marți, 7 februarie 2017

ISTORII DISPERATE ! CĂRĂRILE RELE SUNT FACUTE !!!


                                   ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!


                   6 - 7  Februarie 2017 ,ora 2,10 noaptea !

                                      Dragii mei,


În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud dragilor un glas care plange cu amar ,si striga la BUNUL  DUMNEZEU asa:

                    "Off ,Doamne, Doamne!

              Ochii mei nu se mai usucă.
            Tare asa vrea......(iar glasul care plange,se îneaca in lacrimi si nu mai poate contimnua)
Aud însă,un alt glas care îi spune asa:
               Istoriile disperate.

               Cărările rele, sunt făcute doamna !"
Din păcate dragilor,Cararile rele sunt facute.
Dar sa ne rugam la SFANTA TREIME si la MAICA DUMNEZEULUI nostru, si ne va netezi noua Cărările rele, le va acoperi cu Iubire si cu Dragoste Divina,iar răul se va evapora ca un fum. 
Related imageImage result for iisus si maica domnului
Trebuie sa avem nadejde,Credinta si dragoste in inima si-n suflet, sa ne iubim Aproapele si chiar pe dusmani,sa iertam celor care ne-augresit,ca sa fim si noi iertati de IISUS HRISTOS,JUDECATORUL cel Bun si Drept, Căruia I se cuvine împreuna cu MAMA SA si STAPANA noastra,toata cinstea ,slava si inchinarea, Amin.

                                        Cu dragoste,Maria .

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14
Translate this page
Jan 1, 2017 - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...



106 comentarii:

  1. Cararile rele sint facute de instigator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toată clasa politica si toți ce-i care au mințit,sunt ca IUDA,iar ce-i bonlavi si saraci sunt ca Domnul nostru Sfânt,IISUS HRIDTOS,ce urmează știm cu toții din Sfântă Biblie.Eu nu țin cu nici un partid,țin cu dreptatea si adevărul,pentru asta ma rog zi si noapte.Așa si voi indiferent cu ce partid tineti, rugativa la Dumnezeu,ce-i buni si cinstiți sa conducă.Nu noi decidem acum,cine este cinstit si corect fata de popor,numai Dumnezeu ne va arata adevărul.Poate sa nu mai fie nici un partid politic,si Dumnezeu sa puna unul Creștin,nu cunoaștem minunile lui Dumnezeu.Degeaba ieșim in strada si ne inervam,mai bine stam acasă si ne rugam,ca acum Romania este condusa de puterea lui Dumnezeu.Vorba dulce mult aduce,daca învățam sa zimbim,si sa ne iubim ca frații.Sa ne rugam in permanent pentru tot poporul.Nu va mai jicniți,ca mult o sa suferiți daca nu va întoarceți la Credinta.Doamne te rog ajutane sa fim uniti in Credinta.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    2. Maria din Banat te rog îndeamnă-i pe bănățenii tăi să nu mai iasă în stradă și sa nu-l mai denigreze pe Grindeanu că nu are omul acesta nicio vină.Doamne nu-mi vine să cred,unde au ajuns să-i amenințe cu moartea soția și copii.În ce țară am ajuns să trăim,unde românii se urăsc între ei.DS

      Ștergere
    3. Buna dimineața.Eu ma rog,pentru tot poporul,zi si noapte,dar sunt prea mica ca bunul Dumnezeu,să-mi asculte si rugăciunea meu.De un an va indemn pe toți la rugăciune,ca vin zile grele peste noi,dar cine iubește partea materiala,greu se întoarce la cea spirituala.Vine si ziua când forțați se vor întoarce la credinta,si vor regreta cu toții ca nu și-au întors fata către Dumnezeu.Eu trăiesc cu speranță ca Dumnezeu ne va uni in credinta foarte curând.Doamne îți mulțumesc pentru ziua de azi.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  2. Doamna Maria sunt tare mihnita ln sufletul meu pling si ma rog la bunul D zeu si Maicuta Domnului sa nu ne lase din bratele sale sfinte. Doamna Maria daca mai vine si bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca va veni si bine,dar după ce va fi cernuta ROMANIA!
      Va fi ales bobul de grau de cel de neghina.
      Bobul de grau sunt oamenii buni si credinciosi,neghina sunt cei care hulesc DUHUL SFANT,sunt cei care se urasc unii pe altii,care sunt violenti în vorbire si-n faptele rele.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  4. 76 de companii isi retrag publicitatea de la posturile RTV si Antena 3.

    http://www.aktual24.ro/companiile-isi-retrag-masiv-publicitatea-de-la-antena-3-si-romania-tv-lista-celor-76-de-branduri-care-nu-mai-apar-pe-cele-doua-posturi/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si tu dormi mai bine noaptea? esti mai fericit?o duci mai bine???mananci ura pe paine !!! sa dea Domnul sa nu-ti vina inapoi ca un bumerang. nefericitule! mi-e mila de tine.

      Ștergere
    2. HA,HA, HA...ce pierdere pt ăștia...noi suntem cei ce dăm raitingul și nu ei...ei aleargă după antena3 și RTV ...pt că NOI NE uităm acolo și ei au interes să-i băgăm și pe ei în seamă...fraiere...

      Ștergere
    3. In acest an chiar au fost modificari fiscale favorabile micilor societati romanesti, microintreprinderilor.
      Companiilor mari nu le convine situatia; banii lor se duc in afara.
      Sunt multe proiecte ce vizeaza SC romanesti.
      Neluta

      Ștergere
    4. Asta îi și deranjează, de aceea dir RAIFFAISEIN, dir. de companii străine au plătit și scos oamenii în stradă pe banii noștri căci, profitul lor zboară la alții nu la noi cum spune Dragnea care ne-ar acorda șansa și nouă să o ducem mai bine.
      CA UN BUN ROMÂN, AR TREBUI SĂ CUMPĂRAȚI PRODUSE ROMÂNEȘTI, SĂ ALEGEȚI BĂNCI ROMÂNEȘTI-TRANSILVANIA- ca să ajutăm producția noastră așa cum fac ceilalți în occident.

