care vor avea ce isi doresc cu adevarat :) .Crede-ma ,dorintele voastre vor fi implinite si va veti “bucura“ numai voi de ele.Atunci veti intelege ca ati ales gresit.

      Ștergere
    7. 20:33, iar ai aparut pe traseu...
      Interesanta interventia lui...adrian(??)
      Ma tem ca nu prea te-a nimerit cu intentiile lui !
      La fel ca si tine, nu multi pot sa-i "citeasca" corect pe ceilalti ! Ghinion de interpretare !

      Ștergere
    8. Ion, SIGUR vor plati.

      Ștergere
  8. Oamenii protesteaza pentru ca nu Mai au incredere in cei de la guvernare.Oamenii vor o schimbare in bine.Le-a ajuns cutitul la os in 27 de ani numai promisiuni fara fapte.Trebuie sa se inceteze cu minciunile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii nu mai au încredere în Iohannis și DNA ei trebuie să plece.

      Ștergere
  9. Profetiile sfintilor parinti

    http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3815

    RăspundețiȘtergere
  10. Vine o comisie de la Uniunea Europeana sa vada ce se intampla cu adevarat in Romania. Sa asteptam sa vedem la ce concluzie vor ajunge in urma discutiilor. Asta se va intampla cam in trei saptamani, nu ne lasa de izbeliste cat facem parte din familia Europeana. Cand nu vom mai fi in UE situatia se va schimba ne vom hotara singuri soarta dar cred ca ne fa fi foarte greu!!!Sa ne ajute bunul Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.45 Pai da, ca ne vad handicapati sa ne conducem singuri , dictatura e pentru noi , sclavia , jugul de 40 de ani nu ne-a invatat sa fim liberi si sa gandim cu capul nostru .

      Ștergere
    2. Este un mare fake povestea aceasta cu Familia Europeana. Sa iesim din UE. Este scaparea noastra, iesirea din UE. Altfel vom fi slugile altora in continuare. Nu trebuie sa depindem de ei, putem si singuri pe contul nostru. Avem ce ne trebuie doar ca toate trebuie sa ramana in tara pentru acest popor nu sa ia calea strainatatii pe nimic. Iar daca vrem sa le dam lor ceva, le dam cum ne convine noua, asa cum noi stabilim nu cum ne impun ei.

      Ștergere
    3. 18.19 , pai tu nu esti din UE ca esti agent rus...Te-a pus Putin sa dezinformezi aici pe blog ?!

      Ștergere
    4. Bai agitatorule rus , Rusia nu este in UE , iar Romania face parte din Europa nu din Asia !
      Alo SRI -ul ce pazeste ,ca avem un dezinformator pe blog care lucreaza la Consulatul rus...

      Ștergere
    5. Nu 22 41 , pe mine m-a pus.Dar tu , de unde esti ?

      Ștergere
    6. Anonim19 februarie 2017, 22:41, termina cu aberatiile. Acesta este adevarul, trebuie sa iesim din UE daca vrem sa ne fie bine.

      Ștergere
    7. Putin stie bine ca Rusia este o constructie statala artificiala cu multe populatii si teritorii cucerite ! Rusia este INCHISOAREA POPOARELOR si doreste hegemonia in Europa .....
      Nu mai venii cu minciuni bolsevice ,ca nu rezolvi nimic.
      Romania apartine Europei ca istorie ,civilizatie si cultura nu Asiei !
      Pleaca la Putin,agitatorule

      Ștergere
    8. Romania are nevoie de independenta, trebuie sa iasa urgent din UE. Nu mai vrem sa fim slugile Bruxelles-ului. Vrem sa fim pe contul nostru. Noi, romanii, noi Romania.

