luni, 6 februarie 2017

PREOTI , CĂLUGĂRI, CU TOTII ÎN STRADA, CU ICOANA LUI HRISTOS SI A MAICII DOMNULUI !

                         


                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!      


                   5 Februarie 2017,ora 10,57 dimineata !


                                            Dragii mei, 

Astazi Duminica 5 februarie 2017,desi eram la Sfanta Biserica si priveam spre Sfantul Altar,vad dragii mei înspre stânga mea,spre Sud -Est,vad o strada mult prea ingusta,pentru câţi Slujitori ai Domnului veneau in pas grabnic.

Image result for calugari imagini..
Sub un Cer de ziuă dragilor, nu aveai unde sa arunci un ac, atat de multi SLUJITORI ai BISERICII LUI HRISTOS DOMNUL,mergeau la pas.
Fiecare avea cate ceva in maini, adică,SFINTE ICOANE, SFANTA CRUCE cu IISUS HRISTOS rastignit. si multe Odoare Sfinte,care vindeca Sufletul fiecarui credincios.
Dragii mei, va veni ziua în care si PREOTII si CALUGARII,si toti SLUJITORII DOMNULUI,vor iesi in strada si vor face APEL la UNIRE si nicidecum la dezbinare.
Românii trebuie sa fie uniti, indiferent de culoarea politica a fiecaruia.Nu trebuie sa ne urâm uni pe altii, nu trebuie sa ne jignim, ci trebuie sa ne intarim în Credinta, si-n Dragoste unul faţă de altul.
Sa ne alaturam si noi dragilor,acestor SLUJITORI ai DOMNULUI, si sa ne rugam împreuna,nu numai cu buzele,ci cu inima si cu sufletul,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,sa ne auda si sa aduca din nou,peste ROMANIA DUHULUI SFANT, PACEA,LINISTEA,CREDINTA ,NADEJDEA si DRAGOSTEA, intre români.
                                       Cu dragoste,Maria.

45 de comentarii:

  1. Fac procesiune pentru pacea tarii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DESTEPTAREA ROMANI
      NU MAI LUPTAȚI INTRE VOI
      NU VA MAI LASATI INSELATI SAU MANIPULATI DE NIMENI


      ĂȘTIA NE MANIPULEAZĂ SA NE BATEM INTRE NOI DOAR PENTRU EI
      -TRADATORII DIN SISTEM ÎN FRUNTE CU PRESEDINTELE
      -JUSTIȚIA NEDREAPTA CU POPORUL
      DAR OARBA FATA DE CEI DIN SISTEM
      -GUVERNUL CU TOATE PARTIDELE MINCINOASE


      ROMANI NU VA MAI CERTAȚI INTRE VOI

      MANIFESTATI DOAR PENTRU INTERESELE VOASTRE SI A TARII NOASTRE

      Ștergere
    2. Nu poate exista pace intre hoti si pagubiti !!!

      Ștergere
    3. Asa e, anonim 21.09!

      Ștergere
    4. Anonim6 februarie 2017, 21:09
      Slogan, slogan

      Ștergere
  2. natasabujor212@yahoo.com6 februarie 2017 la 16:29

    BUNUL DUMNEZEU SA FIE CU NOI SI SA NE BINECUVANTEZE.AMIN




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria, de ce ați publicat acest mesaj?
      Nu vedeți ca bietul om si-a expus adresa de mail?????

      Ștergere
    2. Persoana nu a specificat,ca vrea sa fie in anonimat! Este adresa sa de maill, pe care nu are de ce sa o ascunda ,si este de apreciat.

      Ștergere
  3. Ei demult trebuia sa indemne oamenii spre pace,înțelegere intre ei,dar pe cine,dacă nu umbla lumea la biserică?

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi aduc aminte cum se rugau popii pentru regimul comunist:

    " ... si inca ne mai rugam pentru conducatorii Republicii Socialiste Romnia"

    Astia sint popii ortodocsi !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Republica Socalista Romania...ehe,mandra si demna tara respectata in lume ,nu bataia de joc de acum,unde strainii ne umilesc la noi acasa...in mod "democratic".