      Ștergere
    5. Anonim 7 feb 15:18 nu mai rîde ca fraierul că nu ai înțeles nimic,aici nu e vorba doar de raiting,e vorba de contractele de publicitate de unde ei își i-au salariile.Foarte multe firme,care aveau contracte de publicitate cu ei,se retrag acum și merg la alte posturi concurente.Nu au reușit sa-i închidă cu CNA-ul și acum caută alte metode securiste sa-i suprime.Fac presiuni asupra unor firme,iar pe jurnaliști îi cheamă la parchet sa-i interogheze și sa-i intimideze.Trăim într-o țară comunisto-securistă,unde suntem obligați să ne uităm la posturile care vor ei.Despre care democrație ne vorbește nouă Iohannis,cînd oamenii sunt pesecutați de ei și arestați pe nedrept Cum poate acest om să mai apară în fața lumii cînd a distrus atîția oameni și a dezbinat o țară întregă?Și-a bătut joc de acest popor,sa-i fie rușine.DS

      Ștergere
  5. E clar ,de pe acest blog ,nu vom afla niciodata decat nenorociri.......lucrurile bune ,nu le veti vedea niciodata,pt ca nu aveti acces la ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu blogul sau d-na Maria este vinovată pt mesajele înfricoșătoare....ci acțiunile noastre...dar un necredincios ce să înțeleagă...nici nouă nu ne convine ura și acțiunile voastre care distrug și VIAȚA NOASTRĂ...dar veți plăti cert...ca să vă smeriți prin suferință și să nu mai ieșiți în stradă instigatori de neam...

      Ștergere
  6. Oameni buni,ce-i de facutttttt?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7 feb 12:41 ce să fie de făcut să murim cu ei de gât.Nu vezi că nu se poate cu vorba bună,nu vezi că nu îndeamnă lumea la calm și e pus pe scandal și pe dezbinare?A împărțit țara în două,lumea nu mai rabdă și se va ajunge la violență fizică.

      Ștergere
  7. Dezbinatorul a reusit sa goleasca sala Parlamentului in primele 5 minute de discurs,lucru fara precedent a impartit si aici in doua tabere astea sint caile rele,dezbinate de orgoliu de baron profesor care vorbeste unor elevi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai dezinforma ! Dragnea este cel care a gresit , cel care a dat ordonanta ilegala , pt. a scapa de raspundere ! Dragnea este dezbinatorul national care trebuie sa plece . Amin

      Ștergere
    2. Anonim8 februarie 2017, 00:42
      A fost un pretext ordonanat!!!! nu pricepeti?
      Initial s-a incercat cu Bamboo, sa procedeze exact cum s-a procedat la Colectiv.
      Neluta

      Ștergere
  8. Iohannis este o rusine pentru poporul roman, ne facem de ras in intreaga lume cu un astfel de presedinte. Este degradant si rusinos si pentru cei care-i "tin spatele" si n-as vrea sa cred ca acestia, care lupta alaturi de presedinte, atat din tara, cat si din strainatate, mai pot continua sa fie alaturi de acest presedinte Iohannis, care-i incalificabil , jenant, nedemn si nereprezentativ pentru calitatea de OM. Nu mai poate , nu mai este permisa ramanerea lui in functia de Presedinte al Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest necioplit a procedat astăzi ca atunci cînd te duci în casa unui om ca musafir și te apuci sa-l înjuri și sa-l critici de cum intri pe ușă.S-a comportar execrabil și nu face cinste unui președinte.Guvernul și Parlamentru trebuie să demareze de urgență proceduta de suspendare din funcție pentru că a încălcat grav Constituția și sunt destule dovezi. El vrea să cheltuie banii cu un referendum și să ne întrebe dacă suntem de acord să luptăm împotriva corupției.Vă dați seama ce aberație păi normal că lumea e de acord și atunci de ce să mai cheltui niște bani dacă rezultatul e clar.El vrea să golească bugetul statului, sa nu-și potă îndeplini PSD și ALDE promisiunile făcute în campanie.Nu am vazut în viața mea un om mai rau și mai distrugător ca el.Preferă să bage țara în datorii,să lase oamenii fără servici închizîndu-le unora televiziunile și să dezbine un popor întreg că așa se simte el bine.Este un malefic,un diabolic și e condus de satana.DS

      Ștergere
  9. Demonii atacă oameni cu tot ce au la îndemână. Şi au multe viclenii. Oamenii lui Dumnezeu spun că o persoană care nu are gânduri bune se află deja sub influenţă demonică.Nu e nici umilinţă, nici jale adevărată cu lacrimi în el. Se laudă cu toate realizările sale şi caută să fie lăudat şi cinstit. El se lasă târât de patimile sale. Îşi pierde mintea şi e cu totul distrus. Atributele spirituale care arată influenţa demonică asupra unei persoane. Dintre acestea pot fi amintita: răspândirea de false doctrine, în special în legătură cu Iisus Hristos şi lucrarea Sa de răscumpărare .În ceea ce priveşte implicarea demonilor în vieţile creştinilor, apostolul Petru este unul dintre exemplele care arată că un credincios poate fi INFLUENŢAT de demoni . În unele cazuri, diavolul din cel posedat se erijează în profet, care se dovedeşte a fi fals întrucât Satana este minciuna personificată.Matei 24:11, 23-24. Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.
    Tesaloniceni 2: 7-10. Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale. Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti.Echilibrul moral precar al celui care are viziunea, fapt care afecteaza puritatea revelatiei: in cele mai multe cazuri, aparitiile s-au petrecut la oameni fara pregatire teologica, neduhovnicesti, nedespatimiti, slabi, atat psihic cat si intelectual, fie copii, fie batrani.Usurinta cu care se accepta vedenia: vedenia nu numai ca este primita, dar este si dorita. Din cauza lipsei de discernamant, lipsind mijloacele unei cercetari duhovnicesti si mentale, vedenia este efectiv imediat aprobata, dandu-i-se curs. Acest lucru este contrar tuturor predaniilor patristice si scripturistice, fapt necunoscut celor ce devin actorii unui teatru dracesc.Amplificarea sentimentelor de mandrie: primitorul vedeniei se considera ales, deosebit, fiind ceva firesc, natural, ca el sa se invredniceasca de asa rol in societate. Se crede mai presus de preot sau ierarh, pe care il cheama sa-l invete, sa-i dezvaluie ce trebuie sa faca. El a devenit un intermediator intre cer si pamant. Astfel, lui si numai lui ii pot fi incredintate secrete pe care el si numai el le anunta, pe care el si numai el le poate talcui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine spus PRIMITORUL VEDENIEI, care intr-adevar poate fi pacalit de diavol si care poate sa ia forma ingerului de lumina si astfel duce si pe altii la pierzanie.

