luni, 13 februarie 2017

IISUS HRISTOS RASTIGNIT DIN NOU, ÎN ZILELE NOASTRE !

                                         ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  

                                   

                            11  Februarie 2017,ora 23,15 !

                                      Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vedeam în spatele meu,înspre Est,vedeam sub Cer,puţin mai sus de Pămant,  SFANTA  CRUCE cu IISUS HRISTOS rastignit.

Image result for iisus rastignit..
În stanga Lui IISUS HRISTOS,pe linia Mâinii Sale stângi pironite pe Cruce,se apropia cu mare viteza un bolovan mare,cât o stanca.

Image result for bolovan..
Dragii mei, de parca nu era îndeajunsă suferinta scumpului nostru Mântuitor,acest bolovan imens,venea sa-L loveasca,sa-L striveasca.
Acestea se intampla fratilor, in ROMANIA VIITORULUI IERUSALIM.
In loc sa aducem RUGACIUNE de multumire, pentru toate câte am primit de la DUHUL SFANT si de la FECIOARA MARIA,noi am uitat de toate Cele Sfinte ,si ne urâm unii pe altii, ne dezbinam împroscand cu venin si noroi.
Nu mai exista CREDINTA fierbinte,nu mai exista DRAGOSTE fata de Aproapele,nu mai exista mila fata de cel necajit si intristat.
URA,DEZBINAREA, IUBIREA de sine, mândria au pus stapanire pe o parte a Poporului roman.
Sa ne rugam fratilor,pentru luminarea si mantuirea acestor frati ai nostri, pentru iertarea lor, pentru pace si liniste peste ROMANIA  DUHULUI SFANT,CĂRUIA I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                                      Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


62 de comentarii:

  1. Nu este adevarat nu este nici o dezbinare din contra mi se pare mai multa iubire si unire între semeni iesiti in lume si vedeti.Este mai unită lumea ca niciodata asa vedeti dvs lucrurile din alt unghi dar nu e asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iohanisti-sorosisti tradatori de tara, a-ti dezbinat poporul acesta in frunte cu nazistu vostru. Sunteti iuda in persoana, favorizati interese meschine oculte pentru devastarea si vinderea tari si mai indrazniti sa mintiti cu nerusinare. Istoria va va rasplati. Pe mica publicitate cautati protestatari care sa indeplineasca anumite conditii si pe care-i platiti. Am vazut in tv ce faceti voi. Dumnezeu sa va rasplateasca faptele voastre !!!

      Ștergere
    2. Anonim 08:33, mai schimba placa, devii plictisitor! Inca nu te-ai otravit cu propriul tau venin?

      Ștergere
    3. Dna Maria, cat o mai rabdati pe individa asta „Anonim13 februarie 2017, 08:33”? Parca spuneati ca nu pemiteti comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor. De ce ei ii permiteti iar in schimb cenzurati comentarii de bun simt? Pe ce criterii faceti trierea?

      Ștergere
    4. Anonim 19:07, nu te supara sau…agita, dar cred ca nu ai proprietatea cuvintelor "jignire" si "vulgar".
      Jigniri sunt de genul: prost, tampit, nebun, idiot etc., iar despre cuvintele vulgare, acelea nici nu pot fi scrise.
      Limbajul decent nu inseamna acum nici ca nu mai putem sa ne exprimam, pe motiv ca s-ar putea sa nu-i placa unuia sau altuia. Iar la metafore, daca stii ce-s alea, nu are nimeni interzis.

      Am impresia insa ca pe tine, de fapt, nu te intereseaza limbajul lui 08:33, ci, mai degraba, orientarea lui politica, care este alta decat a ta !!!

      Haideti , sa nu mai fim ipocriti in afirmatiile noastre si sa invocam…Codul bunelor maniere, mai ales atunci cand chiar nu este cazul !

      Ștergere
  2. E poporul roman si asa chinuit peste care vine bolovanul terorist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bolovanul terorist a lui soros si al lui iuda de iohanis.

      Ștergere
  3. Când se încearcă legalizarea hotiei putem spune că Hristos e din nou chinuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termina Anonim13 februarie 2017, 02:27 cu placa ta stricata. Aberezi in forma continuata.

      Ștergere
    2. AN 02,27...S-A FĂCUT DREPTATE...UN INCULPAT LA ALBA A FOST ACHITAT DEFINITIV DE ABUZ ÎN SERVICIU ...PT CĂ ȘI ACUM VINE PARTEA CEA TARE...ABUZUL ÎN SERVICIU A FOST DEZINCRIMINAT PT. CĂ, cioloș nu a modificat cf deciziei CCR neconstituționalitatea în termen de 45 de zile...și deci SĂ VEZI CE NOSTIM A DISPĂRUT. AMIN...Ce-i care urlă în stradă ce mai urlă acum?
      Există justiție DIVINĂ...LE-A DAT ÎN CAP.

      Ștergere
    3. Hotia au legalizat-o ciolos si ministru pruna in iulie 2016 cand au dezincriminat abuzul in serviciu.
      A venit guvernul Grindeanu cu ordonanta 13/2017 in care incrimineaza abuzul in serviciu si stabilesc, legal, si un prag valoric.
      iohanis, anticonstitutional, agita multimea si o asmute exact impotriva celor care au inceput sa repare erorile guvernului sorosit ciolos.
      Ce fac cei din piețe de zile in sir?
      Apara coruptia caci sunt 2100 de dosare la parchet care nu mai pot fi solutionate in instanta, fara o baza legala.
      O situatie mai absurda nu poate fi imaginata.

      Ștergere
  4. As zice ca boloanul a adunat in el toata uracinea din noi...sa ne unum in rugaciune si sa-i abatem traiectoria!.Doina

    RăspundețiȘtergere
  5. EL a venit sa ne elibereze,iar noi il pironim pe cruce si astazi.Halal multumire!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. Este dezbinare in PSD .Ponta nu este de acord cu ce face Dragnea !