      Ștergere
    2. In primii 7 ani de dupa '89, atit timp cit a fost Iliescu, economia s-a dus in jos. Li s-a permis directorilor de fabrici ( care nu erau inca privatizate ) sa-si faca firme care au capusat intreprinderile pe care le conduceau. Cu mina stinga semnau ca directori ( contracte in paguba ) si cu dreapta semnau ca patroni la firmele capusa ( aceleasi contracte dar in cistig ). Asa s-a distrus economia nationala. PM Vacaroiu se facea ca nu vede. Putea oricind ca trimita corpul de control si sa constate subminarea economiei nationale facute de acesti nemernici, sa-i bage in pirnaie, dar n-a facut nimic. Si tot PSD guverna atunci ( se numea FDSN ).

      Ștergere
  5. Pentru ca nu mai exista credință. pe toți ii preocupa banul.Si sa aibe cat mai mult.nici o clipa nu gândesc ca poate intr-o zi pierd totul.Si atunci pentru ce aceasta luptă. Este o vb.cat trăiesti sa faci o casă sa ai o familie sa creați un copil si sa sadesti un pom.niculina

    RăspundețiȘtergere
  6. Mentinerea protestelor in strada vor duce la o noua oranduire a societatii si revenirea la o normalitate si independenta de drept.Pentru ca de acum inainte noi vom prelua haturile la condus.Pas cu pas lucrurile se vor indrepta catre o societate mai putin dezbinata si o echilibrare in teritoriu.Prin UNIRE vom face o lume mai buna.Se zice ca inaintea sfarsitului Romania va deveni al doilea Ierusalim.Acum este timpul.Va fii o trecere de la un sistem la altul si fara o Uniune Europeana integrata,despartirea va fii amiabila dureroasa dar nu si imposibila.Si am mai spus ca odata inceputa aceasta lupta cu greu va mai fii oprita.Cu Dumnezeu inainte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ne spui si noua,Iona, cum ceva care incepe cu premise asa de proaste si false va duce la ceva drept si bun.Nu pare a fi calea lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Nu va fi nici-o lupta,doar manipulari ordinare si minciuni nesimtite ale iudeo-masoneriei,jidanilor si khazarilor pentru distrugerea Romaniei si faramitarea Ei pentru a o jefui mai usor.Prostii care manifesteaza,majoritatea angajati ai multinationalelor proprietatea iudeo-masonilor,jidanilor si khazarilor nu fac decat "jocul" lor aparand interesele jefuitorilor Romaniei.Nu intamplator unul dintre criminalii romanilor,jefuitorul si distrugatorul a sute de mii de romani,austriacul jidan,seful Raifeissen Bank, participa la mitingurile din Piata Victoriei...

      Ștergere
    3. Cei care protesteza fac jocul altora.
      Marea masa sunt foarte usor de manipulat si de aceea,
      la rau oamenii se unesc foarte usor.
      Neluta