      Ștergere
    2. Esti popa si vorbesti prostii

      Ștergere
  10. DISCURS KLAUS IOHANNIS. TĂRICEANU, prima reacție
    Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut o primă declarație după discursul președintelui Klaus Iohannis din Parlament.
     5 
    de Roxana Covrig


    Iată ce a declarat Călin Popescu Tăriceanu după discursul președintelui:
    - Sunt dezamăgit de discursul președintelui, m-am așteptat și am și spus acest lucru, ca-n acest moment de tensiune, în acest moment de criză politică, ca președintele, (...) să găsească calea către dialog, de detensionare. Dincolo de faptul că a arătat că vine la Parlament și vrea să dea lecții Parlamentului, să-i spună ce să facă, ceea ce este inacceptabil, președintele nu a făcut acel discurs la care mă așteptam, că vorbim de luminițele din Piața Victoriei nu reprezintă soluția pe care românii o așteaptă de detensionare a acestei situații, eu cred că singura posibilitate pe care o avem și pe care i-am recomandat-o președintelui este de dialog.
    - Am vorbit că eu voi iniția un dialog cu toate instituțiile relevante din justiție, pentru că justiția nu este un câmp în care să se războiască anumite instituții de forță cu drepturile și libertățile cetățenilor. Noi lucrurile aceste trebuie să le rezolvăm.
    - Stau și mă întreb ce era în capul președintelui când vorbea de oameni integri la conducerea statului. În momentul în care tu însuți ești condamnat pentru modul în care ai obținut niște case, ai o problemă pentru că nu ai restituit cei 300.000 de lei statului, pe care i-ai încasat necuvenit, nu se știe dacă ți-ai plătit impozitele pentru meditații, poți să vii și să dai lecții altora? Mi se pare foarte nepotrivit. Cred că funcția de președinte presupune o anumită experiență politică, o anumită pregătire pe care președintele pare să nu o aibă.

    https://www.dcnews.ro/mobile/discurs-klaus-iohannis-tariceanu-prima-reac-ie_531913.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui ca presedintii alesi sa vorbeasca in fata unei comisii de psihologi ca sa fie ... examinati dpdv al gandirii.Si inainte si dupa alegeri. Acum...cu cine dialog? Cu mutu???

      Ștergere
  11. DISCURS KLAUS IOHANNIS. DRAGNEA, prima reacție: Ce i-a spus președintelui la plecare
    Președintele Klaus Iohannis a ținut un discurs dur la adresa PSD în Parlament. Liviu Dragnea, liderul PSD și al Camerei Deputaților, a reacționat.
     53 
    de Roxana Covrig


    Iată ce a declarat Liviu Dragnea după discursul lui Klaus Iohannis:
    - Am asistat la discursul președintelui din Parlament, trebuie să spun că m-am așteptat să fie un discurs de unitate, de îndemn la calm și stabilitate. Din păcate, a ales să vorbească în continuare despre divizare, despre parlamentari buni și parlamentari răi, despre români buni și români răi, sunt de acord că alegerile anticipate nu reprezintă o soluție, sunt de acord ca Guvernul să fie unul performant, în sensul ăsta și îndemnul meu este să lase Guvernul în pace să guverneze.
    - Programul de guvernare este unul bun și românii așteaptă să fie pus în practică. Toată țara va avea de câștigat.
    - Și pe mine m-au surprins (parlamentarii PSD care au părăsit sala), dar probabil toată frustrarea și revolta acumulată în ultimele zile i-a făcut să aibă gestul acesta și trebuie să recunosc că și ei, ca și mine, ne așteptam să aibă un discurs al președintelui mediator.
    - Probabil că stilul, cuvintele folosite i-au făcut să iasă din sală.
    - Am ascultat cu speranță, până la ultimele cuvinte, că va fi un mesaj de pace.
    - Exact asta a spus președintele astăzi, s-a referit la cei de la PSD ALDE ca la niște parlamentari care nu sunt agreați, totuși trebuie să fie președintele românilor pentru că astea sunt atribuțiile constituționale.
    - I-am spus la plecare președintelui că în continuare sper să facem pace în România.
    - Suspendarea președintelui nu a fost și nu este o soluție. România are nevoie de pace socială.
    - Spui că nu este suficient demiterea unui ministru, dar și că România are nevoie de un guvern puternic, performant, nu poți să vorbești și de stabilitate și de instabilitate, nu poți să vorbești și de o guvernare bună și stabilă, dar și să sugerezi că ar fi nevoie de demisia Guvernului.

    https://www.dcnews.ro/mobile/discurs-klaus-iohannis-dragnea-prima-reac-ie-ce-i-a-spus-pre-edintelui-la-plecare_531914.html

    RăspundețiȘtergere
  12. A-ți văzut cine îl susține pe iohannnis și strada- prietenul prorus fugit în rusia care i-a donat o limuzină de rus primarului iohhannis- și 15 mașini BMW.....VĂ PLACE CE-I CEI FACEȚI JOCUL TRĂDĂTORULUI...
    să plângem că muriți în masă? nu pt că D-zeu vede că nu vreți să vă îndreptați...de aceea se întâmplă rele...PENTRU CĂ SUNTEȚI ORBI, SURZI ȘI NICI O JUDECATĂ CORECTĂ NU VREȚI SĂ O ACCEPTAȚI!...așa că veți plăti..

