luni, 6 februarie 2017

ATENTIE LA ISIS - TERORISTII !!! SA NU LĂSĂM GARDA JOS !

                                           
                                 ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!      
                                                       Dragii mei, 

Trebuie sa ne amintim de acest articol cu ISIS,si de altele chiar, deoarece, în aceste zile fierbinti, orice se poate întampla.
Acesti călăi dragilor, sunt cu ochii pe locurile aglomerate!
Stim cu totii dragilor,că toate câte scriu, se adeveresc în timp.
Deci, trebuie sa fim foarte atenti in orice clipa in jurul nostru.

Dumnezeu există - Mărturii.: TERORISTII AU AJUNS PE TERITORIUL ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../teroristii-au-ajuns-pe-...

Translate this page
Oct 17, 2016 - Dragii mei, se pare că Teroristii au ajuns in Transilvania,sau chiar ... DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI,ca sa ocroteasca România de ...

Iata si articolul meu, din 25 Decembrie 2016:

         25 Decembrie 2016,ora 8,10 dimineata !

                 CRACIUN  FERICIT
                        si binecuvantat ,Prieteni dragi.

Cel putin asa ar trebui sa fie, un CRACIUN FERICIT.
Astazi dimineata dragii mei, m-a trezit un glas care spunea amenintator ,ceva ingrozitor.
Vedeam si o incapere inspre Est, o incapere intunecoasa, si o masuta mica.
Aici ,pe masuta mica se afla un recipient din tabla neagra ,sau din orice alta culoare inchisa.
Acest recipient avea un capac care se inchidea ermetic.
O mâna păroasă tare, amesteca cu ceva in acest recipient,ce avea  marimea unui borcan de circa 500 grame.
Un glas spune sarcastic,râzând cu dusmanie chiar, spunea asa:
                     "Aaaaa! Amestesc, si-amestec !
                     Vine Mahomed la tine!
                    Daaa! Vine Mahomed la tine!
                 Nu vine român la Mahomed, ci vine Mahomed la român!"
Dupa care, imaginea si glasul dispar .
Dragii mei, m-am grabit sa scriu acest MESAJ,deoarece este Sarbatoare si ar trebui ca sa evitam locurile aglomerate.
Dupa cum vedeti, exista pericolul de a exploda vreo bomba si la noi in Romania.
Sa nu uitam articolul de anul trecut:

Eu mi-am facut datoria de suflet dragilor, si am scris aici imediat ce mi s-a aratat.
Acum insa ,merg la SFANTA BISERICA, unde ar fi bine sa mergem cat mai multi,deoarece ,numai aici ne vom mantui sufletul.
Imi doresc ca Autoritatile romane,sa fie numai ochi si urechi, si sa starpeasca din fasa,astfel de intentii de ATAC TERORIST.
Doamne Ajuta,sa si reuseasca! 
                           Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Ăștia ne-a împroscat cu OUG 13 ca să intre jihadistii astia in țară prin neatenția noastră.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice e posibil intr-o tara ca Romania!!!Tara tuturor posibilitatiilor...din pacate...

      Ștergere
    2. Da, se cheama diversiune , distragerea atentii de la ceva important .

      Ștergere
    3. Si atunci o să răspundă și președintele că în loc să se ocupe de politica externă și securitatea țării se ocupă de dezbinarea ei în interes personal...
      așteptăm cu iubire ziua suspendării și a plății pentru tot răul făcut...chiar dacă pt asta o să moară oameni- cum a spus ăsta la Colectiv- nu e o ironie că i se va întoarce tot ce a făcut, a spus...

      Ștergere
    4. Ti-a spalat Soros creierul !
      Demonstratiile au fost in Bucuresti dar la frontiera granicerii isi fac treaba. Au camere in infrarosu pt timp de noapte si ziua patruleaza ca nebunii. Nu trece nici o musca sorosista sau jihadista !!!

      Ștergere
  2. Maine klaus va cere demisia guvernului si dupa va avea liber sa numeasca un nou prim-ministru. Desigur ca ii santajeaza, ameninta pe toti parlamentarii ca sa "voteze" sa cada actualul guvern. Pt un nou p.m. va tergiversa, cerand o alta persoana pt numire, pe care o refuza iar si va avea dreptul la dizolvarea parlamentului. Asta e planul. Si va fi stapan peste tot si toate, un nou parlament, un nou guvern, un nou dna, nou csm, noi servicii, etc - stapan absolut peste toti romanii si tot ce misca in tara. Va fi mai rau, mai dur, decat predecesorii sai. Daca nu reuseste poate va veni cu o miscare gen isis ca sa aduca armata la conducere prin... ceva gaselnita. Poate atunci intra isis in actiune, odata ce varianta bamboo a cazut. Sau poate mai are alte solutii deosebit de mizere. Oricum ideologia e natzi 200 %. Fara imaginatie!!! Doar emotie, asta e principal, in atinegerea scopurilor, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da,asa cum am avut rapiri in Irak aranjate putem avea si atacuri de teroristi aranjate.Vai de capul nostru,ne rade lumea,la noi ca la nimenea.