      Ștergere
    9. Care romani, care Romania?
      Romanii moștenitorii legitimi ai pamântului stramosesc si iubitor de străbuni, tara, tradiții, sau romanii trepanati, cu creierele zombificate, care sunt revoluționari de meserie, indiferent de cauza, care se dezbracă la tv pentru trei bani, care nu are conștiința, care nu are suflet?
      Nu mai poti fi pe cont propriu pentru ca:
      Industria a fost distrusă total si tot ce au construit bunicii si părinții a fost vândut pe nimic la fier vechi
      Agricultura nu se mai poate face cu măgarii si plugurile. Clima s-a schimbat. Pământurile cele mai roditoare au fost vândute străinilor.
      Pădurile sunt tăiate.
      Cum vrei sa fii independent? Cu ce? Cu ce te vei hrăni, ce vei produce? Resursele de hidrocarburi sunt date. Deja trăiești de ani buni din mâncarea altora, îmbraci de ani buni hainele făcute de alții, tot ce ai in jurul tău e adus din afara! Ce fel de independența vrei? Cum vrei sa o pui in aplicare cand in secunda unu cand se opresc importurile ești ca si mort? Cu banii din diaspora? Tu crezi ca va mai exista cand se vor face discriminări, iar romanii vor fi îndepărtați de peste tot prin lume?
      Ce zici independentule? Ai gândit mult pana ai scris?
      Din '89 Romania nu mai este a romanilor! Asta nu e clar? Chiar nu vezi ca suntem o colonie de exploatare?

      Ștergere
    10. Anonim 21 februarie 2017, 09:28, fa ceva atunci, nu te tot lamenta aici pe blog. Da, Romania este intr-o situatie grea. Dar fara actiune nu avem rezultat. Indiferent pe ce cale. Cauta calea prin care se poate. Intelege ca fara a actiona lucrurile nu se schimba ci raman in aceasi stare morbida. Nu astepta sa pice "para malaiata in gura la natafleata" caci asa ceva nu se intampla. Fa ceva din ce este in putinta ta.

      Ștergere
    11. Cu munca Anonim 09:28. De la ZERO incepem. Toata tara asta, de la zero. Vom scormoni pamantul cu ce avem la comun daca altfel nu se poate si vom trai modest, pana incepem sa ne ridicam. Cu agricultura de la zero, chiar de vom ara cu plugul si vom manca pamant daca altfel nu se poate. Avem resurse anonimule...nu suntem chiar saraci... deci sa nu tot asteptam sa fim slugi. Nici stramosii nostri nu s-au dat inapoi de a incepe de jos. Asta este. Jos suntem, de jos vom incepe reconstructia. asa cum se poate la inceput mai timid, dar apoi ne vom fortifica noi.

      Ștergere
    12. PS. Oricum de foame nu vom muri noi. Chiar de este totul modest la inceput. Important este ca am fi stapani in tara noastra nu sluga la straini in propria noastra tara.

      Ștergere
  11. Ce datorii are Romania si fata de cine in acest moment??? Cati romani sunt in campul muncii??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar romania toate tarile sunt datoare la cineva .Cine este acest cineva????DUMNEZEU SI SAL IUBIM SI CA FRATII SA TRAIM.TOTII PT UNUL DUMNEZEU SI UNUL DUMNEZEU PT TOTII.

      Ștergere
  12. Padurile sunt defrisate cu scopul de a fi exploatati muntii...nu fiti naivi, tot strainii ne vor prosti, nu avem si.nu vom avea de castigat, suntem vanduti marilor puteri!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem vânduți pt ca oamenii ca noi acceptam asta.asa am acceptat din 89 incoace dictatura acestui sistem care a făcut numai rău oamenilor, a sărăcit tara pur și simplu, a vândut-o străinilor. Dacă suntem fraieri și ne complacem în continuare ca noi nu putem face nimik va fi jale. De fapt noi populația suntem cei care pot întoarce lucrurile în favoarea noastră prin atitudinea noastră.daca lăsăm sa facă alții ce vor cu noi în continuare va fi JALE

      Ștergere
    2. Pai rusii tai cat au furat din Romania ?! Au plecat trenuri intregi cu grane ,aur si petrol mai agentule...

      Ștergere
    3. He ,he e un agitator vandut rusilor pe blog! Mesajul e clar : Europa si NATO nu e buna , iar Romania sa intre in CSI ...langa R. Moldova .
      Ma intreb ce face SRI-ul?