    RăspundețiȘtergere
  13. A-ți văzut cine l-a întâmpinat pe iohannis în parlament...adormitul USR, este emblema perfectă a conducătorului și turmei lui de trădători necredincioși, vânzători de neam și de țară...toate vi se vor întoarce...așa că rânjiți în continuare...cît mai puteți...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fripturist, ce parvenit, ce oportunist, ar trebui batut pt port fara drept de tricolor !

      Ștergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo de Ramona: intrati pe facebook-ul ei si o sa va cruciti de ce privire bolnava si diabolica are, ca sa nu mai vorbesc despre ceea ce posteaza acolo !

      Asta, ca sa vedeti cu cine ati interactionat si de la cine unii cereau chiar...sfaturi !!!

      Ștergere
    2. De ce ii faci reclama Ramonei? De ce as face trafic pe net acestei ființe?
      Ne bazam pe onestitatea ta.

      Ștergere
    3. Dar de ce te-ai "atacat" asa, anonim 19:43 ?
      Anonim 18:06 nu ti-a zis sa stai o juma' de zi pe facebookul aleia, ci doar sa-l accesezi s-o vezi.

      Ștergere
    4. 23:34 de ce mi-as pierde timp prețios uitandu-mă la ceva sau cineva care nu merită atenția mea?
      Nu intru în jocul ei. Recomand si altora să o lăsați în plata Domnului.

      Ștergere
    5. An 23:35, nu inteleg ceva in logica ta; de unde stii ca cineva nu merita atentia ta daca nu-l cunosti? ce joc ?
      Eu am cautat aici pe blog sa vad cum o mai cheama si ce scrie de ea, ca nu stiam cine e si m-am uitat doar pe pagina de profil, mi-ai starnit curiozitatea cand mi-ai zis sa nu ma uit,sti cum e, dar nu stiu ce sa zic , privirea ei ciudata ma cam pus pe ganduri.
      Poti sa te uiti si tu, poate parerea ta este alta, da mie nu mi mai trebue. O las in plata Domnului, asa cum ai zis tu.

      Ștergere
  15. Anonim 13.46 sa va fie rușine ca Ii vorbiți așa doamnei Maria. Cum puteți spune ca incita? Dansa suporta toate injuriile și tot dansa incita? Cred ca nu aveți judecata corecta.

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-un-tun-de-15-miliarde-de-euro_1178317.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca a dat un tun de 15 miliarde de euro .cine le mănâncă asta crede ca traieste 500de ani .Nu vedeti ca nu e zdravăn. e stăpânit de diavol .a intrat Hitler in el.

      Ștergere
  17. Doamna Maria de ce nu organizati o rugaciune cu toti cei care va urmaresc mesajele. De exemplu stabiliti ca in fiecare zi la ora 15 toti sa ne unim in rugaciune pentru Romania pentru pace . Stabiliti rugaciunea care vreti Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos Acatistul Maicii Domnului orice fel de rugaciune dar sa ne rugam impreuna. Rugati pe toti oamenii indiferent ca suntem catolici ortodoxi toti suntem fii lui Dumnezeu haideti sa ne rugam toti impreuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roagă-te si n-o aștepta pe doamna Maria ca șef.
      Roagă-te! E simplu!

      Ștergere
    2. Roaga-te, anonim 17:38, n-auzi, ce mai astepti ?
      Daca zice Ramona...nu stii ca n-o sufera pe d-na Maria?

      Ștergere
    3. I s.a mai propus Mariei , rugăciune comună . Dar nu vrea . Blogul a devenit politic , nicidecum religios .

      Ștergere
  18. Stimata doamna Maria nu stiu de ce amestecati politica in ceea ce faceti dvs. Datorita faptului ca parerile sunt foarte impartite, dvs instigati prun sustinerea care o manifestati vis a vis de PSD. Parerea mea ca nu e bine, abtineti-va in a va manifesta apartenenta politica pentru a nu va crea dusmani. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7 feb 15:24 nu vrei tu să părăsești acest blog și să o lasi pe Maria în pace să scrie ce dorește pe blogul ei? Mergi în Piață la manifestanții tăi și lasă lumea în pace.Dacă Maria l-ar fi susținut pe Iohanis,nu-i mai spuneai acum să nu facă politică.Să-ți fie rușine că ești de partea celor care au rupt țara în două.Trădătorilor de țară,oarba după voi.

      Ștergere
    2. An.02:41. iti consumi energia invidiindu-i pe ceilalti, in loc sa-ti definesti propriul scop si sa incerci sa-l atingi. Bleahhh!

      Ștergere
    3. Anonim 06:52 in ce consta invidia an.02:41 pt. an.15:24 ? cum ai ajuns la concluzia asta? poti sa argumentezi, ca eu nu inteleg faza cu invidia...
      Bleahhh inseamna ca iti vine sa vomiti ca an 02:41 este invidios ?

      Ștergere
    4. 17:02, curiosii mor repede . hihihihi

      Ștergere
    5. Anonim 06:52, imi pare rau, da daca nu ai argumente, atunci minti ! Iei in ras oamenii care spun adevarul asa cum razi si de mine.

      Ștergere
  19. Anonim 14:57 care injurii?Nu vezi că nu publica toate mesajele?Clar incita.aici bun e doar Dragnea și PSD.hai mă lași.cine e tâmpit sa creadă că doamna Maria are viziuni despre politica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ))))))))))))))))///// are legătură directă la știrile politice de la sf Petru ))))))))))))))

      Ștergere
    2. 15:35 si 09:16, daca tot ganditi identic si nu va convin sau nu credeti in mesajele d-nei Maria, de ce insistati cu prezenta voastra pe blogul dansei? Doar ca sa va etalati cunostintele in materie de jigniri?