      Ștergere
    2. Anonim 6 feb 22:44 Iohannis vrea să schimbe guvernul și o parte din parlament pentru că in rest toți sunt marionetele lui de la DNA,CSM,SRI,pînă la Servicii Secrete,tot ce mișcă. Așa că nu trebuie să facă mari eforturi pentru că a reușit să dezbine și populația,care a manipulat-o și a dus-o unde a vrut el.Peste cîțiva ani acești tineri,care au crezut în el își vor jmulge părul din cap,dar va fi prea tîrziu pentru ei să realizeze în ce capcană au cazut.

      Ștergere
  3. DANIELA DIN BUCURESTI: MESAJ URGENT DE LA PARINTELE PANTELIMON DE LA MANASTIREA TURNU TOTI CARE VOR SA SE ROAGE IN FIECARE ZI LA ORA 22 PSALMI CU CIFRA 9, 19,29,39,49,59,69,79,89,99,109,119,129,139,149, cu lumanare aprinsa, pentru ROMANIA si pentru indepartarea dusmanilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că ne vine cota aia obligatorie de refugiați si taberele am înțeles că sunt în vestul țării. Doamne fereste de ceva rău!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alin Samson teroriștii sunt deja intrați în țară,dacă nu ai știut pînă acum,dar SRI-ul nu are interes să ne spună.Și pt. că nu mai suport moartea asta cu încetinitorul la care ne tot supune Iohannis,prefer un atentat terorist sau un cutremur.De cît să văd țara distrusă de un neamț și dată străinilor lui, prefer să vină o calamitate naturală și să se distrugă tot să nu mai aibe ce vinde altora.Sună macabru ce spun eu,dar aici ne-a adus el și o parte din românii trădători de țară.

      Ștergere
  5. Se spune ca un rău nu vine singur... Atrage un altul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mahomedanii teroristi vor intra in tara o data cu cota de refugiati,vor fii cateva mii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona,teroriștii sunt intrați în țară de mult timp,ei așteaptă doar momentul oportun.Oricum pentru ei acesta e cel mai bun moment cînd oamenii sunt adunați la grămadă în Piață sau la un concert.La ce dezbinare e în țară și la felul cum își face SRI-ul treaba în ultimul timp,dialogînd prin SMS, ne putem aștepta la orice.Ei și Serviciile Secrete au treabă să facă anchete,dosare și să asculte telefoanele politicienilor în loc să fie cu ochii pe teroriști.Ceva se va întîmpla sigur.DS

      Ștergere
  7. Interesant este, cum sa primim noi emigranti cand dl Trump nu permite in America nici macar pe cei cu vize?
    Trist, foarte trist, eu zic ca ar trebui sa ne luam dupa Tramp !

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria,publicați doar mesajele venite de la Duhul Sfânt.lasati politica

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 22.44 ai perfectă dreptate hitler tot pe emoție a stîrnit războiul cu arianismul lui,iohanis este de aceiași sămînță praful se va alege de români.Trebuie ca tot românul să se unească și să-l dăm afară din Cotroceni și asta cît mai repede.Partidele politice de orice coloratură sigur au înțeles mesajul străzii,nu mai pot face ce vor mușchii lor cu țara,excepție făcînd USR care nu știu cu ce se mănîncă politica.Ei sunt bineplăcuți de iohanis că sunt o masă de manevră îndobitocită,ăștia trebuie să dispară că nu au valoare de politicieni.La dezbaterea bugetului îi fură somnul și mai zic că nu era ceva important în discuție,bugetul țării pe un an și proiectele nu era ceva important pt ei.
    Anonim 08.04 mesajele cu iz politic, după tine nu are voie Divinitatea să le transmită? În aceste mesaje nu e vorba de destinul nației? Nu uita cu această țară Dumnezeu are un plan,prin români va lucra spre întoarcerea omenirii la credință.

    RăspundețiȘtergere
  10. v-a inchipuiti cite s-au evitat pri refuzarea numirii lui Sevil,inclusiv din partea aliatilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim 08:04 mai las-o pa Maria sa-si faca treaba tu pazeste-te
    de cei care intra ilegal adica isis te v-or gasi si pe tine

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim 12:14 pe mine sigur nu mă găsește,in schimb cred că tu ești primul căutat de isis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RP 15:27, pe tine nu ca nu te gaseste, dar la felul cum arati ar putea crede ca esti chiar de-A lor ! Ma refer la privirea bolnava si la...tonaj!

