duminică, 5 februarie 2017

APEL LA PRESEDINTELE ROMÂNIEI ,KLAUS IOHANNIS !!!

,,

Domnule PRESEDINTE KLAUS  IOHANNIS, iesiti in strada in mijlocul tuturor românilor,nu numai la cei ai dvs.
Mediati conflictele DOMNULE PRESEDINTE!
Acesta va este rolul dvs ,conform CONSTITUTIEI  ROMANIEI ca sa fiti MEDIATOR! 
Chiar vreti sa curga sângele tinerilor nevinovati,pentru ca dvs,nu vreti sa mai fiti PRESEDINTELE tuturor romanilor?

                                    FRATI ROMÂNI !!!

Oriunde va aflati pe acest Pămant,nu uitati ca ROMANIA este TARA MAMĂ!


Hora Unirii (versuri) - YouTube


https://www.youtube.com/watch?v=jEUfTba6ZE8

Apr 23, 2011 - Uploaded by IstRomanilor
Hora Unirii (versuri). Istoria Romanilor. SubscribeSubscribedUnsubscribe 6,5006K. Loading ...

IUBITI -VA SI NU VA DEZBINATI !

ROMÂNI ! SUNTEM CU TOTII FRATI !

HAIDETI SA NE UNIM SI SA DAM MÂNA CU MÂNĂ,CEI  CU INIMA ROMÂNĂ !

ROMÂNI FIŢI UNITI , SI NU VĂ URÂŢI UNUL PE ALTUL, CHIAR DACA AVETI O ALTA CULOARE POLITICA .

Nu uitati că prin venele noastre ,curge SÂNGE de român !
ROMANIA nu mai are PRESEDINTE !
 Daca ROMÂNIA ar mai avea PRESEDINTE ,atunci acesta iesea din cuibul lui de aur, si împăca Românii din strada! 

KLAUS IOHANNIS NU MAI ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI !!!


PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE  OBLIGAT  DE  CONSTITUTIA  ROMÂNIEI ,CA SĂ AIBĂ  ROLUL MEDIATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iata:

Funcțiile Președintelui României - Wikipedia

https://ro.wikipedia.org/.../Funcțiile_Președintelui_Ro...

Translate this page
Constituția României îi conferă Președintelui, în calitatea pe care acesta o are ca șef al ...Președintele este garantul unității țării: sintagma unitatea țării trebuie să fie ... CamediatorPreședintele trebuie să fie imparțial, calitate care este ...
Unde sunteti DOMNULE PRESEDINTE IOHANNIS??????
Unde v-ati ascuns?
Noi va platim salariul,ca sa fiti la locul de munca în fruntea ROMANIEI.
Iesiti din ascunzatoarea de aur si vorbiti-le romanilor, nu-i lasati sa se omoare intre ei.

RUSINE sa va fie DOMNULE PRESEDINTE,ca nu iesiti in faţa NATIUNII ca sa mediati conflictele!
Constitutia Romaniei,va obliga ca sa fiti MEDIATOR si nicidecum instigator!!!
Iata:

Funcția de mediere[modificare | modificare sursă]

Art. 80 alin. 2 precizează că pentru a veghea la respectarea Constituției și la buna funcționare a autorităților publice, președintele exercită funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate. Funcția de mediere presupune activitatea de arbitraj, inclusiv concesii reciproce între părțile aflate în divergență, corespunde prerogativei prezidențiale de a veghea la buna funcționare a autorităților publice. Medierea este total nepotrivită restabilirii legalității constituționale, acțiune ce exclude orice fel de compromis sau concesii și presupune intervenția directă, promptă, a Parlamentului în cazul în care Curtea Constituțională ar decide că sesizarea Președintelui privind neconstituționalitatea unei legi este corectă. Medierea între puterile statului este necesară în cazul unui conflict între cele trei puteri constituționale. Ca mediator, Președintele trebuie să fie imparțial, calitate care este facilitată de faptul că acesta nu este membru al vreunui partid politic.

P.S.


                              ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!

48 de comentarii:

  1. Nu iubeste Romania si nici pe romani.Nu are nici o treba cu noi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt SIDERATA!Ce faci iohannis!?Chiar vrei sa ne termini?Esti Sanatos la cap?Mie mi s-a facut frica!Ce am ajuns!