      Ștergere
  20. NEMTU multumeste celor din piata,cam asa as rezuma eu discursul,la o ideie.

    RăspundețiȘtergere
  21. D-na Maria Chiar e persoana care vedea OMUL _ sufletul lui Eu am intuitie,simt din vorbe si chip, OMUL. Nu l am votat PE Iohannis,nici Base Intuitia MEA nu m a inselat .Ii multumesc lui D zeu pentru ASTA .Chiar m a ajutat sa nu fac greseli.Sper CA si Iohanis va primi de la cineva lumina CEA buna pentru Tara care l a ales Daca nu ,isi va asuma toate consecintele .

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa te arda focul iadului ciolanis!!! Traiasca Romania,psd-ul,Dragnea,Tariceanu si poporul roman! Jos iohanis nu meriti sa fi presedintele Romaniei!!! Maricica

    RăspundețiȘtergere
  23. Unde este Iubirea? Si unde-si gaseste Dumnezeu locul in toate acestea?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fratii tai din Piața Victoriei!
      Nu ne mai da lecții de iubire! Ne-am saturat de guru care ne tot dau lecții!
      Avem nevoie de oameni care sa nu mai de-a din gura si sa fie iubire si lumina pentru cei din jur!
      Lasă-ne cu superioritatea evoluției tale spirituale cu care ne-ai tocat pe blog! Fii mai umila si smerită, ai mult, mult, mult pana ajungi acolo unde crezi tu ca ești acum.
      Umilința este un diamant rar. Falsuri sunt la tot pasul!

      Ștergere
    2. Mai bine lasa-ne tu, 19 49, nu pierdem nimic fara tine !

      Ștergere
    3. 06:48 ești un hater de serviciu, se vede!
      Te deranjează ca am dreptate si te-ai simțit tu sa comentezi!
      Se vede câta iubire este in tine, discipol al lui Eu sunt D. Ii iubiti doar pe cei care va iubesc, iar cei care îndrăznesc sa va spună adevarul ii urâți din toți rărunchii!
      Cum se pupa asta cu iubirea necondiționată, cu Namaste?

      Ștergere
    4. D. vreau sa te intreb: daca esti cumva de partea lui Iohannis si a PNL+USR? Am urmarit postarile si tot in directia aceea inclini. Gresesc?

      Ștergere
  24. Anonim 7.o2.2017 12,06
    Daca este adevarat ce spui , companiile care-si retrag publicitatea de la Antena 3 si RTV , vor pierde foarte mult din vanzarea acestora , deoarece cei mai multi telespectatori urmaresc aceste doua televiziuni. Aceste companii vor ramane cu brandurile " in aer" . Razbunarea nu serveste la nimic bun. Este un joc de copil , capricii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7 feb 16:23 aceste companii care fac reclamă la toate otrăvurile lor de medicamente nu vor pierde niciun leu,pentru că le preia alte posturi TV și le fac un preț foarte bun.Vă dați seama la ce i-a dus capul pe acești nenorociți în frunte cu Rareș Bogdan de la Realitatea,unde mint cu nerușinare.Un pitic,frustrat cum e Rareș Bogdan și-a permis sa-i jignească pe cei care manifestă la Cotroceni,spunînd că au plecat acasă pensionarii la ora 21-22 și că nu mai e nimeni să manifeste, sugerîndu-le să facă în două schimburi.Acest nemernic crede că toată lumea are putere sa stea în frig la vărsta lor,cînd sunt bătrîni,bolnavi și necăjiți.Ei nu au facebook și nici telefoane de ultimă generație cu lanterne să le aprindă sa-l impresioneze pe Iohannis.Oare acest individ nu are părinții, nu are bătrîni,să le cunoască nevoile?Este o rușine așa cum este și Radu Banciu de la B1 TV,slugile puterii.DS

      Ștergere
  25. Să râdem cu ministrul Agriculturii! Știați că „Oile au și lapte” sau că „Lâna trăiește sute de ani”?

    https://www.bugetul.ro/sa-radem-cu-ministrul-agriculturii-stiati-ca-oile-au-si-lapte-sau-ca-lana-traieste-sute-de-ani/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=skCQr79sga0

      Ștergere
    2. Să râdem cu nicușor dan & usr& motăitorul====prostie, corupșie, tineri analfabeți pe 190000 lei/lună, pe banii noștri...

      Ștergere
    3. Ăștia sunt fripturiștii frumosi si liberi de dupa Colectiv. S-au cocoțat in Parlament călcând pe mormintele celor 64 de copiii nevinovați, condamnați la moarte!
      Vor veni alții dupa spectacolul de lumini, reclame, divertisment inconștient facut de cei din Piața Victoriei!
      Sa vedeți atunci ce perle vor scoate, mai ceva ca ăștia proaspăt parveniți! S-ar putea sa se bată in parlament pentru cei mai fals victimizat parlamentar!
      Cu ce tupeu ii hărțuiesc pe parlamentarii puterii???!!! Sunt nesimțiți si aroganți! Hiene hrănite cu memoria tinerilor morți la Colectiv!
      Rusine!

      Ștergere
  26. Cei care il controleaza pe presedinte au pistolul indreptat spre capul lui obligandu-l sa faca ceea ce face,fiindca a fost instalat la conducere conditionat.El habar nu are sa conduca o tara dar s-o mai si apere! Serios acum, pentru cei care-l sustin,ce Dumnezeu a facut pentru voi in acest timp? Ca sa nu mai zic pentru Romania?
    In afara de a se plimba pe afara si a dezbina prin-nauntru
    eu n-am vazut nimic.Astept sa ma luminati,fiindca va vad foarte "informati"!

    RăspundețiȘtergere
  27. In SUA, Trump a reintrodus tortura. A vazut ca bolsevicii din Estul Europei nu se cumintesc. Se aceea a trimis armata americana in tarile din flanculestic. Daca defecteaza vreun guvern, vor fi dusi in USA unde vor fi interogati crunt. Saracu Dragnea, va spune si cit lapte a supt de muma-sa. Vai de capul lui ! Ii pling de mila ! Si asa va pati tot guvernul Grindeanu. Pe Ciordache il scalpeaza ... nu vreau sa ma gindesc !
    Sorosistilor, Trump se va razbuna cumplit pe lucratura voastra draceasca.
    Dumnezeu sa-i dea sanatate lui conu Trump !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.17.07 cred ca ai mancat bolundai adica bureti bolunzi sau te tratezi cu etnobotanice, asa vorbesc cei din fata guvernului ca le dati ca sa poata sari cat mai sus. Si atunci iti vvin idei de oameni bolunzi pe care le scrii aici. Bravo taticu!!!!

      Ștergere
    2. Eu 22 18 te vad naiv ! Anonim 17.07
      nu a mancat nici ciuperci nici botanice; el din contra incearca sa ne bolunzeasca pe noi...

      Ștergere
  28. Doame in minele tale cele autoputernice imi pun viata mea cu tot trupul cu inima cu tot sufletul meu si cu al meu cuget cu toata fiinta mea te rog facase voia mea apara poporul
    Romin si
    Romina de toate relele ce sunt asupra tarii noastre si lumineazale mintea la cei din parlament sa fie corecti sa nu mai fure si sa nu ne vinda tara care va fi al doilea ierusalim doamne dumnezeule si maicuta domului aparene amin

    RăspundețiȘtergere
  29. Dragii mei! Am citit atat de multe mesaje ce contineau jigniri, atat pareri pro cat si contra guvernului si presedintelui, incat am crezut ca suntem pe un blog de dezbateri politice.
    V-ati gandit vreodata in profunzime ce au acesti politicieni ,care ne conduc de la revolutie incoace, in comun? Ce-i determina pe oameni sa mearga la vot si sa-i voteze ? E foarte simplu; stiu sa manipuleze , stiu sa spuna si sa promita ceea ce oamenii vor sa auda.
    De la revolutie incoace am votat cu multi care de-a lungul timpului au fost fie la guvernare , fie in opozitie. In naivitatea mea am crezut de fiecare data ca se va schimba ceva si o sa fie mai bine. I-am vazut pe fiecare in parte in dezbateri la tv. , sigur vorbeau foarte frumos sugerandu-ne ideea ca totul o sa fie bine daca doar ei vor ajunge la guvernare. Eram si eu asemeni voua incrancenata sa tin cu unii, sa improsc cu noroi in altii( ce sa-i faci, naivitate) .
    Insa la un moment dat m-am trezit. Mi-am dat seama ca indiferent cu cine as vota n-o sa se schimbe nimic. S-a dovedit de fapt ca e din ce in ce mai rau. Mi-am dat seama ca de fapt ei ne spun tot ceea ce noi vrem sa auzim , cand in realitate nu vor decat sa-si faca jocurile murdare. Au platit bani grei sa ajunga in parlament ( costa f mult, stiu fb ce spun) . Credeti voi ca vor renunta asa usor la a fura ? Pe de alta parte mai sunt si strainii , vor si ei ceva din tara asta . Alta data se duceau razboaie de cucerire de noi teritorii lasandu-se cu o gramada de pierderi de vieti omenesti. Acum e mult mai usor, se fac contracte de toate felurile din care au de castigat atat strainii cat si o mana de smecheri aflati la putere. Guvernanti si opozanti? O iluzie pentru cei multi si fraieri. Toti au acelasi scop comun: sa fure cat mai mult. Uitati-va la ei cate averi si-au strans de-a lungul timpului din "salariul lor de bugetar". E greu sa se schimbe ceva atata timp cat in spatele celor tineri veniti sa guverneze stau cei in varsta( care si-au facut o profesie din a fi politicieni, chiar daca multi dintre ei nu au studii politice) si trag sforile.
    La ora actuala avem doua categorii sociale:saraci si bogati. Cei bogati sunt cei ce guverneaza, familiile , prietenii si cunostintele lor si in partea cealalta sunt cei saraci, toti ceilalti care ies in strada si-si striga nemultumirea si neputinta. Mai sunt si cei care stau acasa nu ca n-ar fi nemultumiti, dar fie sunt prea batrani sau bolnavi , fie poate s--au saturat de toata mascarada asta ce se cheama politica .
    Dragii mei! Avem atatia copii foarte buni care au ca singur gand de a pleca din tara imediat ce vor tremina studiile pentru ca doar acolo vor fi apreciati la adevarata lor valoare si vor fi platiti la fel . Si va spun sigur ca toti cei care vor pleca nu se vor mai intoarce decat doar in vizita. De aceea singura rezolvare la tot ce se intampla este sa fim uniti. TOTI CEI DIN STRADA FACEM PARTE DINTRE CEI UMILITI SI CALCATI IN PICIOARE INDIFERENT DE CONVINGERILE NOASTRE POLITICE. DOAR UNITI SI CU CREDINTA IN DUMNEZEU VOM REUSI SA SCHIMBAM CEVA. Acum suntem dezbinati, fiecare isi striga oful atat cum stie el mai bine. CarmenM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen,ai dreptate,dar,de ce nu l-ai votat pe Vadim?

      Ștergere
    2. Nu stiu ce ai inteles din tot ce am scris ,dar cu siguranta nu ai inteles mesajul.

