miercuri, 1 februarie 2017

MOMENTE DE URĂ ÎN ROMÂNIA ! GROAZĂ ŞI ÎNGRIJORARE !


          

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA .

                                       

                          1 Februarie 2017,ora 3,15 zori de zi !

                                          Dragii mei,

Doar ce m-am băgat în pat, căci am si auzit un glas care spunea cu durere si cu mare ingrijorare aşa:

                 "Momente de ură în România !
              Cei care au deschis aceste obiective, pot determina structuri de strada.
           Protestele din strada ,ne ingrijorează, ne înspăimântă!"

Dragii mei, stim cu totii ce se intampla în aceste zile si-n acaesta zi de Miercuri , despre care scriam inca din septembrie 2016 si care s-a adeverit intocamai din nefericire.
Iata:
         

Dumnezeu există - Mărturii.: PROTESTE MARI ! ACTIUNI LARGI DE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../proteste-mari-actiuni-...

Translate this page
Sep 23, 2016 - Dragii mei, Se pare că tot ce am scris despre PROTESTE, incep a se deveri. ... De Miercuri au oprit performanța, cu acțiuni largi de Protest!”
You visited this page on 1/30/17.

Iata si informatiile de ultima oră:

Proteste în Capitală și mai multe orașe din România, în urma ...

https://www.antena3.ro/.../proteste-in-capitala-si-mai-...

Translate this page
16 hours ago - Peste 10.000 de persoane protestează, în noaptea de marţi spre miercuri, în Piaţa Victoriei, din Capitală, faţă de proiectele privind Justiţia ...

Protest masiv anuntat in Capitala de la ora 17:00. Peste 1.500 de ...


stirileprotv.ro/.../noi-proteste-in-capitala-dupa-ce-guve...


Translate this page
40 mins ago - Miercuri se anunta inca o zi plina de proteste in toata tara, dupa ce ... Protestatarii striga "Noaptea, ca hotii" si "Romania, trezeste-te" si au ...

Image result for proteste in romania.

Image result for proteste in romania.
           Image result for proteste in romania..
şi ne mai miram că BUNUL DUMNEZEU ne da CUTREMURE si tot felul de Dezastre mari?
Până acum, DUMNEZEU ne-a promis că ne ocoleste cu mult controversatul CUTREMUR mare, dar oare meritam?
Ne-a transmis ca sa nu ne fie frica,ca nu va veni inca.
Iata:
           

Dumnezeu există - Mărturii.: CUTREMURUL CEL MARE DIN ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurul-cel-mare-...

Translate this page
Sep 17, 2016 - Specialistii vorbesc despre un posibil cutremur mare in Romania! ... Asadar dragilor, sa nu vă temeti de CUTREMURUL CEL MARE,mult ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 12/27/16
Dar cât sa ne mai rabde Bunul Dumnezeu ,daca ne urâm 

unii pe altii, si suntem gata sa sarim la gâtul 

Aproapelui, doar pentru faptul că are o alta părere?

Eu sunt aici dragilor,ca sa echilibrez balanta si sa aduc 

Dovezi de existenta a Lui Dumnezeu si a Maicii 

Domnului.

Dar unii dintre voi,sunteti prea irascibili 

si sariti cu jigniri si cu injurii la adresa tuturor,

inclusiv a mea.

Nu este deloc bine, ceea ce se intampla acum in 

Romania!

Numai BUNUL DUMNEZEU va face DREPTATE după 

MILA si DREPTATEA SA, după felul cum noi meritam,

sau nu meritam Mila Sa.

Urmatorul articol, vă va pune serios pe ganduri!

                                 Cu dragoste,Maria.


188 de comentarii:

  1. Io-ha-ha-nis pune paie pe foc,este un Nero de Sibiu,uita sau nu ca Putin ne arata harta Moldovei Mari si se duce cu Trump la Budapesta sa-l incite si mai tare pe Victor Orban.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma faci sa rad,Iohannis nu e moldovean asa ca nu l intereseaza ce se intampla cu MOLDOVA.Pe el il intereseaza TRANSILVANIA...

      Ștergere
    2. Anonim 17:58, nici macar TRANSILVANIA nu l intereseaza,pe el il intereseaza sa ne dezbine ca neam,ca natie...in niciun caz nu vrea binele acestui popor. El este cel din urma presedinte al acestei tari....din pacate si cu multa durere in suflet...ma adresez tuturor de pe acest blog...se apropie urgia cea mare. Ne vom lupta intre noi si nu vom sti de ce...imi vine sa plang...pentru ca nu mai vad...macar un pic de credinta..si bunatate in inimile voastre...nu sunt profet...nu am acest dar...dar vad semnele care se apropie...si imi este mila de toti.

      Ștergere
    3. Este o putere a raului a stat 2 ani si a premeditat ca odata inceputa revolta sa nu se mai opresca, Dzeu sa aiba mila de poporul asta greu incercat,vor murii multi ff multi,asta a vrut iohannis nu PSDul, a fost impotriva lor de cand au castigat. Serviciile fac ce vor acum cu multimea care daca-i intrebi motivul iesirii in strada nu stiu, este un vacarm care se aude de departe. Nu vrem sa fim Siria. Cei care mai aveti un bob de credinta rugati-va neincetat, stiti ca numai EL ne poate scapa.Maria multe ai spus, acum e timpul numai si numai de rugaciune. RR

      Ștergere
    4. Vor sa faca Republica Transilvania. Sa-l ia naiba pe Soros cu implicatiile lui cu tot. Sa fie date afara din Romania toate ONG-urile finantate de acesta. Asa cu s-a intamplat si in alte tari care s-au trezit deja!

      Ștergere
    5. La ce distrugeri sau făcut acum în București și la ce se întîmplă în fiecare seară,oamenii nu mai au liniște.Acești manifestanți sunt bine organizați li se aduce mîncare,ceai , cafea,alcool,petarde,arme albe(cuțite) și e clar ce au de gînd.Acum se delimitează de ei spunînd că cei violenți sunt suporteri ai unor echipe de fotbal și îl acuză pe Negoiță că e măna lui.Nimic mai fals,sunt oamenii ONG-urilor aduși din toată țara și ținuți la hotel pe banii fundațiilor lui Soroș.Andrei Gheorghe și Mircea Marian a instigat oamenii la violență și a dat adresele de acasă ale unor demnitari și nr de telefon.Mai și spune ironic,sper să nu le treacă ceva prin cap,păi atunci cu ce scop le-a dat.Nu vă e clar cine instigă la violență și ce se dorește?Nu cădeți în capcană.

      Ștergere
    6. Psd sa renunte la acea lege si totul se va linisti, dar nu se vede nici unul toti stau ascunsi .

      Ștergere
    7. Huliganii aceia sunt platiti de Soros sa faca vandalisme. Nerusinati ordinari. Afara cu ONG-urile sorosiste din Romania. USR trebuie scos in afara legii.