      Ștergere
    2. Anonim7 februarie 2017, 18:20
      RP 15:27, pe tine nu ca nu te gaseste, dar la felul cum arati ar putea crede ca esti chiar de-A lor ! Ma refer la privirea bolnava si la...tonaj! JOS Masca! Si acum vă rog să-i priviti. Sub această mască numită de ei antifascistă veti găsi: 1) Otrava comunistă. 2) Minciuna marxistă. 3) Falsa democratie. 4) Conspiratia teroristă, coruptia si intriga. 5) Cel mai hidos dusman al Crucii, al libertătii si al civilizatiei. 6) Ura si răzbunarea unor dusmani ai neamului. 7) Instigatori plătiti si profitorii unei mistificări. 8) Lenea proletară înfrătită cu viclenia. 9) Dezertori din armată, cu inimă de trădători si mîini murdărite. 10) Spoliatori si încasatori de cotizatii, pentru stomacurile lor de strut. 11) Vechi pensionari ai închisorilor, cu siretlicuri de parvenire. 12) Cozi de topor ai unor dusmani umiliti.
      "Comunismul e cancerul omenirii, iar dictatura proletariatului e mai periculoasă ca despotismul antic".
      Ei nu sînt dati în judecată pentru religia lor comunistă, antifascistă, ateistă, fantasmagoristă sau cum o mai numesc. Desi gruparea lor comunistă, mărturisită chiar de ei, este desfiintată prin lege ca existentă publică, ea trăieste, totusi, clandestin si multi comunisti sînt liberi. CINE SUNT ORTODOXI/ORTODOCSI ? Dupa al doilea razboi mondial,au ocupat abuziv BISERICILE CATOLICE din Romania.Porecliti si CAMASILE NEGRE ALE LUI STALIN de catre VATICAN si O.N.U,aceasta grupare sectara patronata de SFINTA MOSCOVA a infundat inchisorile impreuna cu guvernul comunist de :PREOTI CATOLICI,MARTORI AI LUI IEHOVA,PENTICOSTALI,BAPTISTI etc.SPOVEDANIA in era comunista era inregistrata pentru a fii oferita SECURITATII.INSTIGATORI PLATITI si azi calomniaza si mint cu nesimtire.Anonim 18:20 ,omul mandru se considera a fi vedeta si judecator. Propriul "eu" este considerat de acesta ca fiind universal. In popor se spune ca se crede "buricul pamantului". Acesta este increzut, arogant, sfidator, inganfat si iubitor de putere. El respinge orice fel de autoritate, este ambitios si se supraapreciaza, de obicei nu crede in Dumnezeu sau daca crede nu ii atribuie Lui succesul , profaneaza si blasfemiaza.

      Ștergere
  13. De acord 10,27 cu cit mai repede cu atit mai bine,cum ar fi fost Europa daca Hitler ar fi fost dat jos in 1935,cam asa vad problema,cu cit mai repede cu atit mai bine,dar PSD-ul nu e hotarit iar neamtu intre timp i-si intareste pozitia cu ajutorul unui referendum fara alt scop decit schema testata de Basescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis trebuia dat jos atunci în primele zile,nu acum cînd a făcut baie de mulțime și a cîștigat capital politic de la cei din Piață pe care i-a manipulat cu multă dibăcie.Iohannis deja a discutat cu Cioloș sa-l pună Prim-Ministru și acesta se va întoarce în scurt timp.Nu ați văzut azi cum și-a bătut joc de Parlament și cît de sigur pe el era cu zîmbetul acela fals și ironic? El și-a aranjat de mult ploile și v-am mai spus că protocolul semnat cu Serviciile Secrete e pe 10 ani. In acest timp are mână liberă să facă ce vrea,sa-și pună în funcții oamenii lui,pentru că are sprijin de afară.Dar să nu credeți că aceste avantaje le va primi gratis,nici vorbă. Cei care îl sprijină vor avea voie să i-a din țara noastră tot ce își doresc de la resurse pînă la capital financiar.Noi vom fi obligații să ne împrumutăm la FMi și să achiziționăm de la străini toate vechiturile la sume colosale,motivînd că așa ne cere NATO și UE.Vom plăti toată viața dobîndă și vom face alte credite și tot așa,un cerc vicios din care nu mai ieșim niciodată.Țara va fi distrusă și secătuită de toate resursele iar tinerii care sunt acum în stradă vor pleca în străinătate pentru că sunt învățați cu bani mulți.Romănia va fi o țară moartă și secționată în 3 părți,lucru urmărit de mult. Dacă pînă acum nu s-a întîmplat acest lucru a fost doar pentru că românii au fost uniți,iar acum cînd sunt dezbinați e momentul cel mai prielnic pentru străini să o i-a pe tavă.Mulțumiti-i lui Iohanis și tinerilor care sunt în Piață că au reușit să distrugă o țară frumoasă și bogată lăsată de străbunii lor.DS

      Ștergere
  14. Anonim 18:20,eu zic sa te culci,sa visezi frumos

    RăspundețiȘtergere
  15. 21,31 eu nu as fi atit de pesimist,neamtu parca a baut un Wiscki inainte de a vorbi,da a cistigat la cei din piata dar ei sint inca o minoritate si precis a pierdut la cei multi de acasa,asa ca nu-l vad sa reziste la o suspendare cu tot circul lui de referendum.As miza pe o situatie similara a lui Iliescu din duminica orbului dar vazuta in oglinda,adica a cistigat ipotriva pietei iar neamtul ar perde asa curind o suspendare cu piata minoritara,dar s-ar intoarce la vinatoarea lui de case de la Sibiu si ar fi mai bogat si arogant.

    RăspundețiȘtergere