      Ștergere
  30. A VENIT VREMEA SA CONSTIENTIZAM CA NU SUNTEM SINGURI, CA AVEM AJUTOR DIVIN.DUMNEZEU SI TOTI ASEMENI LUI NE TRIMIT MESAJE DE ATATA TIMP , ATAT DE INCURAJARE , DE AVERTIZARE ASUPRA PERICOLELOR CARE NE PANDESC ,DAR SI DE A CONSTIENTIZA CA NU SUNTEM NICIODATA SINGURI .Dar stiti ceva? N-o sa le simtim niciodata adevarata valoare daca vom continua sa fin in continuare ancorati doar in viata materiala .
    Trebuie sa constientizam ca doar unind materialul cu divinul vom izbandi. Maica Domnului i-a trimis Mariei un masaj:SA VA IUBITI SI SA VA AJUTATI UNII PE ALTII. Doua sentimente, IUBIREA SI COMPASIUNEA, care din pacate intelesul lor a devenit atat de comun incat nici nu le mai stim valoarea. In realitate ele sunt f. puternice, de fapt sunt cheia ce va opri omenirea de la autodistrugere. DOAR ASA , CU IUBIRE SI COMPASIUNE FATA DE SEMENII NOSTRI SI FATA DE DUMNEZEU ROMANIA VA DEVENI AL DOILEA IERUSALIM. Avem mijloacele necesare. Ele sunt in inima noastra . Trebuie nu doar sa le gandim , trebuie sa le simtim.
    Ii avem cu noi si pe extraterestri. Stiu ca multi o sa sara cat colo si vor face comentarii rautaciose, neintelegand care este legatura lor cu Dumnezeu. Numai ca universul este mult mai mult decat ne inchipuim noi si mult mai mare de cat ne este noua dat sa stim si sa vedem. Ei,ca si noi , sunt creaturi ale lui Dumnezeu. Omenirea s-a dezvoltat datorita lor . Acei Annunaki pe care istoricii i-u numit antici erau de fapt creaturi de pe alte planete venite sa lucreze cu energiile de pe Pamant si sa creeze .Toti am auzit de Atlantida , mai putin de Lemuria ( un continent distrus inaintea Atlantidei) . Aceste doua continente au fost distruse datorita lacomiei oamenilor. Acestia au detinut tehnologii sofisticate care, folosite gresit, au dus la distrugerea celor doua continente. Si cum istoria se repeta, omenirea este cam in acelasi stadiu de autodistrugere.
    Extraterestrii sunt printre noi de mai mult timp. Pamantul este plin de dovezi ale existentei lor. Sunt multe simboluri pe care oamenii de stiinta incearca sa le descifreze . Noii veniti , raspanditi pe intreaga planeta , au rolul de a invata omenirea sa simta cele doua sentimente IUBIREA si COMPASIUNEA, CELE DOUA SENTIMENTE DE CARE NE-A AMINTIT SI MAICA DOMNULUI IN MESAJUL :"SA VA IUBITI SI SA VA AJUTATI UNII PE ALTII". Avem si noi printre noi pe Alexandru Pargaru care sustine ca este venit de pe VERTAS si mai este un baiat ( i-am iutat numele) venit de pe MARTE. Cat de frumos vorbeste acel baiat despre iubire ! Il puteti vedea pe internet.
    Nimeni din Univers nu are nici un interes sa distruga Pamantul. O data cu el s-ar distruge o gramada de planete din Univers. Daca in intreg Universul , pe toate celelelte planete singura lege este Legea Iubirii,PE PAMANT EXISTA TREI LEGI:A LIBERULUI ARBITRU, A INTERFERENTEI SI LEGEA ATRACTIEI UNIVERSALE. De aceea Dumnezeu , ingerii pazitori,extraterestri, spiritele calauzitoare, nu ne pot ajuta decat daca noi ii vom chema printre noi. Altfel ei vor fi doar simpli spectatori. Si din pacate pentru noi din cauza lacomiei , prostiei , orgoliului nemasurat, ignorantei etc. o sa ne indreptam incet incet catre autodistrugere.
    De aceea ce avem noi de facut este de a crea pace si armonie in propriul nostru Univers si sa ne cream propriul nostru RAI pe PAMANT. IUBIREA SI COMPASIUNEA SA FIE SCOPUL NOSTRU IN VIATA.Carmen M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen,ai citit cartea Profetia de pe Thiaoouba?

      Ștergere
    2. Carmen, cum adica Dumnezeu si toti asemeni Lui? Trezeste-te, fata !

      Ștergere
    3. 1747 din cate se stie nu bolsevicii sprijina teroristii ci parte din americani, cu Hilary masoni si sorosisti in frunte, Ei au fost infranti de un roman, Gucifer iar rusii sant clar de partea lui Tramp.Ce terci e in capul tau, oleu, ai creerul prajit tare, mi-e mila de tine...

      Ștergere
    4. Carmen,nu stii ce pierzi,in carte e relatat ce s-a intimplat cu continentele,care e treaba cu extraterestrii,ce este spiritul,etc. J

      Ștergere
  31. Tocmai s-a anuntat ca 500 militari americani ( plus tehnica aferenta, inclusiv tancuri ) vor fi relocati in Romania.
    S-au prins americanii ca guvernul PSD e prorus si-au trimis intariri.

    Nu misca bolsevicii in front ! ... s-a aprobat si tortura in SUA

    RăspundețiȘtergere
  32. IMAGINILE ZILEI. Cum doarme un parlamentar în sala de plen: ”Mă obosește bugetul” . Se intampla la noi :

    http://www.puterea.ro/special/imaginile-zilei-cum-doarme-un-parlamentar-in-sala-de-plen-152650.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ha, ha ! Ce tupeu la el !

      Ștergere
    2. Da seintampla la noi cu tampitii lui ciolanis sorosisti care distrug o tara si un popor dupa cum se vede cu nazistu in frunte....

      Ștergere
  33. Mai bine ziceti mersi ca i-am cerut ajutorul dlui Trump, sa retraga girul pe care-l aveau astia pt lovitura de stat! Traiasca Republica Socialista Romania !

    RăspundețiȘtergere
  34. Tu cel cu bolsevicii, scuze dar eu cred ca le amesteci, le incurci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Americanii au deja listele cu psdisti din toata tara. Se va merge din oras in oras, din comun ain comuna. Toti primarii, consilierii de la nivel local si judetean vor fi luati la intrebari. ANAF-ul si DNA-ul ii vor lua la bani marunti ( cum s-au imbogatit ). De cei de la nivel central nu mai vorbesc.
      Se va umple baza de la Guantanamo cu acesti jefuitori de tara. Atit s-a ticalosit Romania incit nu mai poate singura sa faca curatenie in propria ograda.
      Urmeaza ancheta. Credeti ca Trump a legiferat tortura pentru proprii cetateni ? Va inselati ! Pentru toti neocomunistii din Estul Europei. Nu vor lupta americanii cu rusnacii avind in spate guverne prorusesti

      Ștergere
    2. Anonim 8 februarie 2017, 14:23 cat de incurcat gandesti. Este invers dragutule! Sa vezi tu ce "cadou" primeste Iohannis-sorosistul din partea americanilor, cu dedicatie de la Trump!Abia asteptam!Cei care vor fi dati de pamant sunt oamenii lui Soros nu PSD-istii, in caz ca nu sti. Si tremura rau PNL si USR-ul- structurile lui Soros. Este foarte bune caci e timpul sa dispara tot raul sorosist din aceasta tara.

      Ștergere
  35. Acum sa va spun parerea mea , atata timp cat presedintele si politicieni sunt corupti , binomul , SRI, DNA o sa faca legile si o sa coonduca tara dupa bunul plac , acum iohannis intentioneaza sa-l puna pe Grindeanu sa se debaraseze de Dragnea si Tariceanu plus inca cativa in PSD care sunt cu Dragnea ! Se formeaza un nou PSD care se supune trinomului ! Iohannis , DNA si SRi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste sa fie asa ca atunci tara este distrusa! iohanis este un asasin economic l a ordinul celor de afara.Cititi va rog:
      http://frumoasaverde.blogspot.ro/2017/02/klaus-iohannis-viitor-asasin-economic.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+FrumoasaVerde+(Frumoa

      Ștergere
    2. Dragnea are proces pe 14 feb și vor sa-l găsească vinovat pentru al aresta,chiar dacă nu au probe temeinice,știu ei să le fabrice.De aceea era Iohannis foarte relaxat și arogant pentru că știe ce va urma pentru a-i destabiliza.DS

      Ștergere
    3. Ii doresc lui Iohannis sa guste mireasma puscariei. El trebuie sa fie acolo nu altii la care le fabrica dosare. Sa-l ajunga faptele lui nedrepte si facute pe ascuns. Mai Iohannis dar intreci masura cat de nerusinat poti fi.

      Ștergere
  36. Anonim 18:27, vad ca folosesti cuvinte de la antena 3 si rtv, binom,trinom. Ce-ar fi sa gandesti si cu vorbele tale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20:33, tu ai facut matematica la scoala, sau te-ai retras mai repede ?
      Te informez ca nu Antena 3 sau RTV au paternitatea celor doi termeni care te obsedeaza.

      Asa ca, just relax !

      Ștergere
  37. Pacat greu atarna de gatul poporului roman prin uciderea Ceausestilor in ziua de craciun . Iata si cauza pentru care nu avem conducatori buni si nici nu vom avea prea curand . Poporul trebuie sa se roage , sa se caiasca pentru crima asta ,sa posteasca 3 zile si sa se spovedeasca . Doar asa vom putea schimba ceva . Nu mai vorbim de cele peste 23 de milioane de suflete avortate in anii astia antihristi care blesteama parintii ca nu au vazut lumina .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Avem conducatorii pe care ii meritam, degeaba ne plangem soarta. Pana nu ne intarim credinta si pana nu vom avea un conducator cu frica de D-zeu, nu o sa fie bine. Tara asta trebuie mai intai curatata de pacat, si o sa vedeti in urmatoarea perioada ce planuri are D-zeu cu noi. Sa ne rugam la Maica Domnului si la Bunul D-zeu.

      Ștergere
    2. Tesla 8 februarie 2017, 01:42
      N-au de ce sa se simta romanii vinovati de crima de la Craciun, 1989. Uciderea Ceausestilor a fost planuita de clica lui Iliescu ( nici macar de Moscova ). Lor le era teama de Ceasca si doreau sa-i ia banii din Elvetia. De acei bani nu se puteau atinge decit oamenii care aveau drept de semnatura ( securisti cu gulere albe precum Voiculescu ).

      Aceeasi securisti care au facut-o pe "teroristii" au luat si banii din conturi. Intai l-au arestat si apoi au inceput sceneta cu asa-zisii teroristi. Asta explica faptul ca pe 22 decembrie '89 s-a inceput sa se traga abia spre seara. In zilele urmatoare s-a tras la orice ora ( dimineata, prinz, seara ). Trebuia intai arestat Ceasca si depus intr-un loc din care nu putea sa comunice cu cetatenii, dupa care au inceput crimele "teroristilor" ca sa-i atite pe romani impotriva lui Ceausescu si sa poata organiza un proces rapid urmat de executie. Securistii s-au miscat repede deoarece exista posibilitatea ca guvernul elvetian sa blocheze conturile cu valuta din bancile elvetiene ( prin aceste conturi au trecut banii pt plata datoriei Romaniei ). Toti acesti criminali s-au adapostit in spatele noii puteri, pe care au sustinut-o. Cu banii scosi din Elvetia, din conturile statului roman, au inceput afacerile noua burghezie securisto-comunista.

      Ștergere
    3. Este corect ce explici Tesla.

      Ștergere
  38. Expresia Binom ,este creația lui CRISTOIU.

    RăspundețiȘtergere
  39. 17.07,folosesti termeni"de specialitate".

    RăspundețiȘtergere