sâmbătă, 4 februarie 2017

KLAUS IOHANNIS VA FI SUSPENDAT !!!


                          ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                                 

                           2 Februarie 2017,ora 6,34 dimineata !

                                         Dragii mei, 

În aceasta dimineata,treaza fiind, aud glas care spune ceva ,la care ne asteptam majoritatea dintre noi, românii adevarati si iubitori de ŢARĂ.
Glasul spunea asa dragilor:

                    "Suspendarea e gata!
                      Iata suspendatul!"

În aceasta clipă dragilor, îl vad pe domnul KLAUS  IOHANNIS ,PRESEDINTELE ROMÂNIEI, care statea la o masa într-o incapere normala,probabil o masa in familie, deoarece era imbracat lejer,cu o camasa alba descheiata la gât ,si fara cravata.
PRESEDINTELE ROMANIEI,cred ca se uita la un ecran TV, căci intr-o clipă,cu ochii atintiti undeva mai sus de nivelul la care statea, se clatina de pe scaunul sau, si cade pe mana stanga, pe-o parte, la aflarea vestii de pe ecranul TV.
Era uimit de ceea ce vedea si auzea,si chiar ca ramasese ca la dentist. Adica ,cu gura intredeschisa.
Dragilor, acesta a fost MESAJUL,iar eu l-.am scris intocmai,lasand timpul sa curga, si sa se adevereasca toate cele divine.
                                           Cu dragoste,Maria.

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru anul  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA .

210 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ar trebui sa iasa si ponta, oprea, si altii care stiu, sa spuna tot despre colectiv si alte abuzuri!!! Iesiti toti care stiti ceva ACUM E MOMENTUL!!! TOATE INFORMATIILE CARE LE AVETI VOR DEMONSTRA ADEVARUL SI POT CREEA EMOTIE!!! Ii VETI BATE CU ARMELE LOR :) CU EMOTIA si cei din strada vor vedea care este adevarul.

      Ștergere
    2. Bataia e intre hoti si iar hoti. Numai fraier sa fii sa nu vezi ca PSD nu sunt patrioti de tara! Pot fi doar acuzatori corecti ai PNL-ului, dar ei sunt hoti.

      Ștergere
    3. Sa fie mai repede suspendat ca nu doreste binele tarii !

      Ștergere
    4. IOHANIS nu uita asta nu e ȚARA TA!
      Vei plăti pentru suferința fiecărui român!

      Ștergere
    5. Care suferințe????

      Ștergere
    6. Care suferințe???

      Ștergere
    7. Da asa e . Sa se demonstreze focul din colectiv ca a fost pus acolo cu un scop. Acum este momentul sa iasă tot adevărul la suprafață. Și sunt ffff multe adevaruri ascunse

      Ștergere
    8. Va dati seama dupa intrebare,ca e greu cu intelesul.

      Ștergere
  2. Sa dea Dumnezeu sa se facă dreptate. Tara nu e a lui, e tara noastră. Jos mâinile de pe România, domnule președinte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eronat, Dragnea va fi suspendat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis va fi suspendat! Si trebuie!

      Ștergere
    2. Dragnea merită , hotul striga hotii, nu vrea nimeni să distrugă nimic, de ce nu sunt corecti si nimeni nu ar avea nimic cu ei..poate partidul nu are vină, dar de ce au pus în fruntea lor o jigodie ??

      Ștergere
    3. Mesajul este inteles gresit ! Va fi suspendata ordonanta lui Dragnea si personal Dragnea va fi inlocuit (suspendat),de la conducerea PSD .
      Ati mai avut cateva mesaje cu sigla psd ,cu un birou gol si cu Dragnea arestat.
      Nu inteleg logic de unde atata ura pt. domnul Presedinte ,care spre deosebire de liderii psd ,a fost destul de elegant si nu a luat masuri noaptea ,in mod hotesc.

      Ștergere
    4. Anonim 19.48 de ce trebuie suspendat Johannis ?! Ce a facut ,deoarece vad ca chiar si iubitii tai psdisti si-au recunoscut greseala cu ordonanta ilegala.
      Deci de ce calomniezi fara motive ?

      Ștergere
    5. KLAUS IOHANNIS VA FI SUSPENDAT !
      Deja era pe jumatate suspendat pe stanga,stand pe scaun.

      Ștergere
    6. Maria Ghiorghiu 4 februarie 2017, 21:29
      O fi avut o pana pe stinga, nu suspendare ...

      Ștergere
    7. ...suspendat pe scaun ! Sper sa se implineasca aceasta previziune ca si cea in care Ponta devenea presedintele Romaniei 😁

      Ștergere
    8. Valter Cojman: ”De ce? Simplu. Daca PSD+ALDE reusesc sa elimine ambiguitatile din legislatia penala, atunci dosarele lui penale vor trebui anchetate, nevasta-sa va fi anchetata pentru FALS si UZ DE FALS in FORMA CONTINUATA si el va fi facut complice si vor infunda puscaria pentru multi ani. Sa nu uitam ca famiglia Iohannis datoreaza peste 400 000 de euro statului roman, pe care nu le-a platit nici pana acum, folosindu-se de functia pe care o are. Neachitarea acestei sume constituie abuz de putere si, cum OUG 13/2017 stipuleaza ca la sume mai mari de 200 000 de euro esti penal, e mare bai pentru Iohannis. Inainte legea nu dadea aceste limite si era la latitudinea procurorilor si judecatorilor sa spuna daca e fapta penala sau contraventionala.”

      https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1632022886824973&id=169906939703249&pnref=story

      Ștergere
    9. poate pica ideologiile stangi PSD ... si poate Iohannis ramane doar cu dreapta sa conduca ...

      Ștergere
    10. Liviu Plesoianu: Voi, cei din piață, puteți avea intenții bune. MULTINAȚIONALELE, însă, vă folosesc şi acum aşa cum o fac în fiecare zi de lucru. Nu vă iluzionați - pentru ei sunteți doar o RESURSĂ. Aşa cum sunt resursele de petrol, de minereuri... Iar dacă muriți de EPUIZARE muncind pentru ei, vor considera doar că "s-a epuizat RESURSA" şi vor adăuga celebrul "nimeni nu e de neînlocuit"... ...Vă spune asta un fost corporatist...

      http://ph-online.ro/politica/item/82137-revolta-la-yazaki-angajatii-obligati-sa-iasa-in-strada-sa-protesteze-impotriva-guvernului

      Ștergere
    11. Analistul Bogdan Chirieac lanseaza pe DC News un scenariu ingrozitor in legatura cu evolutiile din Romania:

      Piața Victoriei – noul Maidan?

      Cu numai 4 ani în urmă, la Kiev, capitala Ucrainei, izbucnea ceea ce s-a numit EuroMaidanul. În piața centrală a orașului s-a produs un lung șir de mitinguri neautorizate. Finalul a fost dezmembrarea Ucrainei.

      În Ucraina vecină totul a pornit de la parteneriatul estic, o idee generoasă a Germaniei, prin care statele ce nu aveau șanse să adere la UE în viitorul apropiat primeau fonduri nerambursabile de circa 1 miliard de euro, după modelul fondurilor europene bine cunoscute în România. Rusia a considerat că este un atac la spațiul său vital. Președintele de atunci al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a părut să joace la două capete, încercând sa obțină maximum și de la Berlin și de la Moscova. Ca urmare, o parte a populației dorea să rămână alături de Rusia, altă parte dorea occidentalizarea statului, altminteri creat artificial în vremea fostei URSS. Nu vom şti mai devreme de vreo 20 de ani dacă în spate a fost și vreo înțelegere între Germania și Rusia. Rezultatele însă s-au văzut. Putin a anexat Crimeea, a ocupat estul Ucrainei, în război au pierit peste 10.000 de oameni, iar azi conflictul este înghețat, Rusia țintind tot litoralul Mării Negre până la granița cu Republica Moldova.

      În București, lumea nu a ieșit în strada în fata ororilor epocii Băsescu. Nu a ieșit în strada nici în vremea tehnocraților, când au murit bebelușii în spitale, nici în cazul Rarinca. S-a ocupat însă Piața Victoriei deja de mai multe zile, fiindcă pedeapsa pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 7 la 3 ani. Adică exact cât prevede codul penal din alte cinci state europene, singurele, de altfel, din UE care incriminează o asemenea faptă.

      Partidul parlamentar al cărui fost premier a făcut Unirea cea Mare, PNL-ul, a mutat cu un prost gust desăvârșit lupta de strada în Parlamentul României. D-na președinte Raluca Turcan ne vorbește despre libertate și democrație…

      Vlăguită în ultimii 12 ani România așteaptă astăzi lovitura de graţie. Să fie Piața Victoriei uvertura pentru spargere României? Astăzi, când vorbim, România este singura țară în care oamenii ies în stradă să apere Securitatea și cătușele. Drepturile și libertățile omului sunt total ignorate. Singurii care au mai vorbit au fost unii ziariști. Acum ei sunt chemați cu sutele pentru a fi interogați în Parchete. Intimidați, cu instituțiile de presă vlăguite economic, există șanse ca atunci când va cădea ghilotina să nu mai poată vorbi nimeni.

      1 Decembrie 2018, Centenarul Marii Uniri, pare atât de aproape. În realitate, niciodată în ultimii 98 de ani această dată nu a fost atât de departe. Există mari șanse să nu mai avem ce sărbători peste 22 de luni.

      http://radu-tudor.ro/bogdan-chirieac-lanseaza-un-scenariu-ingrozitor/

      Ștergere
    12. Bodan Duca:
      Nu v-aţi prins cum e cu "presiunea internaţională"?