      Ștergere
    4. “Zdreanţa roşie, secera şi ciocanul, steaua cu cinci colţuri o să dispară, dar va veni steaua cu şase colţuri, anarhia, şi va fi vai şi amar de lume (…) Asta va fi peste mulţi ani, şi nouă, Dumnezeu nu ne va hărăzi să vedem acele vremi (…) Mie nu-mi va fi dat să văd, după sărbătoarea deşartă a victoriei, câţi dintre cei drepţi au mai rămas. Căci după această victorie deşartă, puţini dintre cei drepţi vor fi în picioare şi la sărbătoare. Peste tot vor fi naimiţi (vânduţi duşmanului) şi abia atunci va începe o noua luptă, fără jertfă de sânge, dar la fel de lungă ca şi cea pe care am început-o noi acum!”

      Nasol, steaua cu 5 colturi e cum e, dar aia cu 6 e dezastru!
      www.ascensionwithearth.com/2017/02/benjamin-fulford-update-february-20-2017.html

      Ștergere
    5. Hai, cat va veți mai asmuți unii contra celorlalți ca chiorii?
      Nu vedeți ca sunteți in același acvariu?
      Nu vedeți ca orice zdreanță va va conduce, planul de colonizare rămâne?

      Ștergere
    6. Anonim21 februarie 2017, 09:30, care este solutia?

      Ștergere
    7. Iohanniștii sunt în spume că a pierdut neamțu casa.E zi de doliu,cred că vor merge la proteste îmbrăcați în negru.

      Ștergere
    8. S-a facut dreptate, iar Iohannis sa nu mai fie suparat. Sa respecte dreptatea si adevarul.

      Ștergere
  13. PROTESTATARI SA CEARA OPRIREA TAIERI PADURILOR PRIN LEGEA DATA SUB NASUL LOR..ALMINTEREA
    ..IOHANNIS PLEACA SI... PRAFUL RAMINE J GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragnea si PSD ul administreaza tara si padurile nu presedintele ! Nu te mai preface ,mai gheorghe ca te vede Domnul !

      Ștergere
    2. Klaus Werner Iohannis = 19 litere

      Ștergere
    3. Anonimule 19 februarie 2017, 19:52 Ciolos a fost la butoane nu Dragnea iar guvernul de acum este venit de curand. Asa ca regandeste-ti pozitia caci nu percepi bine lucrurile. Nu da vina pe Dragnea caci gresesti.

      Ștergere
    4. Liviu Nicolae Dragnea = 19 litere ! In plus are mustata ...;)

      Ștergere
    5. Pai parca PSD a mai avut guvern timp de 4 ani pana in 2015! Te prefaci mai agitatorule rus ?!
      Ponta a dat ordonanta hg 924 /4.11.2015 de taiere a padurilor !
      He he ,joci teatru ,mai dezbinatorule...

      Ștergere
    6. Dezibnatorule Anonim20 februarie 2017, 21:09, termina.

      Ștergere
  14. E ciudat mesajul primit.Oare e nevoie,iar de sacrificii,ptr a face jocurile cui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lui Putin si agentilor rusi ?!

      Ștergere
    2. Anonim19 februarie 2017, 23:02, prea multa obsesie strica...

      Ștergere
    3. Ăsta are un fix cu rușii și Dragnea,altceva nu mai vede.

      Ștergere
    4. Il munceste rau... bietul. Il chinuie obsesiile.

      Ștergere
  15. Crede ca tot ce i s-a oferit usor si merita,Dupa el potopul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Caderea Imperiului Roman - Sopfia Loren, Christopfer Plummer, Omar Sharif

    http://magazinweb.net/film-caderea-imperiului-roman-the-fall-of-the-roman-empire-1964.html


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  17. Ulise – Ulysses (1954)

    Kirk Douglas, Silvana Mangano, Anthony Quinn.

    http://magazinweb.net/film-ulise-ulysses-1954.html


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  18. Numai 6 comentarii la predica parintelui Cleopa,asta spune multe despre voi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine poate sa-l comenteze pe Parintele Cleopa ?

      Ștergere
    2. 23:17, de ce esti rautacioasa?
      as fi vrut sa spun si mica, dar nu este cazul....