      Ștergere
  7. Va recomand sa scoateti prima poza (prietenas.ro).Este facuta in bascalie,preotii au in mana sabii jedi(Razboiul Stelelor...un film).Scuze pt. observatie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da sa iasa si sa vorbeasca de la sfantul altar pentru unirea romanilor nu dezbinarea lor. Nazistu acum isi face campanie electorala pentru al doilea manadat. Dar chiar asa de batuti in cap sa fie romanii sa nu vada ca el slujeste interesele oricui numai ale Romaniei nu. In primul rand slujeste interesele germaniei care anul trecut l-a medaliat de doua ori. A cumparat arme vechi de la olandezi prin firme germane fara nici o licitatie si fara aprobarea autoritatilor romane ca doar avea guvvernul meunu-i asa?in valoare de aproape 2 miliarde de euro. Castigul a fost a nemtilor si a lui. Favorizeaza marile corporatii care au interese in Romania, isi duc profitul fara sa plateasca impozite in Romania. Iar mana de lucru ieftina de aici le convine. Noi trebuie sa ne parasim tara sa-i slugarim pe altii ca sa putem trai. Benzina aici este mai scumpa decat in multe tari din UE la fel si multe alte lucruri, au aliniat preturile la cele din UE dar salariile si pensiile pe cand? NICIODATA cu nazistu presedinte slugoiul celor care l-au pus presedinte si pe care-i slujeste in defavoarea Romaniei si a romanilor. Acum tace satisfacut ca a pornit razboi intre romani. Rusine sa-ti fie nazistule tradator de tara. Nu uita Romania nu-i a ta nemernicule ! Marsi in germania la mamica merkel si ia-o si pe cucuveaua mov cu tine. Dumnezeu sa-ti de dupa meritul pe care-l ai!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe cine sa convinga,sa fim seriosi.I-ati vazut pe cei din piata ce fete au,saraci cu duhul,rau.Mai sunt niste corporatisti care ridica stacheta si niste hipsteri care pentru o bicla si-o tableta i-ar vinde si pe ta-su si pe ma-sa.Sigur ca se adauga oamenii cu figuri hotarate care stiu ce fac si dirijeaza totul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clarviziune si cunoasterea fenomenului de aproape! Cu o precizare....cei din piata nu-s oile pesediste. Pe bune ca nu am vrut sa jignesc oile!

      Ștergere
    2. Seamana cu Nicusor Dan care,nici sa citeasca nu stie.Maria H

      Ștergere
  10. Dar pe cei de la Cotroceni i-ati vazut ce fete au?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17:155, daca as sti cum arata si fata ta, poate ti-as da un raspuns gen: la asa intrebare, asa raspuns !

      Alta intrebare !

      Ștergere
    2. "Dar pe cei de la Cotroceni i-ati vazut ce fete au?":

      A vazut toata lumea, pana si Dragnea era jenat si a spus ca nu sprijina manifestatiile PSD.

      "JOS LABELE DUPA GUVERN"

      Ștergere
    3. Calugarii si preotii nu trebuie sa mearga sa ajute la daramarea Guvernului, in niciun caz, asadar n-au ce cauta ei in Piata Victoriei.

      Ștergere
    4. Bai, potoliti-va cu disputa pe "fetele" alora !
      Ce vroiati ? sa arate ca fotomodelele ?

      Apropo...Voi in ce categorie va incadrati, suparatilor ?

      Ștergere
    5. Da am vazut!Au fete de oameni care vin de la munca si nu asteapta pomana.Maria H

      Ștergere
    6. Dorina Roșu ce importanță are asta,și ei sunt oameni și ei au dreptul la vot sau la protest.Tu îi clasifici după aspectul fizic sau după gradul de inteligență?

      Ștergere
    7. Anonim 02:10, Doina Rosu ii apreciaza pe manifestanti dupa gradul EI de inteligenta, si nu al acestora !

      Ștergere
  11. Popii, dupa cate au facut, a sosit vremea sa plateasca. Daca or sa iasa sa faca politica si-n strada, o sa fie inchise bisericile. Au facut destula politica in timpul slujbelor, pt bani.A sosit vremea si pt ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6 februarie 2017, 18:47
      Ce aberatii!!!
      padure fara uscaturi nu se poate, dar ei sunt slujitorii Domnului. vai de noi daca nu vom mai avea SF Liturghie
      Neluta

      Ștergere
    2. Poate ies sa nu se voteze casatoria intre sexe, pt ca din acel moment, spune Arsenie Boca, se divizeaza Romania, vine cutremurul si al lll-lea razboi m.

      Ștergere
  12. DOSMNA MARIA NU POT DECIT SA PLING NU MAI AM CUVINTE DUMNEZEULE MARE TOTDEAUNA MI-AI ASCULTAT RUGS AJUTANE SA TRECEM SI PESTE ACEST HOP MARE!NUNE LASA SA NE RUGAM CU TOT SUFLETUL.Ū

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plangeti cam des. Sensibilitatea e dezvoltata la cote maxime.
      Doamne nu ne lasa!