      Ștergere
    8. Iohannis la Malta a tinut sa-i asigure ca,din cauza protestelor firmele straine nu vor avea de suferit,s-a anuntat la RTV.Asa ca....trageti concluzia! Maria H

      Ștergere
  2. Am avut un flash cu acest mesaj. Stiam ca vei publica asa ceva. Cand apele sunt tulburi, gunoaiele ies la suprafata. Mercedesa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ai dreptate a iesit intai gunoiul cel mare iar acum in fiecare seara ies restul gunoaelor...

      Ștergere
  3. Mi sa zburlit parul in cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai puțin anonim 1 feb 17:41 că încă nu ai văzut nimic,lui Iohannis îi plac emoțiile și vrea să vadă morți ca la Colectiv. Nu de alta,dar abia s-a obișnuit,el oricum urăște copii ce mai contează dacă mai mor cîțiva pentru a aduce iar guvernul lui.

      Ștergere
    2. Cioclul de la Cotroceni!

      Ștergere
    3. Asta ar trebui alungat fara drept de apel,la cat rau a facut acestui popor!Nici un presedinte nu a indraznit sa faca ce face el.Maria H

      Ștergere
  4. Cata lume a distrus comunismul! Dumnezeu nu l-a iubit, si Maica Sfanta a luptat sa-l extirpeze, iar tu, Maria il promovezi? Oare ce si sfant in tine? Tu esti indiavolita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara.Toate mesajele doamnei Maria,au fost scrise pentru noi,sa ne întoarcem la credință,chiar si sfinții ne-au trimis mesaje,prin ea,ca Dumnezeu,începe curățenia cu acest popor,cel rău va fi înlăturat de la Președinte pana la ultimul om din Romania,ce-i care au suferit timp de 27de ani,acum se vor bucura,iar ce-i care au mințit,furat si sau îmbogățit din sudoarea poporului,acum este rindul lor sa sufere,groaznic,sa piardă miliardele care le au in conturi străine.Nu noi suntem ce-i care judecam,Dumnezeu ne judeca pe toți,acum este judecata pe pământ,si pe urma judecată din cer.Acum cu toții regretam,ca nu ne-am întors fata mai repede la Divinitate,dar nici acum nu este tîrziu,Dumnezeu ne iartă,si ne ajuta daca il rugam.Ce-i bonlavi si saraci se vor ruga,vor îngenunchea iar miliardarii se vor bate intre ei,roata se invirte invers.
      Doamne te rog sa ne luminezi mințile la toți,sa nu ne batem ca dusmanii,sa ne iubim ca frații,uniti in Credinta.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    2. An.18.03 esti tu o diavolita cu iohanis care a provocat ceia ce vedem. Psd-ul este de partea poporului si pentru binele tari.

      Ștergere
    3. Mare RUSINE si INDRAZNEALA ce afirmati! Maria H

      Ștergere
  5. Miracol? Tabloul lui Stalin din sediul PSD a început să zâmbească!

    http://ponturifierbinti.com/miracol-tabloul-lui-stalin-zambeste

    RăspundețiȘtergere
  6. Ura emana energie negativa, care atrage alte energii distrugătoare. Nu Dzeu ne da cutremure ci gândurile și faptele celor care emana aceste energii rele. Dacă oamenii nu se vor îndrepta cu fata către Domnul nu ne așteaptă nimic bun.iohannis a instigat la ură și violenta pentru ca asta are el în inima lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Mihaela poate ai dreptate,dar după ce am văzut prostimea asta în stradă,care au paralizat traficul și ne-au distrus viețile,am acumulat atîta ură în mine încît îmi doresc sa-i văd morți.Vreau să ne dea Dumnezeu cel mai mare cutremur de pămînt să ne liniștească pe toți.Să vedem cine va mai dori să ocupe România cind totul va fi o ruină.

      Ștergere
    2. serios???

      vor sa ocupe romania pentru resurse minerale si spatiu. Sclavi au destui peste tot in lume care sa le munceasca pamnturile noi cucerite.

      Un cutremur mare in romania le faciliteaza maxim operatiunea (in cazul in care exista asa ceva)

      Eu vreau sa vad mai mult in strada. Vreau sa vad cum intra oamenii in palatul victoria, in casa poporului, la cotroceni si poate ca de data asta nu mai scapa multi dintre ei. Randu trecut si-au furat-o doar doi si cateva sinucideri controversate. Sa vadem ce iese. Asteptam cu nerabdare.

      Ștergere
    3. Pacat,ca ganditi asa. Maria H

      Ștergere
  7. Nu uitati de profetile lui parintele arsene boca asa o sa fie aveti sa vedeti sa ne rugam la maicuta domului si bunul dumnzeu sa ne pazeasca sa ne ocroteasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e!!!Marele nostru Arsenie Boca Sfantul Nostru!! A prezis toata urgia care va urma!!Cred Cred si iar Cred ca asa va fii!!Din pacate..Meritam am devenit prea rai..

      Ștergere
  8. Vai cata ura si rautate este in Romania in zilele astea..si totul este din cauza Psd odata venind cu legea gratierii.
    Nu stiu ce va mai fi in tara,dar ma tem ca bine nu o sa fie..cine sa mai guverneze tara asta ca toti se gandesc numai la ei si toti fura .
    Sa ne rugam pt tara noastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adyna, exista oameni intrati la puscarie pe nedrept, pentru ca sunt dusmanii politici ai lui Iohannis si a sistemului sorosist. Este usor sa fabrici dosare. Rusine Iohannis pentru ca te ocupi de lucruri slabe in loc sa fii roman esti lingau sorosist!

      Ștergere
    2. Adyna nu e din cauza PSD-ului,e din cauza celor care vor să ocupe România de mult timp.Ordonanțe s-au dat mereu și nimeni nu a comentat,acesta e doar un pretext.Ei nici măcar nu știu exact ce prevăd acele ordonanțe,pentru că scopul lor e altul.

      Ștergere
    3. Da stiu crede.ma chiar stiu ..oamenii fara pile si bani sunt la parnaie si aia cu bani si pile sunt liberi..
      Iohannis pana acum 2 luni aparea la tele o data pe an,si atunci vorbea in scarba acum toata ziua il vad pe la tele.sa.si dea demisia odata

      Ștergere
    4. An21.53 perfect de acord, vanztorul de copii si falsificatorul de case baga Romania in razboi civil. Neamt a-ti vrut neamt aveti acum sa va plangeti copiii si tinerii pemtru ceia ce vrea sa faca hitleristu.