      Ștergere

    3. Anonim20 februarie 2017, 18:51,noi suntem rautaciosi iar voi sunteti mici.

      Ștergere
    4. 18:51. ce "vorbesti"!?

      Ștergere
  19. Ultima ispita a lui Iisus :

    http://magazinweb.net/film-ultima-ispita-a-lui-iisus-the-last-temptation-of-christ-1988.html


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  20. Disperați că planurile sunt demascate...DISPERAȚI că nu le ies planurile...disperați să pună mâna pe putere și țară să facă ce vor...UITĂ că D-ZEU ȘI MAICA DOMNULUI iubesc și apără ROMANIA și poporul credincioș...disperați că niciodată...NU VOR REUȘI și chiar micile succese îi va costa scump...AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Disperat este Putin ca Romania este o tara mandra si nu-i accepta pe mujici la Marea Neagra ! Lasa dezinformarea...

      Ștergere
    2. Anonim19 februarie 2017, 23:01, esti pe langa.

      Ștergere
  21. Ucenicul lui Avicenna 2014 - Medicul - The Physician

    In Persia din secolul al XI-lea, ucenicul unui medic chirurg se deghizează în evreu pentru a putea studia medicina într-o școală care nu acceptă creștini.

    Filmul este facut dupa o trilogie de carti, prima este The Physician, a doua The Shaman si a treia Matters of Choice

    http://www.filmeonline2013.biz/ucenicul-lui-avicenna-2014/


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria cat mai are fe stat acest individ neamț?Sa știm cat se lungesc bolile.Maca daca pleacă,mai respiram chiar daca e război!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria cat mai are de stat acest bulgar , frate cu rusii pe nume Dragnea ( fost Dragneyev)? Mai are si 19 litere la nume: Liviu Nicolae Dragnea....El a adus dezbinarea cu ordonantele lui ilegale.

      Ștergere
    2. Anonim19 februarie 2017, 22:52, nu te crede nimeni, degeaba te dai aici in spectacol, iar aceasta pentru ca nu ai dreptate.

      Ștergere
    3. Anonim19 februarie 2017, 23:58,in lumea voastra numai voi aveti dreptate :). Nu acceptati realitatea drept dovada sta si persoana pe care o credeti drept vestitorul "primaverii sangeroase"

      Ștergere
    4. Mai terimina Anonim 19 februarie 2017, 22:52. Esti plictisitor.

      Ștergere
  23. strainul e tot strain mai terminati cu asteptarile de la uniunea europeanu nu vewdeti ce probleme ne au ajuns cu regimul lor ? voi nu stiti ce este bun pt voi ? daca tu nu te respecti cum poti astepta ca altii sa te respecte asta nu este orgoliu ! ei vand si cumpara ca talharii din vremea lui Isus in templu si vedeti ce trebuie facut in asemenea situatie . prea multa suferinta din cauza lasitatii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Agitatorule rusnac 20.30 iar vii cu dezinformari sa-i pui pe oameni impotriva civilizatiei din vest ?!Romanii nu au avut nimic de castigat de la rusi , in istorie.
      Unde este Bucovina ,Tezaurul mai troll rusesc?

      Ștergere
    2. 20.30 Dar mai straini sunt rusii tai ,nu mai dezinforma ,ca nu ne pacalesti! Nu mai baga strambe mai agitatorule ca Romania ramane in UE si NATO , chiar daca nu-i convine lui Putin.

      Ștergere
    3. Sa protestam pentru iesirea din UE. Astfel ne scapam de tot raul. Nu ne mai face Burxelles-ul soarta.

      Ștergere
    4. Daca iesim din UE ne scapam si de Iohannis, caci el este sustinut de Bruxelles. Deci singura solutie: proteste pentru iesirea din UE!

      Ștergere
    5. Asta e planul vostru ,al spionilor rusi , trimisi de Putin?! Sa pacalesti romanii sa iasa in strada impotriva apartenentei la UE si NATO ? Dar de ce va este frica de tancurile americane ,ca nu mai puteti sa intrati in tara cand vreti voi ?!
      Care este salariul minim la tine in Rusia si cat e in Romania ,mai ciolovecule ?Ce ofera rusia ta ?! Foame si mizerie va da Putin ,mai tovarase...du-te de unde ai venit, ca nu te crede nimeni...;)

      Ștergere
    6. Anonim20 februarie 2017, 21:18, esti bolnav la minte.