      Treimea Iohannis- Hellvig- Kovesi şi oamenii disperaţi de sub pulpana lor au apelat la stăpânii şi la complicii lor (nişte ambasadori, funcţionari de la Bruxelles), care au şi ei nişte contacte, nişte relaţii...

      Şi aşa au apărut articolele în presă despre "atentatul la Statul de drept" din România (atentat a fost, dar ieri- când DNA a început să ancheteze Guvernul), europarlamentari isterici prin P.E., comisari presaţi, rapoarte scrise "cum trebuie" la Departamentul de Stat (nu uitaţi că domnul Klemm e încă ambasador aici şi prietenul Codruţei- vă daţi seama că nu are niciun motiv să fie obiectiv: dar când a fost?), nişte corporaţii multinaţionale care se simt ameninţate de o guvernare care nu stă la cheremul lor, îşi sună şi ele lobby-ştii de pe afară şi oamenii lor din presă....
      Apoi presa noastră a preluat subiectul la rotit: nu ştiu ce nimeni din Bundestagul german ne "ameninţă" că ne pierdem dreptul de vot în UE, de parcă UE e în ograda lui maică-sa, nu ştiu ce purtător de cuvânt de la Departamentul de Stat ("informat" de Klemm, că doar nu de mine) îşi exprimă îngrijorarea, şi tot aşa.....

      Iar hotnews, digi24 şi prietenii lor, sperie fraierii că "se supără UE" pe noi, fraierii neştiind ce se întâmplă în Polonia, Ungaria şi cam prin toată Europa şi crezând că de fapt ei, frecând-o poetic prin piaţa Victoriei, schimbă chiar soarta lumii....

      Ștergere
    13. IOHANNIS VREA PUTEREA ABSOLUTĂ ÎN ROMÂNIA

      Scoaterea tinerilor… in strada de catre Iohannis a fost facuta nu pentru OUG 13/2017 si pentru proiectul GRATIERII ci pentru ca guvernul PSD+ALDE a pus multinationalele la plata impozitului pe profit sau pe cifra de afaceri.

      Sa ne aducem aminte ca Ciolos le-a dat peste 140 milioane de euro multinationalelor in detrimentul firmelor autohtone si acum, Multinationalele, se vad in postura de a nu-si mai putea scoate profiturile in paradisurile fiscale fara sa plateasca impozite pe ele, in plus trebuie sa plateasca si salarii mai mari si asta nu le convine… si nici celor care isi primeau comisioanele de la ele ca sa inchida ochii la ilegalitatile comise…


      Doar asa si-au primit decoratiile Iohannis si Kovesi…

      Pacat ca aia din strada nu au avut curiozitatea sa citeasca OUG 13/2017 si proiectul GRATIERII si sa le coroboreze cu deciziile CCR si cerintele CEDO!

      Iohannis stie toate acestea. Stie si ca aceste acte legislative ale guvernului Grindeanu sunt perfect legale si constitutionale dar, el, are un alt motiv pentru a mentine starea conflictuala din strada, pe langa presiunile care le fac multinationalele asupra lui si asupra lui Kovesi (ceilalti din PG, CSM, ICCJ, etc.sunt slugile acestora):

      IOHANNIS VREA PUTEREA ABSOLUTA IN ROMANIA.

      De ce? Simplu. Daca PSD+ALDE reusesc sa elimine ambiguitatile din legislatia penala, atunci dosarele lui penale vor trebui anchetate, nevasta-sa va fi anchetata pentru FALS si UZ DE FALS in FORMA CONTINUATA si el va fi facut complice si vor infunda puscaria pentru multi ani. Sa nu uitam ca famiglia Iohannis datoreaza peste 400 000 de euro statului roman, pe care nu le-a platit nici pana acum, folosindu-se de functia pe care o are. Neachitarea acestei sume constituie abuz de putere si, cum OUG 13/2017 stipuleaza ca la sume mai mari de 200 000 de euro esti penal, e mare bai pentru Iohannis. Inainte legea nu dadea aceste limite si era la latitudinea procurorilor si judecatorilor sa spuna daca e fapta penala sau contraventionala.

      In ceea ce o priveste pe Kovesi, aceasta va trebui sa scoata la vedere dosarele ascunse ale fratelui si cumnatei ei si va trebui sa le dea in ancheta. Astfel ca nu va mai putea sa le tina ascunse pana la prescrierea faptelor.

      Procurorul general, Lazar, inainte de a fi numit in functie, avea dosar penal la DNA. Astfel ca si acesta se afla in postura ca dosarul sa fie pus, din nou, in ancheta.

      Sefa CSM se afla in aceeasi situatie, avand dosar penal (momentan inchis de DNA dar care poate fi deschis oricand daca nu se supune trinomului Iohannis-Kovesi-SRI) privind insusirea ilegala a unei locuinte…

      De acum incolo trageti voi concluziile.

      Autor: Valter Cojman

      Ștergere
    14. Pai doamna Ghioghiu ,cand v-ati inselat ,atunci cand ati spus ca Dragnea va fi arestat sau acum cand spuneti de Johannis?!
      Daca se ajunge la suspendare va dati seama ca va fi macel ,asa este ?

      Ștergere
    15. Din cate mi-aduc eu aminte,parca pe Dragnea l-ati vazut la inchisoare,nu?!Sper ca macar de data asta sa nu va fi inselat!

      Ștergere
    16. Sa fie suspendat falsificatorul de case si vanzatorul de copii!!!

      Ștergere
    17. Anonim 5 feb 15:37 Dragnea a făcut anunț să nu iasă PSD-ul în stradă,dar eu cred că acum trebuie să iasă toată lumea în stradă și să ceară suspendarea președintelui.Pentru că pînă acum partea cealaltă a tăcut în speranța că se vor liniști apele după retragerea ordonanței,dar s-a văzut clar că nu acesta a fost motivul.Ei au organizat o lovitură de stat și e clar că se va lăsa cu vărsare de sănge ca în 1989.De aceea spunea părintele Arsenie că România va fi înconjurată de flăcări și mulți români nu vor mai putea să se întoarcă în țară.Nimic nu se va face fără sacrificiu așa că ne vom aduna morții ca în 1989,dar atenție românii se vor omorî între ei pentru că acum se urăsc de moarte.Dacă în 1989 erau uniți între ei și luptau împotriva regimului,acum e invers. Ei se luptă să mențină un sistem securist și opresiv și-l omoară pe fratele lui român pentru a face loc străinilor. Oamenii care au tăcut pînă azi s-au adunat acum la Palatul Cotroceni sa-i ceară demisia lui Iohannis și vor veni și mai mulți. Revolta va lua amploare cind vor veni în București liderii tuturor organizațiilor PSD din țara care au tăcut pînă acum. Se știe că securiștii lui Iohannis vor infiltra printre ei tot felul de instigatori ca în 1989 și de aici se va ajunge la violențe fizice.Dacă după retragerea ordonanței,Iohannis ar fi ieșit să le vorbească românilor și să îndemne lumea la calm,probabil că oamenii mergeau acasă și nu se mai ajungea aici.Dar e clar că cei din stradă sunt folosiți,manipulați și el vrea să dea lovitura de stat cu ajutorul lor.Sper sa-i pedepsească Dumnezeu pentru destabilizarea țării și pentru că i-au trădat pe frații lor romăni.

      Ștergere
  4. Nu, nu va fi asa. Veti vedea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OUG va produce efecte ( in ciuda anuntului facut in aceasta seara). Ora de aur !!! Veti vedea !

      Ștergere
    2. "Maria Ghiorghiu4 februarie 2017, 21:29
      KLAUS IOHANNIS VA FI SUSPENDAT !
      Deja era pe jumatate suspendat pe stanga,stand pe scaun."


      Asa e, de STANGA (partid de stanga) va fi suspendat :)))

      Ștergere
  5. Voi, adevarati iubitori de tara? Hm! Poate iubitori de coruptie si minciuna... rusine sa va fie. Oricum, Dumnezeu o sa va descopereasca marsaviile... A castigat Clinton sau Ponta cand ai prevazut? Nu. Nici Iohanis n-o sa cada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si stii de ce 18 55 ? pt ca asa am vrut eu si acumm, ma mai gandesc cu Iohannis, mai vedem, dupa discutii :) apoi va spun si voua .

      Ștergere
    2. O sa cada Iohannis!

      Ștergere
    3. Daca vrei sa fim corecti, hai sa fim pana la capat. Toti romanii, de la mic la mare, sunt iubitori de coruptie si minciuna. "Acela dintre voi care este fără de păcat să arunce primul cu piatra în ea".

      Ștergere
    4. Rusine sa va fie iohanisti -sorosisti!!! Asta seara Dl. Tariceanu a spus la tv cum stau lucrurile, cine sunteti voi sorosisti-iohanisti. iohanis este sluga perfecta si docila a ocultei straine care ne-a exploatat si doreste s-o faca in continuare dar se impiedica de guvernul care a castigat alegerile. Focul iadului sa va arda pe toti tradatorii de tara si neam!!!

      Ștergere
    5. Anonimus 22.07 he he ,tu il crezi pe Tradiceanu ,omul rusilor ???! Tradiceanu e bun iar Johannis e rau ?! Ma faci sa rad .
      Halal inteligenta ...

      Ștergere
    6. Da am sculptat pe Tăriceanu. În sfârșit a spus adevărul. Asa este

      Ștergere
    7. Ia mai taci tu Anonim5 februarie 2017, 00:08. Numai ineptii ai scris.

      Ștergere
    8. Mai bine să fie al rușilor decît al soroșiștilor.Prefer să ne unim cu Rusia și Republica Moldova decît să ne ocupe ungurii.