      Ștergere
    5. Dumnezeu sa ma ierte dar,cand il vad schimb canalul,nu pot sa mai ascult minciunile debitate de el.Maria H

      Ștergere
  9. LISTA celor care SCAPĂ de DOSARE şi probleme penale !

    http://www.capital.ro/lista-celor-care-scapa-de-problemele-penale-si-de-dosare.html

    Iată lista celor care scapă:

    Ioan Adam
    Ion Iliescu
    Victor Viorel Ponta
    Adrian Năstase (spre exemplu, în dosarul “Trofeul Calităţii” principala infracţiune este abuzul în serviciu, iar Năstase este beneficiarul folosului)
    Dan Șova (şi toţi responsabilii de la CE Turceni şi Rovinari, care i-au îmbogăţit pe Ponta şi Șova)
    Darius Vâlcov (fost ministru PSD al Finanţelor)
    Sebastian Ghiţă
    Viorel Hrebenciuc
    Ilie Sârbu
    Dan Ioan Popescu
    Liviu Dragnea
    Ecaterina Andronescu
    Corneliu Iacubov
    Mihai Tănăsescu
    Eugen Bejinariu
    Mădălin Voicu
    Nicolae Păun
    Nicolae Bădălău
    Robert Negoiţă
    Olguţa Vasilescu
    Paul Stănescu
    Cristian Rizea
    Tudor Pendiuc
    Cătălin Rădulescu
    Constatin Nicolescu
    Radu Mazăre
    Nicuşor Constantinescu
    Gabriel Mutu
    Bunea Stancu
    Marian Vanghelie
    Gheorghe Nichita
    Adrian Severin
    Mircea Cosma
    Vlad Cosma
    Andreea Cosma
    Ovidiu Marius Isăilă
    Cătălin Voicu
    Adrian Duicu
    Constatin Popescu
    Serban Mihăilescu
    Dan Nica
    Mircea Drăghici
    Constantin Adăscăliţei
    Radu Băbuş
    Daniel Bărbulescu
    Dan Bordeianu
    Florin Constantinescu
    Alexandru Cordoş
    Sonia Drăghici
    Marian Ghivenciu
    Vasile Gliga
    Iulian Iancu
    Sorin Lazar
    Marius Manolache
    Eduard Martin
    Alexandru Mazăre
    Lucian Șova
    Gabriel Vlase
    Vasile Duţă
    Emil Cutean
    Ion Stan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EROARE SI DEZINFORMARE IOHANISTULE!!! l-ai trecut si pe iohanis pe lista????

      Ștergere
    2. Adyna nu sunt toți din PSD și nu e nimic real.Ai văzut-o cumva pe listă pe Ioana Băsescu,Elena Udrea,Vasile Blaga, Cocoș,Pinalti,Dinu Pescariu și alții?Este o dezinformmare și e clar cine transite aceste liste și de ce i-au omis pe unii.

      Ștergere
    3. Aaa ok anonim mercii..daa ai dreptate..multumesc

      Ștergere
    4. 20 37atentie in continuare

      Ștergere
    5. Nu-s toti trecuti acolo. Am vazut o lista in care erau cei de care spui ( basisti ). De aceea Basesc s-a dat la fund. Se dadea seful opozitiei dar si-a dat demisia din PMP. O lichea ...

      Ștergere
  10. Răspunsuri
    1. Tinereii de azi şi „re-educaţii”, născuţi în Comunism.
      Aceşti Români şi Minţile lor formidabile Eliade, Cioran, Ionesco, Enescu şi atîţia atît de mulţi alţii, majoritatea surghiuniţi şi Batjocoriţi şi azi, ar trebui cu preţuire Revalorizaţi şi Repuşi în Spaţiilor cele absolut esenţiale şi necesare.
      Derivele lor, adevărurile, credinţele, patriotismul, învolburările, entuziasmele ar trebui RE-Văzute cu mare atenţie şi plecăciune în Contextul Vremurilor şi ale istoriei României de-atunci şi de azi.
      Tinereii de azi „modificaţi genetic” exact cum trebuie şi se dorea de către Şcoala, Lăgărul, Canalul, comunismului şi post-comunismului Triumfător, dau acum şi pe-aici Lecţii de Morală, reduşi mentalo-intelectualo-provincilist GRAV, spicuind de pe ici, de pe colo, ca pe vremuri nu doar în organul Partidului dar şi în asasina mentalitate securist-comunoistă.
      Murături şi Mititei, conserve de legume şi fructe, m(it)ocani şi toţi trei, se-nghesuie agitînd steagul libertăţii cu gaură-găuri multilateral dezvoltate ştiind Ei ce e bine şi rău, exact cum l-i s-a inoculat morbul gîndirii UNICE şi despre care HABAR N-AU altceva decît „p-a dreaptă” încovoiată secerist-ciocănist.
      „Dlagi tovalăşi”, tot înainte !

      Ștergere
    2. Ai cap,numai sa nu-ti ploua in gat!!! Maria H

      Ștergere
  11. Ce face BOR?Ce face Patriarhul Daniel?Cum se vede,de acolo,Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BOR este de acord cu furtul.

      Ștergere
    2. Ce sa faca , bine , dar cine il cauta ?

      Ștergere
    3. anonim 19:05 chiar esti cretin.
      cred ca in capul tau e o bezna mare.

      Ștergere
    4. Nu mai stii ce a spus BOR in 2014 ?

      Votati-l pe Ponta, ca el ne da !!!

      Ștergere
    5. @19:43
      Tu esti cretin, omul intreaba daca BOR si Daniel au o pozitie fata de furt care apropos este intre cele 10 porunci.
      Daca nici asta nu-l intesereaza ce altceva il intereseaza, mercedesul ?

      Ștergere
    6. Pai si BOR e de partea banului.

      Ștergere
  12. esti prea mica sa conteze parerea ta in lumina evenimentelor ce au loc. nu vezi ca numai pe la antene in emisiuni apari? de ce nu te duci si tu pe la o televiziune calumea sau la radio? ca nu se uita nici dracu la tine, d-apai dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  13. La Kogalniceanu, trupele americane au intrat in alerta ( grad maxim ). Daca guvernul PSD va trimite scutierii, rangerii USA vor interveni. Si englezii au trimis o fregata pt sprijin militar. Dracnea&Co au zilele numarate ... la propriu. Ministrii vor fi arestati si judecati la Tirgoviste. Numai bunul Dumnezeu stie care va fi sentinta !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai nu mai spune Anonim 1 februarie 2017, 19:17! Esti dezinformat.

      Ștergere
    2. baga de-la el din burta nu vezi, sunt oamenii care traiesc in visare nu in realitate.

      Ștergere
    3. Măi anonim 1 feb 19:17 nu mai bate cîmpii pe aici măi cu fregatele tale.Măcelul a început oricum și e provocat de instigatorii voștri,care vă conduc la asemenea demonstrații. Abia aștept să văd mormanul de cadavre mai mare ca cel de la Colectiv că o căutați cu lumînarea.Credeți că dacă aruncați cu petarde în jandarmi,ei nu vor reacționa? Sper să facă uz de armă și să folosească tunurile de apă dacă tot sunteți în călduri.Acum ies din dispozitiv trupele speciale și se îndreaptă către voi avortonilor drogați.Marș acasă javrelor.

      Ștergere
    4. An19.27ai vrea tu sa fie asa iohanis-securist-sorosist nenorocit care-ti arde sa faci bascalie in aceste momente!!!

      Ștergere
    5. Cate gogomanii,sa nu ma exprim altfel!!!!! Maria H

      Ștergere
  14. Scapa in special florea penala a PSD-ului, partidul preferat al D-nei Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da penali sunteti voi in frunte cu seful vostru penalul iohanis falsificator de case si vanzator de copii!