      Ștergere
  24. Eu protestez. Nu doresc menținerea gratuitătilor cfr pt studenti. Asa cum ei nu doresc un stat fără dictatura și au ieșit în strada împotriva grațierii și modificării codurilor penale , sa nu beneficieze de gratuitate. Au putere de munca și hai sa fim serioși știm noi cu ce se ocupa studenții: țigări, băutură, sex, etc.
    Propun ca acei bani care ar fi alocați pt gratuitatea CFR la studenți sa fie folosiți pt plata tratamente/ operații pt copiii grav bolnavi. Sunt foarte multi în România și nu au bani sa plătească sumele colosale pt tratamente. Și la urma urmei o viata salvata de copil face mult mai mult .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19 februarie 2017, 21:01,dumneata ce faceai in studentie?
      sunt studenti care provin din familii nevoiase,abia au cu ce trai.Se chinuiesc cu gandul ca vor avea un viitor mai bun.Da ,sa se faca diferentiere,cei cu venituri mici sa obtina gratuitate.In legatura cu spitalele si tratamentele situatia este grava,banii alocati nu sunt folositi cum trebuie.Cunosc un caz ,o familie sarmana cu copil de 6 ani trebuie sa plateasca spitalizarea copilului care a fost internat cu bronsita.Nu se mai tine cont de nimic,ne jumulesc astia.

      Ștergere
  25. Intr-o vedenie aratata unui crestin,i s-a aratat ca una din cauzele taierii padurii din tara noastra,face parte din planul satanei si are scopul de a impiedica grupurile de crestini sa se ascunda,in vremurile de prigoana care vor veni.Intr-una din profetii,Sfantul Gavriil Georgianul,ne avertizeaza spunand acelasi lucru:"Pecetea va fi pusa pe degetul aratator,iar nu pe palma,cu ajutorul unui calculator.Intai,pece­tea va fi oferita voluntarilor.Dar cand antiHRIST va urca pe tron,toata lumea va fi silita sa pri­measca pecetea. Neascultarea va fi infatisata ca tradare.Oamenii se vor ascunde in paduri.Vor trebui sa se ingrijeasca si sa umble in grupuri de zece sau cincisprezece oameni,caci demonii vor putea sa-i prabuseasca in prapastii pe cei singu­ratici.Crestinii vor fi paziti de Sfantul Duh.Ori­ce s-ar intampla,sa nu va pierdeti niciodata nadejdea!Ajutati-va unul pe altul.DUMNEZEU va va lumina si veti sti ce sa faceti.Cel care va rabda pana la sfarsit se va mantui ( Matei 24,13)."
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2016/11/03/sfantul-gavriil-georgianul-despre-zilele-lui-antihrist-pecetluire-rezistenta-si-mantuirea-in-vremurile-de-pe-urma/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si ziua aceea este foarte aproape.Dumnezeu sa ne dea putere si Lumina .

      Ștergere
  26. Cei care vin de la europee vin sa dea ordine noi pt cistigurile lor, noi , tara noastra trebuie sa fie condusa din interior nu dinafara, ar fi bine daca vecinul nostru de peste gard ar veni in casa a mea, a ta, ca sa dea ordine cum sa te gospodaresti, asta inseamna ca nu sintem capabili sa ne conducem, si eu nu pot sa cred mai demult , chiar si bunici cei fara carte se gospodareau singuri, acum ce ce vin dau ordine si cara,adica afara din tara, noi nu sintem o tara infiiata trebuie sa ne conducem singuri.

    RăspundețiȘtergere
  27. Domnule Iohanis, daca sinteti presedintele Romaniei atunci opriti taierea padurilor, in caz contrar inseamna ca sinteti de acord cu cei corupti care distrug Romania. !!!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD si Dragnea ,acum sunteti la putere si opriti taierile padurilor ! Abrogati hg 924 /4.11.2015 data de Ponta ! Daca nu ,inseamna ca intr-adevar sunteti un partid de hoti!