      Ștergere
    9. Cioloveci activisti de la consulat 02.39 si 01.33 , asta este planul vostru sa pacaliti oamenii cinstiti , cu rusia lacoma a voastra! Unirea cu Rusia inseamna sclavagism si cotropire mai escrocule tradator ! Chiar nu ti-e rusine sa vi cu astfel de minciuni despre bosevicii tai care ne-au furat tezaurul ,Bucovina si insula Serpilor !

      Ștergere
    10. Anonim 02.39 " unirea " cu Rusia inseamna invazie ,pt. ca este muuult mai mare ! Nu ti-e rusine sa minti oamenii pe blog daca tu esti agent rus ?! Mars ma spionule! Romanii nu o sa-i iubeasca niciodata pe ciolovecii lui Dracnea , deoarece ne-au furat teritorii si tezaurul.

      Ștergere
  6. Doamne Ajuta!! Doamna Maria o bicurie msi mare ca asta pe care o dati de ls Duhul Sflnt ne edte Pling si vs scriu .Doamme D zeul nostru Ajuta poporul tau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper din tot sufletul asta!
    Dar nu vad cine sa faca posibila destituirea, pt. ca Dragnea va fi arestat (dupa cum ati zis), si poate si Grindeanu!
    Ura departe de mine, dar dezamagirea e mare, pentru ca am fost si suntem tradati si tratati ca niste sclavi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicoleta Constantin de cine ai fost trădată și de ce să fie arestat Grindeanu,pentru că a dat o ordonanță care era legală dar voi ați fost manipulați și dezinformați.Se vede clar că lumea nu a ieșit în stradă pentru ordonanță și au ieșit cu alte scopuri ascunse.Dacă erau în stradă pentru ordonanță se retrăgeau după ce au auzit anunțul lui Grindeanu,dar nu au făcut-o și atunci e clar ce urmăresc.La Ploiești sefii unei multinaționale au făcut presiuni asupra oamenilor că dacă nu ies în stradă să strige jos guvernul,își vor pierde locul de muncă.În București le-a dat liber de la servici să meargă la miting și aceasta este o infracțiune foarte gravă.Nu poți să inciți oamenii și să facă ceva împotriva voinței lor și să-i ameniți că de mîine nu mai au servici.Pe Dragnea la acuzat că a îndemnat lumea să meargă la vot,dar el nu a obligat pe nimeni,pe cînd ăștia i-au adus sub amenițare și văd că nu-i anchetează nimeni.Oamenii au cerut disperați ajutorul unor televiziuni și au spus că vor intra curînd în grevă că nu mai suportă teroarea.Aceste lucruri trebuie să le vadă BBC,CNN și toată presa din occident să realizeze și ei care e adevărul. Cu siguranță cei din Parlamentul European știu ce se petrece aici,dar nu au interes să calmeze lucrurile pentru că România e o vacă bună de muls pentru ei și o vor așa instabilă.DS

      Ștergere
  8. DOAMNE AJUTA ROMANILOR SA SCAPE DE DUSMANI CARE INCITA SCANDAL SI URA INTRE NOI ELIBEAZANE DOAMNE DE URA LUI IOHA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Scumpa Maria, vad ca toate mesajele tale se implinesc in timp...Dumnezeu lucreaza prin tine si vrea sa-i trezeasca si pe cei care adormiti fiind de realitatile existente, sunt manipulati si spalati pe creier uita ca sunt romani si au o obligatie sfanta si de suflet sa-si iubeasca tara lor, sa-si iubeasca romanii si pe toti oamenii in general. Ce-am putut sa aud azi in TV ca iohanis a cumparat armament prin firme germane fara aprobarea autoritatilor romane ca doar avea guernul meu. Valoarea acestora a trecut mult de un miliard de euro, armament vechi si asta totul pentru castigul lui personal. Si acesta era platit de poporul roman. Apoi 80 la suta dintre firmele straine care-si desfasoara activitatea in RO exloateaza munca romanilor, nu platesc impozite statului isi duc tot profitul afara. Apoi 2650 aproximativ de reprezentanti ai ongurilor lui soros sunt la butoane de conducere in Romania. Oare acestia sunt in favoarea romanilor? S-a vorbit la TV si despre faptul ca aceste demonstratii sunt organizate de soros prin ongurile lui si de multinationale ca sa dea guvernul PSD jos pentruca sunt convinsi ca nu ar lucra in favoarea lor precum "guvernul meu" tradatorul de tara si neam. Vom vedea cum vor evolua lucrurile, oricum iohanis merita sa fie judecat pentru inalta tradare ca presedinte al Romaniei care tradeaza tara si poporul roman. Ma rog pentru Romania sa fie ocrotita de Dumnezeu si de toti sfinti din ceruri si de pe Pamant, ma rog pentru toti romanii sa fie fericiti sa fie uniti sa se trezeasca si sa realizeze cine sunt adevaratii dusmani ai Romaniei. Dumnezeu sa fie vesnic cu Romania si cu poporul sau!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4 feb 19:13 este perfect adevărat ce spui,dar după cum vezi românii nu sunt uniți și asta ne va costa.Iohannis dă mesaje codate și spune că românii nu acceptă nimic mai puțin, cu alte cuvinte le cere subtil să manifeste în continuare.Eu cred că dacă manifestanții nu se vor retrage nici acum de luni vor ieși în stradă și ceilalți și va fi un mare măcel pentru că asta vrea Iohannis să vadă român contra român. Pentru guvernul lui nu au fost suficienți morții de la Clubul Colectiv și acum dorește să vadă și mai mulți pentru un alt guvern al lui.Intențiile lui sunt clare și criminale.DS

      Ștergere
  10. Doamne ajuta! Ca este dusmanul poporului roman!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Johannis este un infractor ! Dragnea n-a furat nimic, i s-a inscenat un proces politic. Luati-va ma prostul acasa si spalati-va cu el pe cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19:14,IN CATE VIETI DE MUNCA CINSTITA FACI AVEREA ASTA ????

      http://adevarul.ro/…/video-averea-dragnea-expusa…/index.html

      Ștergere
    2. Din ce si-a facut avere Dragnea ? Din munca cinstita ?

      Ștergere
    3. Termina Anonim 4 februarie 2017, 21:15. Nu vezi ca esti expirat?!?

      Ștergere
    4. Pana una alta ,Johannis nu are teren de tenis si piscina in curte ca Dragnea ! Marsh ma cu miciunile

      Ștergere
    5. Lasa ca are casoaie din furat, Iohannis. Si din comert... caci ii place lui comertul cu diverse...mai si minte si spune ca din meditatii. Auzi la el, mincinosul... Jos cu el.

      Ștergere
  12. Si-a cautat-o cu luminarea,nu avem nevoie de unul ca el cu orgoliul sau imens si lipsa de compasiune pentru oameni si mai ales pentru copii.,sa-si dea inapoi si casele dobindite prin incompatibilitati si abuz de incredere si o spun ca sibian neafiliat niciunui curent politic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si-a cautat-o cu luminarea,nu avem nevoie de unul ca el cu orgoliul sau imens si lipsa de compasiune pentru oameni si mai ales pentru copii.,sa-si dea inapoi si casele dobindite prin incompatibilitati si abuz de incredere si o spun ca sibian neafiliat niciunui curent politic.

    RăspundețiȘtergere
  14. Maria nu vreau sa te contrazic si nici nu am nici macar o simpatie politica dar oare mesajul asta nu incita mai mult la ura intre fratii nostrii Roman9i .Nu cred ca e binevenit mesajul tau .Nu vreau sa las impresia ca as fi contra suspendarii sa ca as fi de partea psd . Doresc ca si bun cetatean al acestei tarii pace si liniste chiar daca traim in saracie . NIMIC NU ARE VALOARE MAI MARE DECIT PACEA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Multi nici macar nu stiu ce-i nemultumeste, in schimb ei doresc sa se remarce.

      Ștergere
    2. Asa sa va ajute Dumnezeu ,precum iubiti Romania si doriti raul lui Johannis, dar nu vedeti cat de corupt este infractorul vostru preaiubit Dragnea!
      Dragnea a depus juramant in alta parte ...,este cu nasul in suflet .Vai de voi....

      Ștergere
    3. Ce sa zic anonim 19.32 Stii tu ce nemultumeste lumea care a iesit in strada ...Esti dràganista ?

      Ștergere
    4. 21:37, tu stii ce te nemultumeste sau bati apa-n piua? Dragnea Klaus

      Ștergere
    5. An.19.23 desigur ca orice om de buna credinta vvrea PACE inafara de iohanis care n-are nimic sfant sau de suflet in el. Acum ca ordonanta a fost abrogata el nu iese sa opreasca revoltele asa cum le-a pornit, da comunicate si pune vina pe guvern, sa strige jos guvernul ca el vrea guvernul meu. Arzal-ar focu iadului ca-i un diavol pe doua picioare !!!

      Ștergere
    6. An.21.35 vorbesti aiurea, vreti guernul meu sunteti niste tradatori de tara. Dragnea este cel mai inteligent si capabil om politic din RO la ora actuala clar? A iesit Tariceanu pe post si a spus cine sunteti si ce faceti. Lumea se trezeste .

      Ștergere
    7. Anonim 21:37, in calitate de...medic, ca sa-ti spun ce te nemultumeste pe tine, m-ar interesa sa stiu daca esti femeie sau barbat. Liviu Werner

      Ștergere
    8. Liviu Werner, exact cum am spus: " ... in schimb ei doresc sa se remarce." Dragnea Klaus

      Ștergere
    9. anonim mic si rau ce esti 22.37 te consideri un medic bun ?Deoarece cred ca esti cam shpagar si iti place hotia , de aceea ai nevoie de dezincriminarea abuzului in serviciu !