      Ștergere
  13. Daca ati fii mai buni ati naste popi mai buni dar asa ei sunt dupa cum sinteti si voi

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne ajută! Sperăm să nu fie ceva rău în țară noastră Sfânta! Cu Dumnezeu înainte!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cîrnici Claudiu Dem pe facebook...acest cont va va descoperi adevarul prezis de batrana Vanga...din pacate România va fi data Rusiei curand...nu se mai poate repara nimic si este posibil ca apocalipsa sa nu se implineasca niciodata toata...a sasea pecete nu va desfacuta din cartea apocalipsei si cu atat mai putin a 7...sunt multe cerinte ca apocalipsa sa fie implinita...si culmea este ca si Satan nu va pune numar 666 pe mana...sunt unul din cei 2 martori care trebuie sa imbrace sacul si cel profetit de Isaia la capitolul 53...da lumea si profetii spun ca este Isus dar nu este...
    A fost Isus dispretuit de oameni...nebagat in seama oare inca de la nastere...oare nu pe picioarele s au scaldat lacrimi...a fost Isus batut si chinuit de Dumnezeu vreodata sau de oameni...vor pune mormantul lui poate langa preoti si cei facatori de rele...sau poate lasat cu ceilalti aruncat pe strada 3 zile jumatate care au fost ucisi pt.rele si faradelegi...credeti ca stiti viitorul...acel vultur din metal l am visat la 7-8 ani si o voce metalica de robot a rasunat din el:a venit sfarsitul lumii...credeti ca stiti viitorul...ingerii se arata sub chipuri de extratereștrii si tot nu intelegeti...ati auzit aceasta voce care a spus:Satan a fost primul care s a ridicat impotriva Lui Dumnezeu eu sunt Al Doilea care Ma ridic impotriva Lui pt.adevar si dreptate...ati auzit aceasta voce spunand:eu sunt alfa si omega cel ce lupta pt.adevar si dreptate cel sfant care uraste minciuna si nedreptatea...eu am fost cel de pe urma si am ajuns cel dintâi. ..credeti ca stiti viitoru...nici macar Dumnezeu nu L stie cu adevărat caci El a mintit in profetii si savarsit fapte urate si samavolnice. ..nu stiti nimic doamna...asa ca rugati va moartea e aproape la 3 ani distanta si pamantul acedta va ramane pustiu peste 3 ani...credeti ca stiti viitorul urmariti " Knowing" cu nicholas cage si veti vedea viitorul peste 3 ani...nu stiti nimic...de ce nu va arata viitorul asta...este interzis sa starniti panica in lumea aceasta...lumea ar intra in panica va fi haos daca s ar cunoaste adevaratul viitor...nu ma intereseaza sa port sacii Lui Dumnezeu din motive pe care nu vor fi facute cunoscute vreodată nu voi purta acei saci decat dupa ce Rusia va dizolva statul Român si va fi teritoriu rusesc...dupa ce viziunea cu Dumnezeu calcat in picioare si batut bine si dupa ce acest om va primi banii datorati de statul român prin ministerul justiției.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu vrei sa confunzi filmul cu Nicolas Cage cu Realitatea?
      ,,visul de la 7-8 ani cu alte aberații ale altora...''.
      Mai omule nu vreau sa te supăr dar ești departe de Adevar. Tu crezi ca Adevărul Lui Dumnezeu îl putem găsi în filme, la baba Varga,sau alti paranormali? Cai în ziua de azi e greu sa îl găsești și la preoți...
      Fii atent foarte atent !Doar dacă avem Dragoste și credința in Dumnezeu care trebuie întărită un studiu profund și cunoștințe solide în cunoașterea lumii a Sfintei Scripturi,a adevaratei stiinte cu dovezi directe si indirecte nu teorii false...si istoria veche ...lista e lunga,nu oricine poate sa reuseasca acest drum,dar nu imposibil

      Referitor la apocalipsa stai liniștit ca se va întâmpla exact fără nici o modificare,...evenimentele din apocalipsa se pot doat intarzia dar NU evita.