      Ștergere
  28. Domnule cred ca ai înțeles greșit!eu abia aștept sa plece, caci mi a ajuns pana in gat!!ai înțeles!eu nu l am votat,ptr mine nu este președinte este un individ neamț urmat de toate apelativele !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Si apropo de reuniune ca zici europeana ca zici americani tot porți satanice sunt,acum înțelegi,dar asta europeana ptr.romani a fost si este antihristul româniei!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ca sa vedeti ca ne conduce aceeasi clica. Va mai amintiti "Noi muncim, nu gandim !" ???

    "Pleaca ai nostri, vin ai nostri,
    Noi votam din nou ca ..."

    Dragilor, dechideti-va mai inainte inima, iar mintea se va descuia singura. Si atunci vom avea conducatori merituosi.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  31. 21,18 noi sintem in comunismul de dupa comunism ca bebelusii care nu stiu sa mearga de asta i-si permit sa ne dea lectii si sa ne manevreze.noi nu sintem pe picioarele noastre,mai avem pina la Democratie,daca v-om ajunge,

    RăspundețiȘtergere
  32. 21,05 primele cipuri au inceput a fi puse in Europa intre degetul mare si aratator.

    RăspundețiȘtergere
  33. Protestatarii nemanipulati,din convingere o fac pentru neincredere,pentru a rezolva aceasta ar trebui sa plece cei vinovati din ambele tabere si s-ar face liniste ,daca ar fi conducatori corecti si sinceri.

    RăspundețiȘtergere
  34. 21.21 Nu numai ca e de acord,sint prietenii lui pe care i-a sustinut cu legea si cu care a facut revelionul la Cisnadioara si cu ei a fost la munte la schi acum o saptamina.Cum a facut avere cu astfel de incompabilitati.Marele cinstit cu' blana de oaie'.Un nesimtit e putin spus.

    RăspundețiȘtergere
  35. Basescu a spus la tv ca Horia Georgescu a fost arestat in 2015 pentru ca a indraznit sa ceara in 2014 urgentarea judecarii incompatibilitatii lui Iohanis.Deci slugile din justitie n-i l-au impus pe mitocan.

    RăspundețiȘtergere
  36. Răspunsuri
    1. 10:36, chiar ai facut o fixatie pt. integramele de gradinita ?
      mai era cineva pe aici care a tinut-o langa cu niste filmulete cu masoneria, citeva zile...

      Ștergere
  37. Nu scapam bine de agentii lui Putin si dam de agentii lui Ribbentrop,deocamdata ne-au luat petrolul , padurile si copii.

    RăspundețiȘtergere
  38. Domnule Melescanu iti place ciolanul, de ce nu pleci acasa si lasa pe alti tineri sa faca ce trebuie pt tara, nu teai saturat de euroi !!!.

    RăspundețiȘtergere
  39. Un profesor de la facultatea Stanfort este intrebat care este cel mai mare dujman al Romaniei ,coruptia sau birocratia ,iar el a raspuns -Rusia si Germania,el cunostea istorie mai mult ca multi romani.

    RăspundețiȘtergere
  40. Decat sa va razboiti uni cu alti pe blog sa va adresati jigniri mai bine cei de langa paduri fiti atenti si opriti defrisarile, cei care arunca peturi pe rauri adunatile, nu va pierdeti timpul cu TV, unde avem dezinformari destule, puneti mana la munca in gradina, in casa proprie, a-ti terminat rugati-va, rugaciunea are mare putere,nu barfiti nu batjocoriti, fiti blanzi, energia pe care o trimiteti aia se intoarce la voi. Lasati manifestatiile cei din orase mari credeti ca cei care au strigat la Cotroceni au realizat ceva? Iohannis sta tot pe scaunul lui si-l doare in cot. Lasati guvernul sa guverneze este ales, este majoritar.