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.activenews.ro/stiri-politic/S-a-facut-PRIMUL-pas-spre-infiintarea-Fondului-Suveran-de-Dezvoltare-si-Investitii-masura-care-ar-fi-starnit-%E2%80%9Erevolta-Germaniei-.-Sunt-prevazute-investitii-de-MILIARDE-in-agricultura-autostrazi-companii-de-stat-strategice-dupa-model-polonez-140874
    S-a făcut PRIMUL pas spre înființarea Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții, măsura care ar fi stârnit „revolta Germaniei”. Sunt prevăzute investiții de MILIARDE în agricultură, autostrăzi, companii de stat strategice, după model polonez

    RăspundețiȘtergere
  8. CARARILE SUNT FACUTE....ASA L-AU PUS SI PE CEAUSESCU ,SA SCOATA LUMEA IN STRADA......SI PE URMA L-AU OMORAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13 feb 12 21 ceausescu nu ia chemat la revolutie.ce lea spus NU VOI SA MA JUDECATI CI POPORUL ROMAN.EL CREDEA IN poporul roman.de aceea sa si intors cu elicopterul.de ce lau omorat in graba de sfanta zi de craciun? Ca sai inchida gura.nu au asteptat sa fie judecat Public.interviul ce sa aratat a fost un montaj cu ce au vrut ei sa ne arate.El o fi fost ateu dar a fost PARIOT CU ADEVARAT

      Ștergere
    2. stef14 februarie 2017, 15:35
      13 feb 12 21 ceausescu nu ia chemat la revolutie.ce lea spus NU VOI SA MA JUDECATI CI POPORUL ROMAN.EL CREDEA IN poporul roman.de aceea sa si intors cu elicopterul.de ce lau omorat in graba de sfanta zi de craciun? Ca sai inchida gura.nu au asteptat sa fie judecat Public.interviul ce sa aratat a fost un montaj cu ce au vrut ei sa ne arate.El o fi fost ateu dar a fost PARIOT CU ADEVARAT

      raspuns :
      SERIOS ?? ai gindit/o mult ??

      DAR CIND A TRAS CU TUNUL INTR/UN SAT unde A OMORIT pe tarani CA NU ERAU COMUNISTI stii ?? sau cind A DARIMAT BISERICI stii ? sau cind a pus IN PUScarii studenti , medici ,profesori , preoti LA TOATE INCHISORILE ca AIUD , PITESTI IN CARE ATROCITATILE INUMANE la care au fost supusi acei INTELECTUALI de catre SECURITATE pentru '' reeducarea in stil comunist '' SUNT INIMAGINABILE de la BATAI ZILNICE , FOAMETE , FRIG , MALTRATARI SI MULTE MULTE ALTELE suferite de OAMENII INTELECTUALI etc etc etc, LA CANALUL DUNAREA MAREA NEAGRA si multe multe alte CRIMEEEEEE si repet CRIMEEEEEEEEEEEE ca sa aseze COMUNISMUL ATEU , le stii ??? trebuia demult ELIMINAT dar FRICA SOCIETATII TERorIzate de PARTID COMUNIST SI SECURITATE a dus la 45 de ani de TEROARE , FRIG SI MULTE ALTE ATROCITATI ... deci CE ERA ?? patriot CRIMINAL ??/ deci MAI STUDIAZA ORORILE COMUNISMULUI si CRIMEEEEELEEEE lui si ca a murit IMPUSCAT este NIMIC ... a IMPUSCAT LA RINDUL LUI MII DE Oameni sub ca erau '' refractari dezvoltarii comuniste '' cu '' fabrici si uzine '' LUINDU/LE PAMINTUL taranilor si PUNINDU/I FORTAT in FAbrici si uzine .,... SI POTI CITI MULTE DESPRE ASTA , ca sa nu mai fi SUPERFICIAL SI prostie INTRUCHIPATA cind afirmi '' patriotismul lui '' ... A SCAPAT IEFTIN DE PEDEAPSA cu IMPUSCAREA ca altfel DACA IL JUDECA poporul AR FI FOST DURRRRR DE DURRRRRRR .... NIMENI SA NU SE JOACA CU POPORUL ROMAN SI neamul romanesc CA ATUNCI CIND SE UMPLE PAHARUL nu stiu DUSMANII ce ii asteapta NICI IN CELE MAI GROAZNICE COSMARURI ....

      IONUT LANGA--- MOTII MEI
      noi credem in Dumnezeu , nu am facut la nimeni rau
      dar avem un juramint , SA APARAM ACEST PAMINT
      STRIGA IANCU in toiul noptii
      sa nu va jucati cu motii
      NU STITI VOI cit poate sa indure
      SI PUN MINA pe SECUREEEE ....

      https://www.youtube.com/watch?v=S35vTJR6UlQ

      aviz amatorilor si amatoarelor '' comunisti si comuniste ''

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. Sunt copil de Romanie - Ghita Munteanu Varu Sandel Tinu Veresezan si Puiu Codreanu - nou HD 2012

      aviz amatorilor si amatoarelor

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    4. Imnul legionarilor cazuti - Romanian History Iron Guard Songs
      https://www.youtube.com/watch?v=YTmJPhkOI7Y

      Ștergere
    5. Echipa Mortii

      https://www.youtube.com/watch?v=V6MpZcXBPi4

      Ștergere
    6. Organizația culturală ”Rugul Aprins”, denumită și „Grupul de la Mănăstirea Antim”, se formează treptat începând din 1945. La baza formării acestei organizații se afla întâlnirea vizionarilor Alexandru Teodorescu (alias Sandu Tudor), poet, eseit, publicist și Ivan Culighin (duhovnicul mitropolitului Kievului, eliberat de trupele germano-române în orașul Rostov), aflat în chilia sa de la Mănăstirea Antim.

      Simbolistica „Rugului Aprins” reprezintă focul etern al credinței care nu se mistuie, rugăciunea neîncetatâ a lui Hristos. Termenul este din Vechiul Testament și simbolizează rugul văzut de Moise în pustietate care arde și nu se preface în cenușă. „Rugul Aprins” este un simbol al rugăciunii repetate, al rugăciunii inimii, al adorării lui Dumnezeu.

      Ștergere
    7. Radu Gyr - Ne vom întoarce într-o zi

      https://www.youtube.com/watch?v=r5Mfyqg2Yuc

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    8. IMNUL ACATIST LA RUGUL APRINS AL MAICII DOMNULUI

      https://www.youtube.com/watch?v=ySOLlIaOlDI

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    9. RUGUL APRINS

      Odată cu instalarea puterii comuniste în România, organizația va intra în vizorul securității încă din anul 1947, pentru atitudinea protectoare și ocrotitoare manifestată față de refugiații ruși în general și față de Părintele Ioan Kulighin în special, dar și din cauza temerii organelor represive legate de apropierea dintre Biserică și intelectuali. În fapt, monahul va fi primul arestat în același an și trimis în U.R.S.S, unde va primi condamnarea la 25 de ani muncă silnică. Religia era prima care trebuia să dispară și laolaltă cu ea întreaga cultură națională.

      Convorbirile din cadrul “Rugului Aprins” au continuat pânã pe la jumãtatea anului 1948, apoi cu ordin din partea Patriarhiei conduse de Justinian Marina, au încetat pentru mai mulți ani. O bunã parte din personalul slujitor de la Mănãstirea Antim a fost repartizat în altã parte, mai ales la Seminarul Teologic de la Mănăstirea Neamțu.

      În anul 1950, Sandu Tudor sau părintele Agaton, este arestat și condamnat la 5 ani de muncă silnică (trei îi va ispăși la Canal), după eliberare se va retrage la Mănăstirea Rarău, hirotonit cu numele de Daniil. Prigoana adevarată va începe după 1956 când încep noi arestări în România, după modelul celor din U.R.S.S. În fapt, arestările din cadrul grupului încep în 25 februarie 1958, cu părintele Adrian Făgețeanu care era acuzat de implicare în mișcarea legionară și după mai multe interogatorii prin tortură va fi obligat să declare că Sandu Tudor are un trecut legionar și prin extensie ”Rugul Aprins” era o organizație „subversivă și contrarevoluționară”.[3]

      Mai mult decât cele declarate de anchetatori, ministrul de interne în regimul comunist, Alexandru Drăghici, susținea prezența unei conspirații legionare în interiorul Bisericii Ortodoxe Române care trebuie eradicată imediat. În concluzie , acesta își propunea doar îngenunchierea credinței în fața marxism-leninismului ateu. Vor fi mai multe valuri de arestări: În 14 iunie 1958 au fost arestați cei mai mulți dintre „suspecți”: Alexandru Teodorescu (Sandu Tudor), Benedict Ghiuș, Roman Braga, Sofian Boghiu, Felix Dubneac, Arsenie Papacioc, Alexandru („Codin”) Mironescu, George Văsii și Șerban Mironescu. 29 iulie: Nicoale Rădulescu și Dan Grigore Pistol. 5 august: Vasile Voiculescu și Gheorghe Dabija. 4 septembrie, Dumitru Stăniloaie. 18 septembrie , Emanoil Mihăilescu. Alți arestați: Paul Sterian, Nichifor Crainic, Paul Constantinescu, Constantin Joja, Alexandru Elian, Antonie Plămădeală, Nicolae Bordașiu, Petroniu Tănase, Vasile Vasilache, Grigorie Băbuș, Bartolomeu Valeriu Anania, Andrei Scrima, Ion Marin Sadoveanu, Anton Dumitriu, Gheorghe Dabija, Arsenie Boca, Roman Braga, Vladimir Streinu, și mulți alții.

      Toți aceștia vor fi incluși în ceea ce în arhivele Securității a rămas sub numele de "Lotul Teodorescu Alexandru și alții" (Alexandru Teodorescu era numele de buletin al lui Sandu Tudor)

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    10. continuare
      Rugul aprins

      Procesul va începe la 29 octombrie 1958. De fapt va fi unul formal și cu ușile închise. Întregul grup de la Antim va fi condamnat la închisoare în urma sumbrei Sentințe numărul 125 din 8 noiembrie 1958, hotărîtă de Tribunalul Militar al Regiunii a II-a Militară - Colegiul de Fond. Dosarul 2164/1958 se închide în ședința din 29 octombrie 1958, cînd inculpații, sunt acuzați, în majoritate, de „crimă de uneltire contra ordinei sociale și pentru crima de activitate intensă contra clasei muncitoare și mișcării revoluționare”. [5]

      "Rugul Aprins” era considerat ca fiind „o organizație subversivă unde s-au ținut mai multe ședințe cu caracter conspirativ, [care] a atras o serie de elemente reacționare din rândul studenților și i-au instigat la acțiuni contrarevoluționare împotriva orânduirii de stat democratice din RPR”. [5]

      Sentintele vor fi între 5-25 ani, iar Sandu Tudor va primi pedeapsa cea mai grea, 25 de ani (va fi încarcerat la Aiud, unde a decedat în detenție la data de 17 noiembrie 1962). Poetul Vasile Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de temniță. Nu i-a ispășit pe toți. Cu sănătatea distrusă de anii de temniță, Vasile Voiculescu avea să fie grațiat în data de 28 aprilie 1962, prin Decretul nr. 291 al Consiliului de Stat. A murit un an mai târziu (26 aprilie 1963). [6]

      Membrii "Rugului Aprins" au fost eliberați în anul 1964, prin decretul 411, împreuna cu mai mulți detinuți politici, în fapt acțiunea regimului comunist făcea parte din atitudinea generată de acesta pentru o destindere a legăturilor cu Occidentul.