      Ștergere
    2. Victor Popa l-a descris perfect: Stăpân neamț care ne tratează pe noi, românii, ca pe iobagi!
      Asta se vrea: ruperea României, cei din piața Victoriei sunt hrăniți, au șefii ca să-i urmărească că nu pleacă, nu vedeți ce lasere-astea costă zeci de milioane-câte salarii costă astea și bannerele plastifiate nu mai putem nici noi prin alte orașe, dar nu avem facebook sa ne organizăm!

      Ștergere
    3. Revin, vă felicit că cenzurați injuriile unor reptilieni trădători de neam și de țară, care și-au vândut semenii pe 30.-50 lei...

      Ștergere
  2. Dna Maria el a vrut razboi civil , asta a vrut ! E fascist nenorocit si nu domn ! Dumnezeu sa -l duca departe de tara noastra , atat de departe incat sa nu se intoarca niciodata ! Tradator nazist

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt multi paranormali in Romania. Ma refer la cei buni, care se straduie sa pastreze Lumina in viata lor. E ciudat cum sunt divizati si izolati, cu toate ca au o calitate exceptionala a puterilor. Cum e posibil sa fie si ei manipulati. La acest nivel manipularea se face in alt mod...se induce ideea ca Dumnezeu nu vrea sa intervii, ca ce se intampla e cu acord divin, ca se fac "plati karmice" ca nu conteaza ce se intampla in strada, in lume, in societate, ca vor fi morti si sacrificati. Perspectiva divina e atemporala si nu depinde de factori umani!
    Nimeni nu observa cat de fals e acest mesaj! Ma adresez acum doar unei categorii de oameni initiati. Cred ca e gresit sa mai asteptam acel lider profetit care sa catalizeze toate energiile sociale si spirituale. Cred ca fiecare din noi avem dreptul sa cerem judecata divina si sa anihilam entitatea care sta in spatele tuturor manifestarilor sociale din lume. Nu distrus aparatele...vor face altele...nu lovit operatorii...vor pune altii, ci direct constiinta acelei entitati care ii guverneaza pe toti! Eu am deschis in constiinta colectiva aceasta initiativa! Acum are viata, are suflet, are tinta. Are si "drept divin", altfel nu se nastea, nu? Are si sprijin pe toti Ingerii Mari ai Bisericii noastre! Ma astept sa va alaturati cat mai curand. Cum eu sunt anti sistem mi-a displacut imediat ca mi s-a " impus" la nivel subtil sa stau deoparte!
    Ursul siberian se trezeste greu, dar odata trezit nu se mai opreste!
    Am o rugaminte pentru toti cei care vreti sa iesiti fizic in strada si nu ati inteles nimic din ce s-a scris mai sus....lasa-ti copiii acasa! Experimentele gen "Colectiv" la noi au avut succes si vor sa le repete! La Colectiv au fost si copii minori...de vina au fost parintii inconstienti. Ce sa caute un minor intr-un club rave? Ce sa caute minori la un protest nocturn, care se vrea cu morti?
    Ca sa imi fac o datorie de constiinta avertizez pe toti ca se urmareste sacrificarea de oameni pentru a justifica interventii politice, dar si pentru testarea unor tehnologii. Daca aveti vocatia martiriului e problema voastra, lasati insa copiii acasa! Pentru moartea lor o sa fiti direct raspunzatori nu altcineva.
    Pe ceilalti, camarazii nostri de "arme" va asteptam urgent in constiinta de grup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,ursul siberian "??? Ce vreți să spuneți....ca sunteți RUS????

      Ștergere
  4. Subscriu,situatia începe să se precipite.Johanis este sluga ocultei și nu a făcut decât să-i invrajbeasca pe români;o manipulare murdara;Dumnezeu să ocrotească România.

    RăspundețiȘtergere
  5. PERFECT GRAESTI MARIA!!!DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine se omoara? Tinerii sunt pasnici, batranii sunt mai agresivi! Noroc cu distanta dintre ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da doamna! batranii saracii au suferit prea mult de-a lungul vremii.sunt epuizati psihic si fizic.o gramada de ani au trait in comunism si n-au trait usor.au sperat la mai bine dupa revolutie sau ce-o fi fost aia....dar in continuare sunt batjocoriti.sunt parinti,bunici care pe vremea lui Ceausescu s-au sacrificat pentru cei care sunt in piata Victoriei manipulati ,ca sa aiba ce manca si sa nu simta austeritatea.pe vremea Germaniei naziste tot cu tinerii au inceput ....sa-i manipuleze....cand s-au trezit razboiul incepuse,au fost sacrificati pentru ideile unui fanatic nebun. sa speram ca totul se va termina cu bine.o seara buna. Rodica Lazar,cluj-napoca

      Ștergere
    2. Doina, eu nu am vazut vreo violenta la batrani. Dar la tineri in Piata Victoriei a fost violenta si acte de huliganism. Totusi putin respect...

      Ștergere
  7. Cea mai mare greseala s-a facut,cand Romania a ales un presedinte strain un minoritar!!Niciodata nu o sa simta romaneste!!Ce credinta are acest om??Niciodata nu o sa tina partea poporului roman!!!Presedintele trebuie sa fie echidistant si sa pastreze calmul...Dar interesele sunt mari...Se stie Soros cata influenta are asupra unora partide de la noi...De ce nu au iesit oamenii si pentru alte cauze??Pentru locuri de munca,impotriva construirii moscheii,impotriva oficializarii casatoriei de aceelasi sex??Si multe altele..Probleme muuuuuult mai mari!!!Din pacate foarte multi se lasa manipulati!!!Protestati pentru VOI NU PENTRU PARTIDE!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, de fapt, au ales un președinte care nu era în credința poporului român.
      Merg toți la PR. ARSENIE BOCA și îi cer ajutorul, dar au dat fuga la ....protestant...să-i ajute... ce mai râde răul de ei...

      Ștergere
  8. Omul asta nu a castigat pe bune alegerile , a fost pus din afara sa-l inlocuiasca pe Ponta . Trebuia un tantalau mut , care ranjeste , fara nicio afinitate cu acest popor. Se vede de o posta ca nu are sange in el .

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este. Doamne Dumnezeul nostru ai mils de poporul roman crestin. Doamna Maria eu tot mai cred ca se vor linisti. Sincer asa cred .

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranță nu iubește Romania acest individ trebuie să plece nu ne dorim un așa presedinte

    RăspundețiȘtergere
  11. Dna Maria sunteți de partea HOTILOR??!!?? Nu a-ți văzut moșia lui Dragnea??? Când pământul era dat pădurile tăiate fabricile distruse imediat după revoluție... ce mesaje a-ți primit??? ROMANIA A Fost DEVALIZATA IMEDIAT DUPĂ REVOLUȚIE!!! CINE ERA LA CONDUCEREA TARII???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cand a fost Constantinescu la putere care fabrici a vândut? Si nu a fost psd-ist .

      Ștergere
    2. Palatul lui Dragnea

      https://www.youtube.com/watch?v=37NiZKfCmcU

      Ștergere
    3. DAR CASELE MEDITATORULUI IOHANNIS....LE-AI VĂZUT?

      Ștergere
    4. Anonim 19.54,la conducerea tarii era"ILIESCU" si ROMAN.

      Ștergere
    5. An. 19.54, nu te mai lega de Maria!!!sti cine era la conducerea tari din 90'? oculta mondiala a carui sluga esti si tu unu!!!nu vrea sa scape Romania din mana ca-i o vaca buna de muls. Ai priceput tradator de tara si neam ce esti???

      Ștergere
    6. Unul... care a mai jefuit tara inca 10 ani ...dupa ce a distrus a treia flota maritima din lume (ca marime)...Un mare "democrat"...si desigur de dreapta ...

      Ștergere
  12. Anonim 18,59 nu contest ca nu ai anumite cunostinte dar mai degraba seamana a practica vodoo incearca sa devii impartial daca nu iti va afecta constiinta cristica detaseaza-te si observa evenimentele de pe margine te asigur ca e mai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu anonim 20 00 te incadrezi exact in randul celor despre care anonim 18 59 spunea ca santeti pacaliti in a nu interveni.
      Interveniti, ca tot degeaba o faceti, rezultatul e opus .

      Ștergere
  13. Eu cred ca nu avem pe cine alege .Romanii care vin la putere sunt hoti iar cei impusi din afara vand tara pe nimic.Solutia : legile sa fie aprobate de popor prin vot .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!!PROTESTATI PENTRU VOI,NU PENTRU PARTIDE!!!!!!!!!!NU VA LASATI MANIPULATI SI NU MAI DORMITI ATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. Protestam impotriva vanzatorilor Romaniei si a tradatorilor de neam si tara!!! Sa dovedim ca suntem romani!!!

      Ștergere
    3. ROMANIA TREZESTETE-TE PROTESTATI PENTRU VOI NU PENTRU BANCILE STRAINE SI PENTRU MULTINATINOLE SI PENTRU TRADATORII DE TARA SOROSISTI-PNL-ISTI!!!!!!

      Ștergere
  14. Unde sa fie I-ONAHIS,la luxul lui in turnul lui de Fildes nici nu-i pasa i-si numara casele peste tot locul cu afacerile si incompabilitatile lui si calculeaza ce si pe cine mai poate vinde.

    RăspundețiȘtergere
  15. Zilele lui de presedinte sint numarate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu il lasa mami Merkel sa iasa la joaca!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Iubitiva! Iubiti tara noastra draga, Romania ! Nu va urati unii pe alti! Vom ajunge colonie daca dati curs minciunilor!!!

    Pe-un picior de plai
    Pe-o gura de rai
    ...

    RăspundețiȘtergere
  18. Nici dracu nu va mai scapa hoților PSD !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce anume nu ne scapa dracu?!? Spune tu Anonim 5 februarie 2017, 21:41... Hotii sunt la PNL dragule, pe urma noi nu apelam la dracu cum faceti voi mai PNL-isti iohano-sorosisti. Distractiv cum te ambalezi degeaba si aiurea! :)))

      Ștergere
  19. Rugati-va neincetat. Este tot ce ne-a ramas. Rugaciune si iubire. Nu vrem razboi intre noi, nu vrem dezbinare. Vrem unire, credinta si iubire. Dumnezeu a lasat iubirea pe pamant. Unde este la noi in tara? Am ajuns sa ma contrazic cu mama care este pensionara si care crede ca multi altii din "gogosile" mass-mediei ca Guvernul este idiot si nu ca " leguma" de Iohanis ne distruge tara. Pacat ca nu suntem uniti si nu citim mai mult pentru a ne pune creierul la lucru. Astfel am intelege manipularea care se doreste

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu va mai certati,OAMENILOR!Niciunul dintre noi nu stie adevărul!Doar ne dam cu părerea .Mai bine am tăcea!Mai bine ne-am ruga!Mai bine ne-am cauta Lumina,unul in celalat!Lasati mintea si gura deoparte!Înțelepciune,Lumină si Iubire!Cautati-le,sunt in voi!

    RăspundețiȘtergere
  21. TOTI O APA SI UN PAMANT. APROPO VOM AVEA O FEMEIE LA CONDUCERE, STIATI.?!

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria, de ce nu mi-ati publicat comentariul? Nu v-am jignit, nu m-am exprimat necivilizat, doar am alta parere. Aceasta este onestitate?
    Ana M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta Comentariul tau ,era acid ! Nu sterg Comentariile exprimate frumos, in mod civilizat si fara amenintari la vreo persoana,sau vreun Partid.

      Ștergere
  23. Am auzit ca si bulgarii vor manifestatie,ce-ar fi sa li-l dam si pe Iohanis,asa am avea sansa sa scapam de instigator,sper ca de acolo nu mai poate veni la sfirsit de saptamina la Sibiu,si asa ii plac lui vacantele dese in tari mai calde din sud.

    RăspundețiȘtergere
  24. Așa e rugăciunea și credința ne-a mai rămas,dar și aici au început să atace chiar însuși românii,vrem spitale nu biserici! Mulți suntem și cei cu respect pt biserica lui Hristos să ne întărim cu multă credință și să ne rugăm pt țară nu numai pt noi și familie.Acest lucru trebuie să îl facă și celelalte confesiuni să fim un tot unitar în rugăciune.Să lăsăm chestiunea cu biserica mea e cea adevărată! Cel mai frumos ar fi ca într-o duminică aleasă de prelați în unanimitate să facă un tedeum de rugăciune pt România toate confesiunile fiecare în biserica lor.Atunci de pe pămîntul acestei țari necăjite se va ridica un val uriaș de: CA TĂMÎIA SE VA RIDICA RUGĂCIUNEA MEA DOAMNE! și odată cu ea și energia aceia bună a iubirii și a smereniei.Tareeee mult ne lipsește smerenia VAMEȘULUI.

    RăspundețiȘtergere