    RăspundețiȘtergere
  41. Si uniunea europeana si toti ceilalti nu au venit pe aici cu bune ci doar cu rele ! Nu este obligatorie nici o uniune, Romania are absolut de toate, n-sr avea nevoie de nimic. Tot ce trebuie este o conducere curata, care sa ne vindece de toate naravurile capitaliste; asa poate am ajunge intr-adevar Tara Sfanta.

    RăspundețiȘtergere
  42. Daca ne lasam pe mina alogenilor ,au sa ne scoata si din viitor ,prezent si mai ales din trecut,ne-ar lua totul,dar mai ales istoria si limba ca sa ne anuleze.Cel mai clar se vede la Iohanis care a blocat legea cu Avram Iancu si a impiedicat 4 ani instalarea statui lui Avram Iancu in parcul ASTRA din SIBIU.Mai inainte agentii rusilor au cautat sa ne convinga prin istoria Lui Roler care denatura faptele romanilor intr-un mod convenabil slavilor. De aceia batalia pentru Viitor se duce prin incercarea de a manipula Trecutul si limba.Se observa mai ales peste Prut unde se incearca mereu a se prezenta limba poporului moldovenesc ca o limba diferita de romana.Rusii si mai nou presedintele Dodon face tot posibilul sa forteze mai intii revenirea la denumirea de limba moldoveneasca si la vechile dictionare comuniste moldo-romanesti.Daca nu ne trezim si ne dam pe mina strainilor rusii sau nemtii,ca sa nu mai vorbim de maghiari care dupa revolutie au incercat sa-i cumpere cu haine vechi sa-i maghiarizeze la internate in secuime pe tinerii elevi din familiile de ceangai din Moldova.De la unguri si polonezi avem de invatat pentru modul cum se lupta pentru identitatea lor,in caz contrar o v-om patii ca sirbii sau valahii de la sudul Dunarii.

    RăspundețiȘtergere
  43. In Catalonia a fost mare manifestatie in favoarea emigrantilor,catalanii incearca sa-i atraga de partea lor in revferendumul de anul asta, pentru independenta si separare de Spania.

    RăspundețiȘtergere
  44. De asta nu sta Iohanis la sfirsit de saptamina in Bucuresti ci la Sibiu unde se duce sa-si ia indicatiile de la consilierii sai germani si apoi le aplica si experimenteaza la Bucuresti pe spatele tuturor romanilor.Sint curios in ce tara i-si primeste foloasele de la cei cu taierea padurilor de la Sebes pentru care a intervenit in modificarea legii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai termina cu minciunile ,ca nu te crede nimeni! Vezi de consilierii evrei angajati de Dragnea ,Moshe Klughaft și Sefi Shaked ...
      Dragnea vinde tara strainilor

      Ștergere
    2. Deschide ochii!
      Oricine vine la putere vinde tara străinilor!
      Indiferent de culoarea politica!

      Ștergere
    3. Anonim21 februarie 2017, 09:32, este doar o constatare ce ai scris. Aceasta nu rezolva problema.

      Ștergere
  45. Putin a semnat un decret de recunoastere a pasapoartelor emise in Lugansk si Dombas,un fel de recunoastere a separatistilor si a ..apropierii Rusiei de Europa si vrea sa fie invitata la negocierile Moldovei cu UE,dar UE refuza discutii tripartite ca in Ucraina,dar trateaza separat cu Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  46. Sindicaliștii AMENINȚĂ guvernul cu o NOUĂ REVOLUȚIE "

    http://www.stiripesurse.ro/sindicali-tii-amenin-a-guvernul-cu-o-noua-revolu-ie-de-ce-s-au-suparat_1180896.html

    RăspundețiȘtergere
  47. Peste 1,3 milioane lei a platit primaria Sibiu,anul trecut, pentru chiria cladirilor in care functioneaza doar scoli si gradinite retrocedate ,in care invata aproape 3200 de elevi si copii din cei 26075 elevi si copii in total, care au fost anul trecut in Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  48. Frank Walter Steinmeier ales duminica trecuta noul presedinte al Germaniei prin votul Adunarii Federale la propunerea cancelarului Angela Merkel,este cetatean de onoare al Sibiului din 2015 cind a fost in vizita la Sibiu in calitate de ministru de externe.

    RăspundețiȘtergere