      Ștergere
    10. Bravo anonim 19:23! Daca ar gandi mai multi ca tine ar fi cu adevarat pace,liniste si iubire.Astea sunt adevaratele mesaje transmise de Duhul Sfant,nu ce scrie Maria.

      Ștergere
    11. Mai ala cu Dragnea Klaus si cu Liviu Werner: NU mai umbla cu subliminale pe aici. Crezi ca nu ne dam seama??? Ne crezi fraieri??? Termina caci nu ne prinzi subconstientul cu asemenea asociere. Iaca le vedem pe aceste masinatii alte tale. Nu te crede destept, caci nu esti. Fraierule.

      Ștergere
    12. Anonim 4 feb 19:23 D-na Maria nu incită pe nimeni la nimic, nu face decît să ne transmită mesajele așa cum le primește. Cel care incită la ură este chiar Iohannis,care i-a îndemnat pe manifestanți să rămînă în stradă în loc să iasă sa facă apel la calm.Așa cum a fost atunci între manifestanți,așa putea să iasă și după retragerea ordonanței și să le spună că se va intra pe făgașul normal.Aduceți-vă aminte cum arăta harta României după votul din 11 dec.era toată roșie pentru că majoritatea au votat cu PSD-ul,așa că mare atenție.Acești oameni au stat acasă,au răbdat i-au lăsat pe manifestanți să se desfășoare,dar între timp au adunat atîta revoltă în ei încît vor fi greu de controlat.Acești oameni își vor da și viața așa cum și-au dat-o părinții lor în 1989,vă spun că nu e de glumă.Odată pornită avalanșa nimeni nu o mai poate opri,chiar dacă se va lăsa cu vărsare de sănge.DS

      Ștergere
    13. Anonim 15:14, noua, Dragnea Klaus si Liviu Werner, nici nu ne-a trecut prin cap sa ne jucam de-a "subliminalele" cu tine pt. ca stiam ca, dupa cum te-ai "sesizat" imediat, esti fan "teoria conspiratiei", iar dupa vocabular, esti frustrat.

      Deci, nenea anonim 15:14, noi, Kaus & Werner, nu am vrut decat sa facem un spirit de gluma, ca sa-i mai detensionam putin si pe cei care au probleme cu...subconstientul.

      PS: mi-e teama ca nu vrei sa faci cunostinta cu IO-urile noastre...

      Ștergere
    14. Anonim 00:16, tocmai pt. ca sunt un medic bun, ti-as recomanda sa nu te mai autocaracterizezi negativ, pt. ca risti sa dezvolti o fixatie care ti-ar putea dauna in raport cu oamenii rationali.
      Hai, sanatate !

      Ștergere
  15. Si cine spunea ca doamna Maria nu ne aduce si vesti bune.

    RăspundețiȘtergere
  16. Răspunsuri
    1. 01.37 pai nu a luat Dracnea premiul "compasul de aur" , acordat in 2016 de Comitetul Evreilor Europeni ?! Chiar nu va exte rusine sa mintiti ca Dragnea nu este mason ?!
      Ca sa fii mason trebuie sa acepti un ritual de botez , nashul fiind .... cel intunecat.
      Doamne iarta-ne si ocroteste-ne.Amin





      Ștergere
  17. Expuneți părerile din prisma dvs personala. Ar trebui sa fiți neutră nu sa luați parți. Vi se pare democratic ce fac hoții PSD? Corabia lor se scufunda, oamenii lor ii părăsesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu are voie? Tu de ce-ti expui parerile? Mimi

      Ștergere
    2. Stai pe pace ca vi se scufunda corabia voastra iohanisti -sorosisti tradatori de tara si neam. Tariceanu a iesit pe post si a spus tot ce se face cat de mari slugoi sunteti pentru dusmanii RO. Gata de voi, focul iadului vesnic sa-i arda pe toti tradatorii de tara si neam!

      Ștergere
    3. Dragnea va fi arestat. Oricum nu mai este crestin ,este mason si a jurat in alta parte credinta ...
      Cu toate acestea il aparati ,sarmani nestiutori si naivi

      Ștergere
    4. Ohhooo Anonim5 februarie 2017, 00:19, aberezi. Mason este Iohannis care este slugoi la Oculta. Ii place sa linga.

      Ștergere
    5. Anonim 4 feb 19:29 cred că cea mai neutră persoană trebuia să fie Președintele,dar ce să vezi el îndeamnă la revoltă și spune că nu e suficient doar retragerea acestei ordonanțe că romănii nu acceptă nimic mai puțin.Păi în această situație e clar că el vrea scandal și dărîmarea guvernului Grindeanu, așa cum a făcut și cu Ponta după Colectiv.Eu vă spun un lucru,dacă de luni nu se va intra în normal și Iohannis va continua să le tot pună bețe în roate așa cum a făcut mereu se va lăsa cu vărsare de sănge.PSD-ul a făcut o mare gafă pentru că trebuia să ceară de mult suspendarea lui și nu se mai ajungea aici.Cred că acum oamenii de bună credință își vor da seama ce gînduri ascunse are Iohannis și nu ordonanța a fost motivul de a scoate lumea în stradă.În această seară a mai fost difuzată încă o casetă cu Sebastian Ghiță unde a dezvăluit lucruri cutremurătoare.Acesti nemernici vor să ne distragă atenția de la lucrurile grave,care se întîmplă și manipulează lumea să manifeste în stradă fără niciun motiv real.Cei care sunt acum în stradă au distrus cu bună știință viitorul copiilor lor și au lăsat țara pe mâna străinilor. Dumnezeu o sa-i pedepsească cînd se vor așteapta mai puțin. În orașele Cluj,Satu-Mare,Bihor,Bistrița-Năsăud,Maramureș sunt deja inundații și asta trebuie să ne dea de gîndit că furia naturi are alt limbaj de comunicare cu omenirea.Dacă vom avea un mare cutremur în viitorul apropiat ne vom plînge în pumni și ne vom întreba,doamne de ce să trecem noi prin asta? Păi tocmai din acest motiv trecem pentru că nu știm să ne oprim la timp și ne distrugem țara cu bună știință,din cauza acțiunilor noastre negative.Nimic nu rămîne neplătit și asta o să vedeți cit mai curînd.Sper ca jandarmii care au fost bătuți cu gheață și sticle incendiare să nu mai salveze pe nimeni de la inundații,cind vor fi trimiși în misiune.Nu se merită sa-și mai riște viața pentru niște români,care sunt împotriva romanilor.Să mimeze și ei ca sunt la datorie așa cum mimează și Președintele că lucrează pentru România. Cei care au nevoie de ajutor să sune la Serviciile Secrete la SRI și la Koveși să-i salveze de sub dărîmături sau de la inundații.Poate vi se pare prea dur mesajul meu,dar observ că romănii doar în aceste servicii mai cred.Pentru unii nu există Guvern,Parlament sau alegeri libere din moment ce nu se respectă votul majoritar.Dumnezeu ne va face dreptate.DS

      Ștergere
    6. Si Iohannis nu este mason?

      Ștergere
  18. Sa ne ajute Dumnezeu sa l suspendam cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va ajute Dumnezeu sa-l pupati cit mai repede !!!

      Ștergere
    2. Doamne ajuta sa fie suspendat odata caci ne-am saturat de el si de jocurile lui murdare.Tradatorul.

      Ștergere
    3. Tradatorii de Dragnea si Tariceanu care ne-au vandut rusilor.

      Ștergere
    4. Tradator este Iohannis antiromanul si mincionsul.

      Ștergere
    5. an.00.20 tradator de tara iohanist-sorosist nu mai aveti ce zice si deraiati. Doamne da sa mergem cu rusii ca atunci ongurile lui soros nu mai au ce cauta in Romania !!!!

      Ștergere
    6. Tradatori de tara sunt Dracnea cu evreii lui si Tariceanu cu rusii lui !
      Mai ,spionilor rusi care postati mesaje, noi romanii nu o sa-i iubim niciodata pe rusii vostri ,deoarece ne-au luat Basarabia,tezaurul si Insula Serpilor !
      Dracnea a dat ordonanta de urgenta pt. folosul propriu ,...NU Johannis , mai mincinosilor cioloveci ! Deci Dracnea este vinovat !

      Ștergere
  19. Dar si sa plateasca ptr distrugerea tarii acest presedinte

    RăspundețiȘtergere
  20. Nefiind dintraia cum a spus roman ,,al lui'' nici el nu mai e presedintele tuturor romanilor, ci doar lu aia, ai lui !

    RăspundețiȘtergere
  21. La mamica Merkel cu el sa traiasca fericiti impreuna cu tot cu imigrantii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o pupi si p'asta, postacule PSD-ist !!!

      Ștergere
    2. Nu te irita asa mai Anonim4 februarie 2017, 21:17. Are dreptate Anonim4 februarie 2017, 19:46, la mamica Merkel sa mearga, sa-i dea sa ceva lapte. Fomistul de haos si tradatorul de neam si tara.

      Ștergere
  22. Doamne ajută !Să plece sa nu de mai întoarcă niciodată !