      Sfatul meu e sa studiezi dar NU din orice sursa ca internetul e plin de minciuna amestecata cu frânturi de Adevăr iar pt un incepator e aproape imposibil sa poata selecta doar adevărul.

      Ștergere
  16. Iart-l Doamne, caci nu stie ce spune !

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma tem ca iar o da in bara PSD incercand sa faca pe plac ateilor din piata victoriei http://m.b1.ro/stiri/economic/grindeanu-taie-cu-83-banii-pentru-biserici-ciolos-a-inceput-cu-finantare-zero-in-2016-si-a-alocat-120-milioane-lei-la-rectificari-174693.html

    RăspundețiȘtergere
  18. In grecia astazi in sfantul munte atos a fost un miting al preotilor pentru a evacua o manastire din cauza lipsei economice au hotarat inchiderea ei si mutarea peotilor la alta.Si SE ADEVERESTE CA o sa schimbe MUNTELE ATOS IN OBIECT TURISTIC SPIRITUAL.pe apologetic.ro SUPERMEMORANDUMUL. spune EXACT PLANUL DE IMPUNERE A ORDINEI MONDIALE CUM SI CAND.CAUTATIII SI VA INFORMATII SI TRIMITETII LA ALTII

    RăspundețiȘtergere
  19. Dragi prieteni, ma bucur ca putem cu totii sa ne rugam pentru pace, atat in interiorul nostru, cat si pe plan intern si pe plan international. Sper sa fie bine si sa fie armonie, mai ales acum, cand toti din lumea larga, avem atatea pareri si impresii, pe care ni le exprimam liber si asta-i foarte bine , intradevar este democratie. Am meditat profund si cred ca, cel putin io, chiar nu inteleg ceea ce se intampla in Romania si in lume, in general. Din punctul meu de vedere, atentionarile si informarile (de pe net, de pe facebook , de pe bloguri/site-uri/, ziare, forumuri, din strada (recunosc ca nu particip, io as vrea pace si intelegere sa fie, nu iesiri in strada), de peste tot, sunt bine-venite . Dragi prieteni, ceea ce am inteles io, pana acum, aveam doar impresia ca am inteles unele lucruri, unele aspecte, unele strategii, unele informari de presa s.a.m.d. . Iintelesesem ceva, destul de putin (acum, uitandu-ma in urma), ii drept, asa ca si cum ai percepe o poza mai mare a situatiei in care ne aflam noi, ca omenire, de pe frumoasa planeta pamant) si mi-am exprimat un punct de vedere, "ca tat omu' ", cum se zice pe la noi. Marturisesc, dragilor, ca am inteles ca n-am inteles nimic din ceea ce se-ntampla, atat in Romania, cat si in lume. N-am cum sa inteleg, deoarece ma depaseste situatia care exista. Faptul ca ne putem exprima liber punctul de vedere (eronat, distorsionat, fals sau oricum ar fi acesta) si ca ne putem simti in siguranta, atat in tara, cat si in strainatate, este un lucru demn de apreciat. Imi cer iertare pentru tot ceea ce-am exprimat gresit si cine ma cunoaste stie ca niciodata nu am adus injurii (nu-mi sta in caracter asa ceva), ci mi-am exprimat destul de elegant, chiar daca uneori mai ferm, un punct de vedere, asa cum percepeam io lucrurile pe care atunci cand le-am exprimat/scris/transmis, de-a lungul timpului, credeam ca-i corect asa. Asadar, asa cum v-am spus, sunt multe puncte de vedere si impresii, pe care le-am perceput distorsionat si pe care nu le-am inteles si retrag tot ceea ce-am transmis si io, mai departe, asa cum probabil, ca fiecare din noi am fost in eroare, la un moment dat, neintelegand de fapt nimic sau mai nimic, din ceea ce se-ntampla.

    Cu multumire, recunostinta si apreciere, tuturor!

    Doamne ajuta !

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere