duminică, 5 februarie 2017

HALUCINANT ! RALUCA TURCAN RECUNOASTE CA PNL , LUPTĂ ÎMPOTRIVA JUSTITIEI

..

Bravo doamna sefă PNL !!!
GURA  PĂCĂTOSULUI ,ADEVĂR GRAIESTE !
Când aveti de gand să recunoasteti VOTUL majoritătii???
Alinuta era priveghetoare,faţă de dvs !
Tineti-o tot asa!

27 de comentarii:

  1. Sa ii fie rusine, tocmai de-asta si dezinformeaza, ca sa pacaleasca romanii... Dumnezeu sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trădători de neam și de țară!! au murit tineri la revoluție să scăpăm de securiști acum vedem că ne conduc SRI-ști, D-NA,soroșiști și corporații străine.
      Tot ce ne doriți nouă românilor adevărați care își iubesc țara și poporul înmiit se va întoarce la voi TRĂDĂTORI DE NEAM ȘI DE ȚARĂ!
      D-zeu va apăra ROMÂNIA de voi cei necredincioși!!!
      IOHANNIS -CEL MAI MARE INFRACTOR TRĂDĂTOR DE NEAM ȘI DE ȚARĂ SUSPENDAT!!!
      Ne rugăm la BUNUL D-ZEU să ne apere pe noi iubitorii de neam și GUVERNUL GRINDEANU, DRAGNEA de toate planurile ascuse! AMIN, AMIN, AMIN.
      Unde ești tu ȚEPEȘ DOAMNE să îi treci prin țeapa ta pe trădătorii de neam și de țară!!! Invoc TOȚI EROII NEAMULUI să lupe alături de noi cei ce ne iubim țara binecuvântată!!
      Măcar aici ne putem spune oful...

      Ștergere
    2. an. 14.03 foarte bine punctat! de acord cu tine ma alatur din tot sufletul rugaciunii tale!

      Ștergere
    3. Asteptati sa soseasca data de 10 si aveti sa vedeti ce se intimpla nu voi spune mai multe

      Ștergere
    4. 1539, dai din casa, dar nu-i bai.
      Asta era raul cel mai mic, dar acum nu mai e cazul.

      Ștergere
  2. Gura pacatosului adevar graieste :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Alții spun că sa încurcat dar....se vede că era f degajata și nu stresata pt a se putea încurca .SUBCONSTIENTUL A VORBIT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici măcar ea nu știe ce prostie a spus. Așa face Dumnezeu drăguțul să dea jos de pe piedestal oamenii mîndrii. Tot așa a făcut și cu Ceaușescu mergea în zilele acelea fierbinți din greșeală în greșeală pt că îi sosise vremea. Și cu cei de acum care vor să rupă țara în bucăți să o ia rușii și ungurii în frunte cu Iohanis tot la fel se va întîmpla. Vor greși tot mai rău pînă ce vor pica în lada de gunoi a istoriei, din păcate lada asta trebuie mărită că sunt tare mulți trădători de țară.

    RăspundețiȘtergere
  5. Declaratia a fost facutâ cu naturalete. Asa se intampla cand altcineva iti pregateste "discursul" si nu ai avut timp sa il parcurgi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu zic sa ascultati in continuare asa-zisele "voci" si sa lasati dezbaterile politice, dau macar fiti impartiala, d-na, nu mai preaslaviti PSD-ul si toti urmasii comunismului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci din gura iohanis-sorosist macar in ultima clipa ! Dumnezeu va descopera inima si faptele voastre. Sufletul vostru e negru precum smoala iadului unde va fi casa voastra ! AMIN.

      Ștergere
    2. Doamna Maria ramane-ti in credinta lu Dumnezeu .lasa doamna politica ca este pacat.

      Ștergere
  7. Aceștia sunt liderii politici ai PNL-ului,niște marionete ale occidentului,care vor citi de pe hîrtie lucruri fără logică și vor face politica pe care o vor stăpînii lor.Raluca Turcan și Nicușor Dan sun liderii perfecți ai celor două partide de care are nevoie sistemul ușor de controlat și de manipulat.Sunt oameni fără coloană vertebrală,fără personalitate,care vor lucra întotdeauna în detrimentul țării lor indiferent de consecințe.Aceștia sunt niște trădători de țară,care sunt folosiți în răsturnarea guvernelor și în loviturile de stat și au misiunea de a manipula oamenii din stradă. Sper sa-i pedepsească Dumnezeu pentru tot răul,care l-au făcut.DS