      Aviz amatorilor si amataorelor de comunism CARE UCIDE ... deci MAI STUDIATI de CRIMELE SI ORRORILE COMUNISMULUI inainte sa vorbiti ....dur adevar stiu


      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    11. Oastea Domnului este o mișcare din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, care a luat ființă în anul 1923, la inițiativa preotului ardelean Iosif Trifa.

      După definiția pe care i-a dat-o părintele Iosif Trifa, Oastea Domnului este „Aflarea și vestirea lui Iisus Hristos cel răstignit”.

      După 1948 mișcarea a fost declarată ilegală de regimul comunist. În această perioadă, „Oastea Domnului”, condusă în anii grei ai stalinismului de Traian Dorz, care a totalizat 17 ani de pușcărie pentru acest motiv[1], a făcut parte din „biserica tăcerii”, ansamblu informal de credincioși creștini din diferite confesiuni, care refuzau să se supună autorităților comuniste, fiind, din acest motiv, socotiți ca „tipărind și răspândind literatură interzisă”, „uneltind împotriva orînduirii sociale” și „dușmani ai poporului”

      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    12. DAR VOM PLATI noi tuturor
      iudeo-francmasonilor
      si voua liberalilor
      si voua taranistilor
      si tuturor partidelor
      TILHARILOR MISEILOR
      SI Voua comunistilor

      Prigoana -
      nimic nu e mai SFINT
      sa mori pe acest pamint
      DECIT CA LUPTATOR
      INFASURAT IN TRICOLOR

      https://www.youtube.com/watch?v=iVdKT2aVFoo

      Ștergere
    13. "Sfanta Tinerete Legionara"- Parintele Iustin Parvu - 92 de ani.

      https://www.youtube.com/watch?v=LPjkEtCzp-Y

      aviz amatorilor sdi amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    14. ATROCITATILE COMUNISMULUI

      Memorialul Durerii Experimentul Pitesti

      https://www.youtube.com/watch?v=uA3-UWModxo

      astia neocomunsti sa dispara complet sau vor plati .....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  9. Dumnezeul religiilor e o inventie fundamentata pe istoria veche a civilizatiei noastre. De unde stim asta? Cititi Biblia. In Geneza 3:22 Biblia spune ca "dumnezeu" era foarte ingrijorat din cauza ca omul s-a infruptat din pomul cunoasterii binelui si raului si ca a devenit "ca Noi." Intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem e, cine sunt acesti "Noi" cand trebuia sa avem de fapt doar un singur "dumnezeu." Fara a intra in amanunte, acesti "Noi" erau "dumnezeii-savanti", extraterestrii care au creat ultima rasa umana prin inginerie genetica (vezi de asemenea Psalmul 82). Unii dintre extraterestrii au intentionat sa foloseasca omul ca sclav, motiv pentru care Biblia preamareste institutia sclaviei. Altii au intentionat sa il ajute se dezvolte si sa ajunga la nivelul lor de cunoastere si de civilizatie. A existat un conflict dintre aceste doua viziuni care a mers pana la conflict armat: vezi Mahabharata. De unde si conflictele de idei din Biblie. De exemplu, pe de o parte unul dintre "dumnezei" spune omului sa omoare pe cei care "pacatuiesc" sau cred in alti dumnezei, pe de alta parte avem un "dumnezeu" care spune "sa nu ucizi." Realitatea extraterestra a acestor dumnezei e si mai bine evidentiata in Cartea lui Enoch, un text care a fost interzis de biserica, ca multe alte texte care demonstreaza falsitatea doctrinei ei si faptul ca dumnezeul ei e unul inventat. Din acest motiv toti marii ganditori ai civilizatiei umane, inclusiv recipientii ai Premiului Nobel pentru diferite ramuri ale stiintei din ultimii ani au demascat dumnezeul bisericii ca fiind fals. In acelasi timp ei nu neaga existenta a "ceva" din care tot ce exista emana.

    In Budism, filosofia imbratisata de Isus si de Einstein, printre altii, se vorbeste despre "devas", o sursa de emanatie. Dumnezeu e considerat o creatie a fricii omului de necunoscut si a ignorantei lui. Tot in Budism se vorbeste de "auto-cauzatie", ceea ce raspunde la intrebarea cine l-a creat pe "dumnezeu", sau, mai corect, cum s-a creat aceasta sursa de emanatie. Ideea in sine e sustinuta de fizica cuantica. In principiu, aceasta sursa genereaza un infinit de "idei" care sunt emanate sub forma de informatie codificata care genereaza formele materiale care le vedem in jurul nostru. De zeci de ani de zile fizica cuantica a demonstrat ca realitatea arata de fapt ca un "gand" materializat.

    In concluzie, nu exista dumnezeul la care omul se roaga la biserica sau acasa. Sursa de energie din care emana realitatea noastra, "dumnezeul" lui Spinoza, e insa TOT CE EXISTA, nu are ochi si nici sprancene, nu vorbeste si nu judeca pe nimeni. Raginmund

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sint 3 variante: 1.Omul a aparut pe pamint ca si creatie a unor extraterestri care au vrut sa colonizeze Pamintul si care au si plantele si animalele(de fapt le-au modificat pe cele de pe planeta lor).
      2.Pamintul a creat propriile forme de plante si animale iar spiritele umane au venit sa ocupe corpuri animale,ajutate de extraterestri sa modifice corpurile de primate
      3. Pe Pamint au venit primii oameni(negrii si galbenii) de pe alta planeta,dar au gasit aici majoritatea plantelor si animalelor,aducind si ei altele. Acestea conform cartilor scrise de RAEL, LORBER,MICHEL DESMARQUET le gasiti pe net

      Ștergere
    2. Omul a fost creeat de Dumnezeu! Asta e adevarul!
      Nu crezi? Sa ne spui cand vii din lumea celor morți!

      Ștergere
    3. Macro-univers,cum ti se pare? Creatorul Suprem ,Creatie in Creatie,este aproape imposibil sa ajungem la inceputuri.Creatorul acestei planete face parte la randul lui din Creatie.Raginmund

      Ștergere
  10. Portalul nostru din 22 – 25 februarie 2017, chiar înainte de punctul de declanșare al Eclipsei Solare din 26 februarie 2017, este un punct culminant de alegere, pentru valul mai mare de Lumină, anticipat în jurul Echinocțiului din Martie.

    Mai avem, încă, un flux intens temporal; multe linii temporale primare și secundare se adaptează, în continuare, la vibrația colectivă.

    Alegerile noastre conștiente, acțiunile, gândurile și emoțiile noastre influențează, în mare măsură, rezultatele colective.

    În timp ce cele aliniate cu experiența Măiestriei influențează, enorm, ridicarea vibrației colective și fac disponibile pentru toți, acele experiențe temporale, ruptura dintre experiențe poate crește mult înainte de a se diviza.

    Acesta este motivul pentru care Gardienii s-au axat pe aspectele solare ale noilor grile, trezirea Templelor Solare și deschiderea căilor prin intermediul Soarelui, împreună cu Consiliile Superioare ale Luminii.Gaia este unica, dat fiind ca ea este folosita pentru curatare Galactica si pentru crearea unei schimbări dimensionale a ADN-ului UMAN, a Luminii fotonice si a unei operatiuni multidimensionale, care sfidează, realmente, întelegerea noastră completă. (prin urmare, toate numeroasele ființe superioare implicate)

    După cum stiti, noi avem Maestri transmitători În-Trupati pe aceasta planeta, preluand o sarcina uriasa a colectivului si a Mamei Gaia.

    Pentru acei dragi În-Trupati, aceasta este o oportunitate de a se transmuta, pe deplin, în noi creatii, care sustin următoarele niveluri de Lumină.

    Pe scurt, dacă nu ati trecut la libertatea, creativitatea și expansivitatea traiectoriei superioare, Acum, este momentul perfect pentru a face acest lucru, în mod constient, si pentru a abandona vechile interese, credintele, obiceiurile, actiunile, cuvintele, gandurile și emotiile Sinelui inferior, care nu sunt sustinute energetic de o experientă superioara.

    Pentru cei angajati pe traiectoria superioară a Ascensiunii, acest lucru se realizează atunci când alegeri profunde, cu privire la traiectoria căii personale, activitatea în serviciu, crearea Noului Sine și aparitia Sinelui Superior, necesită să fie examinate în contextul acestei noi Lumini.

    Toată lucrarea, care a fost făcută pentru a ajunge la acest punct al Schimbării, este completă.

    Acum ne reevaluăm în această nouă Lumină.

    Multi dintre voi experimentați o moarte profundă a Sinelui vechi, având în vedere că liniile temporale s-au schimbat în Septembrie.

    Voi, inca, primiti o întelegere mai profunda a ceea ce au insemnat acestea pentru calea voastra personala, munca în serviciu, traiectoria cursului vietii voastre si traiectoria superioară a Ascensiunii la nivel mondial.

    Mari acte de clementă și iertare au fost utilizate în luna Ianuarie, astfel încât colectivul să poată primi o oarecare usurare a angoasei colective din această schimbare de linie temporală.

    Pe masura ce rupeti dependentele de drama, ingrijorare sau nelinisti cu privire la exterior si treceti catre actiune bazata pe Inima, imputernicire , care oferă pace și oportunitati pentru aliniere Divină la nivel mondial.Raginmund

    RăspundețiȘtergere
  11. Vibratia care o emiti este frecventa personala energetica. Este o culminare a fiecarei vieti pe care ai trait-o,a fiecarui gand pe care l-ai avut si a fiecarei actiuni pe care vreodata ai efectuat-o.

    Este energia care inconjoara si penetreaza fiecare celula a corpului tau,vibratia ta este semnatura ta divina, esenta sufletului tau. Asa cum nu exista doi fulgi de zapada la fel nu vor exista doua suflete in Univers cu aceeasi semnatura energetica. Asa de incredibil si de special esti!

    Vibratia ta este o reflectare directa a gandurilor tale interioare, a sentimentelor,convingerilor , a alegerii cuvintelor ,a cat de bine ai grija de tine, de Planeta,de ceilalti.Atunci cand vibratia noastra este joasa,particulele de Lumina din interiorul Fiintei noastre vibreaza foarte incet si se condenseaza. Energia noastra se simte cu adevarat grea pentru ca nu ne aliniem cu sufletul ori cu Sinele nostru divin,alegerile care le facem si faptele noastre vor pleca mai mult din ego sau dintr-o incredere scazuta de sine.

    Convingerile denaturate,frica,furia,resentimentele,autoinvinovatirea sau invinovatirea celorlalti ,gelozia,judecata,rusinea,dependentele ,neiertarea ,dragostea conditionata ,lipsa de valoare de sine,lacomia,constiinta de separare si sanatatea precara va mentin energia vibratoare scazuta.

    Cand esti o Fiinta vibrational inalta recunosti divinitatea din tine si din altii. Esti aliniat cu sufletul tau care este alimentat de spirit,ai o sanatate vibranta si viata ta va curge cu usurinta si gratie.Desi ne identificam cu corpul nostru fizic suntem Fiinte de Lumina si Energie. Totul este energie. Fiecare gand,cuvant,senzatie si lucru este energie…Totul!

    Lucruri care sunt solide sunt de fapt particule de energie foarte bine compactate astfel incat s-a creat o forma sau materie fizica.

    Corpul nostru fizic,acea parte din noi care nu este eterna, este inconjurat de esenta eterna divina formata din campurile noastre energetice emotionale,mentale si spirituale.

    Noi suntem mai mult decat corpul fizic,noi suntem de fapt Fiinte multidimensionale,energetice,spirituale care au o experienta umana,fizica.

    Este important sa aducem in constiinta noastra cat mai multe nivele ale corpului energetic. Asta este cheia catre cresterea noastra,atunci cand aducem asta in constiinta noastra sufletul nostru va integra toate nivelele noastre energetice si ne va aduce intr-o stare de plenitudine.

    Fiecare dintre noi este nevoie sa constientizeze cine este si sa-si revendice energia.

    Cand devenim constienti de corpurile noastre energetice si ne stabilim clar intentia de a le vindeca,echilibra si activa ,noi avem potentialul de a ne ridica vibratia noastra la un asfel de punct incat straturile energetice ale corpului nostru se vor unifica si activa creand „corpul nostru de Lumina” .Atunci cand ne inaltam la o stare atat de inalta vibrational Sinele nostru spiritual,samanta de divinitate care este in fiecare se uneste cu corpul fizic. Acest lucru nu se poate intampla pana noi nu ne ridicam vibratia suficient de mult pentru ca uniunea divina sa apara.

    Acesta este momentul ILUMINARII si revenirea la identitatea si esenta noastra spirituala.Raginmund

    RăspundețiȘtergere
  12. Acesta este planul divin pentru toata lumea ,sa ajungem in cele din urma la aceasta stare de uniune divina ce ne ajuta sa aducem Raiul (Spiritul) aici,jos,pe Pamant (in materie).

    Suntem in plin proces de ascensiune planetara si toti cei care aleg sa ramana pe aceasta Planeta este nevoie sa isi ridice vibratia suficient de mult pentru a se ancora in sinele lor spiritual.

    Fiecaruia dintre noi i se cere sa permita acest proces care ne permite sa renastem din iluziile ego-ului , sa emitem lumina in toate umbrele constiintei noastre astfel incat sa ne recuperam partile respinse din noi in plinatate.

    Desi Sinele nostru divin niciodata nu este separat de noi,el este intr-o dimensiune inalt vibrationala,deasupra capului nostru. Creatorul ne-a dat liberul arbitru si de aceea este nevoie sa fie decizia noastra de a ne inalta astfel incat sa activam dreptul nostru din nastere a realizarii divine.

    Acesta este planul divin, aducerea sinelui nostru iubitor in corpul fizic . Asteptand pe cineva sau ceva din afara noastra sa ne mantuiasca nu ne va conduce nicaieri. Nimeni nu ne va salva,noi trebuie sa ne salvam.Trebuie sa ne vindecam pe noi si sa ne vindecam Planeta.

    Este nevoie sa ne asumam responsabilitatea personala pentru propria noastra vibratie si mantuire. Fiecare este nevoie sa lucreze pentru cresterea sa spirituala si sa se concentreze pe o mai mare conectare cu Dumnezeu.

    Constiinta Planetei este scaldata de energii foarte inalte emise de Centrul Galactic,soare si stele.Aceasta energie penetreaza fiecare celula din corpurile noastre si declanseaza codurile din ADN-ul nostru astfel incat noi sa renastem la adevarata noastra splendoare.

    Aceasta energie foarte mare de lumina vibrationala este un dar de la Dumnezeu dar ,din pacate,multi oameni sunt inca prinsi in iluzia fizica si vibreaza la rate scazute ,se adapteaza foarte greu la aceste frecvente vibrational superioare.Raginmund

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine este Raginmund? RAEL spune adevarul? Interviul cu un extraterest e adevarat? Mai pe intelesul nostru,ce este Dumnezeu? O suma de ce?

      Ștergere
    2. Raginmund ...sine sau sine superior ...nu e mare lucru de diferenta . Ceia ce tu chemi sine superior , ar fi un om tip zeitate . Tot sablonul asta ramine ...a lumii relative . Mai sus sau mai jos .
      Mai bine decit deloc ...dar este o capcana , trapola ...
      Orice este sine ..lumineaza de o lumina interna ...a Unului . Dupa trecerea in nefiinta , lipseste aceasta conectare , deci poti dura ca ,, baterie " pt o perioada (energia acumulata in corpul mental , expresia sumei gindurilor in viata ) . E relativa viata , ca timp ...aici si dincolo .
      Altceva e important insa ...Sa folosim oportunitatea vietii acesteia , avind pe El inauntrul nostru ...Cum ? Pierzindu-ne in Dumnezeu ...abandonindu-ne Lui . Idea evolutiva cu sine inferior si superior e o capcana . Lasa convingerea subtila ca este un drum , o cale de facut . Nu ..nu neaparat . ACUM ....acum fa ce este defacut . NIMIC iti lipseste . Niciodata ti-a lipsit ceva ...doar ca omul a fost lasat sa creada idei ,, inca nu e timpul , e prea devreme " . Trapola...capcana de soareci .
      Soarele ...nu este nimic altceva decit un neuron al unui creier gigantesc . Comunica cu alte stele prin radiatii solare precum neuronii prin radiatii electrice . Ce este in mare e identic si in mic !
      Stelele vin folosite ca portale . De la una la alta ...Gaurile negre ..de la o dimensiune la alta . Si pamintul are una in interior ..mica . Aerisirea ...sunt vulcanii . Toti sunt legati intre ei oarecum ..Se v-a descoperii in viitor asta .
      Discursul cu Emanatia ...e lung si complicat . Mai degraba as folosii cuvintele lui Isus din ev M. Magdalena , e mai simplu si mai corect .Unul ...viseaza lumile . Noi , intreg universul , suntem parte din visul Sau . Nimic altceva . Suferinta in viata ezte lasata pt ca omul sa caute in alta parte , decit in material fericirea . Nu ai sa vezi nimic perfect ..ci totul imperfect . O data in materie ..pt ca asa se are loc la o evolutie inspre mai bi e ..si a doua oara in relatiile , in viata . Undeva o sa scirtaie ...e o iluzie aceia de a gasii perfectiunea traind . Din imensa mila a lasat Unul ...asta ! Asa ...fiintele i-l cauta , cauta fericirea la care simt ca au dreptul. Unde ? In alta parte decit in material ca pina atunci in viata lor . Doarasa ...omul sejndreapta inspre Tatal ...e compasiunea Sa .
      Am sa-ti scriu cuvintele lui Isus (Ieshua ) , cu care explica ucenicilor ,, visullumilor "
      Continua ...

      Ștergere
    3. Multumim, va mai asteptam

      Ștergere
    4. Continuare ...
      66. Simon Petru vorbii cu aceste cuvinte :
      67.-Unul se apropie de noi in tacere si in fericire
      68. Unul e stabil si singur
      69.Dar spune-ne , cum sa mentinea stabilitatea in aceasta schimbare ?
      70. Invatatorul raspunse :
      71.-Contemplind realitatea visului lumilor
      72. Apoi imaginand Visul in spatele acestui vis .
      73. Ucenicul Andrei se mira in fata a noi toti ;
      74. - Trebuie sa visam ?
      75. Atunci Isus ii spuse :
      76. -Trebuie sa iesiti din visul lumilor (lumesc)
      77 Pentru ca bucuria naste in vis
      78. Ce a conceput jocul viselor si a lumilor
      79. Sa inteleaga cine vrea sa inteleaga .
      80. Sa doarma cine se complace in vaitarea (plinsul )visulu
      81. Va spun asta :
      82. Unul , e in a se trezi din vis
      83. Ucenicul intreba inca :
      84 . -Invata-ne , visul e oare incetarea suferintei ?
      85. Isus vorbi tuturor in acesti termeni :
      86.-Visul e in a depasi visul hotarelor , si ...
      87. Hotarele sunt suferinta
      88. Pentru ca suferinta este tu si Eu
      89. Ce se viseaza cum ar fi doi .
      90. Atunci Simon Petru intreba :
      91. -Dar Materia si Ne Materia , nu sunt doua ?
      92.Cum sa iesim din frontiera ?
      93. Invatatorul ii binecuvinta le toti si spuse :
      94.- Materia si NeMateria fac parte din visul lumii
      95. Ele sunt una , sunt jocul
      96. Prin care Obliul tese opera sa
      97. Separarea e un joc
      98. Cum suferinta , e
      99. Suferinta naste din orgoliul de baza , ce joaca in a separa
      100.Materia , va spun , este un suris al Eternului
      101. Pentru a ne face sa iesim din lumi
      102. Si sa ne faca sa dorim Realitatea ."

      Ștergere
    5. Sinele tau superior este mereu cu tine, este în interiorul tau, el este si ingerul tau pazitor, este si Dumnezeu, este si Sfintul Duh, este si Sfantul X., tot ce cauti tu in exterior de fapt este in tine.Prezentul este singura realitate existenta. Ce a fost acum un minut nu mai e realitate existenta, ce va fi peste un minut nu este realitate existenta, ci este doar o multitudine de potentiale. Ce ni se va intampla depinde de cum am ales acum, adica in prezent. Ce sens are să ne irosim energia cand cel mai important este ce facem in acum. Iar daca acum fac ceva pe focus, sau concentrare, adica sunt in acel ceva cu toată fiinta nu am decat foarte multe de castigat, pentru ca ce vreau se realizeaza.Deci atentie ce ganditi şi ce va doriti, cand sunteti in prezent, pentru ca, fie ca ati fost constienti cand ati vrut ceva, fie ca ati fost mai putin constienti, acel ceva se va implini deoarece Dumnezeu este in tine si cu tine ca sa implineasca ce i-ai aratat tu.Miracolele apar în viata noastra, nu pentru ca am facut nu stiu ce canoane, sau fapte bune, sau matanii, sau excursii pe la locuri sacre,etc. Ci ele apar deoarece atunci cand am vrut si am ales cu toata fiinta noastra, am fost in prezent adica in contact cu Dumnezeul din mine. Daca va analizati putin viata, veti vedea ca asa s-a intamplat, cu fiecare.Cu cat esti mai constient cu atat eşti mai in prezent si nu poti spune ca a venit de undeva fara ca tu să alegi prin ganduri, vorbe si fapte ce ti se intampla. Cand ai ales constient, in prezent, cu toata mintea si fiinta ta, de fapt te-ai aliniat la Sinele tău divin si ai accesat programul de unime cu Creatorul central, si lucrurile se intampla, pentru că vrei să se intample. Cand alegi inconstient lucrurile se intampla dar nu le vezi, nu te bucuri de ele, nu imprimi acel adevar in sufletul tau. Depinde numai si numai de noi ce alegem sa experimentam.Raginmund

      Ștergere
    6. E plin blogul de Învățătorilor eretici!
      Pe voi nu v-a creeat Dumnezeu? Care e Tatal vostru in fata caruia va închinați si pe care-l iubiți?

      Ștergere
    7. Mai, anonim 16:59/14 febr., tu ai trait, in viata asta, in armonie cu cineva?
      De ce trebuie sa fii mereu pus pe observatii (neconstructive), pe harta.
      Chiar nu iti poti sustine opinia pe un ton armonios?
      Inca ceva: tu te iubesti ?
      Cu siguranta nu!

      Ștergere
    8. Nu poate 16:59 din cauza indoctrinarii religioase. Nici macar nu realizeaza, este irecuperabil. Daca ar sti in ce capcana este, s-ar inspaimanta.

      Ștergere
    9. Ai dreptate Sorine!
      "76. -Trebuie sa iesiti din visul lumilor (lumesc)"
      Te salut!:)

      https://www.youtube.com/watch?v=ylizMw6iw9s

      Suddhosi Buddhosi Niranjanosi
      Samsāra Māyā Parivar jitosi
      Samsāra svapanam traija mohan nidram
      Nan janma mrityor tat sat svarupe

      You are forever pure.
      You are forever true.
      And the dream of this world can never touch you.
      So give up your attachment, and give up your confusion.
      And fly to that space that's beyond all illusion.

      Tú eres siempre puro,
      tu eres verdadero,
      y el sueño del mundo nunca te tocara
      Deja los apegos y deja la confusión
      y vuela mas allá de toda ilusion.

      Ștergere
  13. Cum să nu fie răstignit de trădătorii de neam și țară binecuvântată, AL 2-LEA IERUSALIM?
    VE-ȚI FI TRECUȚI PRIN CIUR ȘI SABIA DREPTĂȚII VOI TOȚI CARE MANIPULAȚI,MINȚIȚI,DEZBINAȚI, FURAȚI ȘI VINDEȚI ROMÂNIA AFARĂ!!!!

    RăspundețiȘtergere

  14. Gandurile si starile noastre mentale pot avea un efect deosebit asupra celor din jurul nostru. Indiferent ca trimitem un gand cu sau fara intentie, mintea noastra poate interactiona si influenta imprejurimile si nu numai. Eliminand gandurile si relaxandu-ne mintea vom putea experimenta acea liniste profunda si extrem de placuta a mintii benefica atat pentru suflet cat si pentru trup.Dacă distrugem armonia dintre noi şi univers vom avea parte de boli, nefericire, necazuri şi suferinţe.Raginmund

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ruperea omului de Dumnezeu, Tatal Creeator al cerului si al pamântului, al tuturor celor văzute si nevăzute, duce la instalarea haosului in lume.
      Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru si conștiința.
      Cand am abandonat libertatea data de Dumnezeu si ne-am înrobit instinctelor, cand am înăbușit conștiința cu sfidarea ca merge si așa, ne-am semnat sentința de dispariție a lumii.
      Apocalipsa este cea care va face lumina si va curați fata pamântului de păcat.

      Ștergere
  15. Treapta creationala care este 3D, aici deja nu mai putem vorbi de o individualitate clara a celor doua curente de polaritate pozitiva si respectiv negativa. Datorita dilutiei experientei, acest nivel este considerat scoala sufletelor menite sa isi faca propria alegere in priviinta parcurgerii ulterioare a lumilor creationale din dimensiunile mai inalte pe un curent evolutiv de esenta pozitiva sau negativa. Practic in lumile 3D avem imixtiuni din ambele curente, de stare, de paradigma, de modele sociale. Oceanul experientei inunda simturile si fiinta este solicitata din punct de vedere perceptual si experiential pe aceasta zona mai mult decat pe oricare alta. In 3D se activeaza Vãlul Uitarii Memoriei Sufletului (trasatura definitorie a lumilor duale 3D), tocmai pentru a facilita fiintelor aflate la acest nivel al evolutiei ingenuitatea contactului cu specificitatile si caracteristicile ambelor curente evolutive, generand experiente in functie de care fiinta isi consfinteste prin gand-cuvant-fapta afinitatea fie pentru Calea Serviciului Orientat catre Altii (specifica evolutiei prin pozitivitate), fie pentru Calea Serviciului Orientat catre Sine (specifica evolutiei prin negativitate). Acumularea de experienta vizavi de ambele aspecte al polaritatii este premiza de baza a existentei in cea de-a treia densitate a Creatiei, facilitand intelegerea prin contraste - adesea puternice - a ceea ce ne dorim cu adevarat sa fim: o fiinta care isi pune resursele la dispozitia curentului evolutiv pozitiv bazat pe inductia de valori morale in societate (insemnand respect, empatizare, integritate, compasiune), sau o fiinta care se pune la dispozitia curentului evolutiv negativ raspunzator pentru reductia a tot ce nu reuseste sa devina util, puternic, stralucitor, determinant. Intre cei doi poli reprezentand cristalizarea evolutiei din 3D, rezida o zona relativ neutra, a oamenilor care nu si-au facut alegerea, care inca au nevoie de stimuli ca sa inceapa si ei sa vrea, sa inteleaga, sa se miste si sa se trezeasca intr-un final la directivele evolutive specifice unuia din cele doua curente spirituale.Raginmund

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 14 februarie 2017, 01:19 ,RAEL spune un adevar .
    Raginmund

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai,el spune ce spune si biserica,ca nu exista nimic dupa moarte,oamenii mor si nu se reincarneaza,disparitie totala

      Ștergere
    2. Anonim 20:59,1 adevar.Nu detine intregul adevar.Raginmund

      Ștergere
    3. Dupa moartea fizica, a trupului, continua viata veșnica a sufletului!
      Carcasa rămâne in pământul din care a fost creeat, iar esența ființei, sufletul, trăiește veșnic.
      Nu exista reîncarnare, reinterpretarea sau alte prostii!
      Viata este unica! E o singura data!
      Acum poti sa faci binele! Acum poti sa alegi!

      Ștergere
    4. Deci, fara reincarnare?
      Ne ducem ca si cum nu am fi fost?!

      Ștergere
    5. Ce mai dormi Anonim 14 februarie 2017, 21:51.

      Ștergere
    6. Ce anonim 22:21 ai avut un soc, sau tu credeai ca te reincarnezi? puneti intrebarea ca mai demult erau mult mai putine persoane si acum suntem mai multi, de unde atatea suflete? sa nu vi cu prostia ca si plantele si animalele au suflete si au migrat de acolo ca putem lua in calcul ca ele au ramas constante.

      Ștergere
    7. Pai,nu toti speram ca ne reincarnam,adica existam dupa moarte,iar daca existam,nu intram iar in trup de carne?

      Ștergere
    8. 23.06 un australian a fost rapit de ET si a scris o carte,omul asta nu pare sa minta, nu are nici un Interes,nu cere bani,nu e cu biserica. ET i-au spus ca exista reincarnare si ca noi trebuie sa schimbam orinduirea sociala,cu una dreapta. Se numeste Michel Desmarquet si cartea e Profetia de pe Thiaoouba,se descarca de pe net

      Ștergere
    9. 22:21 daca vrei sa lași o urma pe pamant fa un copil.

      Ștergere
    10. Anonim 09:40, nu toata lumea are misiunea de a face un copil. Unii au alte misiuni pentru care au venit aici.

      Ștergere