      Ștergere
    2. Anonim 1feb 19:18 vreau să scape toți din pușcărie care au dosare făcute la comandă și cei care au prejudiciat statul să li se confiște banii și sa meargă la bugetul de stat.Pe mine nu mă avantajază cu nimic ca-i ține închiși acolo și aglomereze locurile cu ei în loc să recupereze paguba.Ei nu sunt criminali și nici violatori,așa că nu sunt un pericol în spațiul public.Cei periculoși se aflau aseară în Piața Victoriei și atacau jandarmii,aceea trebuie să stea inchiși.

      Ștergere
  15. Siegfried Muresan: Liberalii si socialistii europeni nu sustin "ordonanta penalilor". Socialistii europeni propun o misiune de ancheta in Romania .

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21574238-siegfried-muresan-liberalii-socialistii-europeni-nu-sustin-ordonanta-penalilor-socialistii-europeni-propun-misiune-ancheta-romania.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei sa -si vada de problemele lor si sa lase aceasta tara sa-si rezolve problemele!Noi nu ne-ampermis niciodata sa ne amestecam in problemele altor state!Proverbul spune asa: cand ai dai nas lui Ivan,ti se urca pe divan! Maria H

      Ștergere
  16. cum mai e cu cele sfinte, mai tii si tu vreun post sa mai speli din pacatele pe care le faci? ca asa mare haruita de dumnezeu te dai cu mesajele tale care cica vin de sus...da' te-apuci si faci politica si mai tii si partea hotilor si comunistilor! tare sfanta mai esti! sfanta ca un cacat!

    RăspundețiȘtergere
  17. " Protestele din strada ,ne ingrijorează, ne înspăimântă!" asa si trebuie,sa va inspaimante,caci ne-am saturat de voi!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu stiti decat sa faceți copy-paste ,nimeni nu citește ,nimeni nu se informeaza,toți cei din strada sunt precum oile,nu se gandesc deloc la binele țării,la faptul că Doamne ferestre poate izbucni un război civil.
    Ce e cel mai grav e faptul ca Iohanis îndeamnă la proteste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 19:25, oaie esti tu ca n-ai inteles nimic din ce se intampla.

      Ștergere
  19. PSD-istul Codrin Ștefănescu incită la contra-manifestație. Alegătorii social-democrați propun: Să rupeți capul mitingiștilor din țară. Să le tăiem macaroana acestor securiști.

    http://www.romanialibera.ro/politica/partide/foto--social-democratul-codrin-stefanescu--pe-facebook--credeti-ca-ar-trebui-sa-organizam-si-noi-un-miting-de-sustinere--pentru-salvarea-romaniei-din-ghearele-acestui-sistem-odios--alegatorii-social-democrati-propun--%E2%80%9Esa-rupeti-capul-mitingistilor-din-tara----%E2%80%9Esa-le-taiem-macaroana-acestor-securisti--439814

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ca bine zice, securistii in loc sa tina cu poporul si tara, tin cu straini...cum se cheama asta? Tradare de tara?

      Ștergere
    2. Codrin Ștefănescu susține că textul original este „să-nvârtim hora hoției” dar a fost falsificat de Kogălniceanu!

      http://ponturifierbinti.com/codrin-stefanescu-hora-hotiei

      Ștergere
    3. Va dati seama ce ar iesi? Maria H

      Ștergere
  20. Procedează exact ca comuniștii, nu-i interesează ce spune nici Uniunea ,au acționat repede sa își scape pielea, nemernicii! Un om cu capul limpede nu face acest lucru, ei o fac,ca o pot,ca așa vor ei!Nu îmi vine sa cred,cit despre ce au promis,cu salarii mai mari,și de astea, nici vorbă nu va fii real nimic după mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 1 feb 19:35 de ce te iei după instigatorii care nu-i lasă să guverneze.Cu ce te afectează pe tine ordonanța asta,dacă stau ăîa la închisoare primești tu vreun ban?De azi au intrat în vigoare legile cu mărirea salariilor și au scăzut taxele asa cum au promis.De ce nu sunt lăsați în pace? Nu vezi că sunt interese sa-i indepărteze de la putere.

      Ștergere
    2. Deja am salariul marit dece dezinfoezi nemernicule? Dragnea si toti din guvern sunt inteligenti si adevarati patrioti nu ca voi niste tradatori. Si fi atent ca pe tradatori nici Dzeu nu-i iubeste...

      Ștergere
    3. Dece santeti atat de sigur???Maria H

      Ștergere
  21. S T O P !!!
    Nu raspundeti la P R O V O C A R I. Asta se urmareste DESTABILIZAREA. Ramaneti UNITI, indiferent de partea cui santeti.
    ROMANI nu face pe placul celor care doresc destabilizare in tara. Dumnezeu, sa nu ne da drmul din bratele lui !
    #####

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROMANIA unita! Sa ne pastram identitatea si sa nu permitem planurilor si intereselor straine sa ne destabilizeze ca stat!

      Ștergere
    2. Iohannisti ! Pesedisti! Ramaneti U N I T I! Nu faceti jocul celor care doresc DESTABILIZAREA Romaniei! Tara noastra draga, pentru care bunicii nostri au luptat pana la moarte in cele doua razboaie! Fiti uniti !!!

      Ștergere
    3. Iohannistii sunt purtati de Michiduta. Posedati rau, bietii.

      Ștergere
    4. Da, 21:47, exact asa sunt cei pe care-i vedeti ca-s agresivi.

      Ștergere
    5. https://www.youtube.com/watch?v=B2XkzZR4R0U

      Ștergere
    6. Cu cine să fi unit cu romanii trădători de țară,care au dat totul ONG-urilor.Nu înțelegi că de anul trecut se lucrează la această lovitură de stat și se vrea un maidan ca în Ukrainea. Nu le-a convenit Ponta,acum nu le convine nici Grindeanu pentru că vor guvernul lor ales de Servicii.

      Ștergere
    7. Sa mearga dracului cu violentele lor. Gunoaie comunale.

      Ștergere
  22. poporul sa rabde sclavia egipteana ca jidanii dar ei care sant niste tradatori de neam si tara nu , iata ca ii ajunge din urma faptele lor , or sa strige ajutor si nimenia nu i va baga in seama ca au iubit intunericul nu au adus la lumina adevarul cand trebuia adus !

    RăspundețiȘtergere
  23. România va suferi mult în următoarea perioada tocmai din ignoranta și lipsa de reacție a poporului, iar dacă va fi revoluție urmează o lunga perioada de anarhie în nici un caz nu va guverna cei cu Johannis sau Ciolos dar nici PSD, sau alt partid, pana nu se va curata toată tara de toate structurile trădătoare nu va fi bine, Ieșiți și manifestați pașnic cat se mai poate, mâine, poimâine poate fi prea tarziu

    RăspundețiȘtergere
  24. Astia sunt deja in Bora bora si'au semnat demisiile deja,cel mai probabil...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă toată această nebunie nu se oprește și ia o întorsătură urîtă noi cei ce acum urlăm unii la alții, vom plînge în pumni.Să nu trăiască nimeni cu impresia că jandarmii și poliția va face față în cazul unor conflicte.Dacă apar căștile albastre în jurul nostru adio Romania,nu uitați de cadoul și Putin cu harta.Ungurii vor fi gazda întîlnirii lui Putin și Tramp, vor vedea transilvănenii ce bucurii vor primi de la unguri.Acum se face tot ce s-a făcut în atîtea țări distruse de americani și ruși.Bravo romani urîți-vă pînă la moarte și atunci se va adeveri mesajul Mariei : ,,NEAMȚ AȚI VRUT PLÎNGEȚI-VĂ COPIII,,.PSD și guvernul urgent trebuie să retragă cele două puncte cu pragul de 200 mii ca toți penalii indiferent de culoare politică să intre la pușcărie.TREBUIE neapărat să linștească populația mai ales că ultrașii au început să facă de ale lor printre oamenii pașnici care protestează.

      Ștergere
    2. Nu trebuie să retragă nimic guvernul și pînă să se vorbească de aceste ordonanțe,președintele se comporta la fel de urît cu ei.Scopul lui oricum e de destabilizare,el nu vrea liniște.Oricum are experiență de la Colectiv.

      Ștergere
    3. 20.26 sper ca iohanis nenorocitul si tradatorul de tara si neam, sper ca si-a semnat demisia...

      Ștergere
    4. Cioclul de la Cotroceni?

      Ștergere
    5. Urmeaza si asta, Anonim 00:49.

      Ștergere
    6. JOS Iohannis!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    7. Jos Iohannis !!!!!!!!!!!!!La gunoaie cu el!!!!!!!!

      Ștergere
  25. Jocul s-a facut la ora 11:11 colectiv tot pe 11vineri??11 sept....ce e cu acest nr 11???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11 martie fukushima

      Ștergere
    2. Anonim 1 feb 20:28 și ziua alegerilor la noi a fost tot pe 11 asta nu-ți spune nimic? Probabil e o cifră fatidică.La colectiv nu s-a întîmplat pe data de 11 ci pe data de 30 la ora 22:33, dar asta e mai puțin important,în final contează efectele.

      Ștergere
  26. Declaratie comuna SUA, Canada, Franta, Germania, Belgia si Olanda catre Romania:
    Daca nu renuta la OUG, Romania va fi exclusa din UE si NATO.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit, scapam de doua griji.ce bine !

      Ștergere
    2. Ia sa ne excluda ca asta imi doresc, iar ai vise umede anonim 20:29 ?

      Ștergere
    3. Anonim 1 feb 20:29 nu ne trebuie UE și Nato să stea fiecare în țara lui.Sper să se aleagă praful de toți,care doresc ruperea României în două.

      Ștergere
  27. Planul era sa dea shaideh ordonantele,apoi restul nu mai conta...isi dau demisia se pensioneaza...e imposibil sa revina...ar fi nesimtire sa apara si sa spuna ca nu e ceea ce credem...acu probabil mananca floricele undeva in Monaco si se uita la Fifthy shades

    RăspundețiȘtergere
  28. Camera de Comert Romano-Americana (AmCharm) care detine 25% din PIB-ul Romania a amenintat cu retragerea capitalurilor si incetarea afacerilor din Romania daca nu se renunta la cele 2 OUG.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 1 feb 20:31 de cînd condiționează Camera de Comerț ce legii să dea Guvernul României? Cui nu-i convine aici e liber să plece.Lasă vrăjala cu PIB-ul că banii sunt scoși din țară pe șestache,nu ne fac nouă vreun favor,stai cuminte.

      Ștergere
    2. Toți ne amenință. Ați văzut tonul nemților?
      Nu ne lasă liberi, ne țin in lesa, ca pe sclavi!

      Ștergere
  29. Acum incepe sa se explice ceea ce spunea Arsenie Boca despre invadarea Romaniei de catre Rusia, Ungaria si Bulgaria.
    Acest lucru ar fi imposibil daca ramanem in NATO dar foarte posibil daca suntem scosi de Dragnea si PSD din NATO.

    "
    Avertisment de o duritate fara precedent la guvernul PSD: Sase tari partenere, printre care SUA, Franta, si Germania, isi exprima "ingrijorarea profunda" in legatura cu ordonanta adoptata noaptea. A subminat lupta anticoruptie din ultimii zece ani, risca sa deterioreze pozitia internationala a Romaniei
    "
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21574483-avertisment-duritate-fara-precedent-guvernul-psd-sase-tari-partenere-printre-care-sua-franta-germania-isi-exprima-ingrijorarea-profunda-legatura-ordonanta-adoptata-noaptea-subminat-lupta-anticoruptie-.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.31si 20.38 esti un dezinformator mincinos ordinar sorosist,securist,iohanist !stai bland ca oricum nu te crede nimeni.

      Ștergere
  30. Iohanis, Nicusor Dan si toti ceilalti razvratiti, nu uitati : STRADA NU ESTE = TARA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tara ta e URSS, bolsevicule !!!

      Ștergere
    2. Termina Anonim 1 februarie 2017, 21:28 cu mitocania ordinara. Asa este STRADA NU ESTE TARA!

      Ștergere
    3. Marș soroșistule securist să mori în chinuri pe străzi.

      Ștergere
    4. Mai bine bolsevic decat tradator de tara...

      Ștergere
  31. Da 20,38 aceleasi tari care au protestat impotriva lui Trump inainte si dupa alegerile din SUA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20:38 aceste țări care dau numai știri rele despre noi, îl criticau și pe Trump pentru că ei erau cu Hilary care era sponsorizată tot de Soroș așa cum sunt și aștia de aici.

      Ștergere
    2. 23 48 cum cum cum ??? repeta te rog !!!!

      Ștergere
  32. 20,28 are doamna Maria o viziune acum o luna cu ceasul care arata ora asta,inseamna ca s-a implinit si astacare era greu de inteles atunci

    RăspundețiȘtergere
  33. Secretarul general al PSD Reşiţa a demisionat: „Îmi pare sincer rău că am pus umărul la construcţia unui sistem bolnav” :

    https://www.antena3.ro/politica/secretarul-general-al-psd-resita-a-demisionat-imi-pare-sincer-rau-ca-am-pus-umarul-la-constructia-398105.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-au obligat sa demisioneze altfel ai faceau proces la comanda...

      Ștergere
    2. Anonim 2 feb 00:58 oamenii sunt amenițați cu dosare și de teamă își dau demisia.O să mai vedem cazuri și nu e exclus unii să migreze la alte partide.

      Ștergere
  34. Ora 11.11 ora care v-a uimi, de pe 13 ianuarie la asta se referea ora ordonantei doamna Maria tocmai s-a implinit si asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragilor ,vreau si eu un link ceva,ca sa stiu despre ce vb,ca s-a implinit 11:11.
      Vreau o DOVADA scrisa, langa articolul meu de 11:11.
      Daca o aveti, va rog frumos sa mi-o trimiteti. Multumesc din suflet:

      Ștergere
    2. Eu asta am gasit, doamna Maria privitor la ora emiterii ordonantelor ;

      ,,Întrebat de ce Guvernul a adoptat aceste acte normative marţi seara, după ora 21, Iordache a replicat: ''Pentru că la această oră a fost şedinţa de Guvern''.
      Cît priveşte transparenţa acestui demers, el a susţinut că ordinea de zi a fost suplimentată pentru că Executivul are acest drept.''

      http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=politic&s_id=167043&Guvernul-a--adoptat-in-aceasta-seara-ordonantele-privind-gratierea-si-modificarile-la-Codul-penal


      http://www.arq.ro/dovada-ca-guvernul-s-a-comportat-ca-un-infractor-la-miez-de-noapte-ordonantele-ascunse-din-nou/11927


      Se precizeaza pe toate sursele ,,dupa ora 21.00'' .

      Ștergere
    3. dar nu reiese 11:11

      Multumesc din suflet,pentru faptul ca ma ajutati dragilor!
      Va imbratisez cu drag !

      Ștergere
    4. Eu te-am ajutat, Maria (11 17 ) ca
      meriti.

      Ștergere
  35. Tehnica de ascultare folosită de fosta Securitate .

    http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/foto-tehnica-ascultare-folosit-fosta-securitate



    Aceeasi practica se aplica si acum . Cititi cu atentie !

    RăspundețiȘtergere
  36. Iata Romania adevarata! Asta-i Romania care a iesit din letargie! Dragnea duce tara de rapa, nici Ponta nu a indraznit sa faca o asemenea hotie! Deja am pus occidentul pe jar. Guvernul e urecheat de ambasadele marilor puteri. PSD si Dragnea au aruncat tara in aer pentru a-si satiface interesele personale. Ca sa scape de dosare, Dragnea da de pamant cu tara. Il doare undeva de tara. Asta-i paduchele pe care l-ati votat unii dintre voi. Marea majoritate a romanilor sunt mult prea educati pentru a mai putea fi pacaliti de pomenile psd. Se lupta pentru principii.Sunt mandru de Romania din strada si din strainatate. Iubesc romanii care nu se lasa pacaliti de praful in ochi aruncat de PSD si Dragnea. Niciun guvern nu a indraznit sa faca asa ceva. Nu-l vad bine pe acest infractor Dragnea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da care occident pe tatuca vostru soros?sau pe ciolos care a fost instalat dupa colectiv?

      Ștergere
    2. Recomand cu caldura,ochelari de vedere,pentru anonim 21:46,dupa ce si-i scoate pe cei de cal.

      Ștergere
    3. Da, cam asa este, Anonim 21:38. Sunt foarte manipulati oamenii care ies in strada si care vor sa dea jos Guvernul.
      Ce-i foarte grav, este faptul ca ei au impresia ca au dreptate, netinand cont deloc de ceea ce au spus si spun cei din Guvern! Trist, foarte trist ! Copiii nostri, din ce in ce mai multi dintre ei cad in "plasa" celor care "le-au luat ochii" cu asa-zisa lor "libertate"!
      Romania este in pericol si Iohannis trebuie, este obligatoriu, sa demisioneze!

      Ștergere
  37. 11.11 e ceasul oprit, cu viziunea din 13 ianuarie se referea la ora ordonantei,s-a implinit doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  38. Mie sa nu se adevereasca si acest mesaj
    ROMÂNIA ! NENOROCIREA CARE VA LOVI ASTĂZI , ROMÂNIA !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/09/romania-nenorocirea-care-va-lovi-astazi.html

    RăspundețiȘtergere
  39. Jandarmi care insotesc coloana de protestatari ce marsaluiesc la Cluj au intonat "Desteapta-te romane" alaturi de manifestanti.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21574677-jandarmi-care-insotesc-coloana-protestatari-marsaluiesc-cluj-intonat-desteapta-romane-alaturi-manifestanti.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niste copilandri de liceu. Vai de steaua lor cand am vazut cine protesteaza la miezul noptii.

      Ștergere
  40. Pana si fratii socialisti ai PSD din Europa s-au ingrozit de ce face Guvernul Grindeanu. Vor sa trimita o misiune de ancheta in Romania.

    http://www.aktual24.ro/pana-si-fratii-socialisti-ai-psd-din-europa-s-au-ingrozit-de-ce-face-guvernul-grindeanu-vor-sa-trimita-o-misiune-de-ancheta-in-romania/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai dezinforma nemernic iohanist sorosist! Lasati guvernul sa-si faca misiunea ca altfel atrageti mania lui Dzeu asupra voastra mincinosi si tradatori de tara ce sunteti !

      Ștergere
  41. Ploua cu demisii. Tanar lider din PSD: „Nu pot accepta oroarea care a avut loc, sper sa dau un exemplu. Ma doare ca nu pot iesi in strada”

    http://www.aktual24.ro/ploua-demisii-tanar-lider-din-psd-nu-pot-accepta-oroarea-care-a-avut-loc-ma-doare-ca-nu-pot-iesi-in-strada/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezinformare faci an22.14 !

      Ștergere
    2. Hai nu mai spune Anonim1 februarie 2017, 22:14. Ai vrea tu, insa nu este chiar cum tu visezi! Nu-i dupa voi mai sorosistilor.

      Ștergere
    3. Anonim 2 februarie 2017, 01:31 - pe ce lume traiesti ???
      L-a dat la TV de mai multe ori ...

      Ștergere
    4. Ai spus "ploua cu demisii"... asta ar insemna o puzderie de demisii, nu-i chiar asa Anonim2 februarie 2017, 19:27!

      Ștergere
  42. "
    Extrem de nervos, Dragnea s-a urcat în mașină și de la geam, plecând, i-a zis: Bă, o dai în seara asta (OUG), dacă nu, de mâine nu mai exiști! Ce UE, mă doare-n p...ă de UE!
    "
    http://www.comisarul.ro/articol/dragnea-l-a-amenintat-banditeste-pe-iordache-ba-o-_869737.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezinformare in stil securist...

      Ștergere
    2. Bravo Dragnea, atunci ! dar in lb romana-crestina va rog !

      Ștergere
  43. "Se pot utiliza gloanţe cu cauciuc, tunuri de apă, gaze lacrimogene sau chiar gloanţe adevărate. Am făcut un jurământ faţă de patrie şi dacă aş conduce operaţiunile Jandarmeriei eu aş acţiona chiar dacă printre ei ar fi şeful statului. Trebuie să se aplice legea în mod corect. Sunt printre protestatari oameni cu sarcini precise.", a spus Pavel Abraham în direct la România TV.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In SUA s-au folosit acestea. La noi nu cred ca se va ajunge pana acolo, ca se vor imprastia ei singuri, mai ales cand o sa afle : de ce, cine si cum i-au manipulat sa iasa in strada sa darame guvern, parlament si sa ceara alegeri anticipate.

      Ștergere
    2. Nu vezi ba ca se ataca Romania ?
      Ai vazut asa ceva la Sibiu ?

      Ștergere
    3. Protestatarii anticomunisti vor primi arme de la armata americana din bazele de la Kogalniceanu si Deveselu. Au un milion de mitraliere si munitie cacalau ... N-au nici un scut, doar arme de infanterie pentru ciuruit tembeli pesedeisti.
      Va vom ingropa intr-o groapa cu rahat ...

      Ștergere
  44. Corneliu Vadim Tudor

    29 Iunie 2012 ·

    ÎN ŢARA LUI BREAKING NEWS
    În Ţara lui Breaking News
    Nu mai e loc de Iisus
    Şoc şi groază de proporţii
    Trăim ca la Zidul Morţii.
    Lacrimi, sînge pe pereţi
    Umblăm parcă sîntem beţi.
    Cum deschizi televizorul –
    Păzea, ziua şi omorul!
    Bandă galbenă şi neagră
    De parcă-ar avea podagră
    Totul pe-un fond muzical
    Compus de un criminal.
    Dum-dum-dum şi Bum-bum-bum!
    Fraţilor, acum e-acum!
    Pe unde scoateţi chiloţii?
    (Cămaşa v-au luat-o hoţii).
    În genunchi! Mîinile sus!
    Că urmează Breaking News!
    Toţi, cu sufletul la gură
    Aşteptăm o lovitură.
    Duduie televizorul
    Mai grozav decît tractorul.
    Toţi românii stau ciorchine –
    Bomba vine, vine, vine!
    Tensiunea-n aer creşte
    Timpul parcă-ncremeneşte.
    Numai crime, tîlhării
    Copii care ard de vii
    Jafuri cu mîna armată
    Azi, o babă violată
    Mîine, pedofili perverşi
    Încît îţi vine să verşi.
    Zeci de clanuri interlope
    Spaima-ntregii Europe.
    Breaking News şi News Alert
    Ne-au dat creierii în fiert.
    Să trăiască CNN-ul
    Că ne-nvaţă care-i şmenul.
    Alarmă din oră-n oră
    Presa - fiară carnivoră.
    Ce bombardament nebun!
    Ecranul - ţeavă de tun.
    Isterie şi psihoză
    Ne luăm zilnic cîte-o doză.
    Maşini TV de gunoi
    Se varsă-n casă la noi.
    Ne intră-n ochi şi în gură
    Cea mai proastă borîtură.
    Ne injectăm drogul, nene
    Cu telecomanda-n vene.
    În loc să citim o carte
    Noi bîrfim cu Doamna Moarte.
    În loc să visăm frumos
    Noi trăim periculos.
    Doamne, ce blestem şi chin
    Pe acest popor creştin?
    Parcă ne-am născut în fire
    Din viol, nu din iubire.
    Dar mai sîntem neam creştin
    Brâncovene Constantin?
    Ai fost la Stanbul răpus
    Fără nici un Breaking News.
    Şi nici un reporter, bre
    N-a fost la Ediculé
    La cumplitul martiraj -
    Acela, da, reportaj!
    Astăzi, însă, din păcate
    Jertfa ta s-a dat la spate.
    Fetele, Sfinte Sisoie
    Merg la turci de bună voie
    După pîine, la produs –
    News Alert şi Breaking News.
    Nu mai sîntem un popor
    Ci doar public spectator.
    Cînd urlă tembelizorul
    Pasărea-şi opreşte zborul!
    Cînd bubuie Breaking News
    Nu mai toarce nici un fus
    Mîncarea arde pe foc
    Limba la ceas stă pe loc
    Cîinii urlă a pustiu
    Şi mă pipă-i dacă-s viu.
    Atunci trece-n larg de zare
    Îngerul morţii călare.
    Televizoru-i cianură
    Şi instrument de tortură.
    A devenit o icoană
    Care ţine loc de hrană.
    Făcătoare de minuni?
    Aiurea, doar de minciuni!
    În Ţara lui Breaking News
    Tihna vieţii a apus
    Românii stau ca pe jar –
    Ah, ce presă de coşmar!

    CORNELIU VADIM TUDOR
    27-28 iunie 2012

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate avea Vadim Tudor,cred că se răsucește în mormînt de cîtă nedreptate e în țară.Romania a ajuns pe mâna străinilor și e condusă de Servicii Secrete,DNA,Binom,Trinom și alții.

      Ștergere
  45. Pancarta din fata guvernului :
    "
    Trebuie sa fii NEBUN sa te pui cu un POPOR
    al carui DESERT preferat este COLIVA !
    "

    RăspundețiȘtergere
  46. cred ca 11.11 e ora cind a fost prezentata ordonanta la tv si cind ministrul a raspuns intrebarilor presei, deci trebue sa fie inregistrata pe arhivele tuturor televiziunilor,trebue cautat pe You Tube

    RăspundețiȘtergere
  47. Mai exact e ora terminarii conferintei de presa ,pe care am vazut-o toti la tv era 11,11

    RăspundețiȘtergere
  48. Asta cu coliva descrie ce spuneam,
    aceata multime e identica cu cea care striga ,barabas ! totusi acesti boi , au rolul lor , deocamdata sant necesari, in frunte cu Lulu, care e ca un pitbul, nu da drumu la ce apuca, os , piatra ,carne, pahar, a' lu' Ghita, a lu Coldea, a lu masa lu Coldea( pe care a facut-o de ras)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA ai perfectă dreptate,l-au ascuns pe Coldea,dar lucrează alții din umbră,nimic nu s-a schimbat după declarațiile lui Ghiță.Nimeni nu-i trage la răspundere și tot ei fac legea.DS

      Ștergere
    2. Se vor schimba, altfel vor fi maturati toti si nu e vorba doar de
      Romania; insa singura mea speranta in directia schimbarii si nu a maturarii aparent inerente in acest moment este urmatoarea:
      astia ,,raii' de acum au la baza urmatoarea capacitate-aceea de a parveni ! drept pt care, pe masura
      loviturilor de care vor ,,beneficia''- una din lovituri a fost alegerea lui Trump- vor intelege ca nu mai merge asa si se vor regrupa, pt. ca a parveni e in natura lor !!
      Totusi eu personal nu cred ca vor face asta pentru ca in felul acesta ar continua sa supravietuiasca , lungind-o iara si iara.
      Parerea mea este ca nimeni nu poate iesi singur din mlastina, ci trebuie ajutat de cineva care este pe mal

      Ștergere
  49. Abraham este un militian( securist)adevărat ar împusca-o și pe măsa daca ar face miting împotriva Dracnelui.
    hai sictir

    RăspundețiȘtergere
  50. Pe intelesul tau de latrinista, PSD a ciopartit Codul Penal.

    RăspundețiȘtergere
  51. Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu, si-a dat demisia din Guvern spunand ca nu poate accepta impostura sau minciuna.
    http://m.ziare.com/florin-jianu/un-ministru-a-demisionat-din-cauza-ordonantei-nu-pot-accepta-impostura-sau-minciuna-1452260

    RăspundețiȘtergere
  52. Dovezile ca PSD a fost in spatele violentelor de la mitingul de miercuri seara: „Fratii Negoita au adus ultrasi inarmati din galeria Dinamo.

    http://www.aktual24.ro/dovezile-ca-psd-a-fost-in-spatele-violentelor-de-la-mitingul-de-miercuri-seara-fratii-negoita-au-adus-ultrasi-inarmati-din-galeria-dinamo/

    RăspundețiȘtergere
  53. Iohanis a avut sansa, a dovedit cat a facut pentru tara; nu a facut decat sa asculte comenzile din afara; doar rupand legaturile cu toate comenzile primite, vom fi doar noi; nu poti sa incepi/nasti ceva nou, daca ceva vechi/putred nu se rupe/moare; chiar daca greul va fi tot pe marea masa; Toate aceste ordine si controale venite din afara, la orice nivel sunt, ne-au facut rau. ne-au secatuit de resurse si energie;
    Doamne fereste de un razboi civil. In toate tarile comuniste in 89 schimbarea s-a facut fara varsare de sange, numai la noi nu.
    Acum tot asta vor varsare de sange, si romanul se lasa manipulat.
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis va demisiona, daca nu,solutia este sa fie demis.

      Ștergere
  54. A fost sedinta in Parlamentul European pe problema Romaniei si acesta cere retragerea celor 2OUG.

    RăspundețiȘtergere
  55. O P R I T I V A!!!!!!
    Voi NU sunteti;psd-isti,pnl-isti,pdl-isti!Voi sunteti romani!

    UNITI-VA!!! CONSTIENTIZATI CINE SUNTETI!!
    VOI NU SUNTETI BALAMUCUL CARE SE VREA!
    VOI CADETI IN PLASA LOR PLINA DE URA!
    TREZITI-VA DIN SOMNUL CEL DE VECI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D este mai complicat... Asa cum este starea si nivelul acum. Pana nu se trezeste constiinta individuala afiecaruia si cea colectiva, tot asa va fi (iar aceasta nu stiu cand va fi ...). Este prea greu de inteles pentru cei mai multi starea la care faci referire! Te salut!:)

      Ștergere
    2. Da, Anonim 14:04, insa nu "trezirea constiitei" induse de catre adeptii fostului regim de la Casa Alba si a "regimului conducatorilor (inca in functie) al UE" .

      Ștergere
    3. Evident Anonim 2 februarie 2017, 14:31!:)

      Ștergere
    4. Oamenii sunt manipulați PSI
      Sunt ca o turma de rumegătoare. Nu au creier sa discearnă!
      Duc tara in haos pt ca așa e cool!
      Huligani, derbedei care înjura jandarmii, arunca cu cocteiluri Molotov, incendiază gunoaie, fac semne obscene, instigatori pt 2lei ăștia sunt marii apărători ai celor care vor sa pună mana ilegal pe toată puterea din tara
      Nu suntem toți trepanati!

      Ștergere
    5. Da, Anonim 15:31.

      Ștergere
    6. Asa este Anonim 2 februarie 2017, 15:43!

      Ștergere
  56. Blogul este pentru mesaje sau pentru politica....????Dupa cum scrieti si va exprimati parca ati fi elevi prosti de clàsa a 5 -a.....Dna Maria ce se intampla pe blogul dumneavostra..?si cred ca dati ce va convine ....pacat de mesajele primite ..!!!V-ati indepartat de misiunea primita ..

    RăspundețiȘtergere
  57. Stiti cum vad conflictul ca fiind intre doua mafii de hoti neocomuniste,pe de o parte hotii batrini din PSD care au apucat sa fure halci mai mari din tara,iar in cealalta parte lupii tineri din PNL si sri carora li se pare ca au furat cam putin la nivelul de 7 case tip Iohanis,si care ar vrea si ei sa fure mai mult,deci cele doua mafii si-ar fura cascavalul=puterea unii in dauna la ceilalti,iar intre ei sint cei mai multi nemultumiti care ar lua, si pina la urma vor reusi smulga ceva din gura celor doua haite,Asta e toata lupta=revolutia.

    RăspundețiȘtergere
  58. Stiti cum vad conflictul ca fiind intre doua mafii de hoti neocomuniste,pe de o parte hotii batrini din PSD care au apucat sa fure halci mai mari din tara,iar in cealalta parte lupii tineri din PNL si sri carora li se pare ca au furat cam putin la nivelul de 7 case tip Iohanis,si care ar vrea si ei sa fure mai mult,deci cele doua mafii si-ar fura cascavalul=puterea unii in dauna la ceilalti,iar intre ei sint cei mai multi nemultumiti si unii manipulati care ar lua, si pina la urma vor reusi smulga ceva din gura celor doua haite, dar probabil cu sacrificii de singe.Asta e toata lupta=revolutia.

    RăspundețiȘtergere
  59. Stiti cum vad conflictul ca fiind intre doua mafii de hoti neocomuniste,pe de o parte HOTII BATRINI din PSD care au apucat sa fure halci mai mari din tara,iar in cealalta parte LUPII TINERI din PNL si sri carora li se pare ca au furat cam putin la nivelul de 7 case tip Iohanis,si care ar vrea si ei sa fure mai mult,deci cele doua mafii si-ar fura cascavalul=PUTEREA unii in dauna la ceilalti,iar intre ei sint cei mai multi nemultumiti si unii MANIPULATI care ar lua, si pina la urma vor reusi sa smulga ceva din gura celor DOUA HAITE PERICULOASE SI INARMATE, dar probabil cu sacrificii de SINGE.Asta e toata lupta[Main Camp,cum a spus un clasic]=Marea revolutie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai esti Tu , care nu esti in stare de nimic, observi doar.

      Ștergere
    2. "Mein Campf" ,mo ,analistule

      Ștergere
  60. 22 02 , tu ai spirit dacic , da nu faci 2 bani.

    RăspundețiȘtergere
  61. voi psd isti confundati durerea poporului ci iohanis sta da spalare de creere ! nu vad ca lupii is paznici la oi !

    RăspundețiȘtergere
  62. Basescu il ataca pe Iohanis,ultimul ataca guvernul abia instalat cu dosare penale facute de plagiatoarea Kovesi,razboiul e total,orice e posibil dar nici o varianta de conciliere nu se arata,trebue sa studiem tacticile germane dar pare tot mai plauzibila o' noapte a cutitelor lungi'.

    RăspundețiȘtergere
  63. Basescu il ataca pe Iohanis,ultimul ataca guvernul abia instalat cu dosare penale facute de plagiatoarea Kovesi,razboiul e total,orice e posibil dar nici o varianta de conciliere nu se arata,trebue sa studiem tacticile germane dar pare tot mai plauzibila o' noapte a cutitelor lungi'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Basulea are de cistigat cu ordonanta: Udrea, Ritzi, Bica, Mircica si multi altii. De aceea s-a dat cu PSD impotriva lui Johannis.

      Ștergere
  64. Corneliu Nistorescu,ziaristul de la Evenimentul zilei il acuza pe presedintele Iohanis[iONAHIS] ca manipuleaza tinerii din piata prin lansarea zvonului fals si intentionat ca guvernul intentioneaza sa comaseze DNA cu DIICOT.

    RăspundețiȘtergere
  65. Altfel spus i-ONAHIS cam pune paie pe foc.

    RăspundețiȘtergere
  66. Un acopeit al jandarmilor luat si batut de proprii colegi din piata si-a pierdut si statia, aratat pe film la Antena 3.

    RăspundețiȘtergere
  67. Solutia este demisia lui Iohannis, fara a se mai lungi treburile...

    RăspundețiȘtergere
  68. Aveati un mesaj cu Autoritatile din IASI, POSIBIL.SA .NE ATENTIONEZE DESPRE PRIMARUL Iasiului

    RăspundețiȘtergere