    RăspundețiȘtergere
  23. Adevărat Iohannis este un tâlhar că are 6-7-8 case ,Dragnea însă cu zeci de milioane de euro adunați prin muncă cinstită este un om tare bun.La fel de bun este și Năstase și Ion Iliescu cel care a omorât oameni la revoluție și la mineriade.Cei din piață sunt manipulați de agenturile străine îngerași PSD nu au furat niciodată doar așa poate din întâmplare să fi luat ceva mizilic .
    FSN face ordine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci nu guri dezinformatorule iohanist -sorosist ca pana acum a lucrat oculta lui soros si a altora ca el, din 89' incoace. Acum GATA! si acest GATA nu-l acepta nenorocitii care ne sug singele nostru si bogatiile Romaniei. iohanis cu sistemul sau de forta sunt slugile lor supuse de aceia nu le convine PSD-ul vrea guvernul lui. Deja toata tara a auzit, Tariceanu v-a demascat nemernici tradatori de tara. Da Dragnea este un adevarat OM si conducator. Doamne Dumnezeule te rog ocroteste-l pe Dragnea si PSD-ul !!!!

      Ștergere
    2. Doamne ajuta Romania in aceste vremuri! Scapa-ne Doamne de balosul de Iohannis, caci deja ne este sila de el, cat de scarbos poate fi.

      Ștergere
    3. la brutărie la brutărie la brutărie toti hoții la brutărie la brutărie și Mutu și Nelu și Ponta și Dracnea la brutărie................

      Ștergere
    4. „Anonim4 februarie 2017, 22:34
      Taci nu guri dezinformatorule iohanist -sorosist ca pana acum a lucrat oculta lui soros si a altora ca el, din 89' incoace. Acum GATA! si acest GATA nu-l acepta nenorocitii care ne sug singele nostru si bogatiile Romaniei. iohanis cu sistemul sau de forta sunt slugile lor supuse de aceia nu le convine PSD-ul vrea guvernul lui. Deja toata tara a auzit, Tariceanu v-a demascat nemernici tradatori de tara. Da Dragnea este un adevarat OM si conducator. Doamne Dumnezeule te rog ocroteste-l pe Dragnea si PSD-ul !!!!”

      „Anonim4 februarie 2017, 22:34
      Taci nu guri dezinformatorule iohanist -sorosist ca pana acum a lucrat oculta lui soros si a altora ca el, din 89' incoace. Acum GATA! si acest GATA nu-l acepta nenorocitii care ne sug singele nostru si bogatiile Romaniei. iohanis cu sistemul sau de forta sunt slugile lor supuse de aceia nu le convine PSD-ul vrea guvernul lui. Deja toata tara a auzit, Tariceanu v-a demascat nemernici tradatori de tara. Da Dragnea este un adevarat OM si conducator. Doamne Dumnezeule te rog ocroteste-l pe Dragnea si PSD-ul !!!!”
      „Anonim4 februarie 2017, 22:34
      Taci nu guri dezinformatorule iohanist -sorosist ca pana acum a lucrat oculta lui soros si a altora ca el, din 89' incoace. Acum GATA! si acest GATA nu-l acepta nenorocitii care ne sug singele nostru si bogatiile Romaniei. iohanis cu sistemul sau de forta sunt slugile lor supuse de aceia nu le convine PSD-ul vrea guvernul lui. Deja toata tara a auzit, Tariceanu v-a demascat nemernici tradatori de tara. Da Dragnea este un adevarat OM si conducator. Doamne Dumnezeule te rog ocroteste-l pe Dragnea si PSD-ul !!!!”
      „Anonim4 februarie 2017, 22:34
      Taci nu guri dezinformatorule iohanist -sorosist ca pana acum a lucrat oculta lui soros si a altora ca el, din 89' incoace. Acum GATA! si acest GATA nu-l acepta nenorocitii care ne sug singele nostru si bogatiile Romaniei. iohanis cu sistemul sau de forta sunt slugile lor supuse de aceia nu le convine PSD-ul vrea guvernul lui. Deja toata tara a auzit, Tariceanu v-a demascat nemernici tradatori de tara. Da Dragnea este un adevarat OM si conducator. Doamne Dumnezeule te rog ocroteste-l pe Dragnea si PSD-ul !!!!”
      Anonim4 februarie 2017, 22:34
      Taci nu guri dezinformatorule iohanist -sorosist ca pana acum a lucrat oculta lui soros si a altora ca el, din 89' incoace. Acum GATA! si acest GATA nu-l acepta nenorocitii care ne sug singele nostru si bogatiile Romaniei. iohanis cu sistemul sau de forta sunt slugile lor supuse de aceia nu le convine PSD-ul vrea guvernul lui. Deja toata tara a auzit, Tariceanu v-a demascat nemernici tradatori de tara. Da Dragnea este un adevarat OM si conducator. Doamne Dumnezeule te rog ocroteste-l pe Dragnea si PSD-ul !!!!

      ”Anonim4 februarie 2017, 22:34
      Taci nu guri dezinformatorule iohanist -sorosist ca pana acum a lucrat oculta lui soros si a altora ca el, din 89' incoace. Acum GATA! si acest GATA nu-l acepta nenorocitii care ne sug singele nostru si bogatiile Romaniei. iohanis cu sistemul sau de forta sunt slugile lor supuse de aceia nu le convine PSD-ul vrea guvernul lui. Deja toata tara a auzit, Tariceanu v-a demascat nemernici tradatori de tara. Da Dragnea este un adevarat OM si conducator. Doamne Dumnezeule te rog ocroteste-l pe Dragnea si PSD-ul !!!!”

      Iti place Marie?

      Ștergere
    5. Tu nu vrei la "brutarie" Anonim 5 februarie 2017, 07:21? Cred ca iti doresti sa mergi acolo, de aceea esti obsedat cu "brutarie". Cat ai furat, ia spune? Caci prea te chinuie "brutaria" pe tine la pishic.

      Ștergere
    6. O sa mergeti voi toti iohanisti-sorosisti-penelisti la canal!

      Ștergere
    7. La puscarie Dracnea cu evreii lui ca el a dat ordonanta ca sa scape de raspunderea penala ! Johannis ce a facut ?! A aparat Statul de Drept !

      Ștergere
  24. Sa plece odata..!!!!! Mutu' sa plece.....!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Anonim 4 februarie 2017, 20:26!!! Asa sa fie!!!

      Ștergere
  25. Lozinca cu "Vreau guvernul meu", nu mai este valabila...
    A mai vrut cineva "Vreau consiliul meu" , si a tot continuat... pana a creat un stat mafiot...
    A demonstrat pana acum si presedintele tarii...
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
  26. Poate face infarct daca pica pe partea stanga si moare, Doamne fereste si vine la presidentie, cine?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sluhui ,Mercedeso ?

      Ștergere
    2. Pai daca moare, poate vine in locul lui madam Merkel daca tot sunt asa buni prieteni

      Ștergere
  27. Johannis este un diavol .de cand a fost numit ,totul s-a intamplat numai prin speculatii si manareli.a profitat de nemultimirea celor din diaspora ca sa ajunga presedinte,a profitat de un incendiu si moartea unor tineri ca sa plece guvernul Ponta,acum profita din nou ca sa mai dea jos un guvern.destabilizeaza tara tradatorul.a semanat ura si dezbinare.sa fie blestemat el si toata gasca lui de tradatori.nu vor decat puterea si batjocorirea poporului roman.ei sunt HOTII!!!! ne fura voturile.sa nu-i lasam pe nemernici.

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu va bucurati inainte de vreme, sa vedem cum merg treburile mai tarziu.
    Daca am primi un ajutor de sus... de foarte sus, sa vedem adevarul curat si irefutabil, (chiar daca-i pleonasm intelegeti voi) indiferent de simpatii sau antipatii politice sau de orice gen, acest adevar sa poata restabili fara nici-o tagada ce trebuie sa facem si cine-s vinovatii.
    Altfel orbecaim ca un orb care nu cunoaste pe unde merge!
    Sper ca Dumnezeu sa lumineze mintea conducatorilor acestei tari si deopotriva mintea celor multi!
    Asa sa fie!
    Dumnezeu sa ne ajute in aflarea Adevarului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandru Dragomir nu vreau să te supăr,dar ajutorul acela de sus pe care îl așteaptă toată lumea nu va veni ci din contră vom avea multe inundații și cutremure de pămînt cît de curînd Eu nu mă supăr pe Dumnezeu dacă ni le dă pentru că le merităm din plin,mai ales acum cînd românii își bat joc de țara asta. Și încă ceva dacă un camion va intra în mulțimea din stradă să nu te mire,pentru că SRI-ul are alte treburi acum decît să vegheze la siguranța națională.Dacă teroriști vor să ne facă un cadou acum e momentul prielnic pentru ei,așa că atenție.Eu nu mă simt în siguranță și nu am încredere în aceste servicii atîta vreme cît țara e în derivă și mai nou e condusă de pe facebook sau prin SMS.Așa că nu aștepta ajutor divin că nu o să vină ci din contră vom plăti toți pentru atitudinea unora.

      Ștergere
  29. ESTE LOVITURA DE STAT !!! asta este tot ce poate acest Johannis care in conditiile date, pleaca din tara in loc sa calmeze spiritele. JOS JOHANNIS !!! daca cade guvernul vei cadea si tu.te crezi imparat,dar esti un frustrat care-si doreste puterera cu orice pret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. JOHANIS SUSPENDAT!,DACA DEMITE GUVERNUL, ATUNCI EL SA URMEZE !!!

      Ștergere
    2. Iohanis a impartit tara in doua,a adus ura intre romani

      Ștergere
    3. Adyna el stă și bea șampanie în loc să facă un anunț să îndemne lumea la calm și să meargă la casele lor.Grindeanu a anunțat că retrage ordonanța și ei tot nu sunt mulțumiți.Așa că pentru mine e clar ce urmărește acest individ sinistru din moment ce i-a îndemnat subtil să rămînă în stradă.DS

      Ștergere
    4. DS, pe asta nu-l intereseaza de romani. Nu da doi bani pe noi.

      Ștergere
  30. Oameni buni, ati inebunit? Voi nu vedeti ce a facut psd? Il scoateti pe presedinte vinovat? Chiar va meritati soarta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu Dorina, tu nu intelegi nimic. Esti toata numai o manipulare tu fata tu.

      Ștergere
    2. Ce a facut PSD? Spune-ne tu! A scos niste taxe aberante, a luat de la patroni si a dat la salariati,a dat liber la tren ca sa nu mai intre studentii la puscarie ca au mituit nasul. Liberalii ar fi micsorat salariile iar cu banii economisiti ar fi facut lucrari prin firmele lor,lucrari care nu se stie cit de benefice pt.populatie. Cu banii dati in plus de PSD la salarii se vor face case,mobila,etc.cu firme din Romania,pentru ce vor oamenii,nu pentru lucrari pe care le vrea partidul PNL ca sa ingrase firmele de partid

      Ștergere
    3. Taci iohanista si nu mai dezinforma! deja Tariceanu a iesit pe post si v-a demascat jocurile murdare ale voastre si a ocultei. Pana aici v-a fost!!!!

      Ștergere
    4. Cap ai,minte ce-ti mai trebiuie!? Maria H

      Ștergere
    5. Dorina ,ai dreptate. Unii oameni nu mai stiu pe cine sa creadă. Da ce partid a fost la putere de vreo 15 ani încoace? Ca bine nu ne-a mers la 80% din populație.

      Ștergere
    6. Dorina Rusu el e cel mai vinovat pentru că odată retrasă ordonanța trebuie să îndemne lumea la calm.El trebuie să fie președintele tuturor românilor nu numai al celor din stradă.

      Ștergere
    7. Anonim 4 februiarie 2017, 22:20, daca pnl erau corecti...nu se uneau cu cei pdl ..cat au fost la guvernare...ne au taiat din pensii, salarii...spitale inchise...au subinat economia tarii..ne au adus in pragul saraciei pe noi ca popor..pentru propiile lor interese..hotii striga hotii...cam asa stau lucrurile...am observat ca ai o afinitate pt pnl..dar eu ca cetatean al acestei tari..n am incredere in niciun partid si nici macar in presedinte ..care este un aservit pt straini...nu am votat cu niciun partid si nici nu voi vota...atata timp cat sunt in toate partidele hoti..de f multi ani...merg si imi anulez votul...ca nu am pe cine vota!!! Sunt un cetatean simplu ...dar inca nu am creierul atat de spalat incat sa ma las influrntat de un partid sau altul. Cred in Cel de Sus ...ca va venii timpul ...sa platim fiecare...din partide...chiar si presedinte..dupa fapta si rasplata. Uitati ca roata se invarte...mai bine..va ti ruga de sanatate...si sa ne pazeasca Sf Maicuta de tot cei ma rau...decat sa ne uram!!!!

      Ștergere
    8. O sa va meritati voi soarta care vine spre voi tradatori de tara si neam!!!!

      Ștergere
    9. Anonim 5 februarie 2017, 11:41,faptul ca imi anulez votul, nu face sa mi tradez tara...sunt un om cinstit...imi place munca cinstita...si muncesc in aceasta tara....nu sa fiu un aservit pt un partid sau altul...asta inseamna ca nu imi incalc principile despre viata si despre oameni...si credinta in Maica Domnului!!!

      Ștergere
    10. Nemernic postaci iohanist, noi vedem si ce face psd-ul si ce face nazistu tau!

      Ștergere
    11. Pai Johannis a dat ordonanta de urgenta ca sa-l scape pe Dragnea ca a furat ! Eu nu o sa-l mai votez pe Dragnea si PSD -ul care sunt niste escroci ! Livia

      Ștergere
  31. Sa plece!Sa se duca!A facut cel mai mare rau!Ma bucur d-na Maria CA asa vedeti.Am ajuns sa nu mai pot respira!

    RăspundețiȘtergere
  32. 20,21 unde ai mai pomenit unul ca el la noi ,bugetar toata viata cu 7 case.,macar Dragnea a avut si afaceri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.32 Care afaceri ? Astea, nu ?:

      Teldrumul a dat un tun in Teleorman.

      Celebra societate Teldrum din Alexandria - celebră căci numele său este legat de cel al liderului PSD, Liviu Dragnea - a câştigat licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul Teleorman în următorii patru ani, relatează news.ro. Valoarea contractului atribuit de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale fostei societăţi a Consiliului Judeţean Teleorman, se ridică la 34.998.136 de lei fără TVA.
      Contractul a fost atribuit pe 9 septembrie 2016, Teldrum fiind singurul ofertant. Potrivit elicitatie.ro, lucrările de deszăpezire nu pot fi subcontractate, acesta fiind Lotul 3 din cele zece loturi în valoare totală de 136.666.117 de lei fără TVA.

      http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/9902-cat-de-mic-e-dragnea-un-gainar-ordinar


      http://www.turnucustiri.ro/cauta?q=Teldrum

      Ștergere
    2. dezinformare iohanista!

      Ștergere
  33. Iohannis este un tradator de tara , nici macar nu-i pasa de tarisoara asta , e un sarpe care vrea sa ne vanda cu totul ! Sa dispara !

    RăspundețiȘtergere
  34. Asta trebuia să se intimple inca din luna decembrie nu cred că avem nevoie de un așa președinte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Președintele a dat liber la furat!!! Oare ce se întâmplă??? Oameni buni ce se întâmplă cu voi??????

      Ștergere
    2. presedintele tau este un fasificator de case si vanzator de copii.

      Ștergere
  35. Iohanis suspendat ,Dragnea la pușcărie. Cine mai guverneaza tara asta ?in cine sa mai ai incredere?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da,iohanis va fi suspendat si dragnea la puscarie...nu care va fi ordinea.

      Ștergere
    2. Puscaria este pentru Iohhanis care a incalcat Constitutia Romaniei.

      Ștergere
    3. Ma puscarie sa mergeti voi tradatorii de tara si neam! Dragnea este un adevarat patriot care vrea binele poporului si a tari!

      Ștergere
  36. MARIA A SPUS CLAR CA NU MAI TOLEREAZA DEZBINAREA!

    RăspundețiȘtergere
  37. In sfarsit,un mesaj care ne face o sambata seara fericita...DUMNEZEU este bun si tine cu romanii amarati, DUMNEZEU stie adevarul suprem si curata raul din radacina in viitorul Romaniei sfinte...Mi-a tresarit inima de fericire ca se face dreptate si toti care nu vor face lucrurile curect vor fi inlaturati...Va multumesc pt. mesaje

    RăspundețiȘtergere
  38. Iohanis ,a fost trimis din tara.....de SRI.
    ,cum l-au trimis si pe ceausescu,inainte de revolutie......dar daca se intoarce cred ca va avea o surpriza.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visezi, asa cum au visat românii în 2012 că pot schimba ceva, că votul lor contează, că ei sunt stăpânii României!
      Vise plăcute!
      Planul se împlinește pas cu pas.
      Pasul 1
      Pasul 2
      Pasul 3
      Dacă nu, măcel între frații români. Iar SRI se răzbună pentru '89.
      Vise plăcute! Nu trăiesti în realitatea care trebuie.

      Ștergere
    2. Anonim 23:21,, dacă se întoarce "????? Ce cretin!

      Ștergere
    3. Sa se intorca. Lumea il asteapta la Cotroceni sa-i ceara socoteala!

      Ștergere
  39. Si cum sa spumeam sa nu faca voia noastra cu faca voia Tatalui cand o dori Si cum si cine va fi AMIN

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu chiar nu înțeleg de unde ura asta colectivă, irațională si odioasa?! noi ăștia, ceilalți, care nu facem parte din turma, suntem imediat stigmatizati si dați la o parte. Psihologia omului- "daca nu ești cu/ca noi, ești împotriva noastră". Trist. Daca tot militati pentru democrație si credinta învătați sa acceptați si părerea celorlalți fără sa va mai inflamați si fără sa fiți agresivi.Nu dezbinați si mai rau societatea.
    Ce vremuri! În care e un delict să ai o altă opinie, sa iți elimini prietenii ( de pe Facebook ) care nu gândesc și nu susțin aceeași mișcare politică! De unde a apărut aceasta ura, intoleranta? Doar în '90 a fost așa ceva ! Poate ar trebui sa ne reamintim câteva din valorile creștine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti cei de pe aceasta pagina se cred credinciosi, insa majoritatea dintre ei au pierdut drumul drept. Din pacate au fost orbiti de ura si nu mai pot discerne adevarul de minciuna. Totul pleaca de la educatie, si de la faptul ca oamenii nu mai stiu sa gandeasca singuri, sa isi puna intrebari, sa caute raspunsuri. Ca sa nu faca un efort intelectual, prefera sa ia parerile oamenilor politici pe care ii sustin neconditionat,si sa le faca litera de lege.

      Ștergere
    2. Dezbină si conduce!
      A spus de multe ori Maria ca România va fi sfîșiată.
      Iată ca nu trebuie să vină cu tancurile. O facem noi, de bunăvoie.

      Ștergere
  41. PSD-ul urmeaza sa umple inchisorile in Romania, fiecare se stie cu musca pe caciula, de asta au nevoie de gratiere, ca sa-i mai suporte romanii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In aceeasi situație sunt si cei din opoziție. Dar ei au acum ca obiectiv recastigarea ilegală a puterii. Iar tu esti unealta perfectă! Îi vei lăsa să te manipuleze în asa hal?

      Ștergere
    2. O sa umpleti voi puscariile din tara tradatorilor de tara, slugoi lui soros!!!

      Ștergere
    3. O sa umpleti voi tradatori de tara si neam puscariile din Romania !

      Ștergere
  42. ha, ha, ha, va pleca... PSD-ul intro gaura de sarpe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primul esti tu, dragutule. Dupa tine...altii...

      Ștergere
    2. Ai vrea tu! PSD a fost pus de poporul român legitim să starpeasca nedreptățile din țară si să redea România românilor!
      Câți politicieni au îndeplinit punct cu punct ce au promis în campania electorală. Acest guvern pe care vreți sa-l dați jos este singurul care face acest lucru. Atunci care sunt intențiile românilor care manifestă ilegal in stradă? Gândește-te si tu, că si tu ai cap. Folosește-l, nu doare!
      E cool să fii revoluționar, dar e o miselie să fii părtaș la ruperea țării!
      Suntem români cu toții,iar România e a tuturor românilor nu a celor care nu înghit PSD ul!
      De ce n-ai iesit la vot în decembrie? Atunci puteai să alegi legal cine să te reprezinte! Acum nu faci altceva decât să îi ajuți pe cei care au pierdut alegerile si puterea să o castige mișelește. Nu au niciun plan pentru binele tău, manifestant de ocazie, ci au un plan pentru ei, pentru binele lor, chiar cu pretul dezintegrarii poporului român si a sfasierii României lăsată întreagă de străbunii noștri!

      Ștergere
    3. In gaura de sarpe cu tine Anonim 5 februarie 2017, 00:20!

      Ștergere
  43. Tantalai si bolnavi la minte sunt cei ce prevestesc cutremure, sau vad OZN-uri cu ochii lor dupa ce ling PSD-ul pe cur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te preocupe pe tine c**** PSD-ului.

      Ștergere
    2. Sa-ți fie rușine că poți să vorbesti asa despre frații tăi, români ca si tine!
      Rușine!

      Ștergere
  44. Degeaba e suspendat dacă după referendum nu este demis.

    RăspundețiȘtergere
  45. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai venit în lume să ne mântuieşti pe toţi, cu sufletele pline de evlavie, Ţie astfel ne rugăm:



    Îndură-te, Doamne, de ţara noastră şi neamul nostru şi ajută să-şi găsească în sfârşit, calea cea dreaptă. Coboară Duhul Tău cel Mângâietor să ne curăţească întinăciunea şi să ne întoarcă inimile la blândeţea şi frica de Tine, Doamne.



    Luminează, Doamne, minţile noastre, care din pricina amărăciunilor şi umilinţelor, nu văd calea cea dreaptă. Încălzeşte, Doamne, inimile noastre care, învrăjbite de diavol, au uitat să-şi iubească aproapele şi să ierte vrăjmaşilor.

    Slobozeşte, Doamne, neamul nostru din jugul minciunii, urii, pizmei si egoismului.

    Învaţă-ne, Doamne, să ne rabdam unii pe alţii aşa cum Tu ne rabzi pe noi toţi.

    Stinge pofta celor care pentru binele lor îşi asupresc semenii.

    Încălzeşte-le, Doamne, inimile, tămăduieşte-le rănile şi îmbrăţişează-i în neţărmurita Ta dragoste. Odihneşte, Dumnezeule, sufletele celor care şi-au dat bunul cel mai de preţ pentru credinţă şi dreptate.

    Cu capetele plecate, genunchii îndoiţi şi inimile frânte, ridicăm această rugăciune către Tine, Doamne, Bunule, şi Ţie îţi strigăm: Auzi-ne, Doamne, şi trimite Mila Ta peste neamul nostru românesc.

    Că numai a ta este puterea şi mărirea şi numai Tu vei întoarce râurile neamului nostru la matca străbună, ca să se laude numele Tău în veac, al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh,

    RăspundețiȘtergere
  46. Dna Maria, m-ai trebuie sa-l suportam mult pe bolnavul asta cu linsu lui? Faceti experimente cu noi ? Opriti-l doamna odata !

    RăspundețiȘtergere
  47. Neamțul nătărău va fi suspendat pentru că nu știe să-și respecte și împlinească misiunea conform constituției .

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu stiu ,daca ar trebui sa ne bucuram ,ca Iohanis va fi suspendat.Si Basescu a fost suspendat,dar nu a putut sa fie dat jos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 5 feb 08:56 A cîta oară să vă spun cum stă treaba cu suspendarea că deja am obosit.Nu v-am spus că acest odios are protocol semnat cu servicile secrete pe 10 ani așa cum a avut și Băsescu.Dacă vă amintiți în urmă cu ceva timp chiar a spus că și-a propus să stea la conducere cel puțin 10 ani.Așa că dacă se va face acest referendum,el va rămîne în picioare,așa cum s-a întîmplat și cu Băsescu.Se vor cheltui bani mulți și se va pierde timpul degeaba că el e ținut în spate de cei pentru care lucrează.Oculta mondială e la butoane și nu vrea să scape puterea din mână.Așa cum nu țin cont de votul din 11 dec tot așa nu vor ține cont nici de votul referendumului.DS

      Ștergere
  49. Se pare că numai RTV-ul a rămas sa sprijine PSD-ul si OUG care da dreptul la furat pentru functionari.

    Pe plan international exista o pozitie unanima pentru manifestanti.

    Nici măcar Rusia nu poate sprijini pe fata o putere politica ca incalca porunca de a nu fura.

    Pana si cele mai conservatoare institutii au schimbat macazul (BOR, Antena 3, etc) precum si multi pesedisti.

    La contra manifestatia pro PSD nu se poate aduna nimeni din simplul motiv ca nu poti manifesta cu lozinci de genul "Vrem sa furati", "Vrem sa furam" si altele asemănătoare.

    Cei care au rămas pro-PSD sunt indraciti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da ce mediocru gândești. Afla ca numai 3 tari au aceasta ca fiind infracțiune în codul penal . Și acolo sunt explicate. Nu ca la noi în România unde toate legile sunt interpretabile. Tu să-ți iei președintele și toată justiția și sa trăiești cu nemernicii ăștia care au distrus România. Auzi ma mediocrii ăștia sa iasă în strada sa apere o justiție mafiota, care a furat și fura și are legături cu clanurile interlope. Sa ieși în strada sa ragi sa ți se limiteze drepturile?? Ridicol numai în România se poate întâmpla asa ceva. Ca sa poată trai toți în pace în România ar trebui sa se împartă teritoriul hoților si drepturilor omuluiși teritoriul justitiei și drepturilor limitate sa vedem care prospera. Nu se poate sa trăim iarăși cu ăștia care au fost la conducere și care sunt suspectați ca ar fi dat foc în colectiv sa rămână la putere!!!!!!!!!!!! Jos Klaus, jos mafioții din justiție, jos PNL USR udmr

      Ștergere
  50. Omul de rand pretuieste familia si sanatatea si ofera si ultimul colt de paine copiilor pe cand politicienii nu vor bine ei sa aiba averi si sa traiasca in lux de asta ajung sa fie nerespectati de odrasle ...oamenii din aceasta clasa sunt chiar atat de inconstienti? Nimeni nu merge in mormant decat cu faptele sale ...nimic material nici sanatatea nu o cumpara cu banii !!!

    RăspundețiȘtergere
  51. Dragnea, vrednic este !
    "
    Toată Europa, toată lumea, va fi cu ochii pe noi, cum a fost la Revoluția din 89. Am ajuns să fim dați exemplu, de țară care își apără fără teamă valorile democratice. Vecinii noștri, încălecați deja de cozile de topor ale lui Putin din țările lor, ne privesc cu admirație și invidie. Pentru că ei n-au avut un Liviu Dragnea al lor, să-i unească și să-i scoată în stradă. Noi avem! Binecuvântat fie pântecele care te-a purtat, Liviu Dragnea, binecuvântată fie Bombonica care te-a suportat, binecuvântată fie chiar și fătuca care te pupă pe dințișorii ăia care n-au mai văzut periuța de dinți din Cretacic! Ar trebui să-ți ridicăm statui în toată țara, Liviu Dragnea. Dacă nu erai tu, am fi fost o țară bananieră, sluga rușilor, o țară de sclavi obedienți și nu de oameni mândri, care cântă imnul național în fiecare seară, la ora 22:00 trecute fix! Și ar trebui ca numele și poza ta să deschidă toate manualele de istorie, iar sub ele să scrie: ”El este omul care a făcut din România o țară liberă și democratică, iar din români o Națiune mândră, care nu acceptă niciun jug. Vrednic este!”
    "
    Academia Catavencu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Academia asta n-a fost etichetata : rusnaca ?
      o sa ajungeti ce va doriti cu tupeul asta, de gay !

      Ștergere
    2. Ce academie? o aiureala de sri-isti

      Ștergere
    3. Cei de la Cațavencu au făcut o fițuică mizerabilă după 1989 din banii infractorului Soroș și acum se mîndresc cu acest gunoi.Rușine să vă fie creiere spălate și demonizate.

      Ștergere
  52. Jos USR , Uniunea satanistilor romani ! Domnule Trump, va rugam sa ne ajutati !

    RăspundețiȘtergere
  53. http://www.stiripesurse.ro/atac-fara-precedent-la-adresa-lui-iohannis-sunte-i-un-pre-edinte-nul-mediocru-dar-periculos_1177626.html

    RăspundețiȘtergere
  54. http://www.stiripesurse.ro/mobilizare-in-secret-pentru-un-miting-anti-iohannis-la-cotroceni_1177948.html

    RăspundețiȘtergere
  55. Ce bine...asta inseamna ca vom avea alt presedinte,vom avea alegeri anticipate...o veste f buna la inceput de an..

    RăspundețiȘtergere
  56. Anonim 9.15 dacă iese în stradă cei care preferă PSD cu siguranță nu vor avea lozincile pe care le propui tu.Lozincile vor fi cam așa:
    JOS IOHANIS!
    AFARĂ MULTINAȚIONALELE!
    SRI OCROTEȘTE ROMÂNIA NU OCULTA!
    SRI SCOATE AFARĂ DIN INSTITUȚIE TRĂDĂTORII DE ȚARĂ!
    DNA ANCHETEAZĂ TOȚII HOȚII DIN TOATE PARTIDELE!
    DNA SCOATE DOSARELE ASCUNSE ALE RUDELOR , PRIETENILOR!
    GRĂBIȚI FORMAREA FONDULUI DE INVESTIȚII PT AFACERIȘTII ROMÂNI!
    RELANSAȚI ECONOMIA!
    DNA SRI NU AVEȚI VOIE SĂ CONDUCEȚI VOI ROMÂNIA!
    ROMÂNI UNIȚI-VĂ NU VĂ URÎȚI AȘA NE PIERDEM ȚARA!
    AFARĂ CU OCULTA CRIMINALĂ, PLĂCUTĂ LUI IOHANIS!
    Cam astea trebuiau strigate și în zilele trecute dacă era și ceva crier în capete și mai ales patriotism,restul le puteam rezolva ușor nu greu.Spuneți mulți că Dragnea e penal dar pe Iohanis îl puteți vedea curat? Ce spune oare acea bunică care nu mai găsește nici urma măcar nepoțeilor ei,vînduți de Iohanis străinilor? Nu vă îngrijorați că pesediștii nu știu ce să ceară într-un miting nu ca voi că veniți cu topoare,veniți așa și veți suporta consecințele.Nu traiți cu impresia că oamenii ăștia sunt mămăligi voi veți fi cei ce veți umple pușcăriile primii dacă veniți cu topoare asta să fie clar.

    RăspundețiȘtergere
  57. http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/06/romania-anului-2017-abordare-astrologica.html?m=1

    Inceputurile anului 2017 vor fi resmitite ca de fiecare data din toamna anului 2016, cand la orizontul granitelor noastre se vor intensifica conflictele. Interesant este ca toate actiunile vor lua prin surprindere tara noastra si toate mutarile de trupe, actiuni si aspecte care vin sa intareasca protectia, pentru ca va fi protejata Romania, insa nu de armatele americane sau altele, ci de Bunul Dumnezeu. Jupiter si prezenta sa pe Ascendentul Romaniei, ne vor aduce aminte vorbele generalului Talpes: “La barza chioara, Dumnezeu ii face cuib!” Acest aspect foarte important va mai media starile conflictuale in care tara noastra, independent de vointa ei si a noastra, va fi implicata. Adevaratele turnuri si aspecte, care prin intensitatea lor vin si ne ingrijoreaza, vor fi coordonate si gestionate de insusi Destinul si Credinta acestui popor! Organele abilitate de mentinere a relatiilor de prietenie cu alte state, ambasadorii si sistemele care se ocupa strict cu raporturile diplomatice si internationale vor trebui sa fie si sa aiba acuratete in luarea deciziilor. Pentru ca prin incarcatura sa, intervalul astrologic 20 octombrie 2016 – 21 octombrie 2017, nu ne va scuti de incidente la granitele tarii, de amenintari cum au fost si pana la acest moment, insa mult mai crescute in intensitate. Va trebui sa stim ca vor fi intensificate declaratiile de razboi si amenintare la adresa poporului nostru. Vor fi evenimente care prin natura lor pot aduce prejudicii si prejudicierea imaginii statului roman in fata celorlalte natiuni. Ruperea de Uniunea Europeana va fi un subiect important si Romania ori va fi exclusa ori I se vor imputa anumite sanctiuni. Asdar, raporturile si relatiile internationale, nu au mai fost de mult atat de incorsetate cum vor veni din toamna acestui an si vor trebui consolidate raporturile de prietenie cu alte tari, spre care, vrem nu vream Romania va face primii pasi importanti de altfel!
    Si totusi ce vor viza marile puteri?!?! Daca stau si privesc in casa a patra a tarii noastre, din punct de vedere astrologic, aceasta aduce in prim plan o noua formula de regionalizare in interiorul tarii sau punerea in vedere fortata catre acest aspect. Mai mult, poate parea o poveste SF, insa vor fi cele mai crunte lupte, pentru ca tara noastra sa fie impratita de puterile internationale in trei. Astrologic, Destinul Romaniei se va afla la rascruci de drumuri in acest sector de activitati. In orice caz, chiar daca nu vor sa reuseasca planurile, toate acestea vor fi protejate datorita protectiei Divine pe care Romania in acest interval de timp o are! Pentru o confirmare, starea vremii si factorii meteorologigici se vor inrautati in continuare. Aceste fenomene care au loc acum si sunt vizibile cu ochiul liber, vor avea continuitatea lor si in tot cursul evenimentelor din anul 2017 mult mai intensificate. Intradevar spre final de an, in luna noiembrie, asa cum se asteapta specialistii in geofizica a scoartei terestre, ar putea fi un seism mai mare in Romania, insa nimeni nu poate sti de cate grade si cat de devastator va fi. Cer este un singur lucru, daca va fi, cele mai predispuse luni vor fi noiembrie 2016 si evident primavara anului 2017. Semne pe cer si din punct de vedere meteorologic, inaintea producerii evenimentului vor fi cu siguranta. Astfel incat nu va trebui sa ne panicam. Va trebui sa ne acceptam Destinul acestei tari, la care noi ca entitati sutem partasi pentru arderea acestei karme negative pe care poporul roman o are de cateva decenii si care astrologic vorbind, sunt normalitati!

    RăspundețiȘtergere
  58. http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/06/romania-anului-2017-abordare-astrologica.html?m=1

    Latura financiara va avea mult de suferit de la finalul anului si pe intreg parcursul anului 2017. Practiv, tara noastra va trece prin incercari si parca va fi “jefuita” de comorile ei si de resursele naturale. Va fi anul in care putem asista la exploatarea resurselor proprii de corporatiile internationale! Agricultura va fi uunul dintre sectoarele care vor avea mult de suferit! Aici Destinul va veni si va da peste cap proiectele si aspiratiile oamenilor, a fermierilor si agricultorilor. Mai mult culturile pot avea de suferit si anul 2017 va fi unul delicat in planul echilibrului. Practic acest echilibru nu va fi vizibil.
    In plan politic, Destinul va dicta de aceasta data, asa cum a fost si in anul 2014. Nu este exclusa retragerea de la conducerea Romaniei al actualului presedinte (Klaus Iohannis) si inlaturarea lui sau retregerea, va aduce o noua forma de conducere catre toamna acestui an! Insa lucrurile si aspectele din planul politicului pentru prima data dupa atatia ani se va linisti. Destinul vine si dicteaza, iar politicienii independent de vointa lor nu vor mai avea nici un cuvant de spus in fata Destinului! Va fi un an de regrupare si de recanalizare din punct de vedere politic, dar pana si politicienii vor fi interesati de alte aspecte vizibile la nivel national sau vor fi afectati de ceea ce se va intampla in jurul lor. Fara sa poata interveni sau decide.
    Din octombrie 2016 si pana la finalul anului 2017 va fi o etapa de finalitate si se va incepe contruirea unui nou inceput in parteneriat cu cineva. Pentru ca, dupa atat timp, tara noastra va fi partenera cu un alt stat puternic. Insa chiar daca este o etepa de sfarsit si un nou inceput prin forma sa de manifestare, anul 2017 va contribui la o mai buna unitate intre romani. Este anul in care mitul pasarii Phenonix va fi in plina desfasurare. Aspectele importante ale acestui an astrologic vor avea directa legatura cu pamantul, teritoriul, fenomenele meteorologice, agricultura, exploatarile resurselor naturale, cutremurele intensificate, un important act de reorganizare teritoriala va fi emis sau dezbatut.
    Cu certitudine va trebui sa vedem partea buna a lucrurilor si evenimentelor acestui an astrologic care isi va incepe manifestarea din a doua jumatate a lunii octombrie 2016 si pana al 21 octombrie 2017, protectia venita de la Providenta. Ni se vor arata multe lucruri ca ulterior sa ne intarim intru credinta si sa construim ceva nou. Va fi o etapa in care unii se vor curata pentru a le putea lasa loc altora. Si aici nu vorbim despre moarte. In orice caz, va fi un an al luptelor pentru transformare in care tara noastra va fi ocrotita, pazita si dirijata parca de undeva!
    Aceasta abordare astrologica, nu are menirea sa vina sa sperie lumea! Insa ea face parte din Destinul Romaniei si tinand cont de evenimentele care se intampla in jurul nostru acuma, as defini astrologic anul 2017 cel care va aduce Soarele dupa furtuna!
    Spre finalul materialului, ca sa pot concluziona, aspectele principale se vor petrece in urmatoarele sectoare de activitati:
    1. raporturile si relatiile internationale;
    2. scoarta terestra, regionalizarea si deficitul din agricultura, nu in ultim rand exploatarile pamanturilor Romaniei de catre straini si faptul ca cineva va dori ca tara noastra sa fie impartita in trei;
    3. nu in ultimul rand schimbarile politice care vor avea loc si caderea actualului presedinte Klaus Iohannis sau problemele acestuia care vor fi vizibile;
    4. Romania ca tara in contextul actual international, va ramane o tara izolata si careia i se va imputa sanctiuni si va fi amenintata;
    5. cu toate acestea va fi un an al transformarilor si protectia pe care Romania o are ca tara pe tot parcursul intervalului octombrie 2016 - final de luna octombrie 2017;
    Ioan Burculet - JOHN la 20:16

    RăspundețiȘtergere