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa ne trebuie daca ne punem in cap toti turcanii si nemtenii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Români contra Români,ne răd toate țările europene.Nu cred că se va opri aici,până nu se va întâmpla ceva regretabil.
    Până acum străinii erau rasişti cu noi Românii în general(indiferent de culoare),acum să vedem ce va urma ...
    Noi nu am plecat în țări staine ptr că era bine în România.Toți suntem plecați ptr a munci,nu ptr a ne înbogății(Cum spunea cineva pe aici).
    Mulți au pierdut locuințele,au rămas pe străzi efectiv.Ce să facem în România?Să muncim pe un salariu de nimic,10 ore pe zi,dacă comentezi te dă afară patronii străini care ne conduc țara.
    Aici în Franța suntem jigniți,dar ne plătesc cele 8 ore de muncă.
    Nu țin cu nici o tabără,Dumnezeu ştie cel mai bine cine are dreptate.
    Cineva din umbră vrea să controleze tot,dar Dumnezeu vede şi ştie cel mai bine urmările consecințelor dinainte de a se împlini.
    Sunt mulți care nu vor să se mai întoarcă în țară şi asta datorită celor
    care au grijă să facă schimbările din ce în ce mai dificile de acceptat de populație.
    O parte din neamul soțului meu se zbat şi muncesc câte 10 ore pe zi,au datorii
    la bănci,le este frică să nu piardă casele.De ce au făcut datorii? Să cumpere o casă,au copii,doar no să stea pe drumuri.Se luptă săracii de câțiva ani şi au obosit.Vor să vină şi ei în Franța,dar acum cred că e cam târziu.
    Dumnezeu să facă dreptate în România ptr binele tuturor,nu cum vrem noi ,Cum vrea El!Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica Liliana nu te acuză nimeni că ai plecat afară atîta vreme cît nu îți denigrezi țara cum au făcut-o alții aici pe blog.Nu știu de cîți ani ești plecată,dar prăbușirea țării a început odată cu mandatul lui Băsescu,cind a tăiat salariile și oamenii au început să plece din țară în nr foarte mare.Eu nu înțeleg de ce românii au tăcut atîția ani și acum cînd acest guvern vine cu un program bine stabilit,nu e lăsat sa-l pună în practică.Înseamnă că acești romăni nu vor un trai mai bun în țara lor și preferă să facă jocul străinilor și să lucreze pentru ei așa cum face și Iohannis pentru Serviciile Secrete.Nu știu la ce posturi TV te uiți în Franța,dar sigur nu ești la curent cu tot ce se întîmplă aici.Singurele care au spus adevărul a fost doar România TV și Antena 3, restul sunt posturile Ocultei Mondiale,care vor dezbinarea României. Dacă rudele tale care au rămas în țară își i-au informațiile din altă parte,vor fi și ei manipulați,așa că mare grijă.DS

      Ștergere
    2. DS,mulțumesc ptr aceste informații!sunt la curent cu ştirile în fiecare zi,urmăresc după net.Caut în general;realitatea tv,Digi24,can-can.Tvr1 văd în permanență căci abonamentul pe care îl am la Tv include un post Românesc.Mai vorbesc şi cu rudele,dar nu de politică.
      La tv în Franța se vorbește numai negativ de Români în general,(la ştiri)mai ales acum.
      Noi care suntem în Franța suntem afectați de ceea ce se petrece în România.Din mai sar putea să se schimbe totul,sper să nu fie aşa cum se vorbeşte pe aici.
      De 8 ani suntem în Franța.
      Vreau ca Dumnezeu să facă dreptate în România ptr binele tuturor,nu vreau să judec pe nimeni,numai Dumnezeu poate judeca drept.
      Pace vă doresc în România fraților!


      Ștergere
  10. Dumnezeu îi dă de gol.
    Au fost oameni astăzi la biserică si s-au rugat.
    De acum o să vedeți si planul lui Dumnezeu cu românii si România.
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ha ha ha!
    A vorbit după ce a servit un pahar de vin?! 😀

    RăspundețiȘtergere
  12. Astfel de articole nu au ce cauta pe acest blog d-na Maria. Suntem interesati doar de mesajele primite de dumneavoastra! De ce vreti sa va murdariti de politica?! Lasati politicienii in pace ca stim cu cine avem de a face. Toti sunt la fel.

    RăspundețiȘtergere
  13. De ce nu mi-ați publicat comentariul decent?
    Avea dreptate Vio!
    De ce nu cenzurati corect, dacă asa va laudati ca faceti? Sunt încă muuulte mesaje cu instigari si violențe verbale! Sa vă fie rușine că ne cenzurati pe cei corecți si civilizați! Nu ne meritati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevar spui! Oho.. Valeriu, la fel spunea. Pacat ca a plecat.

      Ștergere
  14. Doamna Maria Dumnezeu si Maicuta Domnului nu ne lasa,scoate afevarul la iveala mai devreme s-au mai tlrziu. Problema este ca au iesit si PSd ln satrda si sa nu fie roata zimtata ce zicrti? Am un pic dr trama. D zeu sa ne apere dr rau.

    RăspundețiȘtergere
  15. E o parodie burlesca a revolutiei din '89:steaguri gaurite,flori date jandarmilor,chiar si lozincile de atunci.Papusarii manuiesc la perfectie un popor troglodit care isi merita soarta.Culmea e ca mai suntem si mandri in prostia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitările,masa și dansul le plătește Soroș că el i-a trimis acolo. Li se oferă hotel,măncare,băutură,red-bull,etnobotanice,plancarde, vuvuzele,portavoce,flori pentru jandarmi să facă impresie că dă bine.

    RăspundețiȘtergere